Hyvä homo kalu haluan kalua

Eilen sanoin miehelleni että minusta tuntuu pahalle se kun mieheni torjuu minut, eikä suostunut kertomaan että miksi ei halua seksiä kanssani. Viimekerrasta on taas kulunut pian viikko Tiedän että on tyhmää ruikuttaa tai pyytää, kun mies ei kuitenkaan halua. Mutta kyllä se ihan pikkuhiljaa käy jo itsetunnon päälle, vaikka olenkin nuori ja kaunis, hoikka ja pidän itsestäni huolta Ole "puutteessa" onnellinen jos teillä on seksiä edes kerran viikossa! Mä tekisin mitä vaan että saisin joka viikko.

Hyvä jos kerran kahdessa kuukaudessa. No eipä tuo mtn. Tota tulee vastaan toooooosi usein.. Se on myytti että naiset pihtaisi.. Tosiasiassa se on aivan toisin päin.. Miehet on nykyisin niitä jotka pihtaa ja ei halua seksiä.. Mulle niiiiin sopis toi kerta viikossa! Et vaihtais ukkoa mun kans? Vonkaa joko ikinen ilta Ollaan kolmenkympin molemmin puolin, minä nuorempi.

Minä olen lähes poikkeuksetta se, joka tekee aloitteen. Suhteessa kaikki tosi hyvin muuten, mutta ihmettelen miksi mies ei enää "jaksa" harrastaa seksiä useammin. Ollaan puhuttu avoimesti asiasta ja kuulemma monesti työ vie mehut ja ei vaan jaksa.

Itse jaksaisin monta kertaa viikossa ja oon valmis ottamaan suihin ja kokeilemaan kaikenlaista kivaa mihin aiemmissa kommenteissa viitattiin. On ollut useasti kivat hepeneet päällä ja olen niillä mieheni monta kertaa reissuillakin yllättänyt.

Mies on aina ihan fiiliksissään ja nauttii. Pidän omasta hygieniastani ja kropasta huolta, joten se ei todellakaan ole syy. Jostain syystä tuntuu, että hän ei vaan enää ole niin aktiivinen sängyssä, vaan hoitaa itsensä useammin mieluummin itsekseen. Sitten, kun pannaan, niin tykkää aina yhtä paljon. Ihme juttu, kun tosiaan molemmat haluaa, mutta ei kai sitten halun määrä kohtaa. Rupeaa vaan itseä turhauttamaan, vaikka tiedän, että tilanne vois olla paljon huonompikin. Terve mies haluaa seksiä tasan niin paljon kuin sitä saa.

Vaihtoehtoisesti emäntä on sellainen ryhävalas, jota ei voi panna edes pussi päässä! Mies on kyllä ihan terve ja normaali. Mä oon kyllä mielestäni aika hyvännäköinen ja mieskin sanoo, että oon seksikäs, en ymmärrä. Voisko siinä olla jotain liittyen miehen omaan itseluottamukseen? Mietin vaan jos on helpompi hoitaa homma oman käden kautta, ei tarvii miettiä niin paljon suoritusta.

Mut toisaalta ei meillä oo mielestäni suorituspaineita ollut, joten en tiedä. Haluiskohan joku muu Vieras. Mies on ollut Panomies viimeisen päälle. Seksiä oli vielä muutama vuosi sitten joka päivä joskus jopa parikin kertaa. Nyt jo jonkin aikaa viikon välein 5min pikapano. Varmaan se käy vieraissa. Ihan viriili mies pitäisi olla ja tykkää seksistä, mutta kotona ei kyllä tapahdu mitään. Olen kysynyt monesti onko minussa tapahtunut jotain sellaisia muutoksia, ettei ainakaan mua halua.

Kalu kovana nukkuu vieressäni, muttei silti tee muuta ku kääntää kylkeä. Olis kiva vaan tietää jos hyppää vierais niin ei itsenikään tarvisi kärvistellä puutteessa. Haluiskohan joku muu , Näetkö itse vaivaa asian suhteen, vai jääkö miehen vastuulle molempien sytyttäminen? Näin se menee meilläkin, minä, nainen, paljon halukkaampi osapuoli.

Surullisinta tässä jutussa on, että emme ole olleet edes kauaa vielä yhdessä. Hyvin olen pitänyt itseäni, liikun aktiivisesti ja pynttäydyn mielelläni, silti heru edes kehua, eikä sitä itseään. Välillä se sattuu, miettii miksi edes jaksan panostaa ulkonäkööni ja kroppaani, kun miestä ei kiinnosta, ei millään. Olo on kuin huonekalulla, olen miehelleni pelkkä kämppäkaveri. Mukavaa olisi tuntea itsensä taas halutuksi. Muualta tulee kehuja kun ulkona käy, mutta eipä se pitkään lämmitä, mieluiten sitä olisi sen rakkaimpansa mielestä seksikäs ja kaunis.

Mietin menenkö hukkaan täällä. Miestäni rakastan yli kaiken, mutta minullakin on haluja. Heittääkö muuten hyvä suhde siis mäelle, vai elää loppu elämä seksittömässä suhteessa? Tällä ollaan kyllä asiasta suoraan keskusteltu ja itkupotku raivareita vedetty, mikään ei silti muutu. Tuloksena on tisseillä ja takamuksella kyllästetty kuvasto.

Projektin sivuilla on appis , jolla voit heti aloittaa oman kullikuvasi tuunaamisen, sellainenhan sinulla kuitenkin puhelimessassi on. Jos ei ole niin, nyt on hyvä syy napsaista ja ottaa askel hauskempaan seksuaalisuuteen. Videolla taiteilija esittelee työtään ja teoksiaan. Julkistamme QX Awardsien ehdokkaat asteittain ennen äänestyksen alkamista.

Harald Olausenin viimeisin teos Homolulu -gaynovelleja on 30 novellin kokoelma epätavallisten Kansainvälisillä festivaaleilla hurmannut suomalainen queer-elokuva tulee vihdoin Tänä vuonna oli Axil Gaalan, tanskalaisten gaygaalan, vuoro saada kuninkaallinen vieras Termi biseksuaali valaistus esiintyi ensi kertoja Nyt Väri-instituutti Pantone on valinnut Kullien vallankumous etenee ja se on kyllä tervettä!

Kolmannet Drag Battlet kisattiin perjantaina Helsingissä.

: Hyvä homo kalu haluan kalua

GAY SEX SHOP KUOPIO DEITTI SEKSI Kuka mies kieltäytyy seksilomasta vaimon kanssa?!? Tai onko miehellä ollut töissä kiireitä tai jotain muuta stressiä? Drag-queenien ei tarvitse olla homoja. Ei se ainakaan mikään järkevä vaihtoehto ole. Spermaa oli valunut leualtani myös paidalleni ja minua kiihotti lisää että ihmiset bussissa haistavat minun olevan spermahuora.
Hyvä homo kalu haluan kalua Alaston suoni paljasta kalua homoseksuaaliseen
Homo sexi asennot escorts helsinki 671
Hyvä homo kalu haluan kalua Huomaan, että tämä pienimunaisuusongelma ja siitä aiheutuva matala itsetunto on pitkälti oman pääni sisällä ja se mitä itsekukin pitää toisessa haluttavana vaihtelee enemmän kuin luulin. Olen pitänyt itseäni bi-curious tyyppinä joka kuitenkin pitää kulissit pystyssä ja esittää heteroa. Kerran yksi kundi kehtasi sanoa: Miehet on nykyisin niitä jotka pihtaa ja ei halua seksiä. Jos olet itse bottom, niin Sinun munasi koolla ei ole mitään merkitystä. Hyvin olen pitänyt itseäni, liikun aktiivisesti ja pynttäydyn mielelläni, silti heru edes kehua, eikä sitä itseään.
Ilmainen seksielokuva miten gay mies saa orgasmin Helpompiakin ihmisiä, joilla ei ole vuosikausien trollaus- ja vihahistoriaa tai joka ei pelkurina pakene profiilista toiseen, varmasti löytyy. Jos lapset aina eläisivät kuten vanhemmat ovat visioineet heidän elävän, ei kehitystä koskaan tapahtuisi. Sellainen muumimuki-menetelmäkin on kuulema olemassa, jossa homopariskunta voi hankkia lapsen lesbopariskunnan kanssa, jos ei huvita harrastaa seksiä naisen kanssa. Jos sinä haluat mennä aina vain saman kaavan mukaan, niin voi olla, että mies on kyllästynyt tylsään ja puuduttavaan avioseksiin. Ja samaa juttua olen myös aikaisemmin kelaillut suu kuin suu ja persereikö kuin persereikä. Oletko varma, että haluat jatkaa?

Hyvä homo kalu haluan kalua

Paikka mihin hän minut vei oli kerrostalo lähiön vieressä. Ei kai omaa seksuaalisuuttaan tarvitse kiveen hakata. Tarinapalaute ei ole käytössä. Jos eivät vaihdu, tyydytetäänkö toinen aina käsin tai suulla. Eikös yleensä toinen pane ja toinen anna?

Joskus seisoo, joskus ei - harvoin kuitenkaan koko session ajan. Riippuu asennosta, jännitystilasta yms. Jos siis muna hieroo juuri sopivassa kulmassa eturauhasta niin orgasmi on täysin mahdollinen. Tämä kuitenkin on yksilökohtaista.

Harva kuitenkaan pysyy samassa roolissa koko elämäänsä. Suu- ja käsiseksi sujuu kuitenkin yleensä molemmin päin roolista huolimatta; veikkaisinpa että niiden osuus homojen seksielämässä on myös huomattavasti suurempi kuin heteroiden, eli bottomin anaaliorgasmista huolehtiminen tuskin on äärimmäisen tärkeää. En ole mikään homoaficionado eli nämä vastaukset kannattaa tarkistaa useammaltakin taholta. Lesboseksi on käytännössä sitä, että tehdään asioita, joista yleensä molemmat saavat mielihyvää.

Sitä voi hangata itseään toista vasten, koskettaa käsin, kielellä, huulilla tai käyttää dildoa, panovyötä tai feeldoeta, milloin mitäkin.

Lesboseksin paras puoli on se,ettei siinä ole mitään sellaista, mitä olisi tehtävä aina heteroilla se eestaasliike ja penetraatio tuntuvat kuuluvan jokaiseen yhdyntään - aina voi mennä fiiliksen mukaan. Yhden illan lesbot ja kokeilijat on ihan OK, kunhan kertoo etukäteen, että kyse on vaan kertaluonteisesta kokeilusta.

Ei ole reilua jos toinen on ihan ihastunut ja toinen tahtoo vain panna. Moni lesbo on mielellään kokeilukappaleena. Yhden illan juttuja ei taida kauheasti olla, lesboyhteisö on niin pieni, että sitä on äkkiä koluttu koko baaritarjonta läpi jos lähtee yhden yön seksiä harrastamaan useammin.

Tai sitten ne yhden yön jutut voi olla niitä, jotka haluavat vain kokeilla. Itse en ole hakenut yhtäkään satunnaispanoa lesbobaarista, kyllä niitä tarttuu matkaan hetskumestoistakin. Homoseksiin 1, 2 ja 3: Joo, joo ja joo. Anaaliseksi stimuloi miehen eturauhasta. Jos ei siitä pidä, ei ole sitä kokeillut tai ei ole pystynyt rentoutumaan, mutta kyllä se vaan niin on, että mies kuin mies oikealla asenteella ja rentoutuessaan tykkää, kun peppuun tungetaan jotakin.

Jos ei, ei omista eturauhastakaan, ja sekös sitten miehekästä on häh? Jos laukeaa koskematta kikkeliin, on kyseessä harvinaisen hyvä anaaliseksi. Harva homomies on myöskään ehdoton sen kanssa, eiköhän jokainen mies myös tykkää itse panna. Kyllä sillä vastaanottavallakin yleisesti seisoo kun sitä pannaan. Tietysti riippuu monesta asiasta, kuten yllä onkin mainittu. Se, että tuntuuko peppuseksi hyvältä riippuu myös monesta asiasta.

Jos hirveän meisselin tyrkkäät kylmiltään persiiseen ni kyllä siinä hetken saa huutaa Hoosiannaa. Suoli on myös hyvä huuhdella ennen niin ei tule suklaamunia. Hyvin valmisteltu peppuseksi tuntuu hyvältä mutta tulemaan ei pysty runkkaamatta kuin harvat ja valitut.

Top, bottom, versatile roolit on yksilöllisiä. Yleisesti kai melko pysyviä kuitenkin ymmärtääkseni. Bottom tyydytetään yleensä runkkaamalla tai suihinotolla. Poppersista en osaa sanoa, kaipa se hetkellisen aistiherkkyyden aiheuttaa. Tämä oli hyvin avartava: Itse en tykkää yhtään että tekojutuilla jyystetään mua, puolisoni kylläkin tykkää. Eli vaihtelee mistä tykkää: Anaaliin sukupuolesta riippumatta pätee kaksi sääntöä, niin onnistuu ja tuntuu kirotun hyvältä.

Vaalikampanja-aikana Sanomatalon jättiaulassa tullaan oletettavasti pitämään suorana televisioitava pressaehdokkaiden "kysy mitä vain" -tilaisuus. Olen aina miettinyt lesboseksissä tuota dildohommaa Jos pitää jotain peniksen tapaista saada sisäänsä niin eikös sitten olisi sama ottaa munaa ihan mieheltä? Ja jos ei niin entäs sitten ladyboyt? Siinä kihottumisessa ei taida se sauva olla se olennaisin tekijä vaan sen sauvan käyttäjä. Ihan noin ajatusleikkinä seuraava, olettaen että olet mies.

Tykkäätkö kun joku ottaa suihin? Ihan kivaa, no varmaan sitten on ihan sama vaikka se munan imijä olisikin mies, samanlaillahan miehilläkin on suu. Hauskaa on se, että monet heteromiehet kauhistelevat homojen peppuseksiä kun samalla haluavat tuikata muijaansa kakkoseen Oletteko muuten kokeilleet katsoa "oman genren" ulkopuolista pornoa?

Monet heteromiehet varmaan tykkää lesboseksistä mutta värähtääkö viisari homopornossa? Itse homostelijoiden edustajana en saa kiksejä tyttöjen välisistä jutuista mutta heteropornosta kyllä, liekö syy sitten mukana olevassa miehessä Vaikka olisi kovana kun aloittaa homopornon katsomisen, lörpähtää välittömästi. Taas tätä että homoseksissä pelkästään töks töks!. Samalailla kuin heteroseksissä, on ennen yhdyntää kunnon lämmitys. TOPilta usein vaaditaan isompaa kokoa. Minä olen top ja omistan keskikokoisen tai ehkä sitä vähän isomman vehkeen.

Minä taas itse tykkään btm tyypistä jolla on pieni kyrpä. Minusta pieni on niin söpö. Toki tykkään myös muutenkin pienikokoisista hoikista pojista. Mutta se ei saa olla esteenä hyvään parisuhteeseen, on sitten mitä kokoa hyvänsä. Parisuhteessa kaikella muulla on enemmän merkitystä kuin kyrvän koolla.

Jos kaverisi todella tykkää Sinusta, niin se hyväksyy Sinut juuri sellaisena kuin Luoja on Sinut luonnut.. Aivan olet aivan oikeassa, kyllä me Bottomit yleensä vaadimme, että TOP: Se on oikeastaan pidemmän päälle raivostuttavaa touhua noitten minimunasten kanssa ei meinaa tulla touhusta yhtään mitään ku aina luiskahtaa tietyissä asennoissa pois perseestä kesken aktin, niin siksi Itse Bottomina vaadin oikeesti TOP: Itse tykkään siitä että Top-olisi hyväkuntoinen ja urheilullinen kroppa ja muutenkin siisti, joka on täysin savuton, paitsi känni tupakointi satunnaisesti nyt sallittakoon, kunhan ei tule kaverille tavaksi mutta joo ihan kaikinpuolin olen samaa mieltä hänen kanssaan, kuten edellä jo mainittiinkin.

Ja tosiaankaankin niin parisuhteessa kaikella muulla on omat merkityksensä ja kyrvänkoko on sit aivan asia taas erikseen. Se ei liity parisuhteeseen mitenkään. Ei sun parisuhde toimi, jos joka kerta homma jää kesken samasta syystä.

Sä tuon perusteella hermostut, jos et saa tarpeeksi isoa ja kaveri kokee, ettei saa sua tyydytettyä kuitenkaan, vaikka kuinka yrittäisi parhaansa ja sitten topilla ei kohta seiso sulle se pienikään ja teidän parisuhde on sitten siinä.

Sitä se "vaikeasti pantava tyyppi" tarkoittaa, vaikka olisit kuinka helppo tapaus tahansa. Ei koolla tosiaan ole kovinkaan suurta merkitystä. Ei minullakaan iso ole, mutta kumppanin olen saanut ja vaihtanutkin. Jotkut siis pitävät pienemmästä, ja itsekin tykkään imeä ja saada peppuun, jos on vähän pienempi. Komppaan kokemuksesta myös edellistä ; Naiset hakee yleensä isokaluista ja paksua. Huomaan, että tämä pienimunaisuusongelma ja siitä aiheutuva matala itsetunto on pitkälti oman pääni sisällä ja se mitä itsekukin pitää toisessa haluttavana vaihtelee enemmän kuin luulin.

Vaikuttaa siltä, että paras keino mulle pitää yllä seksuaalista markkina-arvoani ja haluttavuuttani on pitää itseni hoikkana ja poikamaisen komeana, jolloin topit kiinnostuvat musta edelleen pienestä munasta huolimatta.

Mutta mitä kun ikävuosia tulee lisää? Olen kohta 30v ja tuntuu, että markkina-arvoni putoaa vuosi vuodelta kun ikää tulee lisää. Poikamainen kroppakaan ei enää pelasta kun naama alkaa valahtaa. Eli edelleen pelkään, että jään yksin ja markkina-arvoni romahtaa ja kukaan ei huoli mua.

Lisäksi tuntuu, että olen bottom vähän niin kuin default koska mulla on pieni. En kyllä tiedä haluaisinko olla pelkkä bottom mutta tuntuu, että se on se rooli jota mulle tarjotaan koska siinä roolissa mulla on markkina-arvoa eniten.

Hyvä kroppa tietysti kiinnostaa, mutta edelleen olet vähän fixaantunut tuohon ulkonäköön. Itsellä,nuorempana suuria ongelmia,mkun oli pienimmuna, enkä edes ollut kovin komee. Nyt 49v ja pikkuisen on tullut vatsaa, mutta näen itseni vihdoinkin 'normaalina' kundina ja seksiä saan joka viikko ja ei ole mitään vakikumppania edes. Sellainenkin vois olla mahdollista, mutta itse en nyt halua suhdetta: Elimei edes se ikä ole ongelma: Joka viikko eri seksikumppani?

Eli kohta ole loppuunkaluttu lunttu, joka ei kelpaa enää kenellekään. Ihminen vanhetessaan jää todella yksin. Jos suinkin mahdollista löytää vakipartneri sinne petisille, niin se on paras kaikista vaihtoehdoista. Sen lisäksi, että sulla on aina joku, jonka kanssa voit jakaa elämän iloineen ja suruineen, saat jatkuvasti aina vain parempaa seksiä, mitä enemmä opit tuntemaan partneriasi.

Mä en tunne ketään ketkä olisivat olleet täysin tyytyväisiä yhden yön juttuihin. Ainahan toki aluksi hehkutetaan miten hyvää seksiä ollaan saatu, mutta kun pintaa raaputtaa niin lopulta kyse ollut jostain känniähellyksestä, jossa ollaan saatu vaan kassit tyhjiksi. Upee varmaan, mutta 15cm ei kyllä ole pieni: Kokemuksesta sanon, että, jos sinulla on pienehkö, olet luultavimmin söpö. Mitä olen kaluja nähnyt isoja, ne ovat lähinnä muodottomia järkäleitä.

Olen myös ollut sellaisen kanssa, jolla oli pieni. Miehekäs olemus vaikutti enemmän kuin kalun koko. Se, että viihdytte yhdessä ja että kaverisi omistautuu sinulle, ovat suhteen kannalta paljon isompi asia kuin sänkyakrobatia. Parhaimpia hetkiä suhteessa ovat olleet poikakaverin onnellinen hymy, kun tavattin tai matkustettiin yhdessä ja hänen spontaani halunsa tulla lentokentälle vastaan tai yölliset soitot baarin jälkeen, kun oli ikävä.

Se, että kumppani osaa saada sinut tunteman itsesi erityiseksi merkkaa paljon. Monille topille sopii mainiosti, että heillä on isompi. Loordin kaveri yliluutnantti omistaa 21 cm pitkän , ei paha, Loordilla itsellään ei iso, mutta Loordi toimiikin toisena osapuolena.

Loordi toimii johtavassa lääkärin virassa , löytyykö palstalta kokeilunhaluisia miehiä,Loordilla oma omakotitalo uudellamaalla ja varallisuutta.

Mikä on sanomasi tällä saitilla, jäi vähän vajaaksi. Pienimunaiset miehet ovat huonoja, en pidä heistä lainkaan joilla on pieni. Joten sinä et varmaan tule enää ikinä saamaan keneltäkään Sinusta ainakin näkee jo parin rivin perusteella, että olet tosi iso mulkku: Bearin ei tarvitse kirjoittaa edes kahta riviä todistaakseen pienimunaisuutensa. Pitää olla pieni muna, ettei lapsi repee ku sitä panee iiiiiihanasti. Oi voi, lapsikin näkee, ettei tuo sairas kommentti ole minun kirjoittamani.

Sen sijaan henkisesti lapsen tasolla olevan pienimunaisen kaikenpuolinen impotenssi ilmenee siitä, että kommentoidaan toisen nimimerkillä Miten siinä kommentoidaan toisen nimellä? Henkisesti lapsen tasolla oleva väittää olevansa se oikea bear. Kuules nyt taas alt. Etkö uskalla enää kirjoittaa rekattuna nimillä, joihin nyt "omistat oikeuden" kun olet ne täältä rekisteröinyt toisilta käyttäjiltä vatsanpuruja aiheuttamasta? Olenko todellakin kaikki ne 4 jotka luettoloit?

Vai tarkoittaako tuo alt jokaista rekisteröitymätön joka mainitsee sinut? Eikö kukaan ilmianna sinun sääntöjen vastaisia kommentteja? Ei yhtään heilauta Vihaan Ainoastaan sairas postailee tällasia "Kuules nyt taas alt.

Aapo, sä et taaskaan vaan tajua. Et sinä tyhmä ole, mutta sä et vaan tajua. Jokainen terve ymmärtää tämän asian tuosta vastauksestasi. En ala aapoksi, mielisairaan toiveesta. Jokainen terve tajuaa sinun sairautesi. Eipä ole näköjään sinunkaan huomattavasti pahemmin oireilevaan sairauteesi oikeita lääkkeitä löytynyt ;D sama levy pyörii vuodesta toiseen eikä taida se munakaan isommaksi muuttua vaikka kuinka uhoat ;D ja sinusta kertoo aika olennaisen asian se, että sinulle itsensä silpominen on vitsi.

Joten se siitä suosituksesta. Missä joku on ilmoittanut itsensä silppoamisesta? Mitä kertoo sinusta se, asioiden täydellinen vääristely? Yritä ymmärtää bear on rakastunut aapoon, eikä tiedä miten tekisi aapoon vaikutuksen. Jos osaisit lukea ketjua aiempaa ja pystyisit hahmottamaan asioita pidemmällä jänteellä kuin se edellinen vastaus Tuttuun tyyliin nimimerkin vaihdosta huolimatta vuodesta toiseen jatkat ihan samasta ja sinulle näköjään erittäin tärkeästä asiasta eli henkisestä sairaudesta?

Joka siis ilmenee noissa kahdessa aiemmassa lainauksessa, muista alatyylin kommenteista puhumattakaan. Ei aapoon voi olla rakastunut, koska aapolla ei ole omaa identiteettiä. Sama ongelma on peepparilla. Pirstaleita kummastakin löytyy ja niistä voi yrittää tehdä kokonaiskuvaa, mutta kun lähtökohtaisesti nämä ovat päästään niin hajalla, ettei siihen riitä kaikki maailman lääkärit, psykologit, eikä jeesusteippikään, että se oikea persoona sieltä löytyisi, niin eipä maksa vaivaa yrittääkään tutustua.

Sitten kun vielä ihan ulkopuoliset amisjonnet ja muut puskanikit trollaavat lisää, niin tämä kommentointi on sitten tällaista. Helpompiakin ihmisiä, joilla ei ole vuosikausien trollaus- ja vihahistoriaa tai joka ei pelkurina pakene profiilista toiseen, varmasti löytyy. Monet topit haluaisivat kosketella sitä yms. Joudun kompensoimaan pienimunaisuuttani olemalla sängynkin ulkopuolella erityisen ihana, mukava, hauska ja anteliaan avokätinen. Isoilla meloilla varustettujen ei tällaista vaivaa tarvitse nähdä.

Olen nyt ihastunut yhteen mieheen, jolla sattuu olemaan julmattoman iso. Se on kuin käsivarteni. Ei silti, tykkään hänestä ihmisenä ja miehenä. Itseäni pännii vain se, että tämä vain korostaa omani pienuutta. Kerran yksi kundi kehtasi sanoa: Onpas neidillä iso klitta. Elämä on julmaa ja kaikkea muura kuin tasa-arvoista.

Tasan eivät käy onnen lahjat. Kyllä kohteliaisiin tapoihin kuuluu edes yrittää tuottaa pienimunaiselle tai sellaiseksi itsensä kokevalle bottomille myöskin orkku, eikä jättää toista osattomaksi.

Ei ole ainakaan minua häirinnyt, enkä ole size queen, vaikka isokokoisista miehistä muuten tykkäänkin. Toisaalta, minua isokaluisemmatkin bottomit ovat valitelleet minulle oman mittansa pienuutta ja sitten mun normaalimittainen onkin aivan liian iso ja sattuu, vaikka aina haetaan vähintään 20 senttistä, joten Kuuluu myös kohteliaisiin tapoihin käyttää runsaasti liukkaria ja olla satuttamatta bottomia.

Et vain osaa hommaasi, ja laitat sen bottomin syyksi, kun ei muka kelpaa.

Kuopion aikuisviihde karvaiset gay kalut