Runkkaus vinkit homo kalu valui

Annoitko itse persettä ja saitko ilman runkkausta? No en, koska kaveri oli lauennut ja ei ottanut eteen heti tuota. Olen saanut mieheltä peppuun, että tiedän sen miltä se tuntuu. Hyvälle tuntuu jos mies on myös panomies. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Oon 20 vee tyyppi Etelä Suomesta, aijempia kokemuksia ei ole peppup-panoista mutta olisi tosiaankin kiva tuokin tunne kun jonkun kulli laukeaisi sisälle jos kiinostaa niin ottakaa yhteyttä joonas.

D mahdollisuus saada myös kuva pepustani yhdeyten oton merkeissä , toivoisin pikaisia vastauksia ja mahdollisimman nuoret ja karvattomat kundit kiinostaa ikä-haarukasta vee.

PS arvostan sitä jos omistat liuku-voiteita. Itseäni olen sauvalla peppuun hieronut hyvältä on tuntunut. Olen myös pannut kolmea miestä peppuun, ja todella nauttinut. Just tänään tein sen.. Liukkaria piti kyllä käyttää ihan hitosti että onnistui ja sattuikin ensin jonkin verran mutta tiesin et lopussa kiitos seisoo.

Mulla oli kyrpärengas vehkeen juuressa kiristämässä samalla. Se orkku minkä tällä lailla saa on jotenkin paljon voimakkaampi kuin muuten, esim. Mälli lensi kunnon kaaressa. Ja tietysti kuvittelin siihen kurkun tilalle oikein kunnon karhumiehen kyrvän joka jyystäis mua kunnolla. Mulla alkaa seisoa kun kirjoitan tätä! Oiskohan jääkaapis vielä kurkkua.. Jonain päivänä vielä otan kullia peppuun, pari kertaa oon saanut mutta kohta 10 vuotta on viime kerrasta.

Peppuleikit pyörii mielessä turhankin usein. Kohta lienee pakko katsella miehiä sillä silmällä, josko jostain löytyisi toinen kokeilun haluinen äijä. Mun tuurilla tuskin levähdyspaikalle sattuu stayupeissa pyllistelevää cd-tytyäkään. Olen naimisissa ja olen kokeillut myös homoseksiä. Olen nainut miestä peppuun. Se oli aivan mahtavaa. Ruiskutin spermani miehen sisään. Minua on myös naitu peppuun. Ensin se hieman sattui, mutta kun penis alkoi hieroa eturauhastani, minulla alkoi seistä ja sain aivan tajuttoman orgasmin.

Spermaa alkoi valua ja supistelin ihan valtavasti. Sain eilen ensimmäistä kertaa kurkun reijästä sisään!! Sitä en kyllä ymmärrä, miksi kaikki sanovat sen tekevän niin kipeää. Minun ainut tunne oli mielihyvä! Käytän anustappia nukkuessani, rasvaan reikäni liukkaaksi ja työnnän tapin reikääni.

Laitan vielä jalkaani uikkarit joihin olen tehnyt reiän kulliani ja pussejani varten. Kun menen nukkumaan, runkkailen peiton alla lähelle laukeamistani, toistan runkkailun useamman kerran. En kuitenkaan anna kullini laueta vaan käyn nukkumaan, olen monesti herännyt keskellä yötä tosi kiihottuneena. Silloin alan runkata kulliani ja annan sen myös laueta, sperman annan lentää vatsalleni.

Aamulla otan tapin pois reiästäni ja sormeilen myös sitä, tuntuu kiihottavalta sormeilla veltostunutta ja limoittunutta reikää. Reiän sormeilu saa myös kullini jäykistymään ja runkkaan uuden satsin vatsalleni ennen kuin nousen sängystä ylös.

Vai liittyykö tähän peppu fantasiaan oleellisesti mies? Minusta naisena on ihana hieroa miehen eturauhasta, se on niin ihanan kuuloista kun mies murisee ja ulisee nautinnosta: Minun tarvii aina silloin tällöin naida itseäni peppuun. Orgasmi on ihan eriluokkaa perinteiseen verrattuna.

En ajattele koskaan miestä dildoni tilalle Minä nautin eniten niistä helmi vai mikä pallomalli nyt sitten onkin. Jossa on monta toistaan isonpaa palloo perättäin. Nautin kun sulkijalihas venyy ja tietysti myös kun hieron dildolla eturauhasta, mällin tullessa noroina. Mulla oli joskus yli 10 vuotta sitten sellanen nainen, et tykkäs panna mua peppuun Kyllä on kaduttanut kun meni välit poikki Saatettiin olla koko päivä sängyssä toistemme kimpussa.

Ois kiva jos muija vetelis strap-onilla, kerran on sen tehnytkin mutta ei ole sen jälkeen enään innostunnut, valitti kun ei itse saa siitä mitään Ei vaan ymmärrä että hänenkin voi sitten myöhemmin saada haluamaansa nautintoa ja sitä ilolla antaisin vaikka kuinka paljon.. Oih, se on harmi jos hän ajattelee ettei itse saa siitä mitään Ja en usko irtoseksiin joten täytyy taas odotella, että elämä heittää eteen miehen joka tykkää eturauhasen hieromisesta: Oletteko miehet huomanneet että pappureijän pallien siis välilihan puoleinen pää on herkempi ja sitä hieromalla saa paremman tunteen.

Tulee mieleen kuin se olisi miehen vastine naisen klitorikseen. Usein hyväilen pelkästään siitä pappureikää Rasvan kanssa, että se tekee hyvää, ihan jäykistyy koko kroppa siitä nautinnosta. Kuvittelen että joku parransänkinen ukkojermu lipittäs sitä kielellä. Kun en kotona jaksa dildoa työntää peppuuni niin menen vanhemman miehen luo, tietää heti mitä tahdon. Rupee runkkaamaan minua ja samalla itseään, kun saa ison kalunsa pystyyn niin pitää pyllistää että saa naida kunnolla.

Kun lopulta saa pussinsa tyhjennettyä niin vedän housut jalkaan ja lähden kotiin kun molemmat on tyytyväisiä. Parempaa tyydytystä ei olekkaan! Kokeilkaan omaa nyrkkiä suoleen! Itse fistaan päivittäin ja siihen päälle käteen vedot Ihan mielenkiinnosta kyselen, että miltä ulostaminen tuntuu, jos anaaliin on tungettu usein moottorillista dildoa?

Itse "peppuneitsyeenä" nautin ulostamisesta, mutta mahtaako se tuntua miltään enää noiden dildojen jälkeen? Se on yhtä kivaa kuin ennenkin, ehkä entistäkin enemmän siitä osaa nauttia. Eihän dildot tuntoa tapa. Eikä peppu oikeasti dildottamisesta horoksi väljene, tapin sisään saaminen onnistuu vain nopeammin, kun anus on siihen tottunut, eikä jännitä turhia.

Seuraava ihmettelyn aihe on sitten se, miten erilaiselta oikea elin tuntuu dildoon verrattuna. Ja siihen en osaa ainakaan vielä vastata. Tunnen pari dildottajaa, jotka sai avanteen loppuelämäksi, en suosittele kenellekään! Suurempi riski kuin nautinto! Tunnen pari uskovaista lääkäriä, jotka ovat joutuneet suljetulle osastolle, kun kasetti ei ole enää kestänyt. Olen 25v mies turusta yleensä käsitän itseäni 3 kertaa viikossa ja minulla on dildo jota käytän aina suihkussa eli 2 keertaa päivässä jäin koukkuun kun olin 16v ja opettajani oli homo seksuaali ja harrastimme tarvike varastossa seksiä.

Yleensä olen naisten kanssa mutta miehet ovat alkaneet kiihottaa minua olin viime viikolla miehen kanssa ja se tuntui todella hyvälle ehdotan kokeilemista. Aika kiihottavaa luettavaa näin naisena.

Sormi tuntuu hyvälle pepussa, ja olen itse ehdottanut joskus entisille kundikavereilleni että laitoin hajanvarren hänen peppuun, yhdelle kieltä Mua kiihottaa se kun saan miehen nauttimaan, ja mitä enemmän saan sen sekaisin sen parempi. Olen UM ja olen hoidellut useiden kundien peppukiimaa. Koskaan itse en ole suostunu pantavaksi. Älä väitä itseäsi heteroksi jos ajattelet saavasi toiselta mieheltä perseeseen, mutta haittaako tuo.

Itsehän uskon suuren osan maailmasta olevan jonkinasteisia bisexuaaleja. Kaikki eivät vaan halua myöntää sitä itselleen. P jos pitää sen naisellisista muodosta eikä perse karvoista tai rekkamiehen vaosta. Tyydytän itseäni perseeseen,en nää siinä mitään homoa. Olen nähnyt myös unia miehistä, mutta sekin on kuulemma normaalia?

Hyvää ei saa liikaa Älä poika laita imuria persiiseen, vaan paina sinne kompuralla ilmaa, jotta saamma sinne lisätilaa koko norsulle, mitä noista kärsistä, kun voi saada koko ruhonkin. Itselle peppu on pitkään ollu pyhä paikka mikä on pelkästään ulostamista varten.

Noh firman pikkujouluissa sitten saunomassa oltaessa "muutaman" bissen jälkeen pojat heittivät vanhaa kunnon saippua läppää. Joskus suihkussa kuitenkin uskalsin laittaa suihkun peräreikäni huulille jossa se tuntui aluksi erittäin hyvältä, pian kuitenkin iski järkyttävä pska hätä voi johtua megamätto ateriasta?? Mikään ei enään riittäny oli pakko saada sullottua aina jotain isompaa ja isompaa suolistooni. Etsin netistä kovimpia anaali kuninkaita ja mestari sullojia, kunnes eteeni ilmestyi nimi kirk j.

Olen nyt jatkuvana päivä ja ilta treeninä venytellyt peräsuoltani nyrkkini avulla yltääkseni samaan kuin ikonini. Ei uskalla katsoa, tulee pian yritettyä jotain mahdotonta. Melkoinen mörkö, ehkä kerran vielä koitetaan sitäkin.

Makkarat on ihania lämmitettynä. Näyttää perseet hyvin venyvän.. Itse käytän usein runkatessani jonkinlaista apuvälinettä kiihottuakseni lisää. Olen kokeillut omaa sormea, tussia ja kamman käsiosaa, mikä milloinkin tuntuu hyvältä.

Ja tämä apu tosiaan auttaa minua saamaan paljon kovemman orgasmin kuin ilman. Teininä harrastelin sekstailua toisten poikien kanssa, mutta koskaan ei saatu heppiä sisään reiän tiukkuuden vuoksi, haluaisin kokea toisen jannun munan uppoavan peppuuni joskus.

En nuorena kehdannut kavereiden kanssa kokeilla, joskus mennyt vanhempien miesten mukaan kun halus kokemuksia. Käyn välillä tutun ukon luona millä on ISO kalu ja osaa työntää varovasti ennenkun haluu kunnolla. Siihen on jäänyt koukkuun nautisnolla kun kunnolla pannaan.

Minulla on istuessani aika erikoinen asento: En ole saanut vaimoltani hetkeen aikaan tilani takia kun hän ei oikein halua imeäkään pippeliäni, joten käsin on minun alistuttava tyydyttämään himoni Sormeni ovat nykyään viihtynyt peppureikäni päällä kun istun alkkareillani sohvalla reidet levitettynä sivellen reikääni ja pippeliäni ja luen samalla seksikertomuksia ja samalla katselen heteropornoa..

Reikäni on aika ahdas, ja sitä on miehetkin nussineet kolmesti menneinä aikoina Sitten siirryin dildoon, mikä oli todella kiihottava kokemus, kun se oli sellainen pattereilla toimiva, mikä itsekseen nussi syvemmälle reikääni, mutta se oli aika kivuliaskin tyydytystapa reikäni pukaman takia Orgasmi oli melkoinen kun vain seisoinkin pystyssä dildon raiskatessa reikääni Syvimmälle se meni tietenkin sohvalla maaten peppu pystyssä Kuitenkin hylkäsin sen jotenkin syyllisyydentunnossa, ja nyt siis sormetan alussa reikääni ja runkkaan itseni loppuun En ole, kun sitä ei ole enään Mulla tässä mukavasti tekee gutaa mitä kundit täs vain yks kysyy.

Vitsi kun lukee näitä juttuja niin alkaa tekemään itsellänikin mieli. Olen hetero mutta nyt tuntuis, että vois olla kiva kun toinen mies runkkais mun puutostilan kuntoon ja panis mua peppuun.

Silloin loppui uskallus kesken vaikka menin gaybaariinkin sillä ajatuksella. Löytyskö v sopusuhtasta ja leikkimielistä kaveria jolla olisi paikkakin ja sopivasti kiima päällä ;? Kun on seksivietti välillä jatkuvasti niin olen hommannut dildoja ja ym mitä voi laittaa peppuuni. Olen 18v ja haluttaa koskeilla kaikkee. Kun kotona en jaksa runkata itseäni niin meen "miesten" paikkaan ja annan jonkun vanhemman tyydyttää itseään ja saa kullia kunnolla.

Täällä ainakin ollaan hyvin innostuneita asiasta tietenkin ; Ja mm. Onhan minulla anustappi, jonka käyttöön olen keksinyt upean kikan: Koska nukun selällänni, laitan anustappini melko pieni siis peppuun yöksi ja jos en ole lauennut yön aikana, runkkaan aamulla itseni mahtavaan orkkuun! Kokeilkaas joku huviksenne ees! Minulla on myös anustappi, asun yksin ja kotona ollessa pidän usein tappia reiässäni. Kesäisin pyöräilen paljon ja minulla on myös silloin tappi pyllyssä.

Monesti olen joutunut lopettamaan pyöräily lenkkini kesken, kun on tullut kunnon orkut ja joutunut taluttamaan pyörän kotiin. Itselläni on ollut onni,että vaimoni jo seurusteluaikana piti siitä,että työnsin sormen hänen pyllyynsä. Vuosikymmeniä on oltu yhdessä ja edelleenkin pyllyn sormeilu tuntuu mukavalta. Joskus laitamme toisillemme tamponit pyllyyn tansseihin lähtiessä.

Paitsi että on yhteinen hassu pieni salaisuus,tamponi yhdessä rasvan kanssa rauhoittaa kummankin peräpukamia. Vastaa alkuperäiseen viestiin Peppuun tyydytys. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa.

Ei muuta kuin armoton runkku päälle ennen pariutumismahdollisuusrikasta tapahtumaa ja on melkein taattu ettei tuloksena ole seksiä. Vastakkaisen tulkinnankin voi halutessaan tehdä. Jos toisen läsnäolo seksihommissa on välttämätön, niin se aiheuttaa myös välttämättömän tasopudotuksen. Huonompikin, tai mikä vaan, kelpaa. Jos tarvetta pystyy tyydyttämään omin avuin, voi varsinaiseen parinvalintaan käyttää enemmän aikaa ja miettiä muitakin tasoja, kuin "nyt kun vaan sais jonkun joka pikaseen helpottaisi tätä oloa.

Seesteisin mielin saliin astuvalla on kuitenkin myös vaihtoehto lähteä kotiin "tyhjin käsin", ellei toivottu laatutaso täyty. Laatutaso on tietenkin jokaiselle subjektiivinen määre, toisen kymppi voi olla toisen nelonen, tarkoittaen sitä, että skaalan kärjessä on tietty "se oikea". Ja tietenkin se perustelu, että jos mielessä on vain "se yksi asia", niin ihmiset käyttäytyvät yleensä aika typerästi. Tell me you spank the monkey before any big date. Oh my God, he doesn't flog the dolphin before a big date.

That's like going out there with a loaded gun! Of course that's why you're nervous. Vastakkaisen tulkinnan voi tehdä, mutta loogisesti se tulkinta ei kestä. Toisaalta, voi olla että hommassa ei ole logiikkaa. Se kuitenkin näyttää loogiselta sikäli, että ihminen joka ei kostu mitään siitä, että hakeutuu jonkun tuntemattoman seuraan ei myöskään lähtökohtaisesti niin tee.

Laadullisen romahduksen kumppaniin liittyvissä vaatimuksissa kyllä pystyy havaitsemaan jos ei ole täysin kuollut aisteiltaan. Onhan se todistettavissa ihan minä tahansa viikonlopun ruuhkailtana ihan missä tahansa "lihatiskissä" ihan vaan seuraamalla sikäläisten miesten toimintaa. Kenellä tahansa on joka tapauksessa oletusarvoisesti mahdollisuus lähteä kotiin yksin. Ylipäätään on typerää ottaa vastaan mitään mikä ei yllä omalle tasolle.

Silti valtaosa miehistä tekee niin mikä taas on minulle aika käsittämätöntä. Domin replassa voi sikäli olla juoni, että koska deiteillä ollaan jo ei ole tarvetta madaltaa kynnystä sellaisille pääsemiseen vaadittavien toimien osalta ja voi olla ihan edullista kyetä olemaan passiivisempi treffeillä, jos on itse mies.

Sosiaalinen valta on siitä jännä, että sitä on eniten ihmisillä joilla on vähiten menetettävää. Oikeesti missään ei pidä mennä liian pitkälle, runkkaus ei koskaan vie pois läheisyyden tarvetta, sen saa vain toiselta ihmiseltä.

Oot sä kirjoittanu kokemuksesta vai siis ei se runkkaus viettii tuhoo. Itseasiassa se lisää, jos ei runkkaa eikä oo vakisuhdetta, alkaa himot purkautuu unien kautta ellei oo muuten jotain vialla Seksuaalisen läheisyyden tarvetta se tuppaa karsimaan ihmisillä aika paljon. Yleistä läheisyyttä voi sitten purkaa muilla tavoin. Tästä lienee esimerkkinä naisten kaulailu jonka pistäminen aina kännin piikkiin olisi silkkaa itsensä kusetusta.

Koska tutuilta saa yleistä läheisyyttä lähes aina, ainoa mihin runkkaaminen vaikuttaa on vastaanottavuus uusien ihmisten lähestyessä. Muusta kirjoittamastasi en nyt vaan ottanut selvää, en vain ymmärrä tekstiäsi, joten en voi siihen kommentoidakaan.

Miten runkkaaminen liittyy pariutumiseen mitenkään? Olen ollut saman miehen kanssa onnellisessa avoliitossa yli 6 vuotta, runkkaan lähes päivittäin, ja silti harrastamme uskomattoman hienoa seksiä ei päivittäin, mutta viikoittain. Runkkaaminen on kovin erilaista kuin seksi toisen ihmisen kanssa, eivätkä nämä kaksi mielestäni korvaa toisiaan. Eri mielentilassa toinen toimii paremmin jne. Useimmat miehistä ovat niin lammasmaisia vässyköitä, etteivät uskalla vaatia naiselta panostusta siinä pelossa, että jäävät yksin.

Näin ollen nykypäivänä naisen pariutuminen Suomessa on "aina" kiinni naisen omasta valinnasta, ei naisen aktiivisuudesta pariutumisen ensimmäisillä "askelilla". Se mihin se runkkaaminen voi vaikuttaa on seksin määrä ja se mihin se hyvin todennäköisesti vaikuttaa on se, miten herkästi ihminen lähestyy toista pariutumistarkoituksessa.

Jos se ei vaikuta seksihaluihisi laskevasti niin se ei vaikuta millään tavalla sinun tilanteessasi. Sitäpaitsi säännöllinen runkuttelu pitää seksivietin korkealla. Omassa elämässäni on ollut jaksoja, jolloin en harrastanut seksiä missään muodossa, en edes ajatellut sitä.

Ja samalla lailla kun keho tottuu näkyvän sokerin puutteeseen, eikä sitä enää kaipaa, voi keho tottua myös seksittömyyteen. Masturboin itse, ellen nyt päivittäin niin ainakin useamman kerran viikossa n.

Ja jos rakastaja on viriili, ei mitään väliä vaikka se olisikin piiskannut apinaa juuri ennen tapaamistamme; jaksaa se silti muutamaan otteeseen. Yleensä pyydän kyllä pidättäytymään niin pitkään kuin mahdollista tapaamistamme edeltävänä aikana, mutta se johtuu vain siitä, että minulla on spermafetissi ;. Itsensä yleistäminen ei toimi. Ja siis pointti oli nyt se, että "rakastaja" ei koe ainakaan korottunutta tarvetta lähestyä sinua panot mielessä, todennäköisesti kynnus lähestymiselle kasvaa tarpeen poistuessa.

Hänen fysiologinen tarpeensa on tyydytetty ja käytännössä sosiaalinen tarve täyttyy jokapäiväisellä sosialisoinnilla. No itse nyt olen ainakin huomannut vähän yli kolme vuotta parisuhteessa ja naimisissa olleena, että välillä runkku on hyvästä ja välillä pahasta. On muutaman kerran käynyt näin että olen runkannut, ja sitten onkin tyyliin 10min sen jälkeen alkanut toista osapuolta himottamaan miehet tietää, se vaatii lepotaukoa käsittelyn jälkeen niin ollut vähän nolona sitten.

Mutta toisaalta taas, veli poika antoi kerran hyvän vinkin, että jos pidättäytyy, saattaa tulla nopeammin, mikä ei aina ole sitten hauskaa, ja jää vähänkuin kesken asiat. Mutta jos runkkaa vaikka pari kolme tuntia ennen seksiä, niin miehellä kestää pidempään.

En oo kuin muutaman kerran testannut teoriaa, mutta tuntuisi aikalailla pitävän paikkansa. Itse en oikein runkkaamisessa näe mieltä, jos toinen osapuoli on paikalla, koska voihan sen sitten kahdestaankin hoitaa, mutta se on sitten taas minun omakohtainen mieltymys. Onhan tosi niitäkin pareja jotka eivät välttämättä harrasta varsinaisesti itse yhdyntää, mutta runkkaavat yhdessä ennen seksiä, vähän kuin esileikkinä.

Osa on ilmeisesti mennyt ohitse tuossa NoFap -jutussa. Nuoret miehet kasvavat pääsääntöisesti pornon parissa jota ilman harvemmin runkkaillaan. Ihan tavallista että joka ilta runkkaa sen lempi pornopätkän kanssa ja kun siihen kyllästyy niin etsii internetin ihmemaasta jotain uutta jännää. Tätä voi jatkua vuosikymmeniä ja aina löytyy jotain josta saa uusia kiksejä.

Kauhistuisit luultavasti aika paljon jos tietäisit mille kaikelle miespuoliset tuttavasi runkkailevat, mutta nämä eivät sitä sinulle tule välttämättä koskaan kertomaan.

Kyse on tämän rutiinin lopettamisesta eli sen pornon ja runkkaamisen tarjoamasta stimulaatiosta luopumisesta, eikä niinkään runkkaamisen lopettamisesta. Runkkaaminen omille fantasioille on ihan ok noiden mielestä, mutta isolle osalle miehiä se ei vaan enää tuon pornoharrastuksen jälkeen enää onnistu.

Masturboimisesta kokonaan pidättäytymistä suositellaan että "toipuminen" olisi nopeampaa. Kommentoit siis vähän eri asiaa. Tuo aktiivinen pornoharrastus johtaa helposti aktiivisena myös siihen että se oikea ihminen luonnossa ei kiihotakaan samalla tavalla kun se ei ole täydellinen aasialainen teini koulupuvussa tms vaan ihan oikea ihminen omine puutteineen ja epävarmuuksineen.

Kun nuorimies ei sitten reagoi noissa tilanteissa normaalisti niin ahdistus on taattu. Eikä ole muuten mitenkään erikoinen tilanne. Tuon pornoharrastuksen lopettamisen jälkeen ihmiset kertovat että oikeat naiset viehättävät ihan eri tavalla ja näiden kanssa on helpompi kommunikoida. Ei epäilystäkään etteikö vuosia jatkettu jokapäiväinen harrastus vaikuttaisi aivojen kemiaan. Orgasmi on aika kokonaisvaltainen tila aivoille ja porno melko voimakas ärsyke, koska se liittyy evolutiivisesti tärkeään seksuaalisuuteen.

Aika kökköä muuten tyrmätä ihmisten kokemukset perustuen omaan mutuun jos ne eivät natsaakaan oman maailmankuvan kanssa, mutta se on aika perus kun muiden sukupuolielintenkäyttöä arvioitaessa.

Itse olen luopunut pornon katsomisesta ja turhista orgasmeista. Iltapäivälehtien mainostuksesta huolimatta ne eivät ole mikään tae onneen. Läheisyyttä ja seksiä voi aivan hyvin olla ilman ejakulaatiota ja se on oman kokemuksen mukaan huomattavasti parempaa niin.

Tämä on ollut elämäni parhaimpia päätöksiä ja omat kokemukset aika lailla samansuuntaisia kuin tuolla nofapissa. On vaikea kuvitella, että endorfiineista nauttiva mies kokisi siitä ahdistusta. Eiköhän se ahdistus ole niiden naisten joiden itse asiassa pitäisi sopia normaalin tai hoikan mittoihin kiihotaakseen niitä miehiä joiden huomiota haluavat. Se ahdistus olisi ihan uskottavaa kun miettii miten länsimainen yhteiskunta toitottaa tytöille ja naisille jatkuvasti ajatusmallia jonka mukaan heille kuuluu asiat X ja Y vain koska ovat naisia.

Kun sitten selviää, ettei homma toimikaan niin niin kyllähän se vituttaa. Siobhan Rosen has a problem. Let us break out the giant boxes of tissue, so we may weep with her in her overwhelming plight. You hear that guys? I want to have sex more than they do. But getting laid four or five times a week? That would be nice. Men are human, too. You guys have feelings and problems and hungers that sometimes take precedence over boning. Maybe you had too many beers and are experiencing acute alcohol-related performance anxiety.

Or maybe we really are just tired, for genuine reasons.

..

: Runkkaus vinkit homo kalu valui

Runkkaus vinkit homo kalu valui Homo topkani ilmaiset pelit nakukuvat suomi
Seksiseuraa kouvola kinkyt novellit gay 261
Runkkaus vinkit homo kalu valui Bi-vaimo videoita homo seksi
RADIO ROCK EROOTTISET HOMO TARINAT SUOMALAISET SEKSIVIDEOT Isoäiti seksi suihinotto tekniikka homoseksuaaliseen
ANTI THEFT SUOJAKOODI HOMO SUOMI ALASTON 639

PUHELINSEKSI DOMINA MEISLLE VIERASTA GAY LUVALLA

huhtikuu Hulluimmat polkupyörät käyrä kalu miten nussitaan videot vankka reisiä sex video matin kulli kuvat tampereen marikaa kuvia naintia vitusta valuu. video minihameen alle kasvaa paksunnosta kauniit homo kidutus vilmejä 16 runkkaa kanssani paras xxx hot saksi tornio runkkauksen vinkit 50 v naisen. Onko normaalia katsella kaverin runkkausta vai peräti itsekin runkata kaveria? Ällötti limassa märkä kulli joka oli pehmeä. En tiedä . Olen tosi iloinen ettei tyttöjen väliseen liittynyt mitään homo-leimaa, vaikka selvästi seksiähän se oli. Rikastekstieditori, edit-comment-body-undvalue . Lue asiantuntijan viisi vinkkiä!. lokakuu Runkkaus vinkit suomalainen pornofilmi Tyttö haluaa seksiä kuumaa hieronta video pillu kulli kalu kiihottava tiukka Ikäinen teini porno valu elokuvan kohtauksen Aasian kovaa naintia netti Homo treffit puhelin sexia.

Amateur hd homo porn seksi kalu

Jos se ei vaikuta seksihaluihisi laskevasti niin se ei vaikuta millään tavalla sinun tilanteessasi. Sitäpaitsi säännöllinen runkuttelu pitää seksivietin korkealla. Omassa elämässäni on ollut jaksoja, jolloin en harrastanut seksiä missään muodossa, en edes ajatellut sitä.

Ja samalla lailla kun keho tottuu näkyvän sokerin puutteeseen, eikä sitä enää kaipaa, voi keho tottua myös seksittömyyteen. Masturboin itse, ellen nyt päivittäin niin ainakin useamman kerran viikossa n.

Ja jos rakastaja on viriili, ei mitään väliä vaikka se olisikin piiskannut apinaa juuri ennen tapaamistamme; jaksaa se silti muutamaan otteeseen. Yleensä pyydän kyllä pidättäytymään niin pitkään kuin mahdollista tapaamistamme edeltävänä aikana, mutta se johtuu vain siitä, että minulla on spermafetissi ;. Itsensä yleistäminen ei toimi. Ja siis pointti oli nyt se, että "rakastaja" ei koe ainakaan korottunutta tarvetta lähestyä sinua panot mielessä, todennäköisesti kynnus lähestymiselle kasvaa tarpeen poistuessa.

Hänen fysiologinen tarpeensa on tyydytetty ja käytännössä sosiaalinen tarve täyttyy jokapäiväisellä sosialisoinnilla. No itse nyt olen ainakin huomannut vähän yli kolme vuotta parisuhteessa ja naimisissa olleena, että välillä runkku on hyvästä ja välillä pahasta.

On muutaman kerran käynyt näin että olen runkannut, ja sitten onkin tyyliin 10min sen jälkeen alkanut toista osapuolta himottamaan miehet tietää, se vaatii lepotaukoa käsittelyn jälkeen niin ollut vähän nolona sitten. Mutta toisaalta taas, veli poika antoi kerran hyvän vinkin, että jos pidättäytyy, saattaa tulla nopeammin, mikä ei aina ole sitten hauskaa, ja jää vähänkuin kesken asiat. Mutta jos runkkaa vaikka pari kolme tuntia ennen seksiä, niin miehellä kestää pidempään.

En oo kuin muutaman kerran testannut teoriaa, mutta tuntuisi aikalailla pitävän paikkansa. Itse en oikein runkkaamisessa näe mieltä, jos toinen osapuoli on paikalla, koska voihan sen sitten kahdestaankin hoitaa, mutta se on sitten taas minun omakohtainen mieltymys. Onhan tosi niitäkin pareja jotka eivät välttämättä harrasta varsinaisesti itse yhdyntää, mutta runkkaavat yhdessä ennen seksiä, vähän kuin esileikkinä. Osa on ilmeisesti mennyt ohitse tuossa NoFap -jutussa. Nuoret miehet kasvavat pääsääntöisesti pornon parissa jota ilman harvemmin runkkaillaan.

Ihan tavallista että joka ilta runkkaa sen lempi pornopätkän kanssa ja kun siihen kyllästyy niin etsii internetin ihmemaasta jotain uutta jännää. Tätä voi jatkua vuosikymmeniä ja aina löytyy jotain josta saa uusia kiksejä. Kauhistuisit luultavasti aika paljon jos tietäisit mille kaikelle miespuoliset tuttavasi runkkailevat, mutta nämä eivät sitä sinulle tule välttämättä koskaan kertomaan.

Kyse on tämän rutiinin lopettamisesta eli sen pornon ja runkkaamisen tarjoamasta stimulaatiosta luopumisesta, eikä niinkään runkkaamisen lopettamisesta. Runkkaaminen omille fantasioille on ihan ok noiden mielestä, mutta isolle osalle miehiä se ei vaan enää tuon pornoharrastuksen jälkeen enää onnistu. Masturboimisesta kokonaan pidättäytymistä suositellaan että "toipuminen" olisi nopeampaa. Kommentoit siis vähän eri asiaa. Tuo aktiivinen pornoharrastus johtaa helposti aktiivisena myös siihen että se oikea ihminen luonnossa ei kiihotakaan samalla tavalla kun se ei ole täydellinen aasialainen teini koulupuvussa tms vaan ihan oikea ihminen omine puutteineen ja epävarmuuksineen.

Kun nuorimies ei sitten reagoi noissa tilanteissa normaalisti niin ahdistus on taattu. Eikä ole muuten mitenkään erikoinen tilanne. Tuon pornoharrastuksen lopettamisen jälkeen ihmiset kertovat että oikeat naiset viehättävät ihan eri tavalla ja näiden kanssa on helpompi kommunikoida. Ei epäilystäkään etteikö vuosia jatkettu jokapäiväinen harrastus vaikuttaisi aivojen kemiaan. Orgasmi on aika kokonaisvaltainen tila aivoille ja porno melko voimakas ärsyke, koska se liittyy evolutiivisesti tärkeään seksuaalisuuteen.

Aika kökköä muuten tyrmätä ihmisten kokemukset perustuen omaan mutuun jos ne eivät natsaakaan oman maailmankuvan kanssa, mutta se on aika perus kun muiden sukupuolielintenkäyttöä arvioitaessa. Itse olen luopunut pornon katsomisesta ja turhista orgasmeista. Iltapäivälehtien mainostuksesta huolimatta ne eivät ole mikään tae onneen.

Läheisyyttä ja seksiä voi aivan hyvin olla ilman ejakulaatiota ja se on oman kokemuksen mukaan huomattavasti parempaa niin. Tämä on ollut elämäni parhaimpia päätöksiä ja omat kokemukset aika lailla samansuuntaisia kuin tuolla nofapissa. On vaikea kuvitella, että endorfiineista nauttiva mies kokisi siitä ahdistusta. Eiköhän se ahdistus ole niiden naisten joiden itse asiassa pitäisi sopia normaalin tai hoikan mittoihin kiihotaakseen niitä miehiä joiden huomiota haluavat.

Se ahdistus olisi ihan uskottavaa kun miettii miten länsimainen yhteiskunta toitottaa tytöille ja naisille jatkuvasti ajatusmallia jonka mukaan heille kuuluu asiat X ja Y vain koska ovat naisia. Kun sitten selviää, ettei homma toimikaan niin niin kyllähän se vituttaa. Siobhan Rosen has a problem.

Let us break out the giant boxes of tissue, so we may weep with her in her overwhelming plight. You hear that guys? I want to have sex more than they do.

But getting laid four or five times a week? That would be nice. Men are human, too. You guys have feelings and problems and hungers that sometimes take precedence over boning. Maybe you had too many beers and are experiencing acute alcohol-related performance anxiety.

Or maybe we really are just tired, for genuine reasons. Coyote-level schemers trying to get laid. See, women take it personally. Because everybody knows men are nothing but a body attached to a throbbing hunk of genitals. But now we have to worry about morphing into the other sitcom cliché—the dopey husband, pawing pathetically for a bone.

And just in general, we keep tabs on these kinds of things. I thought women were strong and independent and better than men at everything. Sex is a two-way street! Or maybe a good sex life, to us, is not having sex with ignorant boorish women. How selfish of us! Suffice to say, any man who wrote an article like this would be getting called a rapist by a significant percentage of society right now. And partners should be willing to step outside of their comfort zone on occasion, as long as trust is established.

Talk with each other. Care for each other. A man who feels cared for by a woman he loves and desires will walk through a field of broken glass for a chance to spend time with her. You know that, right? Tuo mitä kirjoitus perustuu lähinnä omiin kokemuksiin ja noiden nofap -sivujen lukemiseen.

Meitä pommittaa jatkuvasti valtava joukko erilaisia visuaalisia ärsykkeitä. Iso osa näistä ärsykkeistä on hyvin kauniita ihmisiä. Ihmisen aivot ovat luonnollisesti virittäytyneitä tälläisille ärsykkeille ja näiden katselu tuntuu tuottavan mielihyvää suurimmalle osalle. Tämä kuvien tulva vaikuttaa siihen miten arvioimme kuvien ulkopuolista todellisuutta eli niitä lihallisia ihmisiä joita kohtaamme arjessa. Naisilla esimerkiksi naistenlehtien fotaroitujen naiskehojen katsominen muuttaa sitä tapaa, jolla he katsovat omaa kehoaan.

Porno pyrkii kuvaamaan seksuaalisesti mahdollisimman haluttavia kohteita tekemässä kaikenlaista, jonka joku voi kokea seksuaalisesti kiihottavana. Siihen että tämän katsominen on monista kiehtovaa on evolutiivisesti selkeät syyt ja näistä jää voimakkaita muistijälkiä sen tuottaman mielihyvän vuoksi. Jos on vaikka kokenut jonkun kiihottavan kokemuksen lapsena vaikka naapurin tytön kanssa niin voi tämä vaikuttaa iaka merkittävästi koko loppu elämän tapaan toteuttaa seksuaalisuutta.

Suurin osa pojista kokee ison osan seksuaalisuuttaan ruudun kanssa ennen varsinaisia kokemuksia oikeista ihmisistä. Aivan selvää että tämä vaikuttaa merkittävästi siihen miten nämä mieltävät sen mikä on kiihottavaa ja mitä seksuaalisuus on.

Kyse ei ole "ajattelusta" vaan ihan puhtaasta aivokemiasta ja ehdollistumisesta. Kyse on sadoista tai tuhanseista tunneista monien kohdalla. Tästä pornosta siirtyminen sitten oikeuden ihmisten pariin on monille ongelmallista. Tätä on tapahtunut aikaisemminkin, mutta nopeiden nettiyhteyksien maailmassa se porno on vaan tosi paljon parempaa, näyttävämpää ja vielä lisäksi ilmaistakin. Suurimmalla osalla nuoria on suora pääsy tähän ihmemaahan omassa rauhassa. Monet kokevat pornon katsomisen lopetettuaan että kiihottuvat nyt eri tavalla oikeuden naisten läsnäolosta ja että ovat itsevarmempia kun se voimakkaampi stimulaatio porno on poistettu.

Itse en ainakaan ole katunut kun olen jättänyt pornon pois. Koen yleisen seksuaalisen vireen olevan huomattavasti voimakkaampi ja seksin olevan mukavempaa. Webistä olen oppinut että moni muukin on kokenut omalla kohdallaan samoin. Enkä muuten ole lukenut feministien tekstejä pornosta. Täällä TED -puhe aiheesta, jossa väännetään sama rautalangasta:. Juoksen kotiini ja tunnen kuinka siementävän miehen sperma valuu pyllyreiästäni ulos ja tahrii housuni.

Olisi kiva lukea muidenkin fantasioista, tai jos haluatte lukea, voin kirjoittaa lisää poika vuosieni fantasioita. Nuoruudessani kokeilin kaverin kanssa kimppa runkkausta kun löydettiin hänen kotoa seksilehtiä niitä lukiessamme meillä alkoi vaistomaisesti kädet laskeutua omiin haaroihin ja aloimme kevyesti hieromaa itseämme. Kerran kun olimme taas aloittamassa lehtien lukemista ja toistemme hyväilyä niin löydettiin kaverin mutsin dildo ja se vasta sai meidät kuumiksi että tätä kokeillaan omaan reikään ja sitten vaan käsivoidetta reiän ympärille ja dildo sisään oi että tuntuu hyvälle totesin kaverille kun hän nai reikääni dildolla ja minä samalla imin hänen kivikovaa kullia sitten hän kysyi minulta että saako hän panna minua niin tietysti minä sanoin ja hänen kova kalu upposi helposti reikääni minä nuolin dildoa ja hän nai minua ja kohta sain iki-ihanan orkun mitä en unohda koskaa ja hän laukesi samalla minun sisääni sen jälkeen olemme silloin tällöin harrastaneet peppuseksiä keskenämme ja itsekseni olen yksin kotona pannut ostamallani dildolla itseäni peppuun kun runkkailen on ihana tunne kun pitkänajan kuluttua tuntee kun sperma valuu pyllysä ulos haluaisin lastit sisääni vaikka jokapäivä.

Itsekin tuli silloin tällöin yhden kaverin kanssa runkkailtua nuorena. Kaveri halusi lisäksi lutkuttaa mun kalua. Otinpa itsekin joskus hänen kullinsa suuhuni ja imin posket lommolla.

Peppukivaa ei oltu harrastettu vielä muuta kuin joskus annettu toisillemme sormea reikään. Kerran kaveri yllätti mut kun olin kumartuneena sohvan selkänojan yli ns. Kaveri antoi mulle siinä kahta sormea ja huokailin tyytyväisenä olotilaani.

Käytettiin kosteusvoidetta sormien liukkarina enkä ollut huomannut kun se oli rasvannut kalunsa samalla. Kaveri veti sormet pois pyllystä ja luulin jo vuoroni päättyneen kun tunsinkin äkkiä miten se levitti mun kankut erilleen ja tökkäsi kullinnuppinsa reikääni vasten. Siitä sitten voimakkaalla työnnöllä se rykäisi koko slaikkarinsa melkein juurta myöten peppuun, tai siltä ainakin tuntui.

Sen kalu oli paljon isompi kuin sormet ja hetken tuntui tosi kivuliaalta ja pyysin lopettamaan. Se alkoi kuitenkin naida mua tosi lujaa. Piti mua lantiosta kiinni ja rynkytti kuin hullu.

Veti pohjaan ja melkein ulos ja taas pohjaan. Kivusta huolimatta tuntu ihan vitun ihanan riettaalta tulla sillai naiduksi peppuun ikäänkun raiskaamalla. Eipä se kyllä kauaa kestänyt kun jo ruiski spermansa syvälle mun suoleen. Tapauksen jälkeen kävelin vähän aikaa vaikeasti eikä ihan heti nähty. Ajan kanssa tapaus alko kiihottamaan mua aina vaan enemmän kun ajattelin kaverin melaa lävistämässä mun perrsettäni.

Joten sitten taas nähtiin ja arvaattekin varmaan että tämä kundi oli polvillaan alta aikayksikön ja taas sain takaa niin että metsä raikas. Koska ties mitä odottaa vapauduin niin että kehtasin jo uikuttaa panojen tahtiin. Kaveri oli lopulta melko kyltymätön ja halusi useamman kerran viikossa runkkua, suihiottoa tai peppuseksi, yleensä viimeksi mainittua.

Aina ei olis huvittanut mutta se uhkasi paljastaa meidän seksitouhut muille tutuille jos en saanut nussia joten kiltisti otin kullin aina suuhun ja annoin nussia peppuun oikeen sydämen kyllyydestä. Tätä jatkui jonkin aikaa kunnes muutettiin eri paikkakunnille. Jälkeenkin ollaan vielä nähty ja tietysti panemiseksi se on aina mennyt. Kukaan toinen mies ei mua olekaan nussinut vaikka fantasioita toki on.

Tässä oli se "alistaminen" nimen omaan se kiihottava juttu. Taas alkoi seisomaan kun ajatteleekin. Viime panosta on jo pari vuotta. Tuliskohan se nussimaan jos laittais tekstarin Minä fantasioin usein runkatessa, ylä-asteen liikunnan opettajasta ja hänen kulistaan. Opettajalla oli tosi iso kulli, joka näkyi hyvin kun hän kävi pukuhuoneemme puolella, antamaan meille pojille neuvoja, seuraavaa liikunta tuntia varaten. Hän ei peittänyt itseään tai isoa kulliaan, koskaan pyyhkeellä vaan hän tuli suihkustaan suoraan luoksemme.

Opettaja hieroi samalla shampoota hiuksiinsa ja kääntyili aina neuvoja annettavaan oppilaaseen päin. Opettaja oli kyllä aivan hetero, mutta luulen että hän halusi esitellä tuota mahtavaa kulliaan meille pojille. Joskus opettajan kulli meni puoli seisokkiin ja silloin se oli minusta tosi kiihottavan näköinen.

Runkkasin usein ja ajattelin kuinka mukavaa olisi pidellä tuota kullia kädessään ja millaista olisi myös runkata sitä. Joskus ajattelin kuinka mahtavalle, kulli olisi tuntunutkaan pienessä pepussani. Minä varasin pukuhuoneen penkistä, aina päädy paikan itselleni että näin tuon upean kullin parhaiten. Nykyään katselen uimahalleissa kun miehet, pukeutuvat tai riisuutuvat ja jotkut miehet esittelevät tarkoituksellisesti kulliaan tai peppuaan.

Olen huomannut myös että jotkut miehet, jotka huomaavat että heidän kullejaan katselee joku, alkavat hiplaamaan pieni muotoista runkkausta silloin omia kullejaan ja antavat sille puoliseisokin. Mulla on sellainen fantasia että menen jatkoille jonkun tuntemattoman vanhemman miehen kanssa. Tarkoituksena ei siis ole seksi vaan lisäjuominen.

Jonkin aikaa tursituamme se laittais videolta pornoa. Hetken kuluttua laskisi housut ja alkaisi vetää käteen. Sitten minäkin tarttuisin omaani ja vemputtaisin oikein kunnolla. Yllättäen se pyytäisi mua vetämään sitä itseään ja tietysti suostuisin. Kun olisin runkkaillut jonkin aikaa ottaisi se mua niskasta kiinni ja painaisi mun pääni haaroihinsa josta haukkaisin puoliväkisin seisovan kalun suuhuni.

Tässä kohtaa se alkaisi nimittelemään mua lutkaksi ja pikkuhuoraksi ym. Hetken imutettuaan kaluaan se vetäisi mun pään irti melastaan ja käskisi kontilleen sohvalle. Sitten se levittäis mun kankkuja ja alkaisi nuolemaan mun peppua. Hetken päästä se laittaisi sormen mun reikään ja hiukan väljentäis sitä tulevaa varten. Kaikkeen tähän liittyisi tietynlainen "pakko" eli puoliraiskausfantasiasta kai on kyse.

Se levittäis rasvaa mun päälle ja vakoon niin että olisin kiiltava ja liukas. Sovittaisi kalunsa mun reikää vasten ja painaisi pohjaan. Kankkuja läpsien ja nimitellen mua kaikilla tytöttelynimillä se nnaisi mun perssettä oikein kunnolla ja hartaasti kunnes vetäisi kalunsa pois ja roiskisi mällinsä pitkin mun selkää.

Sammuisin puhkinaituna siihen sohvalle tai sängylle josta heräisin aamulla siihen että sen kulli läpsisi mun naamaa. Kun olisin herännyt alkaisi kaikki alusta paitsi nyt sen nusssiessa krapulakestävyydellä seksi kestäisi tosi kauan. Se olis voinut soittaa kaverinsakin panemaan jolloin pääsisin gang bangin keskipisteeksi.

Joka reikä täynnä kiimaisia rumia vanhempia miehiä. Lopuksi heittäisivät mällinsä kuka naamalle kuka selkääni. Olisin tilanteesta niin kiihottunut että laukeaisin lähes kulliiini koskematta pitkin omaa vatsaani. Tätä voisi jatkua koko päivän tai voisivat sitoa mut seksiorjaksi vähäksi aikaa.

Itselläni ei ole kokemusta vanhemmista miehistä. Teininä parivuotta vanhempi serkku ja sen kaverit oli tosi aikuisia minun silmissä. Oli hienoa päästä niiden matkan viikon loppuna. Alkaa kiihottamaan kun näitä lukee. Täytyy tänään lähteä kaupungin yöhön jos vaikka saisin jonkun herrasmiehen huseeraamaan takanani kun pyllistän oikein syvään Olis ihana tulla taas pannuksi jossakin yleisessä vessassa niin että sen oven taakse alkaisi jo muodostumaan jonoa eivätkä ihmiset voisi välttyä kuulemasta kun liha hakkaa lihaa vasten.

Mua saisi panna joka suunnasta vaikka useampikin mies peräkanaa. Voisin kiltisti imeä samalla kovaa lekaa. Ja se tunne kun toisen miehen kalunpäästä alkaa roiskumaan kuumaa spermaa päälleni, se on tosiaan jotain se. Kerran lutkutin yhtä vanhempaa herrasmiestä kirjaston vessassa.

Älkää edes kysykö miten siihen päädyttiin. Imin herraa oikein kunnolla pöntön päällä istuen. Harmi kun ei ollut kumia tai edes liukkaria, olis varmaan saanut peppuun muuten. Kyllä taisi tehdä gutaa koska kauaa en ehtinyt imeä kun tunsin miten kalu alkoi sykkiä, päästin sen pois kuumasta suustani ja annoin kunnon "varsihierontaa" oikein nopealla temmolla. Mällithän siitä lensivät ja suoraan päin naamaa: Valuivat siitä sitten paidalleni ennen kuin ehdin estää.

Siitäpä sitten kotiin kävelemään spermatahrat paidalla loistaen. Kotona oli pakko vetää oikein kunnon runkut ja muistella tapausta, tämä herrasmies ei näet suostunut laukaisemaan mun lemmensauvaa enkä itse viitsinyt siellä sitten enää. Työnsin kotonani olevan dildon peppuun ja tuskin olin ottanut varresta kiinni kun jo heleänvalkoiset spermat lensivät pitkin mahaani Heh, muakin on naitu kirjaston vessassa teinipoikana: Tosin paneskelija oli samanikäinen poika joka hengaili kans usein kirjastolla.

Luettiin kerran "pornosarjiksia" eli niitä vähän härskejä mitä nyt kirjastoissa usein on siellä aikuisten osastolla. No, käsiin eksyi Tom of Finland eläköön Porin kirjasto! Itseäni alkoivat paneskelevien miesten kuvat kiihottamaan ja kun kerran kesä oli ja shortsin jalassa niin huomasin kaverilla seisovan. Teinipojan välittömyydellä sitten muutaman tuhman vitsin jälkeen kouhaisin kalusta ja kysyin josko testattais sarjiksen opetuksia. Eipä muuta kuin vessaan.

Siellä on kaksi vessakoppia ja mentiin perimmäiseen. Mua on aina vähän tytöttänyt joten menin pöntölle istumaan ja vedin kundin shortsin nilkkoihin. Sitten kalusta kiinni ja muutaman runkun jälkeen upotin sen hieman arastellen suuhuni.

Jätkältä ei vissiin oltu ennen otettu suihin koska alkoi nopeasti huokailemaan ja kassit nousivat nopeasti ylös sen merkiksi että kohta tulee.

Lopetin lutkutuksen siihen koska halusin tuntea kovan kalun pepussa. Nousin ylös, vedin housuni alas ja kumarruin pytyn päälle vesisäiliöstä tuka ottaen.

Pyllistin syvään ja kundi oli heti mun pepun kmpussa. Levitti kankun, sovitti terskan mun reiälle ja alkoi työntämään sisään. Sen kalu ei ollut mikään kauhean iso ja koska oli jo liukas niin sisäänhän se upposi ja melko helposti vielä. Oli toisaalta ihan sairaan härski olo kun ajattelin että mulla oli mela pepussa julkisessa vessassa. Eipä siinä silti enää voinut vetäytyään koska jätkä otti kua tiukasti lanteista kiinni ja alkoi naimaan melkoisella sykkeellä: Aluksi sattui mutta sitten siihen alkoi mukautua ja kohta tuntui jo ihan sairaan ihanalta.

Koska se oli jo melkein laukeamispisteessä suihinoton jäljiltä niin eipä kauaa kestänyt. Vauhti kiihtyi sitten ihan hulluksi ja sillai ihmeellisesti huutaen se laukesi mun reikään. Itsellä oli seisokki kadonnut kun oli jotenkin outo tilanne siellä: Se veti melansa pois. Kai sitä alkoi hävettämään kun äkkiä veti housut ylös ja melkein juoksi pois sieltä vessasta. Itse istuin pöntölle koska tuntui etteivät jalat vielä kanna. Spermaa valui reiästä pönttöön ja huoneessa tai haista aikamoiselta.

Alkoi sitten taas seisomaan kun vähän olin tilanteesta toennut. Vedin oikein kunnon runkut pönttöön. Sitten housut ylös ja pois. Vessan puolella tai eteisessä ei ollut ketään mutta en tiedä kuuliko joku mitä siellä touhuttiin. En sitten sitä siellä kirjastossa enää nähnytkään hetkeen aikaan ja silloinkin vain pikaisesti moikkasi katsomatta päin. Kai sitä hävetti tosiaan,.