Kuumaa seuraa car sex homoseksuaaliseen

kuumaa seuraa car sex homoseksuaaliseen

Edmonton Oilersin vuoden ykkösvaraus Nail Jakupov siirtyy Erik Karlssonilla lupa neuvotella muiden seurojen kanssa. Kauppahuhut Erik Karlssonin ympärillä kiihtyvät, kun Ottawa NHL on luvulla tunnettu liigana, jossa joukkueet ovat Joe Thorntonin peliura saa jatkoa ainakin yhden kauden verran San Tavares jätti Islandersin tyhjän päälle: GM Lamoriellolla on nyt mestarivalmentaja, runsaasti tilaa palkkakatossa, mutta surkea kokoonpano. New York Islanders ei varautunut kunnolla siihen vaihtoehtoon, Etsi vain otsikoista Jäsenen nimi: Jaa mahdolliset useat käyttäjänimet pilkulla.

Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Edellinen ketju Seuraava ketju.

Tässä heterotyttö kainalossa ja häntä lesbojen edessä intohimoisesti suudellen bailataan! Joka päivä jossain lehdessä joku missi kertoo mieskuvioistaan tai joku muu tyrkky kertoo uudesta suhteestaan.

Katso Mirkun ja Markun kuumat lomakuvat. Jostain syystä tosiaan tätä ei nähdä minään heterorummutuksena, mutta auta armias kun joku kertoo jossain olevansa homo.

Tarviiko sitä saatana kaikille kertoa! Räikeämpää kaksilla rattailla ajamista näkee harvoin. Toxic Enema Jäsen Suosikkijoukkue: Saankohan ahdasmielisen hetskujuntin leiman, jos heitän epäilykseni homoseksuaalisuuden yleisyydestä. Kaikessa vastaan tulleessa psykologisessa kirjallisuudessa homoseksuaalisuuden esiintyvyydeksi miehillä on populaatioissa esitetty prosenttia, naisilla hieman vähemmän.

Näin siis kerrottiin Iltalehden jutussa tänään: Suurin osa ihmisistä on ymmärrettävästi ja perustellusti tarkkoja yksityiselämästään. Tärkeintä on voida hyvin ja tietää, että on hyvä juuri sellaisena kuin on. Toxic Enema , Lenkkeilijälle ja muille "ylpeille stadilaisille" aiheen mukaiset terveiset Fingerporin muodossa.

Menköön sitten onlineriksi tai hlökohtaisuksiin: Useamman nimimerkkin puolelta on yritetty. Mutta ei, niin ei. Ihan sama, tää oli tässä. Ja toiselle voi tulla siitä, virheellisesti tässä tapauksessa, tuollainen olo ikäänkuin kiittäisit palveluksesta. Ehkä Mosse ihana lempinimi! Anyway, kiitos tästä blogista! Mä oon aivan koukussa! Löysin tämän joku aika sitten ja ahmin ensin nuo alun tekstit ja nyt seuraan silmä kovana uusia päivityksiä.

Oon kirjoitellut itse seksikokemuksista ja ajatuksista, lähinnä itselleni, mutta muutaman tekstin olen juuri julkaissut. Monet sun päivityksistä on ollut sellaisia, että melkein piti tarkistaa, että oliko se sun kirjoittama vai mun..

Ja jos joku epäilee, että nämä sun jutut ei oo aitoja, koska ne on niin uskomattomia, niin sanonpa, että hahaa! Totuus on usein tarua ihmeellisempää. Sen verran olen itsekin tahkoa kiertänyt, että voin täysin samastua moniin sun kokemuksiin. Sillä erolla, että itse päädyin aikoinani avioeroon, koska en voinut elää seksittömässä liitossa.

Toki muitakin syitä oli eikä elämä ole koskaan niin mustavalkoista. On kuitenkin mahtava lukea näitä tekstejä!! Ehkä se "pelkkä" kiitos oli vähän turhan kliininen siinä tilanteessa.

Toisaalta taas mä olen vähän varovainen tunteenilmaisuissani, en halua antaa sitä kuvaa että olen jotenkin takertumassa, tai että mulla olisi edes ns. Kiitos ihanasta palautteesta, kävin kanssa kurkkimassa sun blogia ja pistin seurantalistalle - kokemukset vaikuttaa nimittäin aika samanlaisilta tosiaan!

Itse monta vuotta seksittömässä avioliitossa eläneenä ja sittemmin uuden rakkaan ja loistavan parisuhteen löytäneenä tunnistan hyvin "tarpeen" kiittää. Toinen antaa jotain sellaista, jota en aiemmassa elämässä ole saanut kokea ja se tuntuu näin parin vuoden yhdessäolon jälkeenkin "harvinaiselta", vaikka seksi onkin tässä suhteessa mahtavaa joka kerta.

Arvostus toista ihmistä kohtaan on todella korkealla, kun on ollut epätyydyttävässä suhteessa aiemmin. En kiitä, ei tulisi mieleenkään. Kehun kylläkin ja kerro miten ihanaa oli jne. Minustakin on omituista kiittää tilanteessa, jossa kaksi tasavertaista ihmistä tekee jotakin yhdessä panostaen molemmat siihen aktiviteettiin. Sama jos lähtisin miehen kanssa lenkille, niin en mä lenkin jälkeen kiittäisi miestä.

D Saattaisin sanoa, että olipa mukavaa, jos oli kiva lenkki. Seksin jälkeen kiittäminen saattaa lähteä siitäkin, että mieleen on iskostunut käsitys, että mies antaa naiselle orgasmin. Olen tästä niin eri mieltä! Kaikki ovat vastuussa omasta orgasmistaan. Tämän tajuaminen teki seksistä paljon rennompaa, spontaanimpaa, kokeilevaa, kivempaa. Minun ei tarvitse stressata, että apua pakko tulla. Ja mies ei tunne epäonnistuneensa jos en tulekaan.

Joo, noin se meilläkin menee ja monesti tosiaan itse tuo vastuu otetaankin, eikä siinä mitään: Olisihan se nyt aika karmeaa, jos joka kerta pitäisi melkein väkisin autella se toinen huipulle ja sitten sille toiselle tulisi siitä paineita, ja sittenhän se ei onnistu mitenkään. Meillä saattaa muutenkin olla seksiä, joka ei edes pääty orgasmiin, siitä keskeisyydestä ollaan onneksi opittu pois.

Miksei voisi kiittää yhteisen lenkinkin jälkeen ihan arkisesti, että kiitos lenkkiseurasta? Ja toinenkin voi siihen vastata, että kiitos itsellesi, onpa ollut mukavaa tehdä tätä yhdessä. Mulla on monesti, lähes päivittäin, tapana ainakin töissä kiittää seuralaista lounasseurasta. Siitä että, molemmat vietiin toisemme hetkeksi muualle työympäristöstä ja juteltiin niitä näitä.

Mun mielestä on eri asia kiittää seurasta kuin kiittää orgasmista. Jos kiittää orgasmista jää sellainen olo että naisen orgasmi on miehen vastuulla ja tulee ehkä turhia paineita miehelle. Mä saatan kiittää, varsinkin sellaisissa tilanteissa jos mulla on vaikka ihan karmea stressi päällä ja sit mies tulee, että tuus nyt tänne, ota breikki, sä saat nyt vain maata silmät kiinni ja mä nuolen sulle ihanan rentouttavan orgasmin: Mä kiitän sitä siitä että se tajusi antaa mulle just sitä mitä sillä hetkellä tarvitsin.

Olen ollut itse samanlaisessa tilanteessa. Sitten olen lähinnä kehunut, kuinka uskomaton mies on. Oon niin uusi näissä blogi-jutuissa, että tulee varmaan muitakin sähläyksiä vielä eteen. Koin edellisen blogialustan hankalaksi, vaikkakin mahdollisti monia juttuja. Siirsin blogin tänne, koska täällä oon lukenu blogeja eniten ja tämä tuntuu tutuimmalta. Siispä samat jorinat löytyy nyt täältä:. Ja sorry kuokkiminen sun kommenttikentässä!

Kiitoksen sijaan olen opettellut sanomaan: Lisäksi huokailen, paijaan ja osoitan läsnäolollani, että olen onnellinen ja tyydytetty.

Joskus toimii vain hiljaisuus ja iho ihoa vasten oleminen. Vaipuminen hiljaiseen nirvanaan ja kuunnella siten tyyntyvää sydämen sykettä.

Mutta ymmärrän tunteen kiitollisuudesta siitä, että toinen tuottaa mielihyvää. Miksi kiitos sitten tässä asiayhteydessä on huono.

Ehkä siksi, että tulee tunne siitä, ettei olisi toisen kanssa tasavertainen vaan tuntisi olevan alempana kuin toinen ja pitäisi kiittää, jotta teksi selväksi, että tajuan pienuuteni. Ehkä kiitoksen antaja olisi ikään kuin alisteinen ja toinen suuressa hienoudessaan antaisi armollisesti sinulle mielihyvää. Omaan korvaani kuulostaa todella oudolta tämä asenne, että kiitoksen sanominen asettaisi kiittäjän jotenkin alempaan asemaan.

Ihme valtapeliä, tai sellainen siitä tulee mieleen. Koskeeko tämä vain suhteessa sanottuja kiitoksia, vai onko teillä vaikeuksia kiittää myös työkavereita, ystäviä, vieraita yms.? Olen itse kasvanut jopa stereotyyppisen ylikohteliaassa kultuurissa jossa pyydetään anteeksi ja kiitetään melkein kaikesta, ihan automaattisesti. Kiitin juuri aamulla miestäni myös kivasta viikonlopusta, vaikka täysin tasavertaisina sitä yhdessä vietettiin.

Voitte siis varmaan kuvitella, etä hyvän seksin jälkeen kiitosvirtani on vuolas. Kiitos on yksi maailman kauneimmista sanoista. En elä yhtäkään päivää sanomatta jollekin kiitos saati sitten tuntematta kiitollisuutta. Kommenttini koski ainoastaan sekasin yhteydessä annettua kiitosta. Tuolloin, ei mielestäni, tarvitse kiittää orgasmista vaan hiljainen läheisyys, paijaaminen ja silittely kertovat enemmän kuin sana Kiitos.

Kyllä minä myöskin kiitän tietysti työkavereita, tavarantoimittajia, sukulaisia, naapureita ja vieraitakin. Suhteessakin kiitän, jos toinen tuo kupin kahvia tai lämmittää saunan, tai antaa hieronnan tai taluttaa koiran.

Tässä kontekstissa oli kyse orgasmista kiittämisestä, joka siis saattaa tuntua joillekin oudolta. Sä tässä aika hyvin puit sanoiksi, mitä mä luulen, että Mosse tarkoitti kun sanoi, ettei saa kiittää. Yksi vastasi sanoneensa seksin jälkeen "kiitos", mihin toinen heti kommentoi "en kiittänyt". Jälkimmäinen oli siis Mossen linjoilla. Enkä tosiaankaan muista, ketkä vastaajat olivat ja mikä tarkka kysymys oli jne, tosta on vuosia.

Ihan vähän aikaa sitten lukemani teksti, jossa 3 miestä paneskeli keskenään ja kiittelivät toisiaan vähän väliä refleksinomaisesti, mikä nostettiin dialogissa koomiseksi elementiksi tekemällä siitä erikseen numeroa.

You know what that does to his ego. Tää johti mut jotenkin ajattelemaan, että jos tuo on joku miesjuttu, että kiittäminen seksin yhteydessä tosiaan saa vähän kuin sellaisen palveluksesta kiittämisen sävyn? Kiitos ei ole ruma sana, mutta tykkään paljon siitä miksi ja miten Mosse ilmaisi ettei halua tuossa tilanteessa niin sanottavan. Ja joskus voi olla tarpeen oikeasti kertoa ettei anna toiselle mielihyvää saadakseen jotain itselleen tai koska tuntee velvollisuuden siihen.

Jos ei ole koskaan kohdannut seksikumppania joka käy seksissä kuten oma Talviheilani jonkin ajan takaa sanoen "jos annat mulle suuseksiä mäkin voin antaa sulle" , niin hyvä, mutta on ihmisiä jotka ihan oikeasti kaipaavat ehkä tietämättäänkin vakuutusta siitä, että seksikumppani todella tekee asioita vain välittämisestä ja antamisen ilosta.

Mä en tiiä mistä kuulin ekaa kerran sanonnan että seksistä ja viinasta ei saa kiittää..

LIVEJAMSIN HOMO AMATÖÖRI SEKSI Arvostus toista ihmistä kohtaan on todella korkealla, kun on ollut epätyydyttävässä suhteessa aiemmin. Ilmeeni oli ehkä vähän eksynyt — itseasiassa jäin ajatuksissani kelaamaan sitä, kuulinko oikein; tai mitä hän olisi vaihtoehtoisesti voinut sanoa, jossa olisi ollut enemmän järkeä Mr. Kiitos sanoistasi ja toivottavasti tämä selvensi ehkä epäselvää kommenttiani. Syvä huokaus, ja kasvoille kärsivällinen ilme, jota voitaisiin käyttää pentukoiran siisteyskasvatuksessa tai kertoessa lapselle, miksi on huonohko idea syödä väriliituja. Ja joskus voi olla tarpeen oikeasti kertoa ettei anna toiselle mielihyvää saadakseen jotain itselleen tai koska tuntee velvollisuuden siihen. Tässä heterotyttö kainalossa ja häntä lesbojen edessä intohimoisesti suudellen bailataan!

SUKUPUOLITAUTITESTIT HELSINKI KALUN HOMO HIEROMINEN

THAIHIERONTA MIKKELI GAY SEKSI VANTAA