Alastomat suomalaiset julkkikset seksisivuja gay

alastomat suomalaiset julkkikset seksisivuja gay

..

Kiva tietää etten ole ainoa "tälläinen". Hienosti vedetty yhteen, vaikka tietysti jää hivenen mietityttämään, miksi se pitää taas kerran tarkasti määritellä ja erotella? No, itseä ainakin helpotti se, että löysin käsitteen sille mikä olen. Olin kauan niin, etten määritellyt itseäni, se ihan okei, mutta jotenkin tuo selkeyttää itseäni hirveästi varsinkin silloin kun kysytään.

Oli hienoa saada tietää, että tämäkin on itseasiassa seksuaalisen suuntautumisen linja. Minua toisinaan "mollattu" sen takia mitä olen ja itseni kannalta vielä vaikeammaksi puolustautua teki se etten itsekkään tiennyt. Että olisin jotenkin epäterve kun minua ei hetkauta kuolata jotain julkkista jota kaikki kuolaavat. Nyt voin nakata takaisin, sanoa että olen Pan-seksuaali, ja se on ihan tutkittu, määritelty ja todettu ja että se on ihan normaalia.

En tunne olevani Bi. Bi-seksuaalin ja Panin ero on minusta siinä, että Bi voi esim. Olla suhteessa miehen kanssa, mutta samaan aikaan haluta naista seksuaalisesti ja jopa harrastaa seksiä naisen kanssa ilman tunnesidettä. Jos olen suhteessa, minulle ei kelpaa kukaan muu, koska eihän seksi ole sama asia jokun toisen kanssa.

En kykene harrastamaan seksiä ilman tunnesidettä. Välillä mietin ihan tosissaan olevani jotenkin "epänormaali" kun miettii miten seksi esitetään yhteiskunnassa ja vielä se miten suurin osa ihmisistä siitä puhuu. En kuitenkaan suostunut tinkimään periaatteistani, vaan aioin pysyä uskollisena itselleni. Olkoon sitten niin että olen täysin kajahtanut. Kieltämättä tuntuu omituiselta, että tässä nykyaikana pitää kovasti määritellä ulkopuolisille, miten seksuaalisuutensa kokee, onhan tuo Pan-seksuaali perin omituinenkin nimikin.

Uskoakseni monet oikeasti kokevat niin, että vain vahva tunneside toista kohtaan mahdollistaa seksuaalisen vedon toista kohtaan ja jos sitä ei ole, niin sitä seksuaalista vetoa ei tunne eikä siten toista kohtaan tunne tarpeeksi muutenkaan että olisi mitään ajatustakaan seksin suuntaan, eikä koe suhdetta mahdolliseksi sekin on totta, miten seksi asiat esitetään nykyaikana, kuin pyrkien ohittamaan sen, mikä sen tarkoitus oikeasti on, kuten hyvin totesit.

Muuta eroa siis yleisesti ottaen ei ole kuin se että sukupuoli ei ole miltään muotoa määräävä tekijä. Ei sitten kaikenmaailman Hunksit, stripparit, kuvat, videot, mikään! Täytyy tuntea ja rakastua kunnolla että ajattelisi seksiä toisen ihmisen kanssa. Ei meillä ole aikaa 4. Mä alan samantien näkemään punaista!

En tiedä miten muilla mutta mä oon kykenemätön kimppoihin ja ylipäätään rakastamaan kahta samaan aikaan! Eikä seksiä pysty harrastamaan ilman rakkauden tunnetta..

Kuulostaa aika paljon demiseksuaalilta. Kun ovikello soi kuulin jo rapusta kirkkaana helisevän pojanäänen. Avasin oven ja tulijat pyrähtivät sisään. Poika oli todella houkuttelevan näköinen ja tihkui erotiikkaa. Hänellä oli kauniit prinssi rohkean hiukset ja pehmeät pyöreät posket ja hän hymyili minulle ujosti kun tervehdimme. Pojalla oli yllään T-paita ja lyhyet shortsit.

Pyysin hänet polvelleni istumaan ja hyväilin ihania pehmeitä ja sileitä reisiä. Hän katsoi minua rohkeasti silmiin ja kuin yhteisestä sopimuksesta kasvomme lähestyivät ja sitten suutelimme. Se oli hurmaava suudelma. Työnsin käteni paidan alle ja hyväilin nännejä jotka kovettuivat nopeasti. Otin sitten hänen paitansa pois ja siirryin imemään nippeleitä. Jaakko oli silläaikaa levittänyt paksun ja pehmeän päiväpeitteeni lattialle ja hän riisuitui parhaillaan.

Kokeilin shortsien päältä pojan kalleuksia ja totesin että hänellä oli jo täysi seisokki päällä. Kuiskasin että nyt riisutaan housut. Hän suoriutui nopeasti shortseistaan ja pikkuhousuistaan.

Riisuin itsekin ja katselin samalla tuota viettelystä. Kuinka onnellinen hän olikaan saadessaan nauttia homouden ihanuudesta jo noin nuorena. Hän oli viettänyt kai koko kesän uimahousuissa sillä strategiset paikat hohtivat valkoisena ja kiihottavina. Karvoitus oli vielä untuvaa mutta ruskeissa käsivarsissa hehkuivat himmeinä vaaleat ihokarvat.

Seisoimme vastakkain, vedin hänet lähelleni ja suutelimme taas. Pienet kädet tarttuivat kyrpääni, hän katsoi yllättyneenä sitä ja sitten kysyvästi minua. Rauhoittelin häntä kuiskaamalla että olisin kiltti ja varovainen. Päätin aloittaa rakastelun pyllynnuolemisella ja painoin pojan polvilleen lattialle Jaakko oli jo kouluttanut häntä ja poika asetti kyynärpäät lattialle nostaen hyvinmuodostuneen takamuksensa ylös.

Tartuin kourillani pakaroihin ja levitin pekaloillani pyllynreiän esille. Kuinka herttaisen pieni se olikaan. Kun aloitin nuolemisen poika hengähti syvään ja äänteli sitten suloisesti.

En saanut tungettua kieltäni sisään vaikka yritin raottaa pyllynreikää peukaloillani. Jaakko oli tuonut voidepukin esille ja päätin siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Kastoin sormeni voiteeseen ja työnsin sen hitaasti tuohon ihanaan ruusunnuppuun. Pojan ääntely vaihtui voihkinnaksi. Hän oli todella tiukka ja pyllynreikä eli kiihoittavast sormeni ympärillä. Ihmettelin oliko Jaakko sittenkään korkannut poikaa. Ajan mittaan puristus hellitti ja kun vedin sormeni hitaasti ulos sain hetken ihailla aukinaista pikku anusta.

Voitelin sitten kaluni joka seisoi kuin viimeistä päivää. Poika tiesi että kohta tulisi kyrpää ja muistutti minua että ei liian kovasti. Rauhoittelin ja lupasin olla varovainen. Jaakkokin oli nyt polvillaan pojan vieressä ja puheli rauhoittavasti. Hänellä oli pyyheliina esillä. Koskettelin varovasti pyllynrakoa kyrvälläni. Poika pyöritteli pyllyään ja inisi peloissaan. Sitten Jaakko antoi pyyheliinan kulman pojan hampaitten väliin ja minä ryhdyin tosi toimiin.

Sain käyttää aika paljon voimaa että sain ison kyrpäni sisälle tuohon umpukkapyllyyn. Kun olin ohittanut sulkijalihaksen päätin pysähtyä toistaiseksi siihen. Kaunis nuori poika äänteli kimeästi sylissäni. Kipu ja nautinto, alistaminen ja alistuminen, olimme kaikki yhtä. Vedin pojan rintaani vasten ja aloin tehdä varovaisia naimaliikkeitä. Poika alkoi äännellä liikkeitteni tahdissa.

Nyt oli Jaakolla hetkensä. Hän nousi jaloilleen, otti pyyheliinan pois ja kosketteli pojan kasvoja kyrvällään. Sain katsella läheltä kuinka pikku kätöset talttuivat kyrpään ja taivuttivat tuota jäykkää kalua alas.

Kerkeä punainen kieli nuoli halukkaasti kalun herkkiä paikkoja. Sitten otettiin suihin, tätä Jaakko ja poika olivat kyllä harrastaneet ennenkin, niin hyvin se kävi heiltä. Jaakko oli hyvin kiihoittuneessa tilassa ja melko pian näin kun hänen kyrpänsä alkoi nytkähdellä. Hän laski koko lastin tuohon suloiseen suuhun ja tarjosi sitten pyyheliinaa johon poika valutti sperman.

RUSKEAA VUOTOA SEKSIÄ KUOPIO HOMO

ILMAINEN SEKSIDEITTI GAY VANTAA GYM CLUB

Alastomat suomalaiset julkkikset seksisivuja gay

Kipu ja nautinto, alistaminen ja alistuminen, olimme kaikki yhtä. Olin kuullut toisilta ringin jäseniltä että Jaakko vietteli itseään nuorempia poikia ja että hän oli tuonut joskus niitä homotreffeihin. Kiva tietää etten ole ainoa "tälläinen". Kun erektio vähitellen pehmeni, erkanin ja nostin pojan vuoteelle. Se on halua olla yhtä ihmisen kanssa kaikilla tasoilla.