Annen kalu aviomies kalua gay

Jossain vaiheessa on pakko myöntää kumpaa oikeesti halua oli bi tai gay niin pakko päättää pillu vai muna? Siinä vaiheessa saattaa olla lapsia pieni katras ja onnellinen vaimo joka luulee elävänsä unelmiensa liitossa ja sinä mietit olisiko se naapurin Pertin muna parempi vaihtoehto. Ja naapurin Pertti odottaa kärsivällisesti vastausta saako sinun munaasi vai jatkatko normaalia perhe-elämää. Minusta tuntuu muutenkin että homot eivät osaa sitoutua samalla tavalla kuin heterosuhteessa osapuolet.

Joillekin on tärkeää vain se seksuaalinen tyydytys. Irtosuhteita ja seksiä joka ilta? Miehillä on himot erilaiset kuin naisilla. Miessuhteissa ehkä seksi nouseekin siis turhan isoksi pointiksi.

Terveisin tänään muutaman vuoden suhteensa päättänyt, loukkaantunut homo joka ei saanut kuin seksiä. Ei siinä tunnu juuri muulla olevan väliä kuhan saa kassit tyhjäksi. Toinen syy luonnollisesti on että qruiserissakin on vain "nättejä poikia" kuvan kanssa ja fotottomilla tileillä ei ole koskaan minkäänlaista kuvausta.

Mä olen jo oppinut kiertämään nätit pojat kaukaa kun ei sieltä mitään vastakaikua saa. Ja tavallisia perusmiehiä ei löydy kirveelläkään. Vali vali itku ja parku: Mut näin se menee. Mikä siinä nyt sitten on niin vitun väärin omaltakohdaltani puhun bi seksuaalisuudesta Tuo oli aika lailla stereotypiaa, jossa toki voi olla tosipohjaakin.

Kannattaa kuitenkin muistaa että nämä 'seksin perässä olevat' homot näkyvät huomattavasti paremmin kuin ne muut, heihin kiinnittää enemmän huomiota. Olen täysin samaa mieltä tästä: Jos on siis vähän erilainen nuori, hjaluaakin mieluummin rakkautta kuin pelkkää seksiä, voi olla ihan fiksuakin suunnata katseet johonkin muualle kuin teinihomojen kännibileisiin.

Vähän vanhemmalla voi jo olla vähän erilainen perspektiivi asiaan ja haluaa jotain muutakin kuin seksiä, ja tällöin on ihan fiksu valinta ottaa se vanhempi rakastava mies kuin se nuorempi seksinvonkaaja.

Eli mielestäni ikä ei ole mikään ratkaiseva tekijä mihinkään, vaan tuo yllämainittu suhteen luonne, onko tärkeintä seksi, tunteet vai mikä. Toisaalta jokainen tyylillään, meitä mahtuu tähän maailmaan niin monenlaisia että ei pitäisi liikaa tuomita toisten valintoja. Loppujen lopuksi, jos kokee jonkin elämäntyylin itselleen sopivaksi, niin mikäs minä olen siihen puuttumaan. Jokainen suhde on erilainen ja eri ihmisille sopii eri asiat.

Annetaan kaikkien kukkien kukkia Ne ovat jumalauta menneet meille. Anne soitti ja sanoi menneensä Pekan kanssa kävelylle ja ostamaan Pekalle röökiä. Tajusin heti, minne Anne oli menossa. Asuimme samassa taloyhtiössä pari taloa edempänä. Menin perään ja sisään parvekkeen ovesta, jonka olin jättänyt auki. Kuulin heidän olevan makuuhuoneessa. Menin sukkasillani lähelle ovea ja kuulin äänestä, kun Anne lutkutti Pekan kyrpää.

Pekalta tuli säännöllisiä älähdyksiä kurkusta. Sänkymme tuttu narina sai pääni räjähtämään kiimasta ja raivosta. Nyt olin aito mustis, täytyi myöntää. Kyrpäni seisoi aivan pystyssä ja kaivoin sen esiin ja runkkasin hitain liikkein. Pekan kiihottava perse nousi ja laski ja Pekka köyri Annea levällään olevien jalkojen välissä. Kullini oli aivan limainen ja kuuma.

Ajattelin, kuinka häpyhuulet kiipesivät kuin orava Pekan suuren kyrvän ympärillä. Pillusta tuleva lima laittoi paksun, sykkivän kullin kiiltämään.

Annen ihana pillu pyöri eri suuntiin ja kulli tuli ulos muljahtaen reiän jäädessä auki. Kuulin kuinka Pekka laukeasi Annen kuumaan pilluun ja hiivin kulli kädessä pihalle. Runkkasin kyrpääni nopeasti pitkin vedoin ja nopein tikkauksin ja ruiskutin atomipommifiiliksillä spermat nurmikolle. Tungin seisovan kyrpäni housuihin ja häippäisin takaisin bileisiin.

Isäntä komensi meitä saunaan sieltä pois tullessaan. Lähdin vittuuntuneena alas löylyyn — josko se helpottaisi oloa. Vaikka olinkin vapaamielinen, niin en ollut ennen kokenut Annen valehtelevan päin naamaa. Hiplasin lauteilla kulliani ja se oli upean turvoksissa, iso kiiltävä terska, joka vielä aneli runkkaamista. Hieroin hellästi kullini päätä ja spermaa tuli tipallinen kuin tilauksesta, jota hieroin terskaani kauttaaltaan. Pekka repäisi saunan oven auki. Huomasikohan hän puolikovan kullini ja hiplaamiseni, ajattelin.

Nostin jalkani lauteelle nojaten kuumaan seinään. Halusin testata, kiinnostiko Pekkaa myös kiimainen kyrpä. Pekka vilkuili kulliani vähän väliä, heitti löylyä ja oli aika rauhaton. Annoin kullini rauhassa kovettua ja huomasin Pekan roikkuvan kullin myös turpoavan antaen elonmerkkejä.

Esinahka kiristyi terskan ympärillä sen turvotessa ja liikkui taaksepäin kiihottavasti. Pekan kulli alkoi pikkuhiljaa näyttää kunnolla kiihottumisen merkkejä.

Se vaappui jo ylös ja alas. Suihkussa oli yksi paikka ja menin sinne Pekan perässä. Otin saippuaa pesusieneen ja aloin pestä Pekkaa kysymättä.

Halusin saada hänet kiihottumaan äärimmilleen. Hieroin ensin hartioita sienellä ja sitten perään hellästi kädelläni. Laskeuduin kohti pakaroita ja hyväilin niitä pelkillä käsillä. Tartuin Pekan seisovaan kulliin ja runkkasin sitä hellästi. Vedin esinahan taakse kireälle lisäten painetta kullissa. Polvistuin ja otin sen suuhuni. Sykkivät suonet miehekkään kyrvän varressa tuntuivat suussani täydelliseltä. Mielessäni oli kiihottaa Pekka äärimmilleen ja nussia Pekan perse riekaleiksi kostoksi Annen panemisesta.

Liukastin Pekan persettä saippualla. Jatkoin sinnikkäästi perseen hyväilyä sormellani ja se alkoi aueta, niin että nussin keskisormella sitä ottaen samalla suihin ja kunnolla.

Menin Pekan taakse ja työnsin kiiltävän, saippuaisen kyrpäni hellästi Pekan perseeseen ja pysäytin sen, kun olin lähes pohjassa. Pekka ynisi ja hänen kullinsa löystyi ja siitä roikkui kiimalimaa.

Aloitin rauhallisen nussimisen ja runkkasin samalla Pekkaa. Kovensin tahtia ja hetken päästä nussiminen oli maksimissaan. Pekkaa kiljui kuin viimeistä päivää. Ajattelin maksaa potut pottuina. Persereikä oli aivan auki, kun otin kullini sieltä ajoittain kokonaan ulos.

.. Jos sitä harrastetaan niin siihen pitäisi liittyä rakkautta ja rakkaus on merkki sitoutumisesta. Kaivoin kullini esiin ja huomasin sen olevan aivan limainen. Olo oli jo vieras. Miehillä on himot erilaiset kuin naisilla. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Annen kalu aviomies kalua gay

Lisätietoja merkkiä jäljellä. Halusin testata, kiinnostiko Pekkaa myös kiimainen kyrpä. Vaikka olinkin vapaamielinen, niin en ollut ennen kokenut Annen valehtelevan päin naamaa. Nussin vielä hetken ja polvistuin Pekan eteen ja imin hänen seisovaa, kyhmyistä sauvaansa ajatellen, kuinka se oli liukunut Annen pillussa edestakaisin ja laskenut spermansa sinne, ja sitä kuinka Pekka oli ihaillut sperman valumista vaimoni pillusta. Irtosuhteita ja seksiä joka ilta?

Seksikäs mies spermat homo peppuun