Tiukat homoseksuaaliseen kalut kaunis kalu

Itsetyydytys ei siis vähenny ympärileikkauksen myötä, kuten luvulla sitkeästi väitettiin. Homoseksuaalisissa suhteissa ympärileikatuilla on myös enemmän taipumusta harrastaa anaaliseksiä kuin ympärileikkaamattomilla. Tutkimukseen osallistuneet naiset kertoivat saavansa emätinorgasmeja harvemmin ympärileikatun miehen kanssa.

Ympärileikatut miehet kärsivät useimmin ennenaikaisesta siemensyöksystä. Lisäksi naiset ilmoittivat, että heillä oli ympärileikattujen miesten kanssa enemmän epämiellyttäviä tuntemuksia yhdynnän aikana ja heidän emättimensä kuivui yhdynnän edetessä. Naiset saivat ympärileikattujen miesten kanssa myös harvemmin useita perättäisiä orgasmeja. Kyseisen tutkimuksen mukaan ympärileikatut miehet myös yhtyvät naiseen eri tavalla kuin miehet joilla on esinahka. Tutkimuksen tekijöiden mukaan 73 prosenttia ympärileikatuista miehistä työntyy naiseen rajummin ja syvemmälle kuin ympärileikkaamattomat miehet.

Ympärileikatut miehet tekevät myös pidempiä työntöjä. Ympärileikattu penis ei nimittäin luista emättimen pintaa pitkin samalla tavoin kuin ympärileikkaamaton penis. Tavesin tutkimuksen mukaan ympärileikattua penistä täytyy liikuttaa emättimessä 10 kertaa voimallisemmin kuin ympärileikkaamatonta. Tämä johtuu siitä, että esinahka rullaa yhdynnän aikana edestakaisin ja toimii eräänlaisena kuulalaakerina siittimen ja emättimen välillä.

Lisäksi ympärileikatun siittimen terskan korona vetää emättimen nesteet yhdynnän aikana ulos emättimestä. Näin voiteleva väliaine siittimen ja emättimen välillä ehtyy ja kitka suurenee. Olisko tunnepuolella osuutta, alkuhekuma ohitettu ja arki astumassa suhteeseen Olen nainen ja kokemusta leikatuista sekä leikkaamattomista.

Ainoat, joilla ollut ongelmia erektion säilyvyyden, tunnon ja tulemiszen kanssa, ovat olleet leikattuja. Mielestäni ympärileikkaukseen tulisi turvautua vain äärimmäisessä hädässä. Ympärileikkaus vie mieheltä tunnon ja parkkiinnuttaa terskan vuosien saatossa. Senhän jo näkee ja tunteekin kun vertaa miltä leikattu ja leikkaamaton näyttävät.

Joillakin leikatuilla varmasti kalu toimii hyvin, mutta tuo tuntoaistin ja herkkyyden vähentyminen koskee näitä onnellisiakin.

Siinä asiassa olen samaa mieltä, että tuntoherkkyys saattaa vähentyä ympärileikatulta. Siksi ihmettelenkin tuolla ylempänä mainittua "tieteellistä" tutkimustulosta, että "Ympärileikatut miehet kärsivät useimmin ennenaikaisesta siemensyöksystä.

Joku puhuu nyt itseään pussiin. Moni nainen muuten pitää siitä, jos mies ei tule aivan heti. Liian moni nainen on saanut kärsiä "kolmen minuutin munista". Ja sit vielä sanoisin, että ei ympärileikkaus erektioon vaikuta. Sillä ei oo mitään tekemistä tuntoherkkyyden kanssa, vaan siinä pelaa korvien väli. Minulla on miestuttava joka leikattiin vasta aikuisiällä. Nyt katuu ja kovasti, ihmetteli etteivät puhuneetkaan lääkärit venytyshoitojen mahdollisuudesta tms. Hänelle nimenomaan tuli erektio-ongelmia kohta leikkauksesta toivuttuaan, koska tuntoaisti alkoi vähetä ja tuntuma oli niin paljon huonompi kuin se johon hän aikuisena oli jo ehtinyt tottua.

Hänelle tuli pieniä nirhaumia kireään nahkaan yhdyntöjen jälkeen ja nirhaumat olivat kipeitä. Mutta enää hän ei lähtisi leikattavaksi. Tuntee että häntä on jollakin tapaa huijattu: Ainahan sä voit jauhaa lisää, mutta pääasiassa mitä naisten juttuja lukee, niin ne nauttii enemmän ympärileikatusta kalusta, kuin leikkaamattomasta. Tuntuu kuulemma hyvältä, näyttää hyvältä ja silleen.

Maailmassa on satoja miljoonia ympärileikattuja kaluja ja varmaan toimivat. Myös minulla on sellainen ja toimii hyvin!! Mutta eivät, vaikka toimisivatkin, ole niin nautinnollisia kuin ei-leikatut. Tietous siitä että miehen tuntoaisti ja herkkyys eivät ole parhaimmillaan, latistavat naisen nautintoa, ainakin minun.

Enkä pidä leikatun, pinnaltaan "parkkiintuneen" kullin suihin ottamista niin nautinnollisena kuin herkän ja "liukkaan" leikkaamattoman. Mun mies siis on ympärileikattu. Erektio- ja laukeamisongelmia on. Suuseksissä en onnistu laukaisemaan häntä. Aikaisempi mieheni, leikkaamaton, laukesi vajaassa viidessä minuutissa, kun otin suihin. Joten suihinottotaidosta ei ole kysymys.

Toiset sitten tykkää, toiset ei. Itse ottaisin mieluummin leikkaamattoman miehen. Mielestäni esinahan liu'uttaminen terskan päällä on erityisen kiihottavaa. Se on totta ypärileikattu on kaunis näky perinteiseen verrattuna! Ja sit tosta kuivumisesta Se on kyllä, että ymp leikattu ei kestä montaa kertaa peräkkäin yhen vuorokauden aikana;.

Omasta kokemuksesta tiedän, että hyvin toimii, mutta ymmärrän myös sen, että esinahan tehtävä ei ole vain pitää päätä herkkänä, vaan myös liukua edestakaisin ja siten helliä ja ärsyttää. Siinä on puute ympärileikatulla, vaikka kaikista muista syistähän se on erittäin hyödyllistä. Esinahan liukumisen voi innokas kokeila vaikka nystyräkumin tai pienen silikonipimperon ja liukuvoiteen kanssa. Tästä syystä en itse saa vaimoni kanssa oikeastaan lainkaan, kuin takaapäin - paitsi muutaman viikon selibaatin jälkeen, jolloin asennolla ei niinkään ole väliä.

Ei se esinahka ole todellakaan mikään turha kapistus, vaan tärkeä osa seksuaalista ihmistä! Jospa vain kaikki pitäisivät alustan säännöllisesti puhtaana, niin ei ympärileikkauksen etuja näkyisi tilastoissa. Ympärileikatulle miehelle on naisen vitun mallilla suurempi merkitys, kuin leikkaamattomalla, jolla esinahka hyväilee samoin olipa vittu millainen tahansa.

Ympärileikattu tarvitsee kullin päätä esinahan tavoin hyväilevän vitun. Valitettavasti tuntoherkkyys ei ole samaa luokkaa ja yhdynnöistä voi tulla pitkiä suorituksia. Vähäisellä kokemuksellanikin tiedän, että toisen naisen kanssa tulee helposti ja toisen kanssa ei oikein yrittämälläkään. Leikatun täytyy siis löytää sopiva vastakappale, mutta eihän yhteiselämä sillä tavoin aina järkkäänny. On siis tyydyttävä osaansa - mikä lie se onkaan.

Itellä leikattu aikuisena fimoosin takia esinahka kokonaan pois. Seurauksena nautinnon merkittävä väheneminen seksissä ja masturbaatiossa. Olisi pitänyt vaatia säästävää leikkausta eikä kuunnella lääkerin suosituksia. Saattaa olla tietysti että jotain muutakin leikkauksessa mennyt vikaan, kun joillain kuulemma ei ongelmia ole tullut.

Vaikka seksi onnistuu sinänsä ja jotkut naiset ovat tykänneet kovastikin, niin kyllähän se parisuhteelle miinusta on jos toinen osapuoli ei saa nautintoa seksistä: Sekään ei tosin taida taata mitään, ilmeisesti ympärileikkausten onnistumisesta ja tuloksista ei seurantoja tehdä.

Tottahan se tuntemuksiin vaikuttaa kun iso osa hermoista leikataan pois. Esim kumin kanssa ei välttämättä onnistu, mutta senhän saa aina huomaamattomasti lennossa pois..

Runkkauskin onnistuu kun käyttää esim ruokaöljyä. Ja myöhemmin ilmankin kunhan terska on tottunut hinkkaukseen. Venyttely auttaa, eikä tarvi silpoa pilalle.

Tuolla on hyvät ohjeet kuvien kera ja ne voi ladata vaikka koneelle. Ympärileikkaus on peruuttamaton operaatio, jossa poistetaan esinahan sisälehti sekä ulkolehti kokonaan, myös frenulum poistetaan. Tämän jälkeen terska on tietysti aina esillä, eikä sitä poistettua kudosta voida enää ikinä palauttaa. Ei edes ihonsiirto tule kysymykseen, koska esinahka on ihan omanlaistaan ihoa, jota ei muualla ole.

Tuolla on hyvät ohjeet kuvien kera, ne voi ladata vaikka omalle koneelle. Venyttele, venyttele ja venyttele, näin vältyt tältä peruuttamattomalta operoinnilta! Lääkärit väittää operaatiota harmittomaksi pikku nipsaisuksi, kuitenkin siitä on valtavasti "asiaankuuluvia haittoja", joista ei etukäteen hiiskuta sanallakaan.

Itse olen parannellut näitä lääkäreiden mukaan "ympärileikkauksen normaaleja jälkitiloja" jo 15 vuotta, eikä loppua näy. Kylmät väreet juoksevat selkäpiissä, kun lukee näitä kirjoituksia. Varsinainen lääketieteellinen tarve kullin silpomiseen on kai aika harvinainen. Kyllä kysymys on siitä, että halutaan räikeästi puuttua toisen ihmisen miehen seksuaalisuuteen. Onhan se totta, että kunnon esarilla varustettu pili on jo pikkupojasta kiinnostavampi liikkuvuudessaan kuin.

Näiden kieroutuneiden mukakasvattajien mielestä ei näin saisi olla. Näin ikäpoikana 70 v olen onnitellut itseäni siitä, että vaikka sain venytyksien jälkeen oman esarini asumaan takana vasta parikymppisenä ei tapahtunut mitään sellaista, että olisin joutunut minkäänlaisten puukkopuoskareiden kynsiin. Omalla venyttelyllä asia hoitui ja siitä asti olen pitänyt terskan paljaana, lukuunottamatta auringossaoloa, ja kuinka mahtavana laakerina nahkani on toiminutkaan!

Penis voi murtua Usko tai älä, mutta penis voi murtua — siitäkin huolimatta, että se ei ole luuta. Peniksen murtumia tapahtuu todella rajun seksin yhteydessä ja jopa liian tarmokas masturbointi voi johtaa vahinkoihin.

Peniksen murtumassa kova, syinen kudos peniksen ympärillä kokee yhtäkkisen vamman ja usein murtuman tapahtuessa kuuluu ilkeä rusahdus.

Murtuman johdosta erektio laskee välittömästi ja murtumakohtaan tulee hyvin nopeasti tumma mustelma. Murtuman kokeneen on hakeuduttava välittömästi lääkärin vastaanotolle! Mainos Teksti jatkuu alla. Lomalla on enemmän aikaa kiinnittää huomiota omaan hyvinvointiin.

Lue neljä parasta vinkkiä, joilla helpotat niska-hartiaseudun kiputiloja. Auringosta ja sen valosta on paljon iloa, mutta niissä piilee myös riskejä. Silmät kannattaa todellakin suojata. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt.

Kun mää lopetin, se sano, että sen tarttee käydä vessassa. Mua vähän hymyilytti, kun katsoin sen loittonevaa selkää ja tosi makeeta pyllyä. Vaikka en mää uskonu, että se runkulle meni. Kun mää vuorostani kävin kusella, oli pöytään ilmestyny uudet tuopit. Kai niistä aina joku tykkää. Ei kai niitä muuten harrastettais. Sitä vois joskus kokeilla. Mutta ei sen siis tarttis homo olla, sen vois tehdä nainenkin!

Tai mistä sen tietää. Vois se ehkä ollakin, mutta en mää täällä mantereella varmaan uskaltais kokeilla miehen kanssa, kun naisiakin on, hän alkoi jo mumista ja katsoi mua oudosti, tai siltä se musta tuntui. Pikkariikkisen vain ja liian hysteerisesti. Ja jumankauta, katsoimme toisiamme silmiin siis niin kiimasesti, tosi kiimasesti. Hitto, tuo jätkä on koukussa, riemuitsin mielessäni – olisi pitänyt hävetä, kun härnäsin sitä niin.

Mutta toimiiko järki, kun on nousuhumalassa helvetin komean miehen kanssa ja viime panosta on melkein kaksi viikkoa? Enhän mää pystyis sua raiskaamaan. Ei me nyt niin epätoivoisia olla. Mulla on yksiö tuossa ihan lähellä. Kiskasimme tuopit tyhjiksi ja lähdimme. Mää olin ihan täpinässä, Onneksi Janne ei palannut, tätä ei olisi silloin tapahtunut. Kun kävelimme rinnakkain, mää huomasin, että mun päälaki ulottui hädin tuskin Tuomaksen olkapäähän. Oli se kauheen iso muhun verrattuna.

Mutta sitten mua meinas naurattaa, että okei sen nännit on suurin piirtein mun suun korkeudella. Tuomas oli koko matkan ihan hiljaa, selvä se, sitä jännitti.

Ei tietysti mikään ihme, varmaan sekä kauhu että joku metka odotus puristeli sen sisuskaluja – ja palleja. Mun luona se ei riisunut kenkiä eikä sitä nahkatakkia. Eikä uskaltanut tulla peremmälle, seisoi eteisen puolella ja katseli sitä kämppää. Mää yritin hyysätä sille syötävää ja juotavaa, mutta ei se halunnut. Kun en keskinyt enää, miten piilottaa omaa hermostuneisuuttani siihen höseltämiseen, seisahduin noin metrin päähän Tuomaksesta.

Sitten vain tuijotettiin toisiamme. Se punasteli ja olin niin hemmetin syötävän näköinen. Mää taas hikoilin kiimassa ja mietin, miten hitossa ottaa se aloittava askel. Siis yleensä niin ku… - Öyff, niin me voitais ensiksi suudella, vähän hyväillä ja tota sillai kiihottaa toisiamme, haparoin ihan pöljänä.

Meinaan… tässä on ihan hyvä. Siis tota, joko mää aloitan? Ja sää siis varmana lopetat, jos mää en haluakaan? Työnnät pois jos sana ei auta.

Astuin vähän lähemmäs ja sen silmät oli lentää kuopistaan kauhusta. Tartuin sen vyönsolkeen, avasin sen ja farkkujen vetoketjun. Polvistuin sen eteen ja vedin samalla housut reisille. Se kouraisi kuin epätoivoissaan housunkauluksesta, etten saanu laskettua niitä alemmas. Tunnustelin kalsareiden läpi, mitä sieltä löytyis. Ihan ison sorttinen möhkäle siellä oli. Painoin ja hieroin naamaani sitä vasten. Vaaleiden karvojen keskeltä roikkui tosiaan hyvän kokoinen kyrpä.

Tyvestä paksu ja terska oli yllättävän pieni löysän esinahan alla. Aika komeasti roikkuvat pallit. Ahmaisin ne suuhuni pehmeään pyöritykseen.

Kädellä tartuin kaluun hellästi venytellen sitä. Tuomas tuijotti alas siniset silmät ammollaan, leuat kireinä ja huulet tiukkana viivana. Otin sen suuhun kosteaan kevyeen imuun. Palleja aloin venytteleen ja puristeleen kourassa.

Toisen käden ujutin takin ja t-paidan alle ja kuljetin sitä ylös vatsaa. Hitto, mitkä vatsalihakset ja rinnat isot kuin naisella paitsi että olivat teräksenkovat. Kalu oli jo täydessä tällingissä tosi jämäkkänä. Tuomaksen reidet vapisivat vähän. Aloin ottaa kyrpää tehoimussa syvälle nieluun. Tuomas tarttui mua takaraivosta ja paineli päätä nieleskelyn tahtiin. Mää yritin hieroa toisella kädellä omaa kulliani maastohousujen läpi. Mää olin ihan sika innoissani ja Tuomaskin päästeli ihmeellisiä kiimaääniä, pärskähdyksiä, voihkaisuja, sihinöitä.

Sen vehje oli jo tosi kuumana ja sykähteli lupaavasti. Sitten äkkiä Tuomas tönäisikin mua rajusti otsasta, niin että putosin pyllylleni. Se turskahti melkein itkun sekaisesti: Sorry, en mää voi. Anteeksi, se höpisi ja kiskoi housuja ylös. Kaikki on okei, lohduttelin huohottaen – pettyneenä totta kai, mutta minkäs teet.

Tota mun tarttee varmaan lähteä. Ja vielä anteeksi, sää varmaan petyit. Kaikki on ihan hyvin, hymyilin siitä lattialta ja sain kiitollisen katseen oven suusta. Siis tarkoitan, että kun sun kanssa oli niin hyvä keskustella, niin voitais ehkä puhua joskus toistekin.

Siis muustakin kuin homoista, naurahdin. Tätä mut täysin yllättänyttä tunnustusta seurasi toinen. Jättiläis-Tuomas harppasi äkkiä ovensuusta ja kaappasi mut suureen syliinsä, nosti ylös ja heijasi edestakaisin.

Olin rusentua – sen voimista ja omasta häkeltymisestäni, se se vasta hengen salpasikin. Se laski mut alas, tarttui kourillaan molemmin puolin mun päästä ja suikautti suukon mun otsalle. Sen ilme oli älyttömän iloinen ja onnellinen! Ja sitten se lähti. Kyllä heterot on sitten kummallisia. Mutta se jätkä sai oikeasti mun pään sekaisin. Mua vähän hävetti, että mää olin vienyt sen meidän jutun niin pitkälle. Ja turhan nopeesti, se takuulla säikäytti Tuomaksen, toivottavasti se ei saanu sieluunsa pahoja vammoja.

Oikeastaan olin aika inhottava, typerä, ällöttävän kiimanen ja mitä vielä, homon retale. Mutta sitten taas se Tuomas oli jotenkin niin ihana, se koko ja komeus.

Ne vain teki mut heikoksi. Ja se ettei se ollut mikään paskapää, vaan ihan reilu ja ennakkoluuloton, avoin. Kun olin pesemässä hampaita, mää yhtäkkiä tajusin: Mää huuhtelin suun ja huokaisin, miten mää voin retkahtaa johonkin näin ja vain muutamassa tunnissa. Oikein mulle, ettei siitä tuu ikinä mitään. Kaikki tää siis tapahtui keskiviikkona. Perjantaina mää olin tyyppien kanssa ryyppäämässä ja selvisin lauantaina kauppaan vasta kolmelta iltapäivällä.

Kun olin siellä hyllyjen välissä, sain puhelun. En ehkä ollu tosissani uskonu, että me soiteltais tai muuten pidettäis yhteyttä, mutta siinä se soitti. Hitsi, miten kirkkaina ne kaikkien pakkausten värit loisti siellä kaupan hyllyillä! Mää kahmin jotain epämääräistä nopeasti koriin ja meinasin murhata kaikki mun edeltä kassajonossa. Ja mää juoksin kotiin siivet kantapäissä. Siellä se valkotukkainen jättiläinen nojaili seinään mun oven vieressä ja roikotti kädessään muovikassillista olutta – ei se itse ollu vielä ottanut, ihan selvin päin oli.

Ja se puhkesi ujoon hymyyn, kun näki mut! Mää olin hypätä sen kaulaan, mutten onneksi kuitenkaan. Mentiin sisään ja nyt se riisui kengät ja takin. Mää lörpöttelin ihan idioottina mitä sattui. Ja se murahteli vastauksiaan. Vasta kun me istuttiin sohvaan tölkit kourassa, mää huomasin, että se oli jotenkin vaivautunut ja jännittynyt. Kaikki on ihan okei. Tota, voitaisko yrittää sitä taas? Mää lupaan kestää loppuun asti! Ja sitten, tota noin, mää haluisin tehdä sen saman sulle. Siis… - Sää varmaan pidät mua ihan bimbona.

Ja tietenkin me tehdään se! Ja sää saat lopettaa sen taas, heti kun siltä tuntuu. Ei se mua haittaa… vähän vituttais vain, me räjähdettiin ihan hulluun nauruun ja halattiin tosi kovaa. Mutta siis sun ei ole pakko. Lensikin, kun runkkasin samalla. Mää syöksyin Tuomaksen kimppuun. Me hihkuttiin, kaaduttiin lattialle ja painittiin. Kun Tuomas runttaisi mut alleen, se oli murisevinaan: Vaikka silloin viimeksi sun vatsa- ja rintalihakset tuntui tosi upeilta, niin että voisin haluta hyväillä ja puristella sua nytkin.

Jätkä taisi tykätä lihastensa ihailusta, kun se punastui niin. No mitä siitä, kun on komea niin on, lihaksineen päivineen. Mää hain kortsuja ja sitten me intouduttiin repimään toisiltamme kaikki kuteet pois ja jumalauta minkälainen jätkä Tuomaksesta kuoriutuikaan.

Ei luojan kiitos mikään bodari, vaan isoista lihaksista huolimatta sopusuhtainen, rasvaton jumalan kuva. Haukoin henkeä, kun en ennen ollut sellaista nähnyt kuin ehkä kuvissa.

Mutta olin minäkin imarreltu, kun Tuomas kuljetti isoa kouraansa pitkin mun kehoa – sanoinko jo, että en ole isolihaksinen, mutta tiukka vartaloinen noin muuten – ja sanoi hellästi: Outoa sanoa niin miehestä, mutta sää olet.

Ja sun naamaskin on söpö. Täysi jätkä sää minusta oot, se nauroi ja sitten vielä päälle: Oikeesti mun kyrpä ei tosiaan ole kuin ihan vähän pitempi ja paksumpi kuin Tuomaksen. Siis nyt kun mää katon tota, mitä tuohon ylle kirjoitin, niin pakko sanoa, ettei Tuomas sentään ihan täysin vapautunut noin riehakkaaksi.

Koko ajan siellä alla huomasi semmosen hermoilevan jännityksen, niin ku kädet vähän vapisi ja silleen. Eikä tietty mikään ihmekään, umpihetero jätkä antautuu eka kertaa alastomana seksileikkeihin homon kanssa.

Kuka siinä täysin rentoutuisi nautiskelemaan, mutta Tuomas teki parhaansa. Varsinkin ku mää aloitin sen kullin hoidon. Pyörähdin makaamaan hänen päälleen naama sen haaroissa. Tuomas ähki, kun mun kalu hieroutui sen naamaan. Korjasin asentoa, etten heti kiduttaisi häntä yrjön partaalle. Sitten aloin venytellä sen esinahkaa ja toisella kädellä palleja, yhdellä sormella yletyin kutittelemaan peräaukkoa.

Tuokio vain ja patukka seisoi komeasti ja esinahka liukui terskan yli. Kumitin sen keihään nopeasti ja nappasin suuhun, suoraan nieluun. Aloin nieleskellä ja imeä. Tungin sormea sinne reikään vähän syvemmälle.

Tuomaksen jalat alkoivat sätkiä kuin tahdottomasti. Pää puolesta kuului voihkinaa ja ukinaa. Äkkiä tunsin käden kourivan väkevästi pakaroitani ja kohta niihin läiskähteli sama koura. Hitsi, että siis tuntu hyvältä. Lisäsin vauhtia suuni tikkaukseen ja Tuomas lykki vastaan. Väliin ihan korahtelin tukehtumaisillani. Meni varmaan vain jotain viis minuuttia ja sitten kuului raskaita puuskahduksia: Ja lensi kortsun täydeltä. Kouristelujen jälkeen Tuomas levisi siihen lattialle ihan voimattomana, siis niin raajat levällään ja silmät pystyssä kuin ikinä.

Irrotin kortsun, käännyin toisinpäin ja roikotin saalista sen naaman yläpuolella. Hieman huohottaen hymyilin onnessani: Ja mää oon susta ylpeä, sää kestit tän loppuun asti. Siksi sää näin homon mielestä olet tosi kova jätkä. Se naurahti ja silitteli mun siilitukkaa ja selkää. Me ei puhuttu pitkään aikaan. Oli niin hyvä ihan silleenkin.

Sitten se kieräytti mut päältään ja nousi polvilleen. Se tuijotti mun kyrpää ja rykäisi: Mää haluan tehdä tän sulle, tiedätkö. Mää lupaan siivota ne yrjöt. Tuomas tarttui varovasti sormillaan kaluuni ja venytteli sitä arastellen.

Jätkällä oli epäuskoinen ja vieroksuva ilme kuin olisi kiskonut kyytä paskakasasta. Meinasin räjähtää nauruun, mutta purin huuliani. Pian vehkeeni kuitenkin äityi turpoamaan ja Tuomas otti sen pehmeästi nyrkkiinsä, runkkasi muutaman vedon ylös alas. Nythän mää vallan kovetuin kunnon seisokkiin. Varsinainen taikuri ja eläintenkesyttäjä. Paanko mää jo kortsun?

Otat siitä kärjestä, minkä pystyt. Nuolet ja imet sitä. Ensin se tunnusteli kielenkärjellä terskaa ja irvisti. Sitten se tiivisti kouransa otetta kullin juuresta ja nuoli sen koko vartta. Lopulta se nappasi terskan ja pari senttiä suuhunsa. Lutkutti kielellä ja alkoi imeä kuin ammattilainen. Se tuntui hemmetin hyvältä ja kun urahtelin kiimaisia vokaaleja, Tuomaksen silmät killittivät mua ensin kysyvinä ja sitten jotenkin pirullisina.

Samassa se tehosti sitä hoitoa, tarttui pusseihin ja puristi aika kovaa. Mää aloin päästä aika kyytiin ja nautin täysillä ja melko äänekkäästi. Äkkiä mää tulin niin yllättäen, että hämmästyin itsekin. Vittu, mää en ehtinyt mukaan, se ruikutti muka naisen äänellä ja taas me naurettiin.

Sää et sitten heittänytkään laattaa? Mutta sää heitit melkoiset liemet, se ihmetteli harmaaksi muuttunutta säkkiä kalun päällä. Hyi hitto, se irvisteli ja läjähti koko painollaan mun päälle ja silitti mun siilitukkaani.

Eikä tämmöset suihinotot tee susta vielä mitään. Miltä susta itsestäsi tuntuu? Tai siis tää seksi oli tosi hyvää. Mutta siitä homoudesta mää en osaa ajatella mitään. Anna kokemusten muhia rauhassa. Mutta mää haluan nyt kaljaa.

Haimme tölkit ja istuimme sohvaan. Oli tosi rento ja mukava olo, kaksi vielä kuumissaan ja hiestä märkänä olevaa kaveria loikoi siinä kylki kyljessä, iho ihossa. Yllättäen Tuomas alkoi puhua vaimostaan.

Vähän mietin, että tätäkö tää nyt sitten on ukkomiesten kanssa, äijä ekaks panee ja sitten alkaa ruikuttaa akastaan. Mutta mää tinttasin itseäni nyrkillä naamaan, siis vain ajatuksissani, ja tuumasin, että mää en saa olla epäreilu, ehkei Tuomaksella ole ketään jolle puhua siitä asiasta, ja väkisinkinhän se tulee mieleen, kun just on kyrpä iloisesti pystyssä pettänyt sitä muijaa, syntiä tehnyt – ja vielä toisen jätkän kanssa, haloo.

Tuomas oli tutustunu siihen naiseen viis vuotta aiemmin, vuotiaana – siis niin, se on mua neljä vuotta vanhempi. Ne oli aika pian muuttaneet yhteen ja hyvin oli menny pari vuotta. Sitten oli se lapsi halunnut tulla ja molemmat oli ollu ihan innoissaan.

Tietty ne meni naimisiin ja häitten oli pitänyt olla valtava show. Tuomas oli inhonnut sitä hössötystä hammasta purren. Mutta kun lapsi oli syntynyt, kaikki muuttui. Vaimosta tuli yks kaks pihtari ja sillon kun oli antanut, oli koko touhun ajan ollu poissa oleva, ihan kuin toivonut että olispa nopeasti ohi. Muutenkin vaimo oli vain tiuskinut, kun Tuomas oli vain hipaissutkin sitä. Äijä-parka oli tietty miettiny päänsä puhki, mikä siinä – siis ittessä – oli vikana.

Keskenään ne ei onnistunu puhumaan siitä. Lopulta kaikki oli menny vain riitelyksi, huutamiseksi ja tavaroitten paiskomiseksi. Tuomas sanoi, ettei se ollut lopulta kuin rahakukkaro – vaimo oli vielä jollain hoitovapaalla.

Koko ajan piti muka olla sitä ja tätä, tarvittiin tuota ja tuo oli niin ihana, sopi just verhojen väriin ja sitä rataa. Ihan turhaa krääsää, Tuomas sanoi. Se ei yhtään enää tajunnu, missä mennään ja oli aika surkea. Elämän ilot oli enää töissä käynti ja salilla raataminen, ku silloin sai olla poissa kotoa ja olla mies. Ja nyt siis eukko oli lähteny pojan kanssa lomaileen vanhempiensa luo. Kaipaatko sää sitä, kysyin hiljaa. Tiedät sää, miltä tuntuu pitää omassa jättiläiskourassa sen pientä pehmeää kättä.

Tai kun sitä heijaa sylissä ja sen pää painuu olkapäätä vasten ja se nukahtaa niin luottavaisesti. Ja sorry muutenkin, että valutin tätä paskaa sun päälle. Kyllä sää mulle voit puhua. Meidän molempien kyrvät seisoo ihan täysillä. Nimittäin Tuomaksen purkaus kesti aika kauan, vaikka se tossa ylhäällä onkin noin lyhyt. Me juotiin varmaan kolmet oluttölkit sinä aikana ja alettiin olla hyvässä nousuhumalassa.

Ja kuin huomaamatta mää olin siinä Tuomaksen kyljessä alkanut hyväillä sen lihaksia, käsivarsia, hauiksia, pyöreitä olkapäitä, rintalihaksia, vatsaa, valtavia reisiä. Ja se iho oli niin lämmin ja pehmeä. Ja siis kummankin kyrvät tykkäs siitä, vaikkeivät mitään sanoneetkaan. No kun määkin tajusin sen jutun, niin mehän ruvettiin hekottelemaan, että just näin parisuhdeterapian kuuluukin päättyä. Mehän tartuttiin toistemme koviin kaluihin ja runkkailtiin niitä kevyesti.

Ja mää sain loistoidean: Se oon ihan kivaaaa, mää manguin vitsillä. Se on takuulla paskasta puuhaa, se yökki. Sitä paitsi mun suoli on tyhjä, päästin aiemmin niin isot krapulapaskat.

Kun mää siinä aikani kiehnäsin, kutittelin, nipistelin ja kerjäsin, se lupas yrittää. Se katteli uteliaana, kun mää liukastin reikää, ja voihki innoissaan, kun sivelin sitä liukkaria kortsulle sen kyrvällä. Mutta sitten kun mää kävin selälleen siinä sohvalla ja nostin kintut pystyyn, se ihmetteli: Emmää nää, kun tommosen vaaleanpunaisen ryppykasan.

Niitähän sulla riittää, iso mies. Olis varmaan kannattanu selittää tarkemmin. Tuomas nimittäin todella rysäytti, siis todella ja voimiensa takaa. Ja pääsi sisälle, syvälle, kerta heitolla. On olemassa asioita joita kaikki naiset, eivätkä edes miehet tiedä peniksestä. Miesten housuista löytyvät veitikat ovat olleet esimerkiksi naisten kestopuheenaiheena iät ajat ja monet arvelevatkin tuntevansa kumppaninsa kangen läpikotaisin niin terveydeltään kuin ominaisuuksiltaan.

On kuitenkin olemassa seikkoja, joita kaikki naiset eivätkä miehetkään välttämättä tiedä miehen sukupuolielimistä ja ylipäätään siitä, miten ne toimivat. Tässä on kymmenen Examiner. Penis voi murtua Usko tai älä, mutta penis voi murtua — siitäkin huolimatta, että se ei ole luuta. Peniksen murtumia tapahtuu todella rajun seksin yhteydessä ja jopa liian tarmokas masturbointi voi johtaa vahinkoihin.

Peniksen murtumassa kova, syinen kudos peniksen ympärillä kokee yhtäkkisen vamman ja usein murtuman tapahtuessa kuuluu ilkeä rusahdus. Murtuman johdosta erektio laskee välittömästi ja murtumakohtaan tulee hyvin nopeasti tumma mustelma. Murtuman kokeneen on hakeuduttava välittömästi lääkärin vastaanotolle! Mainos Teksti jatkuu alla.

Lomalla on enemmän aikaa kiinnittää huomiota omaan hyvinvointiin.

Ja mää sain loistoidean: Tietous siitä että miehen tuntoaisti ja herkkyys eivät ole parhaimmillaan, latistavat naisen nautintoa, ainakin minun. Tosin noitakin harrastavien päät olisi kyllä mielenkiintoista tutkia. Vähäisellä kokemuksellanikin tiedän, että toisen naisen kanssa tulee helposti ja toisen kanssa ei oikein yrittämälläkään. Kullia huuhtomassa kylmässä joessa? Niin ja matsien aikana kukaan ei takuulla ajatellut mitään seksuaalista.

Tiukat homoseksuaaliseen kalut kaunis kalu

HOMO SEXI TREFFIT HYVÄNNÄKÖINEN MIES