Asian ts isot meis homoseksuaaliseen kuvia

Ylpeys olisi siis sitä, että ei kuuliaisesti hyväksy kristillisen organisaation menettelytapoja, olivatpa ne sitten villaisella painamista, vaientamista, hiljaisuutta.

Ylpeys on valitettavasti kristillisissä organisaatioissa synonyymi sille, että ihminen on myötätuntoinen itseään kohtaan ja haluaa itselleen oikeutta. Ylpeydestä varoittaminen on siis toinen keino pysäyttää ihminen, kun hän hakee oikeutta. Toinen keino pysäyttää, on sitten se kaikkien yhteisestä syntisyydestä puhuminen.

Kaipaan eetikko Martti Lindqvistiä, hänen viisauttaan. Mutta onneksi meillä on edelleen hänen kirjansa. Eikä sitäkään edes mainita tuossa 1 Kor. Sari,sanaa homouskaan ei kirjaimellisesti mainita ko syntiluettelossa, siihen johtaa päätelmä muusta sanonnasta. Ja tässä yhteydesä voin kysyä myös, miksi homous herättää suuempia intohimoja kuin v aikkapa muille ihmislle paljon paljon homoutta enemmän kärsimyksiä aiheittama juoppous joka myös on ko syntilettelossa.

Sinun tulkintasi, jota tarjoat ainoana oikeana totuutena ja josta ei saa olla eri mieltä. Ei keskustelunvaraa, ei kysymyksiä, ei epäilyksiä. Asia on näin ja piste. Tästähän meitä konservatiiveja usein moititaan. Joten vähän malttia, jooko. Esitä vain tulkinta, mutta se on vain sinun tulkintasi ja päätelmäsi. Ja täytyy vain kestää se, jos kaikki eivät näe asiaa ihan samoin.

Et varmaan ole oikeasti tätä mieltä? Eräs paljon käyttämäsi esimerkki aborttikeskustelussa on kohta, jossa viholliskansat tulevat ja viiltävät auki raskaana olevat naiset. No, mitä mieltä olet sellaisesta? Sari, enhän m i n ä tuossa tulkitse vaan viittaan Novumiin eli ja minähän juuri vetoan ko sanaan pleonektai, joka sisältää kreikankielisenä siis idean m y ö s ylensyömisestä. Ahneus koskee tietysti kaikkea ahneutta,myös himoa nautinollisten ruokien ahmimiseen ja liikakilot ovat siis synnillisiä jos ne ovat ahneuden tulosta.

Ei ylensyöntiä ole perusteetta varhaiskirkossa perisyntiluetteloon liitetty. Tapa miten replikoin on tietysti tässä kohden sarkastista ja peilaa fundalistista puhetapaa käyttäen soveltuvia raamatunkohtia yhtä kirjaimellisesti. Aborttikeskustelu-viitauksessasi oli kyse siitä, että ko vatsojen aukiviiltely oli Jumalan viholliskansoille delegoima omaan kansaansa kohdistuva rankaisutoimi. Siksi kaavaa ei voida ilman kirkolliskokouksen erillistä päätöstä käyttää esimerkiksi samaa sukupuolta olevien liittojen siunaamiseen.

Johtopäätöksenä voidaan todeta, että 1. Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa avioliittoon vihkimisestä määrätään kirkkojärjestyksessä ja kirkkokäsikirjassa. Papin vihkiessä kirkolliseen avioliittoon hänen velvollisuutenaan on toimittaa vihkiminen näiden määräysten mukaan.

Tämä koskee myös avioliittoon siunaamista. En ota kantaa pappien suorittamien samaa sukupuolta olevien vihkimisten lailliseen statukseen, koska siitä ei ole epäselvyyttä. Täsmennän vain että kyseessä ei ole kirkollinen toimitus, vaikka se näennäisesti sitä olisikin. Paavali kirjoittaa toisessa kirjeessään korinttolaisille, luvussa 3: Tämmöinen luottamus meillä on Kristuksen kautta Jumalaan; 5.

Sateenkaariliittoja siunaavien pappien määrä lisääntyy kaiken aikaa, Jumalan kiitos. Parin vuosikymmenen päästä ihmetellään, miten kummassa uskovaisia homoja ja lesboja ei aikanaan voitu siunata kirkossa.

Tiedät varmaan kuitenkin hyvin, että Jumala ei niitä silti siunaa, vaikka mitkä temput tehtäisiin. Se on miehen ja naisen liitto, ainoa hyvä ja oikea. Muuhun ei ole luvattu yhtään siunausta. Samuel puhuu nyt ihan höpöjä. Toisekseen, ei ole sinun asiasi päättää, mitä Jumala tekee tai ei tee. Tosiaan, se onkin niin, että ne asettuvat Hänen paikalle, jotka siunaavat mitä ei pidä.

Kovin tuntuu olevan Kettunen varma Jumalan tekemisistä ja tekemättä jättämisistä. Taitaa olla itse ukko ylijumala, joka on tulllut valeasussa lukemaan lakia Telluksella tallaaville. Mutta avioliitto on miehen ja naisen välinen. Ja siinäkään kaikista tärkein asia ei ole se siunauksen saaminen, vaan avioliitto ilmentää Jumalan luomistyötä, ja on annettu erityiseksi tehtäväksi miehelle ja naiselle. Ilmeisesti kaiken vuoropuhelun yleisohje on se, että jos toisen kommentin voi tulkita väärin, tulkitse se väärin ja muistuta kovaan ääneen kuinka väärässä toinen on.

Näin saadaan rakentava keskustelu aikaiseksi. Näsäviisastelu onkin näiden uskonnollisten keskustelupalstojen suola. Sen ei ollut tarkoitus olla mitään näsäviisastelua, ei myöskään tahallista tai tahatontakaan väärinymmärrystä. Vaan pelkästään yritys tarkentaa mikä ero on ihmisen oli sitten homo, lesbo tai hetero siunaamisella ja kristillisellä avioliitolla.

Koska avioliitossa ei ole kyse siitä. Ei ole kyse siitäkään että kaikki eivät pääse siunattaviksi haluamansa ihmisen kanssa. Kyse on avioliiton käsitteestä. Sen siällöstä ja merkityksestä kristillisessä kontekstissa.

TÄSTÄ voi esittää eriävän mielipiteen, mutta ei valittaa siitä että homoja ja lesboja ei siunata. Kyllä se nyt on valitettavasti niin päin, että Jusu ja minä tästä asiasta jotakin tiedämme, sitä et tiedä, etkä edes halua. Mutta kun kyse ei ole siitä. Mutta avioliitto on Jumalan asettama liittomuoto, jonka siunaus vain sinetöi. Siunaus ei ole siinä se varsinainen juttu eikä ydin.

Joten hänellä ei ole eikä voi olla käsitystä siitä mitä kristillinen avioliitto on. Sinä saat siunauksen, niinkuin kuka tahansa. Jos haluat tästä esittää eriävän näkemyksen, ole hyvä. Mutta älä väitä ettei kyse ole siitä ettei sinua voitaisi siunata.

Jos vaaditaan siunausta papilta, kirkolta tai Jumalalta, sillä perusteella että rakastetaan, se tarkoittaa oman rakkauden ja rakkaussuhteen nostamista pääosaan. Jumalan luomistyö ei ole enää tärkein, eikä ihminen sen osa ja sen toteuttaja.

Tällöin koko asia on kääntynyt nurinpäin. Ihminen on Jumalan palvelija, ei toisinpäin. Olen elänyt kristillisessä avioliitossa vaimoni kanssa toistakymmentä vuotta, joten kyllä minä tiedän, mitä kristillinen avioliitto tarkoittaa. Sinusta en ole ihan varma. Enpä voi sinulle muuta sanoa kuin samaa mitä Juhallekin. Sinun jumalankuvaasi en halua kumartaa, mutta sen oikean Jumalan edessä — joka on luonut myös seksuaalivähemmistöihin kuuluvat ihmiset omaksi kuvakseen — kumarran kyllä.

Toivon hartaasti, että sinäkin löytäisit rakkauden omaan elämääsi. Silloin toisten ihmisten rakkauden näkeminen ei viillä niin pahasti. Koko tuo kommenttisi ilmentää näkemystäsi, että Rakkaus, jonka on löytänyt on se tärkein asia. Se onkin tärkeää, mutta se ei ole peruste vaatia avioliiton käsitettä muutettavaksi. Rakkaus ei ole jotain minkä perusteella voidaan esittää vaatimuksia! Se ei mene niin. Heterosuhteissakaan se ei mene niin. Se on täysin minä-keskeinen näkökulma asiaan.

Kristillinen avioliitto on jotain mitä ihmiset asetetaan toteuttamaan. Ei sitä, että ihmiset löytävät rakkauden ja sen perusteella päättävät mitä avioliitto on, heidän kohdallaan ja ylipäätään. Ei siis ole kyse siitä onko minulla rakkautta tai onko sinulla. Rakkaudesta ei pidä tehdä palvonnan kohdetta, ei uskontoa, eikä avioliiton määritelmää. Eikä sen perusteella esitetä vaatimuksia siunauksesta ja kirkkohäistä. Miehen ja naisen välinen liitto on erityinen ja sellaisena se pysyy.

Siinä on syvä erityislaatuinen sisältö, jota mies ja nainen erilaisina osapuolina ilmentävät. Et ole edes esittänyt vaihtoehtoista näkemystä siitä mitä kristillinen avioliitto on. Mikä antaa ymmärtää, että sinulle oma rakkautesi ja rakkaussuhteesi on yhtä kuin kristillinen avioliitto. Korjaa jos olen väärässä. Et ilmeisesti ymmärrä, minkälainen Jumalan suuri lahja rakkaudellinen avioliitto on. Minä en osaa sitä sanoin enkä rautalangoin vääntää, eikä minun tarvitsekaan.

En alennu saivarteluun kanssasi. Seija, nyt menet sivuun aiheesta. Ryhdyt voivottelemaan minun kohtaloani, sen sijaan että keskustelisit siitä mikä tässä on keskustelun aiheena.

Kaikenlainen rakkaus on Jumalan lahja. Meidän tulee rakastaa kaikkia, vieraita, ystäviä, omaa perhettä. Ei ole kyse siitä että en tietäisi tai ymmärtäisi mitä rakkaus on ja miksi se on tärkeää. Ja kyllä sinä tämän tiedät, vai mitä? Avioliitossa kuuluu olla rakkautta. Mutta Rakkaus, isollakaan alkukirjaimella ei ole yhtä kuin avioliitto. Mutta sinä näet vain sen oman Rakkautesi, ja sen perusteella sinun pitäisi mielestäsi saada Siunaus.

Ja tämä on yhtä kuin Avioliitto. Mutta se ei mene niin. Avioliitto olemuksellisesti osana Jumalan luomaa järjestystä on ensin, asetettuna sellaiseksi kuin se on tarkoitettu. Jumalan rakkaus meitä lapsiaan kohtaan ilmenee monenlaisissa asioissa. Me näemme Hänen siunauksensa erilaisissa asioissa. En tunnista kirjoituksistasi sitä Jumalaa, jonka kohtaan Raamattua lukiessani.

Avioliittokäsityksesi ei minusta ole kovin kristillinen vaan jollakin tapaa suorituskeskeinen. Emme me seksuaalivähemmistöihin kuuluvat kristityt — ainkaan ne, jouta itse olen pitkän elämäni aikana tavannut — suinkaan ajattele kuten sinä kuvailet.

Että kun on rakkaus ja avioliitto niin nyt pitäisi sitten saada siunauskin. Jumalan siunaus on ollut elämässämme kaiken aikaa, suuren siunauksen osoitus on rakastavan puolison löytyminen.

Se, että Suomen ev. Tilanne tulee kyllä muuttumaan. Toinen ääripää on joka tapauksessa se, että me omien tunteidemme ja toiveidemme pohjalta määritämme asiat mieleiseksemme. Tai että meidän tunteemme määrää sen, ja sen ketkä saavat kutsua suhdettaan avioliitoksi. Tässä olemme eri linjoilla, ilmeisestikin. Ystävää tulee rakastaa, sisaruksia tulee rakastaa, vanhempien lapsia, lasten vanhempia. Kaikki ovat omanlaisiaan tehtäviä, joita meidän tulee toteuttaa Jumalan avulla, ja omalla tavallamme.

Jumalan hyvän tarkoituksen mukaisesti. Mielestäni ei yhtään mitään. Ilmeisesti tarkoitamme sillä kin eri asioita. Ymmärsin tuosta, että sinusta avioliiton siunaus tarkoittaa hyvää ja onnellista yhteiselämää, Jumalan hyviä lahjoja ym. Minä en tässä yhteydessä näe siunausta siten. Liitolle voidaan toivoa ja toivottaa kaikkea hyvää.

Ja sen puolesta rukoilla. Mutta sen voi tehdä kuka tahansa, ja osapuolet itsekin. Itse näen, että avioliittoon siunaaminen on matkalle varustamista. Siinä merkityksessä, että siihen sisältyy erityistä haastetta ja kilvoittelua. Liittyen juurikin siihen, että mies ja nainen erilaisina tekevät suhteesta paitsi erityisiä haasteita sisältävän, kun se merkitsee tutkimusmatkaa itselle vieraan sukupuolen maailmaan, ja siihen, että juuri tästä nousee se erityinen rikkaus mikä miehen ja naisen välisessä suhteessa on.

Siksi avioliitto siunataan erityisellä siunauksella. Se ei ole vain yleistä hyvän toivottamista ja onnellisuuden ja sopuisan yhteiselämän toivomista. Avioliiton siunaamisella on erityinen sisältö.

Ja sen riisuminen tästä sisällöstä tekisi siitä vain yleisen siunauksen toivottamisen. Siis se ei olisi enää sama. Myös koululaisia varustetaan matkalle siunauksen kera. Se merkitsee kaiken hyvän toivomista, mutta ei pelkästään sitä.

Erilaisia projekteja voidaan siunata, jolloin siinä on erityinen sisältö projektin päämäärän toteutumisen kannalta. Avioliiton siunaamisen muuttaminen yleisluontoiseksi hyvän toivomiseksi tarkoittaa sitä, että se oikeastaan lakkaa olemasta sitä mitä se on ollut.

Samoin kuin avioliitto itsessäänkin. Seija, vielä… Minusta vaikuttaa kuin pitäisit itsestäänselvänä, että kaikki tietävät että sinun ja puolisosi ja kaikkien homo- ja lesboparien PITÄISI saada siunaus, mutta se halutaan kieltää ihan pelkästä ilkeydestä ja kiusaamisen halusta.

Voisitko sinä ymmärtää, että jotkut näkevät avioliiton kuten minä sen näen? Eivätkä vain harvat, vaan hyvin monet. Eikä kyse ole tahallisesta kiusaamisesta, vaan avioliittokäsityksestä, joka ei kerta kaikkiaan voi taipua siihen että se voisi olla saman sukupuolen välinen ja säilyä silti muuttumattomana. En lähde sadatta kertaa kanssasi leikkimään tuota sinulle niin rakasta polyamorialeikkiä. Jos et lue toisten vastauksia, niin ei voi mitään. Minulla on muutakin ajankulua, joten en ehdi toistella sinulle vuodesta toiseen lauseita, joita et ymmärrä.

Koeta sinäkin hankkia muuta elämää. Sitten kuitenkin tulin siihen johtopäätöksen, että Sari on kristitty. Joten hänellä ei ole eikä voi olla käsitystä älykkäästä keskustelusta. Sari esiintyy tällä palstalla kyllä kovasti kristittynä, mutta esim. Olen ilahtunut, kuinka paljon helpommaksi tämä Sarin lanseeraama keskustelutyyli asiat tekee. Ei tarvitse kun ottaa toisen vakaumus puheeksi ja vetää siitä haluamansa johtopäätökset.

Sinulla on hauskat jutut. Siis hengen palvelijoita ovat ne, jotka tahtovat siunata homoliittoja ja kirjaimen palvelijoita ovat ne, jotka vastustavat sitä? Kovin monimutkaisekis ei sinun oppiasi ainakaan voi kutsua. Nämä kirkkohurskaat tuntuvat aina tietävän mitä mieltä Jumala on mistäkin asiasta. On se hyvä että tällaisia sanansaattajia on taivaan ja maan välillä.

Kyllä nyt olisi jonkun aika pyytää anteeksi! Missä on hävyn tunto, kysyn vaan. On tutkittu pikkutarkasti Isoa Kirjaa oikein porukalla piispojen ja pappien kesken ja tehty se työajalla! Tuhrattu aikaa, noukittu tarkoitushakuisesti, salatulla motiivilla, Kirjan epäolennaisuuksia, irrotettu joku Kirjan sananLASKU asiayhteydestä ja tilanteesta. Näistä mitättömistä pikkuasioista on sitten väsätty lista, joka olevinaan on neutraali, mutta oikeasti syyttävä.

Miten paljon tuohonkin on hukattu kirkon verorahoja sadan vuoden aikana! Ja sen sijaan että olisivat tuon listansa pitäneet omassa piirissään, ovatkin levitelleet sitä lääkäreille, psykiatreille, psykologeille, opettajille, sairaanhoitajille, diakonissoille, diakoneille, teologian opiskelijoille, kansanedustajille, juristeille — ja tehneet näin Suomessa viimeiset sata vuotta.

Ikävää on ollut sekin, että luvun jumaluusopin professoreiden pojista tuli luvun psykiatreja, jotka toivat maahan ortodoksisen psykoanalyysin sairausmalleineen. Mutta, ei monikaan meistä istu siellä, missä pilkkaajat istuvat, siis kansankirkon puolella!

Henki on sanassa läsnä alusta alkaen eikä Hengen ja sanan vaikutusta voi erottaa toisistaan. Näissä kysymyksissä ei välttämättä tarvitse vedota Raamattuun. Usein moititaan uskontoamme ikäänkuin se olisi ainut syy vastustaa homoutta. Tämä ei pidä ollenkaan paikkansa, sillä vielä parempi syytoksien kohde olisi luonto itse. Luontoa on vain hankala vastustaa tai vetää oikeuteen. Muutama esimerkki siitä että luonto itse ei kannata tasa-arvoa tässä asiassa: Miksi ihmeessä siis ihmiset syyttävät kirkkoa ja Raamattua siitä jos homoutta ei hyväksytä, koska syyhän on selvästi ihmisluonnossa.

Raamattuhan ainoastaan tukee sitä mitä ihmiset yleensä tuntevat. Ts tämäkin on luonnon aiheuttamaa, eli se on epäreilua homoille. Ja kyllähän totuus on erilaiset sukupuolielimet ovat tarkoitetut toisiaan varten ja ovat kuin luotuja sopivaksi tosilleen. Kaikki muu on sen korviketta. Jälleen luonto ei ole reilu homoille. Gallupin mukaan suomalaisten enemmistö ajattelee myös näin. Kokemukseni mukaan valtaosaa ihmisistä ei kenenkään seksuaalisuus jaksa loputtomasti kiinnostaa ja työnantajani valmistelee parhaillaan osallistumista yrityksenä kesän Helsinki-pride tapahtumaan.

Mitä tulee sukupuolielimiin, voit olla aivan huoletta. Testattu on ja toimii. Veikkaan, että suurin osa tämän palstan keskustelijoista on sen verran sivistynyttä, että kirjoituksesi eivät välttämättä ole eduksi agendallesi.

Listaan sisältyy myös seksuaalinen suuntautuminen. Rehtorin toiminnassa on kieltämättä selkeitä syrjintäelementtejä, hän jatkaa. Tutkimusten mukaan kahdeksan prosenttia miehistä ja kuusi prosenttia naisista ilmoittaa tulleensa työelämässä syrjityksi seksuaalisen suuntautumisen perusteella. Seksuaalinen tasavertaisuus Seta ry: Esimerkiksi homovihamielinen ilmapiiri on tyypillistä ja syy sille, miksi omasta homoseksuaalisuudesta ei ole mahdollista kertoa. Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta.

Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9—23 ja viikonloppuisin kello 8— Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda! Älä yritä muuttaa aihetta.

Tilaa TS Asiakaspalvelu Mediamyynti. Lue näköislehteä Lähetä uutiskuva Lähetä uutisvinkki. Kotimaa Turun Sanomat 2. Väärää reagointia vähemmistöihin - Homoseksuaalisuus näyttäytyy tässä taas yksityisasiana, josta tulee vaieta.

Mainos Teksti jatkuu alla. Aloita keskustelu tästä jutusta.

. kesäkuu Porno tähti iso tissit pic Alaston, pillu Pohjois Savo Ohut milf kuvia rajusti alastonsuomi lieto thai hieronta. isosisko suihkussa isot kullit panee toista homoa kypsä nainen seksi alastonkuva homoseksuaalit naturistit youtube otto afrikkalainen mies karvainen nainen isot tissit reisi kumisaappaat jalassa. Valtava tit: Nainen ja mies sängyssä thai hieronta turussa. järjestä homoseksuaalinen moninaisuuteen kuuluu vähemmän paikkoja, olet, voit nauttii puhuu. Mistä ja miksi miehet haluavat vanhempia Isot Rinnat Kuvat Treffi Iskuri Nuori mies, lyhyt hiusmalli pyöreät kasvot · Ilmaiset suomi seksivideot shemale picture. huhtikuu Sex i silkeborg mødetelefon tdc org latex shemale seksi ilmoitukset Nrt nussimis tarinoita hyvännäköinen mies porncam sex gina suomiporno hieronta kemi treffit. isot rinnat seksi pillu sexworks ilmaista isot tissit miten saada nainen sexwork thai porn ihana pillu thaihieronta turku oma kuva pillu thai.

: Asian ts isot meis homoseksuaaliseen kuvia

Aikuisviihde homo videot seksiseuraa vantaa Mutta avioliitto on Jumalan asettama liittomuoto, jonka siunaus vain sinetöi. Mielestäni ei yhtään mitään. Mainos Teksti jatkuu alla. Tai että meidän tunteemme määrää sen, ja sen ketkä saavat kutsua suhdettaan avioliitoksi. On tutkittu pikkutarkasti Isoa Kirjaa oikein porukalla piispojen ja pappien kesken ja tehty se työajalla! Listaan sisältyy myös seksuaalinen suuntautuminen. Tutkimusten mukaan kahdeksan prosenttia miehistä ja kuusi prosenttia naisista ilmoittaa tulleensa työelämässä syrjityksi seksuaalisen suuntautumisen perusteella.
Asian ts isot meis homoseksuaaliseen kuvia Eroottinen hypnoosi homo rehevä mies
SUOMI ALASTON MIES ORGASMI HOMOSEKSUAALISEEN Sari,sanaa homouskaan ei kirjaimellisesti mainita ko syntiluettelossa, siihen johtaa päätelmä muusta sanonnasta. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia. Se on täysin minä-keskeinen näkökulma asiaan. Näistä 38 avioliittoa solmittiin kirkollisin menoin, vaikka luterilainen kirkko virallisesti kieltää pappejaan vihkimästä samaa sukupuolta olevia, sillä se on vastoin kirkon virallista opetusta. Toivoisin, että koulu ei paisuttele asiaa liikaa, sillä se olisi haitallista, ministeri jatkaa.
Porno tuubi thai hieronta lammi homoseksuaaliseen Hieronta pasila gay omat alastonkuvat
Asian ts isot meis homoseksuaaliseen kuvia Mutta avioliitto on miehen ja naisen välinen. Olen ilahtunut, kuinka paljon helpommaksi tämä Sarin lanseeraama keskustelutyyli asiat tekee. Silloin toisten ihmisten rakkauden näkeminen ei viillä niin pahasti. Jos vaaditaan siunausta papilta, kirkolta tai Jumalalta, sillä perusteella että rakastetaan, se tarkoittaa oman rakkauden ja rakkaussuhteen nostamista pääosaan. Edesmennyt kunnioitettu ja todella laajasti sivistynyt arkkipiispa Mikko Juva oli tiukka hoseksuaalien vastustaja ja sitä myöten tuki homoseksuaaleja syrjivää asennetta, kunnes hänelle selvisi, että hänen oma tyttärensä oli kuului seksuaaliseen vähemmistöön. Mutta Rakkaus, isollakaan alkukirjaimella ei ole yhtä kuin avioliitto. Tästähän on kyse tässä vuoden Petri Paavolan kirjoittamassa tekstissä.

Homo sexi video seksiseuraa naiselle

Seksi meis seksi gay rovaniemi