Iskuri kokemuksia iso kalu homoseksuaaliseen

.

OMAT ALASTONKUVAT GAY TOON SEX

Esimerkkikuvan todenmukaisuuteen hän ei siis usko itsekään, mutta silti hän tekee palstatyyliin tuollaisen megayleistyksen. Huomaa että nyt puhutaan miss Helsingistä, siis naisesta jonka pitäisi kai olla sieltä naisellisimmasta päästä ja hänestäkin ainakin jossain olosuhteissa voi noinkin miehekäs kuva tulla niin entä sitten monesta muusta?

Kuvahaku löytää kyllä tuosta Jessicasta ihan naisellisiakin kuvia mutta ne on varmaan ennen kuin on alkanut simona treenaamaan miehekkyyttä itseensä. Naisesta on siis edustavampiakin kuvia. Yksi huono kuva ja johtopäätös on, että naiset muuttuvat maskuliinisemmiksi. Siis kaikki sukupuolensa edustajat muka.

Sitä paitsi eikös luonto eli me kaikki ole itse asiassa muuttumassa feminiinisemmäksi e-pillerivirtsan ja kaiken maailman kemikaalien johdosta? Oli muitakin "huonoja" ilmeisesti tuoreempia kuvia. Ne kemikaalit muuttaa miehiä femiinisemmiksi mutta naisiin se ei kai niin vaikuta, ne ainakin kuittaa sen sitten alkoholilla ja treenipirtelöillä.

Jep, sukupuolet alkavat muistuttamaan aina vaan enemmän toisiaan. Naiset käyttäytyvät miehekkäämmin ja näyttävät miehekkäämmältä. Samaan aikaan tälläkin palstalla herkät ikisinkku miehet kiukuttelevat romantiikannälässään tekemättä ongelmilleen mitään.

Naiset on valineet olla miehekkäitä niin mitä me voidaan muka tehdä? Ikiksen ei tarvitse omaa kuvaansa tänne laittaa. Osaamme kyllä piirtää sen ihan itse kirjoitusten pohjalta. Olla miehekkäämpiä, niin naiset voi olla taas naisia. Kaivoin tän esille ihan sua varten: Mutta kisakauden ulkopuolella norminesteillä ja terveillä rasvoilla ovat hyvännäköisiä, mutta enpä jaksa niitä googletella.

Mullakin on aivan varmasti enemmän lihasta kuin liikuntaa harrastamattomalla miehellä. Jos olen jonkun pehmeän rimpulan mielestä miehekäs, niin ehkä se on sen rimpulan ongelma: Ei ne kuitenkaan niin hyvännäköisiä ole kuin Audrey, ei lyhyt tukkakaan riitä viemään naisellisuutta: Jos tuolta pesee meikin pois, se näyttää ihan pikkupojalta. Tuo on ihan yhtä maalattu kuin edellinenkin kuva. Äläs nyt sekoita näihin maskuliinisiin-suominais-keskusteluihin Audreyta;. Audrey on varmasti kaunis myös ilman meikkiä, mutta tuo kuva ei ole meikitön.

Löytyy silmänrajaukset, mascarat, huulipunat jne. D Mutta onko reilua verrata kaunista elokuvatähteä johonkin kuivahtaneisiin yliblondattuihin fitnesspimuihin? Vai oliko pointtina se, että ollakseen naisellinen täytyy olla äärimmäisen siro? Mun mielestäni tuo ei ollut kovinkaan hyvin treenattu nainen. Sillähän tursusi pehmeää rinkulaa bikinien yläpuolelle ja peppukin näytti kurotun nillä biksuilla kasaan. Vaikka varmasti paremman näköinen tuokin on ilman pakkelikerrosta.

Ikis itkee sitä miten tuntee itsensä hiireksi vahvoihin naisiin verrattuna. Kannattaisiko hankkia sellainen täydellinen vartalo ja rautainen itsetunto mitkä minullakin on ;- Ei sitten enää tarvitse valittaa omaa heikkoutta.

D Maskuliininen versio femiinisestä ja passiivis-aggressivisesta edellisestä versiosta siis. Se kuvastaa minua hyvin. Toisin kuin jotain ätmejä ;-. Vaihdoimme viikonlopun jälkeen kuulumisia töissä. Kerrottuani, että lopettelin tontin raivaamista kaatamalla muutaman puun, herätin kummastusta kollegoissa ja joku kysyikin suoraan, että eikö se olisi miesten puuhaa? Jos joku mies kertoo viikonlopun jälkeen leiponeensa kakun tai loihtineensa mahtavan gourmet-illallisen, ei se herätä kenessäkään kummastusta.

Miksi sitten naisten metsurina heiluminen herättää? Miehet ovat jotenkin huomaamatta saaneet vallata aiemmin perinteisesti naisten ammateiksi miellettyjä ammatteja, heitä on hoitajina, kampaajina jne.

Ja he ovat oikeasti erittäin hyviä työssään. Vaatiihan se rohkeutta ylittää raja ja tehdä jotain, mitä ei oikein mielletä miesten jutuksi, joten heillä on varmasti kova motivaatio ryhtyä alalle. Onhan naisissakin autonasentajia ja remppareiskoja ja varmasti siihenkin totutaan samalla tavoin kuin mieshoitajiin ja kampaajiin. Tarkoittaako tämä sitä, että miehet naisistuu ja naiset miehistyy? Kuulin näin väitettävän jossain ohjelmassa, harmi kun en muista missä.

Ajatella jos tulevaisuudessa miehet kävelisivät piikkareissa helmat hulmuten ja naiset…niin pukeutumisessahan me on otettu miehiltä housut jo aikoja sitten. Annetaan siis miehille ne hameet suosiolla!

En ehtinyt kuulla mihin väite perustuu, koskiko se nimenomaan ammatteja vai yleensä elintapoja tai muuta sellaista? Joka tapauksessa miehet ovat viime vuosina alkaneet käyttää enemmän ihonhoitotuotteita ja esimerkiksi kosmetologipalveluja. Mitä naiset tekevät vastapainoksi? Tästä kehityksestä saisi väännettyä aika mielenkiintoisa skenaarioita tulevaisuudesta… http: Toisaalta sosiaali- ja terveysalan ammatteja opiskelemaan on tullut selvästi aiempaa enemmän miehiä. Savon ammatti- ja aikuisopistosta valmistui tänään pitkästä aikaa naispuolisia LVI-asentajia.

Neljän tytön osuus valmistuneista LVI-asentajista oli kymmenen prosenttia. Edellisen kerran naispuolinen LVI-asentaja valmistui tästä oppilaitoksesta luvulla. Opiskelu on näyttänyt myös ammatin varjopuolia. Suvin mukaan osa töistä - vaikkapa kaasupullojen nostelu - on hyvin raskaita. Huoneistoja remontoivat naiset Kokonaisuutena ammattikoulujen rakentamisen ja esimerkiksi metalli-, kone- ja energiatekniikan opetusalat ovat vielä hyvin miesvaltaisia.

Naisten osuus on jopa pienentynyt muutamana viime vuonna. Joillakin tekniikan opetusaloilla muutokset toiseen suuntaan ovat kuitenkin suuria. Rehtori Juhani Kauppinen Savon ammatti- ja aikuisopistosta kertoo, että tytöt ovat lähes vallanneet joitakin aloja. Toinen on uutena alana sisustajan koulutus. Sielläkään ei taida tällä hetkellä olla yhtään poikaa, Kauppinen muistelee.

Tulevat rakennusmaalarit , laatoittajat ja huoneistojen remontoijat ovat siten valtaosin naisia. Miehiä hoitoalalle Toinen selkeä suunta koskee miehiä, sanoo Kauppinen. Se on alkanut houkuttelemaan poikia, miehiä, alan vaihtajiakin. Viime syksynä lähihoitajaopinnot aloitti yli miestä. Miehille liikeni siten noin kaksitoista prosenttia aloituspaikoista.

Määrä on kasvanut huomattavasti parissa vuodessa. Vuonna lähihoitajaopintoihin tuli noin miestä. Työelämä muuttuu Se, että perinteisiin miesten ammatteihin on tullut naisia, on jo vaikuttanut työelämään, sanoo rehtori Juhani Kauppinen.

Esimerkiksi maalausliikkeet vierastivat aluksi naisia rakennusmaalareina, mutta nyt kun heitä on tullut lisää, on töitä järjestelty uudelleen, kuvaa Kauppinen työelämästä kantautuneita viestejä.

Yleensähän naisten jälki viimeistelyssä on parempaa kuin miesten jälki, Kauppinen uskaltaa arvottaa. Suomessa naisille ja miehille maksetaan tasa-arvolain ja samapalkkaisuusperiaatteen mukaisesti samanlaisesta työstä samaa palkkaa.

Niinhän pitää tietysti ollakin. Sanonta naisen eurosta selittyy pitkälti eri alojen ja ammattien eriytymisellä miesvaltaisiksi ja naisvaltaisiksi. Meillä on yhä edelleen selvästi naisten töitä ja yhtä selvästi miesten töitä, jos kohta korkeat raja-aidat ovat madaltuneet ja joillakin aloilla jopa kaatuneet.

Naiset ovat vallanneet joitakin ennen miesvaltaisia aloja. Muun muassa toimitukset ovat naisistuneet ja naisia valmistuu esimerkiksi eläinlääkäreiksi tuntuvasti miehiä enemmän. Mies ei puolestaan ole enää kummajainen hoitoalan ammateissa, vaikkapa lastentarhoissa tai terveydenhuollon tehtävissä. Perusteena palkkavertailuissa tavataan käyttää Tilastokeskuksen ansiotasoindeksiä, joka kuvaa sukupuolten välistä laskennallista ansioeroa koko työmarkkinoilla.

Palkkauksessa näkyy, etteivät naiset ole edenneet urallaan kuten miehet, jotka tekevät lisäksi naisia enemmän ylitöitä, kun naiset ovat ottaneet vastatakseen perheestä, lapsista ja kotitöistä.

Onko kaikki siten mallillaan? Onko siis ideologispoliittista haihattelua pyrkiä vaikuttamaan miesten naisten väliseen palkkaeroon? Hallitusohjelmissakin on jo vuosia vannottu samapalkkaisuusperiaatteen ja -ohjelman nimiin, vaikka kolmikantainen ohjelma ei ylläkään tavoitteeseensa kaventaa naisten ja miesten palkkaeroa enintään 15 prosenttiin vuoteen mennessä.

Suomessa palkkaerot on betonoitu työelämän jakautumisella miesten ja naisten aloihin, mikä on onneton ja myös kestämätön peruste maksaa naisvaltaisille aloille huonompaa palkkaa kuin miesten töissä. Samanarvoisen työn käsite on kovin epämääräinen, kun ammattikuntien palkkaerot ovat pitkän ajan summa ja kertovat paitsi alojen arvostuksesta myös niiden palkanmaksukyvystä. Naisvaltaisten aloille ei ole merkittävästi onnistuttu saamaan suurempia palkankorotuksia, vaikka usein työmarkkinapöydissä onkin väännetty erityisestä tasa-arvolisästä.

Rakenteellisen vinouman oikaisu ei ole edistynyt toivotusti, sillä perinteet ja stereotypiat istuvat turhan tiukassa. Sukupuoliennakkoluulot ja -odotukset vaikuttavat edelleen koulutus- ja uravalintoihin. Vaikka naiset ovat jo miehiä koulutetumpia, he päätyvät töihin huonommin palkatulle julkiselle puolelle ja palvelualoille. Näkyviä tuloksia tuottaisi esimerkiksi se, että miehet hyödyntäisivät tähänastista ahkerammin perhevapaitaan.

Sukupuolten välistä ansioeroa ei saa pitää luonnonlakina. Samanpalkkaisuus on laveanakin tulkintana kauniin tasa-arvoinen periaate, jota kohti pitää pyrkiä, vaikka sitä ei kokonaan edes saavutettaisi. Me Naiset vuonna http: Yksinäinen nainen on rohkea nainen, totesi Me Naiset vuonna artikkelissa Rohkea, heikompi sukupuoli.

Jutun mukaan naiset ovat vahvempia kuin miehet mutta myös kovia muuntamaan totuutta toiseksi. Naiset eivät masennut yhtä helposti kuin miehet, naiset raivaavat itselleen tien vaikka läpi harmaan kiven, he valehtelevat, taistelevatkin tarpeen vaatiessa ja kestävät hammaslääkärinkin tuolissa paremmin kuin miehet.

Nainen on niin hyvä poliitikko, ettei hän usko voittoon, ennen kuin on siitä vuorenvarma. Naisen taitavan diplomatian viimeinen valtti on tekeytyminen marttyyriksi. Naisen ylivoimaa todisti myös Unescossa työskentelevä Ashley Montag. Naisten keski-ikä on korkeampi kuin miesten. Naiset kestävät myös koettelemuksia paremmin. He osaavat paremmin hallita tunteitaan ja ovat henkisesti joustavampia kuin miehet.

Hokema naisten turhamaisuudestakaan ei pidä paikkansa. Turhamaisimmat peilin edessä seisojat eivät olleet naisia vaan miehiä. Silloin hänen ei tarvitse näytellä heikkoa ja turvatonta naisparkaa. Miksi miehet pelkäävät vahvaa naista? Ei sillä, että olisin erityisen voimakas, mutta kaiketi vain harva nainen on todella vahva. Vaikea sanoa, miten asian kokisin, tuskin ainakaan niin että se miehekkyyttäni alentaisi. Jos nainen osaisi koota hyvin Ikean kalusteet tai huoltaa autoa, mitä minä itse en siis osaa, olisi se mielestäni ainoastaan fantastista.

Olemme vastaavankaltaista ongelmaa pohtineet miespuolisten golfkavereiden kanssa. Haluaisimmeko, että a tyttöystävämme golfaisivat, jolloin olisi aina golfseuraa tarjolla, vai b ei golfaisi, jolloin olisi "hyvä syy" olla ystävien kanssa ilman tyttöystävää? Tätä ollaan jatkettu kysymyksellä: Kummassakin on olisi hyvät puolet. Hyvän golffarityttöystävän kanssa ei itse tuskastuisi huonon pelaajan kanssa, mutta olisiko raskasta olla itse aina huonompi?

Toisaalta huonosti pelaavat naiset ovat rasittavia, varsinkin huonosti pelaavat tyttöystävät, joten se olla itselle raskasta, vaikka "saisikin" olla parempi pelaaja tässä hypoteettisessa tilanteessa.

Itse valitsisin näistä vaihtoehdoista hyvän golfarin, kuten valitsisin myös teknisesti lahjakkaan, tai miksei fyysisesti voimakkaan, naisen.

Oma itsetuntoni ei rakennu perustuen muiden taitoihin tai ominaisuuksiin, vaan omiini. Se on jopa mukavaa, näiden asioiden parissa puuhaillessa saa usein jopa monet hyvät naurut, jos vaikkapa koottavana oleva kirjahylly romahtaa tai seinään kiinnitettävä taulu ei suostu millään asettumaan suoraan. Historiaa taaksepäin katsoen mies on aina ollut se, joka hoitaa vaativimmat tehtävät, mutta valitettavasti nykyisin huomaa nuoremmista herroista, ettei heillä myöskään riitä innostusta ja kiinnostusta — eikä varsinkaan teknisiin suorituksiin.

Mielestäni on hyvä, että myös nainen jaksaa ja osaa tehdä. Nykyään paljon on miehisiä ammattialoja, joihin on sekoittunut naisia.

Mutta jos olisi, niin olisin vain ylpeä, että tyttö pärjää. Tätä kautta mies sitten kokee olonsa uhatuksi. Uuden maailman amatsonit http: Maailman suurin sademetsä sai nimensä näistä naissotureista. Meidänkin amatsonimme totta Antiikin naissotureita on pidetty taruolentoina, mutta uudet arkeologiset löydöt kertovat toista. Muinaisessa Kreikassa ja suuressa osassa Lähi-itää kerrottiin tarinoita amatsoneista, naissotureista, joilla oli vain yksi rinta.

Oikea rinta näet leikattiin tai surkastutettiin pois, jotta jousen käyttö oli helpom-paa. Yleisen etymologisen selityksen mukaan naiset saivat nimensäkin tästä piirteestään. Kreikan mazós merkitsee rintaa ja a- on kielteinen etuliite. Tulkinta ei kuitenkaan ole kiistaton. Joidenkin mielestä nimi tarkoittaa ne, joita ei ole rintaruokittu.

Tarinoiden mukaan amatsonit asuivat tunnetun maailman reunamilla Mustanmeren rannoilla skyyt-tien naapurissa. Sinne heidät sijoittaa myös luvulla ennen ajanlaskun alkua elänyt kreikkalainen historioitsija Herodotos, joka itse jopa kävi alueella laajoilla perinteenkeruumatkoillaan.

Hän yhdistää soturinaiset sarmaatteihin, sekakansaan, joka oli syntynyt alkuperäisten amatsonien ja skyyttien sekoittuessa. Legendan mukaan varhaiset amatsonit ja skyytit kävivät keskenään ankaran taistelun, jota kumpikaan osapuoli ei kyennyt voittamaan.

Yhteen-otto päättyi ratkaisemattomana, ja joukot vetäytyivät tahoilleen. Skyyttimiehet olivat kuitenkin ennättäneet ihastua soturinaisten urheuteen niin syvästi, että halusivat lapsia heidän kanssaan.

Niinpä miehet leiriytyivät amatsonien naapuriin ja tarjosivat heille rauhaa. Nämä päästivät miehet leiriinsä ja pariutuivat heidän kanssaan. Tästä sai alkunsa sarmaattien matriarkaatti, joka kannusti myös naisia ratsaille ja taistelukentille.

Haudoissa naisia aseineen Skyytit ja sarmaatit ovat todellista historiaa - molempien kulttuureista on saatu selvät arkeologi-set näytöt. Amatsoneja sen sijaan pidettiin myyt-tisinä olentoina, kunnes yhdysvaltalais-venäläinen tutkijaryhmä muutamia vuosia sitten löysi hautoja, jotka tuntuvat osoittavan naissotureiden olemassa-olon todeksi.

Haudat kaivettiin esiin Donin ja Volgan halkomilta aroilta, juuri sieltä, minne Herodotos sijoitti matriar-kaaliset yhteisöt. Vainajat ovat naisia, jotka on haudattu sotureiden lailla aseineen ja koruineen. Miekat ja tikarit on tutkijoiden mukaan selvästi tehty naisten käyttöön, koska aseiden kädensijat ovat pienemmät kuin miesten haudoista löytyneiden.

Haudat on ajoitettu vuosiin ennen ajanlaskun alkua. Tämä sopii hyvin yksiin sarmaat-tien historiallisten vaiheiden kanssa. Kulttuurin tiedetään kuihtuneen viimeisinä ajanlaskun alkua edeltäneinä vuosisatoina, sen jälkeen kun sarmaatit joutuivat vetäytymään Aasiasta tunkeutuneiden paimentolaisten tieltä.

Samaan aikaan häviävät myös tarinat amatsoneista. Antiikin viimeisen suurvallan Rooman historiallisissa lähteissä heistä ei enää juuri puhuta.

Perimätieto muistaa naisvallan Ajatus matriarkaateista ei ole pelkkää arvailua. Se saa tukea suullisesta perinteestä. Useiden Amazonian heimojen perimätieto kertoo ajasta, jolloin naiset johtivat päällikkökuntia ja osallistuivat sotaretkiin. Erityisen paljon tällaisia kertomuksia tunnetaan Amazonjoen pohjoispuolisilta alueilta, samoilta seuduilta, joille varhaiset tutkimusmatkailijat useimmiten sijoittivat Amazonian.

Ehkä luvulla juuri siellä oli vahva naisvaltainen päällikkökunta, joka hallitsi joen liepeillä asuvia heimoja - niin kuin Carvajal kirjoitti. Samanlaisia, joskin myyttisempiä tarinoita on kerrottu myös Amazonin eteläpuolella.

Xingujoen ympäristössä perimätietoa on edelleen tallella. Siellä muinaisia naissotureita kutsutaan yamuricumá-naisiksi, naisiksi, jotka oppivat elämään ilman miehiä. Jotkin heimot järjestävät yhä myös seremonioita näiden naisten kunniaksi. Mielenkiintoista eri heimojen muistitiedoissa on myös se, että melkeinpä poikkeuksetta naissoturit kuvataan vaaleiksi tai vaaleammiksi kuin rannikon intiaanit. Tämäkin piirre, joka luonnollisesti selittyy sillä, etteivät lehväkaton alla asuvat ihmiset enemmälti rusketu, osuu yksiin sen kanssa, mitä Carvajal kertoi amatsonien ulkonäöstä: He olivat hyvin vantteria ja alastomia muuten paitsi hävynseudultaan.

Se on myös elähdyttänyt sosiaaliantropologista keskustelua nostamalla esiin pitkään vaietun tabun: Vastakkaisen sukupuolen roolin omaksuneita transseksuaalisia naisia ja miehiä on ollut useimmissa Uuden maailman intiaanikulttuureissa, joskin hieman eri määrin eri paikoissa.

Yleistäen voi sanoa, että naisten sukupuoliroolinvaihto, amatsonismi, on ollut tavallisempaa Etelä-Amerikassa, miesten transseksuaalisuus, berdatsˇismi, Pohjois-Amerikassa. Länsimaisessa kulttuurissa transseksuaalinen käyttäytyminen on perinnäisesti mielletty häpeälliseksi, mutta intiaanikulttuureissa roolinvaihtajia kunnioitettiin ja pidettiin jopa pyhinä.

Berdache-miesten tiedetään toimineen samaaneina, ja monien naissotureiden kerrotaan kohonneen yhteisönsä päälliköksi. Tätä taustaa vasten kertomukset Etelä-Amerikan amatsoneista muuttuvat entistäkin uskottavammiksi. Juha Hiltunen on Amerikan alkuperäiskulttuurien dosentti Oulun yliopistossa. Tyypillinen suomalaisisä, jolla on samat oikeudet ja velvollisuudet vauvaa kohtaan kuin äidillä. Olen nähnyt vain tuollaisia huolehtivaisia isiä, aivan kuin äitejä, mutta miespuolisia.

Naisista tuli niin vahvoja, että osa miehistä syrjäytyi ja syyttää nyt ongelmistaan ulkomaalaisia. Suomalaiset naiset taas [etsivät puolisoa ulkomailta], koska haluavat tunteikkaampia miehiä kuin suomalaiset. Vaikeinta on tottua syljeskelyyn ja kuseskeluun julkisella paikalla, purnaa yksi englanninkielisessä ryhmässä. Jopa työpaikoilla suomalaiset eristäytyvät ulkomaalaisista.

Eikä suomea opi, koska jos kysyy jotain suomeksi, suomalaiset vaihtavat heti englanniksi. Venäläinen siivooja läksyttää suomalaisia veteliksi sottapytyiksi. He eivät osu pönttöön tai roskikseen heittäessään paperia, jättävät hiuksiaan kaikkialle ja läikyttelevät kahviaan jopa omille pöydilleen.

En ole varma, onko kiroilu paras tapa kehittää lapsista maailmanluokan pelaajia. Täällä on vähemmän moukkia ja röyhkeyttä. Yksi monista syistä rakastaa Suomea. Jotkut kertovat, että Suomi on muuttanut heitä. Kotimajoituksessa nämä saavat luontevan kosketuksen suomalaiseen kulttuuriin. Irakista tullut Sahar on oppinut suomalaiselta perheeltään, että naiset voivat olla vapaita, ja heillä saa olla mielipiteitä. Pääkaupunkiseudulla asuvat Karoliina Ek ja Tomi Andersson seurasivat huolestuneina syksyllä puhjennutta pakolaiskriisiä.

Pariskunnan mielissä heräsi kysymys: Kun Ek ja Andersson kuulivat Refugees Welcome Finland -verkostosta, joka organisoi turvapaikanhakijoiden kotimajoitusta, he päättivät lähteä mukaan toimintaan, vaikka eri kulttuurista tulevan ventovieraan ihmisen majoittaminen omaan kotiin arvelutti aluksi.

Jos olisimme itse samassa tilanteessa, niin haluaisimme, että joku ottaisi meidätkin kotiinsa, ja kaikki on mennyt ihan loistavasti, Ek sanoo.

Ekin ja Anderssonin talossa oli sopivasti yksi huone vapaana, ja marraskuussa sinne muutti uusi asukas, Irakista tullut vuotias Sahar. Silloin nainen kävi perheensä kanssa ostoksilla Turkissa.

Lähtö Suomeen koitti, kun Isis alkoi saada jalansijaa Irakissa. Sahar ei tiennyt Suomesta juuri mitään, mutta oli kuullut, että Suomi voisi olla hänelle hyvä maa, koska täällä on uskonnonvapaus. Isisin tapa kohdella naisia huolestuttaa Saharia, sillä erityisesti hänen kaltaisensa naimattomat naiset ovat vaarassa joutua seksiorjiksi. Usein Irakissa avioidutaan noin 25 ikävuoteen mennessä, mutta Sahar ei ole halunnut vielä naimisiin.

Hän on opiskellut tietojenkäsittelyä yliopistossa ja haluaisi myös työpaikan, mutta naiselle se ei ole helppoa Irakissa. Miehet määräävät Irakissa naisten elämä on ollut rajoitettua jo ennen Isisin aikaa. Jopa ostoksille mennessä on hyvä olla mukana joku miespuolinen henkilö, kuten aviomies, isä tai veli. Niin on turvallisempaa, ja yksin liikkuvaa naista voidaan pitää myös "huonona naisena".

Suomessa Sahar on yhtäkkiä vapaa. Perheen miehet eivät enää kontrolloi hänen tekemisiään tai pukeutumistaan. Voin päättää itse, mitä teen elämälläni. Irakissa vallitseva kulttuuri päättää puolestani. Voiko Suomessa seurustella menemättä kihloihin?

Suomessa turvapaikanhakijat ovat kahden kulttuurin vaikutuspiirissä. Irakilaisella yhteisöllä on vahva vaikutus, vaikka Suomessa on eri säännöt. Suomessa ollessaan Sahar ei ole tapaillut miehiä, mutta seurustelukulttuuri on iso puheenaihe hänen naispuolisten ystäviensä keskuudessa.

Irakissa naisen ja miehen pitää mennä kihloihin, jotta he voivat tapailla. Sen vuoksi lähes tuntemattomat ihmiset voivat kihlautua, mutta se ei välttämättä johda avioliittoon, ja kihlaus voidaan myös purkaa. Turvapaikanhakijat joutuvat pohtimaan, miten heidän nyt pitäisi toimia. Voiko Suomessa seurustella ilman kihlausta? Voivatko naiset liikkua yksin? Miten pitäisi suhtautua, jos miespuoliset turvapaikanhakijatuttavat yrittävät rajoittaa naisten menoja?

Näistä asioista Sahar voi keskustella isäntäperheensä kanssa. Juuri tässä on kotimajoituksen etu verrattuna vastaanottokeskukseen, jossa turvapaikanhakijat ovat enimmäkseen keskenään. Kotimajoituksessa he kuulevat kieltä päivittäin ja saavat luontevan kosketuksen suomalaiseen kulttuuriin.

Saharille uutta on esimerkiksi se, että perheen isä osallistuu kotitöihin. Irakissa naiset saavat olla hyvällä tavalla itsekkäitä Mutta Saharin tulo on antanut myös isäntäperheelle mahdollisuuden oppia uusia asioita.

Kahdeksanvuotias Tinka-tytär osaa jo parikymmentä sanaa arabiaa, ja koko perhe on saanut tutustua arabialaisen keittiön herkullisiin makuihin. Sahar on myös opettanut perheen äidille, Karoliina Ekille, että Irakissa naiset suovat itselleen monia ylellisyyksiä.

Rajoitettua elämää piristävät kauneushoidot, joihin käytetään paljon rahaa. Hiukset ja tukka ovat aina kunnossa, kun lähdetään ulos. Voisimme kuitenkin olla hyvällä tavalla itsekkäämpiä, Ek sanoo.

Naisista on jo tullut hyviä ystäviä. Kun Ekillä oli pikkujoulut, Sahar laittoi hänelle hienot kynnet. Myös pukeutuminen on yksi naisten puheenaiheista. Tärkeintä on vapaus ja oikeus mielipiteisiin Mutta palataan olennaiseen. Ulkonäköasioita tärkeämpää Saharille on vapaus, jota hän on oppinut suomalaiselta ystävältään. Täällä nainen on todella vaikutusvaltainen henkilö. Hänellä on oikeuksia ja mielipiteitä.

Hän voi tehdä ihan mitä haluaa. Sahar toivoo, että hän saa jäädä Suomeen. Vapautta maistanut ei halua luopua siitä. Irakissa naisten elämä on ollut rajoitettua jo ennen Isisin aikaa. Kun nuoren kanadalaisen Linda Evengelistan väitettiin luvun alussa sanoneen, ettei nouse sängystä alle markan päiväpalkan, syntyi käsite supermalli.

Ja Linda Evangelista oli maailman ensimmäinen sellainen. Tuolloin malleille maksettiin yhtä hyvin kuin elokuvatähdille. Nuo samat tytöt kuin George Michaelin musiikkivideolla Freedom. Kun nämä naiset luvun lopulla kulkivat cat walkinsa päähän ja lopettivat mallinuransa — miljonääreinä — supermalliuden uskottiin olevan loppu. Lehtien kansia koristivat filmitähtien kuvat mallien sijaan: Jennifer Anistonit ja Lopezit veivät malleilta leivän suusta. Vuonna Linda Evangelista joutui Vogue-lehden mukaan alentamaan palkkiotaan, koska hänen esiintymisensä muotinäytöksessä Portugalissa oli epätasaista.

Muotiteollisuus vannoi, ettei antaisi enää koskaan mallien hallita itseään. Vogue raportoi limusiineista matkaavista malleista, jotka potkivat kuljettajaa piikkikorollaan niskaan ollessaan tyytymättömiä tämän ajotapaan.

En usko, että supermalleja enää syntyy. Mutta supermallisukupolven myötä syntyi sukupolvi nuoria naisia, jotka halusivat olla aivan kuin supermallit. Malleiksi haluavia tyttöjä ei ole ollut koskaan niin paljon kuin nyt.

Ja kun kilpailu on kova, vain parhaimmat pärjäävät. Erityisesti näytösmallit ovat riukuja. Cindy Crawford olisi nykystandardeilla liian lihava näytösmalliksi: Feminismi ja uhrattava mies! Nainen meni naimisiin itsensä kanssa - tällaiset olivat häät Perjantai Houstonista kotoisin oleva Yasmin Eleby oli päättänyt mennä naimisiin ennen nelikymppisiään.

Kun oikeaa miestä ei alkanut kuulua, rohkea nainen ilmoitti kävelevänsä alttarille vaikka yksin. Upeaan violettiin mekkoon pukeutunut morsian järjesti häänsä Houston Museum of African American Culture -museossa. Yasmin ei suinkaan seisonut alttarilla yksin, vaan hänellä oli tukenaan huikea kymmenen morsiusneidon joukko. Toimituksen suoritti morsiamen pappina työskentelevä sisar. Liitto jäi tosin ilman virallista sinettiä, sillä lain mukaan yhden ihmisen avioliitto ei ole mahdollinen.

Okei, Yasmin ei tietenkään voinut laillisesti naida itseään, joten tilaisuus oli enemmänkin hengellinen seremonia, jossa hänet saatteli alttarille äiti.

Yasmin halusi osoittaa häillään sen, ettei ihminen välttämättä tarvitse kumppania ollakseen onnellinen ja täydellinen. Ystävät ja sukulaiset kutsuttiin uudenvuodenpäivänä juhlistamaan rouvan avioliittoa Taiwanin Nantouhun.

Häävieraille pitämässään puheessa Chen kehui itseään onnekkaaksi tavattuaan itsensä ja rakastuttuaan itseensä. Chen Ching ei ole ainoa nainen, joka on menyt itsensä kanssa naimisiin. Hän perusteli puolisovalintaansa sillä, että hänestä oli jo korkea aika mennä naimisiin vaikka sitä oikeaa ei ollutkaan vielä löytynyt. Miia Naisen kuuden vuoden sinkkuna oleminen päättyi häihin itse itsensä kanssa. Brittiläinen Grace Gedler on mennyt naimisiin itsensä kanssa.

Metron mukaan naisen häitä vietettiin 50 vieraan kera maaliskuussa, mitä edelsi kosinta viime vuoden marraskuussa. Hän päätti mennä itsensä kanssa naimisiin oltuaan sinkkuna kuusi vuotta ja rakennettuaan hyvän suhteen itsensä kanssa.

Metron mukaan häät jännittivät Gedleriä siitä huolimatta, että tuleva puoliso on hän itse. Hän kuitenkin piti kiinni suunnitelmastaan ja tuntee olevansa nyt varattu sinkun sijaan. Tällaisten soolohäiden hehkutetaan vahvistavan itsetuntoa. Miksi mennä naimisiin ollenkaan? Feministiseksi mielletty Jezebel-sivusto kirjoitti eilen kaikille itsensä naimista suunnitteleville sinkkunaisille omistetun kirjoituksen.

Siinä he muistuttavat, että itsensä naimisesta on tullut ilmiö, eikä siinä ole enää mitään uutta, omaperäistä ja hyvällä tavalla avioliittoinstituutiolle haistattelevaa. Moni itsensä naineista naisista kun on perustellut valintaan sillä, että haluaa kunnioittaa ja rakastaa itseään, eikä hitsi vieköön tarvitse ketään muuta elämäänsä.

Jutun kirjoittanut toimittaja tiedostaa sen, että kaikki voivat tehdä tismalleen sellaisia valintoja kuin haluavat. Hän kuitenkin muistuttaa, että naimisiinmenolla oikeastaan vain vahvistaa perinteisen avioliittoinstituution valtaa. Jos haluaa rikkoa sääntöjä, miksi mennä naimisiin ollenkaan?

Kenties siksi, että seurustelukumppanisi kuuluu johonkin seitsemästä kartettavasta miestyypistä. Haluamme itsellemme kaikin puolin parhaan mahdollisen miehen. Silti moni päätyy seurustelemaan sellaisen kanssa, joka osoittautuu täydelliseksi hutiksi. Jälkiviisaana on helppo miettiä, mikä tyypissä oli vikana.

Pienemmällä surulla selviäisi, jos jo ennen seurustelua aloittamista pystyisi päättelemään, onko toinen ehdottoman väärä kumppaniehdokas. Ainakin seuraavat seitsemän miestyyppiä kannattaa kiertää kaukaa. Muuten luvassa on todennäköisiä vaikeuksia ja sydänsuruja. Vastaeronnut Tuskin haluat olla vastikään edellisestä suhteestaan lähteneen miehen lohtu ja laastari?

Etkä etenkään, jos mies on tullut jätetyksi. Harva on henkisesti valmis uuteen suhteeseen heti vanhan päätyttyä. Jäljellä voi olla paljon käsittelemättömiä asioita eikä äskettäin eronnut mies ole välttämättä sinut uuden elämäntilanteensa kanssa. Äkkipikainen raivostuja Varoituskellojen on syytä soida, jos vastoinkäymiset ja pienet harmit saavat hänet raivon partaalle ilman ennakkovaroitusta. Jokainen harmistuu ja suuttuu toisinaan, mutta jos reaktio on aina hämmentävän voimakas, kannattaa perääntyä.

Vai viihdytkö miehen kanssa, joka väärän ruoka-annoksen saadessaan raivoaa suureen ääneen ja haukkuu tarjoilijan? Tai saa kaistanvaihtajan takia rattiraivon? Vai haluatko kumppanin, joka ymmärtää, mistä hänen tunteensa ja reaktionsa syntyvät ja joka kykenee vastavuoroisuuteen?

Aseman ja rahan perässä juoksija On hienoa, jos ihmisellä on kunnianhimoa. Mutta ongelmia on luvassa, mikäli miehen identiteetti rakentuu titteleiden ja palkan varaan ja hän arvottaa kaiken niiden kautta. Elämässä pitää olla muutakin sisältöä. Muuten se ei ole tasapainossa. Jos työ ja raha ohittavat hänen tärkeysjärjestyksessään kaiken muun, mihin kuvittelet itse sijoittuvasi? Eri päämäärään pyrkivä Mieti, mitä toivot suhteelta. Todennäköisesti joudut pettymään, mikäli pidät yhtä miehen kanssa, jolla on erilaiset päämäärät kuin sinulla.

Suhteeseen ryhtyessään on täysin hyväksyttävää kysyä, mitä kumppani suhteelta toivoo. Jos toiveenne esimerkiksi sitoutumisesta ja lasten hankinnasta eroavat radikaalisti toisistaan, suhteen jatkamista kannattaa harkita uudelleen.

Kunnianhimoton saapas Kunnianhimoton tyyppi on haluton parantamaan elämäänsä. Hänellä ei ole motivaatiota eikä hän tunne vastuuta omista teoistaan. Hän ei ole valmis ponnistelemaan itsensä eikä myöskään kenenkään toisen puolesta. Tottakai tämä heijastuu myös parisuhteeseen. Hän on laiska itsensä ja samalla sinun suhteesi.

Mammanpoika Tiiviit perhesiteet eivät ole huono asia. Mutta jos mies on taloudellisesti, tunteidensa tasolla ja muillakin tavoin sidoksissa lapsuutensa perheeseen, hän ei ole parisuhdeainesta.

Suhteessa pitää voida luottaa siihen, että muodostatte tiimin ja olette toisillenne lojaaleja - myös silloin, kun kyse on jomman kumman perheestä. Mammanpojan kanssa seurusteleva saa tuskin tuntea olevansa tyttöystävä ja se miehen elämän ykkönen. Hänen elämässään sovit äidin, kotitalousihmeen ja rakastajan rooliin. Et hänen elämänsä ykkösnaiseksi. Narsisti Kukapa ei rakastuessaan näkisi kumppaniehdokasta ruusunpunaisten silmälasien läpi. Hän vaikuttaa kaikin puolin elämäsi mieheltä.

Etenkin, jos hän hukuttaa sinut lahjoihin, kukkiin ja pitää muutenkin kuin kukkaa kämmenellään. Jos hän tuntuu liian täydelliseltä ollakseen totta, hän voi todella olla valhetta. Jos hänellä on narsistisia taipumuksia, ei hänen perimmäinen päämääränsä ole hemmotella ja ilahduttaa sinua, vaan saada sinut arvostamaan ja ihailemaan häntä. Hän käyttää kaikki keinot kietoakseen sinut verkkoonsa. Suhteen edetessä huomaat, että olet hänelle täysin arvoton. Hän sivuuttaa emotionaaliset ja fyysiset tarpeensa.

Suhteessanne on vain hän, hänen tarpeensa ja päämääränsä. Mies, oletko sittenkin seksisurkimus? Nämä merkit kertovat, että seksipetona itseään pitävä herra voikin olla surkea sängyssä. Esileikki jää väliin Mies voi olla heti valmis tositoimiin. Nainen tarvitsee kuitenkin aikaa lämmetäkseen.

Me tarvitsemme sitä kiihottuaksemme ennen varsinaista yhdyntää, Morse kuvailee. Hänen mukaansa esileikki ei ole ehdotus, vaan se on ehdoton vaatimus. Ei suuseksiä Kun innostus on kova, ei aina haluaisi tuhlata aikaa asioihin jotka itsestä tuntuvat turhilta. Siksi suuseksi voi jäädä väliin, kun mieli tekee jo itse yhdyntää. Morse muistuttaa, ettei naisen mielestä mikään ole seksikkäämpää kuin mies, joka antaa suuseksiä.

Vain harva nainen saa orgasmin yhdynnässä, suuseksin avulla kumppani laukeaa huomattavasti helpommin. Ei koskettelua seksin jälkeen Voi tuntua houkuttelevalta kierähtää seksin jälkeen selälleen ja alkaa kuorsata. Nainen kuitenkin nauttisi koskettelusta ja halailusta seksin jälkeenkin. Yhteinen hellittelyhetki tekee hyvää parisuhteelle ja lisää läheisyyden tunnetta, toteaa University of Toronto - Mississaugassa tehty tutkimus.

Uuden kokeileminen pelottaa - siksi ei kokeilla mitään On ikävää, jos seksi rutinoituu. Joskus se voi johtua suorituspaineista: Pelko saa helposti turvautumaan tuttuun ja totuttuun, mikä sitten käy helposti tylsäksi. Morse kehottaa hylkäämään pelot ja rohkaistumaan. Siinä riisuudutaan alasti toisen ihmisen kanssa, ja asetutaan mahdollisimman intiimiin tilanteeseen, hän kuvailee. Vastaan tulee taatusti noloja hetkiä, eikä kaikki mene aina aivan putkeen. Silti mokienkin tekeminen on parempi asia kuin tekemättä jättäminen.

Egon pönkittäminen seksillä Ei ole hyvä, jos naisen on saatava orgasmi vain, että mies voi tuntea itsensä huippurakastajaksi. Se tarkoittaa sitä, että seksi on vain tapa pönkittää egoa. Naiselle voi aiheutua kovia orgasmipaineita, ja hän saattaa niiden takia teeskennellä laukeamista. Lopulta teeskenteleminen vie kyvyn nauttia. Morse varoittaa, että jos keskittyy vain omaan suoritukseen ei tule mieleen kysyä toiselta, mitä hän oikein haluaa.

Eikä opi, kuinka hän saa oikeasti orgasmin: Kumppanin vaikeneminen Jos nainen nauttii oikeasti, niin hän sanoo jotain! Kaikki eivät tietenkään voihki ja mourua kiihkoissaan kovaan ääneen, mutta kestohiljaisuuden pitäisi olla selvä varoitusmerkki.

Se vihjaa ettei hän nauti. Samoin kun se, jos hän ei puhu asiasta seksin jälkeen kun mies hehkuttaa, miten mahtavaa kaikki oli. Kumppanin ylinäytteleminen Huonona merkkinä voi pitää myös sitä, jos toinen alkaa voihkia kuin pornotähti vaikkei häntä ole edes ehtinyt kunnolla koskettaa.

Mitä todennäköisimmin hän näyttelee. Morsen mukaan käytöksen taustalla voi toki olla se, että halutaan olla toiselle mieliksi sekä pelko siitä, saavatko he oikeasti orgasmin. Unohdat hänen orgasminsa Valitettavan usein käy niin, että kun mies laukeaa, ei hän enää kiinnitä huomiota naisen orgasmiin.

Tai olettaa, että toinenkin sai sellaisen samaan aikaan. Hyvä rakastaja haluaa, että toinenkin nauttii ja pitää huolta naisensa orgasmista, hänen vuokseen. Jos nainen ei ole vielä saanut orgasmia ja mies on jo lauennut, on kannattaa miehen jatkaa naisen hyväilyä ja kiihottamista onnelliseen loppuun asti.

Naisen on jatkossa helpompi nauttia seksistä, kun hän tietää että hänenkin tarpeensa otetaan huomioon vaikka mies olisikin ehtinyt saada orgasmin ensin. Hän on kiinalainen nuori mies, joka haluaa elää arkea rakastamansa ihmisen kanssa. Päällisin puolin kaikki näyttää hyvältä. Zhangilla on työpaikka, mukava vaimo ja vuoden ikäinen poika. Tämän todellisuuden tuntevat Zhangin perhe ja sukulaiset, naapurit ja työkaverit. Vain muutama ihminen tietää, että Zhangilla on poikaystävä, hänen vaimollaan tyttöystävä ja että heidän avioliittonsa on laillisella sopimuksella vahvistettu niin sanottu yhteistyöavioliitto.

Zhang etsi pitkään itselleen lesbopuolisoa, jonka kanssa voisi solmia yhteistyöhön perustuvan liiton. Vanhempien painostus aloilleen asettumisesta ja perheen perustamisesta alkoi tuntua sietämättömältä, eikä seksuaalisesta suuntautumisesta kertominen ollut Zhangille vaihtoehto. Lopulta hän löysi silloisen poikaystävänsä avustuksella samoin ajattelevan lesbon netistä. Halusimme kummatkin lapsia, joten se lisättiin notaarin kanssa tehtyyn lailliseen sopimukseen, tavallaan avioehtoon.

Vuokrattavat poikaystävät ja kulissihäät Kiinassa perinteet aiheuttavat suuria paineita perheen perustamiselle. Erityisesti juhlapyhien aikaan on tärkeää sopia muottiin. Paineet eivät kosketa ainoastaan homoseksuaaleja. Myös sinkkunaiset palkkaavat poikaystäviä netistä sukulaisvierailulle juhlapyhien aikaan välttääkseen painostusta ja kuulusteluja. Kiinassa vuotiasta sinkkunaista pidetään jo lähes menetettynä tapauksena. Ilmiölle on oma nimensäkin: Sheng nu eli ylijäämänaiset. Joskus riittävät kulissihäät, eikä varsinaista avioliittoa solmita.

Saksalaisen Franzin lesbo työkaveri maksoi hänelle, jotta hän teeskentelisi menevänsä naimisiin tämän kanssa.

Työkaveri järjesti häät, jonne kaikki tämän sukulaiset, naapurit ja tuttavat kotipaikkakunnalta oli kutsuttu. Kaikki toteutettiin häissä perinteisen kaavan mukaan: Vain hääpari tiesi, ettei heitä virallisesti vihitty.

Franzin työkaveri muuttikin kulissihäiden jälkeen ulkomaille tyttöystävänsä kanssa. Viimeisen vuoden aikana HLBT-oikeudet ovat edenneet maailmalla harppauksin.

Kiinassa asiasta ei käydä julkista keskustelua. Optimistisimmat aktivistit kuitenkin toivovat Kiinan vinoutuneen sukupuolijakauman luovan mahdollisuuksia seksuaalivähemmistöille. Jos Kiinassa on vuonna naimaikäisiä miehiä yli 20 miljoonaa enemmän kuin naimaikäisiä naisia, ehkä se toimii kimmokkeena sukupuolineutraalin avioliittolain hyväksynnälle.

Avioliitto on valtion näkökulmasta vakauttava instituutio. Zhangin mielestä yhteistyöavioliitto toimi hyvin ennen lapsen syntymää. Yhdessä asuminen ei ole ideaalia, mutta lapsi tarvitsee meitä kumpaakin. Sukulaistenkin kanssa on monimutkaisempaa. En enää suosittelisi yhteistyöavioliittoa. On vain parempi kohdata itsensä sellaisena kuin on. Millainen onni olisikaan jakaa elämänsä rakastamansa ihmisen kanssa.

Mutta onko mies myös uusi? Mikä on sellainen mies, joka rakastaa shoppailua? Ihailee David Beckhamin ulkonäköä? Lukee Wallpaperia ja Voguea? Hän on metroseksuaali, uusi urbaani ihmistyyppi mainostoimiston nelikentässä. Mutta ovatko uutta miehen tavat vai käsite?

Olemmeko tavanneet hänet jo aiemmin? Viime vuoden sana Yhdysvalloissa oli metroseksuaali. Metroseksuaali on mies, joka on kiinnostuneempi kauneudenhoidosta kuin kampiakselista. Metroseksuaalin sankari voi olla David Beckham, mutta ei Becksin jumalaisten keskitysten vaan tämän taivaallisen — ainakin muodinmukaisen — kuontalon takia. Metroseksuaali sekä näyttää että tuoksuu hyvältä, rakastaa perinteisesti naisellisia tai homomaisina pidettyjä asioita kuten shoppailua, kauneushoitoja ja itsensä treenaamista narsistisista syistä.

Tämä uusi miestyyppi elää suurissa New Yorkin ja Lontoon kaltaisissa metropoleissa, mutta hänet voi tavata mistä hyvänsä pienemmästäkin länsimaisesta kaupungista. Hän on usein hyvin koulutettu ja samalla kosketuksissa herkkään puoleensa.

Metroseksuaaleja löytyy muodin ja viihteen alalta mutta myös pankeista ja mainostoimistoista. Metroseksuaalin prototyyppi voisi olla Amerikan psykon päähenkilö Patrick Bateman, tosin ilman yhtä häiriintynyttä mielenlaatua. Yhdysvalloissa metroseksuaalit ja heidän vaikutusvaltansa tuntuu lisääntyvän jakaantumalla. Osaltaan sitä todistaa superssuosittu tv-sarja Queer Eye for the Straight Guy, jossa hillitön homoryhmä Fab Four pistää uusiksi värittömien ja liian taviksen oloisten heteromiesten tyylin, kodin sisustuksen ja elämämäntavat.

Markkinamiehille metroseksuaalit ovat märkä uni. Muun muassa kosmetiikkafirmat, Biotherm, Decleor, jopa kotimainen Lumene, ovat lanseeranneet miehille hurjan kasan komistustuotteita. Suuren suosion maailmalla on saanut voide, joka saa ihon näyttämään vastustamattomalta klubivalojen loisteessa. Mutta mikä meillä on uutta miesten elämäntyylissä, on jo gammal sak Ruotsissa. Siellä ei ole lainkaan epätavallista, että yliopisto-opiskelijamies käy solariumissa ja lisää aamuisin kasvoilleen värivoidetta.

Metroseksuaalin synty Alkuaan metroseksuaali-termi määriteltiin jo luvun puolivälissä. Sen jälkeen se on innostanut myös monia tutkijoita tekemään siitä oman tulkintansa. Amerikkalaisen futurologi Marian Salzmanin mukaan metroseksuaalisuus on seurausta työpaikoilla tapahtuneesta naisten valtaannoususta ja sitä seuranneesta perinteisten sukupuoliroolien muutoksesta.

Teorian mukaan miehet tahtovat esiintyä naisten tapaan itsestään huolehtivina, hyvän kasvatuksen saaneina ja avoimina. Hyväksyessään elämäänsä pehmeämpiä arvoja etenkin vanhemmat metroseksuaalit puolustavat perhettä ja korostavat miehen roolia lastenkasvattajana ja perheen koossapitäjänä.

Kun David Beckham poseeraa muotiraamatuissa ilman paitaa, lapsi sylissään ja kertoo samalla onnellisen perheen olevan hänen menestyksensä salaisuus, pääsee niin miehiltä kuin naisiltakin syvä, ihastunut huokaus. Tosin joitain tuo saattaa oksettaakin. Metroseksuaaleissa saattaa nähdä jälleen yhden uuden todisteen kulttuurimme ulkonäköpakkomielteestä. Myönnettävä on, että hyvä on, kun mieskin käy suihkussa ja rasvaa jalkansa, mutta entä ylenmääräinen peiliin tuijottelu ja kaupassa ravaaminen?

Arvioijasta riippuen sitä pidetään naisten tapauksessa osoituksena joko naisen tyhmyydestä tai turhamaisuudesta tai siitä, että nainen on patriarkaalisen yhteiskunnan alistama. Ovatko metroseksuaalit todiste tasa-arvosta vai siitä, että nyt miestäkin pannaan halvalla? Shoppailu hoitaa suhdetta Petri Ahosen mukaan asu määrittää mielentilan. Vaikka olemme etsimässä vaatteita hänelle, jaksan kiertää kauppoja koko päivän", design-farkkuihin ja hillittyyn paitaan pukeutunut Petri Ahonen, Skandinavian Hunks -tanssiryhmän toimitusjohtaja kertoo.

Itse hän tekee etenkin ulkomailla paljon heräteostoksia. On hienoa lähteä illalla ulos, kun tietää näyttävänsä hyvältä. Silloin hänen käytöksensä muuttuu automaattisesti herrasmiesmäisemmäksi. Tanssiryhmän toimitusjohtajana ja samalla myös ryhmän esiintyjänä ulkonäön on oltava kunnossa jo työnkin takia. Käyn salilla kuusi kertaa viikossa, mutta kaikki tekeminen lähtee omasta itsestä ja hyvinvoinnin tärkeydestä. Terveellisen ruokavalion lisäksi noudatan myös terveellisiä elämäntapoja, en tupakoi ja juonkin vain kohtuudella.

Siten myös ihoni on aina ollut luonnostaan loistavassa kunnossa. Olen tosin aina käyttänyt ihonhoitotuotteita ja pitänyt huolta siitä, ettei iho pääse kuivumaan. Häät ovat tulossa ja toivottavasti myös suuri perhe. Fiksuudellaan ja vahvuudellaan nainen tuo moniin asioihin huomattavasti enemmän järkeä", Ahonen sanoo. Tyyli on elämäntapa Tommi Björkin olemus on rento mutta huoliteltu. Keskellä valkoisinta talvea hänen kasvojaan komistaa aito rusketus. Hänen päänsä on ajeltu kaljuksi ja silmillä on design-lasit.

Lasejaan Björk uusii niin usein, että niiden hinnalla olisi tehnyt jo monta silmäleikkausta, mutta se ei ole olennaista, tyyli on. Björk istuu työpaikkansa Rainmakerin sohvalla nuorisovaatteiden ympäröimänä.

Samat vaatteet nähdään kaupoissa ensi syksynä. Yhdessä veljensä Harrin kanssa Björk pyörittää tukkuliikettä, joka vastaa pitkälti Suomen trenditietoisten vaatevalikoimasta. Siten Björk on enemmän kuin tietoinen, mitä muodissa tapahtuu, ja hänen oma tyylinsä on usein ison askeleen edellä.

Sen jälkeen niitä ei enää voikaan käyttää. Seuraan muotia, mutta oma tyylini tulee vahvasti takaraivosta. Yleensä tiedän, etten ole mennyt pahasti metsään, kun menen pelaamaan frendien kanssa biljardia ja ne nauraa, että mitä helvettiä sulla nyt on päällä", Björk sanoo. Ulkomailla Björk kiertää vaatekauppoja huikeaan tahtiin. Kotona onkin tavaraa jo yhden vaateliikkeen verran, tietysti siisteihin pinoihin aseteltuna.

Kesäisin Björk hankkiutuu eroon osasta kirppareilla, mutta Hawaji-paidat jäävät kaappiin odottamaan suotuisaa trendisuvannetta. Siten 90 euroa uudesta paidasta on pikkuraha, kunhan tuote on laadukas. Koska reissaan paljon, mulla on aina voidepurkki laukussa ja väsyneelle iholle tarkoitettu silmänympärysvoide on ihan ehdoton rankan baari-illan jälkeen, jos aamulla pitää mennä duuniin.

Hän käy salilla, pelaa fudista, lumilautailee, lenkkeilee, venyttelee sekä kokeilee mielellään uusia lajeja. Viimeisimpänä hän innostui astanga-joogasta. Jooga tuo loistavan olon. Se on hyvä tapa aloittaa viikko, sillä tunnin jälkeen olo tuntuu aina levolliselta.

Jo vuosikymmenet miehiä tanssitunneille houkutelleen tanssija-koreografi Osku Heiskasen mukaan miehisten mallien muutos näkyy Suomessa uskalluksena kokeilla perinteisesti feminiinejä asioita. Kyllähän jotkut miehetkin kasvohoidoissa käyvät, mutta useammat pitävät sitä täysin turhana", Heiskanen sanoo. Vaikka kokeilunhalua olisikin, puuttuu miehiltä tietoa. Monet esimerkiksi uskovat ihonkuorinnan vaikuttavan ihmisen bakteerikantaan epäterveellisesti. Eikä kasvonaamioitakaan ole toistaiseksi otettu käyttöön miesten saunailloissa.

Usein kehitys tapahtuu myös itsestään. Kun miehet esimerkiksi löytävät astanga-joogan, selviää ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen merkitys heille kuin itsestään. Viime vuosikymmenen aikana naiset ovat omaksuneet paljon miehiltä ja muuttuneet etenkin työelämässä kovemmiksi ja määrätietoisemmiksi. Ja nyt miehet haukkaavat puolestaan naisten tontilta.

Heitä on jo Tilastokeskuksesta kuuluu kummia: Pojat ostavat enemmän brändivaatteita kuin tytöt. Lisäksi miesten kosmetiikkakulutus on kaksinkertaistunut joka vuosi luvun lopusta. Kertooko tämä metroseksuaalien esiinmarssista, tutkija Terhi-Anna Wilska? Arviolta 70 prosenttia heistä asuu Helsingissä, loput Turussa ja Tampereella.

Poikia, jotka eivät ole lainkaan kiinnostuneita ulkonäöstään on koko ajan vähemmän. Tärkeitä vaikuttajia ovat olleet idolit, kuten David Beckham. Viimeisen kymmenen vuoden aikana metroseksuaalinen elämäntyyli on lisääntynyt nopeasti. Ja viime aikoina vauhti on vain kiihtynyt. Pääosin metroseksuaalit ovat alle 25—vuotiaita, 30 ikävuoden ylittäneitä metroseksuaaleja on todella vähän. The Metrosexual Guide to Style: SS-johtaja tapasi käydä manikyyreissä. Horror liikkui aina kiillotetuissa ratsastussaappaissa ja valkoisissa hanskoissa.

Hänen väitettiin päihittäneen Richard Nixonin tv-väittelyssä, koska antoi puuteroida kasvonsa. Dandy-runoilija, joka viimeisteli aina asunsa vaaleanpunaisilla hanskoilla. Solarium-yrittäjien ja kultakauppiaiden märkä uni. Demokraattien presidenttiehdokas, joka liputtaa metroseksuaalisuuttaan. Myös oman ulkonäkönsä ammattilainen. Professori, joka on aina moitteeton, kaikin tavoin. Kirjoittanutkin keisarinajan tavoista ja seuraelämästä. Carl Gustav Emil Mannerheim: Metroseksuaalit menivät, nyt tulevat spornoseksuaalit Jenni Junkala Metroseksuaalisuus alkaa olla jo historiaa, nykyään miehet ovat spornoseksuaaleja, Telegraph-lehti ehdottaa.

Spornsexual-termillä lehti viittaa urheilullisuuteen ja haluun olla himoittu. Spornoseksuaalin miehen sisällä asuu metroseksuaali, joka haluaa kaiken muun lisäksi olla vielä haluttavan näköinen. Jos metroseksuaalit olivat hoikkarunkoisia, spornoseksuaalit ovat treenattuja.

Muodonmuutoksen on kokenut myös metroseksuaalien esikuva David Beckham - hyvännäköinen, huoliteltu, tyylikäs, tikissä, naisten päiväunien kohde. Spornoseksuaalit ottavat selfieitä itsestään ja jakavat niitä sosiaalisessa mediassa, treenaavat, pukeutuvat pikku pikku speedoihin ja tatuoivat ja lävistävät itsensä, Telegraph kirjoittaa. Kukapa ei haluaisi tehdä kaikkea tätä! Biseksuaalisuudessa kuitenkin se kiinnostus vastakkaista sukupuolta kohtaan on jo olemassa, homoudessa ei.

Ei sinulla tietenkään mitään ahdistusta ole sen vuoksi, että olet kieltänyt "itseäsi", koska et joudu kieltämään romanttisia tunteita miehiä kohtaan ja sen sijaan tunnet niitä naisia kohtaan. Homolle se on pikkasen hankalampaa alkaa kieltää tunteita samaa sukupuolta kohtaan ja sitten vielä pitäs pakottaa itsensä pitämään vastakkaisesta sukupuolesta romanttisella tasolla kun sitä kiinostusta ei ole olemassa.

Läheisyyden ja rakkauden kieltäminen on hankalamapaa kuin seksin. Seksuaalista tyydytystä voi tuottaa itselleen, mutta oman rakkauden tarpeen tyydytys yksin on hieman hankalaa ellei mahdotonta.

Seksiä voi kaivata, mutta ilman sitä voi oppia elämään helpommin, koska onhan jotkut selibaatissa parisuhteessakin. Mutta läheisyyden kaipuu on tuskallisempaa, koska sitä kaipuuta ei itse voi puuduttaa niin kuin seksuaalista halua. Toki yksin on aivan mahdollista elää ja yksinäisyyteen tottuu, mutta ihmiselle, jolla on voimakas läheisyydentarve, on todella vaikeaa luopua siitä ajatuksesta ettei voi itseä häiritsevän seksuaalisuuden vuoksi saada parisuhdetta ja rakkautta.

Eheytystoiminta kuitenkin tähtää siihen, jos konkreettista seksuaalisuuden muutosta ei tapahtu, että eheytettävä elää selibaatissa erossa homoseksuaaleista. Se ei tähtää siihen, että eheytettävän "annettaisi" palata entiseen elämäänsä jos eheytys ei useamman vuodenkaan jälkeen toimi, vaan sitten suositellaan elämään yksin selibaatissa, koska sekin on uskonnollisesta näkökulmasta parempi kuin syntinen elämä.

Mutta siinä vaiheessa tulisi kysyä itseltä: Elänkö omaa elämääni vai sellaista mitä muut tahtovat minun elää? Onko kaikki kärsimys sen arvoista ja voinko kuolla tyytyväisenä elettyyn elämääni? Annanko pelkän uskonnon luoda elämääni kahleet ja sen todellisen helvetin? Kyse on aina yksilön omasta elämästä eikä kenenkään tulisi joutua elämään siten miten muut sanelee. Totuus on kuitenkin se, että suurin osa uskovaisistakaan homoista ei ole muuttunut heteroiksi eheyttämällä vaan he uskovat olevansa eheytyneitä, koska eivät harjoita suuntautumistaan.

Ja ihan oikeasti vuotiaan seksuaalisia muutoksia on aika turha verrata aikuisiin kehittyneisiin ihmisiin, kun teinin seksuaalisuus on vasta kehitysvaiheessa. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Itse ajattelen eheytymisen olevan mahdollista. Ihmetyttää miten postiin on tullut näin paljon vihaisia viestejä.

Jos joku pystyy muuttumaan bi-seksuaalista heteroksi lyhyessä ajassa, miksi toinen ei sitten voisi muuttua homosta heteroksi? Lukekaa nyt herranjumala edes tuo aloitus, siellä sanotaan, että viesti ei ole niille jotka pitävät homoutta synnynnäisenä ominaisuutena, eikä siinä pakkoeheytetä ketään.

Aloittaja on vuotias keskenkasvuinen teini. Teini-iässä seksuaaliset tuntemukset vaihtelee. Hänellä oli jo kiinnostus romanttisella tasolla vastakkaista sukupuolta kohtaan olemassa ja homoilla sitä ei ole, niin totta kai sitä pystyy helpommin"eheytymään" kun homoudessa pitäisi sitä kiinnostusta vastakkaista sukupuolta kohtaan ruveta rakentamalla rakentamaan. Eikä useinkaan nämä eheytyksessä olleet homot pysty koskaan edes kiinnostumaan naisesta seksuaalisella tasolla tai kiinnostus ei koskaan pääse sille tasolle mitä se on heteroilla.

Eheytystoimintaa ei tue mitkään viralliset terveydenhuoltotahot. Se tutkimus totesi vain, että muutosta seksuaalisuudessa voi tapahtua eli kumottiin se väite, ettei seksuaalisuus voi muuttua mikä toisaalta oli jo tiedossa. Tutkimus myönsi myös sen, että tutkimuksen perusteella ei voida sanoa, että yleisesti muutos on kaikille homoille mahdollista.

Sitä paitsi eheytystoiminnat ovat hyvin epämääräisiä ja kannustavat selibaattiin ja yksinäiseen elämään, mitä ei kenenkään pitäisi joutua tekemään sen vuoksi, ettei hyväksy itseään tai että joillekin muille tämän yksilön seksuaalisuus on ongelma. Seksuaalisuuden kieltäminen ei tee heteroksi eikä se tarkoita eheytymistä yleisellä tasolla.

Uskonnollisella tasolla se tarkoittaa eheytymistä, koska ei harjoiteta syntiä. Jos aidosti yksilö tuntee selibaatin olevan se ainoa ratkaisu johon hän voi olla onnellinen ja tyytyväinen niin se on hänen oma asiansa eikä vaikuta muihin pätkän vertaa. Suurin osa homoista ei kuitenkaan sellaiseen ryhtyisi eikä siihen pidä edes kannustaa, koska seksuaalisuus on jokaisen oma henkilökohtainen asia joihin muiden ei tarvitsisi puuttua ollenkaan.

Kaikenlisäksi eheyttäjien kohdalla pitäisi miettiä sitä, ovatko he juuri niitä jotka tarvitsevat eheytystä. Aloittajan olisi pitänyt laittaa tämä postaus joko uskovaisten homojen palstalle tai biseksuaalien.

Ihan vain siitä syystä, että ihmiset eivät välttämättä pidä siitä, että juuri tällä palstalla mikä pitäisi olla ns. Tätä osiota kuitenkin lukee suurin osa niistä, jotka eivät kamppaile seksuaalisuusasian kanssa ja tuota uskovaisten osiota lukee taas ne jotka miettivät seksuaalisuuden suhdetta uskontoonsa.

Aloittaja puhui rukoilemisesta ja uskoon tulemisesta, joten on aika varma, että tässä osiossa siitä saa negatiivista palautetta. Aihealueet löytyy kullekin aiheelle. Eihän kukaan mene keskustelemaan kissoista koirapalstalle ja vaikka asiasta puhuminen siellä ei ole hyväksyttävää, ei se tarkoita sitä etteikö asiasta saisi puhua. Eli haluan sanoa, että ei pidä mennä tunkemaan tikkua muurahaispesään.

Mielummin kannattaa keskustella asiasta sellaisessa osiossa missä on aiheesta kiinnostuneita ja puolueettomasti ajattelevia lukijoita.

Et ole varmaan miettinyt sitä, että seksuaaliset halut kertovat myös aika paljon suuntautumisesta, eivät toki kaikkea. Kyllä olen puhunut täyshomoille, joilla on ollut romanttisia tunteita naisia kohtaan. Sellaisille täysheteroille en ole puhunut, jotka kiihottuisivat miehistä. Miten ne halut ovat kadonneet yhdessä illassa? Se olisi eri asia, jos olisi ajan kanssa kadonneet halut ja alkujännitys homoilua kohtaan.

Sellainen ei tapahdu yhdessä illassa!! No jos olen mielestänne ollut aina hetero, niin se luo uudenlaisen pulman. Miksi homot vakuuttavat kaikille heteropojillekkin heidän olevan vähintään bi-seksuaaleja, usein myös homoja. Eikö se ole melko harhaanjohtavaa, jos olen useilla eri palstoilla, myös tällä palstalla kysynyt olenko homo tai bi, olen saanut vastaukseksi, että olen homo.

Ja jotkut harvat sanoneet, että bi. Miksi ihmeessä minuakin yritettiin houkutella myöntämään että olen homo, jos olin kuitekin hetero? Joo, pistän tän tonne uskovaisten puolelle. Pääasia että olet onnellinen ja sinut itsesi kanssa, muista kuunnella itseäsi myös tästä eteenpäin.

Riski onnen menettämisestä on liian suuri enkä oikeastaan voi kuvitella olevani onnellisempi muutoin kuin sellaisena kuin olen nyt.

Jos olisin totaalisen onneton ja kokisin itseni vieraaksi, silloin vastaavasti mikä vain muutos olisi todennäköisesti vain hyvään suuntaan. Rohkeutta se kuitenkin vaatii, tarttua härkää sarvista ja nousta epäonnesta. Voisitko jotenkin tarkentaa mikä on tuo kyseinen liike, jotta osaan välttää siihen kuulumista - jos kyseisessä 'liikkeessä' on vain yksi totuus joka sallitaan nimittäin. Se kun kuulostaa varsin ei-suvaitsevalta, näin omaan korvaan.

Homoseksuaali voinen silti edelleen olla vaikken em. Ellei hän siihen kuuluisi, hän tuskin voisi noinkin vankkumatonta totuutta kyseisestä 'liikkeestä' laukoa. Taidat jutella täällä enimmäkseen itsesi kanssa. Suosittelen sinulle eheytynyt poika Lorna Byrnen kirjan " portaat taivaaseen".

Nuori poika tuli Lornan luokse koska hän tunsi itsensä ahdistuneeksi, vialliseksi ja syntiseksi ja harkitsi itsemurhaa koska piti pojista. Lorna vastasi hänelle " Jumala tietää jo hedelmöitys hetkellä kenestä tulee homo ja kenestä hetero, se on Jumalan tahto.

Sä olet nyt vähän sellainen, että sä haluat kieltää sen millaiseksi Jumala sut loi. Miksi siis Jumala loi meidät erillaiseksi, ehkä siksi että hän samalla yrittää opettamaan meitä rakastamaan ja hyväksymään meidät ja toiset sellaisina kuin olemme. Joo kiitoksia kehuista kirjoitustaitoon liittyen. Olen kyllä ihan 16v. DD En ole vieläkään tuntenut mitään homoseksuaalisia tunteita tuon erityisen päivän jälkeen ja tunnen oloni paljon paremmaksi. En edelleenkään voi pakkoeheyttää ketään, mutta koko elämäni näyttää paljon kirkkaammalta.

Johtuen siitä, että tulin uskoon ja uskon, että sen kautta sain myös homoseksuaaliset tunteet pois. Ja Half Woman, tuo on kyllä vähän kristillisen sanoman vastaista. Ei seksuaalisuus ole se kristinuskon A ja O, mutta aika selvästi homoilu on määritelty synniksi. En minäkään tunne aina tunteita naisia kohtaan, mutta ei se tarkoita ettei niin joskus tapahtuisi. Asiat ei aina mene niin, että tänään tunnet ja huomenna taas et. Lorna Byrne on ollut katolisen kirkon tarkkailun alla, mutta jostain syystä hänen sanomansa on saanut katolisen kirkon ymmälleen niin etteivät he tiedä miten Lornaan suhtautuvat, hän elää täysin kristillistä elämää.

Omasta puolestani voin sanoa, etten voinut lukea hänen kirjojaan itkemättä koska niin koskettavia ne ovat, ne kokemukset ja omat tekemät uhraukset. Kuinka monen ihmisen sydäntä hän Jumalan viestinviejänä on koskettanut, riippumatta siitä onko uskossa vai ei.

Kyllä Jumala rakastaa myöskin niitä ihmisiä jotka eivät häneen uskoisikaan. Tässä vielä lainaus Lornan kirjasta " monet portaat vievät taivaaseen, mutta yksikään uskontokunta ei voi väittää, että juuri heidän on se oikea.

Raamattu on suurilta osin kirjoitettu kirjoittajan omien mielipiteiden mukaan ei Jumalan ja Jeesuksen. Tässä sinulle vielä lisäksi eheyttämisrukous jolla ei tarkoiteta eheytymistä homosta heteroksi vaan paremmaksi ihmiseksi ja hyväksyä itsesi! Parantavien enkelten rukous, jonka Jumalalta tuo Mikael, arkkienkelisi. Vuodata ilmoille sinun eheyttävät enkelisi, taivaallinen sotajoukkosi ylleni, ja niiden ylle joita rakastan.

Suo minun tuntea ylläni eheyttävien enkeltesi säteily, parantavien kättesi valo. Annan eheyttämisesi alkaa, miten ikinä Jumala sen suo.

Voin vain todeta, että olen joskus itsekin ollut vuotias Moisia ajatuksia silloin pyöri omassakin päässäni. Kukaan ei voi sanoa, mihin suuntaan. Tuossa iässä sitä on kiehunut itse kullakin. Kun sitten olet elänyt parisuhteessa pitkään, ei se ole oikeastaan niin ratkaisevaa, onko kumppanisi mies vai nainen, pääasia, että sinulla on joku, jonka viereen voit iltaisin turvallisesti nukahtaa.

Jaahas, mukava juttu, jos tunnet itsesi onnelliseksi. Itse olen nainen, joka elää suhteessa toisen naisen kanssa. Hupaisaa tuo, miten rinnastat erektion seksuaalisuuteen - en minäkään mistään lesbopornosta kiihotu, voin korkeintaan todeta, että ihan nättejä naisia. Eivät heteromiehetkään ihan jokaisesta naisesta kiihotu teini-iän jälkeen ja tuskin silloinkaan.

Jossain tuolla myöhemmässä viestissä pyysit kertomaan, miksi monet homot pitävät ehetymistä itsepetoksena. Tässä oma "versioni ": Itse tajusin pitäväni tytöistä samoihin aikoihin kuin sinäkin ilmeisesti. Jonkinlaista juttua muutaman tytön kanssa oli, mutta siitä ei sitten tullut mitään. Lukiossa halusin sitten näyttää itselleni ja muille , että olen hetero ja seurustelin melko pitkään pojan kanssa.

Kaikki oli ihan "hyvin" varsin pitkään - seksi oli hyvää ja muuta, mikä oli vuotiaalle tärkeää: Jonkin ajan päästä tapasin nykyisen naiseni. Kummallakaan ei aluksi ollut mitään tarkoitusta alkaa suhteeseen tai edes kiinnostua toisistaan. No lopun varmasti arvaatkin. Nyt ollaan oltu yhdessä monia vuosia. Tarkoituksena ei ole väittää, että näin kaikki menisi sinunkin osaltasi, kunhan vain kerroin esimerkin siitä, miten itse petin itseäni.

Et näytä olevan oikeen tasapainossa, joten kehottaisin hakemaan ammatti apua. Tuossa iässä - eikä muutenkaan - seksuaalista suuntautumista ei pidä määritellä pornon katsomisen perusteella. Alkuvaiheessa tuli vielä muutamia retkahduksia, mutta nytten olen aivan täysi hetero. Yritin runkata fantasioidessani pojista, mutta vaikka yritin varmaan tunnin, en pystynyt runkkaamaan loppuun. Ei vaan tuntunut kiihottavalta. Olen katsonut nyt ensimmäisiä kertoja heteropornoa sekin on synti, tiedän ja kiihottunut siitä aivan älyttömän paljon.

Aiemmin katsoessani heteropornoa katsoin vain miestä ja runkkaaminen heteromateriaalille oli jotenkin vaivalloista.

Jos tämä ei ole teidän mielestänne huomattava muutos, niin mikä sitten on? Kävit kurkistamassa millaista elämä on aidan toisella puolella, jonka jälkeen palasit oikeaan kotiisi. Sä et mikään homo koskaan ole ollutkaan. Uskovaisilla on paljon asioita joita he pitävät syntinä, joten on luonnollista, että myös sukupuolivietti muutetaan uskontoon sopivaksi.

Olen ymmärtänyt niin, että jos aidosti tulee uskoon, niin se usko antaa heille voimaa elää niiden sääntöjen mukaan. On kokonaan toinen asia, kuka tulee uskoon. Ei kaikki voi tulla uskoon, ja on monia uskossa eläviä, jotka eivät ole niin vahvasti uskossa, että voisivat noudattaa niitä sääntöjä kärsimättä muuten omassa elämässään. Mutta eheytys eheytyksenä on itsepetosta. Ei seksuaalisuus muutu muuksi, mitä se on ollut syntyessä.

Pieniä lisävivahteita tulee mukaan, toisia katoaa, mutta perusasiat pysyy aina. Kieltäytyä voi, ja voi oppia elämää ilmankin, mutta vaikkeuksia kieltäyminen jossakin vaiheessa väistämättä tuo mukanaan. Paras kieltäytyminen on ominkäsinonneen menetelmä, silloin paineet seksuaalisuuden toteuttamiseen toisten kanssa ei nouse liian suureksi.

On myös ihmisiä, jotka eivät koskaan tunne romanttisia tunteita kumpaakaan sukupuolta kohtaan, vaan heillä on vain seksuaalinenpuoli elämässään. Minä olen eläväesimerkki aseksuaalisesta. Jeesus Kristus syntyi vapahtajaksi ja vapautti myös Vanhan Testamentin juutalaisesta kulttuuriympärstöstä. Jeesuksen mukaan jotkut ovat jo syntymässään avioon kelpaamattomia. Tällä hän viittasi tietenkin sen ajan miehen ja naisen väliseen liittoon.

Ihminen syntyy homoksi tai heteroksi tai jotain siltä väliltä. Tätä asia ei rukouksin muutu, muutosyritykset voivat johtaa henkiseen kriisiin. Tämän ketjun aloittaja on bi-seksuaali tai ainakin hän hakee paikkaansa ja rajojaan. Ei siinä sen kummempaa. Luepas Raamattua, ei puhuta mitään homouden puolustamisesta.

Ei Jeesus tehnyt homoudest hyväksyttävää. Se oli ja on syntiä. Olen iloinen puolestasi jos olet sitä mieltä että teit oikean ratkaisun, mutta et ole koskaan ollut bi-seksuaali tai edes homo sillä seksillä ei ole mitään tekemistä seksuaalisuuden kanssa.

Seksi on tapa osoittaa joko kiintymystä tai sitten vain purkaa seksuaalisia paineita, seksuaalisuuteen kuuluu myös romanssi. Eheytys hoito ei paranna homoseksuaalisuutta eikä yksikään kirkko väitä parantavansa ihmisiä homoseksuaalisuudelta, vaan opettaa ihmisiä kieltäytymään homo seksin harrastamisesta.

Homous on täysin luonnollinen asia ja ei ole mitään todisteitä joka todistaisi toisin, ja raamatussakaan jota et varmana ole kunnolla edes lukenut ei missään kohtaa sanota että et saisi rakastaa toista miestä joka on homoseksuaalisuutta "Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi ja Jumalaa yli kaiken".

Raamattu sanoo että seksi on väärin, oli se sitten homo tai hetero seksiä niin se on väärin jos kyse on pelkästä seksistä, seksin tarkoitus on tehdä lapsia, ei nauttia seksistä joka on syntiä. Esimerkiksi Vatikaanissa kondomit, eheytyspillerit , kastraatio sekä abortti ovat laittomia tai ainakin vaativat luvan jota ei helposti myönnetä, sillä abortti on murha, kastraatio, kondomit ja eheytyspillerit estävät lapsen saannin ja ihminen tällöin lankeaa yhdelle kuoleman synnille Viha, ahneus, mässäily, teennäisyys, kateus, himo ja laiskuus ovat kaikki 7 kuoleman syntiä ja seksi luokitellaan himoksi.

Kuten huomaat, raamattua voi lukea miten vain, eheytyksessä sinulle ei anneta mahdollisuutta tehdä omaa tulkintaa vaan he opettavat sinut uskomaan oman kirkkokuntasi tulkintaa. Eheytyshoito ei itseasiassa ole tepsinyt kaikkiin ja todisteen saat katsomalla kuinka moni homo on suorittanut itsemurhan tai on täysin itseriitainen henkilö joka ei tiedä kuka on tai mitä on nimeään enempää. Näiden parantumattomien kohdalla eheytyshoito on tehnyt äärettömän pahaa henkistä kidutusta sillä näillä henkilöillä ei poistumisen jälkeen jää identiteetistä edes pientä ripettä vaan jäljelle jää häpeä, syyllisyys, itsetuhoisuus, pelko joskus jopa kauhu, viha ja muita antisosiaalisenpersonaalisuus häiriön eli psykopaatille tyypillisiä merkkejä, arvaappa vaan mikä on loppu tulos.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Et ole eheytynyt, vaan olet tullut uskoon. Uskot siis, että olet eheytynyt. Ajattele asiaa samalta kannalta kuin erilaisten uskonnollisten järjestöjen tarjoamia ihmeparanemisia ja uskonmiesten parannuskykyjä - sitä kutsutaan itsesuggestioksi. Toimii vain, jos olet itse valmis uskomaan siihen. Itsesuggestio toimii jossain määrin kipujen poistamisessa, mutta myös siinä, että huomiosi on nyt poissa seksuaalisuuteen liittyvistä asioista.

Pitemmän päälle tuo ei toimi sen enempää reumatismissa kuin homoseksuaalisuudessakaan, koska niillä on vahva biologinen perusta.

: Iskuri kokemuksia iso kalu homoseksuaaliseen

SATAKUNNAN KANSA MOBIILI HOMOSEKSUAALISEEN ÄITI ANTOI KALUA Pano kalu erootinen homoseksuaaliseen hieronta
LAURILAN LOMAMÖKIT HOMOSEKSUAALISEEN LIVE SEX CHAT Suurin osa homoista ei kuitenkaan sellaiseen ryhtyisi eikä siihen pidä edes kannustaa, koska seksuaalisuus on jokaisen oma henkilökohtainen asia joihin muiden ei tarvitsisi puuttua ollenkaan. Voin vain todeta, että olen joskus itsekin ollut vuotias Vain muutama ihminen tietää, että Zhangilla on poikaystävä, hänen vaimollaan tyttöystävä ja että heidän avioliittonsa on bdsm novelli homo seksiseuraa tampereelta sopimuksella vahvistettu niin sanottu yhteistyöavioliitto. Jotkut kertovat, että Suomi on muuttanut heitä. Niissä oloissa sitä oletti, että monet olisivat olleet homoja, mutta sitten sodan jälkeen sitä oikein todella yllättyi, miten paljon heteroita niissä olikin. Heitä on jo Tilastokeskuksesta kuuluu kummia: Irakissa naisen ja miehen pitää mennä kihloihin, jotta he voivat tapailla.
Iskuri kokemuksia iso kalu homoseksuaaliseen Hän vilkaisi kerran ylöspäin ja alkoi ujuttaa boksereita jalastani samalla paljastuvaa ihoa nuollen. Samanarvoisen työn käsite on kovin epämääräinen, kun ammattikuntien palkkaerot ovat pitkän ajan summa ja kertovat paitsi alojen arvostuksesta myös niiden palkanmaksukyvystä. Liukas paksu elin oli vallanut reikäni kokonaan ja venytti sulkijaani lisää sekä upposi voimalla useita satoja kertoja edes takaisin. Kun sitten olet elänyt parisuhteessa pitkään, ei se ole oikeastaan niin ratkaisevaa, onko kumppanisi mies vai nainen, pääasia, että sinulla on joku, jonka viereen voit iltaisin turvallisesti nukahtaa. Kiinnostus suomi24 homo seksi kultarannikko bulgaria pitkään hitaasti, kaapin ovien takana. Onko kaikki kärsimys sen arvoista ja voinko kuolla tyytyväisenä elettyyn elämääni? Ville kyrpä ei enään venyttänyt antautunutta reikääni, vaan se tuntui kirmaavan suoleni seinämiä vasten.
Iskuri kokemuksia iso kalu homoseksuaaliseen Lahti seksi shemale homoseksuaaliseen photo

Kun Ekillä oli pikkujoulut, Sahar laittoi hänelle hienot kynnet. Myös pukeutuminen on yksi naisten puheenaiheista. Tärkeintä on vapaus ja oikeus mielipiteisiin Mutta palataan olennaiseen. Ulkonäköasioita tärkeämpää Saharille on vapaus, jota hän on oppinut suomalaiselta ystävältään.

Täällä nainen on todella vaikutusvaltainen henkilö. Hänellä on oikeuksia ja mielipiteitä. Hän voi tehdä ihan mitä haluaa. Sahar toivoo, että hän saa jäädä Suomeen. Vapautta maistanut ei halua luopua siitä. Irakissa naisten elämä on ollut rajoitettua jo ennen Isisin aikaa. Kun nuoren kanadalaisen Linda Evengelistan väitettiin luvun alussa sanoneen, ettei nouse sängystä alle markan päiväpalkan, syntyi käsite supermalli.

Ja Linda Evangelista oli maailman ensimmäinen sellainen. Tuolloin malleille maksettiin yhtä hyvin kuin elokuvatähdille. Nuo samat tytöt kuin George Michaelin musiikkivideolla Freedom. Kun nämä naiset luvun lopulla kulkivat cat walkinsa päähän ja lopettivat mallinuransa — miljonääreinä — supermalliuden uskottiin olevan loppu. Lehtien kansia koristivat filmitähtien kuvat mallien sijaan: Jennifer Anistonit ja Lopezit veivät malleilta leivän suusta. Vuonna Linda Evangelista joutui Vogue-lehden mukaan alentamaan palkkiotaan, koska hänen esiintymisensä muotinäytöksessä Portugalissa oli epätasaista.

Muotiteollisuus vannoi, ettei antaisi enää koskaan mallien hallita itseään. Vogue raportoi limusiineista matkaavista malleista, jotka potkivat kuljettajaa piikkikorollaan niskaan ollessaan tyytymättömiä tämän ajotapaan. En usko, että supermalleja enää syntyy. Mutta supermallisukupolven myötä syntyi sukupolvi nuoria naisia, jotka halusivat olla aivan kuin supermallit. Malleiksi haluavia tyttöjä ei ole ollut koskaan niin paljon kuin nyt. Ja kun kilpailu on kova, vain parhaimmat pärjäävät.

Erityisesti näytösmallit ovat riukuja. Cindy Crawford olisi nykystandardeilla liian lihava näytösmalliksi: Feminismi ja uhrattava mies! Nainen meni naimisiin itsensä kanssa - tällaiset olivat häät Perjantai Houstonista kotoisin oleva Yasmin Eleby oli päättänyt mennä naimisiin ennen nelikymppisiään.

Kun oikeaa miestä ei alkanut kuulua, rohkea nainen ilmoitti kävelevänsä alttarille vaikka yksin. Upeaan violettiin mekkoon pukeutunut morsian järjesti häänsä Houston Museum of African American Culture -museossa. Yasmin ei suinkaan seisonut alttarilla yksin, vaan hänellä oli tukenaan huikea kymmenen morsiusneidon joukko. Toimituksen suoritti morsiamen pappina työskentelevä sisar.

Liitto jäi tosin ilman virallista sinettiä, sillä lain mukaan yhden ihmisen avioliitto ei ole mahdollinen. Okei, Yasmin ei tietenkään voinut laillisesti naida itseään, joten tilaisuus oli enemmänkin hengellinen seremonia, jossa hänet saatteli alttarille äiti. Yasmin halusi osoittaa häillään sen, ettei ihminen välttämättä tarvitse kumppania ollakseen onnellinen ja täydellinen. Ystävät ja sukulaiset kutsuttiin uudenvuodenpäivänä juhlistamaan rouvan avioliittoa Taiwanin Nantouhun.

Häävieraille pitämässään puheessa Chen kehui itseään onnekkaaksi tavattuaan itsensä ja rakastuttuaan itseensä. Chen Ching ei ole ainoa nainen, joka on menyt itsensä kanssa naimisiin. Hän perusteli puolisovalintaansa sillä, että hänestä oli jo korkea aika mennä naimisiin vaikka sitä oikeaa ei ollutkaan vielä löytynyt. Miia Naisen kuuden vuoden sinkkuna oleminen päättyi häihin itse itsensä kanssa.

Brittiläinen Grace Gedler on mennyt naimisiin itsensä kanssa. Metron mukaan naisen häitä vietettiin 50 vieraan kera maaliskuussa, mitä edelsi kosinta viime vuoden marraskuussa. Hän päätti mennä itsensä kanssa naimisiin oltuaan sinkkuna kuusi vuotta ja rakennettuaan hyvän suhteen itsensä kanssa.

Metron mukaan häät jännittivät Gedleriä siitä huolimatta, että tuleva puoliso on hän itse. Hän kuitenkin piti kiinni suunnitelmastaan ja tuntee olevansa nyt varattu sinkun sijaan. Tällaisten soolohäiden hehkutetaan vahvistavan itsetuntoa. Miksi mennä naimisiin ollenkaan? Feministiseksi mielletty Jezebel-sivusto kirjoitti eilen kaikille itsensä naimista suunnitteleville sinkkunaisille omistetun kirjoituksen.

Siinä he muistuttavat, että itsensä naimisesta on tullut ilmiö, eikä siinä ole enää mitään uutta, omaperäistä ja hyvällä tavalla avioliittoinstituutiolle haistattelevaa.

Moni itsensä naineista naisista kun on perustellut valintaan sillä, että haluaa kunnioittaa ja rakastaa itseään, eikä hitsi vieköön tarvitse ketään muuta elämäänsä. Jutun kirjoittanut toimittaja tiedostaa sen, että kaikki voivat tehdä tismalleen sellaisia valintoja kuin haluavat.

Hän kuitenkin muistuttaa, että naimisiinmenolla oikeastaan vain vahvistaa perinteisen avioliittoinstituution valtaa. Jos haluaa rikkoa sääntöjä, miksi mennä naimisiin ollenkaan? Kenties siksi, että seurustelukumppanisi kuuluu johonkin seitsemästä kartettavasta miestyypistä.

Haluamme itsellemme kaikin puolin parhaan mahdollisen miehen. Silti moni päätyy seurustelemaan sellaisen kanssa, joka osoittautuu täydelliseksi hutiksi. Jälkiviisaana on helppo miettiä, mikä tyypissä oli vikana. Pienemmällä surulla selviäisi, jos jo ennen seurustelua aloittamista pystyisi päättelemään, onko toinen ehdottoman väärä kumppaniehdokas. Ainakin seuraavat seitsemän miestyyppiä kannattaa kiertää kaukaa.

Muuten luvassa on todennäköisiä vaikeuksia ja sydänsuruja. Vastaeronnut Tuskin haluat olla vastikään edellisestä suhteestaan lähteneen miehen lohtu ja laastari? Etkä etenkään, jos mies on tullut jätetyksi. Harva on henkisesti valmis uuteen suhteeseen heti vanhan päätyttyä. Jäljellä voi olla paljon käsittelemättömiä asioita eikä äskettäin eronnut mies ole välttämättä sinut uuden elämäntilanteensa kanssa. Äkkipikainen raivostuja Varoituskellojen on syytä soida, jos vastoinkäymiset ja pienet harmit saavat hänet raivon partaalle ilman ennakkovaroitusta.

Jokainen harmistuu ja suuttuu toisinaan, mutta jos reaktio on aina hämmentävän voimakas, kannattaa perääntyä. Vai viihdytkö miehen kanssa, joka väärän ruoka-annoksen saadessaan raivoaa suureen ääneen ja haukkuu tarjoilijan? Tai saa kaistanvaihtajan takia rattiraivon? Vai haluatko kumppanin, joka ymmärtää, mistä hänen tunteensa ja reaktionsa syntyvät ja joka kykenee vastavuoroisuuteen?

Aseman ja rahan perässä juoksija On hienoa, jos ihmisellä on kunnianhimoa. Mutta ongelmia on luvassa, mikäli miehen identiteetti rakentuu titteleiden ja palkan varaan ja hän arvottaa kaiken niiden kautta.

Elämässä pitää olla muutakin sisältöä. Muuten se ei ole tasapainossa. Jos työ ja raha ohittavat hänen tärkeysjärjestyksessään kaiken muun, mihin kuvittelet itse sijoittuvasi? Eri päämäärään pyrkivä Mieti, mitä toivot suhteelta. Todennäköisesti joudut pettymään, mikäli pidät yhtä miehen kanssa, jolla on erilaiset päämäärät kuin sinulla. Suhteeseen ryhtyessään on täysin hyväksyttävää kysyä, mitä kumppani suhteelta toivoo. Jos toiveenne esimerkiksi sitoutumisesta ja lasten hankinnasta eroavat radikaalisti toisistaan, suhteen jatkamista kannattaa harkita uudelleen.

Kunnianhimoton saapas Kunnianhimoton tyyppi on haluton parantamaan elämäänsä. Hänellä ei ole motivaatiota eikä hän tunne vastuuta omista teoistaan. Hän ei ole valmis ponnistelemaan itsensä eikä myöskään kenenkään toisen puolesta. Tottakai tämä heijastuu myös parisuhteeseen. Hän on laiska itsensä ja samalla sinun suhteesi. Mammanpoika Tiiviit perhesiteet eivät ole huono asia. Mutta jos mies on taloudellisesti, tunteidensa tasolla ja muillakin tavoin sidoksissa lapsuutensa perheeseen, hän ei ole parisuhdeainesta.

Suhteessa pitää voida luottaa siihen, että muodostatte tiimin ja olette toisillenne lojaaleja - myös silloin, kun kyse on jomman kumman perheestä. Mammanpojan kanssa seurusteleva saa tuskin tuntea olevansa tyttöystävä ja se miehen elämän ykkönen. Hänen elämässään sovit äidin, kotitalousihmeen ja rakastajan rooliin. Et hänen elämänsä ykkösnaiseksi. Narsisti Kukapa ei rakastuessaan näkisi kumppaniehdokasta ruusunpunaisten silmälasien läpi.

Hän vaikuttaa kaikin puolin elämäsi mieheltä. Etenkin, jos hän hukuttaa sinut lahjoihin, kukkiin ja pitää muutenkin kuin kukkaa kämmenellään. Jos hän tuntuu liian täydelliseltä ollakseen totta, hän voi todella olla valhetta.

Jos hänellä on narsistisia taipumuksia, ei hänen perimmäinen päämääränsä ole hemmotella ja ilahduttaa sinua, vaan saada sinut arvostamaan ja ihailemaan häntä. Hän käyttää kaikki keinot kietoakseen sinut verkkoonsa.

Suhteen edetessä huomaat, että olet hänelle täysin arvoton. Hän sivuuttaa emotionaaliset ja fyysiset tarpeensa. Suhteessanne on vain hän, hänen tarpeensa ja päämääränsä.

Mies, oletko sittenkin seksisurkimus? Nämä merkit kertovat, että seksipetona itseään pitävä herra voikin olla surkea sängyssä. Esileikki jää väliin Mies voi olla heti valmis tositoimiin. Nainen tarvitsee kuitenkin aikaa lämmetäkseen.

Me tarvitsemme sitä kiihottuaksemme ennen varsinaista yhdyntää, Morse kuvailee. Hänen mukaansa esileikki ei ole ehdotus, vaan se on ehdoton vaatimus. Ei suuseksiä Kun innostus on kova, ei aina haluaisi tuhlata aikaa asioihin jotka itsestä tuntuvat turhilta.

Siksi suuseksi voi jäädä väliin, kun mieli tekee jo itse yhdyntää. Morse muistuttaa, ettei naisen mielestä mikään ole seksikkäämpää kuin mies, joka antaa suuseksiä. Vain harva nainen saa orgasmin yhdynnässä, suuseksin avulla kumppani laukeaa huomattavasti helpommin. Ei koskettelua seksin jälkeen Voi tuntua houkuttelevalta kierähtää seksin jälkeen selälleen ja alkaa kuorsata.

Nainen kuitenkin nauttisi koskettelusta ja halailusta seksin jälkeenkin. Yhteinen hellittelyhetki tekee hyvää parisuhteelle ja lisää läheisyyden tunnetta, toteaa University of Toronto - Mississaugassa tehty tutkimus. Uuden kokeileminen pelottaa - siksi ei kokeilla mitään On ikävää, jos seksi rutinoituu. Joskus se voi johtua suorituspaineista: Pelko saa helposti turvautumaan tuttuun ja totuttuun, mikä sitten käy helposti tylsäksi. Morse kehottaa hylkäämään pelot ja rohkaistumaan.

Siinä riisuudutaan alasti toisen ihmisen kanssa, ja asetutaan mahdollisimman intiimiin tilanteeseen, hän kuvailee. Vastaan tulee taatusti noloja hetkiä, eikä kaikki mene aina aivan putkeen. Silti mokienkin tekeminen on parempi asia kuin tekemättä jättäminen. Egon pönkittäminen seksillä Ei ole hyvä, jos naisen on saatava orgasmi vain, että mies voi tuntea itsensä huippurakastajaksi.

Se tarkoittaa sitä, että seksi on vain tapa pönkittää egoa. Naiselle voi aiheutua kovia orgasmipaineita, ja hän saattaa niiden takia teeskennellä laukeamista. Lopulta teeskenteleminen vie kyvyn nauttia. Morse varoittaa, että jos keskittyy vain omaan suoritukseen ei tule mieleen kysyä toiselta, mitä hän oikein haluaa.

Eikä opi, kuinka hän saa oikeasti orgasmin: Kumppanin vaikeneminen Jos nainen nauttii oikeasti, niin hän sanoo jotain! Kaikki eivät tietenkään voihki ja mourua kiihkoissaan kovaan ääneen, mutta kestohiljaisuuden pitäisi olla selvä varoitusmerkki.

Se vihjaa ettei hän nauti. Samoin kun se, jos hän ei puhu asiasta seksin jälkeen kun mies hehkuttaa, miten mahtavaa kaikki oli. Kumppanin ylinäytteleminen Huonona merkkinä voi pitää myös sitä, jos toinen alkaa voihkia kuin pornotähti vaikkei häntä ole edes ehtinyt kunnolla koskettaa. Mitä todennäköisimmin hän näyttelee.

Morsen mukaan käytöksen taustalla voi toki olla se, että halutaan olla toiselle mieliksi sekä pelko siitä, saavatko he oikeasti orgasmin. Unohdat hänen orgasminsa Valitettavan usein käy niin, että kun mies laukeaa, ei hän enää kiinnitä huomiota naisen orgasmiin.

Tai olettaa, että toinenkin sai sellaisen samaan aikaan. Hyvä rakastaja haluaa, että toinenkin nauttii ja pitää huolta naisensa orgasmista, hänen vuokseen.

Jos nainen ei ole vielä saanut orgasmia ja mies on jo lauennut, on kannattaa miehen jatkaa naisen hyväilyä ja kiihottamista onnelliseen loppuun asti. Naisen on jatkossa helpompi nauttia seksistä, kun hän tietää että hänenkin tarpeensa otetaan huomioon vaikka mies olisikin ehtinyt saada orgasmin ensin. Hän on kiinalainen nuori mies, joka haluaa elää arkea rakastamansa ihmisen kanssa. Päällisin puolin kaikki näyttää hyvältä.

Zhangilla on työpaikka, mukava vaimo ja vuoden ikäinen poika. Tämän todellisuuden tuntevat Zhangin perhe ja sukulaiset, naapurit ja työkaverit. Vain muutama ihminen tietää, että Zhangilla on poikaystävä, hänen vaimollaan tyttöystävä ja että heidän avioliittonsa on laillisella sopimuksella vahvistettu niin sanottu yhteistyöavioliitto. Zhang etsi pitkään itselleen lesbopuolisoa, jonka kanssa voisi solmia yhteistyöhön perustuvan liiton.

Vanhempien painostus aloilleen asettumisesta ja perheen perustamisesta alkoi tuntua sietämättömältä, eikä seksuaalisesta suuntautumisesta kertominen ollut Zhangille vaihtoehto. Lopulta hän löysi silloisen poikaystävänsä avustuksella samoin ajattelevan lesbon netistä. Halusimme kummatkin lapsia, joten se lisättiin notaarin kanssa tehtyyn lailliseen sopimukseen, tavallaan avioehtoon. Vuokrattavat poikaystävät ja kulissihäät Kiinassa perinteet aiheuttavat suuria paineita perheen perustamiselle.

Erityisesti juhlapyhien aikaan on tärkeää sopia muottiin. Paineet eivät kosketa ainoastaan homoseksuaaleja. Myös sinkkunaiset palkkaavat poikaystäviä netistä sukulaisvierailulle juhlapyhien aikaan välttääkseen painostusta ja kuulusteluja.

Kiinassa vuotiasta sinkkunaista pidetään jo lähes menetettynä tapauksena. Ilmiölle on oma nimensäkin: Sheng nu eli ylijäämänaiset. Joskus riittävät kulissihäät, eikä varsinaista avioliittoa solmita. Saksalaisen Franzin lesbo työkaveri maksoi hänelle, jotta hän teeskentelisi menevänsä naimisiin tämän kanssa. Työkaveri järjesti häät, jonne kaikki tämän sukulaiset, naapurit ja tuttavat kotipaikkakunnalta oli kutsuttu.

Kaikki toteutettiin häissä perinteisen kaavan mukaan: Vain hääpari tiesi, ettei heitä virallisesti vihitty. Franzin työkaveri muuttikin kulissihäiden jälkeen ulkomaille tyttöystävänsä kanssa.

Viimeisen vuoden aikana HLBT-oikeudet ovat edenneet maailmalla harppauksin. Kiinassa asiasta ei käydä julkista keskustelua. Optimistisimmat aktivistit kuitenkin toivovat Kiinan vinoutuneen sukupuolijakauman luovan mahdollisuuksia seksuaalivähemmistöille. Jos Kiinassa on vuonna naimaikäisiä miehiä yli 20 miljoonaa enemmän kuin naimaikäisiä naisia, ehkä se toimii kimmokkeena sukupuolineutraalin avioliittolain hyväksynnälle. Avioliitto on valtion näkökulmasta vakauttava instituutio.

Zhangin mielestä yhteistyöavioliitto toimi hyvin ennen lapsen syntymää. Yhdessä asuminen ei ole ideaalia, mutta lapsi tarvitsee meitä kumpaakin. Sukulaistenkin kanssa on monimutkaisempaa. En enää suosittelisi yhteistyöavioliittoa. On vain parempi kohdata itsensä sellaisena kuin on. Millainen onni olisikaan jakaa elämänsä rakastamansa ihmisen kanssa. Mutta onko mies myös uusi? Mikä on sellainen mies, joka rakastaa shoppailua? Ihailee David Beckhamin ulkonäköä?

Lukee Wallpaperia ja Voguea? Hän on metroseksuaali, uusi urbaani ihmistyyppi mainostoimiston nelikentässä. Mutta ovatko uutta miehen tavat vai käsite? Olemmeko tavanneet hänet jo aiemmin? Viime vuoden sana Yhdysvalloissa oli metroseksuaali. Metroseksuaali on mies, joka on kiinnostuneempi kauneudenhoidosta kuin kampiakselista.

Metroseksuaalin sankari voi olla David Beckham, mutta ei Becksin jumalaisten keskitysten vaan tämän taivaallisen — ainakin muodinmukaisen — kuontalon takia. Metroseksuaali sekä näyttää että tuoksuu hyvältä, rakastaa perinteisesti naisellisia tai homomaisina pidettyjä asioita kuten shoppailua, kauneushoitoja ja itsensä treenaamista narsistisista syistä.

Tämä uusi miestyyppi elää suurissa New Yorkin ja Lontoon kaltaisissa metropoleissa, mutta hänet voi tavata mistä hyvänsä pienemmästäkin länsimaisesta kaupungista. Hän on usein hyvin koulutettu ja samalla kosketuksissa herkkään puoleensa. Metroseksuaaleja löytyy muodin ja viihteen alalta mutta myös pankeista ja mainostoimistoista. Metroseksuaalin prototyyppi voisi olla Amerikan psykon päähenkilö Patrick Bateman, tosin ilman yhtä häiriintynyttä mielenlaatua.

Yhdysvalloissa metroseksuaalit ja heidän vaikutusvaltansa tuntuu lisääntyvän jakaantumalla. Osaltaan sitä todistaa superssuosittu tv-sarja Queer Eye for the Straight Guy, jossa hillitön homoryhmä Fab Four pistää uusiksi värittömien ja liian taviksen oloisten heteromiesten tyylin, kodin sisustuksen ja elämämäntavat. Markkinamiehille metroseksuaalit ovat märkä uni. Muun muassa kosmetiikkafirmat, Biotherm, Decleor, jopa kotimainen Lumene, ovat lanseeranneet miehille hurjan kasan komistustuotteita.

Suuren suosion maailmalla on saanut voide, joka saa ihon näyttämään vastustamattomalta klubivalojen loisteessa. Mutta mikä meillä on uutta miesten elämäntyylissä, on jo gammal sak Ruotsissa. Siellä ei ole lainkaan epätavallista, että yliopisto-opiskelijamies käy solariumissa ja lisää aamuisin kasvoilleen värivoidetta. Metroseksuaalin synty Alkuaan metroseksuaali-termi määriteltiin jo luvun puolivälissä. Sen jälkeen se on innostanut myös monia tutkijoita tekemään siitä oman tulkintansa.

Amerikkalaisen futurologi Marian Salzmanin mukaan metroseksuaalisuus on seurausta työpaikoilla tapahtuneesta naisten valtaannoususta ja sitä seuranneesta perinteisten sukupuoliroolien muutoksesta. Teorian mukaan miehet tahtovat esiintyä naisten tapaan itsestään huolehtivina, hyvän kasvatuksen saaneina ja avoimina.

Hyväksyessään elämäänsä pehmeämpiä arvoja etenkin vanhemmat metroseksuaalit puolustavat perhettä ja korostavat miehen roolia lastenkasvattajana ja perheen koossapitäjänä. Kun David Beckham poseeraa muotiraamatuissa ilman paitaa, lapsi sylissään ja kertoo samalla onnellisen perheen olevan hänen menestyksensä salaisuus, pääsee niin miehiltä kuin naisiltakin syvä, ihastunut huokaus. Tosin joitain tuo saattaa oksettaakin. Metroseksuaaleissa saattaa nähdä jälleen yhden uuden todisteen kulttuurimme ulkonäköpakkomielteestä.

Myönnettävä on, että hyvä on, kun mieskin käy suihkussa ja rasvaa jalkansa, mutta entä ylenmääräinen peiliin tuijottelu ja kaupassa ravaaminen? Arvioijasta riippuen sitä pidetään naisten tapauksessa osoituksena joko naisen tyhmyydestä tai turhamaisuudesta tai siitä, että nainen on patriarkaalisen yhteiskunnan alistama.

Ovatko metroseksuaalit todiste tasa-arvosta vai siitä, että nyt miestäkin pannaan halvalla? Shoppailu hoitaa suhdetta Petri Ahosen mukaan asu määrittää mielentilan. Vaikka olemme etsimässä vaatteita hänelle, jaksan kiertää kauppoja koko päivän", design-farkkuihin ja hillittyyn paitaan pukeutunut Petri Ahonen, Skandinavian Hunks -tanssiryhmän toimitusjohtaja kertoo. Itse hän tekee etenkin ulkomailla paljon heräteostoksia. On hienoa lähteä illalla ulos, kun tietää näyttävänsä hyvältä. Silloin hänen käytöksensä muuttuu automaattisesti herrasmiesmäisemmäksi.

Tanssiryhmän toimitusjohtajana ja samalla myös ryhmän esiintyjänä ulkonäön on oltava kunnossa jo työnkin takia. Käyn salilla kuusi kertaa viikossa, mutta kaikki tekeminen lähtee omasta itsestä ja hyvinvoinnin tärkeydestä. Terveellisen ruokavalion lisäksi noudatan myös terveellisiä elämäntapoja, en tupakoi ja juonkin vain kohtuudella. Siten myös ihoni on aina ollut luonnostaan loistavassa kunnossa. Olen tosin aina käyttänyt ihonhoitotuotteita ja pitänyt huolta siitä, ettei iho pääse kuivumaan.

Häät ovat tulossa ja toivottavasti myös suuri perhe. Fiksuudellaan ja vahvuudellaan nainen tuo moniin asioihin huomattavasti enemmän järkeä", Ahonen sanoo. Tyyli on elämäntapa Tommi Björkin olemus on rento mutta huoliteltu. Keskellä valkoisinta talvea hänen kasvojaan komistaa aito rusketus. Hänen päänsä on ajeltu kaljuksi ja silmillä on design-lasit. Lasejaan Björk uusii niin usein, että niiden hinnalla olisi tehnyt jo monta silmäleikkausta, mutta se ei ole olennaista, tyyli on.

Björk istuu työpaikkansa Rainmakerin sohvalla nuorisovaatteiden ympäröimänä. Samat vaatteet nähdään kaupoissa ensi syksynä. Yhdessä veljensä Harrin kanssa Björk pyörittää tukkuliikettä, joka vastaa pitkälti Suomen trenditietoisten vaatevalikoimasta. Siten Björk on enemmän kuin tietoinen, mitä muodissa tapahtuu, ja hänen oma tyylinsä on usein ison askeleen edellä. Sen jälkeen niitä ei enää voikaan käyttää. Seuraan muotia, mutta oma tyylini tulee vahvasti takaraivosta.

Yleensä tiedän, etten ole mennyt pahasti metsään, kun menen pelaamaan frendien kanssa biljardia ja ne nauraa, että mitä helvettiä sulla nyt on päällä", Björk sanoo. Ulkomailla Björk kiertää vaatekauppoja huikeaan tahtiin.

Kotona onkin tavaraa jo yhden vaateliikkeen verran, tietysti siisteihin pinoihin aseteltuna. Kesäisin Björk hankkiutuu eroon osasta kirppareilla, mutta Hawaji-paidat jäävät kaappiin odottamaan suotuisaa trendisuvannetta. Siten 90 euroa uudesta paidasta on pikkuraha, kunhan tuote on laadukas.

Koska reissaan paljon, mulla on aina voidepurkki laukussa ja väsyneelle iholle tarkoitettu silmänympärysvoide on ihan ehdoton rankan baari-illan jälkeen, jos aamulla pitää mennä duuniin.

Hän käy salilla, pelaa fudista, lumilautailee, lenkkeilee, venyttelee sekä kokeilee mielellään uusia lajeja. Viimeisimpänä hän innostui astanga-joogasta. Jooga tuo loistavan olon. Se on hyvä tapa aloittaa viikko, sillä tunnin jälkeen olo tuntuu aina levolliselta. Jo vuosikymmenet miehiä tanssitunneille houkutelleen tanssija-koreografi Osku Heiskasen mukaan miehisten mallien muutos näkyy Suomessa uskalluksena kokeilla perinteisesti feminiinejä asioita.

Kyllähän jotkut miehetkin kasvohoidoissa käyvät, mutta useammat pitävät sitä täysin turhana", Heiskanen sanoo. Vaikka kokeilunhalua olisikin, puuttuu miehiltä tietoa. Monet esimerkiksi uskovat ihonkuorinnan vaikuttavan ihmisen bakteerikantaan epäterveellisesti. Eikä kasvonaamioitakaan ole toistaiseksi otettu käyttöön miesten saunailloissa. Usein kehitys tapahtuu myös itsestään.

Kun miehet esimerkiksi löytävät astanga-joogan, selviää ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen merkitys heille kuin itsestään. Viime vuosikymmenen aikana naiset ovat omaksuneet paljon miehiltä ja muuttuneet etenkin työelämässä kovemmiksi ja määrätietoisemmiksi. Ja nyt miehet haukkaavat puolestaan naisten tontilta.

Heitä on jo Tilastokeskuksesta kuuluu kummia: Pojat ostavat enemmän brändivaatteita kuin tytöt. Lisäksi miesten kosmetiikkakulutus on kaksinkertaistunut joka vuosi luvun lopusta. Kertooko tämä metroseksuaalien esiinmarssista, tutkija Terhi-Anna Wilska? Arviolta 70 prosenttia heistä asuu Helsingissä, loput Turussa ja Tampereella. Poikia, jotka eivät ole lainkaan kiinnostuneita ulkonäöstään on koko ajan vähemmän.

Tärkeitä vaikuttajia ovat olleet idolit, kuten David Beckham. Viimeisen kymmenen vuoden aikana metroseksuaalinen elämäntyyli on lisääntynyt nopeasti. Ja viime aikoina vauhti on vain kiihtynyt. Pääosin metroseksuaalit ovat alle 25—vuotiaita, 30 ikävuoden ylittäneitä metroseksuaaleja on todella vähän. The Metrosexual Guide to Style: SS-johtaja tapasi käydä manikyyreissä. Horror liikkui aina kiillotetuissa ratsastussaappaissa ja valkoisissa hanskoissa.

Hänen väitettiin päihittäneen Richard Nixonin tv-väittelyssä, koska antoi puuteroida kasvonsa. Dandy-runoilija, joka viimeisteli aina asunsa vaaleanpunaisilla hanskoilla.

Solarium-yrittäjien ja kultakauppiaiden märkä uni. Demokraattien presidenttiehdokas, joka liputtaa metroseksuaalisuuttaan. Myös oman ulkonäkönsä ammattilainen. Professori, joka on aina moitteeton, kaikin tavoin.

Kirjoittanutkin keisarinajan tavoista ja seuraelämästä. Carl Gustav Emil Mannerheim: Metroseksuaalit menivät, nyt tulevat spornoseksuaalit Jenni Junkala Metroseksuaalisuus alkaa olla jo historiaa, nykyään miehet ovat spornoseksuaaleja, Telegraph-lehti ehdottaa.

Spornsexual-termillä lehti viittaa urheilullisuuteen ja haluun olla himoittu. Spornoseksuaalin miehen sisällä asuu metroseksuaali, joka haluaa kaiken muun lisäksi olla vielä haluttavan näköinen.

Jos metroseksuaalit olivat hoikkarunkoisia, spornoseksuaalit ovat treenattuja. Muodonmuutoksen on kokenut myös metroseksuaalien esikuva David Beckham - hyvännäköinen, huoliteltu, tyylikäs, tikissä, naisten päiväunien kohde. Spornoseksuaalit ottavat selfieitä itsestään ja jakavat niitä sosiaalisessa mediassa, treenaavat, pukeutuvat pikku pikku speedoihin ja tatuoivat ja lävistävät itsensä, Telegraph kirjoittaa. Kukapa ei haluaisi tehdä kaikkea tätä! Ennen tätä tarinaa olin flirttaillut jo pitkään ajatuksella miesten välisestä seksistä.

Nainen on oli ollut minulle silti se himottavampi sukupuoli. Seksi oli ollut nautittavaa ja täysin heteroa. Useita vuosia sitten juoduin kuitenkin tunnustamaan itselleni ettivät asiat olleet näin yksinkertaisia. Huomasin että kuvat erektoituneista kulleista saivat vatsanpohjan kutittamaan odottamattomalla tavalla.

Kiinnostus eteni pitkään hitaasti, kaapin ovien takana. Ensimmäinen vihje tuli jo armeijassa. Tuvassa pyörineestä pornolehdestä oli viety jo kaikki herkulliset kuvat mujista. Lehteen kuului kuitenkin oma gay-speciaali vihko, joka oli ajautunut hylkytavarana pinon alimmaiseksi. Eräänä huonosti valvottuna ginesviikonlopun yönä hiippailin vaivihkaa lukemistolle ja sulloin posket kuumottaen gay lehden hihaan.

Nukkuvan kasarmin vessassa sivujen kääntely kuulosti omiin korviin tuskaisen kovalle. Kaikki veri tuntui karanneen kylmistä vapisevista sormista, kun aloin kääntelemään lehteä. Kaksi seilorikundia riisui toisiaan. Huomasin käsistä karanneen veren pakkautuneen kullintyveen, kun katsoin kuvaa suussa pullistelevasta elimestä. Kaivoin hieman epäuskoisena sykkivän munani ulos ahtaaksi käyneistä housuista. Mähän pidin näistä kuvista. Kun pääsin sivulle jossa, kundi pani toista pukkarin ovea vasten laukesin niin kovaa jalat oli mennä alta.

Lehden heitin roskikseen, mutta lopun yötä nukuin sikeästi. Välillä unohdin kokonaan nämä halut. Aina ne kuitenkin palasivat. Joka kerta hieman voimistuneina ja vaativampina. Elin parisuhteessa naisen kanssa, mutta yksinäisinä hetkinä kokeilin itsekseni kaikenlaista. Ajelin peppun sileäksi ja karvattomaksi. Ujutin saippuoidun sormen varovasti peppuun. Kiusasin sulkijalihasta ensin pienillä dildoilla ja lopulta vähän isommilla. Katsoin samalla bi-pornoa netistä ja lehdistä. Tulin ryöpsähdellen käteen, housuille, talouspaperiin.

Nautinnon jälkeen palasi häpeä. Asiat selkeytyivät kerran kun olin nolostellen vieraillut pornoliikkeessä. Olin hommannut erittäin aidonnäköisen ja tuntuisen kumidildon. Siinä oli imukuppi kiinnitys, jolla sen pystyi kiinnittämään tukevasti mm.

Vehje oli aika paksu ja vaati poikkeuksellisen paljon päättäväisyyttä ja aikaa saada se painumaan sisään edes osittain. Se tuntui kuitenkin niin ihanan aidolle että aloin puuhastella sen kanssa oikein tosissaan. Lopulta sulkija oli täysin antautunut ja pystyin pumppaamaan sitä vasten jo aika kovaa.

Kumisen kullin pää löysi sisältäni eturauhasen ja alkoi hieroa tätä miehen g-pistettä. Oma kullini alkoi jäykistyä värähdellen. En ollut runkannut sitä hetkeen, kun olin nauttinut vain hurmioittavasta tunteesta jonka laajeneva anus tuotti. Nyt selvästi tunsin että lasti oli kuitenkin lähdössä. Vehje sisälläni hieroi juuri oikeasta paikasta eikä käden apua tarvittu. Tunne oli mahtava kun lopulta laukesin hallitsemattomasti pärskähdellen ja sulkija tekokullin ympärillä supistellen.

Huokaisin, että jos tämä tuntuu näin ihanalle se ei voi olla väärin! Varsinainen tarina alkaa tästä. Vaihdoin bi-pornon osittain homo kamaan. Bi-jutuissa naiset jäivät kuitenkin aina sivujuoneksi.

Halusin mieluummin ihailla kuinka trimmatut äijät duunasivat toisiaan. Huokaisin keuhkot tyhjiksi ja tein peilin edessä ison päätöksen. Päätin että haluan kokeilla jotain toisen miehen kanssa. Löysin tarpeeseen treffipalvelu Iskurin-sivut ja jätin sinne haparoivan ilmoituksen. Rohkeuden löytyminen vei pidempään. En tiennyt tarkkan mitä haen ja osa vastauksista oli vähintäänkin kamalia. Parin fiksumman nimimerkin kanssa etenimme jo aika pitkälle.

Sisu meni kaulaa siinä vaiheessa kun olisi pitänyt ampaista johonkin levarin lepikkoon touhuamaan. Asiat olivat edenneet liian nopeasti ja epämääräisesti. Halusin täydellisen luotettavan anonyymin parin tähän seikkailuun. Hänellä olisi tarpeeksi samanlaiset mieltymykset ja ekakerta myöskin kokematta. Ennenkaikkea tahdoin että kaikki tapahtuisi kiireettä nautiskellen. Haaveet olivat muuttumassa mehukkuudessaan jo sietämättömän piinaaviksi, kun keskellä pimeintä syksyä lopulla tärppäsi isosti.

Ilmoitukseeni vastasi kundi joka tuntui haluavan hyvin tarkkaan samoja asioita kuin minäkin. Tutustuimme toistemme historiaan ja mieltymyksiin. Myös hän oli jänistänyt aiemmista suunnitelmistaan. Nyt hänellä tuntui olevan tarvittavaa päättäväisyyttä ja se sai myös minut vakuuttuneeksi, että nyt tämä viedään loppuun asti. Sovimme ettei hommaa pilattaisi turhalla hätäilyllä.

Karsimme pois kaiken mistä jompi kumpi ei tykännyt. Kummallekin oli tärkeää myös kaapissa pysyminen ja asioiden kokeileminen täysin nimettömästi. Kaiken lisäksi kaverilla oli kutkuttavan hyvä mielikuvitus sen suhteen mitä voisimme tehdä. Anonymiteetin vuoksi pitäisimme myös naamioita emmekä puhuisi toisillemme mitään.

Itse keksin lisätä vielä että kehittelisimme kuusi eri juttua, joita voisimme tehdä ja arpoisimme nopalla vasta tavatessamme mitä tapahtuu. Tämä oli mielestäni tärkeää koska olimme molemmat btm henkisiä. Kumpikin olisi halunnut olla se joka saa ensimmäisenä kokeilla suihinottoa ja menettää peppuneitsyyden. Ilokseni kaveri innostui lisäyksestä oitis ja keksi nopeasti omat kolme kuumottavaa vaihtoehtoaan.

Päädyimme varamaan hotellihuoneen kaupungin laidalta. Kumpikin oli onnistunut merkkaamaan itsensä "työmatkalle". Sopimuksen mukaisesti saavuin paikalle puolta tuntia ennen. Kuittasin huoneen ja sanoin, että kaveri tulisi hakemaan toisen avaimen pian. Jännitys alkoi purkautua, kun suljin huoneen oven lopulta takanani.

Jalat tuntuivat veteliltä ja perhoset lepattivat vatsassa. Päättäväisesti tein kuitenkin tarpeelliset valmistelut. Himmensin huoneen pelkälle epäsuoralle valolle.

Riisuuduin ja kävin pesemässä karvattomaksi ajellun peppuni ja siistiksi trimmatun kullini. Laitoin jalkaan puhtaat ihonmyötäiset bokserit.

Kruunasin komeuden silmät peittävällä naamiolla. Kädet täristen sain tehtyä solmun niskan taakse. Vilkaisin itseäni vessan peilistä. Hätkähdin sillä näky oli todella eroottinen.

Kireissä alkkareissa alkoi tuntua tuttua nytkähtelyä juuri sopivasti, sillä kuulin oven käyvän. Odotin pimeässä vessassa sydän pamppaillen että kaverini saisi omat valmistelunsa kuntoon. Kuului vyönsoljen helähdys ja vaatteiden kahinaa. Erotin myös naamion sitomisen äänen.

Kaksi kundia vain alkkareissa ja naamioissa katsoi toisiaan. Näin kokonaisuuden pukeutumispeilistä ja lisää verta pakkautui elimeen. Tuijotimme häpeilemättä toistemme kireinä pullottaviin nivusiin. Ilmassa väreilivät tulevat tapahtumat. Oli aika heittää noppaa.

Minä ojensin ja kaveri pyöräytti. Arpa pysähtyi näyttämään silmälukua neljä. Olin salaa toivonut juuri tätä vaihtoehtoa eniten. Kaveri alkoi toteuttaa nopan määräystä ja asettui polville eteeni. Hänen piti ottaa minulta suihin ja sen jälkeen hän panisi mua. Tiesin että hän oli kovasti odottanut maistiaisia munasta ja se näkyi hänen otteistaan. Kaveri hyväili huulillaan ihoa alkkareiden kuminauhan päällä.

Tunsin kuuman hengityksen erektoituvaa kaluani vasten. Hän vilkaisi kerran ylöspäin ja alkoi ujuttaa boksereita jalastani samalla paljastuvaa ihoa nuollen. Puolijäykkä penis oli lopulta hänen edessään ja mun alushousut lattialla. Olin alasti toisen miehen edessä vain naamio silmillä.

Koko alavatsa sykki odotusta. Kyrvän päässä kimmalsi valtava tippa. Olin niin kiimassa että sitä valui. Värähdin kevyesti kun kundi laittoi käden mun toiselle pakaralle ja ohjasi huulensa kalulleni. Ensin hän suuteli sen kärkeä ja levitti huulillaan mahlaani koko nuppiin. Käsi pepulla hipoi hellästi peppureikääni. Se tuntui uskomattoman herkistyneelle. Hitaasti huulet työnsivät esinahan taaemmas ja munanpää upposi kokonaan suuhun. Kieli alkoi tunnustella nupin muotoja ja pyöri hurmaavasti sen turpealla ja limaisella pinnalla.

Kaveri tarttui samalla penikseni varteen saaden aikaan täydellisenä sykkivän erektion. Huokaisin sisäisesti "Mä en oo enää hetero. Kaveri ohjasi minut sängynlaitaa vasten. Kävin selälleni sängylle, peppu reunalle. Se oli juuri sopivalla korkeudella. Otin polvien takaa kiinni ja taivutin jalat taakse.

Se oli kuin tarjottimella. Kullini tuntui sykkivän sydämen tahtiin. Punoittavalle kärjelle valui tuoretta mahlaa. Kaveri alkoi levittää liukkaria samettiseksi ajeltuun vakoon. Autoin vaistomaisesti levittämällä pakaroitani erilleen. Käsi hyväili voidetta ylös ja alas. Sormi pyöritti sitä eniten reikäni suulle. Seurasin toimitusta ihaillen reisien välistä yhä peppuani levitellen.

Voidetta tuntui olevan kasseista patjalle asti. Joka sivelyllä sormi painoi anusta vasten hieman enemmän. Pyörittävä liike kiihotti, mutta myös rentoutti. Liukkaria alkoi jo lipsahdelle reiästä läpi. Olin valmis saamaan sormen sisääni.

Sormi aloitti hitaan liukunsa sisälleni. Huomiota vaille jäänyt kullini nytkähti uuteen nousuun ja lisää kiimaliimaa valui sen nupille. Sormen porautuessa yhä syvemmälle hän alkoi samalla nuolla kullini vartta. Sormen päästyä perille oli elimeni taas täysin pystyssä. Huulet painuivat nupille ja aloittivat tutun hyväilynsä.

Kieli kiersi sen limoja joka paikkaan. Huulet painuivat nupin yli esinahalle ja alkoivat pumpata sitä. Sormi aloitti samalla hitaan edestakaisen liikkeen pepussa. Nautin miesseksin ihanuudesta ja peppureikäni tuntui antautuvan yhä enemmän ja enemmän.

Vapaa käsi otti hetkeksi suun paikan ja runkkasi kalun vartta. Tunsin tuttua pakotusta kasseissa. En kestäisi pitkään tätä ihanuuttaa. Huuleet palasivat paikalleen ja kaveri alkoi pumpata ja imeä oikein tosissaan. Kullin pää painui poskeen ja syvälle nieluun. Lasti alkoi olla todella lähellä. Hengitin raskaasti ja nuolin huulia.

Ynähdin kun pepussa ollut sormi meni kaverinsa kanssa sisään levittäen reikää entisestään. Kun ne pääsivät pohjaan en kestänyt enää.

Anus supisteli paikalleen jääneitä sormia vasten. Kaveri piti antoi mun purkautua suuhunsa. Kullini sykki hänen suussaan. Pitelin käsillä pakaroitani levällään. Kaveri irrottautui tyhjiin pumpatusta munastani. Sormet olivat yhä pepussani. Nyt kaveri kumartui niiden puoleen. Hän valutti suustaan uskomattoman määrän tuoretta spermaa vakooni. Pepussa olevia sormia pitkin mälli valui pehmitettyyn reikääni mehustaen sen ulkoa ja sisältä.

Hän rullasi ahtaaksi käyneet bokserit jalasta. Täysin karvaton ja erektoitunut penis ponnahti esiin. Se oli suonikas ja komea. Nyt en voisi enää jänistää. Minun pitäisi vain rentoutua ja ottaa se vastaan.

Mä halusin sitä niin. Kaveri astui aivan minuun kiinni. Varrestaan kiinni pitäen hän alkoi levittää spermaista liukuvoide sotkua pitkin vakoa. Kullin nupin pyöreys tuntui kiimaisen hyvälle peppuani vasten. Lopulta turpea pää pysähtyi limaista kuoppaani vasten.

Sen ei tarvinnut edes painaa. Terskan pää levitti rentoutuneen anukseni pari senttiä auki ja pysähtyi siihen. Nyt SE todella tapahtuisi. Laskin jalat kaverin harteille. Pylly oli jo auki, mutta halusin tunnustella nupin muotoa ja painoa reiälläni. Kaveri lisäsi painoa lantiollaan. Penis alkoi työntyä vääjäämättä sisään. Tunsin sormenpäillä sen liukuvan syvemmälle.

Limainen reikäni antoi periksi. Käteni tapasivat enää vain tanakan varren. Koko peniksen pää upposi sisään. Sulkijani oli ohitettu ja turpea nuppi täytti paikkansa. Kaveri piti sitä paikallaan peppuni tiukkaa puristusta vasten. Kosketin pakaroideni väliin häviävää vartta. Löysäksi imetty munani nosti päätään. Oonks mä nyt bi? Ajattelen vaan kulleja ja perseitä. Me ollaan täälä vaan kaksitaan. Toinen mies panee mua pian.

Mä saan munaa kuin homo. Toivottavasti se nussii mua kunnolla. Mä haluun sen kokonaan sisääni. Mä haluun sen pitkälle sisääni. Tää on niin homoa! Apua, mä saan sen pian kokonaan sisääni. Kundi vetäytyi mun sisältä. Se oli matkalla uudestaan sisään. Sormeni olivat jääneet peppureiälle. Tunsin kullin liikkeen niiden kärjillä. Penis pakottautui sisään hitaasti.

Kuului maiskahtava ääni kun se vedettiin ulos. Nuppia pyöritteettin sotkuista reikääni vasten. Taas sen alkoi työntyä sisään. Spermaa ja liukuvoidetta alkoi levitä suoleen. Nostin asentoani, että näkisin mitä mun pepulle tehtiin. Nuppi painui himosta kuumottavaan anukseeni. Näky sai oman munani heräilemään. Katsoin ihmettä vielä puolenkymmentä työntöä. Rentouduin takaisin makuulle ja suljin hetkeksi silmäni. Peräaukko tuntui jäävän nyt hetkeksi avoimeksi, kun peniksen kärki tuli sieltä ulos.

Nautin huokaillen tuosta hämmentävästä tunteesta. Kaveri toisti samaa liikettä, kiireettä. Reikä ei umpeutunut nyt ollenkaan työntöjen välillä. Kullistani alkoi valua kiimatippaa ja vanhojen spermojen jäänteitä vatsalleni. Havahduin nautinnostani, kun kaveri ei enää peruuttanutkaan pois musta. Nuppi työtyi syvemälle ja sen perässä tanakka varsi. Käteni totesivat saman minkä jo perse tiesi. Penis oli sisällä jo yli puolen välin. Anus oli auki ja antautunut.

Sitä ei tarvinnut enää levittää. Nyt loppuisi esileikki ja alkaisi nainti. Penis vedettiin maiskahtaen vielä kolostaan. Kaveri levitti lisää liukkari varelleen ja peppuuni. Hän otti mua lanteilta kiinni ja alkoi vääjäämättä pumpata kyrpäänsä mun tiukassa suolessa. Ekat työnnöt osuivat heti eturauhaseen. Kullini heilui puolijäykkänä panemisen tahtiin.

Reikäni leveni joka työnnöllä. Tuntui ettei sulkijaa enää ollutkaan. Lukekaa nyt herranjumala edes tuo aloitus, siellä sanotaan, että viesti ei ole niille jotka pitävät homoutta synnynnäisenä ominaisuutena, eikä siinä pakkoeheytetä ketään. Aloittaja on vuotias keskenkasvuinen teini. Teini-iässä seksuaaliset tuntemukset vaihtelee. Hänellä oli jo kiinnostus romanttisella tasolla vastakkaista sukupuolta kohtaan olemassa ja homoilla sitä ei ole, niin totta kai sitä pystyy helpommin"eheytymään" kun homoudessa pitäisi sitä kiinnostusta vastakkaista sukupuolta kohtaan ruveta rakentamalla rakentamaan.

Eikä useinkaan nämä eheytyksessä olleet homot pysty koskaan edes kiinnostumaan naisesta seksuaalisella tasolla tai kiinnostus ei koskaan pääse sille tasolle mitä se on heteroilla. Eheytystoimintaa ei tue mitkään viralliset terveydenhuoltotahot. Se tutkimus totesi vain, että muutosta seksuaalisuudessa voi tapahtua eli kumottiin se väite, ettei seksuaalisuus voi muuttua mikä toisaalta oli jo tiedossa.

Tutkimus myönsi myös sen, että tutkimuksen perusteella ei voida sanoa, että yleisesti muutos on kaikille homoille mahdollista.

Sitä paitsi eheytystoiminnat ovat hyvin epämääräisiä ja kannustavat selibaattiin ja yksinäiseen elämään, mitä ei kenenkään pitäisi joutua tekemään sen vuoksi, ettei hyväksy itseään tai että joillekin muille tämän yksilön seksuaalisuus on ongelma. Seksuaalisuuden kieltäminen ei tee heteroksi eikä se tarkoita eheytymistä yleisellä tasolla. Uskonnollisella tasolla se tarkoittaa eheytymistä, koska ei harjoiteta syntiä.

Jos aidosti yksilö tuntee selibaatin olevan se ainoa ratkaisu johon hän voi olla onnellinen ja tyytyväinen niin se on hänen oma asiansa eikä vaikuta muihin pätkän vertaa. Suurin osa homoista ei kuitenkaan sellaiseen ryhtyisi eikä siihen pidä edes kannustaa, koska seksuaalisuus on jokaisen oma henkilökohtainen asia joihin muiden ei tarvitsisi puuttua ollenkaan.

Kaikenlisäksi eheyttäjien kohdalla pitäisi miettiä sitä, ovatko he juuri niitä jotka tarvitsevat eheytystä. Aloittajan olisi pitänyt laittaa tämä postaus joko uskovaisten homojen palstalle tai biseksuaalien. Ihan vain siitä syystä, että ihmiset eivät välttämättä pidä siitä, että juuri tällä palstalla mikä pitäisi olla ns. Tätä osiota kuitenkin lukee suurin osa niistä, jotka eivät kamppaile seksuaalisuusasian kanssa ja tuota uskovaisten osiota lukee taas ne jotka miettivät seksuaalisuuden suhdetta uskontoonsa.

Aloittaja puhui rukoilemisesta ja uskoon tulemisesta, joten on aika varma, että tässä osiossa siitä saa negatiivista palautetta. Aihealueet löytyy kullekin aiheelle. Eihän kukaan mene keskustelemaan kissoista koirapalstalle ja vaikka asiasta puhuminen siellä ei ole hyväksyttävää, ei se tarkoita sitä etteikö asiasta saisi puhua.

Eli haluan sanoa, että ei pidä mennä tunkemaan tikkua muurahaispesään. Mielummin kannattaa keskustella asiasta sellaisessa osiossa missä on aiheesta kiinnostuneita ja puolueettomasti ajattelevia lukijoita.

Et ole varmaan miettinyt sitä, että seksuaaliset halut kertovat myös aika paljon suuntautumisesta, eivät toki kaikkea. Kyllä olen puhunut täyshomoille, joilla on ollut romanttisia tunteita naisia kohtaan.

Sellaisille täysheteroille en ole puhunut, jotka kiihottuisivat miehistä. Miten ne halut ovat kadonneet yhdessä illassa?

Se olisi eri asia, jos olisi ajan kanssa kadonneet halut ja alkujännitys homoilua kohtaan. Sellainen ei tapahdu yhdessä illassa!! No jos olen mielestänne ollut aina hetero, niin se luo uudenlaisen pulman. Miksi homot vakuuttavat kaikille heteropojillekkin heidän olevan vähintään bi-seksuaaleja, usein myös homoja. Eikö se ole melko harhaanjohtavaa, jos olen useilla eri palstoilla, myös tällä palstalla kysynyt olenko homo tai bi, olen saanut vastaukseksi, että olen homo.

Ja jotkut harvat sanoneet, että bi. Miksi ihmeessä minuakin yritettiin houkutella myöntämään että olen homo, jos olin kuitekin hetero? Joo, pistän tän tonne uskovaisten puolelle. Pääasia että olet onnellinen ja sinut itsesi kanssa, muista kuunnella itseäsi myös tästä eteenpäin. Riski onnen menettämisestä on liian suuri enkä oikeastaan voi kuvitella olevani onnellisempi muutoin kuin sellaisena kuin olen nyt. Jos olisin totaalisen onneton ja kokisin itseni vieraaksi, silloin vastaavasti mikä vain muutos olisi todennäköisesti vain hyvään suuntaan.

Rohkeutta se kuitenkin vaatii, tarttua härkää sarvista ja nousta epäonnesta. Voisitko jotenkin tarkentaa mikä on tuo kyseinen liike, jotta osaan välttää siihen kuulumista - jos kyseisessä 'liikkeessä' on vain yksi totuus joka sallitaan nimittäin. Se kun kuulostaa varsin ei-suvaitsevalta, näin omaan korvaan. Homoseksuaali voinen silti edelleen olla vaikken em. Ellei hän siihen kuuluisi, hän tuskin voisi noinkin vankkumatonta totuutta kyseisestä 'liikkeestä' laukoa. Taidat jutella täällä enimmäkseen itsesi kanssa.

Suosittelen sinulle eheytynyt poika Lorna Byrnen kirjan " portaat taivaaseen". Nuori poika tuli Lornan luokse koska hän tunsi itsensä ahdistuneeksi, vialliseksi ja syntiseksi ja harkitsi itsemurhaa koska piti pojista. Lorna vastasi hänelle " Jumala tietää jo hedelmöitys hetkellä kenestä tulee homo ja kenestä hetero, se on Jumalan tahto. Sä olet nyt vähän sellainen, että sä haluat kieltää sen millaiseksi Jumala sut loi.

Miksi siis Jumala loi meidät erillaiseksi, ehkä siksi että hän samalla yrittää opettamaan meitä rakastamaan ja hyväksymään meidät ja toiset sellaisina kuin olemme. Joo kiitoksia kehuista kirjoitustaitoon liittyen. Olen kyllä ihan 16v. DD En ole vieläkään tuntenut mitään homoseksuaalisia tunteita tuon erityisen päivän jälkeen ja tunnen oloni paljon paremmaksi. En edelleenkään voi pakkoeheyttää ketään, mutta koko elämäni näyttää paljon kirkkaammalta.

Johtuen siitä, että tulin uskoon ja uskon, että sen kautta sain myös homoseksuaaliset tunteet pois. Ja Half Woman, tuo on kyllä vähän kristillisen sanoman vastaista. Ei seksuaalisuus ole se kristinuskon A ja O, mutta aika selvästi homoilu on määritelty synniksi. En minäkään tunne aina tunteita naisia kohtaan, mutta ei se tarkoita ettei niin joskus tapahtuisi.

Asiat ei aina mene niin, että tänään tunnet ja huomenna taas et. Lorna Byrne on ollut katolisen kirkon tarkkailun alla, mutta jostain syystä hänen sanomansa on saanut katolisen kirkon ymmälleen niin etteivät he tiedä miten Lornaan suhtautuvat, hän elää täysin kristillistä elämää. Omasta puolestani voin sanoa, etten voinut lukea hänen kirjojaan itkemättä koska niin koskettavia ne ovat, ne kokemukset ja omat tekemät uhraukset.

Kuinka monen ihmisen sydäntä hän Jumalan viestinviejänä on koskettanut, riippumatta siitä onko uskossa vai ei. Kyllä Jumala rakastaa myöskin niitä ihmisiä jotka eivät häneen uskoisikaan. Tässä vielä lainaus Lornan kirjasta " monet portaat vievät taivaaseen, mutta yksikään uskontokunta ei voi väittää, että juuri heidän on se oikea.

Raamattu on suurilta osin kirjoitettu kirjoittajan omien mielipiteiden mukaan ei Jumalan ja Jeesuksen. Tässä sinulle vielä lisäksi eheyttämisrukous jolla ei tarkoiteta eheytymistä homosta heteroksi vaan paremmaksi ihmiseksi ja hyväksyä itsesi!

Parantavien enkelten rukous, jonka Jumalalta tuo Mikael, arkkienkelisi. Vuodata ilmoille sinun eheyttävät enkelisi, taivaallinen sotajoukkosi ylleni, ja niiden ylle joita rakastan. Suo minun tuntea ylläni eheyttävien enkeltesi säteily, parantavien kättesi valo.

Annan eheyttämisesi alkaa, miten ikinä Jumala sen suo. Voin vain todeta, että olen joskus itsekin ollut vuotias Moisia ajatuksia silloin pyöri omassakin päässäni. Kukaan ei voi sanoa, mihin suuntaan. Tuossa iässä sitä on kiehunut itse kullakin. Kun sitten olet elänyt parisuhteessa pitkään, ei se ole oikeastaan niin ratkaisevaa, onko kumppanisi mies vai nainen, pääasia, että sinulla on joku, jonka viereen voit iltaisin turvallisesti nukahtaa.

Jaahas, mukava juttu, jos tunnet itsesi onnelliseksi. Itse olen nainen, joka elää suhteessa toisen naisen kanssa. Hupaisaa tuo, miten rinnastat erektion seksuaalisuuteen - en minäkään mistään lesbopornosta kiihotu, voin korkeintaan todeta, että ihan nättejä naisia. Eivät heteromiehetkään ihan jokaisesta naisesta kiihotu teini-iän jälkeen ja tuskin silloinkaan. Jossain tuolla myöhemmässä viestissä pyysit kertomaan, miksi monet homot pitävät ehetymistä itsepetoksena.

Tässä oma "versioni ": Itse tajusin pitäväni tytöistä samoihin aikoihin kuin sinäkin ilmeisesti. Jonkinlaista juttua muutaman tytön kanssa oli, mutta siitä ei sitten tullut mitään. Lukiossa halusin sitten näyttää itselleni ja muille , että olen hetero ja seurustelin melko pitkään pojan kanssa.

Kaikki oli ihan "hyvin" varsin pitkään - seksi oli hyvää ja muuta, mikä oli vuotiaalle tärkeää: Jonkin ajan päästä tapasin nykyisen naiseni. Kummallakaan ei aluksi ollut mitään tarkoitusta alkaa suhteeseen tai edes kiinnostua toisistaan.

No lopun varmasti arvaatkin. Nyt ollaan oltu yhdessä monia vuosia. Tarkoituksena ei ole väittää, että näin kaikki menisi sinunkin osaltasi, kunhan vain kerroin esimerkin siitä, miten itse petin itseäni.

Et näytä olevan oikeen tasapainossa, joten kehottaisin hakemaan ammatti apua. Tuossa iässä - eikä muutenkaan - seksuaalista suuntautumista ei pidä määritellä pornon katsomisen perusteella.

Alkuvaiheessa tuli vielä muutamia retkahduksia, mutta nytten olen aivan täysi hetero. Yritin runkata fantasioidessani pojista, mutta vaikka yritin varmaan tunnin, en pystynyt runkkaamaan loppuun. Ei vaan tuntunut kiihottavalta. Olen katsonut nyt ensimmäisiä kertoja heteropornoa sekin on synti, tiedän ja kiihottunut siitä aivan älyttömän paljon.

Aiemmin katsoessani heteropornoa katsoin vain miestä ja runkkaaminen heteromateriaalille oli jotenkin vaivalloista. Jos tämä ei ole teidän mielestänne huomattava muutos, niin mikä sitten on? Kävit kurkistamassa millaista elämä on aidan toisella puolella, jonka jälkeen palasit oikeaan kotiisi.

Sä et mikään homo koskaan ole ollutkaan. Uskovaisilla on paljon asioita joita he pitävät syntinä, joten on luonnollista, että myös sukupuolivietti muutetaan uskontoon sopivaksi. Olen ymmärtänyt niin, että jos aidosti tulee uskoon, niin se usko antaa heille voimaa elää niiden sääntöjen mukaan. On kokonaan toinen asia, kuka tulee uskoon. Ei kaikki voi tulla uskoon, ja on monia uskossa eläviä, jotka eivät ole niin vahvasti uskossa, että voisivat noudattaa niitä sääntöjä kärsimättä muuten omassa elämässään.

Mutta eheytys eheytyksenä on itsepetosta. Ei seksuaalisuus muutu muuksi, mitä se on ollut syntyessä. Pieniä lisävivahteita tulee mukaan, toisia katoaa, mutta perusasiat pysyy aina. Kieltäytyä voi, ja voi oppia elämää ilmankin, mutta vaikkeuksia kieltäyminen jossakin vaiheessa väistämättä tuo mukanaan. Paras kieltäytyminen on ominkäsinonneen menetelmä, silloin paineet seksuaalisuuden toteuttamiseen toisten kanssa ei nouse liian suureksi.

On myös ihmisiä, jotka eivät koskaan tunne romanttisia tunteita kumpaakaan sukupuolta kohtaan, vaan heillä on vain seksuaalinenpuoli elämässään. Minä olen eläväesimerkki aseksuaalisesta. Jeesus Kristus syntyi vapahtajaksi ja vapautti myös Vanhan Testamentin juutalaisesta kulttuuriympärstöstä. Jeesuksen mukaan jotkut ovat jo syntymässään avioon kelpaamattomia. Tällä hän viittasi tietenkin sen ajan miehen ja naisen väliseen liittoon. Ihminen syntyy homoksi tai heteroksi tai jotain siltä väliltä.

Tätä asia ei rukouksin muutu, muutosyritykset voivat johtaa henkiseen kriisiin. Tämän ketjun aloittaja on bi-seksuaali tai ainakin hän hakee paikkaansa ja rajojaan. Ei siinä sen kummempaa.

Luepas Raamattua, ei puhuta mitään homouden puolustamisesta. Ei Jeesus tehnyt homoudest hyväksyttävää. Se oli ja on syntiä. Olen iloinen puolestasi jos olet sitä mieltä että teit oikean ratkaisun, mutta et ole koskaan ollut bi-seksuaali tai edes homo sillä seksillä ei ole mitään tekemistä seksuaalisuuden kanssa.

Seksi on tapa osoittaa joko kiintymystä tai sitten vain purkaa seksuaalisia paineita, seksuaalisuuteen kuuluu myös romanssi. Eheytys hoito ei paranna homoseksuaalisuutta eikä yksikään kirkko väitä parantavansa ihmisiä homoseksuaalisuudelta, vaan opettaa ihmisiä kieltäytymään homo seksin harrastamisesta. Homous on täysin luonnollinen asia ja ei ole mitään todisteitä joka todistaisi toisin, ja raamatussakaan jota et varmana ole kunnolla edes lukenut ei missään kohtaa sanota että et saisi rakastaa toista miestä joka on homoseksuaalisuutta "Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi ja Jumalaa yli kaiken".

Raamattu sanoo että seksi on väärin, oli se sitten homo tai hetero seksiä niin se on väärin jos kyse on pelkästä seksistä, seksin tarkoitus on tehdä lapsia, ei nauttia seksistä joka on syntiä. Esimerkiksi Vatikaanissa kondomit, eheytyspillerit , kastraatio sekä abortti ovat laittomia tai ainakin vaativat luvan jota ei helposti myönnetä, sillä abortti on murha, kastraatio, kondomit ja eheytyspillerit estävät lapsen saannin ja ihminen tällöin lankeaa yhdelle kuoleman synnille Viha, ahneus, mässäily, teennäisyys, kateus, himo ja laiskuus ovat kaikki 7 kuoleman syntiä ja seksi luokitellaan himoksi.

Kuten huomaat, raamattua voi lukea miten vain, eheytyksessä sinulle ei anneta mahdollisuutta tehdä omaa tulkintaa vaan he opettavat sinut uskomaan oman kirkkokuntasi tulkintaa. Eheytyshoito ei itseasiassa ole tepsinyt kaikkiin ja todisteen saat katsomalla kuinka moni homo on suorittanut itsemurhan tai on täysin itseriitainen henkilö joka ei tiedä kuka on tai mitä on nimeään enempää. Näiden parantumattomien kohdalla eheytyshoito on tehnyt äärettömän pahaa henkistä kidutusta sillä näillä henkilöillä ei poistumisen jälkeen jää identiteetistä edes pientä ripettä vaan jäljelle jää häpeä, syyllisyys, itsetuhoisuus, pelko joskus jopa kauhu, viha ja muita antisosiaalisenpersonaalisuus häiriön eli psykopaatille tyypillisiä merkkejä, arvaappa vaan mikä on loppu tulos.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Et ole eheytynyt, vaan olet tullut uskoon. Uskot siis, että olet eheytynyt. Ajattele asiaa samalta kannalta kuin erilaisten uskonnollisten järjestöjen tarjoamia ihmeparanemisia ja uskonmiesten parannuskykyjä - sitä kutsutaan itsesuggestioksi. Toimii vain, jos olet itse valmis uskomaan siihen. Itsesuggestio toimii jossain määrin kipujen poistamisessa, mutta myös siinä, että huomiosi on nyt poissa seksuaalisuuteen liittyvistä asioista.

Pitemmän päälle tuo ei toimi sen enempää reumatismissa kuin homoseksuaalisuudessakaan, koska niillä on vahva biologinen perusta. Edes psyykkisissä häiriötiloissa uskoontulon ei ole nähty toimivan. Pikemminkin se on laittanut monilla pään kahta pahemmin sekaisin. Rammat ja sokeat eivät näe eivätkä kävele, vaikka kuinka uskoisivat. Sen lisäksi vaikutat olevan biseksuaali, ehkä enemmän homoseksuaalisuuteen kuin heteroseksuaalisuuteen kallellaan, mutta edelleen biseksuaali.

Biseksuaali voi hyödyntää jossain määrin tätä liikkumavaraa ja suppressoida homoseksuaalista puoltaan pitämällä heteroseksuaalisuutta kanavana, mitä kautta voi purkaa seksuaalisuuttaan. Homoseksuaalille tuo ei toimi, joten jaat neuvojasi väärällä palstalla. Ikävintä tässä käsitesekaannuksessa on se, että joku biseksuaali kertoo parantuneensa tai sitten biseksuaalina kertoo vaihtavansa aina välillä homo- tai heterovaihteelle, miten sattuu.

Kommentin antajat esiintyvät kuitenkin homoseksuaali-nimikkeen alla. Näiden lausuntojen pohjalta puolestaan heterot ajattelevat, että kappas vaan, että kyllä homoseksuaalisuudesta voi parantua tai sitten vielä pahempaa, että kyseessä on pelkkä valintakysymys. Oikeastaan homoseksuaalisuus on vain jonkinlainen harha-askel heteroseksuaalisuudesta näiden lausuntojen perusteella. Sen vuoksi suosittelenkin, että sepustelet nämä juttusi tuossa vieressä sijaitsevalle biseksuaalisuus-palstalle, jookosta???

Just just, ja mikäköhän ajoi sinut tulla homopalstalle ilakoimaan tästä eheytymisestä? Olisikohan kumminkin taustalla jonkinlaista itsensä kieltämistä?

Kaikki me ollaan ihan tavallisia ihmisiä. Se homous tai bisseys ei ole mikään suuri juttu ihmisessä, tai ei pitäisi olla. Ihmisen tulee luoda onnellisuutensa mieleisellä tavallaan.

Joten lopeta se seksuaalisuutesi pohdiskelu ja keskity tavalliseen elämään ja tee niinkuin sydämesi sinulle sanoo. Tiedän että on vaikeaa, itsellänikin meni homouden hyväksymiseen 5-vuotta, mutta turha sen takia on jäädä itkemään lopun ikää.

Aika hienosti täällä määritelty taas, että mitä toinen ihminen on ja ei ole. Poika kertoi oman tarinansa ja homot tulee sitten taas puolustamaan seksuaalista vähemmistöään arkkivihollistaan 'uskontoa' vastaan.

Tietenkään homot ei voi hyväksyä sitä, että joku tulee uskoon ja sen kautta luopuu homoudestaan.

Kalu homoseksuaaliseen täynnä eroottiset fantasiat