Seuraa tampere homoseksuaaliseen meis saa vierasta

Kondelinin mielestä siinä ei ole mitään merkillistä, itse asiassa hän uskoo, että se sopisi useille ihmisille.

Nyt minulla on kaksi miestä, jotka ovat kuin veljeksiä keskenään ja he hyväksyvät, että rakastan heitä molempia. Vuonna perustetussa Polyamoria - monisuhteisuusyhdistyksessä on jo lähes sata jäsentä, valtaosa Turusta, Tampereelta ja Helsingistä. Yhdistyksen tavoitteena on jakaa tietoa polyamoriasta ja tarjota vertaisyhteisö niille, jotka elävät monisuhteessa. Sade Kondelin oli yhdistyksen perustajajäseniä ja hän on yhä hallituksen jäsen.

Kondelin toivoo, että suvaitsevaisuus lisääntyisi ja vähemmistö saisi rauhassa elää kuten haluaa. Yhdistys on silloin ihmisille tärkeä vertaisyhteisö.

Kyse on rakkaudesta, ei vain seksistä. Joskus polyamorisessa suhteessa on ihmisiä, joita seksi ei edes kiinnosta, hän korostaa. No saan sen verran kuin haluan, sen voin sanoa. Polyamoriallisessa suhteessa on se hyvä puoli, että ei tarvitse tuntea syyllisyyttä siitä, että painostaa toista seksiin. Tai jos ei halua, ei tarvitse kieltää toiselta sitä iloa.

Joissakin maissa moniavioisuus on laillista. Kondelin sanoo, että polyamoria ei ole kuitenkaan sama asia kuin esimerkiksi muslimimaissa sallittu moniavioisuus. Moniavioisuudessa ei aina ole näin. Tosin tunnen Yhdysvalloista muslimiperheen, jossa on kaksi naista ja kaksi miestä ja he ovat keskenään tasa-arvoisia.

Kondelin ei silti tuomitse muslimien moniavioisuuttakaan. Hänestä se on hyvä ratkaisu, jos se niin eläville sopii. Ajatellaan, että se on jotenkin meiltä pois, jos joku muu vähemmistö pääsee ääneen. Esimerkiksi Setan jäsenistössä näkyy joskus tällaista ajattelua. Kondelin ei usko, että Suomesta tulisi hetkessä hyvin suvaitsevainen maa, vaikka asenteet ovat selvästi muuttuneet. Mutta ehkä parinkymmenen vuoden päästä jo ymmärretään, että rakkaus on monimuotoista, hän toteaa. Sade Kondelinin riipus paljastaa, mitä mieltä hän on rakkaudesta.

Pidin itsekin itseäni friikkinä ennen kuin löysin samalla tavalla ajattelevia ihmisiä. Silti kun hän kertoo asuvansa kahden miehen kanssa, ihmiset kysyvät heti seksistä.

Ehkä parin-kymmenen vuoden päästä jo ymmärretään, että rakkaus on monimuotoista. Suhteita on monenlaisia Polyamoria: Kommentit Kommentit Ehkä tuplamäärä edes toista Ehkä tuplamäärä edes toista vanhempaa auttaa asiassa Yhteisen ajan puute stressaa lapsiperheissä Kuusi kymmenestä vanhemmasta kokee, että heillä ei ole riittävästi yhteistä aikaa lastensa kanssa.

Vanhempien koulutustausta ja taloudellinen asema vaikuttavat lapsen kasvuun ja kehitykseen, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen lasten ja nuorten terveysseurannan LATE-tutkimus. Eroja lasten terveydessä ja hyvinvoinnissa havaittiin myös eri asuinalueiden välillä. Lapsiperheissä eletään kiireen keskellä. Kuusi kymmenestä vanhemmasta kokee, että heillä ei ole riittävästi yhteistä aikaa lastensa kanssa.

Kodin, työn ja harrastusten yhteensovittaminen koetaan hankalaksi. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi. Tässä lausui Claudia Cardinale kuolemattomat sanat: Voitte joukkoinesi tehdä minulle mitä haluatte. Vaan kun otan kuuman kylvyn. Mitä me tästä opimme? Olisikohan tämmöistä Olisikohan tämmöistä lottuuttelua syntynyt, jos asetelma olisi normaali eli yksi mies ja kaksi naista. Semmoisia triangeleita on aina nähty ja tullaan näkemään, mutta että nainen kuin Truffaut´n pätkässä Jules ja Jim ynnä Jeanne Moreau.

Tai persujen bodarilaulaja muusikkonsa ja pitkätukkapuolisonsa kera. Auts, naiset, miten ne julkeaa! Juhani Aho oli naimisissa Venny Soldanin kanssa ja teki tämän sisarelle lapsen. Iki-Kiannolla taisi olla usiampiakin kuin vain kaksi naista kerrallansa. Urho Kaleva Kekkosella oli se Hallama, välillä Snellman, ja teit isäin ovat astuneet kanervat sun muut, auktoriteetteja esimerkkeinään pitäen. Ulkomailla Sartren haaremia piti koossa Beauvoir, mutta sydänten prinsessa sitä vastoin ei suostunut jakamaan Charlesia rottweilerin kanssa.

Vaikka vierastan niin hyvä noin kuin artikkelissa kuvataan, avoimesti Dario Fon malliin. Parempi siis vaikka ihan levällään kuin että salarakkaita ja kaksoiselämää. Kun moni ei saa eletyksi edes yhtäkään. Tämä näkyy jo kouluiässä, kun osa 13 - 14 -vuotiaista naisenaluista haluaa heilakseen yhden luokan puolustuskykyisimmistä teinipojista, joita on muutama.

Tämä tilanne aiheuttaa kateutta luokan muissa teinipojissa, mutta alfaurokset pistävät heidät kuriin. Keski-iässä alfaurouden eli puolustuskykyisyyden määrittää paljolti vaikutusvaltainen asema. Media kertoo keski-ikäisten vaikutusvaltaisten alfaurosten uusista puolisoista tai rakastajattarista. Mikael Jungner oli Yleisradion toimitusjohtajana - , ja hän meni naimisiin Maria Jungnerin s. Toinen esimerkki on Paavo Lipponen, joka oli pääministerinä - Hän meni naimisiin Päivi Hertzbergin s.

Päivi Lipponen - Lisääntymisvaisto saa alfauroksen vaihtamaan isoäiti-ikäisen vaimonsa lisääntymisiässä olevaan nuorempaan naiseen. Viime vuosikymmeninä keski-ikäisten alfanaisten osuus on lisäåntynyt paljon. Hattua nostan, vaatii kanttia Hattua nostan, vaatii kanttia esiintyä oheisessa lehtijutussa. Miten se loppupeleissä meille muille kuuluu, miten jokainen omaa elämäänsä elää?

Tietysti näin ajateltuna lehtijutunkin olisi voinut jättää tekemättä. Kommenteista päätellen lehtijuttu kuitenkin tuli tarpeeseen? Samaa kanttia ei näytä teillä nimimerkin takaa huutelijoilla olevan Parempihan tämä on kuin Parempihan tämä on kuin vieraat suhteet. Ei kyllä tiedä kuvasta Ei kyllä tiedä kuvasta päätellen kumpaa sukupuolta sitä ollaan. Jenkeissä tämä oli joskus yleinen ilmiö jossain uskovais hihhuleiden joukoissa. Uskovaisten tavara kuului kaikille. Kyseinen henkilö ei taida Kyseinen henkilö ei taida edes laskea itseään naiseksi, vaan mieheksi.

Selviää tekemällä pientä taustatyötä Googlessa ja Facebookissa. Tällä on Raamatussa ihan Tällä on Raamatussa ihan oikea nimikin: Haureelliset ja miehimykset ja naisimukset eivät peri Jumalan valtakuntaa. Jumalan tuomio tulee myös lehdelle, joka tällaista roskaa julkaisee. Onneksi en enää asu Lohjalla enkä tílaa tätä lehteä. Synnistä pitää tehdä parannus. Jeesus rakastaa kaikkia syntisiä, mutta ei syntiä.

Joka syntinsä tunnustaa ja hylkää, se saa armon. Tämä ei ole muuttunut eikä muutu. Mistään todellisesta onnesta nämä ihmiset eivät tiedä. Onnentunne on subjektiivinen, valheellinen, koska saatana tämän maailman ruhtinas pukeutuu valkeuden enkeliksi ja haluaa kaiken pukea "rakkauden" verhoon, ettei kukaan etsisi elävää Jumalaa, jonka edessä kuitenkin kerran kaikkien on tili tehtävä.

Jos ihminen ei tunne Raamattua eikä Raamatun Jumalaa, hänellä ei voi olla mitään perustaa oikealle ja väärälle. Hän on tehnyt itse itselleen jonkun muun jumalan - järjestään, ideologiastaan taikka materiasta, muiden muassa. Mutta Jumalan kutsu on voimassa, ja anteeksiantamusta tarjotaan kaikille. Muistettava vain on, että Jeesus pelastaa synnistä, ei synnissä! Mikä tai kuka on tuo jumala, Mikä tai kuka on tuo jumala, ja sen valtakunta??? En ole koskaan kuullutkaan.

Idols- vai suurin putoaja -tähti, vai mikä ihme muu? Oiskos se hyvä veistämään puuleluja lapsille ensi jouluksi, vaikka vaivaiskoivusta, tervetullut on hän! Jos puukko ja kirves pysyy käsissä Tai edes kynä, sekin on OK?

Tämä lehti taitaa tulla ihan Tämä lehti taitaa tulla ihan pyytämättä ja tilaamatta. Etenkin nettiversio meille tirkistelijöille ; Olikos se Jaakoppi se raamatun mies, jolla oli niitä vaimoa Leasta Rakeliin, ja taisi olla Abrahamillakin orjia ja vapaita naisia vaimoinansa.

Ja eikös se hirmustunut jumala aina luvannut, että jos valittu kansa sotiin lähtee niin orjia saa ottaa jalkavaimoiksi myös. Niin että ihan raamatullista kai tämä meno on. Raamattu taitaa olla Raamattu taitaa olla vihonviimene esimerkki "siveästä elämästä" Joittenkin on vaikea uskoa Joittenkin on vaikea uskoa muuta kuin, että kaikki miehet kuolaavat, kun näkevät naisia. Kuitenkin on homoseksuaalisia miehiä ja epäseksuaalisia miehiä. Edelleen, kun nainen ottaa Edelleen, kun nainen ottaa kuuman kylvyn, niin selviää koko hommasta.

Mikä tässä niin vaikeata? Siis helfvetti, jotain muutakin koko hommassa? Niin - kuuma kylpy tappaa Niin - kuuma kylpy tappaa kaikki bakteerit, virukset, sienet jne.

Tyttöhän on kuin Siuntion Tyttöhän on kuin Siuntion kunta. Tykkää kahdesta, mutta kolmaskin käy ja kiva kun ne kaksi tulee kavereina keskenään toimeen. Olen 35v ja asun Helsingissä. Sähän oot wanha ku taivas. Aika ihmeellistä et te seniorikerholaiset kehtaatte vielä kutsua itteenne "nuoriksi".

Herättää lähinnä sääliä tuollanen. Voi voi kuules nyt poju. Mutta kyllä mä toisaalta ymmärrän että sinä nyt hämmentyneenä 17v biseksuaalina olet sitä mieltä että 35v on vanha.

Mä olen sitä mieltä että 50v on vanha. Mulla on se etulyönti asema että mä olen noin kymmenen vuotta nuoremman näköinen ja mulla on nuorekas mieli mutta jo paljon elämänkokemusta. Siihen sulla on vielä pitkä matka. Onnea kuitenkin vuodelle Toivottavasti saat paljon mukavia biseksikokemuksia. Hirveän monet papat luule olevansa nuoremman näköisiä Samanikäisiä ollaan ja nuorekas olen minäkin. Oliskin mukava kun löytäis jonkun yhtä kokemattoman ja varmasti terveen eli varattu, normaali parisuhteessa oleva.

Ootko kokeillut tuota jo? Suuseksi kiinnostaa kovasti, olisi mukava maistella kalua Lol näähän on kirjotuksesta päätellen kaikki jotain stereotyyppihomoja!

Miks nää ei oo keskenään vaan yrittää miehiä joita eineidit kiinnosta? Miehet on mielessä jatkuvasti ja olet varattu -naiselle ilmeisesti. Miksi et ole vapaa niin saat imeskellä miestä niin paljon kun haluat? Miltä tuntuu elää valheessa ja pettää sitä ihmistä jonka kanssa jaat elämäsi? Naisellasi on oikeus tietää millainen olet ja päättää haluaako jakaa elämänsä sun kanssa. Ehkä naisesi jo miettii mikä vie energiasi muualle ja miksi pimppi ei maita.

Toivon että jäät jonakin päivänä kiinni kuten mun mieheni jäi. Jos haluat kaikki kakut etkä voi fantasioida naisesi kanssa tai edes kertoa toiveistasi naiselle läheisyytennekin on varmaan outoa ja etäistä. Kulissia pitävät kaappihomot ansaitsevat tulla paljastetuiksi.

Kyllä läheisyys ja luottamus pitää parilla olla sukupuolisesta suuntautumisesta huolimatta. Eikö käy mielenterveyden päälle huijata läheisintä ihmistä. Ei kumma että ahdistaa. Meitä bi-miehiä riittää moniin lähtöihin. Avioliitto rajoittaa varsin usein intiimien toiveitten toteuttamista. Pulison kanssa eivät asiat aina osu synkrooniin. Ja valitettavasti monesti käy niin, että itsekunkin omat erityistoiveet tulevat pinnalle liian myöhään eli "Tahdon"-sanomisen jälkeen.

Tämä myöhäisen herännäisyyden ilmiö muuten pätee sekä monien naisten että useitten miesten kohdalla eli sukupuoleen katsomatta. Monet rouvatkin käyvät vieraissa ja monet rouvatkin halajavat lesboseksiä salaa miehiltään.

Ja kovin monasti siihen tilanteeseen liittyy vaimolta salaa liikenteessä oleminen. Parastahan se olisi, jos puolisoitten lelsen vallitsisi yhteisymmrrys ja vaikkapa molemmat puolisot voisivat harrastaa intiimisuhteita omien toiveittensa mukaisesti, mutta semmoinen aviosuhde tai ylipäätään vakiosuhde lienee valitettavan harvinaista.

Yksin ilman emännyyksiään bi-seuraa hakevat miehet ovat meitä waari-ikäisiä ja nuoria aikuisia ja kaikenikäisiä siltä väliltä. Nähtävästi bi-suhteet ovat vähitellen yleistymässä niin miesten kuin naistenkin keskuudessa. Mulla ei ole emäntää ja kulli kiinnostaa. Oon miettinyt voisiko se elämänkumppani olle naisen sijasta mieskin eikä ajatus tunnu ihan mahdottomalta.

Ehkä jos löytyykin kundi johon rakastuisi. Ei kai se selviä kuin kokeilemalla. Tarkoittanet, että moni homo kutsuu itseään bi: Bi seksuaali haluaa molempia, kaappihomo haluaa vaan miestä mutta huijaa naisen emämään kanssaan. Mites sujuu seksinne naisen kanssa? Veikkaan et naisen näkökulmasta aika heinosti.

...

HOMO SEKSISEURAA VANTAA SAADA KALUA

Ei kumma että ahdistaa. Monet miehet vaihtavat ja siirtyvät homoseksuaalisuuteen, kun naiset eivät enää vastaa heidän tarpeisiinsa mikä ei ole todellakaan mikään ihme. Tuttavapiirissäni en ole ikinä kuullut tuollaista. Luokittelun tarkoituksena on kuvata naisten tarjoaman seksin epätasaista jakaantumista miesten kesken. Itse olen varattu ja joudun toimimaan salaa mutta seksi miehen kanssa on mielessä jatkuvasti. Näillä palstoilla keskustellaan seksuaalisuudesta, tarkemmin sen poikkeavuuksista heteroväestöön nähden. Itse haluaisin olla sinkku.

Parille homoseksuaaliseen seuraa alastonsuomi

Oletko varma, että haluat jatkaa? Yhden ison asian unohdat. Niistä maksaa liian kovaa hintaa suhteessa mitä niistä saa irti. Siinä onnelliseksi tuleminen vaatii aikamoista itsensä kusetusta. Suomalaiset miehet ovat ihan kivoja ja komeita, ja luulen että löydän jonkun kivan miehen vielä. Jos kuitenkin on niin, että mies kuvittelee, fantasioi olevansa bi silloin, kun on kännissä, kenties kokeileekiin jotain. Kapina on samalla tavalla hakusessa kuin lukujen äärifeministeillä, mutta se sallittakoon.