Homoseksuaaliseen suomi24 posti fi miesseuraa

Missä kohden olen sanonut, että minulla on naisasialiikkeeltä saadut lukulasit? Näytätkö vielä sen kohdan? Vastaa nyt kysymykseen, äläkä tee päätelmiä minun puolestani. Jeesus ei kieltänyt lihan syöntiä. Hah haaa Vaikuttaa siltä että eläimet ovat huonoja kasvattajia, kun tuottavat homoja jälkeläisiä. Tai että eläimet ovat jotenkin "mielenvikaisia" Ei ole muuta perustetta homoseksuaalisuuden kieltämiselle, kuin että hetero ihminen kokee asian jotenkin oudoksi. Toisin sanoen valtaosa maailmanväestöstä kokee sen vastenmieliseksi!

Eli tällä demokratialla emme sitä hyväksy.!!! No niin esiintyy ja esiintyy paljon muutakin, eikä kaikkea tule oikeuttaa vain sillä että "esiintyy luonnossakin". Mutta jutun pointti onkin siinä, että useimmat tätä aihetta vastaan olevat perustelevat kantansa luonnottomuus-kortilla. Parempi lähtökohta olisi se, että aiheuttaako vahinkoa muille tai itselle.

Tietysti jotain juridisia mutkia löytyy, minua ei haittaa jos jotkut ovat yhteisymmärryksessä moniseurustelusuhteessa, mutta nykyään saadaan jo kahden henkilön erosta sellainen sotku aikaiseksi, että huhhuh. Entäs sitten, kun on vaikkapa neljä?

Sielä löytyy myös kaikkea muutakin kieltoa ja risiriitaa, sekä vanhasta että uudesta testamentista. Esimerkkinä, en ole nähnyt viimeaikoina ketään kivitettävän aviorikoksen tekemisestä? Kai se on sitäkin, että nämä vastaan olevat henkilöt eivät ole nähneet homoa kuin telkkarissa, ja kaikki tietävät mikä stereotyyppinen kuva siitä tulee.

Ajatteleva, että homo on vain jokin ulkopuolinen "uhka". Spekuloin vain, en tiedä mitä he ajattelevat enkä edes käsitä. En usko, että kirjoittajan tarkoitus oli varsinaisesti perustella homoseksuaalisuutta sillä että sitä tapahtuu myös luonnossa, vaan pikemminkin todistaa asia niille, jotka väittävät, ettei homoseksuaalisuus ole luonnollista ja että se on ainoastaan ihmisten keksimä juttu.

Ei koe valtaosa vastenmieliseksi, vain uskovaisista pieni osa louskuttaa leukojaan homoja vastaan, mutta heidän johtajansa kyllä homostelevat vapaasti, esim. Nokian herätyksen perustaja jne. Paavali toi homopelon kristinuskoon, Jeesus ei ottanut kantaa homouteen, koska Se että sitä esiintyy sekä ihmisillä että eläimillä ei sano että se olisi sallittua.

Jos Jumala olisi luonut homouden eihän se silloin olisi Jumalan mielestä tuomittavaa ja iljetys. Tämä on raamatun näkökanta asiaan ja meillä ihmisillä inhimillisinä olioina on moninaisia mielipiteitä asiaan luonnollisesti.

Kerrotko, missä evankeliumin kohdissa se tuomitaan? Paavalin Roomalaiskirjeessä on muistaakseni tästä mainittu mutta ehkä nimimerkki 7 12 muistaisi muitakin ite en muista nyt enempää mutta kyllä niitä siellä on ja paljon mutta kohtia en muista.

Siitä on aikaa kun olen lukenut. Kirjoita Raamattu isolla R: Sinähän luet kuin piru Raamattua. Raamattu väittä maan olevan pannukakun, ja taivaan vahvuuden päällä on vesimassat.

Raamattu opettaa tappamaan toisinajattelevia, Mooseksen laki on täynnä hirveyksiä, joita ei edes saa alle vuotiaille lukea nykyisin.

Sieltä sinä pengot elämänohjeita sen mukaan kuin neuroosisi antaa periksi. Eiköhän olisi parempi jos vaihtaisit Raamattusi Suomen lakikokoelmaan, sillä lailla sinustakin tulisi vähän parempi ihminen.

Ei ole ihme jos kansa kirkosta karkaa, syy on noiden niin hurskaiden fariseusten. Joka ei ole minun puolellani, niin se on minua vastaan. Siinä sulle esimerkki Raamatun hienoista ajatuksista. Kyllä Jeesus tuomitsi homoseksuaalisuuden.

Syntiinlankeemuksen kautta myös luomakunta huokaa. Jos uskonnot julistavat Raamatun sanomaa,niin sen perusteella he voivat näyttää homouden synniksi. Ja missähän kohtaa Jeesus tuomitsee homouden, Paavali sen tuomitsi? Merkit viittaavat pahasti siihen, että Jeesus oli itse homo, joten voit olla aivan levollisin mielin homo. Misssä ja milloin on todistettu että koko Jeesusta on ollut olemassakaan? Mutta niilläkin lajeilla se on poikkeavuus ja saman eläinkunnan muu yhteisö ei hyväksy niitä sairaita yksilöitä laumaansa.

Onhan olemassa rabiesta ja hullunlehmän tautiakin, joten miksei eläinkunnastakin voisi löytyä sairaita yksilöitä. Vaan siellä luonto järjestää ne pois kuten ihmisilläkin oli miljoonia vuosia, kunnes tuli näitä sairaita kuoliaaksiymmärtäjiä jotka eivät välitä ihmiskunnan tulevaisuudesta kunhan vain se oma kaksinaamaisuus saadaan tuotua esille Uskokaa nyt vaan, ettei homous ole mitenkään millään mittarilla mitattuna luonnollista Täytyy olla sairas jos muuta luulee Toki mulle on ihan yksi lysti mitä sairaat yksilöt touhuavat omissa oloissaan, vaan pitääkö sitä vielä mainostaa??!!!!!

Se menee jo yli terveen ymmärryskyvyn. Millonkahan muutkin pedofiilit kuin vain homot aloittavat sen perimmäisen syyn esilletuonnin Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Se on ihan yhdentekevää mitä joku v sitten elänyt silloinen kansankiihottaja ja silmänkääntötemppujen tekijä on tuominnut,ja mitä jättänyt tuomitsematta. Ettekö voi keskittyä elämään tässä ja nyt, yrittäkää pudota sieltä "taivaastanne" ihan tavalliseen todelliseen elämään.

Ihme satuolentoihin uskovia näkyy riittävän tässäkin maassa. Niin ja tuo Wikipediahan on täysin luotettava lähde, siis kaikkia mitä siellä lukee on täysin totta ja kaikki mikä on Wikipedian tekstejä vastaan on täyttä valetta!

Ja jos nyt aletaan raamatunoppeja seuraamaan ja katsomaan mikä siellä on iljetys ja mikä ns. Vaikka säe olisikin kirkon dogmaa, kannattaa miettiä, onko se enää mitenkään relevantti nykymaailman kannalta. Yhteiskunnan edistyminen pudottaa pois pelistä yksi kerrallaan tällaisia ajasta jälkeen jääneitä elementtejä. Käsittääkseni peräreikä ei synnytä liukuainetta kiihottuessa. Minulla ei liukastu yhtään. Että tökitään sinne minne se on tarkotettu. Kärsitkö siis siitä, että sinulla ei anus kostu, vaikka kuinka kiihotat itseäsi homofobiaan ja heterona roikut homopalstoilla "neuvomassa" oikeaa tökkimistä, vaan se peba on pysyvästi tuollainen hiekkainen?

Raamatussa homoseksuaalisuus julistetaan pervessioksi ja käsketään kivittää homot. Tosin niin siellä sanotaan raiskauksen uhreistakin. Ei ehkä sovi luvun Suomeen tuo kirja. Jeesus puhui "avioliittoon kelpaamattomista" Ei varsinaisesti maininnut homoja nimeltä. Ota sitten tuostakin selvää. Ooookei, minä en malttanu olla osallistumatta tähän keskusteluun. Raamatussa joku sanoi sitä, toinen tätä ja kolmas ei sanonut mitään.

Kinastelu siitä, salliiko uskonto homouden vai ei jatkuu varmasti loputtomiin. Sinäänsä täytyy myöntää, että se on osittain ollut huvittavaa lukea, mut tietenkin siihen kyllästyy ajan mittaan. Minä olen itse uskovainen mies, mutta pidän miehistä.

Olen pohtinut pitkään tätä uskonto kysymystä, pahinta mitä voisi tapahtua olisi että joutuisin helvettiin, no sitten minä pidän siellä juhlat, jonne kaikki on tervetulleita. Sinne tosin taitaa tulla myös ne homojen vihaajatkin, meinaan et c'moon uskonto on rauhaa ja rakkautta varten. Se että ihmiset yleisesti työpaikoilla, netissä ja ties missä laukovat rasistisia juttujaan ja tuomitsevat muut, on minun mielestäni tekopyhää hurskastelua, joka on mielestäni myös syntiä.

Uskontoa käytetään niin paljon väärään ja valjastetaan aseeksi toisia ihmisiä kohtaan. Tämmöisellä käytöksellä me ei kyllä olla yhtään eläimiä parempia, ehkä jopa alhaisempiakin. Nämä niin sanotut uskovaiset, jotka tuomitsevat toisia ja laittelevat nettiin paloja Raamatusta, tietenkin se pala mikä passaa parhaiten.

Niin tässä olisi kuulkaa teille iha oma teksti Uskontunnustuksesta: Ja se jos joku mies rakastaa toista miestä, ei ole muiden ongelma tai niiltä mitenkään pois.

Vielä näin loppuun sanoisin, että lehdestä luin, että ameriikassa oli joku päättänyt päivänsä, koska oltiin kiusattu ja hän oli apua pyytänyt youtuben kautta.

Haluan tällä muistuttaa, että henkinen väkivalta nimittelyineen ja sanoineen on rikollista ja jopa voisi sanoa että paljon enemmän syntisempää, kuin kahden miehen tai kahden naisen välinen rakkaus. Joten kattokaas vastaisuudesa mitä suustanne päästätte. Lisäksi Paavali opettaa että se on syntiä. Itse katsoisin että kyseessä on ensinnäkin sairaus tai vamma, yleensä kai lapsuudessa syntynyt, jos suhde vanhempiin on esim.

Tuo syntiasia on monimutkaisempi; mitä kaikkea siihen liittyi antiikin aikana. Syntiä yhtä kaikki, mutta ei homo ole sen syntisempi kuin hetero! Katso Vaahtorannan artikkeli http: Itseasiassa raamatussa ei missään kohtaan homoseksuaalista ihmistä tuomita, raamattu tuomitsee homoseksin mutta lähimmäisen rakkautta, välittämistä ja huolenpitoa se taas kannustaa oli se sitten kahden miehen, kahden naisen tai miehen ja naisen välistä.

Raamattu ja uskonto ylipäätänsä ovat erittäin huono argumentti homoseksuaalisuuden sairaudeksi määrittelemiseen. Pakottaminen pitämään vain tietyistä asioista on sairasta ja sille on nimityskin: Ristiretkiinkin lähtevät ritarit uskoivat pääsevänsä taivaaseen koska paavi sanoi "Jos valloitatte muslimi maat, pääsette taivaaseen" vaikka raamattu tuomitsee jyrkästi sodan, tappamisen ja vihan.

Raamatussa Jeesus puhuu ns "avioliittoon kelpaamattomista" Homoseksuaalisuudesta on pitkän aikaa esiintynyt erillaisia väärinkäsityksiä. Yksi niistä on se, että homous on kehityshäiriö, jonka on aikaansaanut esim lapsuusajan seksuaalinen hyväksikäyttö. En kiistä etteikö sellaistakin tapahtuisi, mutta tosiasiassa se on varsin harvinaista pojilla. Toki kyllä tuollaistakin yhä löytyy, jos kylliksi tarkkaan ja syvälle etsii; http: Yksi toinen virhekäsitys on, että vain homot levittävät aidsia, tämäkään ei tosiasiassa pidä paikkaansa.

Vainot ovat puhtaasti poliittisia. Niiden taustalla on halu etsiä joku helppo syntipukki jota syyttää yhteiskunnan ongelmista, esim aidsista. Oikeasti tällä ei ratkaista yhtään mitään yhteiskunnan ongelmista; http: Nykytiede lähtee tästä faktana. Kyse on loppupeleissä sekä itsensä että toisten hyväksymisestä. Aihe on vaikea, ja sen hyväksymiseen menee tottakai pitkään.

Se ei ole helppoa. Mutta lähtökohtaisesti tiede lähtee nykyään siitä, että ihmiset syntyvät tietynlaisiksi, ihan niinkuin Jeesus sanoi. Tottakai homoseksuaali voi aina "eheytyä" mutta tuolloin hyvin pitkälle puhutaan aivopesusta. Ihmiset tappelevat tosiasiassa paljon muistakin asioista kuin vain seksuaalisesta suuntautumisesta.

Kyllä sodan aihe AINA löytyy, jos sitä kylliksi pitkään etsii! Ihmiskunnassa homoilu on sairaus tai poikkeavuus normaalissa ajatuksenjuoksussa. Eläinkunnassa ei ole homoilua tai homoseksuaalisuutta, tai että jokun uroseläin alkaisi olla kiinnostuneempi esim lauman kookkaimmasta uroksesta uhkeimman naaraan sijaan tms. Jeesuksen tie on kapea ja vaikea tie, eli numeroita ei kannata katsoa. Monia viettelee tämänkaltaiset liikkeet, koska niissä ikäänkuin pidetään Jeesusta yllä, mutta kyseessä on eri "Jeesus" jos mukana ei ole Jumalan Sana totuudessa.

Koska monet eivät tunne Jumalan Sanaa tai sitä usko, he eksyvät. Rakkaus totuuteen on tärkeä, muutoin eksyy. Jos joku väittää ettei voi eksyä, on ylpistynyt, eikä tiedä niinkuin tulisi tietää. Paavalin kirjeestä käy ilmi, ettei Paavali joka muille saarnaa, joutuisi hyljättäväksi. Se on piskuinen lauma, joka pelastuu. Älkää menkö ihmisten mukana, seuratkaa Jeesusta. Puhun myös itselleni tottakai. Jumalan Sana on kaksiteräinen miekka. Jesus Culture on yksi todella eksyttävä liike.

Älkää olko niihin osallisia. Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: Lontoon Hillsong on nyt virallinen helluntaikirkon linja https: Jos tarkkoja ollaan, niin Hillsongin pastoreilla ei ole lopulta edes sitä toista jeesusta. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Mitä vittua, Hillsong just parasta! Onkohan Esa Hyvösellä sama ongelma kuin viime kerralla Lontoon O2 areenalla.

Ylistys tahtoo temmata mukaansa, tavalla tai toisella. Muistatko Esa kuinka liikutuit? Olipahan seksikkäitä ihmisiä, huh huh! Vastaa alkuperäiseen viestiin Homoseksuaalisuus ja Hillsong Muutaman vuoden takaa Brian Houstonin lausunto, sittemmin NYC Hillsongin ylistyksenjohtajat ovat julkistaneet homosuhteensa http: Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

.. Lähde: Henry Laasanen. Lisää Laasasen ajatuksia voit lukea täältä http:// pinkabsinthe.eu Silja Tenhunen. [email protected] pinkabsinthe.eu Alice Sheldon, –, Yhdysvallat, sci-fi-kirjailija, ”James Tiptree Jr.” .. ylös ↑ Alanne, Mikko: Why I Marched for the Animals at L.A. Pride Huffington Post. pinkabsinthe.eui/node/ . On todistettu, että monilla eläinlajeilla esiintyy homoseksuaalista käyttäytymistä, joten mistäköhän tämäki.

Suomi sex video gay puhelinseuraa

SUOMI24 OULU GAY CHAT TURKKU SEX