Tapanilan auto kuopio viron huorat homoseksuaaliseen

Tästä esimerkkinä tasapuolinen avioliitto, mikä johti tuhansien kansalaisten mielenosoituksiin ja olipa niissä myös monta poliitikkoakin Jokaisella puolueella ja ehdokkaalla on lähestymistapansa asioihin.

Mutta rakentavasti voi puhua omaa asiaakin ajaessaan. Ei tölväistä toisten tekemisiä tai tekemättä jättämisiä. Ei tuomita toisten ajatuksia. Keskitytään kertomaan niistä itselle ja puolueelle tärkeistä asioista Mutta kun Liittoutuneiden Valvontakomissio, jossa oli neuvostoliittolaiset jäsenet, lähti kuvan.

Tämän vaalikamppailun aikana minulta on usein kysytty, mitä on kristillisdemokratia tai mikä on oma suhteeni kristillisyyteen? Olen tarjonnut vastaukseksi omaa subjektiivista näkemystäni, joka voi olla joissakin asioissa eri kuin puolueen "virallinen" linja. Alavieskan vaaleissa on solmittu vaaliliitto perussuomalaisten, kokoomuksen, vasemmiston ja kristillisdemokraattien kesken.

Monien mielestä epäpyhältä vaikuttavaa liittoa perustellaan yrityksellä murtaa keskustan ylivalta. Vaikka perustelu sinänsä on pätevä, tämä aiheuttaa toisenlaisia ongelmia. Kuluneen viikon aikana kristillisdemokraattien omituinen ehdokaslista on ollut jatkuvasti otsikoissa. Tilanne on ilmeisesti seurausta siitä, että kristillisdemokraatit pyrkivät nähtävästi saamaan täyden, ehdokkaan vaalilistan aikaan hinnalla millä hyvänsä, joten he ottivat oman ehdokkaansa Let your voice be heard in Turku.

Municipal elections are on Sunday 9. Advance voting is from If you vote in advance, you can vote at any general advance voting station in Finland or abroad. When you go to vote, you must have some identification with you. Perhevapaista ja lasten päivähoidosta on kuntavaalien alla käyty laajasti keskustelua.

Vanhempainvapaiden suurremonttia ovat esittäneet useamman puolueen lisäksi myös työmarkkinajärjestöt. Niin oppositio- kuin hallituspuolueiden parista on kuulunut puhetta varhaiskasvatuksen maksuttomuudesta Tapanilan joukkoraiskauksessa käräjäoikeus tuomitsi miehet ehdottomiin vankeusrangaistuksiin, mutta alensi tuomittujen rangaistuksia 3—4 kuukaudella rikosepäilyjen saaman julkisuuden vuoksi.

Hovioikeus katsoi rikoksen täyttäneen törkeän raiskauksen tunnusmerkit ja korotti Kemin valtuusto on keväällä ison asian äärellä kun päätetään siitä, minkälainen kouluverkko kaupunkiimme rakennetaan. Asia on erittäin kiireinen niin opetuksen suunnittelun kuin lasten ja nuorten terveyden näkökulmasta. Ratkaisu ei ole helppo eikä yksiselitteinen. Päätöstä tehdessä pitää pystyä Terve taas hyvät lukijat! Pari vuotta sitten kirjoittelin ahkerasti täällä Puheenvuorossa. Nyt nuo vanhat kirjoitukset olen poistanut ja lähden kirjoittelemaan taas puhtaalta pöydältä.

Edellisen kerran kirjoittelun syynä oli Eduskuntavaalit ja olinkin ihan kohtuullisen hyvä ehdokas KD: Viimeaikaiset keskustelut vuodeosastojen lakkautuksista, vanhusten kaltoinkohteluista ja kotihoidon epäkohdista saa monen ikäihmisen suorastaan pelkäämään vanhenemista ja sitä päivää kun on muiden ihmisten armoilla. Tähän vielä yhdistettynä meneillään oleva keskustelu eutanasiasta lisää ahdistusta Eduskuntaan on toimitettu yhteensä 16 kansalaisaloitetta, joiden taakse on koottu yli 50  tukijaa puolen vuoden aikana.

Eduskunta voi käytännössä toimia aloitteiden kanssa miten tahansa. Ne voidaan käsitellä perusteellisesti eri valiokunnissa lausuntokierroksineen tai aloitteet voidaan Mitä on vanhusten kunnioitus? Se ei ole vain sanoissa ja hyvässä tahdossa vaan teoissa. Siihen kuuluu kokonaisvaltainen huolehtiminen. Aion kuntavaaleissa Kd- Espoon ehdokkaana keskittyä ajamaan vanhuksista huolehtimisen teemaa. Toinen kuntavaali teemani on lasten ja nuorten terveyden Olen toiminut yli neljä vuotta Rovaniemen kaupunginvaltuutettuna ja kaupunginhallituksen jäsenenä.

Luottamustehtävässäni olen pyrkinyt tekemään arvomaailmani mukaan oikeudenmukaisia päätöksiä kaupungin ja sen asukkaiden etujen mukaisesti. Kuluneiden vuosien aikana olen saanut kokea Näin viime kesänä Perkele! Elokuva oli mielestäni erittäin hyvä ja erityisesti silmiini pistivät kuvat suomalaisesta teollisuudesta. Hienointa oli nähdä laitteita, joista ei ollut mitään hajua mitä ne tekivät, mutta yhden voin sanoa varmaksi: Tämän päivän Aamulehteä lukiessa sai hieraista muutaman kerran silmiä.

Kokoomuksen puoluesihteeri Janne Pesonen uhosi lehdessä, että keskusta on ulkona kuntavaalien kärkikahinoista. Kollegani oikealta oli päätynyt tällaiseen johtopäätökseen vertaamalla maakuntakeskusten ehdokasasettelua. Ihmiset ja osa kuntapäättäjistä Lahdessa ja Päijät-Hämeessä nousi oikeutetusti vastarintaan, kun vuoden alusta aloittanut Päijät-Hämeen Hyvinvointikuntayhtymä päätti lakkauttaa terveyskeskuksen vuodeosastot Nastolassa, Iitissä, Asikkalassa ja Padasjoella. Päätös runnottiin läpi kuntayhtymän Ei pidä tuomita maakuntauudistusta tuntematta historiaa.

Pitkään on puhuttu rakenteiden uudistamisen tarpeesta. Kaikki viime aikojen keskustelu viittaa asian laajaan hyväksyntään. On palvelujen saatavuudesta ja kustannusten hallinnasta kyse, varsinkin sosiaali- ja terveydenhuollossa. On taas se aika, kun tavalliset kansalaiset koittavat vältellä kuukauden ajan joka tuutista tulvivaa kunnallisvaaliehdokkaiden vakuuttelua omasta erinomaisuudestaan.

Ymmärrän hyvin, miksi poliittiseen päätöksentekoon pettyneet suomalaiset eivät jaksa kuunnella katteettomia lupauksia. SOS-hallituksen koulutusmunaus alkaa konkretsoitua myös alueellisina koulutusten lakkautuksina. Valtionosuuksien huvetessa paikallisella omistajaohjauksella on yhä isompi rooli koulutuspolitiikassa.

Lahden ammattikorkeakoulun päätös lakkauttaa koru- ja vaatetusalan muotoilu kertoo paljon Viime päivinä on ryöpsähtänyt uudelleen keskustelu Santahaminan luovuttamisesta Helsingin kaupungille, tällä kertaa mahdollisena maanvaihtona Malmista.

Totta on, että pinta-alaltaan hehtaarin suuruinen Malmin lentokenttä on korvattavissa rakennusmaana monin verroin suurempaan, hehtaarin Olen seurannut ilolla, sitä keskustelua joka on herännyt Tikkurilan uimahallin yhteyteen rakennettavasta maauimalasta. Molemmat lapseni harrastavat useita kertoja viikossa kyseisessä uimahallissa ja näkisin, että uimahallin tilat tukisivat hyvin myös maauimalan toimintaa.

Joskus vaan kolahtaa joku juttu, ja toisinaan merkityksiä ymmätääkin yht'äkkiä; eikä sitä siis Kouvolan eroava kaupunginjohtaja Lamminmäki kertoi olevansa huolissaan Kouvolan tulevaisuudesta.

Huoleen on aihetta, sillä Kouvola on ollut jo vuosia muuttotappiokunta, jonka betoninen imago ei ole kaikkein parhain. Kaupungin menneiden aikojen kunnallispoliitikot ottivat mittaa toisistaan Tiina Örn kirjoitti pääkirjoituksessaan 1. Helsingin uutisissa siitä, mitä ominaisuuksia kunnallisvaaliehdokkaalta vaaditaan ja millainen tämän tulisi olla.

Valitettavasti kirjoitus päättyi juuri kun päästään oleelliseen, eli siihen miten palauttaa äänestäjien luottamus politiikkaan ja Suomen taloudessa on positiivista virettä. Tuoreen uutisen mukaan tänä vuonna teollisuuden investoinnit ovat kasvamassa ja kiinteiden investointien odotetaan kohoavan lähes neljään miljardiin euroon.

Suomen kilpailukyky paranee jatkuvasti, ja eräs tekijä on kilpailu- ja kasvukykysopimus, jonka Enpä olisi uskonut, että lihaakin syövä tamperelaismies voisi oppia näin paljon kuukauden vegaanikokeilusta. Olen aina ollut ruuan suhteen kokeileva mutta laiska. Kauppareissulla mielessä pyörivät aina ne samat 7—10 reseptipohjaa, joita sitten sovelsin eri lisukkeilla tai mausteilla fiiliksen Kuntavaalit lähestyvät ja reilun kahden kuukauden kuluttua - sunnuntaina 9. Avoimuuden nimissä voin kertoa omasta puolestani edustavani Suomeen tulee Yhdysvalloista paljon asioita ja asenteita, joista on vaikea pitää.

Geenimuuntelu, roskaruoka, ahneus, kaupallinen terveydenhuolto, ja välinpitämättömyys toisesta, siis oman maan kansalaisesta Ja kaupallisuus toki myös. Tämän päivän aihe ei ole niin Maailma on ollut täynnä viisaita ihmisiä ennen meitä.

Yksi viisaimmista on ehdottomasti ollut Winston Churchill. Hän on sanonut paljon sellaista, joka on jäänyt elämään, kuten: The optimist sees the opportunity in every difficulty.

Piiri poisti ilmoituksen myöhemmin pahoitellen, että se oli tehnyt virhearvion. Kuitenkin vielä samana päivänä SDP: Jos minä jotain vihaan ja inhoan politiikassa, niin täyttä soopaa olevia argumentteja.

Toki yhteiskunnalliset kysymykset ovat usein tulkinnanvaraisia ja poliitikot värittävät asioita mieluisikseen, mutta kansanedustaja Kärnän tämän päiväisiä lantapuheita en vaan jaksa.

Arvoisat sotiemme veteraanit, hyvät naiset ja miehet, jotka olette olleet puolustamassa Isänmaatamme ja rakentaneet meille hyvinvoivan Suomen, hyvät läsnäolijat! Sillä ei ole merkitystä ovatko he läheisiä vai eivät. Näin totesi edesmennyt sotaveteraani Pitkän yrittäjärupeaman jälkeen palkkatyömarkkinoille paluu on vaikeaa. Omaa osaamista on hankala rajata niin, että kokemuksen ja intohimon kohteisiin sopiva työpaikka löytyisi vapailta työmarkkinoilta. Yrittäjyyden suola ja sokeri on ollut mahdollisuus tarttua tilaisuuksiin kyselemättä ja nopeasti Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelurakenteen uudistamista tarvitaan.

On hyvä, että monessa sairaanhoitopiirissä uudistustyö on omaehtoisesti jo hyvässä vauhdissa ja oikeilla askelmerkeillä. Samalla maan hallitus rakentaa omaa malliaan valtakunnallisen sote-uudistuksen läpiviemiseksi Miksi valtion täytyy velkaantua yksityisille pankeille, kun se voisi luoda rahansa itse?

Aiheesta on nyt vireillä kaikkien aikojen tärkein kansalaisaloite: Julkaistu Vihreät — De Gröna blogissa Muistatteko irakilaisen Alin ja leskirouva Linnéan, joiden ystävyydestä olemme saaneet lukea? Tällä viikolla sain heiltä avunpyynnön. Ali kertoi siitä, kuinka hän on murtumispisteessä. Hän on saanut tammikuussa turvapaikan Suomesta, mutta Kirkkoamme jakava kiista uhkaa myös ekumeenisia suhteita. Kotimaa Pro -verkkolehden artikkelissaan Trumpin voitto oli minulle aivan hirvittävä järkytys.

Panokset ovat kuitenkin Jenkkilässä niin eri luokkaa kuin tällaisen pienen pohjoisen provinssin sisäpolitiikassa. Yksi kysymys on kiertänyt mielessä yli kaiken viime päivinä. Kauniaisten kaupunki on sitoutunut ottamaan vuosittain 10 kiintiöpakolaista kaupunginvaltuuston vuonna tekemän päätöksen mukaisesti.

Tämän lisäksi KV päätti Tänään ministeri Sanni Grahn-Laasonen vastaanotti opetus- ja kulttuuriministeriön työryhmän esityksen uudistuksesta, joka on ajamassa suomalaiset nuoret painajaismaiseen tilanteeseen. Sipilän hallituksen yhtenä kärkihankkeena on työelämään siirtymisen nopeuttaminen. Nyt hankkeessa tulee tapahtumaan Mitä julkiset hyvinvointipalvelut ovat? Niitä ovat perustuslain turvaamat toimeentuloon liittyvät palvelut, sosiaalipalvelut kuten aikuissosiaalityö, mielenterveystyö, vammaistyö, maahanmuuttotyö, perhetyö ja nuorisotyö, terveyspalvelut perusterveydenhuollosta erikoissairaanhoitoon.

Kotihoidontuki herättää jälleen keskustelua. Samalla Kokoomusnuoret ovat tuoneet esille, kuinka kotihoidontuki tukee heidän mielestään vanhentuneita rakenteita. Ihmettelen näitä puheita ja vaatimuksia. Suomea uhkaavasta työvoimapulasta on peloteltu vuosikaudet, ja sitä on käytetty esimerkiksi perusteena maahanmuutolle.

Huomiotta on jäänyt työpaikkapula. Työpaikkapula on suuri ja todellinen ongelma, Suomen tulevaisuuden uhka. Teolliset työpaikat ovat vähentyneet parinkymmenen viimeisen Käsittelimme tänään sosiaali- ja terveyslautakunnassa toimialan ensi vuoden talousarviota ja taloussuunnitelmaa vuosille Teknisten termien taakse kätkeytyy konkreettisia asioita: Suomen evankelis-luterilainen kansa on aina rakastanut ankaran viestin tuojia, pessimistisiä unilukkareita.

Presidentti Mauno Koivisto oli eri tehtävissään tämän taiteenlajin mestari - ja olikin usein oikeassa, ei vähiten silloin, kun hän ennakoi luvun heikkoa talouskehitystä ja fundeeraili Kaverit olivat vitsailleet, että kyllä se helpottaa, kun painelee kuumeista otsaa laihalla lompakolla. Mika oli kyllä tätäkin yrittänyt, mutta pankki tarjosi niin edullista autolainaa, että uuden kulkupelin hankinta ei tuntunut olevan rahasta kiinni.

Ja kaiken lisäksi uusien Juttelin hiljattain itäsuomalaisen yrittäjän kanssa. Hän halusi laajentaa toimintaansa ja rekrytoida lisää työntekijöitä, joilla olisi juuri hänelle sopivaa osaamista. Koska saman alan yritys oli hiljattain lopettanut toimintansa kohtuullisen etäisyyden päässä, hän koetti houkutella alan osaajia Turvallisuuspoliittisesti Eurooppa ei ole kohdannut vastaavaa mullistusta sitten toisen maailmansodan. Kiristynyt suurvaltapolitiikka ja talouskriisin jatkuminen tuovat omat haasteensa, mutta pidemmällä aikavälillä suurimman mullistuksen on länteen tuomassa Länsimainen arvoyhteisö elää itsepetoksessa.

Siviilejä lahdataan maailmassa systemaattisesti, mutta edelleen puhumme yksittäistapauksista. ISIS saavuttaa jalansijaa Euroopassa — jopa syntyperäiset kansalaiset lähtevät sotilaiksi sen riveihin — ja edelleen me väitämme heidän kaikkien Bush, valehtelijoiden kerho, perustelivat käynnistämänsä Irakin sodan tiedustelutiedoin, jotka eivät pitäneet paikkaansa.

Tämän todistaa Britanniassa keskiviikkona julkaistu niin sanottu Chilcot-raportti, joka perkaa maan Uutisissa oli taas juttu miesten ja naisten palkkaeroista. Samasta työstä miehet ja naiset saavat hyvin pitkälti samaa palkkaa, mutta miesvaltaisilla ja naisvaltaisilla aloilla on eroja miesten eduksi.

Päätin tehdä vuoden eduskuntavaaleille vähän samanlaisen listauksen kuin vuoden eduskuntavaaleista. Tässä on siis vuoden eduskuntavaaleista poimintoja epäoikeudenmukaisuuksista, joista voi syyttää ääntenlaskennassa käytössä olevaa D'Hondtin menetelmää.

Alkoholilain uudistus on ollut viikkoja solmussa hallituspuolueiden risteävien kantojen vuoksi. Keskusta tukee peruspalveluministeri Juha Rehulan esitystä, joka vapauttaa alkoholin myyntiä ravintoloissa, muttei juuri vaikuta kauppoihin.

Kokoomus ja perussuomalaiset taas ajavat väljempää linjaa, Muistan kevään kolmekymmentä vuotta sitten Ylivieskan Visurin kylällä. Lumet sulivat ja räystäästä tippui vesi, joka muodosti maahan houkuttelevia lammikoita. Olin seitsemän ja rakastin kevättä. Jokin oli kuitenkin toisin kuin ennen. Sinä keväänä mummo kielsi minua Suomessa parhaillaan toteutettavat sote- ja aluehallintouudistukset ovat suurimpia hallinnon ja toimintatapojen uudistuksia mitä maassamme on tehty pitkiin aikoihin.

Sitä on syytä tarkastella huolella. Katsoin juuri tänään su Armanin dokumentin bangladeshiläisistä romulaivanpurkaamoista. Se oli jotain todella sydäntä pysäyttävää. Purkaamossa työskenteli alaikäisiä lapsia tienaamassa perheelleen ruokarahoja. Työolosuhteet olivat hengenvaarallisia, mitään turvatoimia ei juuri ollut ja näytti Seuraavassa kuvailemani kohde on aito.

Anonymiteetin säilyttämiseksi olen muuttanut kohteen asuntojen määrää ja vastaavassa suhteessa rahasummia joita kuluu turhan byrokratian tähden. Remontin kohteena on siis kaksi vierekkäistä kerrostaloa, yhteensä sata asuntoa. Ihmisille ja varsinkin vasemmistolaisille hän edustaa Kokoomuksen oikeistolaisinta linjaa. Kun Elina Lepomäki ilmoitti tavoittelevansa Kokoomuksen puheenjohtajuutta, sosiaalisessa mediassa alkoi Kuten olen monesti todennut, niin olemme pieni itsenäinen oman kulttuurin omaava kansa, oman maan itsenäisyyden ja rauhassa elon puolesta taistelemaan joutunut, sekä vapaudesta ja kulttuuristamme, eli suomalaisuudesta kovan hinnan aikoinaan maksamaan joutuneet.

Toisin kuin moni vielä neljä kuukautta sitten luuli, suomalainen omistus voi jatkossa piiloutua hallintarekisteriin.

Alexander Stubb aprillasi Suomea neljä kuukautta etukäteen, 1. Kevät on oppilasvalintojen aikaa peruskouluissa. Myös useat erikoisluokat ilmoittavat pääsykokeissa valituista oppilaistaan alkukeväästä.

Useat kaupungit ylläpitävät erikoisluokkia, sillä ne monipuolistavat palveluvalikoimaa. Luotiin kolmen suuren hallitus ja annettiin ymmärtää, että nyt tapahtuu. Tehdään koviakin ratkaisuja, jotta Suomen talouden suunta kääntyy. Tietenkään aikaa ei ole kulunut vielä kovin paljoa, mutta ainakin sen verran, jotta on tullut huomatuksi ettei sittenkään uskalleta. Eikö enää mitään yksityisyydensuojaa ole olemassa? Minulle tulee helvetisti päivittäin sähköposteja, joissa tarjotaan kaikenlaista roinaa ja toisissa luulotellaan että olen voittanut jotain.

Caruna-gate on nostanut median ja ihmisten kiinnostusta energiamarkkinoita, sähköverkkoja ja niiden regulaatiota kohtaan. Karulla tavalla ovat paljastaneet lainsäädännön aukot. Perusasiat verkkovalvonnasta löydät edellisestä blogimerkinnästäni. Siinä kerrotaan muun muassa, että Etelä-Suomessa ja myös Pirkanmaalla on herännyt sen verran paljon epäilyksiä sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistuksesta sekä tulevien maakuntien roolista, että on syytä palauttaa mieliin, mistä on yhdessä sovittu.

Hallitus päätti uudistuksesta hallitusohjelmassa ja täsmensi sitä viime vuoden Vuonna alkanut pakolaiskriisi synnytti monia toisistaan poikkeavia lieveilmiöitä, jotka ovat aiemmin olleet Suomessa hyvin harvinaisia. Lukuisat maahanmuuttopolitiikkaa kritisoivat mielenosoitukset, anarkistien väkivaltaiset mellakat ja entistä jyrkemmäksi muuttunut julkinen keskustelu ovat Henkilökunnalla on sosiaalihuoltolain 48 § mukaan ilmoitusvelvollisuus, mikäli hän työssään huomaa tai saa tietoonsa epäkohdan tai ilmeisenepäkohdan uhan asiakkaan sosiaalihuollon toteuttamisessa.

Ilmoituksen vastaanottaneen henkilön on puolestaan ilmoitettava asiasta kunnan sosiaalihuollon Julkaistu Perniönseudun lehdessä Suomi on jatkuvasti entistä suuremmissa vaikeuksissa. Työttömiä on kaiken maailman kurssilaiset mukaan luettuna puoli miljoonaa. Samaan aikaan rajoilta vuotaa laittomasti Euroopassa liikkuvia kymmeniä tuhansia ihmisiä vuodessa.

Tupsahdin mukaan syyslukukauden alkaessa yhdyskuntalautakuntaan. Liikkuvaan junaan hyppääminen on aina mielenkiintoista ja tässä tapauksessa sen on tehnyt mielenkiintoiseksi kommentit: No mikäänhän ei kehity, jos ei uskalla Pääkaupunkiseudulla on kymmeniä tuhansia neliöitä tyhjiä toimistotaloja, joilla ei ole enää selvää käyttötarkoitusta.

Useat vanhenevat toimistotalot ovat tulleet käyttötarkoitukseltaan elinkaarensa päähän. Osa kannattaa purkaa ja osa saneerata. Esimerkiksi Espoossa on rakennettu uusia Olen jo aiemmin kirjoittanut kasvaneesta turvapaikanhakijoiden määrästä ja sen tuomista haasteista Suomessa ja Euroopassa. Mediaa seuraamalla saa kuvan, että turvapaikanhakijoiden ympärillä kuohuu jatkuvasti — on kyse sitten yhdenvertaisuusperiaatteesta tai Peruskoulun kuudetta luokkaa käyvä poikani toi ihmeissään näytille uskonnon oppikirjansa Tähti 6   buddhalaisuutta koskevat sivut: Osallistuin kulkueeseen Suomen itsenäisyyden puolesta.

Soihtuja kantamassa oli minun lisäkseni muitakin maahanmuuttajia. Päätin osallistua kulkueeseen kun kuulin, että vasemmisto aikoo ampua rauhanomaisesti Kamerunin armeijan ja puolustusministeriön tänään antaman tiedotteen mukaan viime viikon torstaista lauantaihin kestäneessä armeijan operaatiossa on tapettu satakunta Boko Haramin taistelijaa. Tiedonannon mukaan samalla vapautettiin henkeä, jotka ovat asuneet Boko Haramin valtaamissa kylissä Tässä taas yksi esimerkki siitä, mihin väärin tehdyt melumittaukset voivat johtaa.

Löysin alla lainatun kohdan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylläpitämältä Opasnet. Joukkoliikenteemme Suomessa on suhteellisen kattava ja toimiva. Miksi kuitenkaan ylläpitää tätä hyvää järjestelmää, kun kukaan ei käytä sitä?

Ongelmaksi muodostuu joukkoliikenteen hinta. On huomattavasti edullisempaa kulkea autolla pienetkin matkat, kun kertalipun hinta hipoo kaupungeissa neljää Jos kukaan enää muistaa, niin uudistukseen lähdettiin Erikoissairaanhoidon ja Perusterveydenhuollon integraatiosta odotettavissa olevien taloudellisten ja toiminnalisten hyötyjen takia.

Hiihtokausi alkaa todenteolla jo viikonvaihteessa Vuokatin Suomen cupin kisoilla. Kaikki maajoukkuehiihtäjät eivät vielä avaa siellä kauttaan, mutta mukana on olympiavoittaja Iivo Niskanen. Niskanen nostettiin taas syksyllä otsikoihin, kun hän twiittasi maajoukkueen korkeanpaikanleiriltä kuvan Syyskuun puolivälissä oli pääministerimme kovin huolissaan.

Hallituksen ajamat jättileikkaukset olivat synnyttäneet suomalaisittain poikkeuksellista vastarintaa, ja nyt työehtojen rajut heikennykset ja sopimusoikeuden murentaminen olivat vastatuulessa. Palkansaajien suurmielenosoituksen alla Sipilä Suomen kansaa jaetaan hirmuisella vauhdilla kahtia, hyviin ja huonoihin ihmisiin. Hyviä ihmisiä ovat ne, jotka "välittävät" lähimmäisistä, ja ovat valmiita ottamaan maahan jokaisen ns. Oliko aika monelle taholle kalliiksi tullut palkansaajien "mielenilmaus" hyödyllinen ja hintansa arvoinen?

Periaatteessa vastustan poliittisia lakkoja mielenosoituksen muotona, koska sillä aiheutetaan merkittävää vahinkoa omaisuudelle ja sivullisille ihmisille. Tänään on kerrottu, että Suomeen saapuvien irakilaisten määrä saattaa pian olla henkeä vuorokaudessa.

Tilanne ei ole ollut millään lailla kenenkään hallinnassa. Lähi-idästä tulevia ihmisiä vaeltaa tunnistamattomana ja rekisteröitymättämänä satamäärin - ennen pitkää tuhatmäärin Lyhyen ajan sisällä on tulossa ulos kaksi raporttia yhteiskunnallisten yritysten tilasta, toinen Suomessa ja toinen Briteissä.

Molemmissa on sama viesti: Yhteiskunnalliset yritykset kasvavat ja menestyvät. Tämä teksti on pitkä ja täynnä jo sanottuja asioita. Kutsun tätä omaksi työmarkkinaoksennuksekseni, sillä yritän purkaa tässä ajatuksiani viime päivien aikana jyllänneestä työmarkkinoihin ja talouteen liittyvästä keskustelusta. Olen yrittänyt olla hiljaa ja katsoa keskustelua sivusta. Pääministeri Juha Sipilä otti lauantaina 5.

Päähuomion on saanut Sipilän hieno lupaus antaa Kempeleen-kotinsa turvapaikanhakijoiden asuinpaikaksi. Samalla Sipilä teki tiettäväksi, että Suomen linja EU: Työvoiman tarve Suomen taloudessa vuosina —http: En tee sitä kadunmiehenä, vaan entisenä ammattilaisena.

Mietitäänpäs, miten se on laadittu. Itsenäisyysnuoret IN tuomitsee jyrkästi Sipilän hallituksen viime viikolla julkistamat toimet kilpailukyvyn parantamiseksi. Toimet eivät paranna Suomen kilpailukykyä lainkaan vaan syöksevät maamme yhä syvemmälle lamaan.

Palkkojen alennukset osuvat kaikkein pahimmin pienituloisiin, joiden Kaikki kommentoivat ja kritisoivat pakolaisia sekoittaen heidät maahanmuuttajiin ja hallituksen töpp.. Pakolaisten asema on kurja, harva haluaa pois kotoa täysin Vierailin luvun alussa Puolassa Raision uudessa tehtaassa. Sen menestys perustui ahkeriin, ammattitaitoisiin ja uuden tekniikan hallitseviin nuoriin puolalaisiin, jotka tekivät 8 tunnin työpäivää, mutta joiden työhuoneen ikkunassa valoi paloi myöhään illalla.

Toisaalla valtion yhtiöiden iäkkäät Olen aina pitänyt itseäni kohtuullisen harkitsevaisena ja rauhallisena miehenä, jonka pitkä pinna kestää uskomatontakin rasitusta, mutta kyllä nyt riittää. Onko arvon pääministerin mielestä oikeasti oikein rampauttaa maatamme pystyssä pitävän pylvään eli työläisten selkäranka näiden Viimeaikaiset uutisoinnit pakolaisvirtauksista Eurooppaan, ovat olleet pelonsekaiset.

Valtavia määriä ihmisiä etenkin muslimimaista, tulee päivittäin. Suomen hallituksen on tehtävä nopeita päätöksiä asian suhteen. Perussuomalaiset esittää nyt nopean käsittelyn En ole enää luterilaisen kirkon pappi! No niin nyt se on sitten virallisesti totta, että ke Mietin mitä jäi nyt jäljelle?

Jää ainakin Kristuksen yleinen pappeus ja mahdolisuus aineenopettajan Kun tätä suomen alasmenoa eu liittymisen jälkeen on seurannut, tuntuu kuin olisi menossa nopea tahti suomen tuhoutumiseen. Työpaikat katoavat, mutta mamutus lisääntyy, miten näin voidaan toimia. Saisin luotua tuhansia työpaikkoja ihan yhdellä pienellä päätöksellä, Tax Free takaisin Vaasan ja ruotsin Kuitenkaan hidastuvakaan väestönkasvu ei tule ratkaisemaan todellista ongelmaa: Unelmoin vahvasta, rohkeasta kansasta, joka kukistaa tämän painajaisen nimeltä monikulturismi.

Tämä ruma kupla, jossa vihollisemme elävät, tulee ennen pitkää puhkeamaan miljooniksi pieniksi paloiksi. Elämämme ovat kietoutuneet yhteen rankkoina aikoina. Nämä ovat niitä päiviä, jotka Tasa-arvoisesta avioliittolaista käytävä keskustelu alkaa saada jo huvittavuuden piirteitä.

Maailmassa ei taida olla mitään muuta niin suurta epäkohtaa kuin se, voiko henkilö osoittaa ja tunnustaa rakkauttaan samaa sukupuolta olevaa kohtaan ja mennä naimisiin hänen kanssaan. Kansalaisaloite tasa-arvoisen avioliittolain kumoamiseksi sai juuri vaaditut 50 allekirjoitusta täyteen. Vuosien keskustelun ja kampanjoinnin jälkeen tasa-arvoinen avioliitto vihdoin hyväksyttiin eduskunnassa viime joulukuussa.

Tämä oli monelle ihmiselle ja etenkin perheelle tärkeä Suomi aikoo karsia miljoonan euron kehitysyhteistyömäärärahasta ensi vuoden alusta miljoonaa.

Välimeren pakolaisten suhteen EU-maiden vapaaehtoisuus voisi ulkoministeri Timo Soinin mielestä tarkoittaa Suomelle nollaa pakolaista. Myös pakolaisen Suomessa syntyneet lapset ovat Euroopan sisäisen kiistelyn ja kinailun huipennus voi ulkopuolisille näyttäytyä vääjäämättömänä loppuna katkeralle pelille Kreikan ja sen luotottajien välillä.

Todellisuudessa eurooppalaiset johtajat alkavat vasta tajuta velkakeskustelun todellisen luonteen, eikä vastaus todellakaan miellytä Olen ollut Suomalaisen jalkapallon kokijana ja tekijänä nyt noin kymmenisen vuotta.

Olen jatkuvasti pyrkinyt tekemään enemmän ja enemmän. Olen kouluttanut itseäni niin paljon kuin mahdollista sekä erilaisissa koulutuksissa että itseopiskelemalla. Olen vetänyt treenejä, istunut kokouksissa, lukenut Tasavallan presidentin kolmatta kertaa järjestämät Kultaranta-keskustelut keskittyvät ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan.

Niihin osallistuu poliittisia päättäjiä, tutkijoita sekä hallinnon, elinkeinoelämän, järjestöjen ja median edustajia. Presidentti Sauli Niinistö on rakentanut uuden tavan Lapin radion nettisivuilla julkaistu Rovaniemen perussuomalaisten koululakkautusten lista on perusteetonta tuuleen huutelua.

Perussuomalaisten esitys koulujen lakkauttamisesta ei perustu huolelliseen kouluverkkosuunnitteluun, ja lisäksi rikkoo valtuuston päätettäväksi tulevia Suomalainen maksuton koulutusjärjestelmä on tiensä päässä Uuden hallituksen toimet koulutuksen osalta ovat erittäin uhkaavia.

Hallitus aikoo leikata koulutuksesta peräti miljoonaa euroa. Tämän lisäksi korkeakoulujen maksuttomuutta ollaan romuttamassa tuomalla lukukausimaksut EU- ja ETA Nykyinen tasavallan presidentti hehkutti aikanaan, että vastakkainasettelun aika on ohi. Tuntuu siltä, että nyt se palaa.

Hyvätuloiset eivät osallistu lamatalkoisiin millään muulla tasolla kuin tulevan pääministerin kainolla toiveella. Köyhimpien keppi on kova ja iskut kasautuvat samoille Uudessa hallitusohjelmassa todetaan sote-uudistuksesta, että sote-alueita johtavat vaaleilla valitut valtuustot. Asia ei ole kuitenkaan ihan ongelmaton. Kun sote-alueiden valtuustoilla ei ole verotusoikeutta, tullaan tilanteeseen, jossa valta, vastuu ja raha eivät ole samassa paikassa.

Porvarihallitus päätti vakauttaa Suomen kuntoon leikkaamalla kaikista heikoimmassa asemassa olevilta. Koulutus ja kehitysyhteistyö romutetaan hiljalleen.

Biologiasta viis, nyt turvekin on uusiutuva energiamuoto! Koulutuspoliittiset linjaukset, kuten lukukausimaksuasiat, linjataan jatkossa Suomesta on löytynyt suojelukohde, joka voisi täyttää Unescon maailmanperintökohteen mitat. Tämä muinaisjäännös on Ympäristöministeriö. Suomalaiset ympäristöjärjestöt ovat nyt esittäneet hätähuudon suojelukohteen säilyttämiseksi.

Maailmanloppu tulee, jos Sipilän hallitus pilkkoo ministeriön On selvää, ettei kenenkään intresseihin lukeudu minkäänlainen työntekijän riistäminen epäreiluilla työsopimuksilla. Tässä kaiken jytkytyksen ja hallitusjännityksen keskellä minua on harmittanut yksi pieni asia. Minua on harmittanut se, että puolueessamme on pikkunäppäriä puuhastelijoita, jotka yrittävät nostaa omaa häntäänsä ryhtymällä halveksimaan tai tuomitsemaan omaa väkeämme ja kaikkein näkyvimpiä Kunnallisvaaleihin on vielä aikaa, mutta päätin vähän kysellä mitä paikalliset haluaa että tietäisin paremmin mikä täällä on pielessä ja mitä tarvitaan.

Kouluista on väännetty pitkän aikaa ja itse olen "pienien" koulujen puolella. Nordean pääekonomisti Pasi Sorjonen syyttää liian korkeaa verotusta syypääksi kotimaisen kysynnän hiipumiseen.

Mielestäni hän on väärässä. Julkisen sektorin menot koostuvat pääasiassa palkoista ja sosiaalisista tulonsiirroista, joita verovaroin rahoitetaan. Niistä toimeentulonsa saavat ihmiset myös Aloin aikani kuluksi tutkia, millainen virkakoneisto on kussakin Suomen ministeriössä.

Tässä kun odottelen tietoja hallituksen tulevasta kokoonpanosta, ja ketkä kansanedustajat tulevat työskentelemään eri valiokunnissa. Tutkimiseni tuloksesta olen aika järkyttynyt. Tiesin että virkamiehiä on paljon Näyttelijä Krista Kososen todettua, ettei tunne ketään perussuomalaista on valtamediassa toiseltu oikeistokonservatiivien suosimaa käsitettä "punavihreä kupla".

Käsite on ongelmallinen ensinnäkin koska se pyrkii esittämään antirasistit, feministit tai ylipäätänsä Hienoa, että olette myöntäneet elävänne kuplassa. Siinä on jo askel kohti todellisuuden ja erilaisten ihmisten ymmärtämistä. Lienee sanomattakin selvää että kiitos kaikille äänestäjille, rippumatta siitä mitä lappuun kirjoititte.

Se verran jos joku viitsii että kun ajelee täällä pohjoispirkanmaalla, niin jos viittisitte ripsaista ne 76 numeroiset kyltit ohi ajaessanne irti pylväästä, niissä on parasta ennen päiväys Ihan ensiksi haluan sydämestäni kiittää kaikkia niitä Iso kiitos myös perheelleni sekä muille minua vaalityössä avustaneille.

Vaikka oma äänimääräni tippui puoleen edellisistä eduskuntavaaleista, enkä näin Ehkä tärkein jäi kuitenkin oikaisematta. Suomessa törmää usein käsitykseeen, että masennuslääkkeitten käytön On tullut aika ryhtyä ajamaan jonkun suuremman kokonaisuuden kuin vaan oman intressiryhmän, kunnan, kaupungin, valtion tai maanosan etua. Ensinnäkin ihmiskunta on henkisesti kehittynyt tähän pisteeseen Kaikkein tärkein asia tällä hetkellä on suhteemmme Venäjään.

Siellä ei pidetä siitä,että Suomi veljeilee Naton kanssa. Nato on paperitiikeri,joka ei pysty Suomea puolustamaan ja muualta tuskin tullaan apuun,koska silloin on edessä maailmansota. Miettikää mikä puolue on selkeästi Natoon Miksi kolmekymppinen Helsingissä asuva nainen liittyy keskustaan?

Sitä on minulta kysytty melko useasti. Olen liittynyt keskustaan, koska sen arvomaailma puhuttelee minua puolueista parhaiten. Arvomaailma määritellään puolueen periaateohjelmassa. Keskustalainen politiikka perustuu ihmisyysaatteelle Tarjosin alla olevaa kommenttia Helsingin Sanomille On pohtimisen arvoista, miten on päädytty tilanteeseen, jossa yksi menestynyt suku on varakkaampi kuin 19 seuraavaa Se huolestuttaa erityisen paljon sen vuoksi, että puolueet eivät tunnu seuraavan niitä ennusteita, mitä työelämän rakennemuutoksesta on kirjoitettu.

Vihreiden Jyrki Kasvi on kirjoittanut siitä, millainen on Suomi työn jälkeen, mutta istuvista Minulle on vaalimökillä tullut useaan kertaan vastaan kysymys miksi yritän pienen Piraattipuolueen riveistä päästä eduskuntaan enkä jonkin jo eduskunnassa olevan puolueen riveistä ja mahdollisesti sisältä päin ohjata puolueen linjaa.

Alunperin lähdin mukaan vain edistämään omia arvojani ja Koulukiusaamista selvitellyt, Paha koulu -nettisivuston perustajiin kuuluva Katri Säkö-Arias vaatii koulukiusaajille nykyistä selkeästi kovempia rangaistuksia tekemisistään.

Hän esittää, että kiusaamisesta pitäisi jäädä luokalle ja käytösnumeron pitäisi olla hylätty. Halusin lääkäriksi, koska tahdoin tehdä töitä ihmisten kanssa ja ihmisten puolesta. Juuri samoista syistä melkein 20 vuotta sitten lähdin mukaan politiikkaan.

Haluan tehdä työtä, joka vaikuttaa ja jolla on tarkoitus. Työtä, jossa voin auttaa ja palvella ihmisiä. Suomi ja suomalaiset ovat Entinen suurlähettiläs, 40 vuotta kehitysavun parissa työskennellyt Matti Kääriäinen on skeptinen kehitysavun suhteen. Hän toteaa kirjassaan Kehitysavun kirous, että suuri osa kehitysapuhankkeista on valkoisia elefantteja.

Suuria, kalliita ja hyödyttömiä hankkeita, jotka avustajien takavalojen Vaalien jälkeen suomalaiset siirtynevät seuraavaksi odottamaan miten euroviisuihin lähteävä edustajamme PKN eli Pentti Kurikan nimipäivät pärjää ison yleisön edessä. Kantola mainitsi kirjoituksessaan, että haluan kerätä huomiota nostamalla virheellisiä huhuja esiin. Haluan oikaista pari asiaa. Huhut jotka esitin, Kantola itse myönsi todeksi keskustelussamme, aivan kuten kirjoituksessaan Ei siis virheellisiä huhuja - vaan vaietuja faktoja.

Ääni seuraavalle neljälle vuodelle annetaan ylihuomenna. Suomi on ajautunut tilaan, josta se ei hevin liikahda. Suuret laivat eivät käänny hetkessä, ei valtiolaivakaan.

Tänään tehdyt päätökset kantavat hedelmää vasta vuosien päästä. Vaalit on pian käyty. Paljon puhetta on kuultu päivästä Aluekehityksellä tarkoitetaan maakunnan asukkaiden toimeentulon ja hyvinvoinnin edellytysten tukemista. Käytännössä kehitystä tehdään edistämällä yritysten, yhdistyksien ja julkisen puolen toimintamahdollisuuksia.

Kehitystyössä kannattaa keskittyä kunkin alueen olemassa olevien vahvuuksien Meillä on olemassa edellytykset, mutta yhteistyö on rikki.

Nyt onkin panostettava siihen, että poliittiset ohjausjärjestelmät, yliopistojen kannustimet ja Tällä hetkellä toiseksi suosituin video Ylen Vaaligalleriassa on Mikko Merikiven haastattelu. Syy katselukertojen suureen määrään vaikuttaisi olevan Mikon ulosannin erikoisuus. Ylen Vaaligalleria on ehdokkaiden näkyvyyden ja siten demokratian kannalta hyvä asia, vaikka Yle ei ole muutenkaan oikein Nyt sitten kaikki ne, jotka eivät vielä ole äänestäneet, äänestämään sunnuntaina.

Toki on kivaa lähteä äänestämään aurinkoisessa säässä, mutta jos sataa, ei anneta sen säikyttää. Suomen kevät on epävakaa, emmekä me ole sokerista - kunnon Köyhyyden ja sosiaalisen syrjäytymisen vaarassa olevien lasten määrä nousi Euroopassa lähes miljoonalla vuosina — Yksistään vuodesta vuoteen nousua oli noin puoli miljoonaa. Köyhyys tai sosiaalinen syrjäytyminen uhkaa jo 28 prosenttia EU jäsenmaiden vuotiaista. Kun puolustamme aitoa avioliittoa, puolustamme jotakin hyvin kaunista, jotakin hyvin herkkää ja samalla jotakin hyvin helposti haavoittuvaa.

Tiedämme, että avioliitto on herkkä asia. Siksi avioliitto tarvitsee positiivista erityissuojelua. Aito avioliitto on hyvin alkuperäinen luomutuote.

Tiesitkö, että yli vuotiasta kärsii Suomessa yksinäisyydestä usein tai jatkuvasti? Kyse on vakavasta ilmiöstä. Tutkimusten mukaan pitkään jatkuva yksinäisyys nostaa kuolemanriskiä enemmän kuin ylipaino tai alkoholin liikakäyttö, ja on yhtä haitallista terveydelle kuin tupakointi Viimeisten kuukausien aikana on tullut kohdattua jos jonkinlaista epäkohtaa joita tapahtuu tavallisille ihmisille meidän maassa.

Omalta osaltani kuunnellessani näitä ihmisiä alkaa jo pinna pikku hiljaa kiristyä. Seuraavat tapaukset liittyy siis suoraan mielivaltaiseen toimintaan mitä täällä Läänit lakkautettiin, mutta jotain aluehallinnon tapaista piti suureen Suomeen saada aikaan EU-ohjeiden mukaan.

Syntyi maan väkilukuun katsottuna massiivinen Oleellisena osana pensaiden ja puiden hoitoon kuuluu ajoittainen leikkaaminen ja harventaminen. Suuret ja liian lukuisat oksat voivat viedä kasvilta liikaa voimavaroja ja vähentää siten hedelmäsatoa. Harventamisella mahdollistetaan se, että kaikki oksat saavat riittävästi valoa ja ilmaa Nyt mennään liian pitkälle HSL! HSL on muuttamassa lippujärjestelmää. Perusteena muutoksille pidetään ns. Siinä kuljettava matka voi ylittää kaaren tapaan kuntarajan ja HSL: Suomen turvallisuusympäristön muuttuessa rauhan rakentajan ja välittäjän rooli on käymässä yhä vähemmän uskottavaksi ja poliittisesti korrektiksi ulkopolitiikan välineeksi.

Suomen merkittävin turvallisuusuhka ei koske Venäjän harjoittaman etupiiripolitiikan Suomelle Olen työskennellyt koulutusalalla yli kolmentoista vuoden ajan. Minulla on kokemusta opetustyöstä yläkoulussa, lukiossa, ammattiopistossa ja ammattikorkeakoulussa. Valtaosan tuosta ajasta olen kouluttanut tulevia ympäristönhoitajia ja luontoyrittäjiä.

Ympäristöasioita olen opettanut muun muassa Sain eilen lahjoituksena sen verran rahaa, että sain syötyä ensimmäisen lämpimän ateriani kolmeen päivään. Mulla ei ole ehjää paria housuja. Olen yrittäjä, odotan että keikan laskusta kilahtaa rahat tilille, että saan maksettua vuokran ja muut laskut.

Noin  25 ihmistä odottaa kaupungin vuokra-asuntoa, eikä helpotusta asuntopulaan ole näkyvissä. Kaupungin vuokra-asunnot eivät ole mitään pienimuotoista toimintaa erityisryhmille, vaan kaupungin tarjoama peruspalvelu, jota pitää laajentaa entisestään.

Politiikalla on merkitystä ja puolueissa on suuria eroja. Johannes Virolainen sanoi aikoinaan osuvasti, että politiikassa enemmän kuin millään muulla elämän osa-alueella voi vaikuttaa Olen palvellut isänmaatani koko lähes 40 vuotta kestäneen työurani. Monipuoliset vastuutehtävät puolustusvoimissa, puolustusministeriössä, kansainvälisessä kriisinhallinnassa sekä vapaaehtoisessa maanpuolustuskoulutuksessa ovat juurruttaneet minuun vahvan isänmaallisuuden ja maanpuolustustahdon Uudenmaan puutteet liittyvät asumiseen ja joukkoliikenteeseen.

Ongelmia ratkomaan tarvitaan Vasemmistoa. Helsingin ympäryskunnat havittelevat "hyviä veronmaksajia" tarjoamalla omakotitaloasumista ympäristössä, jossa perhe-elämä koetaan hyväksi ja turvalliseksi. Olen monta kertaa robotiikka-alalla toimiessani joutunut rauhoittelemaan kansalaisia, jotka kirkuvat: Ei auta kysyä miksei siis Suomen kannattaisi korjata siitä syntyvät Kun aiheena ovat kuntaliitokset ja Espoo, heti tullee mieleen, mitä ajattelen pääkaupunkiseudun kuntaliitoksista.

Olen sitä mieltä, että jos niitä tehdään, niiden tulee olla vapaaehtoisia. Ja oma arvioni on, että esimerkiksi Espoota ja Helsinkiä ei kannatta liittää toisiinsa, menisi paljon hyvää Pelko on yksi mieleenpainuvimmista tunteista. Pahimman pelkotilan yllättäessä turvauduin kerran ajatukseen, että saan paikalle apua, kun sitä pyydän.

Soitin hätänumeroon, mutta puhelimen toisessa päässä minulle todettiin, että ketään ei lähetetä avuksi, koska mitään pahaa ei ollut vielä ehtinyt Monipuolinen kielitaito, suomalaisten kilpailuetuSuomalainen koulu on maailman paras ja koulutuksen kivijalka ovat osaavat opettajat. Tällä hetkellä suomalainen opettajankoulutus on maailman huippua ja opettajan ammatin yhteiskunnallinen arvostus näkyy suoraan opettajankoulutuksen suurena Tänään mieltäni ilahdutti hulluuden voima. Päähänpotkittu mielenterveyskuntoutuja, joka aiemminkin on tukenut kampanjaamme soitti ja vahvisti uskoani.

Hän myös lupasi pienistä rahostaan vaalitukea. Se kymppi on arvokkaampi kuin tämän maailman rahanatsien miljardit joita he heittelevät Länsi-Uusimaa on saatava ratayhteyden piiriin. Uusimaa toimii Suomen talouden veturina, mutta suuret asuinkunnat kuten Vihti ja Lohja ovat liikenteeltään edelleen kumipyörien varassa. Uusimaa on jo nyt yhtenäistä työssäkäyntialuetta, joten sekä taloudellisista että Eduskuntavaalien alla moni etsii paitsi omaa ehdokasta, myös sopivinta puoluetta.

Ja niin sen pitää ollakin. Minulle tärkeitä arvoja politiikassa ja elämässä ovat vapaus, oikeudenmukaisuus, yhdenvertaisuus ja avoimuus. Valitsin aikanaan puolueen näiden arvojen perusteella. Muistatko vielä sen ministerin kuka avoimesti tiedotusvälineille ihmetteli, että kuka nyt oikeasti tienaa alle euroa kuukaudessa? Entä ne puheenvuorot missä sanotaan, ettei meillä ole enää varaa pitää yllä hyvinvointipaleluita kun taloudessa menee niin huonosti?

Ehdokkaan esittelyAloitetaanpa perusasioista, eli siitä, että miksi juuri minä voisin olla hyvä kansanedustaja. Eihän minulla ole mitään aiheeseen liittyvää syventävää ja hienoon titteliin oikeuttavaa koulutusta, enkä kuulu edes mihinkään poliittisiin kuppikuntiin tai muihin hienoihin herrojen Thomas Rosenberg oli yhteistyössä ruotsin- ja suomenkielisten kotiseutuyhdistysten kanssa pannut pystyyn koko päivän ohjelman Loviisan kylien ympärille.

Aamupäivän esitelmiä en ehtinyt kuulemaan Hyvän hallinnon perustana ovat avoimuus, tasapuolisuus ja riippumattomuus. Avoimuutta ja demokratiaa tarvitaan lisää sekä tänne, että Eurooppaan. Verot, niistä ei saisi edes puhua kai ennen vaaleja. Ainakaan muuta kuin luvata että niitä ei koroteta.

Parhaimman suosion kai saisi huutamalla kovaan ääneen että kaikki verot lasketaan. Onneksi yhteiskuntamme perustuu kuitenkin veroihin joita jokainen maksaa oman varallisuutensa ja tulojen mukaan Tähän mennessä olen ajanut vaalitapahtumiin liittyvää ajoa noin km.

Vaaleihin on aikaa vajaat kaksi viikkoa. Kulkeminen kiihtyy ja oikeastaan tärkeimmät päivät ovat edessä. Niin puolueen kuin yksittäisen ehdokkaan on säilytettävä linjansa ja heidän on oltava uskottavia.

Mikko Alatalo kesk on ymmärtänyt täysin väärin ehdotukseni Pirkanmaan väkiluvun kasvattamisesta. Väestön keskittyminen kaupunkeihin on Suomessa jatkunut luvulta asti hallituksista riippumatta. Näin vaalien alla yrittäjällä on ystäviä, mutta miten yrittäjyyttä oikeasti voidaan vahvistaa? Ja miksi pienten ja keskisuurten yritysten toimintaedellytyksiä ylipäätään pitäisi vahvistaa?

Seuraavassa muutamia konkreettisia ajatuksia. Työllisyyden kohentamista on Suomessa ollut tapana hakea Tämä on vanneliikkeiden kulta-aikaa ja osansa saavat korjaamotkin. Tuolla vaalitoreilla kierrellessäni kuulin vastikään, kuinka itä-Suomessa ajellut tuttavani oli rysäyttänyt etupyöränsä muhkeaan asvalttimonttuun sillä Amerikkalaiset ystäväni ovat ällistelleet selittäessäni, että Suomen kansanedustuslaitos on nimensä mukainen - kansaa edustavat jenkkilään verrattuna ihan tavalliset ihmiset.

Vaikka Suomen kampanjat ovat nappikauppaa Torpparit vuokrasivat maata viljeltäväksi. Vuokra maksettiin torpan tuotteilla tai tekemällä päivätöitä eli taksvärkkiä. Sopimusehdot olivat vuokranantajan mielivallan alaisia. Väinö Linna puhuikin maaorjuudesta. Pienet ja keskisuuret yritykset työllistävät lähes miljoona ihmistä. Hankalan talven jälkeen näemme tiestön huonon kunnon. Sitä on useissa mielipidekirjoituksissa päivitelty.

Minulla on hyviä uutisia: Sähköiset palvelut ovat tätä päivää ja tulevaisuudessa niiden käyttöä tulee laajentaa. Toiset haluavat jarruttaa sähköisiä palveluita, toiset muuttaa kaiken mahdollisen sähköiseksi. Välillä vaikuttaa jopa siltä, että asia koetaan enemmän uhkana kuin mahdollisuutena.

Meidän tulee edistää sähköisiä Työttömyys on Suomen suurin ongelma. Se maksaa yhteiskunnalle maltaita, uhkaa palvelujen rahoitusta, lisää eriarvoisuutta ja heikentää hyvinvointia. Työmarkkinat ovat muuttuneet aikaisempaa vaativimmiksi ja epävakaus työelämässä on lisääntynyt. Moni nykynuori voi vain haaveilla samanlaisesta Oletko kuullut kuinka Euroopan unioni syytää Suomeen päättömiä lakeja. Minä kuulen tuota päivittäin näin vaalien alla ja hyvä niin.

Haluan kertoa ihmisille miten EU-päätöksenteko etenee ja missä roolissa me suomalaiset poliitikot ja virkamiehet siinä ovat tai voisivat olla Tapasin kouvolalaisia yrittäjiä, sillä halusin tietää, mitä terveisiä heillä on kokoomuksen kansanedustajaehdokkaalle.

Yksi tärkeistä esiin nousseista asioista oli työllistäminen. Yrittäjät haluaisivat työllistää, mutta kynnys siihen on monesti liian korkealla. Selkeä viesti oli, että kynnystä Tämä kirjoitus on niille jotka haluavat muutosta nykyiseen eduskuntaan tai tapaan jolla asioita viedään eteenpäin.

Tarjolla oleva työ on vaihtamassa muotoaan. Ammatillisuus ja koulutus korostuvat. Suomeen on syntymässä kokonaan uusia työaloja ja vanhoja työaloja on hiljalleen poistumassa. Tässä tilanteessa, jossa vanhat ajattelutavat eivät enää toimi, on oikein kysyä, miksi Niin sanotusti suurimman puolueet ovat satumaisen samaa mieltä siitä, että seuraavalla vaalikaudella pitää toteuttaa miljardin leikkaukset. Leikkauksia on käytetty lääkkeenä jo Pääministeri kertoi, että tälläistä sekasikiöhallitusta pitää välttää kaikin tavoin.

Jo aiemmissa lausunnoissaan ministeri on myöntänyt hallituksen olevan huono. Kysymykseen, olisiko hallitus pitänyt Järjestimme Virroilla koko perheen vaalitapahtuman. Aiheena olivat perheet, maaseutu ja yrittäjyys eli omat pääteemani. Puheiden lisäksi nämä aiheet näkyivät käytönnön tasolla.

Mutta liian nuori ei voi tietää miten prosessit menevät; tässä on paradoksi. On pakko olla hyvin taitavasti veitsenkärjessä ja se on vaativaa minkä jokainen tietää joka on ollut muuta kuin nössö ja virranmukana ajelehtiva. Mutta pian ei voi sanoa kuin että se on ainoa tapa koska metodit estää kauneuden lisääntymistä on suurempi kuin kauneus itse. Vain heidän tehtailema kauneus on pian olemassa, ei oikeaa kauneutta. Niin, mistähän ammatista mahtaisi olla kysymys?

Matti Tolvanen on kommentoinut tänään KKO: Tolvasen kommentin otsikko ja loppukaneetti on rempseän tuntuinen: Ilmeisesti tuossa "Suomen Laissa" voidaan julkaista myös melko kevyitä kommentteja. Kun kommentoidaan tuomarin esteellisyyttä, olisi aina paikallaan tuoda esiin edes Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen käyttämä kaksiosainen puolueettomuustesti: Tämän vuoksi ja kun otettiin huomioon myös sanotun johtavan syyttäjän ja hovioikeustuomarin läheinen suhde, johtavan syyttäjän toiminta oli antanut perustellun aiheen epäillä tuomarin puolueettomuutta.

Kommenteissa kannattaisi siis olla aika tarkkoja, jotta ratkaisusta ei annettaisi turhan kepeitä tulkintoja. Voitaneen pitää selvänä, että he ovat keskustelleet myös tästä molemmille tärkeästä jutusta. Tämä on varmaan osaltaan vaikuttanut KKO: Tuomarin jääviys on vain yksi monista seikoista, joista KKO: Koko prosessissa on ollut paljon muutakin erikoista.

Muistutan jälleen tästä vanhasta kommentista. Tämäkin liittyy juttuun ja sen kummallisuuksiin. Tämän todistajan lausumasta on tehty tutkintapyyntö Helsingin rikospoliisiin.

Se siirsi jutun KRP: Tutkinnanjohtaja ei yllättäen nähnyt asiassa mitään kummallista tai rikollista ja jätti jutun tutkimatta. Tässäkin jääviyskysymys heitti häränpyllyä. Eikä tämä ole ainoa Jippii-jutun kummallisuus, tosin helppo tarkastettava, tiedot kun voi tarkistaa Nokian tai HEXin sivuilta. Toipilan ja Virolaisiin eilisiin, ns. Erkki Aurejärven useissa viestimissä esittämä väite siitä, että valituslupa-asian ratkaisusta olisi kerrottu hänelle etukäteen, ei voi pitää paikkaansa.

KKO ei anna tietoja tai arvioita tulevien lupa- tai muidenkaan ratkaisujen sisällöstä. Väitteen teki erityisen oudoksi se, että lupa-asia oli vasta jaettu esittelijälle. Asiaa ei ollut vielä ehditty valmistella esittelyä varten, eikä edes ratkaisukokoonpanoa määrätä. Todennäköisesti tässä tapauksessa syyt valituslupahakemuksen perumiseen olivat täysin muut, kuin mitä Aurejärvi julkisuudessa on antanut ymmärtää. Miksi ylimmät laillisuusvalvojat eivät ole puutuneet asiaan? Juttujen jakaminen on tietenkin perusasia, jutun siirtäminen vain sovellutus juttujen asiajakoa koskevista säännöksistä.

Apulaisoikeusasiamies Jääskeläinen totesi mainitussa päätöksessään selkeästi, että Suomen lainsäädäntö on puutteellinen mitä tulee a juttujen siirtämiseen tuomarilta toisella ja b yleensä tuomioistuinten juttujen "asiajakoa. Sikäli kuin olen havainnut, juttujen asiajaosta tuomioistuimissa meillä ei ole laissa säännöksiä, kuten tietenkin pitäisi. Jutun siirtämisestä on käräjäoikeuden osalta tiettävästi vain yksi vaivainen ja hyvin väljä asetuksen säännös käräjäoikeusasetuksen 4 §: Apulaisoikeusasiamies esitti vuoden päätöksessään, että oikeusministeriö ottaisi harkittavakseen tarpeen säätää tuomioistuimen asiajaon perusteista lain tasolla ja juttujen siirtämisen osalta taas täsmällisemmin kuin mainitussa KäOA: OM vastasi ja lupasi oikeusasiamiehelle - tietenkin!

Mutta onko mitään tapahtunut? Oikeusministeriötä ei oikeasti näytä kiinnostavan asiat, joilla voisi olla todellista vaikutusta ihmisten oikeusturvaan - siitä kun syntyisi kustannuksia. Tuija Brax sen sijaan näpertelee kaiken maailman toissijaisten asioiden parissa mistä Virolaisen blogisakin on esimerkkejä! Brax on ollut poikkeuksellisen huono oikeusministeri, mikä on sikäli yllättävää, että hänellä tuntuu olevan asiantuntemusta asioista ja tervettä järkeäkin.

Mutta jonnekin ne molemmat katoavat, kun hänen pitäisi ottaa kantaa asioihin ja tehdä jotakin asioiden eteen?? Jippii-jutun käsittely näyttää edenneen onnettomuudesta toiseen.

Siksi tässä palautusratkaisussa on vahva sivumaksu. HON Rajalan olisi tietenkin pitänyt ottaa asia oma-aloitteisesti esille. Rajatapauksessa niin kuin tässä voi hyvin antaa asianosaisten kannanotolle merkitystä.

Jos tuomari on asianosaisten mielestä jäävitön, niin antaa mennä vaan. Jälkikäteen on sitten turha itkeä, jos pääasiaratkaisu ei miellytäkään. Jos taas jääviysväite tehdään ja sille on edes välttävät perustelut, on parempi astua sivuun kuin roikkua jutussa kiinni. Perusteettomat jääviysväitteet tulee tietenkin jättää omaan arvoonsa - asianosaisella ei ole veto-oikeutta epämieluisaan tuomariin.

Huvittavana detaljina voitaneen mainita, että HO arvostelee tuomiossaan käräjäoikeuden tuomiota lähes yhtä kirpeästi kuin tuomiosta aikanaan tuohtunut syyttäjä.

Miten siis voidaan ajatella, että Poukka syyttäjän lausumia pahoitelemalla olisi voinut luoda muutoksenhaulle otollista mielialaa. Hovioikeushan on ottanut pahoitellut lausumat omakseen! Jippii-jutun tuomio kaatui tuomarin esteellisyyteen. Korkein oikeus on 1. Aiemmin Helsingin käräjäoikeus oli vuonna hylännyt syytteen. Tämän jälkeen Kuokkanen kanteli hovioikeuden lainvoimaisesta tuomiosta KKO: Viikko sitten antamassaan päätöksessään korkein oikeus katsoi, että hovioikeudenneuvos Rajala oli todella ollut esteellinen käsittelemään Jippii-juttua.

Esteellisyyden taustalla oli Rajalan ja Jippii-jutun syyttäjän kihlakunnansyyttäjä Riitta Partia hallinnollisena esimiehenä toimineen Helsingin johtavan kihlakunnansyyttäjän Heikki Poukan välinen seurustelusuhde.

Suhteen ei kuitenkaan sellaisenaan katsottu aiheuttaneen Rajalan esteellisyyttä. Tv-uutisissa oli tuolloin arvosteltu tuomioistuimia talousrikosasioissa annetuista ratkaisuista. Uutislähetyksissä oli haastateltu Jippii-jutun syyttäjänä toiminutta Riitta Partiaa, joka oli kyseenalaistanut käräjäoikeuden osaamisen laajassa talousrikosasiassa.

Johtava kihlakunnansyyttäjä Heikki Poukka oli uutisten takia lähettänyt muun muassa käräjäoikeuden laamannille ja hovioikeuden silloiselle presidentille Lauri Melander sähköpostiviestin, jossa hän oli pahoitellut käräjätuomareihin ja talousrikostuomioihin kohdistunutta asiatonta arvostelua ja esittänyt syyttäjänviraston kauhistelun uutisesta ja toimittajan saamista syyttäjän vastauksista. Kun Poukka oli lähettänyt kyseisen sähköpostiviestin Jippii-jutun ollessa hovioikeudessa vireillä, oli ulkopuoliselle KKO: Kun otettiin huomioon hovioikeudenneuvos Rajalan ja johtavan kihlakunnansyyttäjä Poukan läheinen suhde, viimeksi mainitun toiminta oli antanut laissa tarkoitetun perustellun aiheen epäillä hovioikeudenneuvoksen puolueettomuutta.

Korkein oikeus nojautui OK 13 luvun 7 §: Eri mieltä ollut oikeusneuvos Liisa Mansikkamäki - entisiä Helsingin hovioikeuden tuomareita muuten - oli sitä mieltä, ettei Riitta Rajala ollut ollut esteellinen. Oikeusneuvos Mansikkamäen perustelut ovat osin yllättäviä.

Hän nojautui muun muassa siihen, että Poukan ja Rajalan suhde, joka on Poukan mukaan jatkunut kymmenisen vuotta, sekä Poukan asema syyttäjäviraston päällikkönä olivat olleet yleisesti tiedossa ja että myös hovioikeuden tuolloinen presidentti Lauri Melander oli ollut sanotusta seurustelusuhteesta tietoinen. Oikeusneuvos Mansikkamäki painottaakin perusteluissaan sitä, että tästä huolimatta presidentti Melander oli "määrännyt Rajalan Jippii-asian ratkaisukokoonpanoon näkemättä Poukan sähköpostiviestissä sellaisenaan Rajalan esteellisyyden perustavaa kytkentää Jippii-asiaan.

Mansikkamäki vetoaa myös siihen, että hovioikeuskäsittelyssä asianosaiset eivät tehneet väitettä Rajalan esteellisyydestä. Oikeusneuvos näyttäisi unohtavan tässä kohdin erään keskeisen asian. Päivänselvää on, ettei hovioikeuden presidentti voi ratkaista kysymystä kokoonpanoon ajatellun tuomarin esteellisyydestä; hovioikeuden presidentillä ei ole tältä osin toimivaltaa asiassa.

Toisaalta hovioikeustuomari ei vetäytyä esteellisyyskysymyksessä presidentin selän taakse ja sanoa, että "kun kerran pressakin oli sitä mieltä, että minä en ole esteellinen, niin asia on sillä selvä. Ensinnäkin johtavan syyttäjän Heikki Poukan ei olisi pitänyt lähetellä niin sanottua "pahoitteluviestiään" ainakaan hovioikeuden presidentille tai yleensäkään hovioikeudelle, sillä oli selvää, että Jippii-jutun käsittely tulisi jatkumaan hovioikeudessa.

Oikeusneuvos Mansikkamäen tavoin myös Poukka on julkisuudessa vedonnut moneen otteeseen siihen, että hänen "pahoitteluviestinsä" oli "kaikkien tuomareiden" tiedossa silloin, kun hovioikeus päätti Jipppii-jutun kokoonpanosta ja että "hovioikeuden presidenttiä myöten" on katsottu, että Rajala oli ollut esteetön toimimaan tuomarina.

Mutta kuten sanottu, presidentti ei voi ratkaista kysymystä jonkun hovioikeudenneuvoksen esteettömyydestä tavallaan tämän puolesta. Hovioikeuden presidentti Lauri Melanderia voidaan arvostella siitä, että hän "määräsi" - tätä termiä siis on julkisuudessa käytetty - Riitta Rajalan Jippii-jutun kokoonpanoon, vaikka hän tiesi 1 Poukan pahoitteluviestistä ja 2 Poukan ja Rajalan seurustelusuhteesta.

Melanderin olisi pitänyt mainittujen seikkojen johdosta päin vastoin yrittää estää Rajalan osallistuminen. Melanderin olisi tullut ottaa huomioon, että kyseiset seikat saattoivat antaa ulkopuolisille ja nimenomaan syytetyille vaikutelman syyttäjäpuolen tietynlaisesta vaikuttamishalusta, vaikkei siitä tosiasiallisesti olisikaan ollut kyse.

Loppujen lopuksi vastuu esteellisyydestä jää kuitenkin tuomari Rajalalle, sillä kuten jo sanoin, tuomari ratkaisee itse kysymyksen omasta esteettömyydestään silloin, kun väitettä hänen esteellisyydestään ei ole tehty. Vaikka Rajala on määrätty sanottuun Jipppii-kokoonpanoon, hän olisi tullut ottaa huomioon mainittu Poukan pahoitteluviesti ja jäävätä itsensä sen ja hänen ja Poukan välisen seurustelusuhteen takia.

Mutta mikä on KKO: KKO olisi siten voinut myöntää valitusluvan, sillä onhan tuomarin esteellisyydessä kyse sellaisesta tuomiovirheestä, joka mainitaan OK 30 luvun 3 §: KKO ei kuitenkaan myöntänyt jutussa valituslupaa vaan päätöksellään KKO ei perustelut valitusluvan hylkäämistä millään tavalla.

Kollegoista Itä-Suomen yliopiston rikos- ja prosessioikeuden professori Matti Tolvanen - entinen johtava kihlakunnansyyttäjä muuten - on pitänyt KKO: Eurooppalainen esteellisyysarviointi lähtee siitä, että jos näyttää, että puolueettomuus voi vaarantua, niin silloin se on vaarantunut, ja tähän meilläkin on menty. Tuomarin puolueettomuuden tosiasiallista subjektiivista menettämistä ei vaadita, vaan esteellisyyteen riittää, että syntyy perusteltu epäily puolueettomuuden vaarantumisesta. Jos KKO olisi hylännyt tuomiovirhekanteluhakemuksen, olisi Jokelan mukaan voinut olla hyvinkin mahdollista, että EIT olisi tässä asiassa Suomea huomauttanut.

Homoseksuaaliseen kalua ilmaiseksi hieronta pitäjänmäki

Big kalu homo sex shop jyväskylä