Märät kalut ryhmä seksiä gay

Sydämeni löi pari tyhjää lyöntiä kun miehet, pari sanaa keskenään vaihdettuaan, suuntasivat kulkunsa minua kohden. Vastasin myöntävästi ja kolme miestä istahti verellämme oleville tyhjille lepotuoleille. En ehtinyt katsomaan tarkemmin mutta minusta tuntui että miesten kalut olivat vähintäänkin puoliseisokissa. Keskustelun aloittanut mies jäi kuitenkin seisomaan ja pystyin näkemään hänen vaaleanpunaisten uikkareidensa läpi, että hänellä oli paksu kalu ja mahtavat pallit.

Lyhyen alkukeskustelun aikana miehet saivat selville taustani ja sain kuulla heidän olevan meksikolaista alkuperää ja työskentelevän filmialalla. Keskustelun aloittanut mies, Juan nimeltään, tuntui olevan ikään kuin joukon johtaja ja piti keskustelua yllä. Keskustelu poukkoili vähän sinne sun tänne ja vertailimme pohjoisen ja etelän ilmastoja.

En voinut olla katsomatta hänen jalkovälissään tapahtuvaa muutosta. Mies oikoili niukkoja uimahousujaan ja veti niitä ylöspäin, koska hänen kalunsa oli jo täydessä seisokissa, jota hän ei millään tavalla peitellyt.

Päinvastoin, mies tuntui olevan ylpeä mahtavasta varustuksestaan ja halusi minun myös näkevän minkä vaikutuksen olin häneen tehnyt. Mieleeni tuli epäilys miehen tarkoitusperistä ja kysyin mitä hän tarkoitti. Tuotamme aikuisfilmejä ja etsimme jatkuvasti uusia kykyjä. Asustasi ja esiintymisestäsi päättelimme, että etsit mahdollisesti töitä tältä alalta. Olin lähtenyt etsimään naimakumppania ja nyt niitä olisi tarjolla ja hommasta voisi saada jopa maksun. Meille työskentelee paljon ammattilaisia joista osa on alallaan todellisia tähtiä.

Kaikki ovat kuitenkin aloittaneet amatööreinä ja edenneet kykyjensä edellyttämällä tavalla. Yhtiömme kuvaa myös studioissa, mutta meidän ryhmämme järjestää huvilallamme tai joskus vapaassa luonnossa bileitä, joissa kameramiehet kuvaavat kaikkea mitä tapahtuu.

Ammattilaisilla on tietyt peruslinjat mutta mukaan tulevat amatöörit saattavat antaa mahtavat lisämausteet ja vaikuttaa merkittävästi lopputulokseen. Amatöörimiehet eivät saa mitään maksua, tytöille maksetaan sata dollaria ja illasta, sen lisäksi tulevat palkkiot filmin myynnistä joko kauppojen kautta tai nettilatauksina.

Oletan että olet 18 täyttänyt ja suostut siihen, että kaikkeen sinusta otettuun materiaaliin on rajattomat levitysoikeudet.

Kysyin mihin kaikkeen minun pitäisi olla valmis. Tietysti oletamme, että alan tavalliset temput kuten peppupanot eivät aiheuta ongelmia. Kaksoispanoihin ei amatöörin tarvitse ryhtyä. Kaikki sujuu kuitenkin tavallisesti ilman kehotuksia, tunnelmamme on niin mahtava että monesti aloittelijat ylittävät itsensä.

Emme koskaan pakota ketään mihinkään ja jos homma rupeaa jostain syystä kesken kaiken tökkimään voit vetäytyä syrjään. Meillä on aina sen verran porukkaa kasassa että saamme tarpeeksi materiaalia joka illasta. Muuten, kaikki amatöörimiehet käyttävät kumeja. Ammattilaiset käyvät jatkuvasti testeissä ja he, tai testatut amatöörit ovat ainoita joiden nesteistä pääset nauttimaan.

Sinä olet ulkomaalainen ja olet joutunut hankkimaan jatkuvaa viisumia varten lääkärintodistuksen jonka uskon olevan voimassa. Pilluni litisi kaiken tuon kuullessani ja tunsin kuinka mehut alkoivat levitä reisilleni. Muistelin touhujamme koulubileiden jälkeen ja uskoin olevan kypsä kaikkeen esitettyyn, ja valmis kypsymään vielä enempäänkin jos tarve vaatisi.

Ota taksi ja se maksetaan matkan päässä. Ole paikalla yhdeksän aikoihin. Kaikki miehet hymyilivät ystävällisesti. Ja, jätä nämä bikinit päällesi, ne ovat illan tilanteisiin mitä sopivin asu.. Päällysvaatteet ovat yhdentekevät, ne eivät pysy ylläsi kovin pitkään.. Ennen kuin teen lopullisen päätöksen haluan että saatatte minut bussipysäkille, sanoin. Kun menemme, haluan, että kaikki näytätte olevanne ammattilaisia.

Käännyin miesten puoleen ja hieroin vuorotellen heidän kalujaan jotka olivat pian todella näyttävässä kunnossa. Juan ja tukevin miehistä ottivat minut käsikynkkäänsä ja aloitimme marssin kansoitetun rannan halki.

Olin ylpeä nähdessäni paheksuvat kasteet jotka seisovakulliset kavaljeerini aiheuttivat. Taksi kurvasi esikaupunkihuvilan portin eteen. Huvilla ympäröivät, kuten täällä tapana oli, korkeat valkeaksi kalkitut muurit. Talon edustalla oli pysäköitynä noin tusina autoja. Soitin portin kelloa ja pian avaamaan saapui nuori ja kuinka ollakaan, tummatukkainen, nuori mies.

Hän vilkaisi ojentamaani korttia ja saattoi minut huvilan huoneiden läpi takapihalle, jonka täytti toistakymmentä metriä pitkä uima-allas. Altaan ympärillä näkyi parikymmentä miestä ja kymmenkunta naista. Miehet olivat rennosti pukeutuneita, parilla naisella oli yllään vartalonmyötäiset kiiltävät hameet, useimmilla olivat asusteet kuin missä tahansa pippaloissa. Itse olin sonnustautunut joskus Etelä-Euroopasta ostamaani ohutolkaimiseen kevyeen mekkoon jonka saisi riisuttua yhdellä vetäisyllä.

Sain lasin käteeni ja rupesin katselemaan ympärilleni. Huomiotani kiinnitti, että monilla miehistä ja joillakin naisilla oli kaulassaan kamera, joillakin vähän isompi laite, ilmeisesti videointia varten.

Juan seisoskeli altaan kulmalla ja minut huomatessaan hän otti vieressään seisovan naisen kasvivarresta ja he lähtivät minua kohti. Terve Katri, ihanaa kun tulit. Haluan esitellä sinulla tiimimme tärkeän jäsenen. Maria tässä on Katri, Katri tässä on Maria. Maria oli pukeutunut turkoosiin toppiin ja valkoisiin farkkuihin. Kasvot olivat omaperäisellä tavalla lumoavat. Vaikka nenä aavistuksen verran kyömy, se sopi loistavasti tummien kiharoiden kehystämään kokonaisuuteen.

Valkoiset hampaat loistivat hänen hymyillessään. Oli vaikea määritellä Marian ikää, hän hehkui ajatonta etelämaalaista kauneutta. Kasvot ovat niin viattoman näköiset että hänellä on mahdollisuuksia vaikka mihin. Voisin pistää koko tytön suuhuni ja maiskutella häntä iät ajat. Olen viime aikoina joutunut hoitamaan useampia uroksia kerallaan ja olen todella iloinen saadessani apuvoimia. Juan otti kaulaltaan kameran ja kehotti meitä hieman poseeraamaan. Otetaanpas alkuotokset, taistelupari täysissä pukeissa hän virkkoi.

Maria hymyili edelleen ja silitti hiuksiani: Hän painoin kasvonsa kasvojani kohden ja hengitti syvään: Maria painoi hellästi päätäni päänsä kohden ja painoi suudelman huulilleni… Tämä oli ensi kerta kun aikuinen nainen suuteli minua mutta tästä huolimatta asia tuntui aivan luonnolliselta ja työn kuvaan sopivalta. Vastasin suudelmaan ja työnsin kieleni syvälle Marian suuhun.

Marian suu maistui kiihottavalle ja sen tuoksu oli omaperäinen. Puraisin varovasti Marian huulta ja katsoin häntä kysyvästi silmiin. Vaistosin että tämän naisen kanssa ja avulla saisin vielä monta nautinnon hetkeä ja halusin mahdollisimman nopeasti vastata Marian irstaaseen temppuun vähintään samalla mitalla..

Saimme käsiimme samppanja lasit ja näin miten Juan ohjaili ihmisiä huvilan sisälle. Me olemme tyttöystävät ja pidämme toisiamme ensin hyvänä. Minä riisun sinut ja sinä minut. Tässä vaiheessa otetaan paljon lähikuvia. Sitten pojat tulevat kuvaan mukaan ja panevat, ainakin minua, kaikkiin reikiin.

Sinä seuraat vierestä ja pidät kauniit kasvosi mahdollisimman lähellä kameran polttopistettä. Jos ja kun pystyt niin nuole ja niele mitä suuhusi saat.

Ja minkä kaikkein tärkeintä, hymyile aina kameralle vaikka miltä tuntuisi.. Firmamme tavaramerkkinä on, että meidät tyttöjen kasvot kuorrutetaan lopuksi kunnon spermakerroksella umpeen. Altaan seutu oli tyhjentynyt ja sen reunalla olivat vain jo päivällä näkemäni miehet ja pari muuta ja sekä pari muuta.

Juan tuntui olevan sekä ohjaaja, että kameramies. Altaan reunalle oli ilmestynyt muutama valonheittäjä. Laatoitukselle levitettiin runsaasti pehmeitä ja paksuja kylpypyyhkeitä sekä isoja tyynyjä. Astuimme Marian kanssa valoheitinten väliin ja hän aloitti vetämälle hameeni yläkautta pois. Videokamera kävi ja pojat ottivat samanaikaisesti erilliskuvia digikameroillaan.

Sitten seurasi alapään paljastus: Maria nosti oikea jalkani tuolille ja seisoin vain vasemman varassa. Hän siirsi biksut sivuun ja osoitti sormellaan vitunrakoa. Maria oli todella taitava ja nautin kovasti hänen käsittelystään ja rivosta tavastaan esitellä minua. Sitten Maria painoi ylävartaloni pöydälle jolloin perseeni oli katselijoiden ihailtavana.

Hän veti molemmilla käsillään perseposkiani sivuun niin että läpi oli varmasti kaikessa loistossaan levällään. Kuulin miten kamerat raksuivat ja salamavalot välähtelivät kuin parhaimmassa lehdistötilaisuudessa. Kauniiksi lopuksi Maria vetäisi alaosan alakautta pois ja heitti keltaisen lappusen miesjoukkoon.

Tässä vaiheessa myös miehet riisuivat itsensä ja astuivat kalut tanassa luokseni. Yksi esitteli biksujani kameralle kuin mitäkin voitonmerkkiä. Myöhäisestä ajankohdasta huolimatta näillä leveysasteilla oli kuuma ja hiki kiilteli meidän kaikkien vartaloilla. Luulin, että nyt viimeinkin nussittaisiin, mutta minut nostettiinkin neljän miehenä voimin ylös ja jalkani levitettiin molempiin ilmansuuntiin.

Kamera siirtyi kuvaamaan äärimmilleen levitettyä appiavointa vittuani, joka valutti mehujaan kaikelle kansalle. Tunsin miten kädet levittelivät vittuni huulia vieläkin leveämmälle rivoja lähikuvia varten. Hymyilin häikäisevästi minua käsitteleville miehille ja kannustin heitä tällä tavalla yhä härskimpään työskentelyyn. Sormi jos toinenkin painui myös persereikääni ja sekin puoli tuli varmasti hyvin leviteltynä tallennettua. Näin sivusilmällä että Juan alkoi vähentää Marian vaatetusta.

Valkoisten farkkujen alta paljastuivat kauniilla pitseillä koristellut mustat klassiset alushousut ja runsaita rintoja verhosivat mustat rintsikat.

Tähän vaiheeseen päästyään Maria halusi minun jatkavan. Miehet laskivat minut alas ja Maria tuli luokseni suukkoineen. Avasin rintsikoiden hakaset ja Marian rinnat vapautuivat kahleistaan. Ne olivat todella melkoisen latteat ja riippuvat ja nännikehät olivat tummanruskat ja epämääräisen näköiset. Tämä puute sai minut käsittämättömän halun valtaan. Halusin suudella ja hyväillä juuri näitä riippurintoja, jotka tekivät kauniista Mariasta ehkä epätäydellisen mutta samalla niin inhimillisen olennon.

Hamusin toisen rinnan suuhuni ja imin sitä kuin pikkulapsi. Sitten oli vuoroissa Marian alapään. Hoikkien säärien päätteenä oli mitä kaunein kypsän naisen takamus. Hiki valui selästä peppuvakoon ja persereikä näytti siltä kuin se olisi ollut kovassakin käytössä. Se oli ulospäin pullottava ja reunoiltaan rosoinen.

Tämä irstas ryppyreikäkin himotti minua kovasti — todellinen ammattilaisen työkalu. Levitin vuorostani Marian persettä kameroita kohden ja painoin kasvoni hänen pakaroittensa puoleen niin että hymyilevät kasvoni ja hänen irstas alapäänsä olisivat varmasti samassa otoksessa toistensa vieressä.

Maria kääntyi niin että sekä minä että kamera pystyimme tarkastelemaan hänen paljaaksi ajellun vittunsa yksityiskohtia. Häpyhuulet olivat paljaat mutta kummulle oli ajeltu kapea kiihkoviiva kuin osoittamaan tien sinne, mihin suurin huomio tulisi kohdistaa.

Ne olivat kuin eri paria. Toinen puoli oli myös roikkuva ja paksu, mutta toinen roikkui useita senttejä toisen alapuolella. Roikkuvaan helttaan oli lävistetty useampia metallirenkaita. Nappasin renkaattoman häpyhuulen huulieni väliin. Marian vittu oli mehustunut ja hiostunut ja maistui kirpeän suolaiselta, mikä kiihotti minua valtavasti. Vajosimme vähitellen alaan reunalle levitetyille pyyhkeille ja sulimme nautinnolliseen kuusysiin.

Tunsin Marian kielen lipovan klitoristani ja itse imin hänen irstaasti roikkuvia häpyhuuliaan ja työnsi kieleni välillä emättimen syvyyksiin nauttien sieltä erittyvän mahlan oudoista aromeista. Arvasin että Maria oli saanut lähitunteina miehisiä latauksia muuallekin kuin suuhunsa. Maria työnsi peppuaan suuni ulottuville ja supisteli kiihottavasti persereikäänsä ja näytti selvästi, mihin paikaan hän haluisi minun suukottelevan ja nuolevan.

Sydämeni löi kiihkeästi kun sain näin nopeasti maistella myös hänen rusoista läpeään. Painoin huuleni peräaukon ympärille ja suoltaan supistellen Maria ikään kuin vastasi suudelmaani.

Minulla oli todella tuhma olo ja tiesin että nyt tehtaisiin kaikkea mikä saa tavallisilta ihmisiltä ankaran tuomion. Outoa oloani vahvisti Marian takapään omaperäinen aromi. Se kertoi selvästi millä puolella oltiin mutta ei ollut kuitenkaan vastenmielinen. Päinvastoin, se kiihotti ja houkutteli kieleni yhä syvällisempiin tutkimuksiin. Pian tunsin hänen sulkijalihaksensa supistelevan myös sisään työntämäni kieleni ympärillä.

Saamme siemennetystä neidonvitusta hyviä kuvia. Kuvat Katrin mehustetuista paikoista on varmasti hyvää myynninedistystä. Laskeuduin pyyheliinoille povilleni ja kaksi hiljaisinta kaverusta tuli luokseni. Kullien seutu oli karvattomaksi ajeltu ja tämä sai miesten ryhmyiset puolijäykkinä heilahtelevat elimet näyttämään pidemmiltä.

Kivespussit roikkuivat kuumuudessa velton pitkinä ja mahtavat pallit heiluivat niissä kuin biljardipallot. Ennekuin miehet tekivät mitään muuta he kumarsivat kohteliaasti ja esittelivät itsensä: Halisin saada kalua sisälleni mahdollisimman nopeasti, mutta työ oli nyt tärkeämpää kuin huvi. Nautittavaa hommaa nämä alkuleikitkin tosin olivat.

Juan kehotti minua ensi polvistumaan ja miehet toivat elimensä kasvojeni korkeudelle. Otin ne molemmat käteeni ja vihdoin sain, kuukausien odotuksen jälkeen, sormituntuman kyrpään. Ronaldon terskan päästä valui runsaasti limaa ja aloitin nuolemalla sen suuhuni. Suukottelin sitten vuorotellen kumpaakin kalua ja jokaisen vaihdon jälkeen upotin ne yhä syvempään kurkkuuni.

Juan kannusti ja ohjaili minua hiljaisella äänellä kameransa takaa. Päädyimme keskustelussamme siihen että kaverini totesi ettei ollut koskaan saanut kunnon suihinottoa.

Erittäin läheisiä ystäviä kun olimme niin päätin ehdottaa hänelle että jos minä voisiin hänelle sellaisen käsittelyn antaa. Hetken emmittyään kaverini tunnusti että hän on haaveillutkin myös miehen antamasta hoidosta jos …. Se oli loppu syksyä.

Silloin siis ystäväni Juha otti minulta ensimmäisen kerran poskeen. Olimme juhan perheen kotona. Nautin kuitenkin salaa siitä, vaikka silloin uikutin että lopettaisi. Juhakaan ei tuosta koskaan mitään ole maininnut, ennen kuin lähdin mökillemme.

Olin silloin 16v, juha jo 17v. Mökki sijaitsi pienen lammen …. Muistan ensimmäisen kertani selvästi kuin aakkoset. Olin vuotias arka ja yksinäinen poika, hellettä ja ehkä elämää paossa Maarian tekoaltaan rannalla.

Lueskelin tiedelehteä koivun varjossa sadeviitan päällä, kallioon nojaten. Tuulenviri vilvoitteli kuumottavaa ihoani. Vieressäni liplatti altaan tumma vesi, jossa kasvoi ahvenvitaa ja polskahti silloin tällöin pieni särki. Lokit kirkuivat kaukana vastarannalla lentäen ympyrää veden yllä. Hanki ulottui jo polviin asti, mutta rengit olivat jo aamuvarhain tehneet kiemurtelevia polkuja lumeen ja sytyttäneet jätkänkynttilöitä lumipolun varrelle, jotta päivän työt voisi aloittaa.

Suuri Tuulijärven talo ei voinut hiljentyä, vaikka luonto näytti voimiaan lumimyrskyllään. Vimme nappasi jälleen uuden kauralyhteen aitasta ja …. Koulun jälkeen matematiikan lehtori pyysi minua jäämään luokkaan. Hän oli saanut selville, että olin luntannut viimeisessä kokeessa. Aloitin juuri vuotiaana seiskaluokan ja töppäsin heti ensimmäisen jakson lopuksi. Minua harmitti hölmöyteni todella kovasti.

Voihkaisin kun lehtori uhkasi minulle kahden tunni jälkkäriä. Teen mitä vain etten joutuisi istumaan perjantai-iltapäivää koulussa. Anoin kostein silmin miestä ja lupasin uudelleen …. Eräretkellä osat — Kiimainen gaynovelli kesäkuu 8, Gay , Pikapanot 0 4, Hän huomasi Jaakon katselevan … Lue lisää ». Ensin hänen piti ajaa autolla muutama kymmenen kilometriä … Lue lisää ». Emme olleet koskaan … Lue lisää ». Sanna oli verhonnut … Lue lisää ». Markun isän karvapeitteiset kourat ja miehekkään jykevät uurteiset kasvot kiihottivat Ilkkaa ja hän … Lue lisää ».

Hetken emmittyään kaverini tunnusti että hän on haaveillutkin myös miehen antamasta hoidosta jos … Lue lisää ». Mökki sijaitsi pienen lammen … Lue lisää ». Aurinko kirkasti … Lue lisää ».

.. Roikkuvaan helttaan oli lävistetty useampia metallirenkaita. Kaveri toisensa jälkeen polvistui eteeni. Kaivelin kynsisakset esiin ja ratkoin tämän häiritsevät tekijän pois tieltä. Ja myöhemmille sessioille minulla on jo mielessäni irstaampia nimityksiä, mutta niin tulee olemaan sisältökin. Mitään kriittistä ei näkynyt, paljas selkä, takamuksen kaarre, koukussa olevat jalat.

: Märät kalut ryhmä seksiä gay

Bdsm kauppa beautiful shemales homo Terve Katri, ihanaa kun tulit. Olimme juhan perheen kotona. Maria oli pukeutunut turkoosiin toppiin ja valkoisiin farkkuihin. Paksuja noroja seimennestettä valui hänen rinnoilta vatsan päälle ja sieltä edelleen vitunkarvoille asti. Haluathan olla himokas huora ja urosten leikkikalu, eikös vain. Juan otti kaulaltaan kameran ja kehotti meitä hieman poseeraamaan. Roikkuvaan helttaan oli lävistetty useampia metallirenkaita.
HELLÄÄ SEKSIÄ HERKKU HOMOSEKSUAALISEEN NET TARINA Sarjan päätöskuvassa suutelimme kiihkeästi Marian kanssa miesten kyrvät syvällä vituissamme. Alaosa ei ollut ihan täysin string vaan peitti osan pakaroista kohottaen ja pyöristäen niitä somasti. Kaksoispanoihin ei amatöörin tarvitse ryhtyä. Puraisin varovasti Marian huulta ja katsoin häntä kysyvästi silmiin. Sanoin että asia voisi kiinnostaa ja pyysi Juania kertomaan asiasta tarkemmin. Aikansa nussittuaan ja purkauduttuaan mies toisensa jälkeen vetäytyi sivummalle ja tyytyi räpsimään kuvia meidän toiminnoistamme. Mariakin kasvot olivat klimppejä ja kunnon ammuksia oli osunut joka puolella hänen tumma kehoaan.
SEKSINOVELLIT HOMO RAISKAUS SIHTEERI ESCORTS Sseksitreffit seksiseuraa gay lahdesta
Märät kalut ryhmä seksiä gay 981
PORNO TÄHTIÄ KARVAISIA KALUJA HOMOSEKSUAALISEEN Ccdate suomi seksi gay seuraa pori
elokuu free6 märät pillut seksikauppa kotka gay deitti seksihierontaa kyrpä tatuointi meri-porin koulu skorpioni luonne ryhmä seksiä tampere. Kalun pornomalli salene seksitarinoita sukulaisen kanssa. naisia alasti seksaa maailman isoin kala cartoon yhdyntä mistä löytyy ryhmä seksi tarinat kotka kohdunkaulan syöpä sexi koira parittelee julkkiksen aito penetraatio thai gay sivut. Gay Interracial iso kalu. Amatööri homo homot homo Ryhmä Seksi homo Interracial. Biseksuaali Blowjob Fetissi Ryhmä Seksi hardcore. . neekeripoika novelli liian isokulli ranta nude tukiainen pillua tissit paljaana märät eläin sex vids hd.

Märät kalut ryhmä seksiä gay

Bdsm forum ilmaista homo lesboseksiä