Panoseura mies päällä homoseksuaaliseen asento

Eivät homot ole mikään erityiskohtelua vaativa ryhmä. Tavallisia ihmisiä ja tavallisista ihmisistä saa heittää herjaa. Se että olet nyt vähän varpaillasi ja haluat suojella poikaasi kovalta maailmalta, ei muuta mitään.

Jonkun ryhmän julistaminen huumorin ulkopuolelle on pahinta mitä voi tehdä. Kyllä sitä huumoria saa heitellä, ei minuakaan mitkään pitkätukka- ja sivarivitsit häiritse vaikka olen molempia. Olen vähän bi, mutta ei häiritse homovitsitkään. Homo meni kauppaan ja pyys makkaratiskiltä puol metriä metukkaa. Myyjä kysyi et tuleeko palana vai siivuina johon homo et "palana tietenkin, en mä nyt mikään pajatso ole".

Mitähän tuumaa vaimosi, jos tietäisi, että porailet välillä ruskeita reikiä? Minäkin olen bi, mutta parisuhteessani uskollinen. Eli en petä kenenkään kanssa. En naisten, enkä miesten. Homofobiaa pitäisi lisätä, sillä lapsia käytetään seksuaalisesti hyväksi yllättävän paljon.

Pedofiili pääsi vankilasta ehdolliseen vapauteen, yäytti seksuaalisesti hyväksi useita poikia. Mitä ihmeen tekemistä homoudella ja pedofilialla on keskenään? Eiköhän suurin osa pedofiileista hyväksikäytä juuri tyttölapsia, joten logiikkasi mukaan hetorous on vahingollista. Sulla on vähän väärää tietoa bedofiliasta. Homoissa ja heteroissa on pieni joukko valitettavasti pedofiilejä. Hetero on raain 5. Pallit pois, sinusta voidaan tehdä eunukki jos sitä haluat!

Pedofiileistähän suurin osa on isiä, ukkomiehiä. Jotka makaavat lapset, raiskaavat, tappavat sodissa ja makaavat naiset ja lapset. Näin toimii julma heteromies. Turha leimata muita vähemmistöjä kun hetero on se raukkamaisin.

Myös uskovaisissa on paljon pedofiileja, jotka makaavat lapsensa yhteisön sisällä. Neteissä roikkuu kalu esillä ukkomiehet, peräkamammarin pojat, jotka houkuttelevat lapsia ja makaavat heidät.

Joten heteromies on kiero ja leimaa vähemmistöjä, kun itse on niin raukka, että makaa jopa netistä hankitun avovaimonsa lapsia sekä hevostiloilta etsitään nuoria tyttöjä maattavakseen. Pedofilian esiintymistiheys "Useimmat ihmiset oivaltavat vaistomaisesti, että pedofilian esiintymistiheys on suurempi homoseksuaalisten kuin heteroseksuaalisten miesten keskuudessa.

Pedofiliaa esiintyy tietysti kokonaisuutena ottaen enemmän heteroseksuaalisten miesten ja sitten tyttöjen keskuudessa. Mutta sen esiintymistiheys on paljon suurempi — vähintään kolminkertainen tai ehkä jopa kymmenkertainen tai vielä suurempi — homoseksuaalisten miesten keskuudessa.

Homoissa ja heteroissa on pieni joukko valitettavasti pedofiileja. Paitsi homojen määrään suhteutettuna enemmän. Kuule kyllä ne on ihan muualla, missä noista asioista päätetään.

Ja sitä ei tiedetä kuka mihinkin päätyy. Joten älä tuomitse ettei sinua tuomittaisi. Mikä ja missä se helvetti muuten on - maanpäällä ainakin melko helvetti. Ehei ei homot helvettiin koska se on väärin ja eikä oikeutta. Jeesus itse kertoo Raamatussa, ketkä eivät peri Taivasten valtakuntaa, ja siinä luettelossa mainitaan miesten kanssa makaavat miehet.

Eikä sitä asiaa voi kukaan ihminen muuksi muuttaa. Kaikki kansat kaikkialla maapallolla voivat lukea sen saman Raamatusta, omalla kielellään. Raamattuhan on maailman levinnein kirja ja kaikista suurimmalle määrälle eri kieliä käännetty, aivan ylivoimaisesti!

Jättäkää hyvät ihmiset se raamattunne sinne yöpöydälle sanaansa pitämään, eiköhän kaikki jo tiedä että mitä sielä teidän tulkitsemananne sanotaan. Tyttäret kiertoon naapuruston isännille, mukavimmalle ehkä useampikin ja käydäänpä orjanryöstöretkillä naapurimaissa, ämmät hiljaa ja takas kotirouviksi, telttavaatteet päälle ettei vaan esim.

Vähän on vaikeaa sinne mennä kun ketään ei sinne tähänkään päivään mennessä lähetetty, ei myöskään sinua tulla sinne lähettämään. Se oli Paavali 1. Jeesus itse ei ottanut suoraan asiaan kantaa, muulla tavoin kuin sanomalla vuorisaarnassa, "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan. Viha ja solvaukset kielletty, ei ainoastaan tappaminen Matt. Meinaatko että Raamattu on luotettava lähde, koska se on maailman levinnein ja käännetyin teos?

Kustantajaa ei kiinnosta kirjan sisältö vaan menekki. Kaikki tietävät että esim. Grimmin sadut ovat ihmisen mielikuvituksen tuotetta, mutta teoksesta on painettu 7 painosta, koska sillä on tarpeeksi menekkiä. Itse olen v mies ja aion vanhempana, kiitos tulevan tasa-arvoisen avioliittolain suomin mennä naimisiin ihanan poikaystäväni kanssa ja joskus lähempänä v me sitten adobtoidaan muutama lapsi, jotka saavat hyvän kodin, valistuneilta ja korkeasti kouluttautuneilta tulevilta vanhemmiltaan!!!

Ja se riippuu tyypit kuulkaa ihan teistä, miten lapsenne käyttäytyvät toisia ihmisiä kohtaan, itse olen avoin ja tulen kakkien kanssa toimeen, en erottele ihmisiä millään tavoin. Ja tulevat lapsenikin opetan tulemaan erilaisten ihmisten kanssa toimeen ja näin kaikki parempi! Ei mitään ennakko-odotuksia tai -luuloja.

Ei se niin vaikeaa ole isät! Timbih T Kerrot olevasi 24 vuotias mies. Oikea mies ei pane toista miestä perseeseen, eikä anna panna itteään perseeseen. Koskahan tulee se aika, jolloin joku sairas paneskelee kilipukin kanssa ja luulee sen olevan ihan normaalia.

Käänny nyt äkkiä terveyskeskuksen puoleen,. Eikös lääkärin vastaanotolle mene yleensä vain sairaat? Kahden lapsen isänä aihe kiinnosti ja aloin lukemaan tätä. Aloittajalla on järkipuhetta, en muuta voi sanoa. Minulle on ihan sama keiden kanssa lapseni tulevat isoina seurustelemaan, kunhan ovat onnellisia. He ovat ja aina tulevat olemaan rakkaat omat lapseni. Voihan siinä joutua tavallaan tekemään työtä, etenkin jos odottaa lapsenlapsia, koska heistä luovutaan tässä tilanteessa.

Lapsia ei kuitenkaan missään nimessä pidä syrjiä tai tuomita, vaan hyväksyä sellaisina kuin ovat. Sitä minusta on hyvä vanhemmuus. Amen, komppaan täysin kahden lapsen isänä. Ja aloittajalle kiitos hyvästä avauksesta. Ei me noita Siperiassakaan tarvi, kiitos! Sillä vankilat on täynnä tautisia miehiä, jotka naivat keskenään. Näin se vaan menee.

Sinäkin voisit päästä sinne, pojat rassaisivat sinun molemmat reiät suuremmiksi tai ehkäpä tukkisivat ne kokonaan turvoksiin asti. Kuulostat niin varmaalta ja tietoiselta asiasta, kai sulla on kokemusta: Mitenköhän sulle on käynyt? Onkohan nyt sun reiät suuremmat vai turvoksissa? Älä vasta tuohon, muuten mua oksentaa. Lukekaa ihmiset koraania ja raamatun kirjoituksia sieltä löydätte totuuden sille mikä on naisen ja naismaisen homomiehen paikka yhteiskunnassa. Ja jeesus on miehen pää.

Mikä tässä nyt on epäselvää???. Vielä tuomiopäivänä väärintekijät kohtaavat ankaran tuskallisen rangaistuksen. Maistakaa helvetin tulen tuskaa uskottomat luopio luterilaiset.

Allah on jumala ja muhammed on hänen sanansaattajansa. Jeesus on islamin tulevan profeetan al-mahdin opetuslapsi. Sharia laki suomeen ja heti!!!! Uskottomat homot palaa helvetin tulessa iänkaikkisesti. Aloittaja, miten kasvatit pojastasi homon että osaisin välttää?

Pippeliä ei saa läpsytellä? Minä olen isä 37v ja kolmen pojan isä. Kaikki poikani ovat heteroita, aivan täysin. Nuorin pojista osoitti ihan pienenä merkkejä homoudesta, pyrki esim koskettelemaan ison veljensä pippeliä. Aloitimme silloin homoudesta vierottamis kasvatuksen vaimoni kanssa.

Joka kerta saunassa pesin itse poikien pippelit ja perseen omin käsin ja kuivasin. Reilusti järjestettiin pippelin pyörityskisoja, joissa vaimo ja joskus myös sen sisko oli tuomareina. On katsottu poikien kanssa myös aivan oikeaa heteropornoa muutama kasetti ja otettiin tavaksi, että meidän perheessä miehet tervehtii toisiaan toisen palleja kokeilemalla ja nauraa reilusti ja äänekkään miehekkäästi päälle.

Kyllä kuulkaa karisi homous nuorimmaisesta. Kasvoi ihan täysiveriseksi heteroksi ja nyt kulkee tyttöjen kanssa, usein on parikin hoitoa yhtä aikaa. Olen miehenä todella ylpeä siitä, että heterous voitti minun ansiostani. Nuorin hakee varmaan poliisikouluun tässä, yksi pojista on kadettikoulussa ja toinen rajavartijana. Meidän suvussa on kunnia-asia, ettei ole muuta kuin täysin satavarmoja heteroita. Ja veroja maksetaan kuin heterot ainakin. Mahtaa kyllä hävettää jos oma poika on homo.

Mutta homoja on joka paikka täynnä. Mistä tehdään seuraava muoti-ilmiö, pedofiliastako? Onhan se niin, että ei saa syrjiä seksuaalisuden perusteella.

Niin kuin ei myöskään äidit lesboja. Mutta se taitaa muutenkin olla harvinaisempaa. Vitsien pitää olla sallittuja. Miksi saa lausua Turkulaisvitsejä, muttei Juutalaisvitsejä? En muuten tiennytkään, että homot voi adoptoida lapsia. Jumala on luonut ihmisen mieheksi ja naiseksi ja lahjana antaa siunauksen kautta lapset tässä avioliitossa. Jokainen vähänkään ymmärrystä omaava ymmärtää ettei homoudessa eikä muussakaan epänormaalissa ole tätä siunausta.

Ei kannata kenenkään ihmisen heittäytyä pimeyteen ja ajatella että ei Jumala tätä tuomitse tai että eihän tässä ketään ulkopuolista vahingoiteta sillä Jumala tahtoo että ihmisen luotuina kunnioittaa ja elää Luojansa säätämyksen mukaan ja tässä tarkoittaa sitä miehen ja naisen välistä avioliittoa. Kenenkään ei kannata suuttua tästä kirjoituksesta sillä ihan hyvää rakkaudellista ilmoitusta kirjoitan jokaista ihmistä kohtaan oli mies tai nainen tämän lukija. Jos kuitenkin loukkaannut niin vastaa tähän tai ole vastaamatta, ihan kuinka haluat.

Tahdon kaikille ihan hyvää Luojan tuntemista ja kiittäminen Jeesuksen nimessä on myös otollista, ja toivon että ymmärrät että luotuina ihmisinä saamme kiittää ja kunnioittaa Luojaamme Jeesuksen nimessä ja paljon annetaan hyvää hengellistä kun anomme Jeesuksen nimessä. Jumala on luonut ihmisen omaksi kuvakseen - niin heterot kuin homotkin. Mies makaa avioliitossa vaimosa!

Platooninen rakkaus jota voi tuntea mies miestä kohtaan mutta siihen ei kuulu seksuaalisuus! Ei se ole mitään rakkautta, että mies haluaa ja himoitsee seksuaalisesti toista miestä! Älkää sekoittako seksiä ja rakkautta toisiinsa, pimeät!!!!

Ilmeisesti olet jumalan kanssa kasvotusten keskustellut kahvipöydässä ja hän on näin sanonut? Raamattu pohjaa toisten kirjoituksiin ja on muuttunut aika radikaalisti vuosien saatossa, joten siihen ei voi nojata kuin huterasti. Aivan oikein ihmisiä ne "pojatkin" ovat, rakkaus voi kohdistua vaikka poikakaveriin jos ovat sitä mieltä yhteisesti. Onko pakko rakastaa vain tyttöjä? Vapautta pitää sallia myös tähän suuntaa. Uusimpien tutkimusten mukaan homous, kuten myös lesbous on syntyperäistä, johtuu ja johtuu mm sikiöaikaisesta hormoneista, joita virtaa istukan läpi äidin verenkeierrosta sikiöön, ja joissakin suvuissa on geneettinen taipumus homouteen.

Tässä yksi mielenkiintoinen tapaus, joka kertoo toista kieltä. Turha kai väittää, että meni takas kaappiin ja perusti perheen. Hatunnoston arvoinen temppu ex-homolta! Teorioista yksi - monta teoriaa on, mutta mikään ei ole asiaan tuonut selvyyttä. Paitsi se että homoksi ei opita. Ja siihen ei voi ketään pakottaa. Siis että,todella homous on eläimellistä,vai ymmärsinkö oikein?

Hyi helevata isä ja poika??? Isillä menny kasvatus pikkasen pieleen. No jo on surulliseksi mennyt, jos isä ei enää saa poikaansa halata ja silitellä. Noo, kun hyvinvoinnin aika loppuu, loppuu liberaalit ajatuksetkin. Vai olisiko niin päin, että kun liberaalit ajatukset loppuu, loppuu hyvinvointikin. Tulee tilalle ihana vitutus. Ap taitaai tse olla, lesbo! Eräs suomalainen mieshiihtäjä kertoi avoimesti heteroudestaan.

Hatunnoston arvoista rohkeutta osoitti hän. Jumala rakastaa myös heteroita! Homot ja heterot 5. Onko kukaan miettinyt miksi homoseksuaalit eivät saa luovuttaa verta? Tästä syystä HIV homoilla yleisempää, kuin heteroilla bi-miehet levittävät tartuntoja heteronaisiin, mikä vääristää heteroiden tartuntamääriä. Adoptiolapsella sateenkaariperheessa on isompi riski sairastua HIV. Kun otetaan huomioon homot vähemmistönä, luvut ovat huolestuttavia väkilukuun nähden.

Puolet tilastoista on homoja. On myös olemassa homoja ja lesboja, joilla on keskimäärin heteroihin nähden paljon vähemmän kumppaneita. Äkkiseltään tulee tässä ihan mieleen ne heteromiehet varatut , jotka etsivät salaista panoseuraa ravintoloista, treffipalstoilta ym sekä ne heteroperheenisät, jotka käyvät harva se viikonloppu huorissa. Tulee myös mieleen ne vapaat heteromiessinkut, joilla joka viikonloppu eri nainen tai jopa useampia naisia, eivätkä koskaan käytä kumia Juu ja mikäs riski saada niitä tauteja on sellaisella hetskuäijällä, joka ei käytä kumia ja joka käy huorissa, hieromalaitokissa ja Thaimaassa paneskelemassa ristiin rastiin ilman kumia ja vielä tartuttaa sen omaan vaimoon?

Treffipalstatkin ovat täynnä näitä varattuja hetskuäijiä, jotka hakevat salaista panoseuraa Sattumalta tulee myös mieleen ne homofobiset machoäijät, joiden mielestä on tosi cool, mitä enemmän vaan naisia lue panoja on ollut ja kaikki tietysti ilman kumia. Juuri he, jotka peittelevät omaa epävarmuuttaan ottamalla niin monta naista kuin vain saa.. Hetero on kiero 5. Käyvät huorissa ja saavat luovuttaa verta kun huoraavat tuon tuosta. Heterohan on pahin tappaja, raiskaaja, pedofiili ja alaikäisten hyväksikäyttäjä.

Heteromies on raukka kun leimaa vähemmistöjä. Itse nai kaiken mikä liikkuu ja seuraavassa mutkassa syyllistää toisia. Heteroissa on enemmän Hiviä kuin homoissa, näinhän se menee oikeasti. Tumma mies on voinut käydä panemassa sinunkin akkaasi, joten katso onko alapäässä mustaa jarrutusjälkeä? Heteromiehet tartuttavat hivin myös homomiehiin?

Et siis osannut lukea tilastoa? No, hätä tuli selitellä ja vierittää syytä heteromiesten niskaan! Niin homoseksuaaleilla naisilla on vähemmän kumppaneita, kuin heteroilla Et sä ole 5.

Vaikka aloitus oli taas Suomi Luonnottomuuksille ei pidä näyttää vihreää valoa. Raamatun mukaan se on myös synti ja kauhistus Jumalan edessä.

Siitä pitää tehdä parannusta. Yhteiskunta mätänee luonnottomuuksien ja moraallittomuuksien myötä. Jo nyt on niin paljon mädännäisyyttä, että ihmiset eivät sitä edes itse enää tajua.

Venäjällä sentään vielä tajutaan, että homoudelle ei pidä näyttää vihreää valoa. Olet tudennäköisesti saunonut jo homon kanssa, intissä, uimahallissa, kylpylässä Eikö ole rohkaisua jatkaa tätä" jumalan" leikkimistä En menisi saunaan homon kanssa,mikäli tietäisin,ja vaikka olisi poika..

Mutta see on vasta alkua.. Siis ystävä saa ollaa,miksi pitäis heti nussia perseseen ja perusta p. Joku puhdistus on tultava!!! Väärin, yksinäisyys on täysin luonnollista. Mitä jos poikasi homostellessaan saa aidsin ja kuolee siihen, palaatko taas takaisin homoinhoajaksi? Apua saa, kun osaa etsiä ja vain haluaa eheytyä. Voi niitä ihmisiä joiden kautta eksytyksen tulevat, ja täytyy tulla joidenkin kautta näiden myös, ja monet eivät osaa varoa ja tulevat saastutetuiksi mieleltään ja sydämeltään, voi heitä.

Älä jaksa lentävää spagetti hirviöö ei kiinnosta. Perheessä 2 lasta 5. Syntistä elämää tulee aina välttää oli homo tai hetero. Jumala ei jätä rankaisematta. Eikö kukaan täällä ole huolissaan basistivitseistä? DD teiän kommenteista niin näkee että te että tunnu ees tietävän mistään mitään: Ota poika nyt 5.

Näin sinun ei tarvitse kuunnella niitä vitsejä itseesi kohdistuvina. Ne vitsit on tarkoitettu JO homouransa aloittaneille jotta ymmärtäisivät hävetä. Sinä olet vielä nuori ja opit elämässä kaikenlaista uutta ja ihmeellistä. Älä ota sydämellesi sitä erhettä että loukkaisit vanhan isäsi sydämen ja sielun sillä että alkaisit homostelemaan jonkun pojan kanssa.

Se todella on luonnotonta käytöstä ja se tulee loppumaan aikanaan. Ehkä jo hyvinkin pian. Jos nyt häpäiset itsesi, niin sehän voi koitua turmioksesi. Ja koituu, usko pois! No on sinilla siinä sitten elämänsisältöä. Eihän se normaalia ole,vaan poikkeavaa. Homoutta on ollut aikojen alusta asti ja sitä on eläinkunnassakin.

Rooman vallan kukoistuskautena se oli hyvin yleistä. Vanha juttu, iänikuinen, miten siis "epänormaalia" ja "poikkeavaa"? Ettet vain itse ole. Jos kaikki olis "homoja",lisääntyminen ei onnistuis. Eli,ei normaalia,koska eivät voi edes lisääntyä keskenään. Enemmän kun pikkasen on nyt lipsahtanut vikapaikkaan XD Oikeesti,näkyyhän se jo käytöksestä,liian naismaisia ollakseen mitään miehiä,kädet viuhtoo kun naisella yöks.

Aika naisellinen kirjoittaja XDD moi oon jassu 13v yöks homo: Entä sitten, onhan naisiakin, jotka näyttävät miehiltä ja käyttäytyvät kuin miehet. Läpyt pois ohimoilta ja silmät auki, mutta varsinkin mielen puoli, niin huomaat, että kaikki heterotkaan eivät halua lisääntyä.

Olkoon vaan homojen mielestä homostelu kuinka luonnollista. Minun kanssa kuitenkaan ei saa samaa sukupuolta oleva ihminen tulla kadulla parittelemaan, vaikka kuinka luonnonmukaista olisi!

Jo on äijällä kovat luulot itestää! Ei hätää, kukaan homo eikä kukaan sivistynyt ja tasokas heteronainen koskis suhun pitkällä tikullakaan: Homot ja heterot ovat ihanat myös yksinäiset ovat ihanat. Pistäisin välit poikki samantien ja sanoisin " Ole mies äläkä ämmä". Mielestäni sinä olet ämmä enemmän kuin ämmät yleensä.

Oletpa idiootti mutta et ansaitse olla isä etkä tule olemaan. Jos pistäisit välit poikki poikaansa niin sinulla ei ole rakkautta lainkaan kuin tunnet vihaa.

Kiekkoväki voisi näyttää mallia kansalle parantamalla omaa asennettaan homoihin. Nätti ja tervehenkinen ajatus, aloittaja. Mutta junttieinarit eivät ikinä lakkaa pelkäämästä - oikeaa ihmisyyttä. Vielä ei ole myöhäistä!!! Katso ettet sinne itse joudu - kun noin perättömiä horiset. Ota selvää asioista ja tule luvulle. No, eihän sitä nyt voi sairasta ihmistä helsvettiin tuomita, ootko nyt ihan sairas? Homous on sairaus,saunan taakse jne.

Joku puhui kilipukista,no Suomessa on poistunut joskus luvulla rikosnimike eläimiin sekaantuminen,joten se ei ole rikollista jos lammasta nussii: Mikä onkin ihan kiva juttu,vai mitä ;?? En tule koskaan homoja hyväksymään ja piste. Ei minun tartte sitä tehdä,mut en mä ala niitä joko vaiheessa haukkumaankaan. Vaikkakin he niin mahtavasti ulos tullessaan toitottavat kuinka maailma on ahdasmielinen.

Jos annan homojen olla omissa oloissaan,kunhan ei tule minulle ehdottelemaan,antakaa homot minunkin,heteron,olla omissa oloissani ja pitää mielipiteeni. Rasismiakin luullaan aina niin että valkoiset sortaa musti,kyllä ne mustat tekee samoin,puhumattakaan latinoista,mustille tai vinosilmille,ählämeistä puhumattakaan. Näin se vaan on,eivät hekään tykkää hyväksy kaikkea,ei tarvitse minunkaan!!!!

Niin, sehän onkin hienoa että lampaita sai laillisesti nussia mutta kahden saman sukupuolisen suhteet olivat haureutta. Kaipa tuo jonkinlainen kompromissi yksinäisille maajusseille, sillä kukapa sitä saisikaan edes tietää että Karvian Porkka vetää Lambia perseeseen iltahämärällä! Eläimiin sekaantuminen en hyväksyä mutta homous ihmisestä ihmiseen on eri asiaa. Eläimiin sekaantuminen on aika sairasta! Jos sanot niin, että et koskaan hyväksymään homoja niin en ole sinun kaveria jotenkin tervemenoa.

Hyvä niin vaikka ei minunkaan tarvitse kavereita ottaa. Pitää vain arvostaa ihmisiä vaikka olkoon mitä he ovatkin. Voithan kääntyä vaikka uskovaisten porukkaan kavereita. Eläimeen sekaantuminen poistui rikosnimikkeenä, ei rangaistavana. Eli nykyään se on eläinrääkkäyksen yksi muoto.

Todennäköisesti haluttiin yksinkertaistaa tekstiä. Kok juttu on ylläpidon sepitetty tekele! On siinä taas fägärillä sairas pervo fantasia: Suosittelen hoitoon hakeutumista, vaikka johonkin eheytymisleirille.

Homous ei ole normaalia. Homot eivät kuitenkaan ole ainoa ryhmä mistä vitsaillaan. Vitsailun voisi myös lopettaa turkulaisista, maalaisista, stadilaisista, blondeista, somaleista, thaimaalaisista, naisten tyhmyydestä, miesten yksinkertaisuudesta, tummaihoisuudesta, vinosilmistä, vammaisista, ruotsalaisista, uskovaisista, lihavuudesta, keskustalaisista, vihreistä, perussuomalaisista, Mutta siis joo, kyllä myös homoista.

Mielestäni ne, joilla on suurin tarve vitsailla homouden kustannuksella ja "vihata" homoutta, ovat juuri heitä jotka heiluvat vähän siinä välillä ja kokevat suurta identiteettikriisiä seksuaalisuutensa kanssa.

Kai siinä monilla juuri se nolous toisten silmissä on paha paikka, eikä olla vielä sinut sen kanssa että voi olla biseksuaalinen. Muiden miesten hauskuuttelut tuntuvat omaan nilkkaan kolahtavilta loukkauksilta, jolloin homoja vihaa muista syistä kuin siitä, millaisia he ovat. No jos lapsesi on homo niin mikäs siinä, se ei ole keneltäkään mitään pois.

Eikö se ole parempi että löytää rakkautta elämässään, kuin että joutuisi olemaan ilman. En voi ainakaan omalla kohdallani hyväksyä niin homoja kuin lespojakaan sillä nehän ovat "ei normaaleja ilmiöitä". Maapallollahan olisi koko sukujen kehitys pysähtynyt jo aikojen alussa jos esittämäsi näkemys hyväksyttäisiin! Kyllä alussa Jumala loi Aatamin ja Eevan ja käski heidän lisääntyä ja täyttää maa eikä elää missään eri autiolla saarella ja odottaa kuolemaa ja autioittaa maa?

Vai uskallatko olla eri mieltä? On nimittäin eri asia, tai pitäisi olla, kuin oman pojan halaus, tuskin poikaasi sentään himoitsit. Miksi Sinäkin olet hankkinut lapsia jos kerran olet homojen kanssa samaa mieltä? Poikani myönsi juuri harrastaneensa seksiä siskonsa ja perheemme koiran kanssa jo vuosia.

Tunsin häpeää kun muistin että olin laskenut leikkiä Lassiesta ja Sisko ja sen veli -sarjasta. Menimme kaikki saunaan, poikani, tyttäreni ja Musti.

Ei ällöttänyt lainkaan, päinvastoin. Päätimme kutsua naapurin mummon kissoineen mukaan seuraavaksi kerraksi. Hahahahahaaaaahhhhaaahahaaaa joo just noin, jos hyväksyy homouden niin mikäs vika tossa sitten, ei se sen pahempaa kuin mies -mies, ja kaikki muukin, eihän millään ole sitten mitään väliä, tehköön mitä tykkäävät. Taidat isukki olla itsekin melkoinen hinaaja. Ei omena kauas puusta putoa. Totta vai tarua 5.

Mielestäni ihmiset saavat olla aivan mitä haluaa,ei vaivaa minua. Mutta siiinä menee kuitenkin raja,että jos kotikirkossani vihitään ensimmäinenkään mies,tai naispari avioliittoon,sen jälkeen minulla ei ole enään kotikirkkoa,ja mielipiteeni kyseisistä pareista muuttuu kielteisiksi,mitä nyt ei ole.

Miehet jotka korostavat omaa HETEROseksuaalisuuttaan, ovat vain epävarmoja oman seksuaalisuutensa suhteen ja sen vuoksi agressiivisesti hyökkääviä rehellisesti tasapainoisia ihmisiä ja heidän seksuaalista suuntautumistaan kohtaan.

Toiset kurkottaa valoon, toisille sataa jäätä niskaan. Kaikenlainen suhtautuminen erilaisuuteen on kotoa ja lähipiiriltä opittua käyttäytymistä. Monikaan negatiivisesti erilaisuuteen suhtautuva ei pysty koskaan kunnolla perustelemaan kantaansa vaan viimetingassa turvaudutaan jopa raamatunkin oppeihin, joka ei sinällään sekään päde. Sitähän sanotaan, että asian ymmärtää niinkuin kuulija sen tulkitsee.

Katsoin tuossa yle teemalta ohjelman "tabu" muutama vuosi sitten ja siinä oli noin 25v. No ihmiset rukoilivat hänen puolestaan monta vuotta, sekä hänen miehensä puolesta. Niiden vuosien aikana tämä mies kertoi, että näin jälkikäteen ajatellen hän alitajuisesti alkoi luopumaan homoudestaan mies ei siis edes tiennyt, että hänen puolestan oli rukoiltu.

Myös hänen miesystävänsä luopui ja molemmat tulivat siihen tulokseen, että ei vain yksinkertaisesti enää kiinnostanut se toinen osapuoli Toinen miehistä kai avioitui naisen kanssa ja toinen seurusteli. New Yourkin Pride juhlaan Jumala käski erään miehen mennä, joka tietty ihmetteli, mitä täällä nyt tehdään. Ennen puheenjohtajan nousua puhujankorokkeelle, mies sai käskyn Jumalalta mennä sanomaan puhujamiehen korvaan.

Hienoa lukea, että joidenkin vanhemmat osaavat olla noinkin avaramielisiä, valitettavasti omat vanhempani eivät ole samanlaisia Olen vuotias poika ja vanhempani heittivät minut pihalle, eivätkä pidä minuun enää yhteyttä vain sen takia, että kerroin heille olevani homoseksuaali.

Monet niinsanotut "kaverini" hylkäsivät minut sen takia koska olen homo. Asun nyt serkkuni luona, kun kotiinkaan ei ole menemistä. Tekisin mitä vain ihan mitä vain jos saisin olla hetero. Ymmärrä, että homous on sairaus! Saat rakastaa toista miestä mutta seksi saman sukupuolten välillä on ehdottomasti kielletty! Jos käsi sinua viettelee niin hakkaa se irti! Katso itseäsi peilistä ja mieti tarkasti mikä meni pieleen.

Ryhdistäyty ja hakeudu hoitoon! En koe sitä ,että homous on sairaus koska en oikein usko. Mene itse hoitoon tai ohjaako sinua sinne vihan hallinta-kurssilla. Joo tottakai olette samanlaisia ihmisiä, mutta seksuaalinen käyttäytyminen on väärää. Pysyttele erossa homoista ja taistele taipumustasi vastaan. Sinun ei tuossa iässä sovi edes harrastaa seksiä, se kuuluu avioliittoon. Älä edes yritä hyväksyä homouttasi, sulje pois kaikki sellaiset ajatukset ja anna seksuaalisuutesi nukkua rauhassa vielä monta vuotta kunnes löydät tulevan vaimosi!

Lupasit tehdä ihan mitä vaan jos saat olla hetero? No laita kätesi ristiin ja puhu taivaan Isälle että " Auta minua" puhu joka päivä vaikket uskoisikaan Häntä edes olevan ja odota rauhassa, Hän kyllä auttaa! Sinun pitää myös päästä Jumalan Sanan ulottuville, että pääset kuulemaan Jumalan puhetta, lue Raamattua, Uutta Testamenttia vaikkapa Johanneksen Evankeliumia!

Jää Taivaan Isän haltuun. Samaa ne pedofiilitkin hokee. Itse sinun pitää mennä hoitoon ja hankkia apua itselelsi. Kuka sen seksin kieltää, et sinä ainakaan ja et voi kieltää seksiä keneltäkään. Kyllä vanhempasi ovat tehneet sinua kohtaan väärin. Vanhepasi pitävät toisten ihmisten hyväksyntää tärkeänpänä mitä omaa lastaan. Väkipakolla ei voi ketään vääntää pois raiteleiltaan seksuaalisen suuntautumisen vuoksi..

Kirjoittajan tarkoitus paistaa ilmeisen selvästi läpi! Minä olen 62v mies ja vanhanaikainen hetero. Olen aina ymmärtänyt, että ihmisen seksuaalisuus on monimuotoista. Osa tuntee vetoa omaan sukupuoleensa ja valta-osa vastakkaiseen, osa molempiin. Näin vain on, ei siinä ole mitään erikoista tai ihmeellistä.

Seksuaalista suuntautumista ei voi itse valita. Se on saatu syntymässä. Minulle homot ovat tavallisia ihmisiä, joita pitää arvostaa ja kunnioittaa kuten ketä hyvänsä kanssaihmistä. Homofobia ei vielä ole lääketieteellisesti hyväksytty fobia, vaikka sen pitäisi olla. Homofobia siis ei ole pelko ihmistä itseään - homoseksuaaliin kohdistuvaa pelkoa, vaan se on pelkoa siitä, mitä vahvempi mies saattaa tehdä pimeässä. Ajatus raiskatuksi tulemisesta on aina olemassa ja jos miehen pitää alkaa katsoa, kuinka pukeutuu ja missä seurassa liikkuu ja kuinka myöhään, niin eihän sellaista kestä.

Mistä ihmeestä näitä homoja nyt tulvii joka paikasta, ihan selvästi jonkinlainen muotioikku, homous on trendikästä ja coolia Elänäntavan voi itse valita, ja siihen voi vaikuttaa. Ennen homous oli rikos,sitten siitä tuli laillista ja tulevaisuudessa se on pakollista. Siis ei enää homovitsejä eikä tätä http: Ihmeitä voi tapahtua http: Mutta homous on sairaus ja siitä voi parantua!

Ihmisarvoa ei alenna onko homo taikka alkoholisti, mutta jos haluaa ns normaaliksi ihmiseksi sekin on mahdollista jos vain itse sitä tarpeeksi haluaa.

Jos kaikki olisivat homoja niin ihmiskunnalla olisivat asiat paljon paremmin!!! HeteroMan Miten itse parannut pettämisestä ja parantua siitä? Mikä on normaali ihminen heteroko? Heissähän on hyvin usein pedofiileja, raiskareita ja tappajia sekä hyväksikäyttäjiä. Homoudesta ei tarvitseparantua, vaan se tekee hyvää. Ja homoilla on hyvin usein isot kalut, verrattuna heteromiehiin. Siitä Te olette kateellisia. Miksi muuten heteromies panee naisia kakkoseen? Siksi kun munat on niin pienet heillä ja emännän värkki väljähtynyt.

Homot eivät voi saada lasta, mutta minkä he homostelustaan ja sotkuistaan usein saavat ja loppujenlopuksi kuolevatkin siihen? Kuka sellaista haluaa lapselleen. Nimimerkki "pallit pois" kuulehan! Juuri sinunlaiset vanhakantainen homovihaaja on itse juuri itse kaappipedofiili, joka haaveilee teinitytöistä. Moni mies, joka on naimisissa ja lapsia tupa täynnä, haaveilee nuorista teinitytöistä. Kun elämässä ei ole enää mitään muuta iloa kuin kaljanjuonti ja soffalla makaaminen.

Niitä on uskomattoman paljon!!! Ei se ole vihaa vaan kritiikkiä. Olet tullut riippuvaiseksi paskan hajusta etkä näe totuutta selkeästi. Katso peiliin ja mene hoitoon. Vieläkö olet epävarma identiteetistäsi? Se on taas tuota samaa. Joka päivä homo homo homo asiaa.

Eikö teillä todellakaan ole pohdittavaksi jotain muuta oikeata järkiasiaa? Ei se peräreiän räplääminen mitään tervettä touhua ole kuten ei lehmien tai lampaidenkaan nussiminenkaan. Teillä on varmasti vaikeaa tunnustaa ongelmaa kuten alkoholisteillakin. Rohkeasti papin tai psykiatrin juttusille. Heteroissa löytyy suurin osa pedofiileja ja lasten hyväksikäyttäjiä, joten heterot vaan; Rohkeasti papin tai psykiatrin juttusille!

Kummasti nuo hetero-ukotkin tahtoo akkojen peräreikää Ei ole tervettä sellainen. Mutta sun on varmaan hankala tunnustaa sitä. Mars papin tai psykiatrin luo. Helppoahan se on 5. Jotkut vaan on epävarmoja omasta itsestään. Jokainen meistä määrittelee itse itsensä ja se on siinä! Ei herran jumala täällä on naurettavaa porukkaa. Homous on ominaisuus ihan siinä missä vaikkapa vasenkätisyys.

Pitäiskö vasenkätisetkin passittaa johonkin lerille ja väkisin pakottaa sillä oikealla kirjoittamaan? Ei varmaan, kukaan EI valitse olevansa homo, ei kukaan valitsisi olla homo näin ahdasmielisessä maailmassa. Homous ei ole ominaisuus vaan sairaus. Hylkää syntinen elämäsi jotta et joudu kadotukseen.

Jos homous ei ole sairaus niin sitten ei ole pedofiilistelijät, alkoholistit, raiskarit jne. Vaikka teille miten perustelee asiat niin ette hyväksy niiitä koska se ei ole teidän tahdon mukainen. Raamatussa on totuus mutta sitähän te ette halua kuulla tai uskoa. Joskus ymmärrätte mutta sitten on jo liian myöhäistä: Raamatun aikaan eli siis silloin kauan sitten homoutta ei oltu vielä keksitty, vaan oli normaali tapa elää.

Miehellä siis saattoi olla vaimo lapset ja silti miesten kesken harrasti seksiä. Vielä luvulla Suomen kouluissa saatettiin yrittää pakottaa vasenkätinen lapsi oikeakätiseksi. Vasen käsi voitiin sitoa kiinni kirjoitustunnilla. Tämänkin lähtökohta on raamatussa: Ongelma johtuu jostain lapsuuden jutusta jonka takia jokin pääkopan vipu jää väärään asentoon.

Tämä on parannettavissa joten heti hoitoon! Miksi kaikki pedofiilit, homot, raiskarit puolustelee omaa kantaansa? Olet lesbo muttei ikinä ole tytöt kiinnostaneet. Minua 40 ikäistä naista monet vanhemmat miehet kutsuu tytöksi Tämä se on elämän tarkoitus.

Aloittajan kanssa täysin samaa mieltä! En todellakaan jaksanut lukea koko keskustelua, mutta aivan järkyttävää miten jotkut voivat olla sitä mieltä että homous on sairaus?

En ymmärrä, enkä jaksa ymmärtää. Ensinnäkin on upeaa että on vanhempia joita on monia muitakin kuin tämä aloittaja jotka kannustavat lapsiaan oman seksuaalisen suuntautumisensa löytämiseen. On kuitenkin todisteita ettei homous ole "päätös", ehkä jo pelkästään se että jossain siitä vielä rangaistaan jopa kuolemalla, ja silti näissä maissa on homoseksuaaleja kertoo ettei sitä itse valitse. Ei kai kukaan nyt vapaaehtoisesti halua olla homo, jos seurausket voivat olla sitä luokkaa, joita valitettavasti joissain maissa vielä ovat.

Rekisteröity parisuhde on kamala sana, koirat ovat rekisterissä, eivät ihmiset.. Surullista kun on ihmisiä jotka elävät ajatuksen kanssa, että heterosuhde on ainoa oikea suhdemuoto, eikä homoseksuaaleilla olisi ihmisinä samoja oikeuksia.

Lupaan lesbona ylpeänä sellaisena että kirkkohäitä en tule varaamaan, en vie teidän heteroparien "kirkkoaikoja", haluan vain avovaimoni kanssa samat oikeudet. Kunnioitan yhteiskuntaa, maksan veroa, käyn töissä ja tottelen lakia. Ja minulla on samat velvoitteet, mutta en saa solmia avioliittoa tai näyttää rakkauttani, niinkuin valtaväestö. Se on erittäin surullista. Ylpeys käy lankeemuksen edellä. Hylkää lesbous sillä sen palkka on ikuinen kadotus: Onko mielessä käynyt että kaikki eivät usko raamattuusi ja helvettiin, näin muun muassa?

Homous ei ole normalia mutta eläkööt tahollaan miten lystää mutta minun ei tarvi kaverata homojen kanssa eli ei kukaan voi pakottaa!!!! En kaveeraa homojen kanssa mutta jos voisin panna itseäni perseeseen niin sen tekisin.

Ja en todellakaan voi ymmärtää mitenkä se teidän persettänne kutittaa jos jossain päin suomee on miespari. Himosi saa sinut näkemään asiat oman tahtosi mukaisesti. Se ei kuitenkaan ole linjassa todellisen totuuden kanssa. Sullaki on munat ja perse!!! D elikkä homojen vehkeitä kannat!!

Ei ole korkea aika. Luonnossa on yli eläinlajia missä esiintyy homoutta mutta ihminen on ainoa laji missä esiintyy homofobiaa. Homophobia is only found in one Ei ole mikään yllätys että suurinosa homofoobikoista on uskovaisia kristinusko yms pellejä. Luonnottomuus merkitsee luonnonvastaista toimintaa, mikä ei ole elämää ylläpitävää jatkumoa, suvunjatkamista, mitä homoseksuaalisessa luonnonvastaisessa kanssakäymisessä ei voi tapahtua.

Suku ei jatku luonnonmukaisin edellytyksin, mikä on luonnotonta. Kiellätkö siis seksin myös lapsettomilta ja vanhuksilta, koska he eivät pysty lisääntymään. Raamattu ei sano että homous olisi sairaus vaan synti eli Jumalan tahdon vastainen paha teko.

Tai homoseksi on syntiä ei niinkään itse homous taipumuksena. Lakihan on sitä mitä ihmiset kirjoittavat mutta Jumalan sana ei muutu. Tässä on monille nykyihmisille haastetta. Ihminen sen raamatun on kirjoittanut, ei jumala eikä jeesus. Homoja tai lesboja en vihaa enkä inhoa mutta yksi asia teidän pitää jättää rauhaan ja se on avioliitto, joka on vain miestä ja naista varten. Tiedän että se voi olla teille vaikeaa.

Tämä on kuitenkin Pyhä asia joka on yksiselitteinen. Sen vuoksi teille pitäisi olla jokin oma liiton juttu ;. Haluan ymmärtää tämänkin kannan. Haluan kuitenkin muistuttaa, että ihminen on hän sitten hetero tai homo, on suomen lain ja yhteiskunnan edessä samanarvoinen tai pitäisi olla. Jokainen ansaitsee rakastaa, ja jokainen ansaitsee yhtäläiset avioliitto oikeudet. Hienoa että kuitenkin hyväksyt homoseksuaalit ihmisinä. En vain ymmärrä, että jos kaksi naista tai kaksi miestä saavat tasa-arvoisen avioliiton heteroiden kanssa, miten se vaikuttaa sinun elämääsi?

Siis mikään ei ole heteroilta pois, ei mikään.. Ja en halua tuomita milipidettäsi, korostan että viestisi on todella asiallinen. Totuus ei muutu miksikään vaikka sitä kuinka haluaisit. Me emme ole ahdasmielisiä vaan sinä olet. Lue ja sisäistä raamatun sanoma niin ymmärrät. Kyse ei ole minun mielipiteestä eikä tahdosta. Saunaanko piti mennä asiaa selvittämään. Luonnollisestikin voi hyväksyä, ihan normaalioloissa. Mitä tämä "alastoman miehen läheisyys"-runoilu on, mitä sinä oikein tarkoitat?

Tämä on tyhmä provo! Homoseksuaalisuus on ilmiö, jota esiintyy luonnossa. Vähän hassua ryhtyä erittelemään, onko se normaalia vai ei. Ei myöskään vasenkätisyys ole normaalia, eikä harvinaista sairautta sairastaminen eikä violettisilmäisyys.

Ne eivät silti ole vääriä ominaisuuksia. Luonnossa ilmeneviä asioita, vaikka ovatkin harvinaisempia kuin valtavirran ominaisuudet. Homous on pitkään esitetty mediana yliampuvana stereotypiana. Sitä on glamourisoitu, siitä on pilailtu ja tehty viihdettä.

Todellisuudessa normaali homo on aika kaukana tuosta stereotyypistä, jos totta puhutaan. Sekin on hassua, että tässä yhteiskunnassa miesten väliset hellyydenosoitukset ovat pilan tekemisen aihe. Naiset voivat pussailla ja halailla toisiaan, mutta miesten lähelläolosta on tehty irvokasta ja jopa huvittavaa. Tämä kertoo jostain tyhmästä epävarmuudesta, koska ei heteroseksuaalisuus merkitse inhoa omaa sukupuolta kohtaan. Jokainen on vähän homo.

Siitä on tehty laulukin. Luonnossa esiintyy raakuutta ja brutaalia tappamista. Miksi kokoajan yritä puolustella asiaa vastakkainasetteluilla?

Hyväksy asia ja mene hoitoon! Hyväksytkö myöskään vammaisia, sairaita tai heikkolahjaisia ihmisiä? Nekin ovat luonnonilmiö ja heillä on oikeus elää. Moraali erottaa ihmiset ja eläimet toisistaan. Eläimet elävät viettiensä varassa ja tappavat toisiaan. Ihmisyhteisössä kaikille on annettu ihmisarvo. Raakuus ja brutaali tappaminen ovat osa myös ihmisten alkuperäisestä luonteesta.

Sinut on kasvatettu nihilistien perustamassa sivistys yhteiskunnassa ja aivopesty pienestä asti, hellitty paljon. Siksi sinä et tiedä mitään ihmisten alkuperäisestä luonteesta.

Esimerkiksi miehen matala empatiakykykin on täysin luonnollista. Vammasten ja vakavasti sairaiden kohdalla ei ole kyse valinnasta. Jos koet olevasi ihminen niin elä sen mukaisesti, äläkä kuten eläin. Homous ja väkivaltaiset teot ovat luonteen heikkoutta. Kirjoitat siis viestiäsi vankilasta? Äläpä mene vannomaan, nimittäin saattaapa olla! Kännissä ajaminen, kypärän jättäminen pois käytöstä, päihteiden käyttö, huonot elintavat, muu tietoinen valinta jonka mahdollisuus vahingoittaa itseä voi olla minimaalinen, mutta olemassa Valintoja, valintoja, valintojen perään.

Toinen tie on helppo ja tylsempi, turvallinen, huolettomampi, enempi täynnä iloa ja rauhaa. Toinen tie vaikea ja vaarallinen, täynnä jännitystä, ahdistusta, murhetta ja huolia, pelkoja.

Mihin nämä valitut elämäntiet päättyvät hyvine ja pahoine hedelmineen, kukin vastaa niistä tekojensa mukaan, se on varmaa. Niin, että sinusta on ok. Onhan maailmassa lapsettomia parejakin, jotka eivät voi lisääntyä. Entä sairaiden ja vammaisten ihmisten lisääntyminen. Sekin johtaa pitkässä juoksussa sairaisiin ja epämuodostuneisiin jälkeläisiin.

Maailmassa on monta ihmeellistä asiaa. Ne hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa. Tulevaisuudessa homous voi pelastaa maailman ylikansoittumiselta mutta ei se silti tee siitä hyväksyttävää.

Raamatun sanoma on olemassa ja on jokaisen oma asia miten sen kanssa elää. Älkää kuitenkaan turmelko avioliittoa, joka on miehen ja naisen välinen juttu. Me kunnioitamme teitä niin kunnioittakaa te meidän uskoamme.

Minä kunnioitan toisia uskontoja, mutta en epätasa-arvoista kohtelua ja luokittelua. Argumentoin nyt tähän täällä nähdyn ahdasmielisen kaavan mukaan, että kristinuskoisilta pitäisi kieltää sanan "joulu" käyttö kristusmessun tarkoituksessa, halventaahan se ennen kristusmessua jo ollutta pakanallista keskitalven juhlaa jota itse juhlistan.

Käsite rekisteröity parisuhde myös rajaa heti esimerkiksi työnhaussa yms. Aiemmin jo keskusteltuihin adoptioasioihin en lähde edes ottamaan kantaa, koska mm. Ihmisellä, jolla on hyvä ja vakaa tietoisuus omasta seksuaalisesta identiteetistään, ei ole tarvetta pohtia koko asiaa tai varsinkaan muiden seksuaalista identiteetttiä, vaan voi hyvin sallia, että todella suuri valtaosa on heteroja ja vain osa homoseksuaaleja lesboja, homoja. Jos on tarvetta alkaa pohtia, vihata, vastustaa, on tai puuttua toisten seksuaalisuuteen, on syytä mennä tutkimaan miten sen oman identiteetin laita todella oikeasti on?

Onko suutakin epävarmuutta miehenä tai naisena? Fanaatikko näissä asioissa on - ehkäpä - vakavasti ongelmissa oman seksuaalisuutensa kanssa?

Biseksuaalit voivat tietysti nauttia laaja-alaisuudestaan ilman sen kummempia murheita: Hyvä seksuaalinen vakaa identiteetti, olipa sen sitten heteroseksuaalinen tai homoseksuaalinen, on hyvä ja onnellinen tilanne, nauttikaa ihmiset seksistänne ja rakkaudestanne, se antaa voimaa ja kantaa elämässä! Miksi lääkäri kannustaa ihmisiä nauttimaan seksistä valistamatta ehkäisystä? Terveyden ja hyvivoinnin laitos: Ketään ei näkynyt ja kuljin syvemmälle puistoon, korot olisivat voineet olla matalammat joskin se pieni avuttomuus kiihotti.

Muutaman minuutin vetelyllä olisin päässyt tavoitteesÒAyV‘ãeen mutta se ei nyt riittänyt. Tuuli tuntui mekossa ja se hiveli ihanasti ihoani kangistuva siitin karkasi pöksyistä ja nousi sojottamaan vasten satiinimekkoa. Ihailin asun kiiltoa ja välkyntää ja aloin runkata ihanan kankaan läpi.

Jätin avaimet sisään ja ja ovi kiinni, lukkoon, nyt minun oli haettava avaimet kulkemalla puiston toiseen päähän. Nimittelin itseäni ja kun sätkin orgasmissa nurmikolla huusin: Ulkona oli vielä aamun hämärää ja päätös syntyi, ulkoilu tässä asussa.

Yöpaitani sai täydet pisteet ja otan sen mukaani kun lähden työmatkalle pääkaupunkiin. Pitkä vaaleansininen satiiniyöpaita oli koholla kangistuvan siittimeni nostamana.

Annan kiinnostuneiden nähdä minut ja masturbointini. Iltaisin menen paikalliseen seksikauppaan katselemaan koppiin filmejä ja nautiskelemaan asuistani. Kunnes Tiina totesi että olen liian humalassa ja juomat saisi loppua kohdaltani. Tiina-"Tätä on ihana imeä Olin monet kerran miettinyt tätä ja toisinaan ollut toteuttamasakin, mutta mitään ei käy, jos kerran ei Menin Harrin kanssa saunaan ja Tiina jäi yksikseen.

Eipä mennyt aikaakaan kun kuulin selvästi Mikä On Paras Treffipalsta? Se siitä, ei naitu Katsoin kuinka Tiina lutkutti Harrin kalua ja itse vedin käteen portaikossa Harri vetäytyi pois perseestä ja vaimoni jäi siihen asentoon Tuli eteeni ja veteli kaluaan edestakaisin. Jaakko tunki koko 23cm kalunsa peppuuni ja tunsin kuinka hänen kiveksensä hakkasivat pakaroitani kun hän nai minua kovaa Juhan kannustaessa vieressä.

Hän ehdotti, että siirtyisimme makuuhuoneen puolelle ja niin me tehtiin. Samalla hän kääntyi ja näin kuinka hänen 22 cm jäykkä komistus oli toiminta kunnossa. Hieroin sisäpuolelta, sormeni osui vahingossa hänen palleille Hieroin Ilarin selkää ja saavuin alaspäin reisille.

Mä haluun sun päälle Huusin suoraa huutoa ja ratsastin raivokkaasti. Onko mennyt hyvin vaimosi kanssa? Mut voisit sä hieroo mua? Loppujen lopuksi olin koko viikonlopun noiden viiden miehen käsittelyssä. Hän työnsi kalunsa sisääni kursailematta. Odotusaika on ollut tähän mennessä mahtavaa, olen nainut kaikkien kanssa, myös nörtin, ja kaikki huolehtivat tulevan äidin tarpeista parhaan kykynsä mukaan Molemmat olimme pienessä humalassa, sekä treffit seksi tiesimme tarkkaan mitä haluamme illalta.

Koin elämäni varmasti mahtavimman orgasmin. Puristin pilluani niin paljon kuin mahdollista, toivoin nörtin tulevan pian. Kaikesta päätellen tuo iso kyrpä suihkutti myös melko suuren satsin elämän eliksiiriä sisälleni. Ensimmäisenä luokseni tuli nörtin näköinen poika, joka alkoi imeä rintaani. Raavin Peten selkää pitkillä, punaisilla kynsilläni hänen työnnellessä kiihtyvää tahtia kyrpäänsä sisälläni. Jäimme pelin eteen seisomaan. Näky kiihotti minua Suosituin Deittisivusto Aikuisille suunnattomasti.

Huusin orgasmin kourissa, ja Pete reippaana poikana otti minut syliini, kaatoi minut selälleen ottamatta kaluaan sisältäni ja alkoi naida minua. Nautin naimisesta, ja Peten nostaessa jalkani hänen olkapäilleen, olin muutaman työnnön päässä orgasmista. He siirtyvät parinkymmenen metrin päähän kulmaukseen, jonne ei näe kuin yhdestä suunnasta. Kuin viimeistelläkseen työnsä poika kumartuu polvilleen tytön eteen ja upottaa kasvonsa tämän haaroihin.

Käsi kädessä he palaavat lähemmäs tytön bussilaituria, josta on panon aikana ehtinyt jo lähteä ainakin kaksi vuoroa. Sperma purkautuu syvälle tiukkaan pilluun ja poika nojaa hetken tyttöä vasten vain huohottaen kykenemättä sanomaan sanaakaan. Hänen kätensä hyväilevät tytön vartaloa kaikkialta, hän suutelee tytön kaulaa ja koittaa saada tämän yhtä kovaan kiihkoon kuin itsekin. Tyttö taivuttaa päätään taaksepäin ja huokaa, kun poika työntää kätensä hänen farkkuihin ja alkaa hyväillä tytön pillua.

Tyttö nojaa seinää vasten ja poika ryhtyy tositoimiin. Poika kiskoo tytön farkkuja alemmas ja levittää hänen jalkojaan. On ilta ja odottelen asemalla seuraavaa bussia kotiin. Kiinnostaako sinua löytää seuraa, joka on valmis olemaan alasti sinua ja eroottisia toiveitasi varten?

Parinvaihto voi olla hallittu vaihtoehto sille, että toinen osapuoli ajautuisi syrjähyppyyn. Ihon voi saada hehkumaan ilmaisillakin keinoilla. Tytöt pyrkivät usein vastaamaan mahdollisimman nopeasti jos kyseessä on kiinnostava tyyppi, mutta mites on poikien laita?

Iltaisin meillä on niin paljon juteltavaa, ettemme malttaisi sammuttaa valoa. Parinvaihtajien on hyvin hankalaa ehdottaa seksiä kenellekään. Valokuvat siirtäminen on sitäpaitsi hyvin helpoa, ja Flirtfair antaa ohjeet kuvan lataamiseen. Uusia ihania Barbie tyylisiä asujakin meillä on, Jenkeistä hankittuna tottakai!

Mutta vakavissani en ole edes harkinnut ottavani vierasta miestä viereeni, jos olen parisuhteessa toisen kanssa. Ehkei myyntivaltti, mutta erottuu joukosta. Miestä epäillään nyt useista raiskauksista naisten tehtyä asiasta rikosilmoituksia poliisille. Nyt en aio kommentoida enää, vaikka "ystäväni" Rachel Kauppila.

Viikonloppu tuli vietettyä Teatterin Vip-tilassa lähinnä erään ystäväni, Dollsien pr-työntekijä Rachel Morrisin kanssa. Lähdettiin aamulla käymään Micros kaupassa, kun ei olla aikaisemmin käyty. Aktiivisia kansalaisjärjestötoiminnasta kiinnostuneita ihmisiä. Ensinnäkin seksitreffeissä deittailijat ovat tavallisia ihmisiä. Hän muutti jollakseen viime maaaliskuussa ja lupasi auttaa minua leipomaan voileipäkakkuja, pikku purtavaa sekä tietysti yhteisen synttäri kakun minulle ja toiselle synttäri sankarille.

Suurin osa miehistä kuitenkin asui toisella puolella maata, eikä kukaan heistä tuntunut vastaavan viesteihin. Liity johonkin sinua kiinnostavaan harrastuskerhoon tai mene kansalaisopiston kurssille. Olitpa sitten Helsingistä, Lahdesta, Turusta tai Tampereelta, niin ei tämä ole mikään ongelma.

Treffipalsta vetoaa siis erityisesti kyseisiin kohderyhmiin. Perjantain iltaruoka 7 € klo , Kiusaus ja salaatti,- esim. Olen kärsinyt masennuksesta ja ahdistuksesta viimeiset kaksi vuotta, jonka takia jouduin myös käyttämään lääkkeitä. Siinä samassa ovikello soi ja menin avaamaan oven. Kun hän otti housut pois niin jäljelle jäi vain pitsiset pitkät sukat, sukkanauhat ja stringit.

Toppi jota odotin mikä olisi lähtenyt ensimmäisenä niin lähtikin vasta viimeisenä. Heiluttelin kieltäni hänen klitoriksensa päällä ja hän vain liikehti yhä voimakkaammin. Oli vaikea pitää sormia erossa hänen kiihottavista rinnoistaan. Orgasmin jälkeen hän vähän aikaa vain makasi ja katsoi ylöspäin, kun sitten jatkoin sormen päiden liikuttamista niin kohta hän sai uuden lähes yhtä kovan orgasmin ja silloin hän tuli takaisin tajuihinsa.

Kun kerkesin äskeisen sanomaan niin silloin hän sai sellaisen orgasmin, että hän huusi kurkku suorana ja sai sellaisen orgasmin että silmät pyöri vähän aikaa minne sattuu. Sitten oli hänen vuoro, riisuin häneltä kaikki pois ja vähän aikaa liikuttelin käsiäni ympäri hänen täydellistä ja todella kurvikasta vartaloaan. Ah, kalu tuntui paisuvan housuissani pelkästä ajatuksesta.

Minun keskiverron kaluni jälkeen tuollaisessa seisokissa oleva Suosituin Deittisivusto Aikuisille parru taatusti tuntui jossakin. Valot sammuivat, makoilin omassa sängyssäni korvat hörössä kuunnellen mitä parisängystä kuului. Minä kumarruin hänen naisensa puoleen, ja könysin selälleni hänen alleen. Näin kuinka hänen kalunsa kohoili mahtavassa seisokissa. Seurasin sivusilmällä seurueemme ainoan treffit netissä naisen kurveja.

Tuntuu kuin heidän välillään olisi ollut koko ajan sellainen irstas peli. Riisuin housuni ja pyyhin kaluni niihin. Keräilin itseäni hieman ja vetäydyin ulos, mies katseli vieressäni kiimaisena kuinka valkoista mälliä valui ulos hänen naisensa pepusta. Saatoin kuvitella itseni, lyhyehkön ja hennon tyttösen ison raavaan poliisimiehen käsittelyssä.

Tuvan perällä oli saunaan johtava ovi. Miehellä oli kauniit sinivihreät silmät, lyhyehköt vaaleanruskeat hiukset ja seksikäs parransänki.

Tästä ei hyvää seuraa, ajattelen. Värähdin rajusti tuntiessani sormien seikkailevan märässä, hieman aristavassa pillussani. Alan huohottaen riisua omia vaatteitani ja pelaajani riisuu päällyshousut lattialle.

Hämmennyn täysin enkä voi kuin olla paikallani ja nauttia pelaajani ihanista otteista. Näin kuinka hän joi drinkinsä nopeammin alas ja tiesin että hän aikoisi kohta ehdottaa mulle toista lasillista.

Emme viitsi sanoa mitään muuta vaan katsomme toisiamme katsein joista voi päätellä monta kysymystä sekä yhtä monta vastausta. En ollut koskenutkaan miehiin ja kiekkoilijani ihmetteli tätä paljon. Hän ottaa mua kädestä kiinni ja vetää suihkuun. Huohotan raskaasti ja tunnen kuinka elin sisälläni kulkee edes takaisin yhä ihanammin. Yhtäkkiä tunnen itseni vahvemmaksi kuin pitkään aikaan.

Jos en saa täydellistä miestä, rakkautta ja jotain mistä en koskaan halua luopua voisin ainakin saada mielihyvää. Onneksi makaan selälläni, pää tyynyn päällä sillä muuten pyörtyisin tästä hyvästä olosta jonka urheilijapoikani mulle työnnöillään aiheuttaa. Nykyään en suostu mihinkään. En voi Aikuisten Online Chat lopettaa suutelemista koska se tuntuu tuskaisen hyvältä.

Tämä joskus suunnattomasti rakastamani mies ei ole unohtanut mitään mistä aikoinaan pidin. Ennen olin aktiivinen ja seikkailin paljon miesten kanssa. Nojaan käsilläni seinään ja aloittaa vaihtelevarytmiset työnnöt. Jos etsit kolmen kimppaa tai orgioita - muista mainita asia profiilissasi. Ilman hyvää kuvaa ei seksiä saa - Eli panosta http: Olemme saattaneet yhteen monia pareja ja saaneet jatkuvasti hyvää palautetta!

Nam, rakastan hyvää ruokaa ja viinejä! Antamalla asioiden tapahtua, ja tarttumalla niihin, kun virtausta on. Netissä asioiden sanominen ja töksäyttäminen on vähän liiankin helppoa. Miamin matkamme oli taas niin vauhdikas ja tapahtumarikas, ettemme ehtineet edes netissä käydä. Hänellä on edelleen profiilinsa netissä, ja hänelle tulee jatkuvasti viestejä miehiltä. Hän ilmeisesti tapailee heitä, mutta en halua tietää niistä. Mutta harmistumisen jälkeen ilta alkoi maistua oikein toden teolla - ja ottelun seuraaminen tuntui aikas orgastiselta!

Baariin mennään tyttöporukalla ja koko ilta ollaan siinä samassa porukassa: Lisaksi Pattayaan nahden tyttobaarit ovat sijoittuneet vain tietyille kaduille, eivatka levittaytyneet koko Phuketiin. Miksi kurkku on parempi kuin mies?

Joel sanoi heti alkuun, etta eihan taalla Pattaylla ole yhtaan samanlaista glamouria eika rikasta, kuin Miamissa! Nettideittailulla ei ole enää samanlaiseta negatiivista leimaa kuin vielä kymmenen vuotta sitten. Siellä ei ollut mitään muuta kalusteita kuin ikivanha olohuoneen pöytä edellisen asukkaan jättämä, valisti Arto , puolentoista hengen patja lattialla ja sen päällä yksi peitto ja kaksi tyynyä. Flirttailu on yksi parhaista tavoista osoittaa kiinnostusta uudelle ihmisille ja se on loistava tapa olla yhteydessä ystäviin.

Kuulumisten kysely sen sijaan on yksi huonoimpia vaihtoehtoja. Tämä on yksi erittäin toimivaksi todettu mahdollisuus. Lisää tietoja oman kotikuntasi yhdistyksestä saat www. Yle uutisoi alkukesällä Suomen viranomaisten epäilevän, että osa Suomesta oleskelulupaa ja turvapaikkaa hakevista nigerialaisnaisista pyrkii Suomeen myymään seksiä. Omaa seksuaalisuuttaan ei kannata piilotella tai hävetä, se on osa ihmisyyttä.

Eroottinen pääoma koostuu kuudesta osa-alueesta. Kuvissa mukana myös lähes vuoden aikainen ystäväni manageri Wille Wilenius, joka aiemmin on työskennellyt mm. Hymyn kuvissa minulla on kiharainen pitkä tukka ja vahva meikki mikä on hyvin Johanna Tukiainen tyylistä. Eilen kavimme shoppailemassa paikallisessa jenkkityylisessa ostoskeskuksessa the Mall Of Emirates nimisessa valtavassa kompleksissa, jossa viihdyimme myos viime vuonna lahes samaan aikaan siskoni Julian kanssa.

Samaan aikaan treffitoimistot tarjoavat miehille hyvän ja todellisen mahdollisuuden tutustu venäläisiin sinkkunaisiin jonka he tuntevat henkilökohtaisesti, mitä tavalliset treffisivustot eivät voi tarjota. Se voi viedä jopa alttarille asti. Parhaat suomalaiset pornovideot ja ilmaiset suomalaiset erotiikkavideot - kaikki löytyy sivustoltamme! Hola kaikki rakkaat lukijamme! Heidän omat miehet ovat iskostaneet heille, etteivät he ole minkään arvoisia, ja kun ihminen kuulee sitä tarpeeksi paljon, alkaa itsekin uskomaan sen pikkuhiljaa.

Tulossa siis tänne firmani kuvagallerian sivuille aivan upeita kuvia häistämme, sekä Seiskan 19 vuotis synttäreiltä Helsingin Kaapelitehtaalta 3. Seuraavia keikkoja meillä on tulossa mm. Maailmasta on kokoajan tulossa paljon avoimempi monenkin asian suhteen, ja tämä näkyy etenkin Internetin alati kasvavassa kirjossa deittisivustoja, myös hieman tuhmempiakin sellaisia.

Useat homot ovat huomanneet internetin deittisaittien tehon. Jotkut vanhemmat saattavat murehtia aikuisten lastensa sinkkuutta.

Ihmiskauppa on ollut myös kokonaisuutena arvostellen törkeä. Meilla on ollut kuvaukset joka paiva, eilen oli rantakuvaukset, ja tanaan sporttikuvaukset. Se on perinteisesti ollut swinger-parien suurin ongelma. Olen Rami vuotias mies. Elämää nähnyt kokenut aito blondi tarvis nyt miestä!

Laura kertoo, että 11 vuoden parisuhteessa seksin määrä laski ja edes uudet alusvaatteet, vihjailevat katseet eikä kosketukset saanneet miestä innostumaan seksiin. Nettideittailu on nyt mahdollista parisuhteessa eläville!

Tälläisten kuvien avulla naisen on helppo aloittaa keskustelu. Turku on paljon muutakin kuin Aura-joki. The Population Research Institute. Siinä esitellään myös uusi kalenterimme! Heitä nyt jo se kitara nurkkaan! Jumala loi seksin miehen ja naisen välille, jotka oikeasti todella rakastavat toisiaan jakaen yhdessä elämänsä. Todella mallikkaasti on tehdyt taustat ja soinnut kitaroista saatu esille sillan korvia hivelevästi. Nyt tulisi välttää sotaa ja verenvuodatusta, joten mielestäni paras nahkaratkaisu olisi Ukrainan rauhanomainen jakaantuminen kahdeksi eri valtioksi.

Länsimieliset ukrainalaiset haluavat Svobodan johdolla Ukrainan integroituvan länteen ja liittyvän Euroopan unioniin. Sinkkumiehiä ei pääse mukaan, mutta Matti Helinin mukaan yksinäisten naisten suhteen voidaan tehdä poikkeuksia.

Välillä pieni jälkikaikuvivahde artistin äänessä vain sekoittaa pikkuisen pakkaa, mutta kappale vain kulkee eteenpäin, luoden matkalla mukavia fiiliksiä. Suomen hysteerinen päihdepolitiikka ei vastaavaan projektiin varmasti taivu, mutta voisivatko päihderiippuvaiset tehdä jotakin järkevää myös Lahdessa? Mutta kun Hitlerin valta vahvistui, hän halusikin päästä eroon riippuvuudesta lännen pankkeihin eikä ottanut niiltä enää lainoja, vaan siirtyi oman finanssisysteemiin, josta tulikin melkoinen menestys.

Toki se suuri intohimo nostaa päätään silloin tällöin, mutta ihan mukavaa on. Hiero jalkojen lihaksia pehmeästi mutta tukevalla otteella. Sinun ei tarvitse arvuutella, ovatko löytämäsi profiilit ihan oikeasti kiinnostuneita seksistä vai haluavatko he pitkäaikaisen suhteen — vai ovatko he varattuja. Vesi oli melko lämmintä, ja korkeassa aallokossa uiminen tuntui aika erilaiselta kuin tavallisesti.

Aivan kuin mitkään estot eivät pidättelisi heitä enää. KV korostaa elämän pyhyyttä kaikille ihmisille, niin nuorille kuin vanhoille, niin miehille kuin naisille ja niin syntyneille kuin syntymättömille ihmisille. Jos sinulla on kysyttävää liittyvät missä ja parhaita tapoja käyttää eronneille , voit soittaa meille www-sivustolla.

Ranskalaisten suopea suhtautuminen salasuhteisiin juontaa juurensa jo jonnekin Napoleonin jälkeisiin aikoihin, jolloin sodat olivat kaataneet miehiä kasapäin, eikä kaikille naisille riittänyt puolisoa ja elättäjää.

Osa dialogeista on äänitetty puhekielisinä, ja vastaava teksti on luettavissa kirjakielellä oppikirjasta. Sarjan keskeinen osa urheilun, ruokavalion, henkisen hyvinvoinnin ja uuden tyylin rinnalla on sokkotreffit, joille sinkut treeni- ja elämäntaparemonttiputken päätteeksi pääsevät.

Tässä kohti Vesimies pääsee kokeilemaan kielitaitoaankin, sillä yksi ystävistä on espanjalainen, toinen hollantilainen, kolmas on saksalainen ja neljäs Kiinasta. Kuvaukseen voi tulla yksi, yhdessä parhaan ystävän kanssa tai vaikka isommallakin porukalla, tehdään teille oma Ihana Nainen -kuvauspäivä.

Tosin silloin, jos ei juttu luista luonnostaan voi olla, että teitä ei ole tarkoitettu toisillenne. Luke Harding on vuotias brittiläinen journalisti, joka oli toiminut useissa eri maissa The Guardian -lehden ulkomaankirjeenvaihtajana ennen asettumistaan v. Sami Kapanen, 43, ja Satu Kapanen, 31, kertovat Me Naiset -lehden yhteishaastattelussa avoimesti suhteestaan. Tällä tavalla siitä tulee lesbojen keskuudessa tartuntatauti seksin harjoittamisen kautta.

Tämän tähden monien ihmisten seksuaalielämä vääristyy; tämä tarkoittaa sitä ihminen koittaa hakea seksielämän kokemuksia hyvin kierolla ja väärällä tavalla, esim. Israelilaistutkimus selittää asiaa sillä, että henkilöstöosastot ovat hyvin naisvaltaisia. Fuskukansan tulevia suosikkeja varmasti levyllä monta kappaletta.

Hän haluaa valloittaa naisen, joka ei ole ihan helppo nakki. Uskovan on hyvä olla tietoinen siitä, millainen liike vapaamuurarit on ja opettavatko esim. Hrushtshov halusi olla hyvissä suhteissa myös Suomeen ja puhuikin usein rauhanomaisesta rinnakkainolosta. Jos epäkohdista kirjoittaa mitään, saa kenkää ennemmin tai myöhemmin, kuten Harding. Entä jos toinen rakastuu vieraaseen ihmiseen?

Tietenkin tilanne on täysin toinen, jos nautit baarissa käymisestä. Näet heti millainen hän on kännissä ja juoko hän aivan liikaa. Kun hän tulee esiin, kultti on täydellinen. No kuka nyt tässä on täydellinen. Joka aamu täytyy laittautua nätiksi, meikata ja kihartaa http: Tarkkasilmäisimmät ovat saattaneet huomata, että olemme alkaneet lähettää tietoa sinulle mahdollisesti sopivista deittaajista.

Tai jos he tietävät ja vievät siitä huolimatta Suomea Pedon kitaan, niin heidän syntinsä on sitäkin suurempi. Et jaksaa taas työskennellä sorvin ääressä.. Mikä tahansa epäsiveellinen, tai loukkaava kuva poistetaan sivustolta. Nina ei ole valmis ihan vielä perustamaan perhettä ja asettumaan aloilleen. Toki voitte myös yhdessä metsästää սusia kokemuksia, ϳa saada potkua parinvaihdosta tɑi kimppakivasta.

Pääset päivittäin selaamaan ᥙusia profiileita. Kohta jo tajusin, että mitᥱn sivusto toimii јa homma alkoi sujumaan. Mies hajotti paikkoja ϳa uhkaili leipäveitsi kädessä tappaa Leenan. Riittää, että οn oma komea, miehekäs ϳa fiksu mies. Kuulostaa yksinkertaiselta, mսtta mikään muu ei tuօ suurempaa tyydytystä seksielämään ҝuin onnellisuus.

Ꮶuinka seksielämä pysyy hyvänä pitkässäkin suhteessa? Hanki seuraa јa seksi' nauti seksistä! Ѕinun on tärkeää oppia lukemaan treffiseurasi kehon liikkeitä ϳa tietää liikkeiden ρerusteella mіssä mennään. Miehet ϳoutuvat yleensä näkemään Һieman enemmän vaivaa, jotta sex seuraa löytyy.

Psykologi Maria Farm kertoo Expressen-lehdessä virheistä, јoihin moni sortuu kumppania valitessaan. Psykologi Terri Orbuchin mᥙkaan kellotus қannattaa, koska silloin seksiä tulee todennäköisemmin kuіn odotellessa spontaaneja hetkiä.

Κannattaa miettiä, rikkooko kertominen ᥱnemmän kuin rakentaa. Kuvan lisääminen profiiliin parantaa mahdollisuuksiasi seksin saamiseen! Tiia alkoi voihkia kovempaan ääneen "aah, uuuh, ihanaaaah, kovempaa, kovempaa" että tuntui hyvältä saada pitkästä aikaa oikeaa pillua, Ja kun katsoin kun nainen nuolee toisen pillua niin alkoi jo vatsan pohjassa tuntua jotta ei tätä pitkään kestä, mutta silloin Piia sanoi myös haluavansa kyrpää ja oikein kunnolla, niinpä irrottauduin Tiiasta ja Piia halusi tulla syliini istumaan ja niinpä ohjasin istualtani kyrpäni Piian kiimarakoon ja Piia alkoi hitaasti ratsastaa sylissäni, minä nuolin hänen tissejään välillä purin niitä.

Auringon paahtaessa kuumana loppukesäisenä päivänä olin tyytyväinen valitsemaani loma-ajankohtaan. Piia huusi jo täyttä kurkkua "kohta tulee, kohta tulee" ja ratsasti entistä rajummin ja lopulta lysähti syliin orgasmin sykkeen täristäen koko hänen kehoaan.

Saunan täytti kiiman tuoksu ja naimisen litinä. Olin jo ajanut kolme tuntia ja hiki valui norona kasvoja pitkin kostuttaen paitani, päätin pysähtyä seuraavalle huolto-asemalle kahville ja pitämään vähän taukoa. Kukaan ministeri ei hennonut nousta ylös ja kaikki katsoivat meitä.

Hieroin siihen limaa ja pyysin ministeriä istuutumaan tapin päälle. Pysäytin hänet istumaan syliini. Viittasin kokouksen voivan jatkua. Painoin silmäni kiinni nähden viimeisenä tummansiniseen luomiväriin malattujen naaraani silmien vilkaisevan minuun. Ei kuulunut naisen nautinnon ähinää, vaan hengityksen puuskaisuutta miehen vartalon tönimisen tahdissa. Jokin sytki ja kouri sisälläni ja nyt huusin myös minä. Kulttuuriministerini ei protestoinut vaan makasi asiapapereiden ja kansioiden päällä tukka nutturalla ja perä pystyssä.

Hän veti minua vaativasti lähemmäksi, ihan kiinni. En ollut koskaan tuntenut vastaavasti kenenkään kanssa. Hän on hyvä ystäväni enkä halua missään nimessä pilata mitään. Kuvitin hänen kehonsa mielessäni alasti ja mietin miten ihanalta tuntuisi, kun saisin hyväillä noita mielettömän seksikkäitä rintoja. Hänen kehonsa nytkähteli välillä imiessäni kovempaa noita taivaallisen haluttavia nännejä. Peppu pystyssä otin tukea käsilläni penkistä ja Seppo työnteli dildoa jo nopeammin ja syvemmälle sisääni, hän alkoi samalla nuolla ja suutelemaan peppuvakoani ja välilihaa.

Tappi plupsahti sisältäni ja Seppo alkoi hitaasti työntää dildoa sisääni, silmät nautinnosta ummessa hapuilin toisen penkin eteeni ja otin tukea käsilläni siitä.

Seppo astui sopivasti samaan aikaan ulos saunasta mihin oli saanut tulet kiukaan alle, sanoin ottavani aurinkoa hetken aikaa nurmikolla kävellessäni hänen ohi.

Nousin seisomaan jotta Seppo voisi rasvata myös peppuni, pyllistin hieman ja tunsin suudelman pakarallani, sitten kädet hieroivat ja puristelivat aurinkorasvaa iholleni. Olin kuullut Porvoon motarin levikkeesta ja vaikka matkaa sinne oli yli sata kilometriä lähdin ajelemaan sinne Laitoin ylleni vielä erittäin korkeakorkoiset polvenylisaapikkaat ja melko suuret tekorinnat sekä pitkän vaalean peruukin.

Omistin pienen asuntoauton jossa oli hyvä pukeutua. Olin jo vuosia salaa pukeutunut naisten kauniisiin asuihin aina kun mahdollista. Tämä kerta oli eri Viikko sitten Matti tuli meille taas yöksi, se on ollu yötä jo monta kertaa mutta sillon me ollaan vaan runkattu tai suudeltu. Matti tuli kiinni minuun ja suuteli minua rajusti ja sanoi että olin varsinainen huora ja jatkoi suutelua. Kerroin että sauna on lämmin, Matti kaivoi jotain repustaan ja sanoi että voin mennä edeltä, Mä istuin saunassa ja pyöritin sormeani reiässäni, säpsähdin kun Matti tuli sisään, Matti huomasi että pidin sormea reiässä Matti kysyi "haluisitsä jo kokeilla vaikka suihinottoo?

Aina kun joudun olemaan yksin kotona joudun pyytämään jonkun kaverin yöksi ettei äiti hermostu, ja se on aina Matti. Matti sanoi että olin sexyin nainen kenet hän oli ikinä tavannut, se oli ihanan kuuloista, Tunsin itseni naiseksi Me siirryttiin sisälle ja otettiin paidat pois ja kaaduttiin sängylle , me suudeltiin kauan.. Me suudeltiin jo ovella, laitoin käden Matin housuihin ja hyväilin Matin puoli kovaa munaa.

Siirryimme vanhempieni makuuhuoneeseen suihkun jälkeen ja menin mahalleni makaamaan sängylle, en osannut odottaa kun Matti tuli makaamaan selkäni päälle ja työnsi kyrpänsä uudestaan reikääni, makasin mahallani kun Matti nai minua nyt jo melko rajusti, Matti laukesi taas sisääni ja ulvahdin orgasmista. Reikäni oli vielä avoinna panon jälkeen kun Matti ehdotti että menisin kontalleni, minä menin, liukastetta oli enää pikkasen jäljellä kun Matti survoi nyt voimalla kalunsa minun sisälleni, kiljasin kivusta, Matti nai mua kauan.

Elina hyppäsi autosta ulos ja muutamalla loikalla luokseni. Nautiskelin suihkusta kaikessa rauhassa, kun kuulin oven kolahtavan - Elina se sieltä jo tuli.

Samppa on bi-kundi joka ei ole aiemmin purkanut kiimalasteja kundien kanssa. Vai olikohan tämä sittenkin vasta alkua? Kiusoittelevan hitaasti, runkkasin kiimaista kalua josta valui kiimalimaa Ja melkein saman tien hänenkin patukkansa alkoi syöksemään lämmintä spermaa. Tiukat bokserit jäivät yhä Sampan päälle siten että kalu kuitenkin pääsi sojottamaan vapaana boksereiden suuaukosta. Kummallakin taisivat silmät niin sanotusti "kiilua kiimasta" ; Samppa kiskoi paitansa pois, minun samalla hyväillen paljastuvaa vartaloa.

Tappi poistettiin ja kummatkin kundit nussi mua sekä suuhun että perseeseen vielä 4 kertaa. Susta tulee meidän huora — tossulutka. Kiljahdin kivusta ja Pete nousi kärppänä sängystä. Muista se aina kun näät meiän kaltasii jätkii. Se oli pelottavan suuri ja paksu. Hän oli huomannut jatkuvan seisokkini ja sanoi että olin nähtävästi noudattanut paketissa olleita ohjeita johon vastasin tietysti myöntävästi.

Hetken kuluttua olimme perillä, nousimme autosta ja painuimme hissillä ylimpään kerrokseen missä Peten asunto sijaitsi. Seuraavaksi vedin jalkaani paketissa olleet bokserit joihin kyrpäni teki välittömästi mahtavan teltan sekä mukana olleet valkoiset sukat. Rekka pysähtyi viereeni ja ovi avautui. Arto hymyili ja suuteli minua. Matkanajan välillämme kaikui hiljaisuus, kun pääsimme perille, Arto siirtyi penkkien takapuolella olevalle sängyn tapaiselle.

: Panoseura mies päällä homoseksuaaliseen asento

Aikuisviihde videot seksi gay alusvaatteet Treffit gay pori thai hieronta seinäjoki
Panoseura mies päällä homoseksuaaliseen asento Hot pojat tampere seksipuhelin homo
Naiset seksi suomi24 treffit gay haku 742

KALU HIERONTA ISO TISSI HOMOSEKSUAALISEEN

Julia oli monilahjakas ihminen, poseerasi Playboy lehdessä Amerikkaan, ollessamme Hawaijilla hänen kanssaan, hän oli hyvin sädehtivä ja karismaattinen persoona, sekä todella näyttävä. Onneksi keskustelumme jatkui alkupurkauksesta huolimatta asialliseen sävyyn ja uskalsin jopa avoimena aviomiehenä tunnustaa, että korkkarit, sukkanauhat, stay upit ja korsetit kiihottavat minua valtavasti. Tekisitkö itsestäsi naurettavan, ja kieltäisit sen? Tätähän ei ole tehty, homovastaisuus on ollut vain jokin paheksuttu asia, kuten on myöskin paheksuttu ja vainottu myös esimerkiksi, juutalaisia, "vääräuskoisia", muihin kulttuureihin kuulijoita jne. Välillä kiersin työntöjen tahdissa peppuani oikalle ja vasemmalle. Kysyin välillä minkälaisen käsittelyn hän haluaisi, siis mihin tämä ihana veitikka laitetaan.

Panoseura mies päällä homoseksuaaliseen asento