Mies homo ejakulaation kypsää kalua

Viime jouluna sovin tapaamisen pakettiautoon kirjaston pihalle, kun lähestyin autoa sivuovi aukesi ja kävin polvilleni siellä istuvan miehen eteen. Nuolin, imin ja runkkasin hänet laukeamaan suuhuni ja lähdin pois.

Menin suoraan baariin tästä tilanteesta, olisin halunnut lisää. Voisitko sinä antaa minulle lisää, ole 38 v pitkähiuksinen normaalivartaloinen mies. Ollessaan sillä tuulella sitoo vaimoni minut kyynärpäistä selän taakse, vetää köyden niskan ja kainaloiden ali kiinni eteen rinnalle, sitoo nilkat yhteen ja kiristää ne ylös kiinni niskan köyteen.

Hän on sitonut siittimeni ja kivekseni sekä kiinnittänyt kaulaani suuren koiran taluttimen. Ikääntynyt nainen toteuttaa omia perversioitaan ja kiusoittelee minua kiveksistä. Ei suostu aina penetratioon vaan kääntää minut kyljelleni ja kiveksistä puristaen sekä joskus jalkapohjiani pieksäen pakottaa minut onanoimaan.

Sidotuista kyynärvarsista huolimatta käteni ylettyvät siittimeen. Nautin tuosta niin paljon, etten vahingossakaan vastustele valmisteluja eli alkusidontaa liikaa. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Moi, Onko kokemuksia miten mies ottaa suihin verrattuna naiseen? Yks mies haluaisi ottaa mun kalua suuhun mutta en oo vielä antanut. Haluaisin oppia Viime jouluna sovin tapaamisen pakettiautoon kirjaston pihalle, kun lähestyin autoa sivuovi aukesi ja kävin polvilleni siellä istuvan miehen eteen.

Pakotettu runkkaus Ollessaan sillä tuulella sitoo vaimoni minut kyynärpäistä selän taakse, vetää köyden niskan ja kainaloiden ali kiinni eteen rinnalle, sitoo nilkat yhteen ja kiristää ne ylös kiinni niskan köyteen. Kyllähän mies tietää parhaiten, niten kullia pitää imeä.

Ja sitten in se odotus, että kohta imijän kyrvän perseeseen. Mun kaveri ainakin ottaa paremmin ko vaimo ja luulen että itsekkin olen hyvä. Ei persehommia pelkkää suuta ja kättä. Kukaan ei ota paremmin suihin ,kuin vanhempi homomies. Naiset ei vaan osaa, siitä puuttuu se jokin minkä mies osaa. Miehellä imetän aina kyrpääni, en enää naisilla,ja halukkaita miehiähän kyllä löytyy, se sanoo jo tuo pikku gallupkin tässä palstalla, johon myös itsekkin vastasin.

Ei välttämättä tarvitse olla homomies. Olemme harrastaneet hommaa kauan olemme oppineet mistä toinen pitää, kampe homman jälkeen niin puhdas ettei pesua tarvitse viimeinenkin tippa hoidettu. En sanonutkaan, että välttämättä pitää olla homomies, vaan vanhempi homomies on mielestäni paras suihin ottaja, siis minun mielestäni. Mä saan suuta pääasiassa naiselta. Kertokaa nyt mitä mies tekee toisin, vai onko se vaan se , että se on mies?

Olen nainen ja haluaisin olla hyvä - tuottaa paljon nautintoa. Sinulle nainen vastaan että ajattele kalua kuin se olisi tikkukaramelli jonka mausta pidät todella paljon, tikkari joka on pitkulainen pallomainen Otat tikkarin suuhusi ja alat liuttaa sitä suussasi ja samalla kielesi tekee hankaavaa liikettä tikkarin pallolle jotta saat tehokkaammin irti sen makua.

Mieti millaisia liikkeitä voisit tehdä sillä suussasi jotta aistit tikkarin muodon ja saat maksimaallisesti sen makua suuhusi, imu kuuluu yhtenä osana siihen mitä sinun suutyösi on mutta ei imuakaan koko ajan. Tässä liikkeessä terskaan kohdistuu hankaus sen pinnan ympäri ja tällä on dramaattinen vaikutus kaluun: Muutakin voisi kertoa mutta tässä hyviä vinkkejä näin aluksi. Osta se tikkari ja treenaa sillä, teet hyviä havaintoja: Viitsitkö tän kohdan selittää vielä toisella tavalla, kun en taida oikeen ymmärtää sitä: Tässä liikkeessä terskaan kohdistuu hankaus sen pinnan ympäri ja tällä on dramaattinen vaikutus kaluun" Yritän miettiä tätä, mutta eihän sitä voi pyörittää suun sisällä, jos huulet ovat sen pään ympärillä.

Onko se niin, että kieltä pyöritetään sen pään ympärillä, eikä sitä suun sisällä - niin että se osuu suun sisällä jokapuolelle. Tuleepa tyhmä olo, kun en ymmärrä, mutta tosi kiihottavasti opastettu - kiitos; Ja tikkari meni ostoslistalle.

Niitä onkin nykyään sellasia pitkiä tikkaripötköjä, joissa on kosolti harjoitusmateriaalia: Ei kai - osuu hampaisiin. Kokeile tuota teekniikkaa sormellasi suussasi eli tee sormellasi ympyrää yhteen puristettujen huuliesi välissä, huulet muodostavat renkaan jonka sisäkehää sormesi piirtää. Tuo liike on tehokkampi kuin se että liutat terskaa sisään-ulos liikkeellä. Voit tietenkin samalla tehdä myös vaihtelevasti sisään-ulos-liikettä kun teet tuota pyöritystä. Hampaat saattavat osua terskaan mutta minua se ei ainakaan haittaa jos hampaat hiukan "raapii".

Tuon pyörittämisen lisäksi kieli voi myös pyöriä välillä terskan ympäri tai vain hangata voimalla terskan alapintaa. Pyörivän liikkeen ei tarvitse olla nopeaa, nopeus voi vaihdella ja kumppanista kyllä huomaat mikä nopeus saa hänet voihkimaan.

Olin taannoin pariskunnan komantena pyöränä ja nainen pyysi minua imeämään hänen miestään, tuo kerta oli minulle ensimmäinen koskaan miehen kanssa ja käytin tässä kertomaani tekniikkaa ja mies laukesi nopeasti suuhuni.

Tämä tekniikka on exvaimoni kanssa opittu ja nautimme siitä molemmat, hän oli armoitettu suuskesin antaja. Kaiholla muistelen niitä menneitä. Muistele sinä suuskesin antaja ihan suosiolla vaan kaiholla menneitä. Luulen, että sen nyt ymmärsin. Toivottavasti pian pääsee testaamaan, mutta sitä ennen vielä ne tikkarit. Sun selostuksesi asiasta oli paras.

Joskus lukenut tuolla toisella palstalla samasta aiheesta, mutta ei siellä näin yksityiskohtaisia ohjeita ikinä ollut. Kiva, kun taas oppi uutta. Sanoit ekassa viestissäsi, että "Muutakin voisi kertoa mutta tässä hyviä vinkkejä näin aluksi.

Viititkö vielä kertoa niitä muita juttuja, mitä sulla on mielessäsi. Joo'o, kyllähän se naisen makunystyröitä hivelee, sellainen sulatejuustoinen rähmä, mitä ukkojen esinahan alla on Ja sitä ollaan toiselle suuhun työntämässä!

Varmaan sekin merkitsee että mies. Osaa sanomatta puristaa ja imeskellä kiveksiä tietää kun vartta nuolee aina tarvitse olla helläkätinen. Välillä sievästi ja sitten voimaa terskaa kun imee tietää minkälaista imua siihen tarvitsee kummemmin mieti kun tulee suuhun kaikki menee kovan imun kanssa. Nainen taitaa turhaan miettiä mitä tekee. Kyllä mies osaa paremmin. Oma vaimo ei myöskään saa kuin terskan päätä suuhun.

Joskus jos ottaa kokonaan, niin väkisinkin tuntuu hampaat ja valittaa leukakipua. Ehkä muuten voisi olla ihan ok. Parhaimman suuhun oton olen saanut nuorelta hieman yli parikymppiseltä naiselta jokunen liikakilo vartalollaan ei haitannut hänen nuollessa, imiessä, niellen lopuksi kaiken, tunne oli ainutlaatuinen.

Olin aikoinaan nuorenamiehenä vanhenmmalle pariskunnalle kolmantenpyöränä Yleensä touhusin naisen kanssa ja ukko katseli. Parikertaa muutamankaljan jälkeen suuseksiä niin että molemmat imi. Se oli suihinottoa vuoretellen imivät ja loppujenlopuksi sain laueta kummallekkin. Kaiholla muistelen juttua ja mies oli parempi. Multa on parikertaa mies ottanut suihin ja paljon paremmin, kui nainen. Tekis itsellänkin mieli ottaa mieheltä suuhun, kokeilumielessä. Heteromies mies hämmästyy sitä miltä terska tuntuu suussa, sen kimmoisaa olemusta ja silkinhienoa ihoa ja se terskan muotojen tunteminen huulissa ja kielellä.

Tuon koettuaan kyllä ymmärtää miksi naiset pitävä kalun imemisestä. Annoitko itse persettä ja saitko ilman runkkausta? No en, koska kaveri oli lauennut ja ei ottanut eteen heti tuota. Olen saanut mieheltä peppuun, että tiedän sen miltä se tuntuu. Hyvälle tuntuu jos mies on myös panomies. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Oon 20 vee tyyppi Etelä Suomesta, aijempia kokemuksia ei ole peppup-panoista mutta olisi tosiaankin kiva tuokin tunne kun jonkun kulli laukeaisi sisälle jos kiinostaa niin ottakaa yhteyttä joonas.

D mahdollisuus saada myös kuva pepustani yhdeyten oton merkeissä , toivoisin pikaisia vastauksia ja mahdollisimman nuoret ja karvattomat kundit kiinostaa ikä-haarukasta vee. PS arvostan sitä jos omistat liuku-voiteita. Itseäni olen sauvalla peppuun hieronut hyvältä on tuntunut. Olen myös pannut kolmea miestä peppuun, ja todella nauttinut. Just tänään tein sen.. Liukkaria piti kyllä käyttää ihan hitosti että onnistui ja sattuikin ensin jonkin verran mutta tiesin et lopussa kiitos seisoo.

Mulla oli kyrpärengas vehkeen juuressa kiristämässä samalla. Se orkku minkä tällä lailla saa on jotenkin paljon voimakkaampi kuin muuten, esim. Mälli lensi kunnon kaaressa. Ja tietysti kuvittelin siihen kurkun tilalle oikein kunnon karhumiehen kyrvän joka jyystäis mua kunnolla. Mulla alkaa seisoa kun kirjoitan tätä! Oiskohan jääkaapis vielä kurkkua.. Jonain päivänä vielä otan kullia peppuun, pari kertaa oon saanut mutta kohta 10 vuotta on viime kerrasta.

Peppuleikit pyörii mielessä turhankin usein. Kohta lienee pakko katsella miehiä sillä silmällä, josko jostain löytyisi toinen kokeilun haluinen äijä. Mun tuurilla tuskin levähdyspaikalle sattuu stayupeissa pyllistelevää cd-tytyäkään.

Olen naimisissa ja olen kokeillut myös homoseksiä. Olen nainut miestä peppuun. Se oli aivan mahtavaa. Ruiskutin spermani miehen sisään. Minua on myös naitu peppuun. Ensin se hieman sattui, mutta kun penis alkoi hieroa eturauhastani, minulla alkoi seistä ja sain aivan tajuttoman orgasmin.

Spermaa alkoi valua ja supistelin ihan valtavasti. Sain eilen ensimmäistä kertaa kurkun reijästä sisään!! Sitä en kyllä ymmärrä, miksi kaikki sanovat sen tekevän niin kipeää.

Minun ainut tunne oli mielihyvä! Käytän anustappia nukkuessani, rasvaan reikäni liukkaaksi ja työnnän tapin reikääni. Laitan vielä jalkaani uikkarit joihin olen tehnyt reiän kulliani ja pussejani varten. Kun menen nukkumaan, runkkailen peiton alla lähelle laukeamistani, toistan runkkailun useamman kerran. En kuitenkaan anna kullini laueta vaan käyn nukkumaan, olen monesti herännyt keskellä yötä tosi kiihottuneena.

Silloin alan runkata kulliani ja annan sen myös laueta, sperman annan lentää vatsalleni. Aamulla otan tapin pois reiästäni ja sormeilen myös sitä, tuntuu kiihottavalta sormeilla veltostunutta ja limoittunutta reikää. Reiän sormeilu saa myös kullini jäykistymään ja runkkaan uuden satsin vatsalleni ennen kuin nousen sängystä ylös. Vai liittyykö tähän peppu fantasiaan oleellisesti mies? Minusta naisena on ihana hieroa miehen eturauhasta, se on niin ihanan kuuloista kun mies murisee ja ulisee nautinnosta: Minun tarvii aina silloin tällöin naida itseäni peppuun.

Orgasmi on ihan eriluokkaa perinteiseen verrattuna. En ajattele koskaan miestä dildoni tilalle Minä nautin eniten niistä helmi vai mikä pallomalli nyt sitten onkin. Jossa on monta toistaan isonpaa palloo perättäin. Nautin kun sulkijalihas venyy ja tietysti myös kun hieron dildolla eturauhasta, mällin tullessa noroina. Mulla oli joskus yli 10 vuotta sitten sellanen nainen, et tykkäs panna mua peppuun Kyllä on kaduttanut kun meni välit poikki Saatettiin olla koko päivä sängyssä toistemme kimpussa.

Ois kiva jos muija vetelis strap-onilla, kerran on sen tehnytkin mutta ei ole sen jälkeen enään innostunnut, valitti kun ei itse saa siitä mitään Ei vaan ymmärrä että hänenkin voi sitten myöhemmin saada haluamaansa nautintoa ja sitä ilolla antaisin vaikka kuinka paljon..

Oih, se on harmi jos hän ajattelee ettei itse saa siitä mitään Ja en usko irtoseksiin joten täytyy taas odotella, että elämä heittää eteen miehen joka tykkää eturauhasen hieromisesta: Oletteko miehet huomanneet että pappureijän pallien siis välilihan puoleinen pää on herkempi ja sitä hieromalla saa paremman tunteen.

Tulee mieleen kuin se olisi miehen vastine naisen klitorikseen. Usein hyväilen pelkästään siitä pappureikää Rasvan kanssa, että se tekee hyvää, ihan jäykistyy koko kroppa siitä nautinnosta. Kuvittelen että joku parransänkinen ukkojermu lipittäs sitä kielellä. Kun en kotona jaksa dildoa työntää peppuuni niin menen vanhemman miehen luo, tietää heti mitä tahdon.

Rupee runkkaamaan minua ja samalla itseään, kun saa ison kalunsa pystyyn niin pitää pyllistää että saa naida kunnolla. Kun lopulta saa pussinsa tyhjennettyä niin vedän housut jalkaan ja lähden kotiin kun molemmat on tyytyväisiä. Parempaa tyydytystä ei olekkaan! Kokeilkaan omaa nyrkkiä suoleen! Itse fistaan päivittäin ja siihen päälle käteen vedot Ihan mielenkiinnosta kyselen, että miltä ulostaminen tuntuu, jos anaaliin on tungettu usein moottorillista dildoa? Itse "peppuneitsyeenä" nautin ulostamisesta, mutta mahtaako se tuntua miltään enää noiden dildojen jälkeen?

Se on yhtä kivaa kuin ennenkin, ehkä entistäkin enemmän siitä osaa nauttia. Eihän dildot tuntoa tapa. Eikä peppu oikeasti dildottamisesta horoksi väljene, tapin sisään saaminen onnistuu vain nopeammin, kun anus on siihen tottunut, eikä jännitä turhia. Seuraava ihmettelyn aihe on sitten se, miten erilaiselta oikea elin tuntuu dildoon verrattuna. Ja siihen en osaa ainakaan vielä vastata.

Tunnen pari dildottajaa, jotka sai avanteen loppuelämäksi, en suosittele kenellekään! Suurempi riski kuin nautinto! Tunnen pari uskovaista lääkäriä, jotka ovat joutuneet suljetulle osastolle, kun kasetti ei ole enää kestänyt. Olen 25v mies turusta yleensä käsitän itseäni 3 kertaa viikossa ja minulla on dildo jota käytän aina suihkussa eli 2 keertaa päivässä jäin koukkuun kun olin 16v ja opettajani oli homo seksuaali ja harrastimme tarvike varastossa seksiä.

Yleensä olen naisten kanssa mutta miehet ovat alkaneet kiihottaa minua olin viime viikolla miehen kanssa ja se tuntui todella hyvälle ehdotan kokeilemista. Aika kiihottavaa luettavaa näin naisena.

Sormi tuntuu hyvälle pepussa, ja olen itse ehdottanut joskus entisille kundikavereilleni että laitoin hajanvarren hänen peppuun, yhdelle kieltä Mua kiihottaa se kun saan miehen nauttimaan, ja mitä enemmän saan sen sekaisin sen parempi. Olen UM ja olen hoidellut useiden kundien peppukiimaa. Koskaan itse en ole suostunu pantavaksi. Älä väitä itseäsi heteroksi jos ajattelet saavasi toiselta mieheltä perseeseen, mutta haittaako tuo.

Itsehän uskon suuren osan maailmasta olevan jonkinasteisia bisexuaaleja. Kaikki eivät vaan halua myöntää sitä itselleen. P jos pitää sen naisellisista muodosta eikä perse karvoista tai rekkamiehen vaosta. Tyydytän itseäni perseeseen,en nää siinä mitään homoa.

Olen nähnyt myös unia miehistä, mutta sekin on kuulemma normaalia? Hyvää ei saa liikaa Älä poika laita imuria persiiseen, vaan paina sinne kompuralla ilmaa, jotta saamma sinne lisätilaa koko norsulle, mitä noista kärsistä, kun voi saada koko ruhonkin. Itselle peppu on pitkään ollu pyhä paikka mikä on pelkästään ulostamista varten. Noh firman pikkujouluissa sitten saunomassa oltaessa "muutaman" bissen jälkeen pojat heittivät vanhaa kunnon saippua läppää. Joskus suihkussa kuitenkin uskalsin laittaa suihkun peräreikäni huulille jossa se tuntui aluksi erittäin hyvältä, pian kuitenkin iski järkyttävä pska hätä voi johtua megamätto ateriasta??

Mikään ei enään riittäny oli pakko saada sullottua aina jotain isompaa ja isompaa suolistooni. Etsin netistä kovimpia anaali kuninkaita ja mestari sullojia, kunnes eteeni ilmestyi nimi kirk j.

Olen nyt jatkuvana päivä ja ilta treeninä venytellyt peräsuoltani nyrkkini avulla yltääkseni samaan kuin ikonini. Ei uskalla katsoa, tulee pian yritettyä jotain mahdotonta. Melkoinen mörkö, ehkä kerran vielä koitetaan sitäkin. Makkarat on ihania lämmitettynä. Näyttää perseet hyvin venyvän.. Itse käytän usein runkatessani jonkinlaista apuvälinettä kiihottuakseni lisää.

Olen kokeillut omaa sormea, tussia ja kamman käsiosaa, mikä milloinkin tuntuu hyvältä. Ja tämä apu tosiaan auttaa minua saamaan paljon kovemman orgasmin kuin ilman. Teininä harrastelin sekstailua toisten poikien kanssa, mutta koskaan ei saatu heppiä sisään reiän tiukkuuden vuoksi, haluaisin kokea toisen jannun munan uppoavan peppuuni joskus. En nuorena kehdannut kavereiden kanssa kokeilla, joskus mennyt vanhempien miesten mukaan kun halus kokemuksia.

Käyn välillä tutun ukon luona millä on ISO kalu ja osaa työntää varovasti ennenkun haluu kunnolla. Siihen on jäänyt koukkuun nautisnolla kun kunnolla pannaan.

Minulla on istuessani aika erikoinen asento: En ole saanut vaimoltani hetkeen aikaan tilani takia kun hän ei oikein halua imeäkään pippeliäni, joten käsin on minun alistuttava tyydyttämään himoni Sormeni ovat nykyään viihtynyt peppureikäni päällä kun istun alkkareillani sohvalla reidet levitettynä sivellen reikääni ja pippeliäni ja luen samalla seksikertomuksia ja samalla katselen heteropornoa.. Reikäni on aika ahdas, ja sitä on miehetkin nussineet kolmesti menneinä aikoina Sitten siirryin dildoon, mikä oli todella kiihottava kokemus, kun se oli sellainen pattereilla toimiva, mikä itsekseen nussi syvemmälle reikääni, mutta se oli aika kivuliaskin tyydytystapa reikäni pukaman takia Orgasmi oli melkoinen kun vain seisoinkin pystyssä dildon raiskatessa reikääni Syvimmälle se meni tietenkin sohvalla maaten peppu pystyssä Kuitenkin hylkäsin sen jotenkin syyllisyydentunnossa, ja nyt siis sormetan alussa reikääni ja runkkaan itseni loppuun En ole, kun sitä ei ole enään Mulla tässä mukavasti tekee gutaa mitä kundit täs vain yks kysyy.

Vitsi kun lukee näitä juttuja niin alkaa tekemään itsellänikin mieli. Olen hetero mutta nyt tuntuis, että vois olla kiva kun toinen mies runkkais mun puutostilan kuntoon ja panis mua peppuun. Silloin loppui uskallus kesken vaikka menin gaybaariinkin sillä ajatuksella. Löytyskö v sopusuhtasta ja leikkimielistä kaveria jolla olisi paikkakin ja sopivasti kiima päällä ;?

Kun on seksivietti välillä jatkuvasti niin olen hommannut dildoja ja ym mitä voi laittaa peppuuni. Olen 18v ja haluttaa koskeilla kaikkee. Kun kotona en jaksa runkata itseäni niin meen "miesten" paikkaan ja annan jonkun vanhemman tyydyttää itseään ja saa kullia kunnolla. Täällä ainakin ollaan hyvin innostuneita asiasta tietenkin ; Ja mm. Onhan minulla anustappi, jonka käyttöön olen keksinyt upean kikan: Koska nukun selällänni, laitan anustappini melko pieni siis peppuun yöksi ja jos en ole lauennut yön aikana, runkkaan aamulla itseni mahtavaan orkkuun!

Kokeilkaas joku huviksenne ees! Minulla on myös anustappi, asun yksin ja kotona ollessa pidän usein tappia reiässäni. Kesäisin pyöräilen paljon ja minulla on myös silloin tappi pyllyssä. Monesti olen joutunut lopettamaan pyöräily lenkkini kesken, kun on tullut kunnon orkut ja joutunut taluttamaan pyörän kotiin. Itselläni on ollut onni,että vaimoni jo seurusteluaikana piti siitä,että työnsin sormen hänen pyllyynsä.

Vuosikymmeniä on oltu yhdessä ja edelleenkin pyllyn sormeilu tuntuu mukavalta. Joskus laitamme toisillemme tamponit pyllyyn tansseihin lähtiessä. Paitsi että on yhteinen hassu pieni salaisuus,tamponi yhdessä rasvan kanssa rauhoittaa kummankin peräpukamia. Vastaa alkuperäiseen viestiin Peppuun tyydytys. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa.

... Olin Naisystäväni sekä hänen ystäväpariskunnan noin 35v kanssa baarissa viettämässä lauantai iltaa, jo alkuillasta huomasin jotain erikoista miehen katseessa joka useimmiten valahti pullottavan sepalukseni kohdille, en antanut sen häiritä pidin jopa kiihottavana ; illan ilmaista sex homo fre sex jutustelimme baarissa oli lähes tyhjää alkuillasta. Ok ehkä "en voi" oli väärä ilmasu oikee olis ollu "en fantasioi miehen kyrvästä perseessäni" fantasiani pyörii väkisinkin naisissa ei sille voi mitään. Itsehän uskon suuren osan maailmasta olevan jonkinasteisia bisexuaaleja. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Kyllähän mies tietää parhaiten, niten kullia pitää imeä. Miehen entinen tyttöystävä kun oli hänen mielestään ylikorostanut raskauskipuja ja henkisiä heilahteluja.

Siveysvyössä hieroja homoseksuaaliseen rauma

Mies homo ejakulaation kypsää kalua