Kyrvän imeminen kalun nuolenta homoseksuaaliseen

Äijä sanoi ettei se oo mitää homoiluu ja oli jo koulupoikana tapana mennä kavereitten kanssa mettää runkkaa. Myöhemmin huomasin paikallisesta lehestä että niillä alueilla liikkuvaa tuntomerkkeihin sopivaa äijää poliisit etsii, kun yrittää nuorille pojille tarjota rahaa että pääsee koittelee pokien pippelii. Ootko sä mahdollisesti sama äijä, kun puheet kuulostaa samalta ja liikuitko noin 15vuotta sitten Helsingin Pirkkolan ja Itäkeskuksen uimahalleilla.

NO, mutta ylläpito valitsi tämän pääaiheekseen oikein Avaajan omakuvien kera! Nyt kaikenikäiset sähköpostin lukijat, voivat tietää homoudesta ja ilman "K18" varoitusta. Ylläpitäjien niskat on katkaistava! Ihan fiksuja nuoria Äiti40 nyt suurentelee asioita. Luuletteko, että ei lapset jo tiedä nuorempanakin mitä se homous on. Myö sitse kokeilevat sitä keskenään murrosiässä. Nuoret on ihan fiksuja , mutta nuoren äiti40 oletko jotenkin hukassa.

Vai mihenäsi jokin linnakundi tai ihastus. Sitä en ymmärrä mitä naiset näkevät näissä linnakundeissa, rikollisissa, erilaisia tauteja kantavia, pedofiileja, raiskaajiia, tappajia. Naiset taitavat olla ihan oikeasti hiukan heikoillalahjoilla varustettuja ja heitä on helppo höynäyttää. Onhan selvää, että kun viriili mies joutuu vankilaan eikä siellä ole yhtään naista, niin on pakko tarpeensa tyydyttää vaikka sitten toisen miehen kanssa.

Samoin tietysti on naisvankilassa, jossa naiset keskenään muhinoivat. Lähes kaikilla miehillä ja naisilla on kokemuksia seksin alueelta samaa sukupuolta olevien kanssa, joten ei se vankilassaolo kenestäkään homoa tai lesboa tee. Suurimmalla osasta vangeista on mahdollisuus ns. Välillä pääsee perheleireille painamaan eukkoa viikoksi veronmaksajien piikkiin. Ei siis mitään tarvetta homojutuille. Huomaa kyllä, että täällä taas kirjoittelevat ihmiset, jotka eivät tiedä vankiloista yhtään mitään.

Faktaa, olkaa hyvä Olet oikeassa, eräät ovat katsoneet liian paljon halpoja rikosfilmejä. Jossakin Jenkeissä se on ehkä eri juttu, kun osavaltion vankiloissa ei ole mahdollisuutta perhetapaamisiin ja monella 50 vuotta istumista, mutta sielläpäin kaikki on muutenkin sairaampaa touhua tunnetusti. Suomen vankiloissa jopa "liskolan" sairailla runkuilla on mahdollisuus saada tarvittaessa naista. Vankiloitten julkihomot, joiden lukumäärä on tavattoman vähäinen, istuu kakkunsa yleensä samalla osastolla raiskaajien, pedofiilien, vasikoiden ynnä muitten p-skahousujen kanssa, nimenomaan oman turvallisuutensa takia.

Niuvan porukasta en tiedä, mutta niillä on varmaan sen verran vahvat lääkitykset päällä ettei minkäänlainen seksuaalinen kanssakäyminen onnistu, edes mielikuvitusmaailmassa.

Homot itse haluaa liskolle, ettei tarvii pelätä. Homoja, hetroja, jne rakastetaan kun saa suuta ja reikää mieheltä. Onhan se tiukempi kuin naisen reikä. Kyllä siellä rakastetaan reikää. Pedofiilit ja raiskarit saavat siellä jatkaa toimintaa pieniin pyllyihin sekaantumalla. Myös vankiloissa on eläimiinsekaantujia ja he panevat kaiken mikä liikkuu.

Yön mustat, hiv postiiviset ja erilaiset hepatiiti jylläävät siellä. Kyllä sinne joutaisi ensimmäiseksi panopuiksi pedofiilit, uskovaiset hyväksikäyttäjät ja he joilla saisi leikkiä isot pojat kunnolla. Heterohan on aina lähes aina rasikaaja, tappaja, lastenhyväksikäyttäjä, jota homo on hyvin harvoin.

Myös lapset ja pikkutytyöt ja pojat maistuu. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. No mutta eihän Suomen vankiloissa niin kauaa aikaa vietetä, että kerkeäis homoksi.

Moni leimaa trolleiksi ja urbaanilegendoiksi.. Nimimiehet o kovia toppeja! Eräs elinkautisvanki tosin useasti pakotetettiin yhden ns. Arvaatte varmaan kenestä kyse.. Heh heh hetero olen.

Eihän se ollut kuitenkaan neiti Silvia Kanaali Koskinen. Oli muuten pyttyvanki, ei elinkautisvanki. Tosin lusi 20 vuotta yhtä putkea. Elinkatuisella olisi selvinnyt vähemmällä. Kari Uoti joka istui talousrikoksista luvulla vai olikohan tämän vuosituhannen alkua kertoo kirjassaan nähneensä tilanteen, jossa suomalaiset vangit joukkoraiskasivat tajuttomaksi lyödyn maahanmuuttajavangin.

Kertomuksen todenperäisyyttä on tietysti mahdoton varmistaa. Tää on taas näitä homppeliukkojen seksuaalifantasioita Yksikään homo ei yrittänyt iskeä, puhumattakaan joistakin amerikka-tyyppisistä raiskauksista Jos joku juniori nyt pelkää linnaan joutumista, niin unohda koko juttu.

Istu se muutama kuukausi, äläkä puutu muiden asioihin. Saat istua ihan rauhassa, ei Suomalaisissa vankiloissa tartte homoja pelätä.. Ehkä vanginvrtijoissa niitä homoja enemmän onkin. Vartijana voi helpsti saada miehiä seksisuhteeseen antamalla jotain korvausta. Sikshän ne pamput just siihen ammattiin hakeutuukin.

Samalla tavalla kuin pedarit lasten pariin työskentelemään. Homon kuristamisesta hengiltä saa arvon nousua muiden vankien silmissä. Tosin siitä saa myös lisää kakkua, mutta sairautta on kitkettävä.

No minä olin 3v 7kk istumassa 90 luvulla n. Tuona aikana en kyllä tavannut yhtään homo juttuun viittaavaakan yhdessäkään niistä paikoista joissa istuin.

Tietysti huumorilla ne vanhat venkulat heitti asiasta läppää mutta oikeesti varmaankin olisi joku homoksi havaittu saanut neniinsä. Saa ainakin piriä vastineeksi kun ottaa joltain sedältä poskeen, ei siitä tarvitse maksaa mitään jos on hyvännäköinen ja vähän naisellinen niin ilmaiset pirit on taattu, sen verran pervoa ja puutteessa olevaa porukkaa siellä on Pyllyä en anna itse koskaan koska se sattuu mutta kyllähän sitä nyt aina kullia voi imeä niin, että letti vain liehuaa: Olettaisin, ettei nykypäivän vankilassa saa yhtään pistettä normihomon tappamisesta.

Sen sijaan pedofiilihomojen tappamisesta saa tuplapisteet ja papukaijamerkin; Seurasin syksyllä, kun teinitytön tappaja kompuroi portaissa. Ei yhtään tullut mieleen mennä väliin; Ja Ihan oikeasti, niin nämä kaikki kirjoitukset ovat kirjoitettu tyhjän päälle, Elikkä ihan tiätämättömiä kavereita kaikki.

Valitettavasti näin se menee: Olet tainnut katsoa liikaa yhdysvaltalaisia tv-sarjoja. Minä ainakin uskon että tapahtuu. Siksi että heillä ei ole mitään muuta mahdollisuutta. Kun ihmisillä on seksuaalinen tarve se voi vääristyä vankilan olosuhteissa.

Ihminen kaipaa ihmistä ja kun tarjolla ei ole yksinkertaisesti muuta mahdollisuutta kuin ns. Iljettävää ja vastoin omia seksuaalisia kiinnostuksen kohteita se voi olla. Vaikka tuo olis väärin niin uskon että varmaan kaipaa toisen ihmisen kosketusta ja jonkunlaista välittämistä, rakkautta.

En ainakaan näe siinä mitään muuta. Siksi tuo on niin väärin, jokaiselle vangillekin olisi oltava mahdollisuus oman heterosuhteen vaalimiseen. Vittu onhan siellä naisiakin siellä vankilassa!!!!!!!!!!!!

Ei kaikista tule homoja niin helposti, kuin teistä S24 asiantuntijoista. Ei koskaan samalla osastolla. Mut homoilemaan en alkais vaik ois 12v kakku. Tekee se hyvää Kyllä sitä ei sinulta kysytä Jos makee takamus kyllä pojat opettavat kunnolla.

Näille pedofiileille, lasten hyväksikäyttäjille ja uskovaisille yhteisöjen jäsenille voisi linnanpojat tehdä hyvää, pikkukakkoseen. Vankilat on yksi yleisimmistä homostelu paikoista. Koskee miehiä ja naisia.

Myös vartijoidenkin kanssa on seksisuhteita. Suomen vankiloissa ei tuota juurikaan tapahdu. Siellä nuori tulokas " valkoinen " lähes varmasti tulee raiskatuksi, ellei kuulu johonkin jengiin..

AB, Nazi lowriders, Dirty whiteboys etc Eli homoja valmiiksi kaikki Itse olen istunut yhden kerran 2½ vuotta Turussa läänillä ja Helsingissä Nokalla sekä eräässä toisessa vankilassa, mutta saman tuomion aikaan kiertänyt muissakin.

On kyllä pakko sanoa, että mielestäni homoja on enemmän siviilissä tullut vastaan, kuin Suomen vankiloissa. Tottakai vankilassakin on homoja, mutta en usko, että kenestäkään tulee homoa vankilassa, kun ovathan nämä omatkin kätöset tehty ja pornoakin voi katsoa Moni ei tunnu tajuavan millaista vankilassa on, eikä se ole kummakaan, koska en itsekään ymmärtänyt sitä maailmaa, kunnes olin siellä itse.

Vankilassa vahva määrää ja heikko sortuu, se on pelon ilmapiiri, ole kova tai ole olematon, koska jos et ole kova, niin heikkous kohtalosi on jne Mut tää homoilu homma on kyllä varmastikin homojen itsensä kehittelemää märkää päiväunta Mies on mies, jos on homo, niin aivan varmasti oot homo olit sitten linnassa tai et.

Mutta kysymyshän oli se, että muuttaako vankila seksuaalisuutta? Onhan noilla seksuaalirikollisilla siellä oma ohjelmansa ja käsitykseni mukaan heidän kohdallaan pyritään muuttamaan juurikin sitä seksuaalista ajatusmaailmaa, mutta ei kait niistäkään homoja siellä tehdä: D Se olisi heillekin ehkä vähän liian kova rangaistus: D Tottakai kun ollaan tiiviisti tekemisissä, niin homoseksuaalisuutta esiintyy, mutta en usko, että sitä esiintyy sen enempää, kuin tälläkään puolen muureja.

Nuo jenkkisarjat on kyllä aivan selkeästi jonkun homppelin omaa märkää päiväunta Sitten Veeti millaista siellä vankilassa sitten oikeasti on? Oletko samanlainen veeti kun se laulaja, iso kalju ruma tyhmä ja tatuoitu, uuh.

Mee vittu ite kokeilee. Olen nähnyt televisiossa kertomuksia heteromiehistä, joista on tullut vankilassa homoja tai ainakin he harrastavat homosuhteita. Voiko suljettu vankilan ympäristö tehdä heterosta homoseksuaalin?

Tietääkö joku, tapahtuuko tätä myös Suomen vankiloissa? On tullut huomattua, että pieniosa pelaajista muuttuu "naisen" rooliin. Ja tarkoitan tällä sitä että heistä tulee jonkun morsian. Käyttäytyyvät kuin naiset, heitä kohdellaan kun naisia ja jne. Kyllä vaan pyllyttelijöitä kaikki tyynni. Homostelu on vaiettu salaisuus linnassa, ei siellä pilluakan heru joten rikollishampeille kelpaa miehenkin suihinotto tai anaali. Been there, done that.

Halut ne on hiirelläkin. Seksin harrastaminen miehen kanssa ei kuitenkaan tee homoa. Tässä viestiketjussa on perustavanlaatuinen epäkohta jo otsikosta lähtien. Älä linnahomo jauha sontoo!! Muuttuisiko homoseksuaali heteroksi naisluostarissa? Ei taida ihan noin mennä. Perverssi mielikuvituksesi vaan keksii näitä juttuja.

Monta vuotta lusineena on pakko purkata paineet jonkun sisään oli se sitten mies tai nainen. Kerran 12 miestä purki paineet erään vasikan sisälle Sukevalla vuonna Oliko se 12 miehen tekemä raiskaus joka kohdistui yhteen ? Erkki ei twistaa EIkö lammas olisi ollut mukavampi? Suomessa elää paljon kaikesta erakotuneita miehiä, jotka viettävät sisällä aikaa joopa kymmeniä vuosia. Nämä sAmiehet runkkaavat kaiket päivät ja katsovat netistä pornoa puhumattakaan pedofiliasta. Ei vaan nämä luuserit vaan tulevat kaapista vankilassa.

S24 nerot tietäjät Mikä hiton postaus tää oikeen on? Suomessa noi vankilaolot ovat toisaalta kuin "Hiltonin hotellissa" kuten eräs ulkomaalaisheppu totesi.

Ongelma on isompi ja pahempi sellaisissa vankiloissa kuten esim. Amerikassa, jossa vangit ovat suljetummassa tilassa ulkopuoliselta kontakteilta ja esim. Nykyisinhän on vapaat netit, televisiot jne.

Mut lienee ihan totuus että vangit homoilee toistensa kanssa avoimesti. Mut se mikä pysyy muurien sisällä niin jääkin sinne. Et korkeintaan homoillaan salaa sitten ulkopuolella. Televisiot, videot, pelit yms.

Täällä jauhetaan kuin vankila olisi joku status paikka. Kannattaa muistaa että vankilaan joutuu se kansakunnan tyhmin osa. Pitäisi miettiä miksi sinne vankilaan joutuu, eikä huolehtia montako homoa siellä on.

Kyllähän se pakoputken rassailuksi menee, ennemmin tai myöhemmin. Olin vuonna 12 lusimassa kohtuu lyhyttä tuomiota 2 kk , olen aika leppoisen oloinen enkä kovin uhkaavanoloinen henkilö. Saan paria psyykenlääkettä masennukseen ja lääkitys jatkui vankilassa.

Kun "isot pojat" menin hölmöyksissäni ja naiviutta kertomaan tupakkatauolla että syön "nappeja" niin kiinnostuivat. Käskivät pyytää vankilan lekurilta risperdal-nimistä lääkettä. Alkoi homottelulla ja uhkailulla, sitten kärjistyi suihkussa nöyryytykseen. Pääsin onneksi eristykseen ns. Ainakin olen kokemusta rikkaampi mut hetero kun olen niin kyllä tuo kirpaisi itsetunnolle. Vieläkin on avovaimon kanssa seksiongelmia kun tulee se miehen penis pakaroiden välissä mieleen ja joskus painajaisia.

Pehmot ja luuserit niin kuin minbnä, välttäkää vankilaa. Tuomioni oli ansaittu, mutta tuo ei. Mä uskon että juuri jotain tämän lajin uhkailua ja kiristystä vankiloissa on. Mutta ei nämäkään kiristäjät välttämättä suinkaan homoja olleet. Se voi olla heille vain keino uhkailla ja kiristää. Mielikuva penis pakaroiden välissä: D anteeks,ei sais nauraa,mut meinäs äänijänteet katketa naurustaXD.

Pitää siinä olla aika homo jos tunkee penistä miehen väliin On aivan totta, että melkein kaikki vangit kokeilevat homostelua. Vaikea kysymys, jota itse olen myös miettinyt. Kyllähän miehet sekaantuvat myös http: Ehkä vankilassa ajatellaan samalla "reikä se on rotallakin" periaatteella ja mietitään kaunista naista? Joo, itse olen ollu lusimassa hämeenlinnannaisvankilassa ja omakohtainen kokemus oli sellanen, et ku on pitkä tuomio niin kyl ainakin joidenkin vankien välille tulee jonkinlainen seksuaalinen suhde?

Itse en kyl kokenut omallakohdallani sellaista enkä sitä halunnutkaan. Kannattaisikohan olla joutumatta vankilaan, aika naurettavaa on runosi. Vankila kundit ja sinne joutuvat ovat luusereita koko sakki! Ollaan niin kovia kun on linnaan asti päästy. Pitäiskö patsas pystyttää uroteosta? Ja sulle rambo8 kans. Tajuutko, että moni on lusimassa tapettuaan raiskaajan tai pedofiilin?! Niile pitäiskin pystyttää patsas. Mut sä varmaan puolustat sellasia oksennuksia Onhan siellä homoja vartioita.

Armeijasta löydät myös helposti homoseuraa. Ilmeisesti homot pyrkivät asemaan jossa voivat alistaa muita luonnottomien halujensa palvelijoiksi. Näitä alokkaiden hiplausjuttuja on tullut julkisuuteenkin ja monella on niistä kokemusta, joten turha miinustaa. Armeija on homojen hommaa pitää varmasti paikkansa osittain, naisena en voi tätä tietää varmasti. Itse miehenä soveltaisin ainoastaan hinttimäistä tarkkaavaisuutta pukeutumisessa kuten http: Hetero ei tietenkään homosuhteisiin lähde.

Kyseiset miehet ovat biseksuaaleja, jos he harrastavat seksiä myös naisten kanssa. Pedotkin ovat pyrkineet töihin joissa saa olla tekemisissä lasten kanssa. Ei ne kielletyt tavarat taivaasta vankilaan putoa, vaan suhteita pitää olla. Kommentoijissakin näkyy olevan useita homppeleita, jotka luulevat muiden muuttuvan homoiksi heidän mielensä mukaan. Jos tuollaiset pääsevät niskanpäälle, niin voi käydä huonosti. Ruotsi vapaaehtoiseksi kampanjan radiomainos http: Suomessa on enemmän homoja kuin Ruotsissa, että sikäli nämä jutut ovat ymmärrettäviä.

Siitä puhe mistä puute. Ruotsissa niitä homoja kyllä on enemmän. Tosin myös lampaisiin sekaantujia. Ruotsista kantautuu muutenkin outoja uutisia Itse rupes heti himotuttamaan jotenkin se vankilan testosteroninen ilmapiiri sai mun pepun helläksi mut tunnettiin "riihimäen peppuna" annoin melkein jokaiselle ;; Mutta myös otin uusilta fisuilta.

Jos ei pistä kauheesti hanttiin ni ei se satu niin paljon. Ei lusineet oo luusereita. Mitä te jotka, ette tiedä tosifaktoja meistä lusineista ja mikä on ollu meidän tekojemme syyt eli motiivit teoille jotka ovat johtaneet vankilaan. No, tosiasia on, että pidätte meitä pohjasakkana, mutta sille en voi mitään. Minä en kadu tekoani tehty mikä tehty ja tekisin uudestaan jos samanlainen tulisi eteeni eli naistenraiskaaja ja lapsiinsekaantuja no, vankilassa sellaset on sisiliskopuolella muuten niille kävis huonosti niistä ei pidetä.

Kyllä ne vangit jotka on vankilassa vaikka pedofiilin hakkaamisesta tai tappamisesta ovat harvassa. Suurin osa vangeista on reikäpää sekoilijoita. Ei oteta vastuuta mistään, kaikki ikävät asiat on muiden syy. Jos joku vähän kommentoi, niin äkkiä veistä hakemaan.

Itsetuntoa ei ole ollenkaan. Silti kunnioitusta vaaditaan, vaikka ei sitä ole koskaan hankittu. Sen jälkeen on jouduttu vankilaan ja kokeiltu saada omaa mainettaan puhtoisemmaksi lyömällä jotakin pedofiilia. Suomessa on siinä mielessä helppoa että vankikin pystyy kyllä lopettamaan tekonsa. Eli jos oikeasti haluaa lopettaa rikollisen uran niin kyllä se onnistuu. Niin sanottu puute ei muuta ihmisen seksuallisuutta mihinkään suuntaan. Nämä miehet jotka alkavat homoilla vankiloissa eivät ole heteroja vaikka olisivatkin vapaana ollessaan harrastaneet vain heterosuhteista.

Eiköhän ne homotontut pidä homoutensa visusti salassa linnassa ollessaan. Joku avoimesti homo saa nokkaan aivan varmasti jossain vaiheessa tuomiotaan. Haju ja Tuoksu Kokeilemalla löydät ne parhaiten. Tunnustele, koskettele eri tavoilla ja kuuntele miestäsi. Kannusta häntä kertomaan mikä hänestä tuntuu hyvältä ja mikä ei.

Hanki öljyä, tuoksuvia liukuvoiteita, vartalopölyä ja väriseviä vibraattoreita. Käytä huuliasi ja kieltäsi. Mies pitää nuolemisesta, imemisestä ja suutelemisesta aivan kuten sinäkin. Hiero öljyä käsiisi tai jalkoihisi. Kiusaa miehen nännejä, niskaa, korvanlehtiä ja kiveksiä. Puristele takapuolesta ja reisistä. Hivele kaulaa, huulia ja vatsaa. Piirrä selkään eroottisia sanoja kynnellä tai sormella.

Hiero miehen sormia itseäsi vasten, kutittele hiuksillasi kiveksiä ja haro hänen hiuksiaan. Käytä liukuvoidetta, sanoja, ilmeitä, eleitä ja ennen kaikkea aikaa! Miehellä on runsaasti erogeenisiä alueita. Sinun tehtäväsi on löytää ne! Onko miehellä muitakin erogeenisiä alueita kuin penis? Siirtykäämme alas- ja taaksepäin miehen mielihyvän anatomiassa… Toisten miesten mielestä välilihan alue ja peräaukko ovat erityisen suurta nautintoa tuovia alueita.

Feelztoys - Mycero Finger Fun 19 Puhelin ark

Kyrvän imeminen kalun nuolenta homoseksuaaliseen

Evp Lusija 8. Asialliseri puhuen,homoja on taloissa paljon vähemmän suhteutettuna siviiliin. Keksittyjä urbaalilegendoja ne jutut on,että pysy vaan toiveinesi kanssa siviilissä niin parempi mahdollisuus on saada sinulla jotain karvapersettä! Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Kaikki seksuaalisesti aktiiviset tekevät poikkeusoloissa lähes mitä vaan, suuntautumisesta riippumatta. Suurin osa meistä ihmisistä on bi-seksuaalisia, mikä voi olla joillekin haastellista hyväksyä, mutta tosiasiat on tunnustettava.

Minussakin on taipumus homouteen, vaikka olenkin hetero. Se joka on suomessa vankilassa istunut tietää että yleensä vankilassa ei homoihin törmää, tai ainakaan ne ei tuo sitä julki. Moni tääläkin kirjottelee mutta kukaan ei ole linnassa ollut.

Suomessa homoja vankiloissa on tosi vähän ja ne jotka tiedetään homoiks on aika leimattuja. Sen takia jos homo sattuu oleen ja leikkii heteroa pärjää paljon vähemmällä. Wanhem Wartija saa ainakin vetää käteen mun puolesta kun ei ole lusimassa ollut. Juuri niin vapaassa mailmassa homoillaan enemmän. Vankilan homoilu on itsetyydytyksen omaista tai alistavaa.

Vankila nyt yleensäkin on niin paska maailma täynnä rupusakkia, ettei sinne moni normaali tai johonkin kykenevä onneksi joudu. Alistaminen ja hyväksikäyttö kuulostaa kohtuuttomalta kyllä. Väkivalta ei ole sallittua henkisenä eikä fyysisenä ketään kohtaan. Samanlaista homoseksuaalista toimintaa esiintyy muissakin suljetuissa laitoksissa, kuten armeijassa, monesta pojasta tulee siellä homppeli.

Näitä paikkoja voisi kutsua homotehtaiksi, sillä opituista tavoista on vaikea päästä eroon. Ai nyt puhutaankin Amerikkalaisista TV-sarjoista Onneksi sinunlaisiasi ei edes huolita armeijaan. Tuskin olet edes käynyt armeijaa. Pääseehän sieltä lomalle varsin nopeasti. Toki jos sinne homona menee tulee homona ulos.

Kylläpäs sitä nyt loukkaannutaan, taisi osua arkaan kohtaan ;D Piditkö sinä alistumisesta, vai alistetuksi tulemisesta armeijassa, runkkasitko, vai runkattiinko sinua kuumemittarilla anukseen armeijatyyliin? Taitaa tuo "66" kuvata jotakin homppelien paritteluasentoa. Mä ole kummassakin ja intissä vain joku kapiainen "kuulemma" oli homo ja vankilassa en törmännyt ilmiöön lainkaan.

Kannaatko tästä edes kirjoittaa, Homppeliksi ei tule todellakaan armeijassa jos ei suuntausta ole jo ennalta nähvävissä. By the way, Suomen armeija sucks anyway. Joo intissä on myös kantahekilökuntaa, jotka tykkää pojista. Samoin linnassa mies maistuu. Vartijoille kun linnan herroille.

Ehkä nää tällaiset kirjoittelijat saakin kiksinsä just uusien vankilaan joutuvien tai sitä pelkäävien pelottelusta Onneks täällä on oikeita, aitojakin kommentteja aiemmin istuneilta. Turun vankilassahan vartija jäi kiinni muutama vuosi sitten käytyään homoilemassa vangin sellissä yöaikaan. Vanginvartijoissa on runsaasti homoja, erityisesti isoissa ent. Vangeissa ei liiemmin homoja ole.

Huomaa,että suurin osa täällä kirjoittelevista ei ole päivääkään lusinut ja linna tuntuu olevan monen pojan päiväuni ja täällä sitten hekumoidaan! Pari vuosikymmentä kiersin lähes kaikkia linnalaitoksia ja hyvin vähän mitään homoja oli! Pari hassua homoa oli ja nekin lusi omaa kakkuaan. Ihan normaalia jutustelua muuten ja huumorilla höystettynä.

Toki puhuttiin punaposkisista pojista ja nuoria sillä kiusattiin mutta se oli sitä hurttia huumoria! Nykyään on varmaan vankiaines heikentynyt ja huonontunut vankeinhoidon kannalta katsoen! Naurettavia paskajuttuja täällä ja niiden takana on ilmeisesti puutteessa elävät siviilihomorunkut! Mielenkiintoista jos näin todella on. Tuohan tarkoittaa sitä, että homot ovat keskimääräisesti ottaen saatanan paljon parempaa porukkaa kuin heterot. Nimittäin homoja on Suomen väestöstä n.

Jos siis homot törttöilisivät itsensä poseen yhtä usein kuin heterot, tuo ilmoittamasi lusivien heteroiden osuus olisi vain 99 - 99,5 prosenttia. Kannattaa myös muistaa, että homostelu ei ole rikos vaan aivan hyväksyttävää. Kiven sisään hankkiutujat sen sijaan ovat tehneet jotain aivan muuta kuin hyväksyttävää.

Toivonkin, että tässä ketjussa ei kukaan tuomitse homoutta. Itse olen täysin hetero, mutta tunnen useammankin homon joiden en voisi edes kuvitella tekevän mitään niin ääliömäistä että joutuisivat tiilenpäitä lukemaan.

Jos ei ne homot tule rumalle miehelle juttelemaan. Homoja on joka paikassa. Aivan naurettavaa väittää että on kauheasti lusittu ja kukaan ei ollu homo. Mitä homoja pelkäävät yrittävät salailla. Sori nyt vaan, mutta tässä "oikeusvaltiossa" ei välttis tarvitse tehdä mitään sinne joutuakseen.

Rikolliset homot ovat mielisairaalan suljetulla. Hah, Suomessa ei saa kakkua millään, ei sit niinku millään Riikollisia hyysätään viimeiseen sakka. Pysykää siel kiven sisällä jossette osaa elää muita vahigoittamatta,. Suomen laki on aivan liian löysä! Rikollikset Venäjälle, tukka pois ja pakkötyöhön kymmeneksi vuodeksi. Pahuus ei muuten ihmisestä lähde!! Ja siinä suurin rikos on se että se on laitonta, kun samaan aikaan lääketeollisuus syytää hirvittävät sivuvaikutukset omaavia kalliita "lääkkeitä" niille onnettomille jotka sairastuvat esimerkiksi syöpään.

Rick Simpsonkin oli lähellä joutua vankilaan vaikka hänelle pitäisi myöntää jonkin sortin Nobel! Heh, sinä taisit olla oikealla alalla ainakin lahjakkuudesta kieliopin osalta katsottuna. Taittuu muotoon vartijoille, ei vartioille.. Kuten kesämies huomaat, tuo "sulkavalla vartian hommia tehneenä" ei oo tehny päivääkään vartijan töitä. Ja kumma juttu miten nuo kaltereiden taakse päätyneet nilkit on ihan supersakkia, ja miten kunniallista työtä tekevä henkilökunta onkin yhtäkkiä hinttejä, paskahousuja ja rikollisia.

Vilkasmielikuvitus näillä vesseleillä, täytyy sanoa. Ei muutama mätä omena koko satoa pilaa. Mutta sadan mädän omenan joukosta en lähtisi yhtä kunnollista etsimään Sinä et ole ollut kuin homohuorana kadulla.

Hyvin yleistä se on Tottahan se on, että vankioissa miehet harrastavat seksiä keskenään. Onhan ulkomaillakin, jopa miespuolisia rakastajia heillä. Hyvin yleistä on, että linnakundit panevat toisiaan ja osa voi olla, bi tai homoseksuaaleja. Reikä maistuu ja onhan se kuulemma tiukempi kuin naisen väljä toosa.

Tuskin sitä tehtäisiin jos se ei hyvältä tunnu. Myös romaneja ja yms muita ulkomaalaisia miehiä kiinostaa miestenseksi. Romanithan usein hakutuvatkin vakilaan saadakseen miestä kunnolla. Nyt kun jatkossa tullaan pedofiilien ja raiskaajien vankeustumioita lisäämään niin vankilat täyttyvät entisestään. Pedofiileille ja uskovaisille heteroille, jotka makaavat lapsia tekeekin hyvää kun he saavat linnan kundeilta kunnolla täytettä peppuunsa. Kai sitä nyt tietää onko kokeilu, jatkuva seksi, bi vai homoseksuaali.

Elävätkö kaapissa sitten kun vapauteen pääsevät? Mitäs sitten kun naisen kanssa taas ollaan, niin jäävätkö irtosuhteet miesten kanssa vai jatkoa? Vai ollaanko kokonaan miesten kanssa? Voiko olla naisvihaa sen jälkeen kun miehet kiinnostavatkin? Valehtelu näillä sekopäiden palstoilla on vielä yleisempää. Olen aina miettinyt että onko miehistä kiinnostuneita miehiä joita ei kiinnosta takaosa, vaan pelkkä etuosa. Miten kaksi sellaista löytäisi toisensa.

Vai onko se aina niin, että takaosa on mukana hommassa. Naisena minua ei kiehdo kenenkään "röörit" tippaakaan, korkeintaan ulkoiset osat. Onhan suhteissa rakkauttakin jos on mies, joka pitää aidosti miehistä myös liittoon ja asumiseen saakka. Ilman rakkautta se olisi varmaan joku muu suuntaus vaan tai kokeilua. Vaikka onhan parisuhteissakin ihmisiä kaiketi ilman välittämistä, mitä en ihan ymmärrä. Toinen voi kuitenkin välittää aidosti. Seksisuhteet ovat asia erikseen, niitä on usein pelimiehillä heterosuhteissa.

En tiedä kuinka paljon mies-mies suhteissa tai nais-nais suhteissa on pelkkiä seksijuttuja. Ehkä joku osaa valaista asiaa. Itse suosin parisuhdetta ja aitoa välittämistä, tai sitten sinkkuna oloa. Huonossa jutussa ei kannata olla väkisin vuosikausia, jos toinen on narsku tms. Ja seksiä voi harrastaa muutenkin kuin tunkemalla tappia koloon.

Ei muuta sinustakaan prinsessaa. Suuri joukko samaa sukupuolta samassa paikassa hyvin pitkiä aikoja, ilman vastakkaista sukupuolta. Varmasti halut ajavat kokeilemaan. Nyt jo vapautuneena täytyy todeta, että olet oikeilla jäljillä. Itsehän luulin kestäväni, koska oli pitkä seksitön avioliitto takana, mutta jo ensimmäisellä viikolla oli pakko runkata vessassa yöllä. No häveliäisyys väistyi ja pikkuhiljaa sitä runkkasi ihan reteesti suihkussa muiden katsellessa tai omassa punkassa.

Aluksi tietysti peiton alla mutta myöhemmin kuumina öinä ilman peittoakin. Lasti lentää paremmin kuin ei yritä tehdä salaa. Sellikaverien kanssa runkkailtiin joskus kilpaa. Joskus uusi vanki vähän kainosteli aluksi, niin tartuin hellästi hänen kaluunsa ja näytin alkuun pari vetoa.

Pojan ilme oli kuin naantalin aurinko. Yleensä lopulta päädyttiin harjoittamaan suihinottoja ja sen sellaista. Haluan painottaa ettei kyse ollut homoilusta vaan ihan sellaisesta toveri tai veljeyshengestä. Suurin osa on kuitenkin heteroita. Itsekkään en tunne vetoa miehiin vaan kyse on ihan silkasta auttamisenhalusta ja mitenkä sanoisi..

Henkilökunta ei voi virallisesti hyväksyä tietenkään tälläistä, mutta sain monesti kuulla ihan vankilan johdolta epävirallisesti, että jatkakaa samaan malliin. Kysyivät miten sain sen aikaan.. Osaston johtaja nauroi sydämellisesti ja sanoi että se on oikein.

Nuorilla kundeilla on kovat paineet. Miten ne on huomioitu? Suuseksissä on myös tartuntavaara. Entä jos joku ei halua tulla sellaiseen mukaan, olisi hyvä jos voi sanoa ei. Joku voi luulla että on kahden suhde, ja jos siinä onkin jollakin useampi mies.

Tartuntatautien näkökulmasta tai muustakin. On sinulla sairaat fantasiat. Oikeasti suomalaisessa vankilassa homon kannattaa mennä eristysselliin turvallisuutensa vuoksi. Tuomittiinko sut seksuaali rikoksesta. En usko että elinkautiset homojen vihaajat tarttuis toisten kaluihin ja ottais toisiltaan suihin. Sillonkun olin noin 15vuotias poika, niin joku keski-ikänen äijä tarkkaili mua uimahallissa, odotti mua ulkona ja yritti houkutella metsää runkkaamaa. Sanoin että en suostu, kun oon hetero.

Äijä sanoi ettei se oo mitää homoiluu ja oli jo koulupoikana tapana mennä kavereitten kanssa mettää runkkaa. Myöhemmin huomasin paikallisesta lehestä että niillä alueilla liikkuvaa tuntomerkkeihin sopivaa äijää poliisit etsii, kun yrittää nuorille pojille tarjota rahaa että pääsee koittelee pokien pippelii. Ootko sä mahdollisesti sama äijä, kun puheet kuulostaa samalta ja liikuitko noin 15vuotta sitten Helsingin Pirkkolan ja Itäkeskuksen uimahalleilla.

NO, mutta ylläpito valitsi tämän pääaiheekseen oikein Avaajan omakuvien kera! Nyt kaikenikäiset sähköpostin lukijat, voivat tietää homoudesta ja ilman "K18" varoitusta. Ylläpitäjien niskat on katkaistava! Ihan fiksuja nuoria Äiti40 nyt suurentelee asioita. Luuletteko, että ei lapset jo tiedä nuorempanakin mitä se homous on. Myö sitse kokeilevat sitä keskenään murrosiässä. Nuoret on ihan fiksuja , mutta nuoren äiti40 oletko jotenkin hukassa.

Vai mihenäsi jokin linnakundi tai ihastus. Sitä en ymmärrä mitä naiset näkevät näissä linnakundeissa, rikollisissa, erilaisia tauteja kantavia, pedofiileja, raiskaajiia, tappajia. Naiset taitavat olla ihan oikeasti hiukan heikoillalahjoilla varustettuja ja heitä on helppo höynäyttää.

Onhan selvää, että kun viriili mies joutuu vankilaan eikä siellä ole yhtään naista, niin on pakko tarpeensa tyydyttää vaikka sitten toisen miehen kanssa. Samoin tietysti on naisvankilassa, jossa naiset keskenään muhinoivat. Lähes kaikilla miehillä ja naisilla on kokemuksia seksin alueelta samaa sukupuolta olevien kanssa, joten ei se vankilassaolo kenestäkään homoa tai lesboa tee.

Suurimmalla osasta vangeista on mahdollisuus ns. Välillä pääsee perheleireille painamaan eukkoa viikoksi veronmaksajien piikkiin. Ei siis mitään tarvetta homojutuille. Huomaa kyllä, että täällä taas kirjoittelevat ihmiset, jotka eivät tiedä vankiloista yhtään mitään. Faktaa, olkaa hyvä Olet oikeassa, eräät ovat katsoneet liian paljon halpoja rikosfilmejä.

Jossakin Jenkeissä se on ehkä eri juttu, kun osavaltion vankiloissa ei ole mahdollisuutta perhetapaamisiin ja monella 50 vuotta istumista, mutta sielläpäin kaikki on muutenkin sairaampaa touhua tunnetusti. Suomen vankiloissa jopa "liskolan" sairailla runkuilla on mahdollisuus saada tarvittaessa naista. Vankiloitten julkihomot, joiden lukumäärä on tavattoman vähäinen, istuu kakkunsa yleensä samalla osastolla raiskaajien, pedofiilien, vasikoiden ynnä muitten p-skahousujen kanssa, nimenomaan oman turvallisuutensa takia.

Niuvan porukasta en tiedä, mutta niillä on varmaan sen verran vahvat lääkitykset päällä ettei minkäänlainen seksuaalinen kanssakäyminen onnistu, edes mielikuvitusmaailmassa. Homot itse haluaa liskolle, ettei tarvii pelätä. Homoja, hetroja, jne rakastetaan kun saa suuta ja reikää mieheltä. Onhan se tiukempi kuin naisen reikä. Kyllä siellä rakastetaan reikää. Pedofiilit ja raiskarit saavat siellä jatkaa toimintaa pieniin pyllyihin sekaantumalla.

Myös vankiloissa on eläimiinsekaantujia ja he panevat kaiken mikä liikkuu. Yön mustat, hiv postiiviset ja erilaiset hepatiiti jylläävät siellä. Kyllä sinne joutaisi ensimmäiseksi panopuiksi pedofiilit, uskovaiset hyväksikäyttäjät ja he joilla saisi leikkiä isot pojat kunnolla. Heterohan on aina lähes aina rasikaaja, tappaja, lastenhyväksikäyttäjä, jota homo on hyvin harvoin.

Myös lapset ja pikkutytyöt ja pojat maistuu. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. No mutta eihän Suomen vankiloissa niin kauaa aikaa vietetä, että kerkeäis homoksi. Moni leimaa trolleiksi ja urbaanilegendoiksi.. Nimimiehet o kovia toppeja! Eräs elinkautisvanki tosin useasti pakotetettiin yhden ns. Arvaatte varmaan kenestä kyse.. Heh heh hetero olen. Eihän se ollut kuitenkaan neiti Silvia Kanaali Koskinen.

Oli muuten pyttyvanki, ei elinkautisvanki. Tosin lusi 20 vuotta yhtä putkea. Elinkatuisella olisi selvinnyt vähemmällä. Kari Uoti joka istui talousrikoksista luvulla vai olikohan tämän vuosituhannen alkua kertoo kirjassaan nähneensä tilanteen, jossa suomalaiset vangit joukkoraiskasivat tajuttomaksi lyödyn maahanmuuttajavangin.

Kertomuksen todenperäisyyttä on tietysti mahdoton varmistaa. Tää on taas näitä homppeliukkojen seksuaalifantasioita Yksikään homo ei yrittänyt iskeä, puhumattakaan joistakin amerikka-tyyppisistä raiskauksista Jos joku juniori nyt pelkää linnaan joutumista, niin unohda koko juttu. Istu se muutama kuukausi, äläkä puutu muiden asioihin. Saat istua ihan rauhassa, ei Suomalaisissa vankiloissa tartte homoja pelätä..

Ehkä vanginvrtijoissa niitä homoja enemmän onkin. Vartijana voi helpsti saada miehiä seksisuhteeseen antamalla jotain korvausta. Sikshän ne pamput just siihen ammattiin hakeutuukin. Samalla tavalla kuin pedarit lasten pariin työskentelemään. Homon kuristamisesta hengiltä saa arvon nousua muiden vankien silmissä. Tosin siitä saa myös lisää kakkua, mutta sairautta on kitkettävä. No minä olin 3v 7kk istumassa 90 luvulla n.

Tuona aikana en kyllä tavannut yhtään homo juttuun viittaavaakan yhdessäkään niistä paikoista joissa istuin. Tietysti huumorilla ne vanhat venkulat heitti asiasta läppää mutta oikeesti varmaankin olisi joku homoksi havaittu saanut neniinsä. Saa ainakin piriä vastineeksi kun ottaa joltain sedältä poskeen, ei siitä tarvitse maksaa mitään jos on hyvännäköinen ja vähän naisellinen niin ilmaiset pirit on taattu, sen verran pervoa ja puutteessa olevaa porukkaa siellä on Pyllyä en anna itse koskaan koska se sattuu mutta kyllähän sitä nyt aina kullia voi imeä niin, että letti vain liehuaa: Olettaisin, ettei nykypäivän vankilassa saa yhtään pistettä normihomon tappamisesta.

Sen sijaan pedofiilihomojen tappamisesta saa tuplapisteet ja papukaijamerkin; Seurasin syksyllä, kun teinitytön tappaja kompuroi portaissa. Ei yhtään tullut mieleen mennä väliin; Ja Ihan oikeasti, niin nämä kaikki kirjoitukset ovat kirjoitettu tyhjän päälle, Elikkä ihan tiätämättömiä kavereita kaikki. Valitettavasti näin se menee: Olet tainnut katsoa liikaa yhdysvaltalaisia tv-sarjoja. Minä ainakin uskon että tapahtuu. Siksi että heillä ei ole mitään muuta mahdollisuutta.

Kun ihmisillä on seksuaalinen tarve se voi vääristyä vankilan olosuhteissa. Ihminen kaipaa ihmistä ja kun tarjolla ei ole yksinkertaisesti muuta mahdollisuutta kuin ns.

Iljettävää ja vastoin omia seksuaalisia kiinnostuksen kohteita se voi olla. Vaikka tuo olis väärin niin uskon että varmaan kaipaa toisen ihmisen kosketusta ja jonkunlaista välittämistä, rakkautta.

En ainakaan näe siinä mitään muuta. Siksi tuo on niin väärin, jokaiselle vangillekin olisi oltava mahdollisuus oman heterosuhteen vaalimiseen. Vittu onhan siellä naisiakin siellä vankilassa!!!!!!!!!!!! Ei kaikista tule homoja niin helposti, kuin teistä S24 asiantuntijoista. Kiveksiä kosketellessa kannattaa olla varovainen, koska ne voivat olla arat liian kovakouraiselle käsittelylle. Siirtykäämme alas- ja taaksepäin miehen mielihyvän anatomiassa…. Toisten miesten mielestä välilihan alue ja peräaukko ovat erityisen suurta nautintoa tuovia alueita.

Naisen ja miehen peräaukon alueella sijaitsee runsaasti hermoja. Peppu alueen hyväily, nuoleminen, sormilla-, dildolla tai anustapilla kiihottaminen voivat saada aikaan spontaanin orgasmin ja siemensyöksyn ilman, että edes kosket miehesi penikseen! Miehillä voi olla estoja peräaukkoon kohdistuvaan hyväilyyn ja sinne työntymisen suhteen.

Mustavalkoinen myytti miehen homoseksuaalisuuden ja peräaukon välisestä liitosta voisi painua jo unholaan. Ainoa peppuseksissä piilevä vaara on, että siihen voi jäädä koukkuun, orgasmit tuntuvat silloin voimakkaampina. Siinä ne herkimmät ja yleisimmät kohdat eroottiselle kosketukselle. Miehen eroottisia alueita on listattu muitakin…tässä muutamia. Yllättäen miehen vartalosta löytyykin monta monituista mielihyvän paikkaa. Kokeilemalla löydät ne parhaiten.

Tunnustele, koskettele eri tavoilla ja kuuntele miestäsi. Kannusta häntä kertomaan mikä hänestä tuntuu hyvältä ja mikä ei. Hanki öljyä, tuoksuvia liukuvoiteita, vartalopölyä ja väriseviä vibraattoreita. Käytä huuliasi ja kieltäsi. Mies pitää nuolemisesta, imemisestä ja suutelemisesta aivan kuten sinäkin. Hiero öljyä käsiisi tai jalkoihisi. Kiusaa miehen nännejä, niskaa, korvanlehtiä ja kiveksiä.

Kyrvän imeminen kalun nuolenta homoseksuaaliseen

Ei näistä missään käytävillä huudeltu. Vankilat on yksi yleisimmistä homostelu paikoista. Kyllä me vitsailtiin leikkimielisesti asialla, kun hän ei ollut paikalla, mutta mitään vihamielistä ei tehty. Kyseiset miehet ovat biseksuaaleja, jos he harrastavat seksiä myös naisten kanssa. Kannusta häntä kertomaan mikä hänestä tuntuu hyvältä ja mikä ei. Miten siellä hoidettiin paineen purkaminen, jos oltiin kuukausia putkeen veden alla? Käskivät pyytää vankilan lekurilta risperdal-nimistä lääkettä.