Homoseksuaaliseen suomi24h treffit pienin penis

Entäs jos miehellä pieni? Tapaisitten treffien merkeissä komea, mukavan ja hauskan uroon. Jonk kanssa kemiat pelaa jne ja ehkä yhteinen tulevaisuus ei ole kokonaan pois suljettu. Onko se sitten sen ''tarinan'' loppu? Miehen pitää olla välinpitämätön Eli ei saa näyttää tunteitaan, eikä ilmaista kiinnostusta. On monta muuta tapaa saada tyydytystä! Itse olen ollut samassa tilanteessa ja mies oli tosi hyvä rakastaja!

Pieni munainen mies käy vaan jos se on vanha ja rikas. Silloin sitä ei kutsuta rakkaudeksi. Jos muuten olen ihastunut ja mies on halukas tyydyttämään mut vaikka käsin niin se on ihan ok!: Ihan jos on prinssinakki niin kyllä mä luulen että pidemmän päälle en viitsis vaivautua semmosen kanssa pelaamaan.

Minulle on aivan sama millainen muna miehellä on. Niitäkin miehiä on joilla ei nuoresta iästä huolimatta pelaa lainkaan, ja sellaisenkin kelpuuttaisin ihan hyvin. Ja nyt en tarkoita sitä, että sen pitäisi olla joku metritukki. Katkaravusta ja prinssinakista ei tule kuin vihaiseksi ja suuseksiä ym.

Surullinen olisi loppuelämä ilman kunnon kyrpää, kun nyt tuota yksiavioisuutta kannatan. Onneksi minulla on jo täydellinen mies.: Tiukassakaan tavarassa ei 'yhdestoista pikkusormi' tai katkarapu tunnu missään. Traumaattisin kokemukseni oli kiinnostava mies jolla oli niin lyhyt ettei sillä edes pystynyt suorittamaan normaalia yhdyntää vaan jonkinlaista kyhnytystä. Onneks mun rakkaallani on sentään munaa ja lisäboonuksena erinomaiset sormi ja kielitaidot Hyi saatana jos tarttis tyytyä prinssinakkiin kun voi saada kuninkaallista kyytiä Itsellä on ihan ok penis varmaan mutta tällaiset naiset jotka tuollaisia puhuvat ovat kyllä auttamattomasti niitä joiden kanssa suhdetta ei synny.

Ihan sen vuoksi että kertoo naisen ajatusmaailmasta aika paljon tuollainen suhtautuminen. Epäilen näitä useinkin sen takia miesten kirjoittimiksi provoiksi. Jos todella miehen hyväksyntä on peniksestä tai sen koosta kiinni niin voi hyvät hyssykät sentään.

Siinä ei kyllä ole rakkaudesta tietoakaan. XD Oli niin täydellisen kuvaava termi sille räpellykselle, mitä sellaisella miniatyyrimunalla saa aikaan. Valitettavasti kerran tuli sellainen vastaan. Sain kyllä käyttää kaikki näyttelijäntaitoni, ettei todellinen syy siihen, etten halunnut jatkaa orastavaa suhdettamme paljastunut Ei se rakkaus nyt oikeasti ihan mitä tahansa kestä. Mene haukkumaan ne lukuisat miehet ja naiset, joiden suhde kariutuu seksielämän toimimattomuuden takia.

Sama syy tässäkin taustalla: Muille naisille varmasti miehen vehkeen koko on yhdentekevä, jos eivät yhdynnästä muutoinkaan mitään saisi. Sääli hyvää miestä olisi heivata pienen pilin vuoksi, mutta toisaalta ajatus loppuelämästä ilman tyydyttävää yhdyntää ei myöskään ole kovin houkutteleva. Toki ensimmäiset kuukaudet - pari vuotta menisivät varmaan käsi- ja suupelilläkin, mutta riittäisikö tämä tai edes dildo yhdynnän korvikkeeksi esim. Pieneksi laskisin tosin vasta alle 10cm jykevimmässä erektiossa olevan peniksen enkä usko että niitä loppujen lopuksi ihan älyttömästi löytyy.

Se on vähän kokonaisuudestakin kiinni. Minulla oli exällä n. Todella komea mies oli kyllä, mikä lisää kiihotusta, jolloin voi antaa esim. Ei siis pelkästään se pituus ratkaise, vaan myös "yleinen kiihottavuus". Jos rakkaus ei tuota kestä niin ei kyllä henkilö oikeasti osaa rakastaakaan. Jos haluaa kiistää tosiasiat noin jyrkästi, niin kannattaa tarkistaa se oman yläpään toimivuus. Katsos kun seksissä on sekä se henkinen että se puhtaan fyysinen puoli.

Parasta seksiä on, kun nämä molemmat yhdistetään. Mutta jos jompikumpi osa-alue jää vajaaksi, niin se on kurja homma. Kuten sanottu aiemmin, on paljon naisia, jotka eivät saa yhdynnässä orgasmia.

Heille tuskin peniksen koolla on juurikaan väliä. Pituudella on väliä vain joissain erikoisemmissa asennoissa, joihin lyhyempi ei riittäisi. Sinuna tarkistaisin kyllä oman henkisen puolen toimivuutesi koska se se vasta kurja homma on. Kuten sanoin, et ymmärrä rakkaudesta yhtään mitään jos pidät seksin ihanuutta tai toisen sukupuolen sukuelintä sen mittana. Ehkä joku päivä ymmärrät.

Missään en väittänyt rakkauden perustuvan seksin ihanuuteen tai seksin ihanuuden perustuvan vehkeen kokoon. Totuus on kuitenkin se, että seksi on parisuhteessa tärkeää. Ei kai se muuten olisi yksi suurimmista syistä, miksi avioeroja tapahtuu! Seksi ei ole kuitenkaan se ainut asia, johon suhde perustuu, vaan se on pieni, mutta tärkeä osanen.

Minä jäisin fyysisesti paljosta paitsi erittäin pienipeniksisen miehen kanssa. Onnekseni minun ei sitä asiaa miettiä, millaista olisi rakastaa ja elää miehen kanssa, jolla on todella pieni penis, sillä oma mieheni on täydellinen. Kukaan nainen tuskin miestä pelkän peniksen takia hylkää, mutta usein epäsopiva penis voi olla suhteenalussa se piste i: En jaksa yrittää selittää sinulle tätä asiaa tämän enempää, sillä olet selvästi sitä tyyppiä, joka ei haluakaan ymmärtää ja on päättänyt miten asia muka on.

No se ei ole niin kuin luulet. Lukuisille naisille miehen peniksen koolla ON väliä. Monille sillä ei kai ole väliä. Eikä tämä tosiseikka tee hyvänkokoisesta peniksestä nauttivia naisia yhtään huonommaksi tai tyhmemmäksi kuin niitä, jotka eivät siitä kykene nauttimaan. Sitä tuskin koskaan kykenet tajuamaan.

Elä vaan omassa illuusiossasi, jos haluat. Et voi tosissasi väittää, että liian löysää pilluakaan rakkaus saisi tiukentumaan. Sinulla on joku peniksen suuruuskompleksi ja minä taas puhuin lähinnä rakkauden mittaamisesta ja "tyytymisestä" johonkin.

Enpä kuule naista "liian" löysän pillun takia hylkäisi. Se ei tee minun seksistäni kuule yhtään sen huonompaa kuin sinun. Se miksi avioeroja tapahtuu seksin takia johtuu siitä että ihmisillä on liiallisia odotuksia joita tuossa luot vaikkapa peniksen koon suhteen vaikka tärkeintä olisi keskittyä hieman erilaisiin asioihin ja yhteiseen seksuaalisuuteen. Ei ole olemassa "hyvänkokoisia" peniksiä tai vaginoita.

Mutta minun pointtini oli se ettei se rakkautta olekaan jos se on toisen lihan senteistä kiinni. Minun kokemukseni mukaan penis voi olla liian pieni, jotta siitä saisi nautintoa seksissä. Jos sinä haluat siitä vääntää jonkun suuruuskompleksin, niin ole hyvä vaan. Ei vaikuta minun elämääni.

Kyllä niitä hyvänkokoisia peniksiä ja vaginoita on olemassa, mutta ne eivät vain ole aina samoilla henkilöillä. Ne ovat nimittäin hyvänkokoisia suhteessa siihen parin toiseen osapuoleen. Missään en ole väittänyt, etteikö pieninkin penis olisi käypää tavaraa, mutta minulle vain henkilökohtaisesti koolla on merkitystä. Jollekin toiselle naiselle asialla ei ole merkitystä. Minun mielestäni avioeroja tapahtuu seksin takia siksi, etteivät parit puhu keskenään tarpeeksi - ei siksi, että toiset tykkää muhkummasta ja se tuottaisi paineita.

Jos parit kykenisivät puhumaan omista tunteistaan ja tarpeistaan seksin suhteen, niin asiaan voisi keksiä varmasti monenlaisia kompromisseja. Toinen kun ei osaa lukea ajatuksia. Monet ihmiset kun eivät tunne edes itse itseään niin hyvin, että tietäisivät omat tarpeensa niin seksissä kuin emotionaalisesti.

Seksi on kuitenkin tarve, jota ei kannata liioitella, mutta ei myöskään vähätellä. Mutta rakkautta kyllä ei senteissä mitata. Se laittaa asiat venymään. Kyllä minulle on tärkeää myös peniksen pituus! Kun se osuu ns. Sielläkin on katsokaas ihan kiva paikka Pieni penis on todellakin sen verran iso juttu, että tutustumisvaiheessa voi saada "kunnollinenkin" mies naiselta pakit, eikä siinä vaiheessa ole mitään tekemistä millään rakkauden kanssa.

Mutta vaikka se on noin lyhyen matkan päässä, niin ei pikkunakki sitä stimuloi. Riittävän iso hankaa sitä takuuvarmasti. Olen suhteellisen nuori, joten en ole vielä täysin löytänyt itsestäni tuota "pohjalla" olevaa paikkaa. Tiedän kyllä, että osa naisista siitä nauttii ja minulla on kyllä mieheni kanssa yksi kokemus, jossa havaitsin tuon ilmiön Seksi on mahtavaa kaikinpuolin ihanan kumppanin kanssa!: Hyvästä peniksestä saatava nautinto on niin mahtava elämys elämässä, että olisi surkeaa olla koko ikä ilman sitä.

Ei elämän ole tarkoitus olla pelkkää epäitsekkyyttä ja kärsimystä. Harva tutustumisvaiheessa jatkaa suhdetta esim. Ja näissä esimerkeissä ei ole nautinnon kanssa mitään tekemistä, vaan estetiikan! Riittävän suuri penis on sekä esteettinen ja kiihottavan näköinen, että antaa valtavan nautinnon! Yksikään dildo ei tunnu samalta kuin hyvä penis! Ollaanpas nyt kuitenkin realisteja. Keinot saavuttaa taivas seksissä on monet ja suuri penis ei sitä välttämättä tee.

Kyllä ne hyvinvarustetutkin miehet osaavat pillua nuolla ja sormiaan käyttää. Olisi ankeaa, jos yksi osa-alue seksistä olisi koko elämän suljettu pois riittämättömän varustuksen takia. Moneen kertaan täällä on eri naiset kirjoittaneet, että riittävä koko on naiskohtainen juttu ja etteivät kaikki piittaa syystä tai toisesta kullin koosta lainkaan. On naurettavaa, että haluat kieltää sellaisten naisten olemassaolon, jotka nauttivat kunnon peniksestä. Meitä on nimittäin paljon! Mars lääkäriin pyytämään lähetettä terapiaan, jos vaikka oppisit sietämään erilaisten ihmisten olemassaoloa Mielenkiintoisia apuvälineitä joudut muuten naisten kanssa käyttämään.

Luulisin, että ihan tavallinen dildo olisi naisystävistäsi mukavamman tuntuinen kuin pesäpallomaila Ihan pikku vinkkinä näin loppuun Saavatpa ihmiset listata muitakin mittoja, pituus paino, yms. Ja yleensä kyllä sillä ulkomuodollakin on jotain väliä kenestä tykkää, kaikki ei rakastu kaikkiin. Ja tuo on vain yksi aspekti, jos mies tai vastakkaisen sukupuolen edustaja ei miellytä fyysisesti niin ei kai sen kanssa mielellään tee mitään fyysistä.

Kenelle on mitkäkin tärkeitä. Riippuu kokonaispaketista minkä verran miinusta saa olla joissain piirteissä; niin henkisissä kuin fyysisissä. Joo kyllä mielellään itse haluaisin ihan kunnon kokoisen, ettei se minulle olisi liian pieni. Rakkautta miettiessä joku puhuu kuinka paljon toisessa saa olla "miinusta" asiassa johon itse ei voi vaikuttaa Miten aiotte pitää suhteen elossa sitten myöhemmin kun toisessa varmasti on enemmän sitä "miinusta"?

Sentti ja kilomaanikkoja ollaan täällä palstalla näköjään. Tekopyhää jeesustelua sun kirjoitus! Penis saa olla kriteerilistalla siinä missä kropan pituus, paino, hiusten väri, tissien koko tms. Vertaat siis muutaman sentin liian lyhyen tai vaikkapa väljän sukupuolielimen juuri sinulle omistavan henkilön olevan cp-vammainen? Itseasiassa tuo ei ole pelkästään kauhean pinnallista vaan jotain aivan muuta, sairasta ajattelua. Tuollaiset kriteeriparisuhteet ovat pelkkää teatteria ja paneskelua. Nyt ymmärrän taas miten eksyksissä rakkauden suhteen nykyaikana ihmiset ovat.

Anteeksi että vaivasin "tekopyhällä jeesustelijalla" moista ihmistä jonka kriteerilista kumppania etsiessä on tuollainen. Ihminen ei voi sille mitään, jos pili on pieni. Ihminen ei voi myöskään sille mitään, jos on cp-vammainen.

Sinä jeesustelit siitä, että peniksen koko ei saisi vaikuttaa, sillä ihminen ei itse sille mitään voi. Miksi sitten cp-vamma saisi vaikuttaa? Millekään näille ei ihminen mitään voi ja silti ne vaikuttavat parinvalintaan. Vain tekopyhä ihminen väittää muuta. Ilmeisesti sitten mies, joka saa orgasmin liikuttelemalla penistään naisensa pillussa, on pilluhaukka Ja käyttää termejä kuin "hyvänkokoinen" yms.

Eikö äitisi antanut imeä peukaloa pienenä tarpeeksi? Kokoajan täällä on sanottu sitä, että hyvänkokoinen penis on naiskohtainen asia. Riittävän iso on hyvä. Mene vaikka naurujoogaan, ettei tarvitse elää kuin ananas persessä. Maslow'n tarvehierarkiassakin laskettu tarpeeksi siinä missä ruokakin, vaikka sen puutteeseen ei suoranaisesti kuolekaan.

Sinulla ei ole mandaattia muuttaa sanan tarve merkityssisältöä. Ensin tunsin ne kylmät väreet ja aioin poistua,koko YÄK palstalta mut sitten "nousi hiiva hattuun" kuten sanotaan.

Olen itsekin nainen,mutta en ikinä maailmassa näiden rahvaanomaisten kaltainen,ikinä! En ole moraalisaarnaaja tiukkapipokaan. Ihan sopivasti "mysteeri"joka tuskin suoltaisi suustaan mitä tahansa. Ei sovi miehille,vielä vähemmän naisihmiselle. Jokaiselle avaimelle löytyy kai lukkonsa?

Itekkin olen joskus miettiny, et mitä helvettii tekisin, jos ois pieni. Jotkut naiset on mun kuullen ex-tyttökaverrilleni naureskelleet miten pieni jonku kalu on. Jos siro nainen ottaa pieneen käteensä kalun ja sen pää tuskin tulee näkyviin, ni seksi ei kunnolla onnistu, vaan muistuttaa sitä legendaarista kyhnytystä. Melkein ainut asia maailmassa mistä voi sanoa, et määrä on sama kun laatu, ainoostaan äärimmäisen isot varmasti sattuu.

Pienet pohjakosketukset tuntuu kuulemma kiihottavalle. Itse olen hyvin pienirintainen nainen ja aina murehdin sitä, kuinkahan mies suhtautuu seksin aikana niihin. Mitähän mahtaa pienimunainen mies miettiä? Halusipa sitä tai ei. Pienimunaisen kanssa ei saa tyydytystä seksuaalisesti ja se siitä.

Kyllä sitä siitä huolimatta voi tämänlaista kumppania rakastaa, tietenkin. Itse en varmaan voisi olla isopeniksisen kanssa, sen verran pienet paikat minulla on. Sellainen ok-kokoinen olisi sopiva, ja sellainen varmaan monelta löytyy. Mutta jos penis tosiaan olisi kuvailemasi kaltainen eli niin lyhyt, että se on jotain kyhnytystä eikä normaalia yhdyntää, niin valitettavasti en voisi olla suhteessa sellaiseen mieheen, vaikka muuten miten välittäisin: Miksi naisille, jotka eivät saa yhdynnässä orgasmia, ei olisi peniksen koolla väliä?

Kyllähän hekin seksistä nauttivat samalla lailla juuri sen yhdynnän aikana Kyllähän monet miehet haluavat isotissisiä naisia. Mikseivät naiset saisi haluta isokikkelisiä miehiä?

Sitten on myös ihmisiä, joille em. Liian iso on sellainen, joka ei laukea ilman tuntikausien tunteetonta jyystämistä ja jonka omistaja kuvittelee, että hänene i tarvitse sitten muuta tehdäkään naisen nautinnon eteen. Pienimunaisen kannattaisi aina huolehtia naiselle orgasmi ennen yhdyntää ja käyttää vähän seksilelujakin apuna. Kurjinta on, kun mies ei itse lainkaan tiedosta asiaa eikä tälläistä kyllä kehtaa sanoa. Onko sulla liian iso pimppa? Tosin tällä palstalla sitä on turha odottaa.

Ei ole olemassakaan liian löysiä pimppuja vaan liian pieniä nakkeja. Koita nyt vaan hyväksyä, että meitä on moneksi ja jotkut naiset saavat hyvän kokoisesta peniksestä sellaista nautintoa, etteivät halua suhteessaan ilman sitä olla. Tietysti jos on ämpärin kokoinen reikä niin useampi penis tarvitaan kaikki halut tyydyttämään.

Ihmekään, että monilla naisilla on vaikeuksia nauttia seksistä, kun jo se, että anonyyminä tunnustaa nauttivansa hyvänkokoisesta peniksestä aiheuttaa munahaukaksi kutsumisen ym. Tiesitkö, että suurimmalla osalla miehistä on ihan riittävän kokoinen penis hoitamaan hommansa Eli kunnon peniksestä pitäminen ei tarkoita sitä, että tarvitsisi useamman peniksen halujaan tyydyttämään. Oma mieheni on kolmas seksikumppanini ja sitä ennen yhden kauhistuttavan katkaravun ehdin kokemaan.

Osaanpa arvostaa nyt aviomiestäni sitäkin enemmän. Ei kaikkia tarvitse tässä maailmassa miellyttää. Elämäsi on helpompaa, jos ymmärrät sen. Myös tiukkapilluisilla on oikeus saada kunnollista penistä! Se ei ole ämpäripillujen etuoikeus! Mielenkiintoista että sinun mielestä on ok kutsua jotakin pienemmän peniksen omaavaa prinssinakiksi ja katkaravuksi mutta sinua ei saa kutsua ämpäripilluksi tai munahaukaksi joita selvästi kuitenkin olet.

Ymmärrän että sinua harmittaa löysä haiseva vaginasi niin paljon että koet tarpeelliseksi kyseenalaistaa joidenkin miesten peniksen koon naisten tyydyttäjinä.

Itse olet säälittävä ja säälin kovasti miestäsi. Ajattele miten upeaa seksiä hän saisi jonkun oikeasti haluttavan naisen kanssa. En jaksa kommetoida provoilevia tekstejäsi enää enempää. Tiesitkös, että loukkaaminen on vaikeaa ellei jopa mahdotonta, jos ei tunne toista osapuolta Hukkaan meni siis sinun säälittävä yrityksesi.

Jos kemiat todellakin pelaa ja "yhteinen tulevaisuus ei olisi kokonaan pois suljettu", niin munan koolla EI ole merkitystä. Ei kai se pienimunaisuus sitä tarkoita, että seksi olisi kokonaan poissuljettua? Näin ainakin itse ajattelen. Kun joku ihminen kolahtaa, niin se on jotain muuta kuin fysiologiaa. Et sinäkään olisi naisen kanssa, jonka vaginaan mahtuisi pakettiauto, joten miksei nainen voi valita toisin. Ei ole olemassa sellaista sopimusta, jolla peniksen ja pillun ominaisuudet olisi poissuljettu sallituista parinvalintaan vaikuttavista kriteereistä!

Turha vetää hernettä nenuun muiden ihmisten kriteereistä. Sehän riittää, että se yksi ja maailman ihanin ihminen haluaa juuri sinut! Alle 10cm on jo liian pieni, varsinkin jos on ohut kalu.

Mitä ihmeellistä tässä on? Eikö mitään saisi sanoa suoraan? Seksi on muutakin kuin yhdyntää, se täytyy muistaa. Jos mies on esim. KAikki naiset eivät edes pidä yhdynnästä. Minä pidän sekä yhdynnästä ettäs uuseksistä joten miehen koolla on minulle väliä. En siltikään arvostele toisia, eläkööt kuinka haluavat. VAikka sitten sen 8cm omaavan miehen kanssa. Ei ole minulta pois. Jos miehiä arvostellaan, miehet sekä miehiä mielistelevät naiset älähtävät. Jos naisia arvostellaan, usein naiset vain alistuvat siihen ja muutama eriävä kommentti tulee.

Jos miehet valitsevat naisensa esim. Kyllä naisetkin saavat ja aivan varmasti myös näin tekevät valita miehensä niillä perusteilla, mitkä heille ovat tärkeitä. Yksi näistä on ilman muuta mieleinen peniksen koko. Täällä selvästi elvistelijä naisia joille on mieluista haukkua kaikkia jopa keskivertopeniksen omistavia. Tällainen munahaukka kulttuuri on peräisin homokulttuurista ja se näyttää joidenkin idioottien takia yleistyneen.

Tuo ei ole arvostelua vaan sikamaista ja oksettavaa haukkumista. Ei edes sanota että keskivertoa pienempi on varmaan joillekin Ok mutta itse tykkään isommasta vaan yleistetään kuinka joka nainen haluaa isoa kullia ja kuinka iso vain riittää tuottamaan riittävän tyydytyksen. Puhumattakaan että kaikki tästä poikkeavat ovat prinssinakkeja yms. Haistakaa nyt oma vittunne ihan oikeasti. Leväperäisiä ämpäripilluja joiden ajatukset rakkaudesta ovat lähinnä monitoimiporan työntäminen persereikään.

On eri asia esimerkiksi jättää joku valitsematta jonkun asian perusteella kuin kailottaa sitten asia kaikille. Vaikkapa että ei valitse naista jolla on iso takamus mutta sitten haukkuu tätä läskiperseeksi.

Teinipentuja koko ketju täynnä jotka eivät myöskään ymmärrä miten joku asia muuttuu aivan älyttömäksi yleistettäessä. Näitä jauhetaan täällä vielä jonkinlaisina faktoina oman nyrkkipillunsa perusteella. Tässäkin ketjussa on muutama sellainen idiootti tapaus jonka kanssa samaan ihmiskuntaan kuuluminen hävettää. Eiköhän jokaiselle löydy oiva vastakappale. Lukaisin ketjun läpi ja naiset korostavat tässä moneen kertaan, että kaikki naiset eivät peniksen koosta piittaa, vaikka heille se on tärkeää.

Eikä yksikään nainen ole haukkunut keskivertopeniksen omistajia. Itselleen sopivaa penistä nuo käsittääkseni arvostavat. Olen kuule kuullut miesten valitsevan naisia mm. Miksi se on sallitumpaa? Peniksellähän on kuitenkin jotain todellistakin merkitystä parisuhteessa. Ulkonäköä on korkeintaan vain kiva katsella ja rehvastella kavereille.

Paljon pinnallisempaa se on, kuin haluta nautinnollista seksiä. Jospa hengittäisit syvään ja lukisit ketjun uudestaan vähän rauhoittuneena. Ei tarvitsisi sitten tulkita toisten sanomisia noin perseelleen. Aika pinnalliselta tuo kuulostaa jos tuo on se kriteeri seksille Yhdynnästä nauttimista varten on tärkeää, että penis on naisen pilluun nähden riittävän suuri, jotta hankaa riittävästi oikeista paikoista. Se ei ole pinnallista vaan asia, jolle kyseiset naiset eivät voi mitään. Pinnallista on valita kumppani sellaisen ulkoisen seikan takia, millä ei ole minkään valtakunnan merkitystä muuta kuin kiva ulkonäkö.

Sitten on naisia, jotka haluavat koko paketin. Eli haluavat suuseksiä, käsitöitä ja vielä nauttia peniksestäkin. En näe siinäkään mitään pahaa. Se on täysin sama asia, kun esim. Syy jättämiseen on täysin sama: Sitten on naisia, jotka eivät nauti yhdynnästä ilman "avitusta"; naisia, jotka nauttisivat riittävän suuresta peniksestä, mutteivät piittaa siitä niin paljoa; naisia, jotka eivät saa orgasmia millään keinoin jne Eli meitä on moneksi. Sinulla ei ole mitään oikeutta haukkua ihmisiä vain siksi, että he ovat erilaisia kuin muut.

Et sinä ole mikään maailmannapa, jolla on oikeus sanella mistä ihmiset saavat nauttia ja mistä eivät! Kyllä se vaan on yhtä pinnallista koska miehen seksistä nauttiminen riippuu myös miten kaunis kumppani on kysymyksessä ja se vaikuttaa miehen orgasmin laatuun. Ymmärrän toki että se tuottaa sinulle vaikeuksia ymmärtää.

Mikä siinä on niin vaikeaa ymmärtää, että naisten pillujenkin koot vaihtelevat ja siten se riittävän kokoinen ei ole aina se suurin mahdollinen! Ja penis voi olla myös liian iso. Mutta kyllä niitäkin naisia on, jotka tykkäävät niistä kaikkein isoimmista.

Pahoittelen, mutta se fakta ei häviä mihinkään, vaikka kuinka polkisit jalkaa Mitä tulee esimerkkiisi naisen kauneudesta, se ei päde, sillä voit aina pistää silmät kiinni ja ajatella pornotähteä. Jos yhdyt naista takaapäin, niin sinun ei tarvitse tuntea edes hänen kroppaansa. Sen sijaan peniksestä ei sopivan kokoista saa vastaavilla keinoilla Omasta puolestani en ole kertonut miten asia on, jonka olisit huomannut, jos osaisit lukea.

Ikävää, että sinulla on asiasta tuollainen kompleksi, että aivotoimintasikin häiriintyy. Tuleeko tämä fakta todellakin jollekin yllätyksenä? Parempi että täällä sanotaan suoraan asiat, ettei tarvitse hävetä naisten edessä tositoimissa. Miksi otat tämän 1. Mitä se sinulle kuuluu mitä naiset haluavat ja vaativat miehiltään. Ota sellainen nainen jolle peniksellä ei ole niin väliä tai sellainen nainen joka ei edes erityisemmin välitä seksistä, niitäkin on.

Lantionpohjalihakset ovat jumpattavissa tiukkaan kuntoon. Yhdelläkään naisella ei fyysisesti voi olla liian isoa vaginaa, jos lihaksisto vain on kunnossa. Paha juttu, ettei penistä voi jumpalla suurentaa, eli pimppa ja penis eivät ole verrannollisia tässä suhteessa. On totta että miehet vaativat naisilta ulkonäöllisesti vaikka mitä, ja vaikka eivät valitsisi sitä läskipersettä, haukkuvat sellaista naista silti.

Ei ole silmääni osunut mitään pienikullisten haukkumista. Jokainen saa valita kumppaninsa niillä kriteereillä mitä pitää tärkeinä. Minäkin voin olla jonkun mihen silmissä lihava ja ruma, ei se minua hetkauta. Jos sinulla on jonkun naisen mielestä liian pieni penis, turhaa sitä täällä kiukutella, siirry seuraavaan naiseen. Sorry, mutta mielummin kerralla poikki, kuin ihmetellä ja itkeä. Kaatuu se kuitenkin, suhde, huonoon seksiin ennemmin tai myöhemmin.

Tietysti jos ennakkoajatuksesi on tuollaiset niin sehän on selvä ettei suhde tule kestämään. Olisitko itse valmis loppuelämään ilman yhdyntää? Suuseksiin ja käsien käyttöön vetoaminen ei auta, koska myös keskikokoisen ja suuren peniksen omistavilla miehillä yleensä on sormia ja kieli. Jos miehellä on hyvin pieni penis, niin kyllä se seksi on minusta huonompaa, koska yksi seksin osa-alue eli yhdyntä jää kokonaan pois.

Lukuisten naisten seksin laatu heikkenee, jos miehellä on liian pieni vastakappale. Ajattele miten paljon se vaikuttaa miehen seksielämän laatuun! Siis yhdynnästä saatava nautinto jää pois. Antamisen ilokaan ei loppuiäksi riitä Voi pillukin olla liian iso, jos normaalikokoisen kullin kanssa meno on kuin heiluttelisi patonkia porttikongissa Mies voi tosin aina hangata sitten toista reunaa, joten ei ilman orgasmia jää.

Toisille se on erittäin merkittävä asia, toisille ei. Ajattele itse, kuinka liian pieni kalu vaikuttaa naisen seksielämän laatuun!!! Ihan turha haukkua toista lehmäksi, jos et hänen mielipidettään kestä. Ei ole olemassa liian suuria naisia, jos vain paikat ovat kunnossa. Yhdyntä voi vielä onnistuakin pienemmälläkin vehkeellä ja tuntua hyvältä, koska lihakset ovat mulla sisuksissa hyvässä kunnossa, mut en henk. Ihan oikeasti pieni ohut 8cm penis ei tunnu lainkaan sisällä Itse olen yhdyntäkeskeinenkin, mutta ajattelen, että muulla voi kompensoida hyvinkin.

Samahan se on miten sinne huipulle pääsee ja jäähän yhdyntän silti se läheisyys. Mutta nauttisiko mies sitten yhdynnästä, tuskin se hänellekäänt untuu Tietyillä tekniikoilla hyvin pienikin voi tuntua hyvältä, mutta se ei ihan luonnollisesti tule. Molemipien pitää olla yritteliäitä ja kokeilunhalusia: Sitten kun saa taas isoa niin onhan se aika hurjaa ja hurja on hyvää. Nautin siitä elävästä, sykkivästä "lihasta" sisälläni niin paljon että en voisi luopua siitä. Yhdyntä itsellä menee suuseksin ja "sormetuksen" edelle, vaikka jälkimmäinen on se mistä laukean.

Jouduin kerran jännään tilaisuuteen. Tapasin yhtenä kesänä miehen joka oli tavallaan tuttu kavereiden kautta ja ystävystyimme keskenämme. Puhuimme avoimesti kaikista asioista, myös seksistä, ja hän vaikutti aika hurjalta ja kokeneelta seksielämänsä puolesta.

Myös minä kerroin yhtä sun muita hurjia ennen jakamattomia tarinoitani mutta lähinnä vitsailimme asioista ja olimme kavereita. Kerran sitten ajauduimme alkoholin ja estottoman elokuvaillan jälkeen samaan sänkyyn, mutta hänellä ei seissyt! Tokikaan vehje ei ollut oikeassa koossaan mutta näki sen heti että pieni se oli.

Myöhemmin hän tunnusti että hänellä tuli omasta koostaan niin kovat suorituspaineet että akti ei onnistunut. Pieni vehje voi olla ongelma jos omistaja siitä itselleen tekee ongelman - tai jos nainen ei asennoidu oikein. Yhteistyöllä pienestäkin saa irti paljon. Tämän olen todennut useampaan otteeseen saman miehen kanssa tuon pienen tapahtuman jälkeen ;. Eipä voisi uskoa millaista tekstiä täällä aikuiset ihmiset kirjoittavat.

Tähänkö rakkaussuhteissa on tultu? Penis, pillu, tissit, hiukset, lihakset, perse, pituus, paino, kauneus, komeus, pukeutumistyyli Lukuisat asiat vaikuttavat ihmisen haluttavuuteen kumppaniehdokkaana. Ei peniksellä ole mitään erityisasemaa tämän asian suhteen. En taida haluta kommentoida asiaa tämän enempää. Olemme kuin eri maailmoista ihmisinä näköjään kommettisi perusteella. Mihinkä tämä maailma on menossa oikein.

Kaikki kelpaa, mitä kissa raahasi sisään? Jotkut miehet haluavat, että naisella on pitkät hiukset, jotkut miehet vaativat ehdottomasti lyhyitä. Jotkut naiset eivät huoli kaljuja miehiä, joidenkin mielestä kaljut ovat seksikkäimpiä. Mieltymyksiä voi olla myös hiusten värin suhteen puolin ja toisin. Minä muuten asun Telluksella. Katson toki ulkonäköä mutta se ei todellakaan ole määrittävä tekijä. En voisi kuvitellakaan että hiusten pituus tai väri määrittäisivät ihmistä.

Luonne ja ihmisen sisäinen elämä on kumppanin valinnan keskiössä. Tokihan jokainen kaipaa että myös seksuaalisesti oltaisiin yhteensopivia monellakin tapaa mutta toisaalta sitä voi myös paljon opetella. Ajatus siitä että kuitenkin mittaisin rakkauttani ja jättäisin toisen mittatikun takia saa minut toteamaan että moinen ihminen ei ymmärrä rakkaudesta kovinkaan paljon. En ota kantaa missä sinä asut. Se on todella erilainen paikka kuin se missä lukemattomat muut ihmiset asuvat joita hyvin tunnen.

Ihmisiä näyttää olevan moneen lähtöön, ikävää vain jos tuollainen yleistyy. Pahoittelen, mutta poistun tältä saastaiselta palstalta yhtä nopeasti kuin tulinkin. Kun kuljet vain sokkona eteenpäin, niin ethän sinä edes elä tässä maailmassa.

Kyllä, pinnallisten ihmisten maailma vaikuttaa aika ahdistavalta. Se ei ole ihmisten erilaisuutta vaan sitä todellista sokeutta. Onneksi se on sitä mielikuvitusta kun taas itse elän siinä yhdessä ja ainoassa oikeassa todellisuudessa jossa rakkautta ei mitata senteillä eikä noilla pinnallisilla kriteereillä.

Jää sinä pikkusieluisten maailmaan vangiksi, minun ei tarvitse onneksi olla sen kanssa tekemisissä kuin tällaisilla ala-arvoisilla palstoilla jotka ovat näiden ihmisten pyhäkköjä. Sen ulkopuolelle jäävät eivät kiinnosta Sinua seksuaalisessa - ja siis seurustelu- - mielessä, arvelen?

Jos olen väärässä, niin et ilmeisesti ole hetero? Vai miksi rajaisit seurustelukumppanisi sukupuolen mukaan, jos luonne on tärkein? Se että luonne kiinnostaa kumppanissa enemmän kuin ulkonäkö tekee minusta homoseksuaalin? Harvemmin on homoksi nimitetty muualla kuin täällä.

Olisi pitänyt arvata että näin alas ne ihmiset täällä menevät. Toisaalta koko ketju ja palsta on todiste keskustelun laadusta ja keskustelijoiden kyvystä käsitellä niin vaikeita käsitteitä kuin rakkaus. Pitäkää hauskaa täällä mutta pysykää poissa oikeiden ihmisten elämästä. Tämän palstan ja muidenkin joissa kerrotaan asiat niin kuin oikeasti elävässä elämässä ovat, voidaan haukkua pinnallisiksi, pikkusieluiksi, munahaukoiksi ja niin edelleen, mutta heillä on yksi hyvä ominaisuus ylitse muiden: Tuntevat itsensä ja tarpeensa ja sanovat sen suoraan, kertovat miksi he eivät voi sitoutua muunlaisiin ihmisiin.

Sellainen suhtautuminen itseen ja kanssa ihmisiin on rakkautta, ei pahansuopaa luokittelua! Katsos, jos valitset kumppanin vain heidän luonteensa ja sisäisen elämänsä perusteella, niin miksi teet rajan kuitenkin sukupuolen välille?

Eikö mies voisi siinä tapauksessa olla luonteeltaan ja sisäiseltä elämältään erittäin viehättävä? Miksi sen pitää olla nainen? Taitaa ne ulkoiset piirteet sittenkin painaa kategorisesti niin, että valitset kumppanisi ensisijaisesti ulkoisten piirteiden perusteella.

Sanoit, ettei sinulle ulkonäkö ole muka ratkaiseva, mutta se vaikuttaa silti. Voithan sinä jeesustella kuolaavasi sen tiukkaperseisen kivannäköisen typykän perään siksi, että sillä on niin mahtava luonne Jos ei upealuonteinen suohirviö kelpaa kumppaniksi, niin pinnallinen olet siinä missä muutkin. Olet vain epäkypsä luonnevikainen mies, joka polkee jalkaa maahan, jos jotkut naiset haluavat muunlaisia miehiä kuin hän itse. Katso peiliin ja mene itseesi!

Sinuna katsoisin kyllä ihan itse peiliin ja samaa suosittelen tähään ketjuun vastaavia pinnallisia viestejä kirjoittaneille. Biologia minulla puhuu siinä että jätän sen kuvaamasi naisen valitsematta ja valitsen mieluummin sen jolla on se luonne kohdillaan. Se on kuule aivan yhtä painava biologinen motiivi ja aivan yhtä seksikästä. Elämä kun on muutakin kuin pintakiiltoa ja mekaanista hinkutusta ja eritteiden vaihtoa. Tai ehkä se sinun kaltaisille on sitten sitä itseään.

Totta kai ulkonäkö vaikuttaa jossakin suhteessa mutta että rakkautta toista kohtaan mitataan mittanauhalla ja sillä minkä kokoinen joku hänen osasensa on, on aina pinnalista. Olen tässä asiassa kuule totuus itse, tekopyhiä pikkusieluinen olet puolestaan itse jolle vain nuo pinnalliset asiat ovat mielessä. Pelkkää selittelyä sinun osaltasi ja samoin monen muun tässä ketjussa.

Sinä saat haluta tietysti mitä haluat. Kuulut aina kelpaamattomien ryhmiin koska olet aika surkea ihminen ja rakkautesi ei ole minkäänarvoista jos noilla sitä mittaat.

Jeesukseen en usko mutta oikeaan rakkauteen kyllä jota ei määrittele tuollaiset asiat mitä tässä ketjussa käsitellään. Olette vajonneet todella alas ja inhimillisyys on teistä kadonnut. Oli virhe tulla lukemaan enää tätä ketjua tänään, joten suotta vastaat. En tule lukemaan enää takaisin kenenkään vastauksia tai tätä ketjua ylipäätään. Etpä pystynyt lukemaan tekstistäni sitä, että minä olen onnellisesti avioliitossa maailman ihanimman miehen kanssa ja meillä on henkisestikin niin syvä suhde, ettei kaltaisesi alkueliö pääse koskaan lähellekään sitä.

Jos minä jotain inhoan, niin se on tyhmät ja tekopyhät ihmiset, jollainen sinä olet. Työnnä se pää sinne puskaan, äläkä vahingossakaan opettele ajattelemaan elämäsi aikana Mieheni rakastaa minua sellaisena kuin olen ja etenkin juuri siksi, että olen rehellinen enkä mikään teeskentelevä turhake, kuten sinun kaltaisesi ihmiset. Teidän suhteenne on pelkkää löysän pillun lotinaa. Siinä se teidän henkinen yhteytenne.

XD Turhake ja niljake olet sinä, ei tuo mies. Jospa se miehesi nauttii myös siitä seksistä koska mitään muuta hänellä sinun kanssa ei tule olemaan koska mihinkään muuhun sinusta ei olekaan. Ehkäpä löysit toisen kaltaisesi ja sen vuoksi sovitte hyvin yhteen kuten roskapussi ja roskalaatikko. Naista, jolla on erittäin tiukka pillu ei paljon löysäksi haukkumiset hetkauta. Lisäksi, kun et tiedä minusta tai suhteestani muutenkaan yhtään mitään, niin ei paljon kaltaisesi tyhjän tynnyrin kolinat häiritse.

Työnnä se pikkunakkisi vaikka jonkun korvaan, jos saisit sillätavoin edes jostain rööristä jotain tuntumaa Aivan varmasti pikkunakkikin tuntuu, mutta isompi HK-blöö tuntuu paremmalta. Sellainen minun mittoihini sopivan kookas. Se on mahtavaa joka kerran, kun rakastelemme mieheni kanssa, että siinä yhdynnässäkin on se oma "esileikkinsä" kun tiukkoihin paikkoihin ei mieheni meisselillä mennä yhdellä vedolla peräkammariin asti.

Siinä menee oma aikansa, kun vehje raivaa tiensä kokonaan sisälle ja taivas miltä se sen jälkeen tuntuu. Siitä ei malttaisi pitää näppejään erossa, hyväillä ja helliä Ihana koko mies muutenkin.: Ihan totta mitä aiempi sanoi. Pikkunakkikin tuntuisi, muttei yhtä hyvältä kuin sopivan kookas. Liian iso taas sattuisi. Sinulla taitaa olla aika iso rööri. Tiukkuuden ja vaginan varsinaisen koon. Sinulla voi olla todella tiukka mutta samalla myös isokokoinen sisus joka laajenee huomattavasti verrattuna kanssasisariin.

Toisilla naisilla on toisin. Minulla sattuu olemaan sellainen. On täällä vitun tyhmää porukkaa, kun ensin kyseenalaistetaan se, ettei nainen muka itse tietäisi mikä hänestä tuntuu parhaalle ja sitten vielä kyseenalaistetaan se, etteikö nainen itse olisi paras asiantuntija oman pillunsa suhteen. Minähän jumalauta itse sen kanssa olen eniten elämäni aikana askarrellut!

Painu nyt nyrkittämään sitä "oravapilluasi" niin alkaa tuntua sinustakin hyvältä. Vai oikein gynekologikin on sanonut Sinä tykkäät isosta ja jollekin toiselle pienempi tuntuu ihan samalle tai hyvälle liekö jopa paremmalle kuin sinulle tuo.

Ihmisten alapään hermotuksissa on myös suuria eroja. Ei tässä ketään tarvitse idiootiksi alkaa kutsua. Et ehkä tiennyt tätä, sillä sinun ulkoisilla ja henkisillä avuillasi pääsee sänkyyn kuin korkeintaan muinaisen Itä-Saksan kuulantyöntöjoukkuessa olleiden naisten kanssa ja nekin huolivat sut vain TODELLA kovassa kännissä! Eikö kukaan tällä palstalla hallitse luetunymmärtämistä? Enhän minä ole sanonut peniksen koosta mitään muuta, kuin omiin mittoihini sopivan kookas ja että liian iso sattuu.

Kukaan ei tiedä silloin, minkä kokoisesta puhun! Eikä ole tainnut moni muukaan nainen täällä senttimääriä ilmoittaa. Kyse oli, onko koolla väliä ja useimpien vastaus oli se, että kyllä on. Naisten pillujen kootkin vaihtelevat, niin että eiköhän se kullekin sopiva ole aika eri kokoinen.

Sekin on otettu täällä esiin, ettei kaikille naisille miehen peniksen koolla ole mitään väliä. Ihmetyttää, miten tästä voi joku vetää herneen nenään. Ihan kuin tämä olisi joku peniskompleksisten katkeruuden vuodatuspaikka. Itse en jaksa enää inttää asennevammaisille selvästi esitettyjä asioita. Keskustelu on silloin mielekästä, jos luetaan toisen teksti sellaisena kuin se on, eikä pistetä sanoja toisen suuhun. Nämä eivät tiedä,missä on ihmisten oikeat g-pisteet!

En minäkään halua naista, joka on lähes kyvytön sängyssä. Tosin usein naisen tapauksessa se riippuu enemmän korvien välistä kuin mitoista. Jokut pitävät iljettävänä esim. Naurettavaksi homman tekee tuo tai jopa nuo? No, varmaan kenellekään ei jää epäselväksi heidän mittansa tai siis sen puute , mutta veikeää on ruo järjetön luottamus opittuun lauseeseen "koolla ei ole väliä". Jos joku ilmoittaa, ettei se ihan paikkaansa pidä, niin tämä tarkoittaa sitten vissiin samaa kuin "munahaukka" eli tuolla yritetään alentaa sanojan statusta, jolloin oma "koolla ei ole väliä" -uskomus edelleen säilyisi koskemattomana.

Tosin totuus asiasta voi olla liian karu ko. Silloin tosiaan epäilys "onkohan tästä pelistä mihinkään naiseni mielestä" vaikuttaa varmasti miehen suoritukseen - ja toki siis seksiin ylipäätään. Joskus näin kirjoituksen, että ihmisellä lajina olisi omiin mittasuhteisiin suunnattoman suuri penis. Se ei siis evoluutiossa olisi tuollaiseksi muodostunut, jos sillä ei olisi mitään merkitystä.

Ainahan tavoitellaan sitä, mikä on jotenkin erityistä: Tämä on fakta, mutta sama fakta pätee toisin päin: Noh, kait kommentoin ihan itsekkyyttäni: Ja, voin kyllä vakuuttaa, että myös monet naiset kertovat samaa, mikä täälläkin on havaittavissa, että varmasti koolla ei juuri ole merkitystä, mutta "minä ainakin tykkään isosta" luulen tämän korostuvan sitä mukaa kun naisten on yhteiskunnallisesti suvaittua nauttia seksuaalisuudestaan, mihin suuntaan kehitys näyttää hyvää vauhtia kulkevan - ja tämän lauseen kuulee kyllä myös oikeinkin "jämptin" naisellisuuden olessa kyseessä eli "ämpäri"-argumentti tulee ammuttua alas näin.

Niin siis, jos on vain "hyvä lauta reiällä pilattu", niin onko sillä mitään väliä? On sillä, koska rinnat ovat naisen kaikkein näkyvimmät ja kiihottavimmat osatekijät seksissä, joten koolla on todella väliä. Anteeksi nyt vaan pienitissiset, mutta sanon vain totuuden. Kannattaa lukea aiheesta muualtakin kuin wikipediasta. Tämä kertoo sinun kirjoituksesi perimmäisen merkityksen: Loput ovat saaneet fiksaationsa kovien mainospuheiden takia.

Mutta laittakaahan ihmiset riidat puoliksi ettei mene ihan leikkimiseksi tämä homma. Pienikin peli hoitaa kyllä siittämishomman, että ei se ainakaan siihen funktioon taida liittyä.

Jotenkin tässä keskustelussa kuitenkin mielestäni tarvitaan muitakin näkökulmia kuin kiukkuisen pikkukikkelin haukkuja naisille, jotka kertovat kerrankin, miltä oikeasti tuntuu. Ei se kuitenkaan taida olla siitä kiinni, mitä oma fysiikka on, jos toinen penis tuntuu paremmalta kuin toinen - unohtamatta tietenkään visuaalisuuttakaan. Mene sinne lukemaan, kuinka kylmää kyytiä naiset saa omista ominaisuuksistaan siellä. Mikähän Sinutkin on noin katkeroittanut.

Ja nekö on naisten vika? Tyydy osaasi äläkä inise. Esitin aivan vastaavanlaisen kysymyksen kuin alkup. Halusin vain tietää miehiltä, että onko koolla väliä, kun puhutaan naisten rinnoista.

En edes sanonut ääneen, että C-kuppia pienemmät eivät tunnu miltään kädessä. Sellaista kyhnyttämistä se enemmänkin on pienten rintojen kanssa.. Et siis sanonut, että "[rintojen] koolla on todella väliä".

Sinä se täällä iniset ja änkytät ja vaikutat katkeroituneelta. Tyyli paljastaa toki helposti. Niistä taisit itsekin päätellä, että olen kirjoittanut tänne jo muutaman viestin. Tuskin minulla on syytä olla katkera esim. Sitä en heti tajunnut. En kyllä saa mitään selvää kuka mitäkin tänne on kirjoittanut. Onko sulla joku peniskompleksi kun täällä mouruat asiasta tai onko todellakin itsetuntosi noin heikko?

Aloita oma topic ihannenainen -palstalle. Tosin vastausinto ei ole välttämättä huipussaan, sillä näitä tissitopiceja siellä on ollut useita. Mitä väliä sillä sitäpaitsi on, että mitä sinä haluat. Erilaisilla miehilläkin on erilaiset mieltymykset, ihan niin kuin naisillakin. Muut toki pystyvät seuraamaan keskustelua.

Sano, jos olen väärässä, mutta kuvittelen, että haukkuminen ja nimittely ja tuollainen saatanan itkeminen kuinka ei halua, että joku kertoo mielipiteensä, kertoo heikosta itsetunnosta.

Hyvä itsetunto tarkoittaisi, että hyväksyt itsesi ja muiden mielipiteet omista heikkouksistasi huolimatta. Siihen ei kuulu tuollainen avuton niiskutus. Luulitko ihan oikeasti, ettei peniksen koolla ole mitään merkitystä? Sinulla se taitaa se penisongelma olla jos pitää toisten kommenteilla omaa huonoa itsetuntoa pönkittää. Omista housuista löytyy varmasti ihan keskivertotapaus mutta eipähän tarvitse täällä pullistella kenellekään koska se on kovin teiniä.

Teinipoikahan sinä taidat vielä ollakin tai teinityttö? Mielipiteet täällä ovat sitä luokkaa että niille voi nauraa. Hiekkalaatikko ja "mun isällä on isompi kun sun isällä ja äiti sanoo että sillä on väliä"-keskusteluja. Olet muuten äärimmäisen hyvä esimerkki alemmuuskompleksisesta miehestä. Pillität täällä, kuinka et halua millään hyväksyä mielipiteitä, jotka osoittavat Sinun olevan heikoilla naismarkkinoilla. Näin varmasti moni nainen on huomannut tässäkin keskustelussa, että vaikkei itse peniksen koolla olisi suurtakaan merkitystä itselle, kannattaa silti valita isompi kun sellaisen kantajalla on itsevarmuutta olla haukkumatta toisia: No, ei Sinun tapausta kannata kuitenkaan mielestäni yleistää.

Varmasti on ihan hyvän itsetunnon omaavia miehiä peniksen kokoon katsomatta. Sinulla näyttää olevan peniksestä ihan omaa tuntumaa kun tiedät mikä on hyvä ja mikä ei. Suotta yrität omaa itsetuntosi puutetta minuun projisoida. Olet niin vähäpätöinen ihminen ettei sinuun kannata enempää tuhlata aikaa. En ole aiemmin kirjoittanut tähän ketjuun, joten erehdyt tyypistä, itselläsi on tainnut olla tarvetta enemmänkin kirjoitella, mutta jos se helpottaa pahaa oloasi, se sulle suotakoon.

Halusin tuoda esille sen tosiasian, että seksiin liittyvät fyysiset ominaisuudet ovat olemassa molemmilla sukupuolilla. Jos pitää hirveää meteliä siitä, mikä on miehen mitta, jos joskus saada kommentteja vastaan siitä, mikä on naisen mitta seksuaalisessa fysiikassa. Kannattaa aina tietää, mitä vastapuoli ajattelee, eli jos vaadit toiselta osapuolelta täydellistä seksikkyyttä, mieti pystytkö itse tarjoamaan vastaavaa?

On todella helppoa olla kriitikko, mutta mitä miehet sanoisivat itsestäsi, jos heidän pitäisi arvioida seksikkyyttäsi? Yritätkö muuten sanoa, että miehet yleensä hakemalla hakevat pienirintaisia naisia, koska he ovat kaikkein kiihottavimpia.

Hmm, taisinkin eilen nähdä lehmän lentävän.. Vastauksestasi päätellen kirjoitukseni oli täydellinen touché! Pahoitteluni, että taisin riistää sen viimeisenkin pienen toivon rippeen siitä, että voisit muka tyydyttää naisen. Mutta hei, ajattele niin, että tämäkin yhteiskunta tarvitsee myös kuhnureita - ei se ole yhtään sen alempiarvoisempi pesti. Voithan löytää vaikka mukavan sellaisen, jonka kanssa viettää aikaa - eikä tarvitse miettiä, pystytkö tyydyttämään hänet kun seksuaalisuus on täysin toissijainen seikka.

Hymyä huuleen, sillä pärjäät paljon paremmin kuin tuolla pillittämiselläsi ja muiden haukkumisella. Oiskohan jo syytä rauhoittua ja jättää nuo alapääjutut ihan aikuisille. Jos lapset niistä puhuu, voi tulla vaikka paha mieli. Vakavasti sanottuna molemmat teistä näyttävät loukkaantuneen verisesti ja alentuneen ihan yhtä alhaiselle tasolle kirjoittelussanne.

Touché vaatii vähän enemmän kuin henkilökohtaisuuksiin menevää haukkumista. Epäilen henkisiä kykyjäsi koskaan tuottaa kirjallisesti niin laadukasta tekstiä, että siitä voitaisiin käyttää nimitystä touché. Aihe tai moite ei koske minua mitenkään. Viihdettähän tämä on kun saa kiusata tuota pikku"miestä" kun hän tuntuu ottavan niin kovin helposti kierroksia faktojen edessä.

Minusta hän vaan ansaitsee tulla kohdelluksi kaltoin kun hän lähti haukkumislinjalle. Sen syvälle henkilökohtaisuuteen osumisen paljastaa vasta kirjoittajan reaktio.

Miksiköhän se tuli mieleesi. Jos vain penis kiihottaa? Mikähän minäkin oikein olen? Olen mies ja tykkään vain naisista, olen aina tykännyt. Kuitenkin säännöllisesti ajattelen miesten peniksiä kiihottuen. Muuten en tunne miehiin vetoa mutta kun näen peniksiä esimerkiksi uimahallissa, ajatus niiden imemisestä ja koskettelusta saa minut todella kiihottuneeksi. En voisi kuvitella että seurustelen miehen kanssa ikinä enkä osaa katsoa miehiä "sillä silmällä" esim niin että edes huomaisin onko joku mies hyvännäköinen vai ei.

Penikset vaan saa mut ihan tosi tosi levottomaksi. Kehoittaisin sinua päivittämään itsesi ajantasalle Ja mitenköhän se tapahtuu? Kun olet niin viisas, osaatko kertoa kuinka voin pakottaa itseni kiihottumaan miehistä ulkoisesti tai ihastumaan niihin? Kun tykkään vaan naisista mut penis silti kiihottaa. Niin miten sen muka muutan? Toinen lauseesi, olen mies ja tykkään vain naisista Siitä on hyvä lähteä liikkeelle Jospa viisastelun sijaan kerrot konkreettisesti miten se tehdään.

Meinaatko että voin jotenkin pakottaa itseni pitämään miehistä romanttisessa ja seksuaalisessa mielessä? Ilmeisesti meinaat eli antaa tulla niitä käytännön ehdotuksia jos niin fiksu olet. Suomessa olen ollut jo muutaman todella hyvännäkösen tyttöpojan kanssa ja nauttinut siitä peniksestä todenteolla ja kyllä se peräkin on transuilla kohdillaan.. En tiedä miten normaalia se on, mutta kuvauksesi osui minuun tosi hyvin. Et ole ainakaan ainoa. Aloittaja ei ole poikkeus. Kyllä sellaista fantasiaa on muillakin miehillä on, että kun tuo mies nussii niin millaista se mahtaa ollakin.

Isoksi kasvanut kova kyrpä ujeltaa naisen vakoon. A h vot vot! Mulla rupes jo seisomaan pelkästä ajatuksesta. Tuo on yleinen bi-miesten ominaisuus. Ei henkistä yhteyttä miehen kanssa, mutta miehen munan kanssa kyllä ja miesvartalo kiihottaa. Henkinen yhteys naisiin kyllä. Vahva sama ketjun aloittajaan. Tosi vaikea kuvitella esim. Itseasiassa se jossain määrin jopa "yököttää", mutta ajatus siitä että sais runkkailla ehkä mua vähän vanhemman miehen munaa ja imeä sitä saa mut todella kiimaseks.

Näin parisuhteessa elävänä aika vaikea toteuttaa näitä "fantasioita" kun ei oikeen tiiä mihin mennä ja mitä tehä. Minä olen ymmärtänyt että BI seksuaalisuus tarkoittaa kykyä romattiseen suhteeseen kummankin sukupuolen kanssa. Kiimainen heteromieskin voi nauttia seksistä toisen miehen kanssa mutta ei tunne minkäänlaista henkistä yhteyttä saati sitten rakastu mieheen. Homot tietävt tämän eivätkä bisset ole siksi kovin korkeassa kurssissa homo piireissä.

Samoin täällä, vain kalu kiinnosta, ei muu koskettelu. Komeat hyvin seisovat kalujen näkeminen kiihottaa. Muutaman kerran sellaista päässyt myös runkkaamaankin ja olisi ne ollut suuhunkin tarjolla mutta uskallusta ei ole ollut ottaa suihin. Jälkeen päin sitten vähän kaduttanut ettei imenyt. Bi seksuaalisuuttakin on monta tasoa. Ei kaikki miehet halua esim pussailla kundin kanssa eivätkä tunne henkistä mielenkiintoa, mutta kunan koskettelu kiinnostaa. Tää on ihan normia bi miehille, kuten minullekin.

Silloin tällöin otan imuttelu ja runkkusessiot kundin kanssa ja muutoin elän aviossa onnellisesti naisen kanssa. Ajatelkaa kaveripohjalta- Ei tarvitse rakastua mieheen mutta mukavana "harrastekaverina" toinen mies on korvaamaton.

Vaikka saunomaan ja lauteilla vaan käsi kaverin haarovaliin ja siitä se lähtee. Voi pitää miehestä paljonkin ja tykätä, ei tarvitse yrittää vääntää tunteita samoiksi kuin mitä tuntee naista kohtaan. Nainen 50 Joskus tunsin vetoa olla "kolmantena pyöränä", ajatukset hävisivät. Ehkä siksi etten voisi sitoa itseäni, ongelma olisi mustasukkaisuus jota nainen tuntisi.

Heterosuhde voi olla epänormaali jollei siitä hyödy. Pelkät ajatukset eivät tee kenestäkään muuta mikä on, hetero on ja pysyy. Tositilanteessa tuntui jotenkin inhottavalta kun miehet pussailevat keskenään. Ennemmin pidän miehen kalua kädessä kuin miestä kädestä, ennemmin otan miehen kalun suuhun ja imen kuin suutelen suulle.

Haaveilen tuntemattoman miehen kullista syvällä sisälläni, mutten näe miehessä erityisesti mitään seksikästä. Tämä on mulle niin normaalia, vaikken siitä kenellekkään ole henk. Näin ajattelee mies, jolla on vaimo ja lapsia. Siis mun pitäis olla hetero, mutta Ajattelee ja haluaa aivan samoin: Ajattelee päivä päivältä enemmän seksiä miehen kanssa, siis mies miehelle. Oraalia ja anaalia, ei ole kohdalle sopivaa ilmestynyt: Sama juttu ja on koettukin.

Nyt olen päättänyt sen, sillä seuraavan kerran kun mulla on mahdollisuus, aijon ottaa mieheltä suihin. Tää ei ehkä muille bi henkisille oo iso juttu, mutta itselleni erittäin iso asia, nimittäin kerta se ensimmäinenkin. Kauan on tehnyt mieli kokeilla, kynnys on vaan saatanan korkea. Osaako kukaan mainita ylipäänsä mistä kannattaa hakea tällästä seuraa?

Kai mussa sittenkin asuu joku bissehenkinen alterego. Jos pientä fantasian tynkää; Haluisin imeä munaa jonka jälkeen kokeilla ratsastaa kyrvän päällä. Tämän jälkeen mällit naamalle. Kerrohan, mikä tässä sivussa kiinnostaa? Sillä erolla et homot ei kiihotu naisesta! Kunhan oikaisen ihmisten virheellisiä käsityksiä näillä suoli24 palstoilla! Kirjoittaja on poistanut tästä viestin.

. Sinun "faktan" jauhantasi ei muuta sitä asiaa miksikään. Pikkukikkeli kun ei estä niin miestä kuin naista nauttimasta. Jokos on viimeisimmät meikkivinkit hallussa. Ei siis pelkästään se pituus ratkaise, vaan myös "yleinen kiihottavuus". Kaikki kelpaa, mitä kissa raahasi sisään?

Minulla on mitta häpyluuhun painettuna mitattuna 19 cm ja muutaman millin päälle. Paksuutta on sen verran ettei terska mahdu vessapaperirullan hylsystä läpi. Valitan että olen kuitenkin hetero. Tuskin olet "heterona" nähnyt montaa heterokulliakaan luonnossa jäykkänä. Ehkä isokullisille pojille tarjoutuu enemmän tilaisuuksia kokeilla homoseksiä nuorena ja päätyvätkin elämään homona.

On kuulemma jonkun tutkimuksen mukaan. Eron suuruudesta ei käsitystä. Sanoisin että suomimiehen keskivertoheppi on noin cm pitkä. Minkä kokoisia naisen vittuja sinä olet nähnyt?

Olet varmaan tehnyt jonkinlaista tilastoa. Kyllästyttää ainainen miesten esileemmistäminen, olisi oikein alkaa vertailemaan myös naisten löysiä pilluja. Miun megameisseli on 35 centtii. Uihhh, moni boy uikuttaa ku saa sitä pebaansa. Mutta kaikki ei uikuta sentään? Peräaukkoni on niin laaja ja imukykyinen, että kyllä siihenkin tuo megamolo mahtuisi: Mie en löysää mantelikoloo haluu nussii.

Ei taida olla 7. Sen kyllä huomasin, että se yks sanonta miehen pituudesta ja peniksen koosta ei pidä paikkaansa. Aiemmin mainitsin törmänneeni aiheeseen Wikipediassa. Kävin tarkastamassa jutun ja hain samalla linkin sivulle, josta voi lähdetutkimuksen PDF-muodossa ladata: Tutkimuksesta löysin myös jonkun arkistoidun artikkelin: Eiköhän homoilla ole aivan normaalin kokoiset vehkeet, tietysti isoja kulleja on homoilla ja myös hetero miehilläkin.

Monissa videoissa on kyllä homoilla suuria kulleja, mutta ehkä niihin on etsitty juuri iso kullisia miehiä ja poikia. Itse olen homo ja minun seksi kumppaneilla on ollut mielestäni normi kalut 16—18 cm.

Homous, heterous, bi-seksuaalisuus tai muu seksuaalisuuden muoto ei vaikuta mitenkään peniksen pituuteen. Peniksen pituus ei myöskään ole opittu käyttäytymismuoto. Penis on tutkitusti suurimmalla osalla miehiä peniksen pituus on noin 13 - 15 cm Joidenkin ihmisten penis saattaa olla jopa yli 20 cm, mutta tämä johtuu siitä, että he ovat useita kertoja venyttäneet erektioaikana paisuvaiskudosta erektioaikana helikopterin vetäessä heidän penistään ylöspäin, jolloin senttimetrimäärä peniksessä hiljalleen kohoaa korkeammalle.

Toinen tapa on kirurginen pidennys suuntaan tai toiseen. Kolmas tapa, johon ei myöskään valitettavasti vielä saa KELA- korvausta on peniksen jatko-osa tai jatko-osasarja, jonka ihminen voi hankkia kaupasta. Neljäs tapa on suosittu peniksen pidennyslaite, jossa sovelletaan ilmanpainetta. Viides tapa on myös taas kirurginen. Jos potilas haluaa uuden ja on tyytymätön tai on menettänyt peniksensä, hän voi saada vaihto - tai siirtopeniksen toiselta ihmiseltä.

Jokatapauksessa pitäisi puhua siis siitä, ketkä penistä pidentää? Etukäteen pahoittelut semi-graafisesta tekstistä. Noista muista menetelmistä en tiedä, mutta säännöllinen paisuvaiskudoksen "treenaaminen" on itselläni toiminut olen käyttänyt säädettävää penisrengasta.

Eipä siinä mitään kymmeniä senttejä tule, mutta on silti mukavamman näköinen ja tuntuinen kuin ennen. Kivespussia tulee myös venyteltyä päivittäin jos ehdin, tuntuu mukavalta ja näyttävät jo paremmalta. Mutta noissa kummassakaan menetelmässä ei kannata ylitseampua ettei käy huonosti.

Aloittajalle; tuskin se kikkelin koko on seksuaalisuudesta kiinni. Tai jos olevinaan on, niin pitäisi olla puolueeton ja laadukas tutkimus kontrollin kanssa. DD pukuhuoneissa homojen penikset on kyllä varmaan isompia kuin heteroitten juu Isokaluiset homot myös ilmoittautuvat tutkimuksiin herkemmin kuin lyhyen meisselin omaavat. Homoille penis on myös keskeisempi aihe, kuin heteroille, mistä voi seurata peniksensuurennuksia.

Sodoman pv Syynä on, että homoseksuaalit tekevät usein sopimuksen Saatanan kanssa ja tästä he saavat penikseensä 3. Veikkaan että homojen määrä ja pettämiset korreloivat keskenään. Naiset kaipaavat välillä pitkää - ja saavat sitä unohtaen suojautumisen.

Seuraava kerta oman kanssa ja loppu hoituu pelkästään harhoilla: Näin ne geenit karttuu, eikö? Mitä merkitystä mulkun mitalla on pettämisien kanssa?

Mikä merkitys on sitten homojen määrällä pituuteen? Onko suojaseksi kalua lyhentävä tekijä? Jonkin tutkimuksen mukaan olisi, tilastollisesti. Tiedä häntä, kuinka vakavasti tuo pitäisi sitten ottaa. Spekulaatiot peniksen pituudesta liittyvät siihen faktaan, että homous määräytyisi odottavan äidin hormonitasojen mukaan tai ainakin niiden heilahdukset altistaisivat sikiöaikaisen aivojen kehityksen siten, että se ohjautuisi homoseksuaalisuuteen.

Hormoni, jonka epäillään olevan asialla, on naisten testosteroni. Sama hormoni siis ohjaisi sikiön aivojen seksuaalisen kehityksen homoseksuaaliselle uralle" sekä osaltaan vaikuttaisi, minkä kokoinen penis tulevalle poikalapselle kehittyisi. Koska yhteinen tekijä, naisen testosteroni, vaikuttaa sekä peniksen kokoon että seksuaaliseen suuntautumiseen, voitaisiin olettaa, että homoseksuaaleilla ovat isommat penikset. Liittyykö se päivää mihinkään! Eiköhän ne tutkimukset ole vain kaikille olleet aika valehtelua?

Jokainen lisännyt omat sentit,jos tutkimus olisikin et mulkku esiin ja mitataan,niin siihen vois hiukan uskoa. Yhdynnästä nauttimista varten on tärkeää, että penis on naisen pilluun nähden riittävän suuri, jotta hankaa riittävästi oikeista paikoista. Se ei ole pinnallista vaan asia, jolle kyseiset naiset eivät voi mitään. Pinnallista on valita kumppani sellaisen ulkoisen seikan takia, millä ei ole minkään valtakunnan merkitystä muuta kuin kiva ulkonäkö.

Sitten on naisia, jotka haluavat koko paketin. Eli haluavat suuseksiä, käsitöitä ja vielä nauttia peniksestäkin. En näe siinäkään mitään pahaa.

Se on täysin sama asia, kun esim. Syy jättämiseen on täysin sama: Sitten on naisia, jotka eivät nauti yhdynnästä ilman "avitusta"; naisia, jotka nauttisivat riittävän suuresta peniksestä, mutteivät piittaa siitä niin paljoa; naisia, jotka eivät saa orgasmia millään keinoin jne Eli meitä on moneksi.

Sinulla ei ole mitään oikeutta haukkua ihmisiä vain siksi, että he ovat erilaisia kuin muut. Et sinä ole mikään maailmannapa, jolla on oikeus sanella mistä ihmiset saavat nauttia ja mistä eivät! Kyllä se vaan on yhtä pinnallista koska miehen seksistä nauttiminen riippuu myös miten kaunis kumppani on kysymyksessä ja se vaikuttaa miehen orgasmin laatuun. Ymmärrän toki että se tuottaa sinulle vaikeuksia ymmärtää.

Mikä siinä on niin vaikeaa ymmärtää, että naisten pillujenkin koot vaihtelevat ja siten se riittävän kokoinen ei ole aina se suurin mahdollinen! Ja penis voi olla myös liian iso. Mutta kyllä niitäkin naisia on, jotka tykkäävät niistä kaikkein isoimmista. Pahoittelen, mutta se fakta ei häviä mihinkään, vaikka kuinka polkisit jalkaa Mitä tulee esimerkkiisi naisen kauneudesta, se ei päde, sillä voit aina pistää silmät kiinni ja ajatella pornotähteä. Jos yhdyt naista takaapäin, niin sinun ei tarvitse tuntea edes hänen kroppaansa.

Sen sijaan peniksestä ei sopivan kokoista saa vastaavilla keinoilla Omasta puolestani en ole kertonut miten asia on, jonka olisit huomannut, jos osaisit lukea. Ikävää, että sinulla on asiasta tuollainen kompleksi, että aivotoimintasikin häiriintyy. Tuleeko tämä fakta todellakin jollekin yllätyksenä? Parempi että täällä sanotaan suoraan asiat, ettei tarvitse hävetä naisten edessä tositoimissa.

Miksi otat tämän 1. Mitä se sinulle kuuluu mitä naiset haluavat ja vaativat miehiltään. Ota sellainen nainen jolle peniksellä ei ole niin väliä tai sellainen nainen joka ei edes erityisemmin välitä seksistä, niitäkin on. Lantionpohjalihakset ovat jumpattavissa tiukkaan kuntoon. Yhdelläkään naisella ei fyysisesti voi olla liian isoa vaginaa, jos lihaksisto vain on kunnossa.

Paha juttu, ettei penistä voi jumpalla suurentaa, eli pimppa ja penis eivät ole verrannollisia tässä suhteessa. On totta että miehet vaativat naisilta ulkonäöllisesti vaikka mitä, ja vaikka eivät valitsisi sitä läskipersettä, haukkuvat sellaista naista silti. Ei ole silmääni osunut mitään pienikullisten haukkumista.

Jokainen saa valita kumppaninsa niillä kriteereillä mitä pitää tärkeinä. Minäkin voin olla jonkun mihen silmissä lihava ja ruma, ei se minua hetkauta.

Jos sinulla on jonkun naisen mielestä liian pieni penis, turhaa sitä täällä kiukutella, siirry seuraavaan naiseen. Sorry, mutta mielummin kerralla poikki, kuin ihmetellä ja itkeä. Kaatuu se kuitenkin, suhde, huonoon seksiin ennemmin tai myöhemmin.

Tietysti jos ennakkoajatuksesi on tuollaiset niin sehän on selvä ettei suhde tule kestämään. Olisitko itse valmis loppuelämään ilman yhdyntää? Suuseksiin ja käsien käyttöön vetoaminen ei auta, koska myös keskikokoisen ja suuren peniksen omistavilla miehillä yleensä on sormia ja kieli. Jos miehellä on hyvin pieni penis, niin kyllä se seksi on minusta huonompaa, koska yksi seksin osa-alue eli yhdyntä jää kokonaan pois.

Lukuisten naisten seksin laatu heikkenee, jos miehellä on liian pieni vastakappale. Ajattele miten paljon se vaikuttaa miehen seksielämän laatuun! Siis yhdynnästä saatava nautinto jää pois. Antamisen ilokaan ei loppuiäksi riitä Voi pillukin olla liian iso, jos normaalikokoisen kullin kanssa meno on kuin heiluttelisi patonkia porttikongissa Mies voi tosin aina hangata sitten toista reunaa, joten ei ilman orgasmia jää.

Toisille se on erittäin merkittävä asia, toisille ei. Ajattele itse, kuinka liian pieni kalu vaikuttaa naisen seksielämän laatuun!!! Ihan turha haukkua toista lehmäksi, jos et hänen mielipidettään kestä. Ei ole olemassa liian suuria naisia, jos vain paikat ovat kunnossa. Yhdyntä voi vielä onnistuakin pienemmälläkin vehkeellä ja tuntua hyvältä, koska lihakset ovat mulla sisuksissa hyvässä kunnossa, mut en henk. Ihan oikeasti pieni ohut 8cm penis ei tunnu lainkaan sisällä Itse olen yhdyntäkeskeinenkin, mutta ajattelen, että muulla voi kompensoida hyvinkin.

Samahan se on miten sinne huipulle pääsee ja jäähän yhdyntän silti se läheisyys. Mutta nauttisiko mies sitten yhdynnästä, tuskin se hänellekäänt untuu Tietyillä tekniikoilla hyvin pienikin voi tuntua hyvältä, mutta se ei ihan luonnollisesti tule.

Molemipien pitää olla yritteliäitä ja kokeilunhalusia: Sitten kun saa taas isoa niin onhan se aika hurjaa ja hurja on hyvää. Nautin siitä elävästä, sykkivästä "lihasta" sisälläni niin paljon että en voisi luopua siitä. Yhdyntä itsellä menee suuseksin ja "sormetuksen" edelle, vaikka jälkimmäinen on se mistä laukean. Jouduin kerran jännään tilaisuuteen. Tapasin yhtenä kesänä miehen joka oli tavallaan tuttu kavereiden kautta ja ystävystyimme keskenämme.

Puhuimme avoimesti kaikista asioista, myös seksistä, ja hän vaikutti aika hurjalta ja kokeneelta seksielämänsä puolesta. Myös minä kerroin yhtä sun muita hurjia ennen jakamattomia tarinoitani mutta lähinnä vitsailimme asioista ja olimme kavereita. Kerran sitten ajauduimme alkoholin ja estottoman elokuvaillan jälkeen samaan sänkyyn, mutta hänellä ei seissyt!

Tokikaan vehje ei ollut oikeassa koossaan mutta näki sen heti että pieni se oli. Myöhemmin hän tunnusti että hänellä tuli omasta koostaan niin kovat suorituspaineet että akti ei onnistunut. Pieni vehje voi olla ongelma jos omistaja siitä itselleen tekee ongelman - tai jos nainen ei asennoidu oikein. Yhteistyöllä pienestäkin saa irti paljon. Tämän olen todennut useampaan otteeseen saman miehen kanssa tuon pienen tapahtuman jälkeen ;.

Eipä voisi uskoa millaista tekstiä täällä aikuiset ihmiset kirjoittavat. Tähänkö rakkaussuhteissa on tultu? Penis, pillu, tissit, hiukset, lihakset, perse, pituus, paino, kauneus, komeus, pukeutumistyyli Lukuisat asiat vaikuttavat ihmisen haluttavuuteen kumppaniehdokkaana. Ei peniksellä ole mitään erityisasemaa tämän asian suhteen. En taida haluta kommentoida asiaa tämän enempää. Olemme kuin eri maailmoista ihmisinä näköjään kommettisi perusteella.

Mihinkä tämä maailma on menossa oikein. Kaikki kelpaa, mitä kissa raahasi sisään? Jotkut miehet haluavat, että naisella on pitkät hiukset, jotkut miehet vaativat ehdottomasti lyhyitä. Jotkut naiset eivät huoli kaljuja miehiä, joidenkin mielestä kaljut ovat seksikkäimpiä. Mieltymyksiä voi olla myös hiusten värin suhteen puolin ja toisin. Minä muuten asun Telluksella. Katson toki ulkonäköä mutta se ei todellakaan ole määrittävä tekijä. En voisi kuvitellakaan että hiusten pituus tai väri määrittäisivät ihmistä.

Luonne ja ihmisen sisäinen elämä on kumppanin valinnan keskiössä. Tokihan jokainen kaipaa että myös seksuaalisesti oltaisiin yhteensopivia monellakin tapaa mutta toisaalta sitä voi myös paljon opetella. Ajatus siitä että kuitenkin mittaisin rakkauttani ja jättäisin toisen mittatikun takia saa minut toteamaan että moinen ihminen ei ymmärrä rakkaudesta kovinkaan paljon.

En ota kantaa missä sinä asut. Se on todella erilainen paikka kuin se missä lukemattomat muut ihmiset asuvat joita hyvin tunnen. Ihmisiä näyttää olevan moneen lähtöön, ikävää vain jos tuollainen yleistyy. Pahoittelen, mutta poistun tältä saastaiselta palstalta yhtä nopeasti kuin tulinkin.

Kun kuljet vain sokkona eteenpäin, niin ethän sinä edes elä tässä maailmassa. Kyllä, pinnallisten ihmisten maailma vaikuttaa aika ahdistavalta. Se ei ole ihmisten erilaisuutta vaan sitä todellista sokeutta. Onneksi se on sitä mielikuvitusta kun taas itse elän siinä yhdessä ja ainoassa oikeassa todellisuudessa jossa rakkautta ei mitata senteillä eikä noilla pinnallisilla kriteereillä.

Jää sinä pikkusieluisten maailmaan vangiksi, minun ei tarvitse onneksi olla sen kanssa tekemisissä kuin tällaisilla ala-arvoisilla palstoilla jotka ovat näiden ihmisten pyhäkköjä. Sen ulkopuolelle jäävät eivät kiinnosta Sinua seksuaalisessa - ja siis seurustelu- - mielessä, arvelen?

Jos olen väärässä, niin et ilmeisesti ole hetero? Vai miksi rajaisit seurustelukumppanisi sukupuolen mukaan, jos luonne on tärkein? Se että luonne kiinnostaa kumppanissa enemmän kuin ulkonäkö tekee minusta homoseksuaalin? Harvemmin on homoksi nimitetty muualla kuin täällä. Olisi pitänyt arvata että näin alas ne ihmiset täällä menevät.

Toisaalta koko ketju ja palsta on todiste keskustelun laadusta ja keskustelijoiden kyvystä käsitellä niin vaikeita käsitteitä kuin rakkaus. Pitäkää hauskaa täällä mutta pysykää poissa oikeiden ihmisten elämästä. Tämän palstan ja muidenkin joissa kerrotaan asiat niin kuin oikeasti elävässä elämässä ovat, voidaan haukkua pinnallisiksi, pikkusieluiksi, munahaukoiksi ja niin edelleen, mutta heillä on yksi hyvä ominaisuus ylitse muiden: Tuntevat itsensä ja tarpeensa ja sanovat sen suoraan, kertovat miksi he eivät voi sitoutua muunlaisiin ihmisiin.

Sellainen suhtautuminen itseen ja kanssa ihmisiin on rakkautta, ei pahansuopaa luokittelua! Katsos, jos valitset kumppanin vain heidän luonteensa ja sisäisen elämänsä perusteella, niin miksi teet rajan kuitenkin sukupuolen välille?

Eikö mies voisi siinä tapauksessa olla luonteeltaan ja sisäiseltä elämältään erittäin viehättävä? Miksi sen pitää olla nainen? Taitaa ne ulkoiset piirteet sittenkin painaa kategorisesti niin, että valitset kumppanisi ensisijaisesti ulkoisten piirteiden perusteella. Sanoit, ettei sinulle ulkonäkö ole muka ratkaiseva, mutta se vaikuttaa silti. Voithan sinä jeesustella kuolaavasi sen tiukkaperseisen kivannäköisen typykän perään siksi, että sillä on niin mahtava luonne Jos ei upealuonteinen suohirviö kelpaa kumppaniksi, niin pinnallinen olet siinä missä muutkin.

Olet vain epäkypsä luonnevikainen mies, joka polkee jalkaa maahan, jos jotkut naiset haluavat muunlaisia miehiä kuin hän itse. Katso peiliin ja mene itseesi! Sinuna katsoisin kyllä ihan itse peiliin ja samaa suosittelen tähään ketjuun vastaavia pinnallisia viestejä kirjoittaneille.

Biologia minulla puhuu siinä että jätän sen kuvaamasi naisen valitsematta ja valitsen mieluummin sen jolla on se luonne kohdillaan. Se on kuule aivan yhtä painava biologinen motiivi ja aivan yhtä seksikästä. Elämä kun on muutakin kuin pintakiiltoa ja mekaanista hinkutusta ja eritteiden vaihtoa. Tai ehkä se sinun kaltaisille on sitten sitä itseään. Totta kai ulkonäkö vaikuttaa jossakin suhteessa mutta että rakkautta toista kohtaan mitataan mittanauhalla ja sillä minkä kokoinen joku hänen osasensa on, on aina pinnalista.

Olen tässä asiassa kuule totuus itse, tekopyhiä pikkusieluinen olet puolestaan itse jolle vain nuo pinnalliset asiat ovat mielessä.

Pelkkää selittelyä sinun osaltasi ja samoin monen muun tässä ketjussa. Sinä saat haluta tietysti mitä haluat. Kuulut aina kelpaamattomien ryhmiin koska olet aika surkea ihminen ja rakkautesi ei ole minkäänarvoista jos noilla sitä mittaat. Jeesukseen en usko mutta oikeaan rakkauteen kyllä jota ei määrittele tuollaiset asiat mitä tässä ketjussa käsitellään.

Olette vajonneet todella alas ja inhimillisyys on teistä kadonnut. Oli virhe tulla lukemaan enää tätä ketjua tänään, joten suotta vastaat. En tule lukemaan enää takaisin kenenkään vastauksia tai tätä ketjua ylipäätään. Etpä pystynyt lukemaan tekstistäni sitä, että minä olen onnellisesti avioliitossa maailman ihanimman miehen kanssa ja meillä on henkisestikin niin syvä suhde, ettei kaltaisesi alkueliö pääse koskaan lähellekään sitä. Jos minä jotain inhoan, niin se on tyhmät ja tekopyhät ihmiset, jollainen sinä olet.

Työnnä se pää sinne puskaan, äläkä vahingossakaan opettele ajattelemaan elämäsi aikana Mieheni rakastaa minua sellaisena kuin olen ja etenkin juuri siksi, että olen rehellinen enkä mikään teeskentelevä turhake, kuten sinun kaltaisesi ihmiset. Teidän suhteenne on pelkkää löysän pillun lotinaa. Siinä se teidän henkinen yhteytenne. XD Turhake ja niljake olet sinä, ei tuo mies. Jospa se miehesi nauttii myös siitä seksistä koska mitään muuta hänellä sinun kanssa ei tule olemaan koska mihinkään muuhun sinusta ei olekaan.

Ehkäpä löysit toisen kaltaisesi ja sen vuoksi sovitte hyvin yhteen kuten roskapussi ja roskalaatikko. Naista, jolla on erittäin tiukka pillu ei paljon löysäksi haukkumiset hetkauta. Lisäksi, kun et tiedä minusta tai suhteestani muutenkaan yhtään mitään, niin ei paljon kaltaisesi tyhjän tynnyrin kolinat häiritse. Työnnä se pikkunakkisi vaikka jonkun korvaan, jos saisit sillätavoin edes jostain rööristä jotain tuntumaa Aivan varmasti pikkunakkikin tuntuu, mutta isompi HK-blöö tuntuu paremmalta.

Sellainen minun mittoihini sopivan kookas. Se on mahtavaa joka kerran, kun rakastelemme mieheni kanssa, että siinä yhdynnässäkin on se oma "esileikkinsä" kun tiukkoihin paikkoihin ei mieheni meisselillä mennä yhdellä vedolla peräkammariin asti.

Siinä menee oma aikansa, kun vehje raivaa tiensä kokonaan sisälle ja taivas miltä se sen jälkeen tuntuu. Siitä ei malttaisi pitää näppejään erossa, hyväillä ja helliä Ihana koko mies muutenkin.: Ihan totta mitä aiempi sanoi.

Pikkunakkikin tuntuisi, muttei yhtä hyvältä kuin sopivan kookas. Liian iso taas sattuisi. Sinulla taitaa olla aika iso rööri. Tiukkuuden ja vaginan varsinaisen koon. Sinulla voi olla todella tiukka mutta samalla myös isokokoinen sisus joka laajenee huomattavasti verrattuna kanssasisariin.

Toisilla naisilla on toisin. Minulla sattuu olemaan sellainen. On täällä vitun tyhmää porukkaa, kun ensin kyseenalaistetaan se, ettei nainen muka itse tietäisi mikä hänestä tuntuu parhaalle ja sitten vielä kyseenalaistetaan se, etteikö nainen itse olisi paras asiantuntija oman pillunsa suhteen. Minähän jumalauta itse sen kanssa olen eniten elämäni aikana askarrellut!

Painu nyt nyrkittämään sitä "oravapilluasi" niin alkaa tuntua sinustakin hyvältä. Vai oikein gynekologikin on sanonut Sinä tykkäät isosta ja jollekin toiselle pienempi tuntuu ihan samalle tai hyvälle liekö jopa paremmalle kuin sinulle tuo. Ihmisten alapään hermotuksissa on myös suuria eroja. Ei tässä ketään tarvitse idiootiksi alkaa kutsua. Et ehkä tiennyt tätä, sillä sinun ulkoisilla ja henkisillä avuillasi pääsee sänkyyn kuin korkeintaan muinaisen Itä-Saksan kuulantyöntöjoukkuessa olleiden naisten kanssa ja nekin huolivat sut vain TODELLA kovassa kännissä!

Eikö kukaan tällä palstalla hallitse luetunymmärtämistä? Enhän minä ole sanonut peniksen koosta mitään muuta, kuin omiin mittoihini sopivan kookas ja että liian iso sattuu. Kukaan ei tiedä silloin, minkä kokoisesta puhun! Eikä ole tainnut moni muukaan nainen täällä senttimääriä ilmoittaa. Kyse oli, onko koolla väliä ja useimpien vastaus oli se, että kyllä on. Naisten pillujen kootkin vaihtelevat, niin että eiköhän se kullekin sopiva ole aika eri kokoinen. Sekin on otettu täällä esiin, ettei kaikille naisille miehen peniksen koolla ole mitään väliä.

Ihmetyttää, miten tästä voi joku vetää herneen nenään. Ihan kuin tämä olisi joku peniskompleksisten katkeruuden vuodatuspaikka. Itse en jaksa enää inttää asennevammaisille selvästi esitettyjä asioita.

Keskustelu on silloin mielekästä, jos luetaan toisen teksti sellaisena kuin se on, eikä pistetä sanoja toisen suuhun. Nämä eivät tiedä,missä on ihmisten oikeat g-pisteet!

En minäkään halua naista, joka on lähes kyvytön sängyssä. Tosin usein naisen tapauksessa se riippuu enemmän korvien välistä kuin mitoista.

Jokut pitävät iljettävänä esim. Naurettavaksi homman tekee tuo tai jopa nuo? No, varmaan kenellekään ei jää epäselväksi heidän mittansa tai siis sen puute , mutta veikeää on ruo järjetön luottamus opittuun lauseeseen "koolla ei ole väliä".

Jos joku ilmoittaa, ettei se ihan paikkaansa pidä, niin tämä tarkoittaa sitten vissiin samaa kuin "munahaukka" eli tuolla yritetään alentaa sanojan statusta, jolloin oma "koolla ei ole väliä" -uskomus edelleen säilyisi koskemattomana.

Tosin totuus asiasta voi olla liian karu ko. Silloin tosiaan epäilys "onkohan tästä pelistä mihinkään naiseni mielestä" vaikuttaa varmasti miehen suoritukseen - ja toki siis seksiin ylipäätään. Joskus näin kirjoituksen, että ihmisellä lajina olisi omiin mittasuhteisiin suunnattoman suuri penis. Se ei siis evoluutiossa olisi tuollaiseksi muodostunut, jos sillä ei olisi mitään merkitystä. Ainahan tavoitellaan sitä, mikä on jotenkin erityistä: Tämä on fakta, mutta sama fakta pätee toisin päin: Noh, kait kommentoin ihan itsekkyyttäni: Ja, voin kyllä vakuuttaa, että myös monet naiset kertovat samaa, mikä täälläkin on havaittavissa, että varmasti koolla ei juuri ole merkitystä, mutta "minä ainakin tykkään isosta" luulen tämän korostuvan sitä mukaa kun naisten on yhteiskunnallisesti suvaittua nauttia seksuaalisuudestaan, mihin suuntaan kehitys näyttää hyvää vauhtia kulkevan - ja tämän lauseen kuulee kyllä myös oikeinkin "jämptin" naisellisuuden olessa kyseessä eli "ämpäri"-argumentti tulee ammuttua alas näin.

Niin siis, jos on vain "hyvä lauta reiällä pilattu", niin onko sillä mitään väliä? On sillä, koska rinnat ovat naisen kaikkein näkyvimmät ja kiihottavimmat osatekijät seksissä, joten koolla on todella väliä. Anteeksi nyt vaan pienitissiset, mutta sanon vain totuuden. Kannattaa lukea aiheesta muualtakin kuin wikipediasta. Tämä kertoo sinun kirjoituksesi perimmäisen merkityksen: Loput ovat saaneet fiksaationsa kovien mainospuheiden takia.

Mutta laittakaahan ihmiset riidat puoliksi ettei mene ihan leikkimiseksi tämä homma. Pienikin peli hoitaa kyllä siittämishomman, että ei se ainakaan siihen funktioon taida liittyä. Jotenkin tässä keskustelussa kuitenkin mielestäni tarvitaan muitakin näkökulmia kuin kiukkuisen pikkukikkelin haukkuja naisille, jotka kertovat kerrankin, miltä oikeasti tuntuu.

Ei se kuitenkaan taida olla siitä kiinni, mitä oma fysiikka on, jos toinen penis tuntuu paremmalta kuin toinen - unohtamatta tietenkään visuaalisuuttakaan. Mene sinne lukemaan, kuinka kylmää kyytiä naiset saa omista ominaisuuksistaan siellä. Mikähän Sinutkin on noin katkeroittanut.

Ja nekö on naisten vika? Tyydy osaasi äläkä inise. Esitin aivan vastaavanlaisen kysymyksen kuin alkup. Halusin vain tietää miehiltä, että onko koolla väliä, kun puhutaan naisten rinnoista. En edes sanonut ääneen, että C-kuppia pienemmät eivät tunnu miltään kädessä. Sellaista kyhnyttämistä se enemmänkin on pienten rintojen kanssa.. Et siis sanonut, että "[rintojen] koolla on todella väliä".

Sinä se täällä iniset ja änkytät ja vaikutat katkeroituneelta. Tyyli paljastaa toki helposti. Niistä taisit itsekin päätellä, että olen kirjoittanut tänne jo muutaman viestin. Tuskin minulla on syytä olla katkera esim. Sitä en heti tajunnut. En kyllä saa mitään selvää kuka mitäkin tänne on kirjoittanut. Onko sulla joku peniskompleksi kun täällä mouruat asiasta tai onko todellakin itsetuntosi noin heikko? Aloita oma topic ihannenainen -palstalle.

Tosin vastausinto ei ole välttämättä huipussaan, sillä näitä tissitopiceja siellä on ollut useita. Mitä väliä sillä sitäpaitsi on, että mitä sinä haluat. Erilaisilla miehilläkin on erilaiset mieltymykset, ihan niin kuin naisillakin. Muut toki pystyvät seuraamaan keskustelua. Sano, jos olen väärässä, mutta kuvittelen, että haukkuminen ja nimittely ja tuollainen saatanan itkeminen kuinka ei halua, että joku kertoo mielipiteensä, kertoo heikosta itsetunnosta.

Hyvä itsetunto tarkoittaisi, että hyväksyt itsesi ja muiden mielipiteet omista heikkouksistasi huolimatta. Siihen ei kuulu tuollainen avuton niiskutus. Luulitko ihan oikeasti, ettei peniksen koolla ole mitään merkitystä?

Sinulla se taitaa se penisongelma olla jos pitää toisten kommenteilla omaa huonoa itsetuntoa pönkittää. Omista housuista löytyy varmasti ihan keskivertotapaus mutta eipähän tarvitse täällä pullistella kenellekään koska se on kovin teiniä. Teinipoikahan sinä taidat vielä ollakin tai teinityttö?

Mielipiteet täällä ovat sitä luokkaa että niille voi nauraa. Hiekkalaatikko ja "mun isällä on isompi kun sun isällä ja äiti sanoo että sillä on väliä"-keskusteluja. Olet muuten äärimmäisen hyvä esimerkki alemmuuskompleksisesta miehestä. Pillität täällä, kuinka et halua millään hyväksyä mielipiteitä, jotka osoittavat Sinun olevan heikoilla naismarkkinoilla.

Näin varmasti moni nainen on huomannut tässäkin keskustelussa, että vaikkei itse peniksen koolla olisi suurtakaan merkitystä itselle, kannattaa silti valita isompi kun sellaisen kantajalla on itsevarmuutta olla haukkumatta toisia: No, ei Sinun tapausta kannata kuitenkaan mielestäni yleistää.

Varmasti on ihan hyvän itsetunnon omaavia miehiä peniksen kokoon katsomatta. Sinulla näyttää olevan peniksestä ihan omaa tuntumaa kun tiedät mikä on hyvä ja mikä ei. Suotta yrität omaa itsetuntosi puutetta minuun projisoida. Olet niin vähäpätöinen ihminen ettei sinuun kannata enempää tuhlata aikaa. En ole aiemmin kirjoittanut tähän ketjuun, joten erehdyt tyypistä, itselläsi on tainnut olla tarvetta enemmänkin kirjoitella, mutta jos se helpottaa pahaa oloasi, se sulle suotakoon.

Halusin tuoda esille sen tosiasian, että seksiin liittyvät fyysiset ominaisuudet ovat olemassa molemmilla sukupuolilla. Jos pitää hirveää meteliä siitä, mikä on miehen mitta, jos joskus saada kommentteja vastaan siitä, mikä on naisen mitta seksuaalisessa fysiikassa. Kannattaa aina tietää, mitä vastapuoli ajattelee, eli jos vaadit toiselta osapuolelta täydellistä seksikkyyttä, mieti pystytkö itse tarjoamaan vastaavaa?

On todella helppoa olla kriitikko, mutta mitä miehet sanoisivat itsestäsi, jos heidän pitäisi arvioida seksikkyyttäsi? Yritätkö muuten sanoa, että miehet yleensä hakemalla hakevat pienirintaisia naisia, koska he ovat kaikkein kiihottavimpia. Hmm, taisinkin eilen nähdä lehmän lentävän.. Vastauksestasi päätellen kirjoitukseni oli täydellinen touché! Pahoitteluni, että taisin riistää sen viimeisenkin pienen toivon rippeen siitä, että voisit muka tyydyttää naisen.

Mutta hei, ajattele niin, että tämäkin yhteiskunta tarvitsee myös kuhnureita - ei se ole yhtään sen alempiarvoisempi pesti. Voithan löytää vaikka mukavan sellaisen, jonka kanssa viettää aikaa - eikä tarvitse miettiä, pystytkö tyydyttämään hänet kun seksuaalisuus on täysin toissijainen seikka. Hymyä huuleen, sillä pärjäät paljon paremmin kuin tuolla pillittämiselläsi ja muiden haukkumisella. Oiskohan jo syytä rauhoittua ja jättää nuo alapääjutut ihan aikuisille.

Jos lapset niistä puhuu, voi tulla vaikka paha mieli. Vakavasti sanottuna molemmat teistä näyttävät loukkaantuneen verisesti ja alentuneen ihan yhtä alhaiselle tasolle kirjoittelussanne. Touché vaatii vähän enemmän kuin henkilökohtaisuuksiin menevää haukkumista. Epäilen henkisiä kykyjäsi koskaan tuottaa kirjallisesti niin laadukasta tekstiä, että siitä voitaisiin käyttää nimitystä touché. Aihe tai moite ei koske minua mitenkään. Viihdettähän tämä on kun saa kiusata tuota pikku"miestä" kun hän tuntuu ottavan niin kovin helposti kierroksia faktojen edessä.

Minusta hän vaan ansaitsee tulla kohdelluksi kaltoin kun hän lähti haukkumislinjalle. Sen syvälle henkilökohtaisuuteen osumisen paljastaa vasta kirjoittajan reaktio. Miksiköhän se tuli mieleesi. Käsittääkseni sanan "touché" käyttämiseen ei ole olemassa tekstinlaadullisia kriteerejä.

Miksiköhän tämä keskustelu muuten kaiveli napaasi? Tämähän tuli jo päätökseensä toivottelin jo hyvät jatkotkin. Ihmeellistä, että halusit kuitenkin jatkaa tätä. Mietityttää, onkohan Sinulla jonkinlainen suhde tuohon inisijään - kenties peilikuvaa läheisempi. Luulitko oikeasti, että täällä joku piti edellisiä kirjoittajia lapsina? Käyt selvästi ylikierroksilla, looginen ajattelu ei kulje ja miksiköhän, sinua on loukattu tai paremminkin, joku uskalsi olla eri mieltä kanssasi, oi suuri touché-mestari.

Et kestä tappiota, sinun on saatava se viimeinen sana, selvittävä voittajana kaikista väittelyistä. Mistä moinen pätemisen tarve?

Hän ansaitsee tulla kohdelluksi kaltoin. Luuletko antavasi itsestäsi sivistyneen kuvan. Mikäli se helpottaa paranoidisuuttasi, voin kertoa että kyseessä ei ole mikään peilikuvien salaliitto sinua kohtaan. No niin, sinun on nyt aika ottaa se viimeinen sana ja vastata tähän viestiin. Muista nyt löytää se touché, ja voit selvitä voittajana tästäkin keskustelusta. Tämä on viimeinen viestini tähän ketjuun, joten voiton avaimet ovat käsissäsi.

Vilpittömästi toivon, että pärjäät itsesi kanssa.. Et vaikuta järjen jättiläiseltä, jos saan sanoa. Pikkuista ja vaatimatonta Sinussa taitaa olla ihan kaikki. Oletko miettinyt asiaa omalta kohdaltasi? Jos olisit antanut sivistyneen kuvan itsestäsi alusta lähtien, tuskin kukaan olisi tullut Sinua kyykyttämäänkään näin pahasti. Nyt kun sitä valuu niin on melkoisen turha itkeä. Enkä ole yksikään noista edellisistä kirjoittajista.

Alusta alkaen lapsellista tekstiä jota joku huomiohakuinen ja huono itsetuntoinen kirjoittelee. Ainut jonka veri valuu täällä olet sinä itse. Voit tietysti suuruuden puuskassasi kuvitella että olet tässä keskustelussa voittanut jotain mutta kyllä aikamoisen luuserin kirjoituksilta nuo kaikki vaikuttavat.

Sinuna olisin ihan hiljaa nurkassa ja kyhnyttäisin vaikka huonekasvia tai väittelisin sen kanssa. Sen sinä voit ehkä voittaa mutta jätä aikuisille ihmisille ne oikeat keskustelut.

Saitko jo viimeisen sanan? Vai pitääkö vielä vastata? En ole sitten se, joka sinun itsetuntoasi on pahasti loukannut, mutta katsotaan kuinka pitkälle jaksat jankuttaa. Yritin sitä juuri sanoa, että ei sillä ole väliä senkään puolesta, jos joku nainen haluaa suurta penistä, kun makuja on monia. Samoin sinun tissimaussasi ei ole mitään loukkaavaa. Pointti tekstissäni oli, että kirjoituksesi on väärällä palstalla, niin kuin se onkin. Tulkitsit tekstiäni erittäin oudolla tavalla. Mitä tisseihini tulee, niin ne herättävät kyllä huomiota hoikassa ja urheilullisessa kropassani Huomauttaisin näin hienovaraisesti, että penis ja rinnat eivät ole verrattavissa toisiinsa, sillä vaikka rinnoilla voi olla merkitystä seksissä, niin itse yhdyntään ne eivät vaikuta.

Ja lisäksi rintoja on mahdollisuus suurentaa helpommin ja pienemmin riskein kuin penistä. Jos rinnat eivät ole riittävän kiihottavat, voi koko yhdyntä jäädä suorittamatta. En siis sanoisi, että kyseessä on yhdentekevä asia. Yleensäkin seksissä on melko paljon kyse kiihottumisesta, ja kuinka se saavutetaan. Et kai todella usko näin? En ole koskaan ymmärtänyt näitä palstapoliiseja, joiden pitää päästä sanomaan, että "Väärä palsta".

Seksuaalisuus ei ehkä ole pelkkää mittanauhan lukemista, vaan siihen liittyy monia näkökulmia, joista on ihan mukava kuulla. Yhden totuuden keskustelu on sittenkin melko puuduttavaa.

Voin vihjeenä antaa vaikkapa että penis voi liittyä muihin ominaisuuksiin tai on myös puhuttu että peniksen koon kasvu ihmisellä liittyy vastakkaisen sukupuolen eli naisen sukupuolielimen kehitykseen.

Joidenkin mielestä tähän liittyy myös naisen klitorin kehitys. Ei siis seksuaalinen parinvalinta. Tuossa vähän alkua, lopun voit selvittää itse. Mutta nämähän kaikki ovat teorioita mutta paljon parempi kuin se että sillä olisi parin valinnan kannalta ollut merkitystä niin paljon että se yksittäisenä tekijänä olisi vaikuttanut penikseen koon kehitykseen ellei sitten peniksen koko ole vaikkapa tulkittu viestittävän statuksesta. Sitten on teoria jossa on jonkin verran uskottavuutta joissa on tulkittu että juuri visuaalinen isokokoinen erektiviinen penis on viestittänyt niin uroon statuksesta kuin testosteroni tasosta aggressiivisuus sekä on viestittänyt samaa kuin naisten isot rinnat tai esimerkiksi paviaanin punoittava takapuoli, viittaus siis hedelmällisyyteen ja valmiuteen paritella.

Itse lähinnä tiedän asiasta kun tuo evoluutioasia kiinnostaa eikä niinkään peniksen koko vertailu. Toisaalta jos osallistut tähän ketjuun noilla maneereilla niin kyllä se viestii jonkin asteisesta kompleksista. Samalla joku mies kuten sinä tulee toistamaan myös samaa mantraa jotta tuntisi olonsa hyväksi. Ihmiset tuntevat hyvin eri tavoin ja viestittävät myös tuntemaansa hyvin eri tavoin. Uskoisin kyllä vahvasti että aikuiset ihmiset osaavat antaa sille juuri sen huomion kuin se ansaitseekin.

Kysymys kun on lopulta ihmisten yhteensopivuudesta ja luonnolla on tapana tehdä toisilleen sopivia vastakappaleita. Tämän enempää en edes keskusteluun halua ottaa kantaa, sen verran ala-arvoista se on.

Halusin korjata tuon evoluutiojutun kun olen nähnyt siitä tehtävän todella pahoja hätäisiä johtopäätöksiä olemattoman tiedon perusteella. Kiitokset, että tulit ilmoittamaan järeät mielipiteesi - tosin ilman mitään perusteluja ne eivät ole minkään arvoisia.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Yhdyntä on vain osa seksiä ja nyt puhutaan siitä mekaanisesta suorituksesta, jossa kulli työnnetään pilluun ja sitä rynkytetään siellä. Siihen itse suoritukseen rinnat eivät vaikuta, kiihottumiseen ne voivat vaikuttaa osalla miehistä. Tosin mies voi aina kuten joku aiempi jo kirjoitti yhtyä naista takaapäin ja kuvitella tämän millaiseksi tahansa.

Perseestäkö sinä revit noita sanoja ja prosentteja minun suuhuni. Kommetoi minun kirjoitustani, jos minulle vastaat äläkä laita omia perseellen menneitä tulkintojasi minun suuhuni.

Tähän tissikeskusteluun ei ole tiettävästi lähtenyt sen aloittajan lisäksi mukaan kuin yksi mies ja hänkin vain vittuilee pienimunaisille. Eli eipä ole tämän keskustelun totuuspohja laajentunut missään määrin. Joten topic kannattaisi perustaa sinne, jossa on aiheesta kiinnostuneita eli ihannenainen -palstalle.

Sulla on pokkaa kirjoittaa toiselle: DDD Meni uskottavuus sulta ihan täysin. Eipä silti, sun tekstistä käy ilmi, että asioista olet jonkin verran lukenut, muttet ihan täysin ymmärtänyt lukemaasi.

Et taida ainakaan olla akateeminen, sillä ilmaisusi on niin heikkoa ja asioiden perusteleminenkin ontuu luvattoman paljon. Tuolle nauran vielä huomenna töissä Väität tietäväsi ja kirjoitat pitkän viestin, jossa kerrot, ettet viitsi minulle kertoa, jeah right.

Kunhan mainitsin ihmisen lajityypillisen ison peniksen, minkä kirjoituksen olen joskus jossain yhteydessä nähnyt. Tiedätkö Sinä siten sen absoluuttisen totuuden? Minun oma kokemuspiirini vahvistaa useita tässä keskustelussa kirjoitettuja mielipiteitä, mutta en tosiaan väitä, että tämä olisi ainoa mielipide.

Kannattaa varoa tuolla oikeassa maailmassa muuten kenelle tuon "pikkukikkeli"-jutun heittää koska vastassa voi olla niin fyysisesti kuin psyykkisestikin isompi meisseli kuten minun tapauksessani ja sen jälkeen keräilet oman säälittävän kostuneen tulitikkusi katuojasta. Idiootit eivät tietoa ymmärrä eikä sitä heille tule myöskään jakaa. XD Säälittävä pelle täällä yrittää parantaa heikkoa itsetuntoaan! Mietihän mitä haluat merkeillä sanoa yo. Minusta se, että "miehessä on munaa", ei tarkoita tuollaista pillittämistä, että seksuaalinen kyvyttömyytesi olisi naisten vika.

Samoin "fyysisesti isompi meisseli" ei varmasti näy miehestä itkunsekaisena muiden haukkumisena. Sanaa pikkukikkeli ei varmasti käytetäkään kuin niistä, jotka siitä inisee kuten Sinä.

Miten olet päätellyt tuon? Sellainen tyyppi, joka heittää keskivertokaverin katuojaan ei kuitenkaan taida saada minua hievahtamaankaan - kokoa kun on muuallakin kuin lahkeessa.

Sitä en tietysti sano, etteikö olisi varmasti paljonkin Suomessa ukkoja, jotka sen pystyisi tekemään, mutta onko tässä keskustelussa nyt siitä kyse? Tuntuisiko se Sinusta kivalta, jos joku heittäisi minut katuojaan? Tuntuisiko, että katkarapusi kasvaisi väkivallan myötä? Vai tarkoittikohan lainausmerkit juuri sitä, ettei se sittenkään ole kumma. Tarkoittikohan lainausmerkit sanan uusi ympärillä sitä, että uusi ei taidakaan olla ihan uusi. Eipä sitä tietoa sitten löytynytkään - no, sitähän minäkin.

Koskaan en asiantuntijaksi itseäni väittänyt. Mutta katso, on olemassa ihmisiä jotka tietävät ja sitten sellaisia jotka kyselevät toisilta kuten sinä. Aina voit ottaa itse selvää jos asia noin vaivaa mutta älä nyt hyvä mies ala löpertämään kaikenlaista kuten aiemmin teit jos itsekin myönnät ettet ole tutkinut asiaa. Mietihän, kuinka paljon rintojen suurennusleikkauksia tehdään niiden riskeistä huolimatta.

Rintaliiveihin kehitellään vaikka mitä täytettä, että tissit näyttäisivät isommilta. Naiset käyttävät jumalattoman avokaulaisia puseroita, että he näyttäisivät seksikkäiltä. Jos pitäisi valita yksi ihmisen ruumiinosa, joka on kaikkein merkityksellisin seksikkyyden kannalta, niin se on rinnat.

Eipä vaan löytynyt sittenkään mitään perusteltua argumenttia, miksi siittimen lajityypillinen suuri koko ei liittyisi seksuaalivalintaan. Asia ei todellakaan vaivaa minua mitenkään niin paljon, että jaksaisin alkaa etsiä väitteillesi tukea.

Tyytykäämme siis kukin omiin mielikuviimme asiasta, jos kerran et pysty tietoa esiin tuomaan, joka tuon ensimmäisen mieleen tulevan hypoteesin osoittaisi vääräksi. Sinunlaisesi pikkutissivinkujat saavat tyytyä statistin osaan. Tuskin kuitenkaan seksuaalinen kanssakäyminen on perustunut pelkästään raiskauksiin muinoinkaan. Se tietysti saattaa olla ainoa "seksuaalisuuden" muoto, jonka Sinä pystyt tunnistamaan, mutta jos katsot nykyisiä villejä lajeja, niin aika tarkasti naaraat pääsevät valitsemaan, kenen kanssa yhtyvät.

Että se siitä "vinkumisesta". Mitä muuten tarkoittaa "seksuaalinen lajivalinta"? Kaikilla muilla sinun mielestäsi jotka edes jossakin asiassa ovat eri mieltä tässä ketjussa kanssasi ovat pieninakkisia tai peniskompleksisia.

Ihmettelen tätä suuresti koska enemmänkin todisteet viittaavaat täysin päinvastaiseen. Eli olisit varsin vainoharhainen sekä omilla kirjoituksillasi nähtävästi yrität saada näyttämään oman ehkäpä keskiverron paremmalta työkalulta kuin se onkaan että edes jossakin asiassa voisit päteä tässä maailmassa.

Suosittelen sinulle kuten muillekin tässä ketjussa vähän tutustumaan aiheeseen niin evoluutio-hypoteeseihin kuin ihmisen fysiologiaan. Muuten seurauksena on pelkkää räkimistä ja onnetonta päättelyä. Sittenhän näille on olemassa myös psykologisia selityksiä eli esimerkiksi sinun halusi isotissisiä naisia kohtaan ehkä johtuu siitä että ettet saanut äitisi rintaa tarpeeksi pienenä. Ehkäpä sinulla on myös jonkinlainen kastraatio-kompleksi jossa pelkäät naisten tukahduttavan sinut vaginallaan joten yrität todistella kuinka iso mulkku sinulla on muihin miehiin verrattuna.

Kuvitelmat että naaraat ovat vapaasti valita kumppaninsa on täyttä harhaa. Ihmislajille on ominaista hyvin tarkka sosiaalinen hierarkia sekä normit minkä avulla esimerkiksi uroiden välinen kilpailu naaraasta saadaan rajoitettua ja ihmisten jälkeläisten jotka ovat poikkeuksellisen avuttomia toisiin jälkeläisiin verrattuna saadaan huolehdittua. On aika naurettavaa sinun syyttää toisia vinkumisesta kun lukee sinun tekstejäsi. Oletko kenties vuotiaan persoonallisuudella varustettu vai mistä nämä ongelmat johtuvat?

Mitä tuohon sinun tissijuttuusi tulee, niin kiihottuminen rinnoista perustuu mielikuviin. Siihen voi olla monta syytä.

Puhtaasti ilman kulttuurillisia vaikutteita tissivako on kiihottaa miehiä siksi, että se tuo mieleen persvaon, mistä on hyvä pääsy toosalle. Jos otetaan mukaan kulttuurilliset vaikutukset, niin yksi esimerkki sellaiset Pamela Anderssonin aikakauden miehet, jotka haluavat naiselleen isot tissit kiihottuvat siitä tunteesta mikä tulee, jos saa sänkyynsä sen aikakauden statussymbolinaista muistuttavan naisen. Tisseistä kiihottuminen ei ole ihmiselle luontaista, vaan opittua.

Ihmiset kiihottuvat helposti kauneusihanteista ja kauneusihanteet vaihtelevat kulttuureittain. Joissain kulttuureissa tisseillä ei ole minkään valtakunnan väliä. Kyse on siis paljolti psyykestä ja kulttuurista. Siksi on todellakin mahdollista vedellä sitä lautaa takaapäin ja kuvitella se isotissiseksi.

Ja siksi tissien ja peniksen merkitystä ei voi mitenkään verrata toisiinsa. Tissit rinnastuvat miehellä lähinnä vatsalihaksiin tai vaikka hauiksiin.

Naiselle tisseillä voi olla paljonkin merkitystä, sillä jotkut naiset saavat orgasmin rintojen hyväilystä tai lähinnä nännien. Mielenkiinnolla odotan, kykenetkö sinäkin asettumaan keskustelussa yleiselle tasolle, jolla minä olen koko ajan ollut, vai jatkatko oman kokemuksesi jauhamista Aivan samalla tavoin muutenkin toisesta saatavat mielikuvat vaikuttavat ja saavat esimerkiksi hermojen kautta saadut fysikaaliset tuntemukset vaikuttamaan voimakkaammilta.

Esimerkiksi nykykulttuurissa kuten tästäkin ketjusta käy ilmi on voimakas tarve korostaa että isompi on aina jotenkin parempi koska se kuuluu kulttuurimme kuvaan. Se mikä muuten on opittua kiihottumista ja mikä ei esimerkiksi tissit, ei ole niin yksinkertaista. Kannattaa muistaa nämä asiat kun alkaa puhumaan myös siitä yhdynnän mekaniikasta joka aika monella täällä myös on aika pahasti hakusessa.

Senpä takia koko keskustelu "koolla on väliä" on täysin värittynyt. Ihmiset eivät näköjään ymmärrä että koolla on vain väliä suhteessa kaikkiin muihin tekijöihin. En ole siis edellinen kommentoija jos se jäi epäselväksi. Tajuat sen vaikka siitä, jos hipaiset sormellasi kämmenselkää tai painat sormellasi kämmenselkää.

Fyysisesti ero on selvä. Mitä tulee taas kiihottumiseen, joka on kaikkein tärkein asia orgasmin saamisen kannalta, niin enpä lähtisi tekofilosofoimaan sitä, kiihottaako joitakin naisia suuri kulli siksi, että se on oikeasti tuottaa enemmän nautintoa yhdynnässä vai mielikuvien takia. Vastaus tuskin on joko tai, eikä kaikkien naisten kohdalla todellakaan sama.

En lähtisi kritisoimaan ihmisiä siitä, jos he tavoittelevat kumppaniltaan niitä asioita, joista ovat kokeneet saavansa nautintoa. Hyvä, jos kykenevät nauttimaan ja osaavat vaatia myös jotain ihan itsensä takia. Tiedän monia, varsinkin naisia, jotka eivät anna itselleen arvoa, vaan uhrautuvat aina kaikkien muiden puolesta. Ihmisen on tärkeää tietää, mistä itse nauttii ja on ihan tervettä tavoitella sitä.

Meillä jokaisella on ensikädessä vastuu omasta itsestämme. Sitä emme voi sysätä kenellekään muulle. Se ei välttämättä ole tervettä vaikka sitä nykyaikana kaupitellaan sellaisena. Teitä nautintoon on myös monia. Ymmärrän että egoistisen hedonistiselle ihmiselle se on vaikeaa. Ei silloin ihminen toista henkilöä rakasta vaan hänen tuottamaa nautintoa hänelle itselleen.

Niissä on suuri ero. Opit nämä asiat sitten ehkä kun vanhemmaksi kasvat. Varsinkin siinä vaiheessa kun se mies alkaa etsiä niitä neitseellisempiä pimppoja jotka kiihottavat ja tuottavat suurempaa nautintoa kuin sinä ikinä. Hieropa naisen nännejä kevyesti ja sen jälkeen nyrkeillä, kummasta hän tykkää enemmän?

Tuo ei ole "tekofilosofointia" vaan todellinen kysymys jos ottaa huomioon että asia josta keskustellaan on mikä erottaa fyysisen mekaanisen toiminnan sekä niiden tuntemukset vaikkapa yhdynnässä henkilön psykologisista subjektiivisista nautinnon tunteista. Tiedän myös monia miehiä jotka uhrautuvat toisten puolesta. Elämä kun on uhrautumista joskus jotta voi saavuttaa jotain muuta kuin yksinkertaisempien elämän muotojen ja lapsen tavan elää yhdestä hetken impulssista toiseen.

Se nyt vaan on niin, että ihmisen historia ulottuu vähän kauemmaksi kuin Sinkkuelämää-ohjelman ensimmäisen jakson julkaisuajankohta. Naaraat eivät todellakaan olleet se joka valitsi, että kuka lisääntyy ja kenen kanssa. Nyt menee näköjään aikaa, ennenkuin saat vastauksen aikaiseksi. Valitan, menit ansaan ja todella pahasti. Voisi sanoa, että hävisit ja arvaa vain kuinka täällä nyt nauretaan sinulle, oi suuri pseudotieteilijä.

Jos joku tykkää seksistä isorintaisen kanssa on kyse juuri siitä, että isorintainen voi antaa parempaa seksiä. Kuka haluaa olla kuvitella seksikumppaninsa toisenlaiseksi kuin se on. Ei se ole enää mitään seksiä..

En väitä tietäväni asiaa, joten esität vaan todisteen niin katsotaan, miten asia oikeasti menee. Kaikki muu on turhaa länkytystä. Sinulla on vain väite. Miksiköhän he täällä inisevät, että kyllä se on naisen vika, jos pikkukikkeli ei riitä.

Onko se siis parempi Sinunkin mielestäsi? Taidettiin taas löytää sittenkin se sama asia, mitä monet naiset täälläkin on jo kertoneet. Sitä en kyllä tajua, miten se kirjoittamalla jollekin palstalle siitä kasvaisi. Sitä en tietenkään tiedä, miksi isommat rinnat vaan näyttää mielestäni himoittavilta.

Haluan vaan vittuilla näille pikkukikkeleille kun he syyttävät täysin kaikkea logiikkaa vastaan naisia omista puutteistaan. Eikö vaan että se lienee puupäisintä tässä asiassa? Jos selitit, että peniksen koko voi olla klitoriksen kasvun perua, niin miksiköhän se klitoris olisi kasvanut, jos ei seksuaalisen nautinnon lisääntymisen myötä?

Kuitenkin sosiaaliseen hierarkiaan suhteutettuna, naiset valitsevat parhaan mahdollisen kumppanin. Miksei yksi valintakriteeri parhaassa mahdollisessa voi olla peniksen koko. Vastaan asialliseen kirjoitukseen asiallisesti, muihin vittuilen. Voit miettiä, mikä on kenenkin tarve tässäkin keskustelussa, missä vaan itse asiassa puolustan turhaan solvattua osapuolta, naisia, hyökätä minua vastaan.

Tuskin kovin moni sellainen, joka on varma seksuaalisuudestaan, kokisi sen tarpeelliseksi vai mitä? Olet edelleen sitä mieltä, että raiskaus oli ainoa lisääntymiskeino historian alkuhämärissä?

Siis jos nyt ihan oikeasti jo kysyn, että mitkä todisteet tähän on ja mikä on tieteellinen konsensus asiassa, niin mitä ansaa tässä oli? Kaikki eivät naura kanssasi - he nauravat Sinulle. Kyllä se aika ilmeinen fakta on, että mies on hallinnut suvereenisti ihmiskunnan historiassa parittelukumppanin valintaa. Kirjastosta voit löytää asiaa käsitteleviä teoksia, joita lukemalla voi sivistää itseään, jos asia on sinulle uusi.

Ansaan menit siinä, että yritit esittää tieteellisenä argumenttina teoriaa, jonka vuotias koululainenkin osaa sanoa vääräksi. Sait esittämääsi teoriaa vastaan todella asiantuntevan vastineen, ja jokainen, kyllä jokainen pitää sitä paljon, paljon parempana kuin sinun kikkelihöpötyksiäsi. Osaat kyllä kirjoittaa aika ajoin melko uskottavaa tekstiä, mutta sorrut aina nimittelyyn.

Se vie pohjan uskottavuudeltasi. Mutta muista, että jokainen ihminen häviää joskus, tosin ei ehkä yhtä nololla tavalla kuin sinä tällä kertaa.. Tieteellisen argumentin perään voidaan katsos aina liittää tieteellinen lähde. Tosiaan siis, voi olla, että mielikuvani on väärä tämän olen myöntänyt , mutta alkaa jo tuntua siltä, että täälläkin inisijät yrittävät keksiä omia "faktoja" kun yhtäkään todistetta ei kukaan näköjään pysty väitteelleen esittämään pyynnöstä huolimatta vaikka kovasti uhotaan, kuinka ollaan tutkittu aihetta perusteita myöten ja että kirjallisuus aiheesta on tuttuakin tutumpaa.

Siis kerros nyt missä asiassa? Painaminen ja hipaiseminen on fyysisessä tuntemuksessa oleva ero eli ärsyke. Nautinto on asia, joka voi olla seuraus jostain ärsykkeestä. Se, millaisista ärsykkeistä kukin ihminen nauttii, on täysin eri juttu. Pointti oli se, että isompi ja pienempi penis tuntuvat erilaiselle.

Kummasta tuntemuksesta nauttii ja miksi on turhaa spekulointia. Pääasia, että tietää mistä nauttii. Omassa tuttavapiirissä kukaan ei ole saanut onnea jatkuvasta uhrautumisesta, vaan terveestä itsekkyydestä suhteutettuna riittävään määrään muiden huomioimista. Ei ole lapsellista välitää myös itsestään. Se nyt ei liittynyt tähän mitenkään, vaan oli havainnollistus siitä, ettei rintoja ja penistä voi verrata.

Rinnat eivät tuota miehelle välitöntä nautintoa. Välillistä nautintoa ne voivat tuottaa. Jos et ymmärrä tuon enempää asiasta miksi esimerkiksi klitoris olisi kehittynyt niin suosittelenpa tutustumaan vähän enemmän ennen kuin yrität esittää mitään asiaan liittyvää kommenttia. Tuo ajatus taas syntyi sinun päässäsi. Huomauttaisin että monet naiset ovat myös kertoneet ettei koolla ole heille väliä. Eipä se kasva täällä varmaan mutta ajatus että sillä olisi merkitystä voi kasvaa ja esimerkiksi sinun itsetuntosi parantua kuten itsekin sen totesit tuossa jo heti aluksi.

Pointtinihan oli se että yrität todistella kuinka oma kalusi on sopiva naisille ja kaikki pienemmät ei joten haluat ajatella että kun koolla on merkitystä niin sinulla on edes yksi asia päteä eikä se että koolla olisi lopulta merkitystä. Samaan aikaan jakelet näitä "pikkukikkeli" kommentteja ihan sen takia että heikko miehuutesi ja itsetuntosi vahvistuisi. Enempää sinun lapselliseen keskustelutyyliin ja "yeah,right" kommentointiin en jaksa tämän jälkeen ottaa kantaa puhumattakaan muusta turhasta lepertelystä ketjussa.

Tiedätkö yhtään miten kyseenalaiseksi oma miehuutesi joutuu kun panettelet muita miehiä asiasta ja kuvittelet että olet kovakin jätkä?

Kasvaakohan sulla edes munakarvat vielä? Luulet, etteivät rinnat anna välitöntä nautintoa. Sikäli totta, että liian pienet rinnat eivät voi tarjota nautintoa, joka tulee kun rintojen väliin, no jokainen varmaan ymmärtää, mitä sinne laitetaan. Tähän kuin yhdistää suulla tehtävät lisäjutut, niin eipä paljon paremmasta väliä. En luopuisi mistään hinnasta tästä leikistä. Valitettavasti ei onnistu liian pienillä rinnoilla, mutta voi sanoa että nautinto on hyvinkin välitön. Viimeeksi vaikka laitettiin tuubi rasvaa, niin ärsyynty silti.

Tiesitkös muuten, että ihan samanlaiset tuntemukset tulee, jos hankaa pakaroiden väliin. Eli ei tarvitse pienitissistenkään huolehtia, jos täällä sellaisia on taustalla. Muistatko, kuka siitä täällä vaahtosi? Tosin nyt onkin jo hiljaisempaa, kun pitäisi pojun seistä sanojensa takana. Ja varmasti osa heistä myös tarkoittaa sitä monet toki varmaankin sanovat niin siksi, etteivät loukkaisi pikkukikkeleitä: Seksuaalisuuksia on niin monennäköisiä: Siis olen täällä selittämässä naisten puolesta, että he kyllä ihan oikeasti tietävät, mikä tuntuu hyvältä.

Tuo ininä naisten avoimesta mielipiteestä minua "korpeaa" - se oli kirjoitukseni alkuperäinen syy. Tuo pillitys ei vaan ole rehtiä käytöstä naisia kohtaan , tajuatko?

Nyt tuntuu oikeastaan siltä, että Sinä sen sijaan yrität keksiä omia "faktoja", että koolla ei olisi ollut merkitystä evolutiivisesta näkökulmasta katsoen. Et ainakaan pystynyt osoittamaan, että väitteilläsi olisi jotain tutkimustaustaa. Tämä on vieläpä melkoisen toissijainen juttu nimittäin peniksen koolla näyttäisi ainakin nykyisin olevan merkitystä - ainakin monille naisille.

Sen olen huomannut tässä keskustelussa ja keskustelussa ylipäätään. Tämän faktan jälkeen on melkoisen turhaa ininää yrittää selittää kehityshistoriallisesti tätä faktaa jotenkin kumoon.

En edes ymmärrä, miten se muuttaisi nykyisyyttä.

Homo kalua äidiltä shemale on poika

Homoseksuaaliseen suomi24h treffit pienin penis