Porin web kamerat seikkailuseuraa gay

Jos valkoinen heteromies jättää naisen yksinhuoltajaäidiksi, ja pakenee vastuutaan, hän tekee väärin. Yksinhuoltajaäiti ei tee väärin. Mutta parasta olisi jos lapsella olisi molemmat vanhemmat, sekä isä että äiti, ei tietenkään millä tahansa hinnalla. Samaa sukupuolta olevien parien taas ei tarvitse, eikä pidä, saada lapsia keinolla millä hyvänsä.

Melko tasapäistävä ajattelutapa sinulla. Näkyvyys on valitettavasti, ilmeisesti sinun ja varmasti monen muunkin, ärsytykseksi paras taktiikka vähemmistöjen oikeuksien penäämiseen. Itse en näe siinä mitään väärää. Minua ärsyttävät sitten taas jotkin muut asiat ympäristössäni esimerkiksi rääkyvät vauvat bussissa , mutta mikäli niistä ei ole suurempaa harmia tai uhkaa kenellekään, en ole niitä vastustamassa.

Mielestäni on tärkeää erottaa henkilökohtaisista, irrationaalisista syistä itseään ärsyttävät asiat sellaisista, joiden vastustamiseen kannattaa oikeasti laittaa energiaa.

Juuri tuollaisissa asenteissa piilee homofobian ydin. Homojen tasavertaisuus ei ikävä kyllä luvun Suomessakaan ole lähelläkään toteutumistaan. Pride-marssit loppuvat sitten, kun niille ei ole enää tarvetta. Ja silloin alkavat todennäköisesti heteroiden marssit koska heidän oikeuksiaan on siinä vaiheessa poljettu jo vuosia.

Näillä pride vouhkaajilla ei ole mitään käsitystä tasa-arvosta saati sivistyksestä. Mitenkäs meidän heteroiden oikeuksia on poljettu? Ja kai tiedät minkä takia niitä pride marsseja järjestetään? Juurikin sen tasa-arvon vuoksi! Heteroaatetta on tungettu kaikkien kurkusta alas muutama tuhat vuotta. Asioiden tasapainottaminen vaatii niiden esilletuontia — mikä voi normiin tottuneelta tuntua tuputtamiselta.

Näin ei kuitenkaan ole, ymmärrät sen jos asiaa vähän pidempään ajattelet. Aihe on kiintoisa, mutta osa argumenteista menee metsään, ja kirjoittaja tekee yksittäisistä mahdollisista havainnoista yleistyksiä ilman perusteita. Älykkäällä tai ylipäänsä kumppaneita saavalla heteroilla ei ole biologisia tai sosiaalisia syitä vastustaa homokulttuuria.

Mahdollisesti jopa päinvastoin; markkinat saattavat jopa parantua. Tietysti voi olla maailmankatsomuksellisia syitä. Länsimaissa ja erityisesti Pohjoismaissa elämme aivan ilmeisesti murrosaikaa, jossa sosiaalisten suhteiden sallivuus kasvaa koko ajan, minkä lopputulosta voi olla vaikea ennustaa. Yksi mahdollinen skenaario on, että ylipäätään miesten asemaa huononee, koska lisääntymiseen heitä ei kohta tarvita kuin muutama geeniteknologian kasvun myötä vielä vähemmin , ja jos nykysuuntaus jatkuu, yhä vähemmin myös sosiaalisiin suhteisiin.

Paitsi niiden, joilla on tarjota jotakin sellaista, jota naisilla ei keskimäärin ole: Rumuudella kirjoittajalta tarpeeton provokaatio ressukoita kohtaan tai muillakaan ulkoisilla ominaisuuksilla ei silloin ole merkitystä, koska jälkeläisille voidaan taata halutut ominaisuudet. Jos haluaa tätä skenaariota torjua, kannattaa miesten suojata lasikattoja ja kouluttautua entistä pidemmälle. Uskalsit sanoa sen minkä vihervasemmistolaiset ja uusfeministit haluavat kieltää, islamilaisessa kulttuurissa on seksuaaliasiat pahasti viturallaan.

Mistä tuleekin mieleen lähipäivien haastattelu Itiksen kauppakeskuksessa:. Haastateltu Abbas Bahmanpour on imaamiksi keskimääräistä kauniimpi, homovihaajaksi en osaa sanoa. Typerä keskustelunaihe joka tapauksessa. Vakavampaa on se että Abbas jakaa edelleen kuolemantuomiota homoille Itiksen monikulttuurisen ramadan-juhlahumun keskellä: Tässä Abbas kertoo islamilaisesta homojen kuolemantuomiosta suorassa TV-lähetyksessä.

Loppuosakin löytyy youtubesta ja siitä käy ilmi etteivät Tarja Filatov tai Satu Hassi paheksuneet kuolemantuomiota millään tavalla! Itseasiassa Perussuomalaiset hoitivat homojen oikeuksien ajamisen: Vielä huolestuttavampaa on se, että Itiksen kauppakeskuksen monikulttuurisen ramadan-juhlan suunnitellut mainostoimisto qufi creative ilmoittaa osoitteekseen Abbasin fundamentalistiseurakunnan tilat!

Järjestetäänkö monikulttuurisessa Itiksessä jatkossa myös esimerkiksi aviorikkojien kivityksiä ja homojen teloituksia?

Ramadanin juhliminen ja monikulttuurisuuden korostaminen positiivisessa mielessä ei liity mitenkään siihen että myös islam vaatii reformia sopiakseen länsimaiseen yhteiskuntaan. Jos siellä joku imaami on vanhoillinen, antaa olla. Todistetaan omalla menestyksellämme, hyvillä käytöstavoilla, esimerkillisellä suvaitsevaisuudella ja homomyönteisyydellä, että uskontojen vanhentuneet asenteet täytyy unohtaa ja lopettaa kaikenlaisten pilvien päällä asuvien partakavereiden palvominen.

Ei räsänen oo käskeny kivittään homoja. Se että se ei hyväksy homoutta ei tarkoita sitä että se haluais kivittää ne. Jos se, että Itiksen kauppakeskus tilaa monikulttuurisen ramadan-tapahtuman mainostoimistosta, joka toimii samoissa tiloissa, missä imaami saarnaa kuolemanrangaistusta homoille ja kieltää naisia kättelemästä miehiä, ei ole huolestuttavaa kehitystä, niin mikä on? Tämän mainostoimiston luova johtaja on imaamin sisko.

Sen jälkeen meilläkin on paikkoja, missä pride-kulkueista ja homojen oikeuksista ei voi edes puhua. Olen kanssasi viimeisen kappaleesi periaatteesta samaa mieltä, mutta käytännössä en usko suvaitsevaisuuteen silloin, kun suvaitsemattomat uskonnolliset auktoriteetit käyttävät sinisilmäistä suvaitsevaisuuttamme törkeästi hyväkseen. Yrität Mara esiintyä homojen puolustajana, vaikket sitä todellisuudessa ole. Perussuomalaiset vastustavat tasa-arvoista avioliittolakia ja ovat kampanjoineet yhdessä fundamentalististen kristittyjen lahkojen kanssa, että uusi avioliittolaki kumottaisiin.

Persujen homofobisia asenteita on saatu kuunnella eduskunnassa ihan riittävästi. Persuilla on näitä fobioita: Suomalaiset ovat hei kääntäneet jo selkänsä persuille. Se on ihan parasta! On nimittäin todistetusti kerrassaan niin, että tie helvettiin on kivetty hyvin aikomuksin. Monikultturismi on juuri tätä. Tämä väärinkäsitys on hämmentävä. Juuri monikulttuurisen ajattelun pitäisi tuomita fundamentalistinen ajattelu.

Miksei siis islamismia tai kommunismia? Kaikista eniten jaksaa hämmentää se vihreiden ja vasemmiston liittoutuminen islaminuskoisten kanssa. Eivätkö he tajua, että kun he päästävät tuon liikkeen valtaan, mitä heille ja heidän toisille suojateilleen, seksuaalivähemmistöille ensimmäisenä käy? Onhan tästä jo kuultu suvaitsevaisia puheenvuoroja. Esimerkiksi, että kuolema homolle on armollinen, sillä islam vapauttaa tätä kautta ao.

Muuten mitä tulee tähän Enbusken substanssiin muilta osin, olisi huvittava jos yhtä mutkattomasti voisi haukkua vaikka somalit tai arabit rumiksi ja syrjäytyviksi vihapuhujiksi. Moniarvoisessa yhteiskunnassa ja keskustelussa vain se taho, joka konkreettisesti uhkaa toisia ihmisiä väkivallalla ja varaa tulisen loukkaantumisen omaksi oikeudekseen saa tasa-arvoisemman kohtelun, tasa-arvon nimissä. Islam nauttii tätä ja käyttää länsimaiden vapauksia, sivistystä ja etuoikeuksia hyväkseen uskomatta niihin itse alkuunkaan.

Itse en voi sietää tällaista ajattelua, sillä se on moraalitonta, epäoikeudenmukaista ja sivistymätöntä. Sen tien päässä on pimeys. Ei homoja vastusta muut kuin uskonnostaan innostuneet, kuten Pohjois-Pohjanmaan lestadiolaiset, Irakin muslimit jne. Onko homorummutus ja homopornon hierominen vhm: Osataan suvaita sellaista mitä nuo tyhmät juntit ei osaa. Toimittajan ammattiidentiteetin tärkein palikka on illuusio oman älykkyyden, tiedostamisen ja suvaitsemisen ylivertaisuudesta tavallisen tossunkuluttajaan verrattuna.

Eihän sitä muuten voi ammattiaan harjoittaa ja kirjoitella nokkelia kolumneja. Kolumnisti Halla-aho veti kölin alta koko tekosuvaitsevaisen toimittajaköörin monta eikä koskaan saa sitä anteeksi.

Jaa, voisikohan Tuomas tällaiselle homolle valaista, että mitkä ne yhteiset minun ja homofobisten muslimien välillä ovat mitä tulee homoseksuaalisuuteen? Fobia on tiettyihin tilanteisiin tai kohteisiin liittyvä todellisen uhkan olemassaoloon perustumaton pelko kammo tai kauhu , jonka ahdistuneisuusoireita henkilö ei pysty hallitsemaan. Emmä voi mitään sille et oon ruma.

Mut eikö homofobia ole sama kuin homopelko. Eiks fobia oo pelkotilat, vai oonko niin tyhmä etten tajua sitä. Nuorten miesten turhautuminen ja statushakuisuus olivat syynä niin fasismin kuin kommunismin nousuun.. Fasistit on kyllä sen verran kuivakkaan näköstä sakkia, että varmaan pitääkin paikkansa. Tosin löytyy sieltä Terhi Kiemmungin näköisiä naisiakin. Sitten oma ryhmänsä ovat kiihkouskovaiset naiset, tyyppiä Päivi Räsänen, kuiva ja kalsea.

Toisaalta sitten on näitä jotka osaavat peitellä vihansa kiertoilmaisuin kuten esim. Nytkin huvitti kun Orpo oli huolissaan eläkeläisistä ja monet kokkelit ovat näitä pitäneet lähinnä taloudellisina rasitteina.

Mielenkiintoista miten lähellä ääri-islamistien ajatukset ovat suomalaisten foobikkojen kanssa, heillekin homot, vammaiset sun muut ovat vihan kohteita.

Enbuskekin kuuluu joukkoon tuulipuvut. Teininä enbuskekin pukeutui mielellään äitin ostamaan tuulipukuun. Ylpeänä kantoi ja kavereille kehuskeli pukua, oli vetoketjutaskut ja huppu. Vieläkin pitäisi yllä mutta puku kului puhki ja uusia ei myydä. Ja vielä lisäksi kun näissä tai paremminkin noissa maissa ei naisia kouluteta vaan.. Juuri näinhän se on, tosin ei se kovin paradoksaalista ole vaan ihan luonnollista — kaikissa yhteiskunnissa on ihmisiä jotka haluavat laittaa ihmiset lokeroihin, mielellään sellaisiin jotka voidaan mieltää olevan itseä alempana.

Kun en seuraa aihetta juurikaan, niin listatkaa asioita missä homoja syrjitään. Siis oikeita asioita missä syrjintää tapahtuu, eikä musta tuntuu että tulemme syrjityksi.

Siis fakta tietoa esim linkkejä jne. En siis todellakaan aiheesta tiedä, eli valistakaa minua ja mahdollisia muita aiheesta tietämättömiä. Voisi mielestäni vähemmän hehkuttaa sitä homoutta. Minulle homous on ok, veljeni on ja samaa mieltä siitä hehkutuksesta ja asiasta tuputtamisesta ihmiselle joita kiinnostaa aivan muut asiat.

Oleellinen tieto jäi edellisestä viestistäni sorry; Siis veljeni on homo, eikä tunne syrjintää kuin ei myöskään kaveripiirinsä. Minusta näin asia ei ole. Minä voin ärsyyntyä homojen ja queer-porukan touhuista, mutta silti siedän heitä, koska heillä on oikeus olla mitä ovat, riippumatta minun näkemyksistäni. Heillä on oikeus, minulla on oikeus olla tykkäämättä. Tuota ei missään mielessä voi verrata iranilaiseen tai islamilaiseen asenteeseen, että joku pitäisi hirttää.

Tuollaisen itsekin tuomitsen jyrkästi. Minusta vain olisi kivempi, jos vähemmistöryhmät olisivat enemmän taviksia, eivätkä ylikorostaisi itseään, kuten emme me enemmistökään. Mulla ei muuten ole vastaanväitettävää kommenttiisi, mutta tuohon viimeiseen virkkeeseen liittyen yksi asia; joskus ei siis aina, mutta ei tämä kyllä hirveän harvinaistakaan ole ihmiset mieltävät tällaisissa asioissa ylikorostamiseksi sellaisen, mikä heteroiden toteuttamana ei olisi mitenkään erikoinen juttu.

Jos sama julkkis kertoisi yhtä avoimesti heterosuhteistaan, ei sitä pidettäisi minään. Vähän sama kuin julkisella paikalla suuteleminen — kyllä sitä heterot voivat tehdä aivan vapaasti mutta jos joku kukkahattutäti näkee kaksi jätkää pussailemassa, on se aivan hirveän kamalaa seksuaalisuutensa ylikorostamista, laittoivathan homoutensa tuolla lailla julkisesti esille…samalla tavalla kuin heteroparit.

Minusta sitä ylikorostamista on sellainen käytös, josta esim. Mutta nätti lesbotyttö taas ei… Kukaan ei uskalla mennä Pride-kulkueeseen puuttumaan, vaikka siellä tapahtuisi mitä laittomuuksia….

Vaikka vähemmistöjen oikeudet muslimimaissa ovatkin tunnetusti heikoissa kantimissa niin ihan paikkaansa tuo väittämäsi ei kuitenkaan pidä.

Country Muslim percentage of total population Same-sex sexual activity Azerbaijan 98,4 legal since Kazakhstan 70,2 legal since Kyrgyzstan 88,8 legal since Tajikistan 99,0 legal since Turkey 98,6 legal since Bahrain 70,2 legal since Iraq 98,9 legal since Jordan 93,8 legal since Lebanon 60 legal since Mali 95 Legal No laws against same-sex sexual activity have ever existed in the country Niger 98,3 Legal No laws against same-sex sexual activity have ever existed in the country.

Nigeriassa ajettiin pari vuotta sitten kuolemantuomiota homoudesta, vai muistanko väärin? Tuskin Irakissa tai Turkissa kannattaa poikien pussailla julkisesti, vai olenko vain ennakkoluuloinen. Wikipediassa ollaan sitä mieltä,ettei suhtautuminen homouteen ole arabimaissa pehmenemässä, ja että koraani tuomitsee homouden niinkuin raamattukin. Niger on eri maa kuin Nigeria.

Ja homoihin kohdistyy syrjintää siellä sun täällä mutta on se silti aivan eri asia kuin jos homous olisi kriminalisoitu. Pride -marssit ovat aikakautensa ilmiö.

En usko, että yksinomaan homot ja lesbot ovat niiden takana, vaan liikettä vievät eteenpäin aivan tavalliset heterot, joilla on tarvetta tuoda julkisuuteen omaa erinomaisuuttaa ja aiheuttaa vastapuolissa ärsytystä ja vastakkaisia mielennousuja. Vastaavia on ollut aikaisemminkin.

Eniten samanlaisuutta oli 70 -luvun hippiliikkeessä — kirjavia vaatteita ja puistoissa maleksimista. Lapuanliike ja taistolaiset olivat mitättömiä, mutta omat vastustajansa oli heilläkin.

Uskontoa tai uskontoja voidaan sanoa suoranaisiksi pahuuden pesiksi. Ne ovat aiheuttaneet ja aiheuttavat yhä mittaamatonta tuhoa ja verenvuodatusta koko maapallolla, eikä siihen ole loppua näkyvissä. Ihmismieli kun on sellainen, että se haluaa jonkun yläpuolelleen.

Jonkun, johon voi tiukan paikan tullen turvautua, mutta kun tuo toinen pitää jumalaansa parempana, on sitä vaikea hyväksyä. Sen puolesta pitää olla valmis vaikka tappamaan. Helsingin Pride- kulkueessa oli sotilas virkapuvussa. Siihen puolustusvoimat aluksi antoi kielteisen lausunnon, mutta vähän ajan päästä jo suvaitsevamman. Entinen komentaja kommentoi myös. Ollaanko kulkueessa yksityishenkilö, vai tässä tapauksessa sotilas kävelemässä kulkueessa. Jos poliisi olisi ollut virkapuku päällä kulkueessa, olisiko hän ollut poliisitehtävässä, vai poliisi yksityishenkilönä?

Edustetaanko siis puvulla henkilön suuntautuvaisuutta, vai tietyn ammattiryhmän hyväksyntää kulkueen sanomaa kohtaan? Voisihan tietysti ajatella, että poliisi ikään kuin pitäisi järjestystä. Mutta jos kävelet kulkueessa selvästi, oletkin äkkiä yksityishenkilö. Paras teksti minkä olen pitkään aikaan lukenut. Silkkaa tykitystä alusta loppuun ja pitää vielä paikkaansa! Olemme seuranneet vierestä, kun muut saavat ja me emme, meitä ei kuunnella edes poliittisia päätöksiä tehdessä!

Me maanmatoset olemme kyllästyneet siihen, että meitä syrjitään, nykyään myös ulkomaalaiset menevät meidän ohi! On todistettu tosiasia, että hyvin toimeentulevat ovat terveempiä ja paremman näköisiä, koska heillä on varaa hoitaa itseään! Meiltä leikataan jopa lääkkeistä, saati sitten muusta tarpeellisesta!

Itse sairastan tappavaa tautia ja tuloni ovat n. Sillä ei matkustella ja avarreta maailmaa!!! Taivaalle kiitos takuueläkkeestä ja leipäjonoista! Tsekeissä kävin, kiitos ystävättärelleni, avartamassa… siellä esim. Sprite maksaa 50 senttiä litra! Jopa kalliilla turistialueella oli ruokatuotteet halvempia, kuin täällä!

Päättäjät ovat ahneuksissaan ajaneet maailmassa kansalaisiaan vuosituhansien varrella lähes aina tähän samaan tilanteeseen ja lopputulokset tiedämme historiankirjoitukista! Enkä usko, että sosiaalihuoltokaan on siellä ihan Suomen tasoa. Hintataso tuppaa vastaamaan alueen palkkatasoa. Ihmetyttää tämä homppeleiden ja muiden samankaltaisten porukoiden todella avomielinen suhtautuminen maahamme suhtautuvaan maahanmuuttoon.

Suurin osa maahantulevista ihmisistä pitää juuri tätä marssi ryhmää kaikkein vähiten arvossaan. Monien maahanmmttajien kotimaissa heitä pudotetaan talojen katoilta alas kuolemaan ja toiset kivitetään hengiltä jos näkyy vilahdus säärestä ym…. Eli ihmetyttää heidän toivovan aina vaan avoimempia rajoja ja avoimia ovia kaikille vain maahan tulijoille. Rikkailla muslimeilla ei ole vaan neljä vaimoa vaan rahalla saa myös paljon muuta ja tietenkin lisää.

Samahan myös pätee rikkaaseen valkoiseen mieheen eli turha tuijottaa vaan sitä muslimimiestä. En itse ihan ole varma, että kuka se on loppupeleissä se itsekkäin, jos ihan maailmassa tilastoja katselee. Eikös se rikkain prosentti kuitenkin omista enemmän kuin muut yhteensä! Että saattaa olla tässä kirjoituksessa perspektiivi ja objektiivisuus olla hakusessa.

Perinteisen nainen-mies -avioliiton puolustaminen ei automaattisesti tee ihmisestä homofobista. Itselleni tosin on aivan sama, ketkä naimisiin keskenään menee. Olivatpa sitten samaa tai eri sukupuolta tai vaikka sisaruksia. Teillä suomalaisilla on edelleen suunnattomia ongelmia itsetuntonne kanssa näköjään, kolumnisi siitä viimeisenä elävänä todisteena. Pönkittääksenne sitä keksitte kaikenlaisia Euroopan Japaneita korostaaksenne paremmuuttanne muihin maihin nähden , Helsinki-nimisiä metropoleja korostaaksenne Helsingin paremmuutta muihin Suomen alueisiin nähden ja oikeinajattelevat vs.

Yhteistä näille kaikille on, että ne ovat suomalaisten itselleen kehittämää valhetta. Tarkastellaanpa tosiasioita illuusioidenne takana. Olette ylivoimaisesti Pohjoismaiden köyhin ja Euroopan tasolla sijoilla riippuen vähän mittarista. Helsinki peltoineen ja metsineen on lähinnä keski-eurooppalaista maaseutua varsinkin yhdistettynä naurettavaan reiluun puoleen miljoonaan asukkaaseen. Helsinki on siis maaseutukaupunki. Vain kumarruksen kohde on vaihtunut.

Vihervasemmisto on kovassa nousussa kannatus yhteensä jo n. Enbuske kirjoittelee aina välillä näitä ns. Yleensä hän ampuu niissä aivan harhaan, niin tässäkin. Homoutta vastustaa lähinnä uskovaiset. Ketään muuta ei kiinnosta. Ei edes niitä maahanmuuttovastaisia porukoita. Riittäisi sitten mulle heterolle naisia vaikka millä mitalla.

Tunnettu ja arvostettu psykoanalyytikko T Enbuske kakisti syväluotaavan analyysin homojen vihaajista. Ylivertaisuudessaan ja itsekeskeisyydessään verrattavissa perjantai-iltaisin tv1: Pitemmän päälle siis next step. Muistan vierailuni Romaniassa joskus luvun alussa. Paikallisessa museossa oli Ceaucescun aikainen gradu, jossa opiskelija oli tutkinut vankilassa olleiden toisinajattelijoiden piirteitä.

Heitä kuvattiin adjektiiveilla, joita myös kirjoituksessa esiintyy. Oppaan selostuksessa itselleni jäi mieleen ainakin jälkeenjäänyt, kouluttamaton ja itsekeskeinen. Eiköhän gradussakin viitattu myös ulkonäköön.

Ajatella, mitä Romaniassa luvulla, sitä Suomessa luvulla. Kirjoittaja mainitsi tekstissään älykkyyden. Kaukaisen Japanin maahanmuuttopolitiikasta kertoo jotakin se, että melkein 99 prosenttia maan väestöstä on edelleen japaninkielisiä. Sitten on olemassa useita kirjoituksia siitä, kuinka älykkäitä japanilaiset ovat.

Täytyy myöntää, että minä en ole kuullut mainittavan mediassa, että Japanissa olisi tapahtunut jotakin sellaista, mitä tapahtui Saksan Kölnissä viime talvena. Se on tietenkin hyvä asia, että Japanissa ei ole tapahtunut mitään sellaista. Voihan Kiesus mitä pseudotiedettä.

Japani ei toisen maailmansodan aikaan paljon natsi-saksasta poikennut — kiinalaiset ovat vieläkin kiukkuisia naapurinsa hirmuteoista. Japanissa itsemurhat ovat maailman huippuluokkaa. Naisten asema on edelleen huomattavan paljon heikompi kuin länsi Euroopassa. Japanin velkaantuneisuus on maailman suurimpia. Rikollisuutta ja terrorismia on riittänyt ihan omasta takaa.

Jos älykkyydessä ja terveydessä jotain poikkeavaa on, niin se johtunee ruokavaliosta eli paljon kalaa ja muita mereneläviä. Aivot tarvitsevat kehittyäkseen tiettyjä rasvahappoja.

Lisäksi Japanissa ja Etelä-koreassa on kouluissa lähes epäinhimilliset suorituspaineet. Ja niin, P-korea se vasta homogeeninen kulttuuri on. Jokainen homomies parantaa heteromiehen kilpailutilannetta parisuhdemarkkinoilla. Täällä keski-ikäinen duunarimies, homo, lukee läppäriltä Ilttistä, juo kahvia ja katsoo yleisurheilua.

Ja jossain joku puree hammasta ja vastustaa tätä mahdotonta homostelua. Voihan ruutinsa polttaa niinkin, tietysti. Homoja lienee koko väestöstä vain muutama prosentti.

Heteroja on valtaosa kansalaisista ja heistä taas valtaosa on normaaleja kunnon kansalaisia, joihin kuuluu myös valtaosa homouden vastustajista. Kirjoititkohan tuon hauskuuttasi vai tosissasi. Nuorilla ja vähän vanhemmillakin miehillä uroksilla on useimmiten?

Kuka syö ensin ja saa parhaat palat. Kuuluuhan siihen seksi ja haaremitkin. Joka mies saa seksiä ja joka naiselle löytyy mies. Kukaan melkein kukaan ei jää ilman. Laatuero kuitenkin täytyy muistaa. Alfauros omistaa parhaat naaraat. Liian kranttu voi jäädä ilman. Homojen vainot on hölmöä,noitaperinteen tapaista joskus jonkun sairaan näkyihin?

Tunnen monia komeita ja menestyviä homoseksuaalisuuteen ja sen erityiseen esillä pitämiseen kriittisesti suhtautuvia miehiä. He eivätt ehkä kulje missään mielenosoituksissa eivätkä osoita vihaa. Mutta joka tapauksessa eivät lukeudu suvaisevaistoon. Ominaisuuksillaan he osoittavat Embusken blogin keskeiset teesit hölynpölyksi.

Kolumnin mukaan naisen kohtalo on olla maailmassa vain heteromiesten halujen ja kiistan kohde? Maailmanselityksen sivumerkintä ilman omaa arvoa tai merkitystä? Huh, huh, mikä kolumni! Mitähän, jos kirjoitettaisiin toisin päin vastaavaa, ja mitähän vielä on odotettavissa?

Nostaisitko Enbuske rimaa edes vähän? Väitteesi perustelut ei kestä tälläkään kertaa minkäänlaista kriittistä arviointia, olet kumminkin fiksun miehen maineessa. Samanlaisia, ei niin älyllisiä mutu-päätelmiä suolletaan keskustelupalstoilla pilvin pimein.

Mitähän klikkauksia vetäväksi otsikoksi seuraavaalla kerralla? Lihavat ihmiset, missä itsekontrolli? Onko suomalainen mies kaappipedofiili? Kaksoisstandardi, miksi valikoimme missiomme? No tulipa sieltä sittenkin myös maiskommentteja. Tuomas on unohtanut näköjään lesbot ja näinollen vain miehet täällä kommentoivat.. Tuttavapiiriini kuuluu sekä nais- että miespuolisia homoja, mukavia ihmisiä kaikki tyynni, eivätkä pidä itsestään melua.

Muuten, pitää paikkaansa että eniten homous ärsyttää miesten pohjasakkaa. Nyt kaikki poliitikot — oikealta vasemmalle — myyvät lähinnä hyväosaisille etuja, hyväosaisilta verotuksella varastamillaan rahoilla. Olemme poliitikkojen vankeja, koska meille on valehdeltu, että politiikka voisi ratkaista ongelmat.

Äänestäjät kärsivät Tukholman syndroomasta. Moni täällä homofoobikoita haukkuva olisi yhtä ahdasmielinen, jos Enbuske esittäisi asevelvollisuudesta luopumista. Tällä kertaa lisätään näemmä mukaan myös rumuus. Itse en näe mitään syytä vastustaa esim.

Jokaisella on oikeus onneen riippumatta sitten siitä, ovatko samaa sukupuolta vai eivät. Jos joku on asiasta eri mieltä, onko hän silloin tyhmä, ruma ja väärässä? Hänellä on eriävä mielipide. Antaako se minulle oikeuden haukkua tätä ihmistä? Ei, sillä hänellä on oikeus mielipiteeseensä. Enbuske tämän oikeuden itselleen ottaa kolumni toisensa jälkeen.

Näin tavallisen näköisenä keskituloisena miehenä tosin todistetusti älykäs lisäisin listaan huumorin. Huomattavasti enemmän saa naisia saamalla heidät nauramaan huumorillaan, kuin kertomalla tulkintaansa kirjallisuuden merkkiteoksista tai selvittämällä nippelitietojaan. Mielestäni äykkyydellä tai sen puutteella on osansa: Homoseksuaalisuus on ollut aikoinaan Suomessakin rikos ja sairaus ja tietysti synti, kuten kaikissa kristinuskon aivopesemissä maissa.

Niiden, joiden mielestä homoilla ei tulisi olla oikeutta avioliittoon, adoptioon ym, mielipiteet kumpuavat todennäköisesti sellaisesta kasvatuksesta ja elinympäristöstä, jossa homoutta on pidetty pahana noista vanhanaikaisista syistä. Älykkyyttä kysyy se, että pystyy ymmärtämään, ettei oma tieto ehkä olekaan paikkansapitävää. Kaikki eivät ole tarpeeksi fiksuja voidakseen muuttaa omaa opittua kantaansa uuden tiedon valossa.

Näin ollen olen samaa mieltä aiemman kommentoijan kanssa siitä, että ei — jonkin kansanryhmän syrjimistä ei voi puolustella sillä, että on eri mieltä. Mielestäni osuit juuri naulan kantaan, Tuomas. Fanaattinen uskonnollinen ei juurikaan erota omaa helvettiään muiden helvetistä. Jos homoudesta tuomitaan heidän uskonnossaan helvettiin, niin se tarkoittaa fanaattiselle uskovaiselle sitä, että hänetkin tuomitaan, koska hän ei pysty erottamaan muita ja itseään.

Oikea ratkaisu hänelle on muuttaa kaikki homot tai tappaa heidät. Taas tällaista peruspropagandaa, kuinka minun laillani ajattelevat ovat joka tavalla parempia ihmisiä kuin eri tavalla ajattelevat. Hmmm… Mitähän kaikkea se homojen vastustaminen tarkoittaa? Onko se homojen vastustamista vai kenties mieluummin puolustamista, jos rikas, komea, suomenruotsalaiseen perijäsukuun kuuluva homo löytää Jeesuksen rakkauden ja armon ja alkaakin tuntea vetoa vastakkaiseen sukupuoleen ja haluaa kertoa kokemuksistaan muillekin?

Hän siis kertoo tämän kokemuksen lisäksi myös homo- ja heteroystävilleen ihan tavallisista yhteiskunnallisesti pikkiriikkisen hyväksyttävämmistä muutoksista, kuten siitä miten Jeesus vapautti hänet, eikä enää tarvitse juoda viinaa ja polttaa tupakkaa.

Kuule, tässä yhteiskunnassa ei voi muuttua homosta heteroksi, vain muutos heterosta homoksi sallitaan. Jos oikeasti uskottaisiin, että joka ihmisessä on sekä homoa että heteroa, muutos käyttäytymisessä olisi ok molempiin suuntiin. Kiitos hyvästä ja provosoivasta tekstistä, Tuomas. Se, että kaikki maailman ongelmat kumpuavat siitä, ettei miehet saa tarpeeksi naista, on mielestäni totta ja lopen surullista.

Naisia on vuosituhansia syytetty kyvyttömiksi hillitsemään ylitsevuotavaa libidoaan, ja kun vuosisataiset asenteet ovat tehneet tehtävänsä ja naiset ovat valikoivia kumppaniensa suhteen, eivät nuoret miehet sitä kestä. Kuinka monen kouluampumisenkin takana on yhtenä syynä seksuaalinen turhautuminen? Pahimmillaan asiat eskaloituvat kokonaisiksi aatteiksi ja järjestöiksi.

Uskonnot ovat pääsyyllisiä tässä, sillä niin islam kuin kristinuskokin ovat pyrkineet hallitsemaan naisia siveyden vaalimisella. Minä ainakin vastustan ihmistä. Kannatan vapaaehtoista sukupuuttoa tasapuolisesti kaikille. Mihin sitä lupaa tarvitaan? Sopimusperusteiseksi kaikki suhteet, josta sitten valitaan sopivimmat. Henkilökohtaisesti vastustan kaikkia ihmissuhteita, mutta en pakota olla olematta ilman. Tuomas, itse koen juuri tämän homo-hysteriasi osana uskonollisuuden kaikkomista.

En ollut homovastainen ennenkuin ruvettiin sanomaan että se olisi väärin. Siellä on oikeasti iha huomaamaattomia pointteja. Kuinka monta heteroa jättää avioliiton koska homot pääsevät naimisiin? Katsoppas elokuva Bruno vuodelta Maailma näytti hieman erilaiselta vain 7 vuotta sitten. Jos käyt näiden ihmisten kimppuun, olet tilastollisesti väärällä puolella. Naiset, kuten miehetkin haluavat ja ansaitsevat homoilun marginaaliseksi, erilaisuuden ilmiöksi, mitä se onkin ja sellaisena pysyköön ja sitä todenettakoon avioliitolla miehen ja naisen kesken.

On sitten hyviä ihmisiä, jotka suvaitsevat ja huonompia, joilla ei ole sillä hetkellä varaa hyväksyä omassa elämässän homoja. Pitäisikö Tuomaksen keskittyä miksi Tuomas on sellainen kuin on tänä päivänä. Miten tämä netin ihmeellinen maailma on vääristänyt sinua ja muutenkin todellisuutta kokonaisuudessaan. Oli oikein kätevä erottelu aikakauden nörteille erottaa todellisuus netistä. Eräs lahjakas filosofian tohtori on itse homoseksuaali ja hän ei ymmärrä sitä miksi homot puolustavat islamisaatiota.

Homojen vastustajat ovat rumia varmaan siksi, kun homojen puolustajat ovat yhtä rumia. Desi Shy Söpö muslimi tyttö hunaja tippuu makea Pussy. Kopiointi missä tahansa muodossa kiellettyä. Indian humalassa sisko munaa veli.

Nice and toasty brown like her. Puuma Kännissä Pornotähti kypsä tyttöcougar-tissitvietetty kypsäkuuma kypsähumalassa milf. Syväkurkku Näkökulma Pov Reality pov deepthroattyttö deepthroatingtyttö-shortsit. Gold Porn Films Emme ota vastuuta yhdenkään sivuston sisällöstä, johon linkitämme.

Pornmoza - Indian Celebrity Katrina Kaif sukupuoli. This site is rated with RTA label. Alastomia rintoja rannalla Bondage seksikäs kuvia Alaston karvainen mummo Milf isku työtä kuvia Hännät ja fiona fanfiction Luostarin purot saattajat Iso tits lehti.

Amatööri , Karvainen , Sormitus.

.

Porin web kamerat seikkailuseuraa gay

GAY ILMAISTA SEKSI SEURAA WEBCAM SEKSI

Ja juuri siihen alan olla jo todella väsynyt. Homofoobikoilla on mielestäni tasan saman verran oikeuksia puuttua toisten ihmisten elämään ja oikeuksiin kuin minulla toisten kaljanjuontiin — EI YHTÄÄN. Perinteisen nainen-mies -avioliiton puolustaminen ei automaattisesti tee ihmisestä homofobista. Hmmm… Mitähän kaikkea se homojen vastustaminen tarkoittaa? Enbuske tämän oikeuden itselleen ottaa kolumni toisensa jälkeen. Täysin tai vaikkapa melko suvaitsematon voi hyvin olla suvaitsematta suvaitsemattomuutta. Nytkin huvitti kun Orpo oli huolissaan eläkeläisistä ja monet kokkelit ovat näitä pitäneet lähinnä taloudellisina rasitteina. Edustetaanko siis puvulla henkilön suuntautuvaisuutta, vai tietyn ammattiryhmän hyväksyntää kulkueen sanomaa kohtaan? Homomieliset kiinnittävät paljon huomiota hiuksiinsa, ihonsa kuntoon ja mukavasti istuviin kavennettuihin paitapuseroihin. Kommenttien lähetys ei onnistu. Samasta syystä esimerkiksi ilmaston lämpeneminen ei kosketa hyvinvoinnin pilaamaa eliittikakaraa.