Vanhempia miehet vierasta kullia homo

vanhempia miehet vierasta kullia homo

Olen 33v mies ja haluaisin imeä munaa niin että suuhuni lauetaan kiimaisesti. Mun poikaystävän fantasia on rakastella mun ja kahden miehen kanssa. Sitä pantais ja alistettais? Minun fantasiani on myös alistaa mieheni toisen miehen pantavaksi.

Olen tuonut asian esiin ja kun mieheni haluaisi että mua panisi vieras hänen katsellessa niin olen luvannut, että kun saan katsella miestenvälistä seksiä niin suostun myös vieraalle. Onko kellään kokemusta ja suostuisiko miehet tähän. Olen kanssa tyttö ystävälleni ehdottanut vähä suastuki et imisin munaa sen katellessa alistamana. Ja sit haluis itekki viarasta et olis reiluu. Ja suastuisin ja viaras ku olis pannu ni olis kiva nuolla puhtaaks vaik molemmat; Kuha vaa toteutus olisin valmis.

Olen jo pidempään miettinyt seksin harrastamista miehen kanssa, tuon fantasian toteuttamisessa olisin mielelläni mukana. Itselläni on samanlaisia ajatuksia,mutta on jäänyt vain fantasioihin.

Fantasia olis ottaa suihin ja mennä ratsastaan,ja myös toistepäinkin. Saa nähdä toteutuuko koskaan? No joo, onhan sitä muutaman kerran tullut mietittyä, ihan vain koska "kaikkea pitää kokeilla".

Mutta olen melko varma kuitenkin, että jos tilaisuus tulisi, niin jättäisin kuitenkin väliin. Ois kiva olla lökärit, hupparit ja skedetossut jalassa ja runkkailla toisiamme: Juu, fantasiani olisi saada kalua sisääni mutta romanttisessa mielessä en voisi kuvitellakaan olevani miehen kanssa.

Ei taida Suomesta löytyä upeaa, rintavaa ja isokaluista kaunotarta. Uneksin, että tuollainen naisi minua. Olis kiva vaikka kokeilla yhteisrunkkua.. Seksin puutteessa tulee mieleen myös kullifantasioita. Jos ei saa omalle kullilleen mitään kivaa, tekisi mieli antaa kullin käsittelyä jollekin toiselle.

Olen ajatellut antaa jollekkin imettäväksi kyrpääni. Omaan kookkaan kalun ja jos olen oikein ymmärtänyt on se haluttua tavaraa h ja bi piireissä.

Miksi sitä pihisin jos tuo jollekkin on jumalainen fantasia saada imeä isoa, käy itselleni, kun antaa saa jotain itsekkin ;D. Oon kiimanen 41v kundi. Ensi rupeat tykkäämään munasta, sitten kaipaat miehen hellää kosketusta, seuraavaksi ihastut ja lopulta huomaatkin seurustelevasi kundin kanssa. Eikä siinä oo mitään tuomittavaa!! Miestenvälinen toiminta on yleisempää Miehillä kuin naisilla, siitä ei vaan puhuta!! Miesten homoseksuaalinen käyttäytyminen on yleisempää kuin naisilla vastaava naistenvälinen!!

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Miesvartalo on omalla tavallaan seksikäs ja visuaalisesti kaunis. Voisi olla hauskaa veljellisesti runkata yhdessä jossain miesporukassa. Nähdä muiden miesten vehkeet juhlakunnossa ja antaa heidän nähdä omani. Sellaista yhteistä kiireetöntä fyysistä nautiskelua pienessä ryhmässä, ennalta tuntemattomien ihmisten kanssa joita ei välttämättä tarvitse myöhemmin tavata.

En ole koskaan kokeillut, mutta voisin kuvitella kokeilevani jossain vapaamielisellä nakurannalla tai muussa sopivassa paikassa. Selkeä raja menee kuitenkin mielestäni henkisessä puolessa. Ajatus eroottisesta kahdenkeskisestä henkisestä yhteydestä toiseen mieheen tuntuu jotenkin täysin vieraalta Jännitteen syntyminen vaatii mielestäni sen, että mukana kuviossa on naisen luonteella varustettu nainen.

Naisen antaisin mieluusti vetää itseäni vaikka sträppärillä perseeseen. Yes, olen aina pitänyt myös miesten vartaloita, pakroita ja peniksiä esteettisinä, mutta seksuaalista kiinnostusta miehiin on heräillyt vasta iän karttuessa, mutta puhtaasti friend-sex pohjalta, ei seurustelumielessä kuten naisten kanssa. Naiset ovat jatkuvasti mielessä ja visuaalisen huomion kohteina, mutta aika ajoin alkanut myös miesten siluetit, pakarat ja etumukset kiinostaa.

Fiiliksestä ja kiiman asteesta riippuen melkein kaikki seksiskenariot käyvät mielessä, toisen hidas masturbointi, imemeinen, nuoleminen, nänniensä imemimen iän myötä tulevat herkemmiksi , anuksen liukakrilla hyväily, sileiden pakaroidensa tai reisiensä välissä liukkarilla työntely, sekä kuumaan ja kiimaiseen peppuunsa pyöreiden pakaroiden välistä painautuminen. Toisinaan kiimattaa myös ajatus vastaavan saamisesta, ajatus siitä miltä maltilisen kokoinen kuuma penis tuntuisi rauhallisesti peppuun painautuessa.

Fantasiassa 'kohteena' olisi nuorehko siisti seksuaalisesti bi-utelias mies ja luonnostaan liki karvaton, solakka mutta materiaalia', mies pyöreillä pakaroilla ja sileäksi ajettuna papusta kalun vartta myöten. Myös naisten asut kiihottaa ideana toisen yllä tai toisinaan istensä yllä. Olen masturboidessa aina toisinaan hyväillyt anukseni seutua, joka tuntuu hyvin nautinnolliselta ja sittemmin joskus kokeillut 'eri juttuja' työntää liukkarilla anukseen.

Kun ensi kertaa ajelin sileäksi pepusta kalun varteen, niin se oli eri nautinnollinen fiilis. Pepun tarjoamat nautinnot ovat yhä enempi mielessä mukana.

Eturauhasta hoitaessaan saa boonuksena nautintoa ;-. Fantasiana on myös sitoa täläinen musta kullimies X-asentoon ja alkaa hieromaan öljyisin käsin tuota vartaloa ja kullia Muutamat niin kehnosti, että shoppaus oikein loistaa. Olen myöskin miettinyt monesti seksin harrastamiseen toisen miehen kanssa, kaikkea pitäisi kokeilla kun vielä voi. Toisaalta kimppa jossa olisi myös nainen mukana voisi olla se kaikkein kiihottavia tilanne.

Miehen kanssa voisin kokeilla kaikkea, jos täältä 06 alueelta löytyisi pari joka haluaisi urheilullisen 40v miehen mukaan kimppaan niin ilmoitelkaa. Meillä vaimon kanssa ajatukset juuri tuohon suuntaan, että kimpassa kokeiltais kaikki kaikkea. Halut olis myös kokeilla ensin vaikka imuja ja runkkuja miehen kanssa, sit vaimo mukaan. Kuulemma olis kiihottava ajatus katsoa. Juuri näin, siitä suuhoito puolesta se varmaan olisi helpointa aloittaa.

Itse en osaa päättää olisinko mieluummin antavana vai ottavana osapuolena mieluummin, mielellään molempia. Nainen seuraamassa vierestä kuulostaa todella kiinnostavalta. En itsekään tiennyt että toinen mies voisi kiinnostaa. Vaan just sattu mökillä sellanen tilanne, että sukulaispoika no täysikäinen kuitenni ajoi nurmea. Oli iltapäivää kohti lämpenevä päivä joten paita lähti häneltä pois. Ehdotin seksiä, niin kieltäytyi kerta toisensa jälkeen, vaikka olisin tehnyt mitä.

Mutta kun mies teki ehdotuksen, niin silloin harrastettiin seksiä. Ja näin tämä menee tälläkin hetkellä meidän parisuhteessa. Mies ehdottaa, niin silloin meillä on seksiä. Minä kun teen ehdotuksen niin meillä ei harrasteta seksiä. Kerrankin olin odotellut VIIKON että mies harrastaisi seksiä kanssani, pyysi sitten ottamaan poskeen, tottakai otan mieheltäni poskeen, koska minusta se on kivaa.

Ajattelin että mieheni hoitelisi minut vaikka sormin tms, mutta eeei, vaan sain odottaa vielä sitten VIIKON että sain mieheltä seksiä josta minäkin tyydytyin. Seksin harrastamiskerrat meillä on nykyään kerran viikkoon.

Joskus hyvässä tapauksessa 2 kertaa viikossa, mutta ne viikot ovat harvassa. Eilen sanoin miehelleni että minusta tuntuu pahalle se kun mieheni torjuu minut, eikä suostunut kertomaan että miksi ei halua seksiä kanssani.

Viimekerrasta on taas kulunut pian viikko Tiedän että on tyhmää ruikuttaa tai pyytää, kun mies ei kuitenkaan halua.

Mutta kyllä se ihan pikkuhiljaa käy jo itsetunnon päälle, vaikka olenkin nuori ja kaunis, hoikka ja pidän itsestäni huolta Ole "puutteessa" onnellinen jos teillä on seksiä edes kerran viikossa!

Mä tekisin mitä vaan että saisin joka viikko. Hyvä jos kerran kahdessa kuukaudessa. No eipä tuo mtn. Tota tulee vastaan toooooosi usein.. Se on myytti että naiset pihtaisi.. Tosiasiassa se on aivan toisin päin..

Miehet on nykyisin niitä jotka pihtaa ja ei halua seksiä.. Mulle niiiiin sopis toi kerta viikossa! Et vaihtais ukkoa mun kans?

Vonkaa joko ikinen ilta Ollaan kolmenkympin molemmin puolin, minä nuorempi. Minä olen lähes poikkeuksetta se, joka tekee aloitteen. Suhteessa kaikki tosi hyvin muuten, mutta ihmettelen miksi mies ei enää "jaksa" harrastaa seksiä useammin. Ollaan puhuttu avoimesti asiasta ja kuulemma monesti työ vie mehut ja ei vaan jaksa. Itse jaksaisin monta kertaa viikossa ja oon valmis ottamaan suihin ja kokeilemaan kaikenlaista kivaa mihin aiemmissa kommenteissa viitattiin.

On ollut useasti kivat hepeneet päällä ja olen niillä mieheni monta kertaa reissuillakin yllättänyt. Mies on aina ihan fiiliksissään ja nauttii. Pidän omasta hygieniastani ja kropasta huolta, joten se ei todellakaan ole syy. Jostain syystä tuntuu, että hän ei vaan enää ole niin aktiivinen sängyssä, vaan hoitaa itsensä useammin mieluummin itsekseen. Sitten, kun pannaan, niin tykkää aina yhtä paljon.

Ihme juttu, kun tosiaan molemmat haluaa, mutta ei kai sitten halun määrä kohtaa. Rupeaa vaan itseä turhauttamaan, vaikka tiedän, että tilanne vois olla paljon huonompikin. Terve mies haluaa seksiä tasan niin paljon kuin sitä saa.

Vaihtoehtoisesti emäntä on sellainen ryhävalas, jota ei voi panna edes pussi päässä! Mies on kyllä ihan terve ja normaali. Mä oon kyllä mielestäni aika hyvännäköinen ja mieskin sanoo, että oon seksikäs, en ymmärrä. Voisko siinä olla jotain liittyen miehen omaan itseluottamukseen? Mietin vaan jos on helpompi hoitaa homma oman käden kautta, ei tarvii miettiä niin paljon suoritusta. Mut toisaalta ei meillä oo mielestäni suorituspaineita ollut, joten en tiedä. Haluiskohan joku muu Vieras. Mies on ollut Panomies viimeisen päälle.

Seksiä oli vielä muutama vuosi sitten joka päivä joskus jopa parikin kertaa. Nyt jo jonkin aikaa viikon välein 5min pikapano. Varmaan se käy vieraissa. Ihan viriili mies pitäisi olla ja tykkää seksistä, mutta kotona ei kyllä tapahdu mitään.

Olen kysynyt monesti onko minussa tapahtunut jotain sellaisia muutoksia, ettei ainakaan mua halua. Kalu kovana nukkuu vieressäni, muttei silti tee muuta ku kääntää kylkeä. Olis kiva vaan tietää jos hyppää vierais niin ei itsenikään tarvisi kärvistellä puutteessa.

Haluiskohan joku muu , Näetkö itse vaivaa asian suhteen, vai jääkö miehen vastuulle molempien sytyttäminen? Näin se menee meilläkin, minä, nainen, paljon halukkaampi osapuoli. Surullisinta tässä jutussa on, että emme ole olleet edes kauaa vielä yhdessä.

..

: Vanhempia miehet vierasta kullia homo

SUOMI24 CHAT HOMOSEKSUAALISEEN 22 RETHYMNON KESKUSTELU Mies etsii miestä turku porno gay foorumi
HOMOSEKSUAALISEEN HD PORNO ONLINE MISS GINA PORNO 890
Vanhempia miehet vierasta kullia homo 851

Vanhempia miehet vierasta kullia homo

Kalun homoseksuaaliseen kostuminen escort

huhtikuu Kullia perseeseen homo deitti Kuumaakamaa Kuumaakamaa Mies Vantaa, Suomi. . Tajusin, että mies oli homo ja halusi vietellä minut. hellän ja rauhallisen ekan kerran Vieraassa kaupungissa ja baaria katsellessa satuinkin kovassa kännissä kotiin, kun kadulla vanhempi mies houkutteli kylään. 2. kesäkuu Itähelsinki sotkamon sinkut kotinaintia homo jämsän kassat suomi kuvat Vieras jätti kulli pikku pojat sukkahousu takapuoli hyllyvä takamus ahteri . mallun tussu vanhemmat miehet kuvat 18 suomi huora opettaja mia enroth. tammikuu saman miehen kanssa,lapsiakin on, ja aina ollut uskollinen,tosin Nykyisin ollaan niin suvaitsevaisia, jollet ole mamu, homo, tai muuten vaan . Musta on tullut seksi riippuvainen kun tekee jatkuvasti vierasta kullia, onneksi on nuoria mitkä Tuloksena nyt sitten katkeria ihmisiä, vailla toista vanhempaa. Lilli suomalainen alastonkuvat Julkkis porn rakel liekki Seksi mies. aitolehti pylly suihin otto vanhemmat naiset isosta kyrvästä salaiset leikit aikuinen suomalaiset porno kotkalainen teiniporno orkasmi vieraan kanssa. jätkä saa öljytty homo Osa 6 Hieronta sitten imeä Suora kaveri reunustettu homo karhu hieroja Getting. tammikuu Minkäänlaista muuta vetoa minulla ei miehiä kohtaan siis ole. . kun mieheni haluaisi että mua panisi vieras hänen katsellessa niin olen luvannut kyllä mua kans kiihottais kokeilla miestenvälistä seksiä, nyt vanhempana (41v) on alkannu Jos ei saa omalle kullilleen mitään kivaa, tekisi mieli antaa kullin. 1. kesäkuu Hieroa miehen kullia tyttö haluaa nussia peppuun suomen isoimmat kyrvät häpyhuuli thaihieronta keidas seksi vanhempi mies sarjakuvat pillu ejakuloi . Joilla karvainen hentai vaimolle vierasta kullia homo videot sinkku. Tampere sex work 09 puhelinseksi homoseksuaaliseen