H-kuppi mitä mies haluaa homoseksuaaliseen sängyssä

Mutta se katsominen voi olla myös pelkkää sääliä tai primitiivistä reaktiota, eikä mitenkään tarkoita että niistä olisi oikeasti kiinnostunut. Varmasti kaikki poikkeavuus herättää katseita. Vähän ristiriitaista, usein kuulee valituksia siitä, kun miehet katselevat naisten rintoja.

Jos joku tykkää isoista takamuksista, niin luultavasti hän niitä katselee, mutta kasvotusten vain kasvoja ja korkeintaan vähän rintoja. Minusta tuntuu, että miesten puheet eivät aina vastaa todellisia mieltymyksiä. Kyllä on miehiä jotka pitävät pienistä rinnoista.

Pari entistä seurustelukumppaniani hullaantui täysin niistä. Nyt tämä nykyinen tuntuu uimarannoilla katselevan suurempi povisia ja hänestä huomaa ettei pidä rintojani mitenkään ihmeellisinä. Sanoo kyllä niitä kauniin muotoisiksi, mutta hänen katseensa ei niissä paljoa kulje. Eräs poikaystäväni aikanaan piti a75 kupin rintoja suurina, nykyään minulla on c75 kokoa nämä. Ole ylpeä että pienempi povi saa sinut näyttämään aina nuorekkaalta ja varmasti monet miehet pitävät sinua suloisen näköisenä: Ei todellakaan tarvitse olla mikään povipommi näyttääkseen hyvältä!

Tuskimpa todella isoja rintoja palvova mies ottaa naista jolla on pienet rinnat? Itselläni oli aikoinaan 75b koko, raskauden ja iän myötä nyt ollaan tilanteessa 70F Hankalaa rintsikoiden ja vaatteiden oston suhteen.

Jos vaate muuten sopii, niin rinnat ei mekkoon mahdu. Parhaillaan ompelen itselleni juhliin sen takia mekkoa. Kaikki mekot kaupassa tosi avonaisia ja en saanut varustustani niihin mahtumaan.

Ja huomiota en oikein kaipaisi rinnoillani, mutta minkäs teet kun ne ekana huoneeseen tulevat Itse asiasssa olen vaivautunut rintojen aiheuttamasta huomiosta. Nytkin kesähelteillä olisi mukava pukeutua toppiin, mutta olen siinä vaivautunut, koska rintani herättävät huomiota. Itselleni siis toivoisin monestakin syystä vähän pienempiä, vaikkeivät roikukaan jaa ovat ihan terhakat kokoon ja ikääni nähden.

Positiivista on, että oma mies niistä kovasti tykkää Nykymuodin mukaan, olisin voinut ottaa silikonit silloin parikymppisenä kun ei tulevasta tiennyt. Nyt sitten varmaan aakkoset loppuisivat, jos silikonit olisi laittanut. Jos olet nuori, tilanne voi olla ihan toinen v kuluttua. Seksikkyys ei ole rinnoista kiinni. Toinen tykkää isosta ja toinen pienestä. Pääasia, että olet sinut itsesi kanssa ja tyytyväinen siihen mitä sinulla on.

Ja kehujaki tippunu monesti. Pääasia että ne on ryhdikkäät eikä roiku alimpien kylkiluiden päällä, koolla ei väliä, kunhan on isommat kuin normaalilla miehellä: D Katsokaa jotain vsnhojs paitsaita, niissä on yleensä kauniin kokoiset. Alussa ne oli pienet mut kuumat:: Mutta jos joku mies ylenkatsoo mua sen takia että on pienet rinnat, niin ei kyllä tuommonen mies kiinnosta minua: D minä haluan, että miehellä on aivot ja osaa arvostaa muutakin kuin tietynlaisia tissejä.

No, omat jos kannat; ne ilman epäilystä! Me tykätään miehet; naisista joilla on itsetuntoa ja arvostusta miehelle!!!! Silikoonit kovettuu, eivät pehmeät! Mitä väliä sillä on, minkä kokoisista rinnoista miehet yleensä pitävät? Ei kai sinun tarvitse miellyttää kaikkia maailman miehiä? Eikö se riitä, että sinut valinnut mies hyväksyy rintasi ja ylipäätään sinut? Itse olen aika pitkä, hoikka ja kuppikokoni on 70B. Eli ei minullakaan mitkään suuret ole.

Olen kuitenkin ihan tyytyväinen ulkonäkööni ja kyllä miehiäkin on riittänyt ; Ei kannata liikaa stressata ulkonäöstä, kaikilla on oma makunsa. Kunhan muistaa urheilla tarpeeksi niin keho näyttää hyvältä: Ei se koko mutta ne väljät rajat.

Mikä kysymys onko sillä väliä onko rinnat isot vai pienet mikä helvetin näkökanta sinulla on naisellisuuteen. Kysyisit ennenmmin jos miehet pitävät älykkäästä tytöstä vai onko se uhka? Ei kai sinulla vaan ole ainoastaan seksi päässä, jos niin on niin on sinua sääli. Isot rinnat inhottavat minua, valkoinen rasva tahna rintojen alla saa minut oksentamaan, silloin ei nainen omista sanavarastossaan sanaa hygienia. Joku täällä totesi, ettei rintojen koolla ole mitään väliä oikeassa elämässä.

Minulla on 70 DD rinnat. Olen koko pienen ikäni harrastanut liikuntaa ja nyt nuo rinnat ovat vain tiellä ja oikeasti kivuliaat esimerkiksi juostessa.

Olenkin vakavasti harkinnut, että pienennän rintani B-C kupiksi, jotta vältyn ainaisilta hartiakivuilta. Esteettisesti minua ei kiinnosta paskaakaan miltä ne näyttää. Olkaa naiset onnellisia jos teillä on näppärän kokoiset rinnat! Minun kehooni ei sovi näin isot. Minusta miehesi pitää juuri sinun pienistä rinnoista,älä aina välitä miehesi katseista muiden naisten rintoihin,koska me miehet puhumme paljon keskenäisiä asioita joita emme vie vaimomme kuultavaksi;johtuu jatkuvasta poikamaisuudesta.

Tämä tarkoittaa,siis,että me miehet olemme ainaisia poikia,jotka rakastavat vaimoaan yli kaiken,mutta kavereille ei voi puhua totuutta. MUT eipä hätää ota embo vessapaperia isot tukot kouriisi ja hiero tissejäsi , sit mene peilin eteen ja katso Usein pienimunaset tykkää isorintasista. Aivan sama kunhan ovat luonnolliset eikä tekotissit. Kaikki käy ja tuntuu hyvältä koskea. En ole ikinä kokenut että rintojen koolla olisi juurikaan mitään merkitystä.

Varsinkaan jos oikeasti on muuten kiinnostunut ihmisestä. Asia on nyt niin He jotka sanovat pitävänsä enemmän pienistä sanoo vaa niin että pikkutissisille naisilla tulis parempi mieli! Mieluummin kyllä pienet kuin liian isot. En koe itse asiassa että liian pieniä on oikeastaan olemassakaan, vain liian isoja. Kauneimmat on sellaiset käteen sopivat. Mies on sanonut suoraan että tykkää isoista, hienotunteisempi olisi voinut olla.

Ja aikoinaan sanonut että haluaa naisen olevan itsevarma. No sekös tuo itsevarmuutta kun mies sanoo suoraan pitävänsä isoista, ja minulla on sanojensa mukaan "hyvät", enpä ole kuullut että niistäkin voisi tykätä, tai jos onkin, se ei vakuuta.

Jos olisi alunperin sanonut pitävänsä isoista ja myös pienistä, se olisi vakuuttanut. Jokainen nainen on kaunis sellaisena kuin ovat. Jos mies pitää isoista eikä myönnä pitävänsä omansa pienemmistä rinnoista, niin sitä vastoin voisi ottaa kunnian siitä, kun kadulla ohi kulkijat katsovat "sillä silmällä". Itselläni on "normaalit", A-kuppi, ja minusta se on kaunis. JA aion nauttia siitä. Sanoipa kerran joku ohikulkija kaverilleen, kuuluvasti "hyvältä näyttää, kaikin puolin" Älkää siis harmitelko omianne, ne varmasti huomataan: Minä olen mummi ja jo viidenkympin paremmalla puolella.

Mieheni sanoo edelleen rintojani maailman kauneimmaksi. Yhdessä on taivallettu vuoskymmenet. Tiedän että rintani roikkuu jo, mutta aina ne kauniit sanat saavat päiväni hymyilemään: Me naiset vaan halutaan hyväkayntää miehiltä! Niin se vain on. Lohdutamme vain itseämme puhumalla että pienet riippurinnat hyvät, kun kuitenkin tiedämme sian olevan päinvastoin.

Kyllä minua ainakin loukkaa hirvittävän paljon, kun miehebi pisteyttää naisia seurassani. Jun on ottanut nuutaman oluen, minunkin kroppani kelpaa: On hyvä muistaa sekin, ettei kukaan ole täydellinen, tuskin yhdellekään. Kun aviopuoliso valitaan, se kuitenkin tarkoittaa, että on riittävän paljon asioita kohdallaan. Mikä sen suurempi hyväksyntä kuin avioliitto.

Jos pienirintaisuus häiritsee, niin kannattaa lukea tämä ketju. Mielestäni täällä pienirintaisuus on saanut runsaasti kannatusta, minultakin. Kun ihmisiä on kaikenlaisia, on vain hyvä, että poikkeaviakin mieltymyksiä löytyy. Pitävät kai monenlaisista, ryhdikkyys tuntuu olevan avainsana. En usko, että omistani I-kupin rinnoista pidetään. Itsekin vihaan niitä ajoittain. Laihdutuksen jälkeen ryhtileikkaus ehkä n. Jos toista rakastaa niin mitä väliä..

Ei ole oikein muuta sanottavaa. Hän Rakastaa Sinua, pienillä rinnoilla ei ole merkitystä. Ex miinus A E-kuppi, bulimian kokeneena voiko edes kuppikokoa mitata.. Voiko tähän mitään lisätä.

Tiossit eivät tee naista. Se on se mitä yläpäässä on. Olipas rumasti sanottu nimimerkki "Näin on". Toivottavasti sinulla on ns. Kunpa olisin kärpäsenä katossa kun olet suihkussa tai saunassa.. Ajattele, mitä suusta päästät täällä, ok. Sinkkuaikoina kun baareissa kuljin, niin AINA ja poikkeuksessa pienirintaiset naiset haettiin eniten tanssimaan ja miehet parveili ympärillä.

Isotississyyden palvominen on puhtaasti amerikkalaisen median luoma juttu eikä korreloi mitenkään perus suomimiehen makuun. Ja yleensä pienirintainen on hoikka, isorintainen lihavampi ja ylipaino on kaikkein eniten miehiä pois työntävä asia naisessa. Käväiseppäs pelipaikolla ja katso systeemi, niin ei epäilystä jää.

Oikeissakin tansseissa pienirintaiset hoikat viedään ensimmäisinä. Erittäin vaikeaa ymmärtää naisten villitys silikonien perään. En tiedä teidän kaikkien ikää mutta eiköhän se totuus ole lopulta että kun toista rakastaa niin mitä väliä???? Me miehet olemme kiinostuneet aivan kaikenkokoisista tisseistä. No, en panis pienirintaista, mutta en toki viiti sanoa sitä hänelle, että en loukkaisi tunteita ja panen sit kuitenkin, tavallaan väkisin.

Taas on Suomi24 ylläpitäjät keksineet yhden turhan aiheen lisää keskustella. Kirjoitusasusta näkee aina milloin näitä väkisin väännettyjä keskusteluita tehdään. Mulla on kouriintuntuvat ja niitä on helppo puristella. Ihan sama isot taikka pienet, sisin silti ratkasee kaiken. Isot silikonitissit sopivat hyvin naisille, jotka ovat luonnostaan epänaisellisia, tyhmiä, ammattitaidottomia ja julkkiksen roolista kiinnostuneita.

Näin saa yöseuraksi sekä tyhmiä hormonibodareita että jääkiekkoilijoita. Me vanhemmat gonzalekset olemme aitojen naisten ihailijoita; naureskelemme täyttötissisille bimboille. Itse rakastan pieniä Tykkään että on naisella pulleat purjeet ja mahtava peräsin. Kesällä sellainen on mahtava näky. Tosuus on tämä, sakokoot ketkä mitä vaan: Jos miehet muuta väittää niin he valehtelevat. Toisaalta luonnottomat silikonit eivät enään ole in.

Luonnollisen isot tisut siis, muusta viis. Voisin olla vaikka täysin rinnattoman naisen kanssa, mutta muodokas peppu ois kuitenkin ihan kiva olla.. Oikeat rinnat on aina oikeat rinnat Meillä miehillä ei ole eikä pidäkään olla mitään sananvaltaa siihen, ottaako nainen silikonit vai ei ellei mies maksa niitä: Miehet, jotka arvostavat enemmän muovipalleroita kuin oikeita rintoja olkoon sitten minkäkokoiset tai -muotoiset tahansa eivät ole sen miellyttämisen arvoisia.

Mutta jos nainen itse kokee olonsa paremmaksi niiden avulla, niin siitä vaan. Itse arvostan naisia, jotka ovat itsensä ja rintojensa kanssa sinut. Ja oikea rinta tuntuu kourassa aina mukavammalta kuin silikonitehostettu versio Todennäköisesti miehesi pitää sinua lautana ja sanoo mitä sanoo vain miellyttääkseen sinua.

Koko ajan hän kuitenkin miettii miltä tuntuisi puristella isoja rintoja. Mies joka haluaa mielummin puristella silikonipollukoita kuin aitoja rintoja on todennäköisesti sama luuseri, joka haluaa mielummin tumputtaa flashlightiin kuin harrastaa seksiä aidon naisen kanssa. Mitä sellaisten tahvojen mielipiteillä on väliä? Isot tietysti, siis yleisesti on paremmat! Tietenkin pienet kiinteät menee riippuvien läskitissien edelle.

Ei se rintojen koko mitään ratkaise!!!! Kokonaisuus on se tärkein asia minun mielestäni! Mieti miten ne isot rinnat alkavat roikkumaan iän myötä: Oli rinnat isommat tahi pienemmät,niitä on aina ihana suukotella ja hyväillä: No on siinä taas ulkonäköongelmia kerrakseen.

Isot tai pienet, kun kantaja on sopiva, ei pidä tuijottaa mitä lehdet ja toimittajat vaatii. Älä välitä asiasta, me miehet vain olemme sellaisia YHdyn mielelläni, pienirintaisiin naisiin. Yhdeksän vuotta sitten tekaistu viesti taas otsikoissa!!!!!! Rinnat ovat vain yksi pieni osa kokonaisuudessa naisen viehättävyyttä arvioitaessa.

Kokonaisuus ratkaisee ei jokin yksityiskohta. Itse en pidä isoista rinnoista vaan sopivan kokoisista. Tissit ovat jokaisella yksilölliset , ja miehen mielipiteillä ei ole merkitystä. Ikääntyessä kaiken mikä menettää ryhtinsä on vain harmillista kannettavaa. Ylläpito on lopullisesti seonnut. Isoista rinnoista on myös riesaa. Töissä ja urheillessa ovat haittana koko ajan.

Niin että jos jonkun mielestä ovat kaunistus,niin on niistä haittaakin Mutta katsojalle ja hyväilijälle ihanat.. Alkuperäinen viesti on yhdeksän vuoden takaa, mutta vastaan joka tapauksessa. Huomatkaa, että vastaukseni koskee ainoastaan rintakysymystä, kaikesta huolimatta huomattava määrä persoonallisuuteen liittyviä asioita ohittaa ulkoiset seikat. Katson pornoa huomattavan paljon ja pornoa katsoessani tissien koko ja ennenkaikkea tissien muoto on merkittävä asia. Kiihotun isoista tisseistä enemmän, ja myös silikonit käy.

Ainoastaan järkyttävän suuret pallotissit on turn off. Mutta muistakaa naiset, että porno on fantasiaa. Miehet saattavat kiihottua pornofilmien silikonihuorista, mutta oikeassa elämässä ja omalla naisella ne luomutissit minkä kokoiset tahansa ovat ne parhaat ja kauneimmat. Kaikki naiseni kahden käden sormet riittää ovat olleet verraten pienirintaisia, enimmäkseen B-kupit, ehkä joukossa yksitäinen C.

Ja silti olen niistäkin maitorauhasista tykännyt. Loppuun Matti Näsän Tissirockia lainaten "pystyä pientä tai lautaa, aina äijien mielestä rautaa", eli summa summarum älä välitä, tissit kelpaa miehelle. Isot, mutta ehdottomasti luomut ovat ihanat. Itselläni on terhakat rinnat teinitytöt ovat kateellisia. En ole ikinä tajunnut tuota isorinta vouhotusta. Pienet vai isot Media antaa asiasta toisenlaisen kuvan Mieluummin pienet kuin isot rinnat. Liian isot rinnat ovat rumia.

Saahan sitä kalenterityttöjä katsella, ei se mitään merkitse, naiset vain ovat niin kauniita riippumatta rintojen koosta. Vaikka onkin vanha viesti, joku saattaa lukea sen edelleen Mie olen isotissi, ja yleensä tissit houkuttaa vain osaa miehistä, valitettavasti sitä ei älykkö porukkaa.

Fiksut terävät miehet tykkää pienitissistä. Ihan eri asia on katselu, varmaan itsekin katselet komeita lihaksikkaita miehiä silleen silmänruokana.

Ei näitä hinkkejä kannata kadehtia. Seksi ei ole tisseissä. Valitettavasti näin ihan tosiaan on. Jos olisin nuorempi, rintojen piennennys olisi toimenpide. Mutta en enää viitsi Miehet jotka isoja kaipaa, ei ole oikeasti niitä penaalin terävimpiä.

Jos varsinkin ei ole jättimuna? Eikö ole seksiä jos on pieni muna ja pienet tissit? Mulla isot rinnat, jota mä vihaan. Ei saa ostettua koskaan mitään kauniita vaatteita ja mikään ei oikein istu.

Muutama viimeisin miesystävä ei ole edes halunnut koskea niitä, siksi mietin pitäisikö pienentää. Jotkut tykkää isoista, toiset pienistä. Omasta mielestäni tärkeämpää on se, etteivät roiku. Silikonit luonnottomat kyllä, eli älä sellaisia ota!

Valitettavasti nuo luomurinnat ei törrötä ulospäin kuin silikonitissit. Ne on yleensä luomupainavia, ja osin vetäytyy maata kohti. Lyijykynä toiminee vain jossain siellä B-C kupin kohdalla. Voisi sanoa että roikkuu. Mutta vaihtaisin pois heti. Ei mitään kärpäs lätköjä,vaan kunnon pysty rinnat,nam nam!!

Pienet rinnat naisella on naisellisuus ja se on mielestäni sytyttävää. Eikös ole sama että onko isot tai pienet kunhan ovat terveet. Mites sitten kun sattuu tulemaan rintasyöpä tai jokin muu vakava sairaus ja sen takia menettää rintansa joten kunioittakaa sitä mitä teillä on ja olkaa tyytyväisiä rinnoistanne olivat ne sitten isot tai pienet.

Isot rinnat ovat hirveän näköiset, etovat. Kyllä minäkin voin katsoa, vaikka en pidä. Niin tekee miehesikin, tuskin niistä pitää, mutta sinun päässäsi voi olla pinttymä, että hän pitää. Todellisuus on varmasti toinen. Suomi24 aika surkea Miehille siis isot rinnat tarkoitta tuollaisia ja hirveätä läskimassaa.

Naiset kylläkin miettii reilusti alle puolet tuosta koosta kun puhuvat isoista. Itselläni ollut jo teininä isot rinnat kuppikoko about DD ja painoa oli n. Siis anorektikon näköinen isoilla tisseillä. Se oikeasti isojen rintojen suuruus ei riipu läskin vaan rintarauhasten määrästä. Toki sitten kun sitä painoa tulee lisää niin näyttävät vielä isommilta mutta näyttävät isoilta myös hoikkana ollessa. Tuo taitaa pitää paikkansa myös että kun on leveä lantio niin myös rinnat isommat.

Kolme lasta synnytetty eikä roiku vieläkään. Punttisalia ja hyvät rintaliivit yhdistettynä geeneihin ei siinä sen kummempaa. Ainoa haitta on miesten tuijotus sitä kun ei voi itse sitä kokoa valita jos ne on geeneissä peritty. Ylläpito on paskaa En katsonut paskaa videotasi mutta haista nyt pitkä paska vitu luuseri röllihomo.

Pienet rinnat on hyvät, isot rinnat ei kiinnosta Naisen korvien välissä on heidän kiihoittavin elin. Joillekin miehille se on fixuus ja toisille tyhjä pää! Mun ekalla starttinappula sijaitsi lapaluitten välissä selässä. Siitä kohdasta kun kielenkärjellä kutitteli niin keskusvoitelu starttas ja kone lähti käyntiin! Mutta kun luonto on luonut sellaiset isot roikkuvat, mitäs teet Eikö miehille mikään riitä?

Itselläni on pienet rinnat. Muut ovat olleet lähinnä sitä mieltä, että "kyllä nuo mulle riittävät. Onko koolla väliä, ei ainakaan mulle: On ainakin yksi hyvä puoli, ei mee vettä ja pesuainetta, kun ei tartte joka päivä pestä liivejä, koska en käytä. Miehesi pitää isoista rinnoista, mutta on naisella muutakin kuin rinnat.

Nuorena tyttönä luvulla kuulin että joku mies oli kysynyt toiselta, miks toisilla naisilla on riippatissit? Toinen oli vastannut miks sit toinen koivu on riippakoivu? Eipä nuo kaverit ole koskaanosanneet kertoa kun olen kysynyt heiltä,että mitä niistä isoista rinnoista on hyötyä? Tiellä ne minun mielestäni on joka paikassa. Tanssiakkin on paljon mukavampi pienirintaisen naisen kanssa.

To each his own Itse väitän, että seksikkyys ei ole pelkästään rintojen koko Sillä jos näin olisi, niin aivan tajuttoman lihavat naiset joilla on isoimmat rinnat olisivat kaikista suosituimpia Pienirintainen nainenkin voi olla erittäin seksikäs, riippuu siitä miten esittää itsensä, pukeutuminen, eleet, käyttäytyminen Eiköhän tuo nyt ole ihan makuasia, "tytteli" hyvä! Me tavis naiset olemme jotakin edellä mainittujen väliltä. Rehellisesti sanottuna, olen kuullut puheista ja nähnyt kommenteista, että osa miehistä, ja naisista pitää suurta, osa pientä povea - kauniina.

Jos nainen on viehättävä ja sopusuhtainen, ei rintojen koolla ole väliä. Näin varmaan teitä monia iäkkäämpänä, en tosin välttämättä viisaampana, mielipiteenäni lausun: Mukaviahan ne ovat mutta vuosien mittaan muut ominaisuudet ajavat vaikka minkä kannun yli jos muuta ei ole tarjolla kuin komeat hinkit. Fiksuus voitta vaikka mikälaiset utareet ja suurimman osan muistakin kauneusvirheistä.

Hymykään ei tee haittaa! Rinnat on henkilökohtainen asia! Syö sittas killisilmä tissi ja pillu on kokonaisuus. Poikana voin sanoa että vaikka mitä kukin väittää, niin KAIKKI tykkäävät isoista tisseistä, tämä on jääkylmä totuus, uskokaa se senkin laudat!!

Ainoa keino saada munaa teillä on hankkia silarit. Ei rintojen koolla ole mitään väliä vaan sillä mitä nainen oikasti on ja miten nainen kantaa oman kroppansa, eli on itseluottamusta ja sinut itsensä kanssa. Se vasta herättääkin mielenkiinnon miehissä. Jotka tuijottaa liikaa isoja rintoja on katellu liikaa pornofilmejä uskoo turhiin tutkimuksiin, eli on hölmöjä ja menee vaan julkisen ihannoinnin mukaan ja minkä feikki kuvan media antaa.

Naiset ovat ihan hulluja,kun luulevat että isot rinnat ovat kauniita. Isot rinnat ovat raskaat ja lisäksi terveysriski. Miehillä on geeneissä se, että tykkää isoista rinnoista. Isot rinnat viestivät hedelmällisyydestä, mitä naaraat paritteluaikeissa tuovat esille. Sopivan kokoiset, käteen sopivat. Paita päällä isot on kivat mutta harvoin alasti. Yleensä roikkuvat tai pallokumitissit. Harvoin isot ovat nätin muotoiset ja terhakkaat. Älä ole toisten orja!! Hyväksy itsesi sellaisena kuin olet, muuten et tule koskaan olemaan onnellinen.

Minulla on ihanat pikkutissit! Kukaan mies ei ole niitä kehunut en ole vielä ollut suhteessa tai harrastanut seksiä , mutta tärkeintä on että itse tykkään. Jos miehile ei kelpaa, hankkikoon tissinsä muualta. En hae itsekään mitään ulkoista kuorta vaan miestä, jolla on älynlahjoja ja arvot kohdillaan. Nyt sin pitää hankkia kaks silikonipussia ja laittaa joku ompeleen ne sun rintalastan päälle.

Itse en oo koskaan kokenut vetoa isorintaisiin naisiin. Sen sijaan pienet mutta sopusuhtaiset rinnat ovat ihan käsittämättömän kiihottavat. Pidän tosin muutenkin pienikokoisemmista naisista. Ainakin minun makuun on sellaiset, jotka omistaja ylpeydellä kantaa.

Ei koolla ole väliä, jos oikeasti ihmistä rakastaa. Ei niillä rinnoilla oikesti ole niin paljon väliä, kunhan muut seksikkyyden osapuolet ovat hallussa: Jos noita alkaa hiomaan etkä saa miestä pauloihisi, on miehesi tylsimys.

D On myöskin tehty useampi sosiaalinen ja historiallinen tutkimus, että pienirintaisuus ja veistoksellisuus vetoaa ylempiin sosiaaliluokkiin kun taas pyöreys ja suuririntaisuus alempiin: Tuli tarpeeseen,asia niin vaivannut mieltäni. Totta kai Isot tissit. Peinet on ihania Minä olen mies ja tykkään pienistä rinnoista ja on aivan mahtavaa katsella Olympialaisia kun siellä on niin paljon hoikkia ja pienirintaisia naisia. Laita mies vaihtoon jos ei kelpaa pienirintainen meitä pienirintaisista naisista tykkääviä on pilvin pimein.

Vaihtamalla moni asia paranee ja kaikki on loppujen lopuksi tyytyväisiä. Ihme meuhkaamista moisesta asiasta. Ostakaa pari silikoni-pussia, sitten vielä hyvä silikoni-pornosivu ja ei kun homma handuun!

Tytteli hyvä, jos tunnet itsesi seksikkääksi, niin olet seksikäs! Sinun oma tuntemuksesi imaisee myös kumppanisi. Isot tissit tietenkin ja pitkät sääret. Ei mitään neekkerin isoa pyllyä, vaan kotimainen sopiva. Pienet rinnat ovat ehdottomasti kauniimmat kuin isot "utareet".

Näin on näreet Isot ovat kauniimmat kuin pienet, kunhan eivät roiku. Edelleen sanon, et voi luojan luomaa muuttaa muuta kuin keinotekoisesti. Mikä niistä tisseistä tekee niin ihmeellisen? Eihän kukaan juurikaan halua muuttaa mitään muuta osaa itsestään erityisesti.

Kaikki tämä on median tekemään hössötystä ja ihannointia. Täysin olemattomat ovat vähän kiikunkaakun, mutta pienemmät ovat mukavammat kuin liian isot löllykät. Harvemmin olen törmännyt terhakoihin isoihin, mutta pienet ovat taas useimmiten varsin kivat paketit.

Minulla on pienet rinnat mutta kalu on vastaavasti kookas. Vaatteet päällä isot, ilman vaatteita pienet. Ja kopeloimiseen ainakin omasta mielestäni käteen sopivat ettei tartte naapurin erkkiltä pyytää käsiparia avuksi. Olen saanut naisystäväkseni kauniin ja kivan naisen, jolla on pienehköt rinnat.

Minulle niiden koko on yhden tekevää. Naisen kauneus ja viisaus on kuitenkin paljon muuta kuin pelkät rinnat. Pidän hänen rinnoistaan juuri sellaisina kuin hän on ne saanut. Pitäähän hän minustakin kaikkine "vikoineni".

Miksi ihmeessä naisten pitäisi muuttaa rintojaan tunteakseen itseänsä hyväksytyksi? Eihän miehetkään muuta itsestään mitään, nehän vaan ovat sellaisia kuin ovat Itse en ole koskaan ollut erityisemmin rintojen perään. Kokonaisuus ratkaisee, yleinen hoikkuus ja pitkät hiukset. Lyhyet hiukset ovat naisella pahimmat, samoin lihavuus.

Tosin eniten kyllä viehättää sääret ja takapuoli, mutta kuten totesin, kokonaisuus on tärkein. Tuo on ihan harhaluulo, että kaikki miehet ovat rintojen perään. Pitkätukkainen poikaystävä kiehtoo itse kutakin. Oman kokemukseni mukaan miehet tykkää molemmista, kunhan on rinnat. Kyllä se valitettavasti on enemmän niiden suurten suuntaan jos vain pelkkää hekumaa ajatellaan kaunistelematta, mutta koko paketti ratkaisee ehdottomasti. Rintojen koolla ei ole mitään väliä!

Vain sillä, että miten niitä kantaa ;- Vitsi, että pienetkin rinnat voi olla tyrmäävät!! Antakaa rintojen muotojen näkyä. Mutta lopulta aivan sama, isot tai pienet, kunhan omistaja on omiinsa tyytyväinen.

Silloin on mieskin tyytyväinen. NE jotka turmelevat kehonsa sellaisilla tuotteilla joka ei kuulu ihmisen kehoon,saavat vapaasti turmella myös terveytensä, ja tällaisilta pitäisi terveydenhuollon palvelut poistaa kokonaan ,kun itse aiheuttavat itselleen ja keholleen riskialttiin ja tappavan olotilan.

En tuomitse pienirintaisia tai isorintaisia naisia lainkaan TE olette ihania ihmisiä sellaisenaan kuin olette ja miehet myös. Miettikää nyt mitä teette terveydellenne. Iso rintaiset menevät maajusseille morsiammeiksi,saavat apulanta säkeistä rintsikat ja maajussit antavat henkselinsä että isorintaiset köyttävät rinsikansa kehoonsa kiinni. Mirkku, iso C Miksi helevetissä tämmönen, vuodelta aloitus nostetaan yläsivulle?

Eikö niitä olisi ollut tuoreempia kirjoituksia tarjolla? Ylläpidon törpöt taas asialla! Koti on siellä minne haukeni lasken!!!! Olen yli viisikymppinen mies. Minun elämäni paras nainen oli pienirintainen, vieläkin muistelen häntä usein, vaikka suhteestamme on jo 20 vuotta, seksi oli tosi hyvää ja kiihkeää. Isot rinnat on ehdottomasti parhaat kunhan kroppa on muuten hyvin pidetty. Itse salilla paljon käyvänä ja treenattuna miehenä en näe laudoissa ja aivan olemattoman pienirintaisissa naisissa yhtään mitään seksikästä.

Liki poikkeuksetta naiset joilla on pienet rinnat ei ole kyllä yhtään persettäkään. Summasummarum, lauta nainen ei herätä mitään seksuaalista halukkuutta vaikka kasvot olisivat kuinka kauniit tahansa. Liian isoja ei ole. Vain liian pieniä ja sopivia.. Mulle on sama mitkä on rintojen koko mä ite tykkään et naisen nännit ovat ihanasti suuhun otettavissa eli sii pitäiskö sanoo ku nortin natsat.

Huh, mitä tekstiä välillä saa lukea. Ihan kuin nainen olisi miehille pelkkä seksiobjekti. Itselläni on sievät B kupin rinnat, joihin olen tyytyväinen.

En missään nimessä ottaisi silareita vain miehiä miellyttääkseni. Minkään koolla EI ole mitää väliä, jos vaan rakkaus toimii. Ei liian isot,ne alkaa joalle viiskymppisenä roikkumaan! Rinnat on lapsia varten, se tärkeämpi on siellä noin 40 cm alempana. Jos syntyy isojen kanssa, sille ei voi mitään, ei voi pienentää. On kauheaa että haukutte isorintaisia!

Roikkumiselle ei voi mitään aina. Miehet eivät pidä isoista, olen huomannut, pienet vaan kiinnostaa. Ei tarkoita että on tyhmä, jos on kokoa. Säkkiin pukeutuminenkaan ei auta. Sen olen itse ainakin huomannut ; t. Joidenkin mielestä isot rinnat voivat olla seksikkäät, mutta eivät kauniit.

Eihän ihmisen sukuelimetkään kovin kauniit ole, mutta silti ne kiihottavat. Eiköhän se sopusuhtaisuus olisi kauneinta. Kuitenkin ulkonäköön ja vartalon rakenteeseen emme voi paljoa vaikuttaa. Pienetkin tisut on kivat kunhan pimppa on suloinen ja kiinteä,Se on parempi,kuin vain isot tissit.

Itse tykkään pieni rintaisista naisista Ja rintojen koko ei minun mielestäni tee naista sexkyksi vaan kokonainen oma itsensä tosi pakkaus. Mmmmmm, varmaan homojen mieleen ja tasa-arvo kunniaan. Isot ne täytyy olla. Jos joku mies teille arvon naisille joskus muuta väittää niin se tosiaankin valehtelee tai sit kyseisellä miehellä on fiksaatio rinnattomista, miesmäisistä naisista.

Jos naiset haluaa olla haluttavia niin vaalikaa rintojanne. Hankkikaa vaikka ne implantit. Kuka haluu puristella rintoja jos niitä ei ole? Siinä on sälli joka ei ilmeisesti ole koskaan päässyt muuten tissiin kuin äidillään, pöljä tissit ei ole suuniteltu puristelua varten vaan aivan muuta ajatellen. Rintoja hyväillään ja kosketellaan ei puristella SIKA. Sisäinen kauneus naisessa on kaiken a ja o, ei ne iso tissit.

Ne isot hinkit kun tuppaa ajan myötä roikkumaan navan tasolla kuin täyteen lastattu koululaisreppu, ja ne jos mitkä onsitten helvatan rumat rutjakkeet.

Sitten yksi tosiasia isoista tisseistä, moniko on ajatellut terveydellisten haittojen kannalta asiaa. Kerron esimerkin systerini puolesta, joka sai onekseen avun ongelmaan erinomaisten helsinkiläisten kirurkien toimesta. Systeri elää onellisena ilma ylimääräisiä kipuja ja vaivoja ja on miehensä milestä uskoakseni edelleen erittäin jees eukko.

Sopiva on paras Itse pidän juuri sopivista rinnoista isojen ja pienien välillä. Normaali rinnat on paljon paremmat kuin isot silikonit!! Ei väliä kunhan ne on samankokoiset. Ei mitkään rinnat ole naisilla samankokoiset, yleensä vasen on suurempi.

Kyllä me miehet digataan vaan isoista. Kyllä naisella rinnat täytyy olla ja jos ei luonto ole suonut, niin ainahan voi käydä Tallinnassa laitattamassa tms.

Ei sitä kannata jäädä suremaan liiaksi aikaa. Mitenkäs se parantaa itsetuntoa, jos ei kerran hyväksy itseään? Eiköhän vika ole ennen psykologinen tai sosiaalinen, eikä rintavarustuksessa itsessään. Aika hauskaa on myös se, että monet miehet tykkäävät täällä yleistää miehiä.

Nuo kaikki kulkevat käsikädessä ja eivät poissulje toisiaan. Jos siis tarkastelemme itsetuntoa käsitteenä. Mutta rinnat ovat oltava kunnolliset. Naisella pitää olla kunnon rinnat eli kaiketi sitten ne "isot". Tosin kauneuskirurgilla yhtenään ravaaminen voi kertoa myös heikosta itsetunnosta, tai haluttomuudesta hoitaa ongelman juurta, eli heikkoa itsetuntoa. Henkisesti vahvemmat osaavat päästä eroon syvemmistä ongelmista pinnallisia keinoa karttaen, ja säästävät myös rahaa.

Mun poikakaveri haluais et mulla olis isommat. Oon katellu hintoja ja ei semmonen leikkaus kyl paljoo maksa. Onks kellää kokemusta asiasta? Mulla on laitettu isommiks ja nyt kelpaa näyttäytyä. Pari tonttua makso vaan ja ei mitään haittavaikutuksia.

Paitsi tietty se että kaikki haluu niitä kaiken aikaa kopeloida: Silikoneja pitäisi vaihtaa ja ne tuntuvat pahalta pitkän päälle. Itsetunto hyväksi vaan ja pitkää harkintaa, mielijohteen takia ei kannata. Ne nuoret klopit pitää varmaan isoista joo, hetken seksimielessä. Älkää menkö pilaamaan terveyttä niillä. Normaali ihminen ei tarvitse leikkausta rintoihin! Koripallon kokoiset silikonit, voi pojat, ne kääntää mun pään! Trollihan tää aloitus on, mutta sanotaan nyt kun ei muutakaan puuhaa ole: Silikonit on aivan hanurista, etovan epäluonnolliset.

Pienehköt ja terhakat ennemmin kuin isot, raskaat, roikkuvat tai muoviset silikonipallot. Miks jotkut miehet valitsevat naisen pelkkien rintojen perusteella?? Eikö se oo tärkeintä, et millainen luonne kyseisellä henkilöllä on, ja millaiset elämäntavat.

Rinnat ja takapuoli on vaan kehonosia, kuten esimerkiksi jalat tai korva. Ei ihmistä voi arvioida ulkonäön takia. Katsos kun jos sillä kantturalla on kunnon bosat ja peppu niin sitten kestää kyllä kuulla sen marinoita. Ekaks siis tisut ja peppu ja sit vasta tää luonnepuoli. Pieni vinkki, jos et huomaa kuin rinnoista, että kyseessä on nainen Joskus on ollut kiusallisia hetkiä kun on joutunut näyttelee kiinnostunutta jonku misukan pikku tisuista.

Yritä siinä hieroa olemattomia ja pahinta on ollut kun mimmikin on huomannut tilanteessa että aika epänaisellistahan se pienrintaisuus on. Kyllä isommat tissit on sitä naiseutta. Säkin väität että pidät hänen pienestä munastaan mutta silti ihailet jätti-kikuleista. Pienet, keskikokoiset ja suuret rinnat ovat kauniita. Hetero mies katselee ja koskettelee niitä mielellään. Itse pidän sekä pienistä että isoista rinnoista.

Eri kroppaan ne sopii erilailla, mutta eihän minkään pitäisi rinnoista olla kiinni. Tunnut määrittelevän itseäsi kovin paljon miesten mieltymysten mukaan. Tärkeintä on että sinä itse hyväksyt itsesi ja kehosi. Sinun kelpoisuuttasi ihmisenä ei määrää se minkä näköinen olet tai oletko joidenkin miesten mielestä "seksikäs".

Sinä olet hyvä juuri sellaisena kuin olet. Jos koko ajan katsot itseäsi ulkopuolisen katseen kautta ja määrittelet itsesi sen mukaan mitä oletat näiden ulkonäöstäsi ajattelevan, kadotat itsesi. Ja ajaudut tekemään asioita joita et haluaisi.

Naisen ei tarvitse olla tietyn näköinen, eihän miestenkään tarvitse. Ja toinen asia mikä kannattaa muistaa on se että fiksu mies ei ole niin pakkomielteinen yhden ruumiinosan suhteen että kelpuuttaisi naisen vain jos tällä on aivan tietynlaiset rinnat. Fiksulle miehelle nainen ei ole pelkät tissit ja fiksut miehet näkevät erilaisia rintoja viehättävinä, sekä isoja että pieniä, eivät vain yksiä tietynlaisia. Joillekin miehille rinnat ovat se erityisen viehättävä ja tärkeä ruumiinosa johon kiinnitetään huomiota, toisille taas ei.

Oikeastaan millään juuri koolla näöllä riippuvuudella tai millään näillä ei oo merkitystä,koska kauneus on katsojan silmissä. Klisee, mutta kaikki käy! Eli omalla kohdallani se on oikeasti ihmisestä kiinni. On ollut elämän aikana niin isompi kuin pienempi rintaista kumppaneita ja vielä siltä väliltäkin Ja pätee kaikkeen muihinkin vartalon piirteisiin ja ulottuvuuksiin Mielestäni ei tee isot rinnat naista kauniimmaksi.

Yleensä hyväkuntoisilla naisilla on pienet rinnat. Itseäni ei viehätä naiset joilla on rinnat kuin lehmällä ikään ja luulevat vielä, että mitä enemmän sitä ihraa on sen parempi. Mielestäni naisen kauneus muodostuu kokonaisuudesta, mukaan lukien hyvät käytöstavat, joista joillakin naisihmisillä on kovasti puutetta, niinkuin ehkä vastaavasti myös joillakin miehillä. Ei tää maailma toimi nii et meillä kaikilla olis isot hinkit Suomitoimitus taitaa nauraa kipeänä teille: Jos on asiaa niin soittakaa !

Sinne kuuluu nämä väittelyt eikä tänne. Ei sitten vanhempaa aloitusta löydetty Itse olen nainen ja rohkenen vastata miesten puolesta. Väittäisin että periaatteessa enemmistölle on sitä parempi mitä isommat, tiettyyn rajaan asti. Kun alkaa olla ihan valtavat, niin että roikkuu kunnolla, ei se rintojen koko naisessa enää erityisesti kiihota. Nainen kyllä muuten voi ; Moni mies sanoo että pienet on just hyvät, ja niinhän ne onkin. Mutta isommat on vielä paremmat.

Ylläri pylläri, ei se rintojen koko kuitenkaan ole sitten taas ykkösasia monelle, harvalla meistä on just kaikin puolin täydellinen unelmien kumppani. Sehän olisi suorastaan tylsää. Ja joo-o, poikkeksiakin on, jonkun mielestä naisella ei saa oikeasti olla juuri ollenkaan rintoja ja toinen taas tykkää sellaisista ihan älyttömän valtavista navan alla roikkuvista. Nämä ovat kuitenkin äärimmäisiä poikkeuksia, joille on tullut jokin fiksaatio esim.

Nainen on seksuaalinen luonnollisena ja isot rinnat on törkyää ja jos ne on tehty niin ne naisen saa näyttämättä epäkypsäksi olennoksi vaikka rinnat ovat kuten ovat kunhan ne ovat luonnolliset ne on ihanat mun mielestä.

Vaihtelu se virkistää; joskus isot joskus pienet: Ei pelkät rinnat vaan laihat pienirintaiset naiset ei oo yhtään kiihottavia, hieman pyöreet naiset on niitä seksikkäimpiä: Älkää naiset sitä murehtiko vaikka mies katselis isoja tai pieniä, netistä tai kalentereista, lopulta se kokonaisuus vaan ratkaisee.. Minulla 90G-kokoiset ja vientiä on riittänyt. Useimmat mieheni "rakastaneet" rintojani. Tuolla köllii sängyssä nykyiseni tyytyväisenä, itse hän on niin timmi vartaloltaan että aah Mutta hänenkin mielestään rintani ovat ihanat.

Miten ois kolmen kimppa? Aika pinnallisia ovat ihmiset???? Pienet rinnat hyvä perse sen olla pitää: Ainahan miehet kattoo isoja tissejä mutta ei välttämättä halua nitä omalle naiselle Mulla sama, tykkään pienistä.

Ei niinkään se koko vaan koostumus! Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Ei naisen tarvitse hankkia keinotekoisia silikonirintoja kuin siinä tapauksessa jos itse tahtoo syöpäleikkauksen jälkeen korjauttaa rintansa. Pornolehtien kuvien katselu ja oman naisen vertailu ei ole ollenkaan järjellistä koska se "luomu" on aina parhaan näköistä. Miehenä minä en kaipaa silikonitäytteisiä rintoja kuin tuossa edellämainitussa tapauksessa jos nainen itse on päätynyt tähän korjausratkaisuun.

Ihan naurattaa nämä jutut ollaan tyytyväisiä siihen mitä luoja meille on suonut esim. Koko on makuasia, pääasia, että daami kantaa rintavarustuksensa itse ja ylpeänä.

No minua ei ole koskaan rinnat kiinostaneet en näe niissä mitään sexikästä muu ratkaisee, mutta jos valita pitäisi niin pienet isot mieluimmin ällöttää.

Pienet on minun mieleen vaikka sillä koolla ei ole väliä. Ei rinnat kerro mitä siellä korvien välissä on. Tietenkin, jos on kaksi täysin samanlaisen luontee omaavaa naista ja ainut ero olisi rinnat niin pienempi rintaisen valikoisin. Nykyään kaikilla on D-kuppia isommat. Se on makuasia sanoi musti kun muniaan nuoli. Toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä. Tärkeintä ei ole se mitä miehes ajattelee vaan että sää oot sinut itses kanssa jos sää pidät itsees seksikkäänä; Niin ei siihen suuria rintoja tarvita kyllä pieni rintanenkin on seksikäs..

Kaikki vähän riippuu kuinka se kehonsa kantaa.. Kaikki naiset jolla on isot rinnat sanoo et niskat tulee kipeiks ja rinnat roikkuu ne ei pysy terhakkaina;. Minä en oo sanonut ja minulla on ne 90G-rinnat. Luomut ne parhaimpia on eli ei mitään silikoneja. Minä kiinnitän huomioni ennemminkin pitkiin ja paksuihin nänneihin. Ja mitä pienemmät rinnat, sen upeammin nännit erottuu edukseen.

Tällä suurempi merkitys kuin rintojen koolla Ei Shirley Mansonilla ole suuria rintoja, mutta sanokaa ettei tuo ole seksikästä: Puuteria kilokaupalla naamariin tommoselle rinnattomalle niin ihan ok: Mutta kun tommonen on sitten ilman vaatteita, karu totuus paljastuu. Itse miehenä en katso naisesta noita pintaseikkoja, ei ne lopulta ole rakkautta edes. Ei noilla rinnoilla ole merkitystä toisesta aidosti välitettäessä.

Oletko ajatellut naisena sitä, mitä jos sairastut tai loukkaannut niin, että rintasi menee "rikki", mihin silloin luotat? Siihen mieheen, joka rakastaa rintojasi vai sinua kokonaisuutena ja mahdollisine muutoksinesi, joita tulee vastaan enemmän tai vähemmän?

Useat seksitaudit ovat täysin parannettavissa esimerkiksi antibiooteilla. Ystäväni aviomies on HIV-positiivinen. Se ei määritä hänen elämäänsä, seksielämäänsä, ei oikeastaan yhtään mitään. Hänen täytyy vain saada lääkityksensä ja käydä säännöllisesti tsekkailemassa, että tietyt kehosta mitattavat arvot ovat kohdallaan. Pariskunta on halunnut lapsen.

Sitäkin on tehty perinteisellä menetelmällä kotisängyssä no okei, en ole kysynyt, missä ovat kuksineet. Vaimolle tartunnanestolääkitys ja vauvaa tekemään vaan. Tiesitkö tämän olevan mahdollista? Muistan nettideittipalstalla törmänneeni kysymykseen, deittailisitko ikinä HIV-positiivista. Aika moni oli vastannut, että ei.

Tiesivätkö he vastatessaan mitään yllämainituista? Seksitauteihin tai minusta kammotermi "sukupuolitauteihin", jota kieltäydyn käyttämästä liittyy paljon epätietoa, ennakkoluuloja, uskomuksia, väärää tietoa ja ennen kaikkea stigmoja. Tartunnan saaneet ihmiset — olivatpa suuntautumiseltaan tai sukupuoleltaan mitä vaan — eivät stigman takia uskalla, osaa tai eivät välttämättä voi hakea apua mistään.

Homovastaisuus ja stigma lisäävät riskikäyttäytymistä. Olen kuullut tapauksista, joissa heteromiehet kieltäytyvät käyttämästä kondomia, koska voisivat tulla leimatuiksi homoiksi, koska vain homolla voi olla tarve käyttää kondomia. Mikä viheliäinen noidankehä typerien stigmojen ja tietämättömyyden vuoksi. Kristityt leimataan helposti seksi- ja ehkäisykielteisiksi.

Tiestikö, että Kirkon Ulkomaanapu ja Suomen lähetysseura esimerkiksi tekevät a idsin vastaista työtä? Kun ei ole asiallista tietoa, syntyy uskomuksia ja ennakkoluuloja. On ihmisoikeus saada tietoa seksitaudeista, niiden tarttumisesta, ehkäisystä ja hoidosta.

On ihmisoikeus saada hoitoa ja tulla hyväksytyksi tartunnasta huolimatta. On ihmisoikeus saada elää ilman leimaa otsassa sukupuolensa, seksuaalisen suuntautumisensa, etnisyytensä ja uskontonsa kanssa. Jos tässä vaiheessa vielä mietit, miten pääsin Antti Asplundista kirkon tekemään aidsin vastaiseen työhön, niin Olkaa tyylikkäitä, avarakatseisia ja ihania! En kyllä tiennyt tuosta tartunnanestolääkityksestä ja vaikka asia ei millään tavalla juuri minua kosketakaan, olen uteliaisuuttani aina välillä miettinyt, miten hiv-positiivisen parisuhteessa estetään se, ettei toinen osapuoli saa tartuntaa - ok, kondomilla toki, mutta sen käytön myötä tulee kyllä tiettyjä rajoitteita.

Ja olin kyllä luullut, että ko.

...

H-kuppi mitä mies haluaa homoseksuaaliseen sängyssä

Ja tuosta pepun takia ympärillä pörrääminen ööh. Ei rintojen koko absoluuttisena arvona, vaan se kuinka rintojen koko ja lantion muodot suhtautuvat naisen muuhun vartaloon. Silti isot rinnat tuntuvat keräävän miesten mielenkiinnon, enkä ole huomannut miesten pörräävän naisen ympärillä hyvän pepun takia. Ja toinen asia mikä kannattaa muistaa on se että fiksu mies ei ole niin pakkomielteinen yhden ruumiinosan suhteen että kelpuuttaisi naisen vain jos tällä on aivan tietynlaiset rinnat. Kukaan mies ei ole niitä kehunut en ole vielä ollut suhteessa tai harrastanut seksiämutta tärkeintä on että itse tykkään. Mites tämä mitenkää liittyy palstan aiheeseen, mustasukkasuuteen???????

: H-kuppi mitä mies haluaa homoseksuaaliseen sängyssä

H-kuppi mitä mies haluaa homoseksuaaliseen sängyssä Ei mitkään rinnat ole naisilla samankokoiset, yleensä vasen on suurempi. Mutta yks mikä on varma, että niiden avulla voi selvittää ajatteleeko mies jormallansa Mutta kumitissiset naiset kierrän kaukaa, koska ne kaikki on bimboi: Tai joitakin kuvia vahtaa ja palvoo Kyllä minäkin voin katsoa, vaikka en pidä. Aika passelit mittasuhteet vai mitä??? Eli että tiimalasimuodot löytyy.
AMATÖÖRI HOMO SEKSI PAKSU KALU Redtube download citysauna jyväskylä homo
H-kuppi mitä mies haluaa homoseksuaaliseen sängyssä Tuskimpa todella isoja rintoja palvova mies ottaa naista jolla on pienet rinnat? Mikä niistä tisseistä tekee niin ihmeellisen? Miehissäkin tärkein ominaisuus on järki Jokainen nainen on kaunis sellaisena kuin ovat. Sun tekstistä tuli mieleeni
THAI HIERONTA IMATRA OULU SEX HOMOSEKSUAALISEEN Sukkahousu seksi homoseksuaaliseen thai massage tampere
kesäkuu Meitä kolmea naista sitoo toisiimme sama mies, jonka kanssa meillä kaikilla Mitä Vaaranen tarkoittanee on se, että eronneiden yhteiset lapset Bonustyttöäni haimme äitinsä luota pyöräretkelle ja joimme kupit . Legoland hotellin yöpymisen lähtöhinta on euroa/yö viiden-kuuden sängyn huoneissa. 3. elokuu Kuka haluaa isomunaisen tai isotissisen tyhjäpään Ja mitä tulee kun puhutaan että isot vanhenee rumemmin kuin pienet . Naisellani on kookkaat, D-kuppi, ei roiku. . Niin ja on pystyvä ja jaksava sängyssä,monia orkkujja antava,harva eero.h. pidän isoista ja pienistä rinnoista ja. 1. syyskuu Sitäkin on tehty perinteisellä menetelmällä kotisängyssä (no okei, Jos kulttuurissa suhtaudutaan kielteisesti homoseksuaalisuuteen ja/tai ihmiset – olivatpa suuntautumiseltaan tai sukupuoleltaan mitä vaan tapauksista, joissa heteromiehet kieltäytyvät käyttämästä kondomia, . Haluan kertoa tarinoita.

H-kuppi mitä mies haluaa homoseksuaaliseen sängyssä