Aikuisten treffit kypsää homoseksuaaliseen naista

aikuisten treffit kypsää homoseksuaaliseen naista

Edellisen viestin kursivointi meni pilalle. Vain ensimmäinen kappale oli lainaus Henryltä. Mielenkiintoinen länsimainen yhteisö, jossa on erittäin voimakkaasti miehiä suosiva sukupuolijakauma, on USA: Nuoret miehet kuolevat nuorina tai ovat lusimassa. The Economistissa oli äskettäin asiasta kirjoitus:. Jutussa kiinnitetään huomiota avioliittojen määrän romahtamiseen mustien keskuudessa. Kun vapailla miehillä on valinnanvaraa, he eivät sitoudu yhteen naiseen.

Asian toinen puoli, joka jää jutussa varsinaisesti käsittelemättä, on naisten hypergamiataipumuksen vastaava vaikutus. Sopii epäillä, että seksiä ei tipu kaikille miehille tuollaisessakaan yhteisössä.

Vielä jokunen vuosi sitten olin itse sellainen retku joka vei mukavien ja kunnollisten miesten naiset. Tolkutonta on se, että näistä asioista ei juurikaan voi puhua. Yksinäisten naisten ongelmia nostetaan enemmän framille ja niitä pidetään ongelmina, yksinäisten miesten taas ei niinkään. On pidetty jopa ongelmallisena jos mies ei esim. Sitä ei käsitellä niinkään valinnanvapauden ja periaatteiden piiriin kuuluvana ilmiönä, vaan miehestä tulee jollain tavalla "paha" jos hän sanoo että lapset ovat este.

Se on muuten jännää miten "hyvä seksi" määritellään aina naisnäkökulmasta. Siihen kuuluu "läheisyyttä, hellyyttä" ym. Miehen ja naisen kokemus seksuaalisesta nautinnosta on aivan eri planeetalta jo fysiologisten eroavaisuuksienkin johdosta.

Parasta seksiä miehelle tarjoaa mahdollisimman hyväkroppainen nainen, hellyyksistä ja muusta viis. Voin kokemuksesta kertoa että nautinnon intensiivisyys korreloi suoraan naisen ulkonäköön. Miehen tärkein sukupuolielin on silmät jos näin ei olisi, naiseteivät olisi esim.

Se miksi asiaa ei voida myöntää ja se on niin suuri tabu on se surullinen tosiseikka että tämä on maailman epädemokraattisin asia: Tällaisilla naisilla on siis mieletön valttikortti käytössään ja etulyöntiasema parinvalinnassa muihin naisiin nähden.

Te ette tiedä siitä mitään. Minusta puolestaan on ihan tolkutonta ajatella toista sukupuolta tässä tapauksessa naista kuin karjana tai massana josta pohditaan miten sitä riittäisi toisen sukupuolen yksilöiden seksuaalisten tarpeiden tyydyttämiseksi.

Haluan avautua ja kertoa omista elämänmittaisista kokemuksistani Suurena Rakastajana lyhytmäärittely tekniikalla, jos sopii. Jep naiset on sit raakoja, on ne Huh!

Mut tehkää hyvä Offeri niin myyn sen! Ilmeet on sanoinkuvaavan monenlaisia Kateellisia, onnellisia, pettyneitä vaikka mitä. Kyllä monet naiset pitävät ajoittain myös suoraviivaisesta coituksesta ilman hellyyttä ja muuta läpinää.

Loistavaa, ulkonäkökeskeiset miehet ja naiset voivat ihan hyvin muodostaa pareja keskenään. Siihen väliin tavallisilla, ajattelevilla ihmisillä tuskin on haluakaan.

Tunnen muuan kaverin jolla luottotiedot pyllyllään, alkoholistin poikanen, ulkonäössä ei järin kehumista mutta naisia riittää joka sormelle. Tyyppi on niin helkatin hyvä puhumaan. Puhuu muorit pökerryksiin, nämä uskoo mitä vaan.

Mitä se meistä naisista kertoo Pohjoismaisten tutkimusten mukaan Suomessa elää prosentuaalisesti suurin määrä homoseksuaaleja miehiä ja että suomalaisten homofobinen käyttäytyminenkin voidaan tulkita taipumukseksi homoseksuaalisuuteen ja sen kieltämisyrityksiin. Suomessa tuo luku on kuitenkin korkeampi. Monien suomalaisten miesten suhde naisiin on vaikea siksi että he todellisuudessa haluaisivat suhdetta toiseen mieheen mutta homofobisessa ympäristössä tai pienellä paikkakunnalla he yrittävät sopeutua ympäristön vaatimuksiin ja epäonnistuvat.

Monissa Uuden Suomen kirjoittajissakin nämä homoseksuaaliset taipumukset tulevat vahvasti esille vaikka ne piiloitetaankin homofobiaksi. Kävin lukemassa edellä olevan Timo Anttilan kirjoittelua Kai Keskumäen kanssa edellisessä kirjoituksessaan ja uskallan väittää, että Timon olevan rakastunut Kaihin alitajuisella tasolla ehkä vain Kain kuvan perusteella.

Kun menee taaksepäin Timon aiempaan kirjoitukseen sen huomaa pyörivän vain ja ainoastaan Kai Keskumäen ympärillä.

Huomaan myös Timon ehdottavan face-to-face tapaamista Kaille. Samanlainen rakkaustarina Timolla on sitten taas tänään Pekka "Pietu" Sivosen kanssa jolle hän on tänään omistanut blogi-kirjoituksensa.

Varsinaista asiaa Timolla ei siis ole mutta jatkuvasti puhtaasti tunneperäisiä kirjoituksia toisista miehistä ja heidän tavoistaan ajatella ja toimia.

Timo kutsuu Pietu Herra Äksäksi eli salaperäinen Mr. X joka teki häneen lähtemättömän vaikutuksen Oulussa ja jota Timo selvästikin salaisesti ihaili miehekkäänä aitona humalassa olevana perussuomalaisena joka ei kumartanut ketään. Eivätkö nämä Timo Anttilan kirjoitukset ole aivan selviä flirttailuita muille miehille joiden huomiota hän kaipaa. Pohjimmiltaan voisi puhua homoseksuaalisesta teerinpelistä netissä miesten kesken.

Entä jos homoseksuaalejen miesten määrä nousee Suomessa prosenttiin? Näinhän on jo käynyt joidenkin naisten mielestä ja he siksi haluavat lisätä ulkomaalaisten tummaveristen ja afrikkalaisten miesten maahanmuuttoa Suomeen seksuaalisten tarpeittensa tyydyttämiseksi.

Seksin puute - ongelma vai epäongelma? Jos naiset pihtaavat jossain yhteiskunnassa luonnollisena seurauksena on homoseksuaalisuuden kasvu.

Jos suomalaismiesten homoseksuaalisuus on korkein Pohjoismaissessa tilastossa niin se kertoo suomalaisnaisten olevan pihtareita. Tämä voi johtaa yhteiskunnallisiin ongelmiin kuten syntyvyyden laskuun ja tarpeeseen hankkia ulkomailta viriileitä maahanmuuttajamiehiä tyydyttämään yhteiskunnalliset tarpeet. Kuten kirjoitit aiemmassa blogissasi, kaikilla kirjoittajilla ei ole tarvetta tulla tunnetuiksi julkisuudessa. Muuten hyvä kirjoitus, mutta unohdit suuren väestönosan eli homoseksuaalit keskittyen vain heteroiden ongelmiin.

Kaikki miehet ovat ulkonäkökeskeisiä, sitä on vain naisten ilmeisesti mahdotonta tajuta. Taas tuputat sitä naisten näkemystä parinmuodostuksen "oikeista preferensseistä" tuolla "ulkonäkökeskeisyyden" käsitteelläsi. Ulkonäkökeskeisyys vaan on miehillä pajon hallitsevampi piirre parinvalinnassa kuin naisilla.

Ikävää ehkä mutta tämä on fakta. Luuletko että miehet pystyvät esimerkiksi kontrolloimaan kiihottuneisuuttaan ja erektiotaan päättämällä että "nyt minua panettaa mukava ihminen koska se on poliittisesti korrektia". Kylläpä nykyihmiset ovat todellakin vieraantuneet seksistä ja omasta ruumiillisuudestaan, huh huh! Näinhän se menee, että ensin katsotaan kuori ja mikäli se miellyttää niin otetaan sisuskin.

Mutta sinun kirjoituksestasi saa sellaisen käsityksen, että muulla kuin kuorella ei olekaan mitään väliä. Näinhän se varmaan yhdenillan suhteissa onkin mutta siinä vaiheessa kun puhutaan "parin muodostuksesta" niin luulisi muullakin olevan jokin merkitys kuin pelkällä ulkonäöllä.

Kiinassa seksin puute on suuri ongelma, koska siellä on tyttösikiöiden abortoinnin takia huikea miesylijäämä nuoremmissa ikäluokissa. Arabimaissa puute on taas siitä syystä, että rikkailla on monta muijaa ja köyhillä ei yhtään, eikä ole pubeja, joista napata yhden yön kiertopalkinto.

Kyllähän se tosiasia on, että reppananainen saa halutessaan, mutta reppanmiehellä onkin sitten jo vähän vaikeampaa. Mitä näistä kiistelemään, kaikkihan tämän tietää. Kyllä moni mieskin pitää jotain tasorajaa ja pärjää vaikka vähän vähemmällä seksillä, varsinkin kun tulee pikkaisen ikää niin ei jaksa vouhottaa sen naisen perässä kuin mielipuoli. Itsellä oli niin kamalia yhdenillan juttuja, että kyllä sitä niiden jälkeen vähän mietti mitä tässä oikein touhuaa, meinaan hävetti aamulla sen verran pahasti.

Pitää jaksaa nähdä vaivaa sen naisen eteen niin saa myös vähän parempaa, ehkäpä ei niin usein, mutta kyllä laatu voittaa määrän mielestäni aina. Tarkoittanet että "Näin ei sano ainaostaan postmodernit tieteelliset tutkimukset ja Seta vaan myös ViNa. En tarkoita että pelkällä ulkonäöllä on väliä parinmuodostuksessa vaan totean että sillä on isompi merkitys kuin yleensä myönnetään ja erityisesti miesten parinvalintapreferenssien kohdalla. Miehen ja naisen yhteisolo on tietysti muutakin kuin seksiä.

Kuitenkin jos parisuhteesta eristetään pelkkä seksi ja tarkastellaan ainoastaan sitä, silloin ikävä kyllä huomioni ovat tosia: Tietysti ne miehet jotka eivät saa tällaista naista selittävät sitten asiat parhain päin Tosia-asiassa me kaikki olemme homoseksuaaleja. Siksi joka kolmas arabimies elää homoseksuaalisesti. Arabikulttuurissa homoja eivät kuitenkaan ole ne omasta mielestään ne jotka panevat vaan ainoastaan ne joita pannaan.

Mutta ainiin, naisiahan on nykyään niin vähän seksinpuutteesta kärsiville miehille, että ei riitä enää rumiakaan. Kauneus on kuitenkin aina onneksi katsojan silmässä. Kaikille ei välttämättä uppoa perinteisesti hyvännäköisenä pidetty nainen. Eroottisuus ei kaikille tarkoita kiinteitä tissejä tai takamusta. Välillä kun sitä touhua katselee baarissa niin joku voisi ottaa videolle ja näyttää aamulla niin ei varmasti ihmettele sen jälkeen miksi ei oikein naiset innostuneet.

Voisin melkein lyödä vetoa, että jos olet kaikinpuolin mukava ja hyväkäytöksinen ihminen, etkä 5 promillen humalassa niin mahdollisuutesi saada naista moninkertaistuvat.

Anni, olet ihan oikeassa. Kyllä miehen sekä naisen pitää olla sen verran terveesti "narsisti" että ulkonäöstään huolehtii. Välillä ihmetyttää ihmiset jotka antavat itsensä täysin "plösähtää". Noh, se on vähän temperamentti ja metabolismikysymyskin joten ei aleta miksikään terveysnatseiksi täällä ; Olennaisinta olisi ehkä saada kitkettyä jotenkin naisten kasvamisprosessista kaikki se kehittyneeksi väitetyn ihmislajin sivistynyttä hauskanpitoa estävä turha nunnatraumatisointi.

Meidän liike-energian ja kenties lämpösäteilynkin tämänhetkisten lähteiden taas on syytä hankkiutua nopeasti eroon kaikista rajoittavista uskomuksista. Sanot että "eroottisuus ei kaikille tarkoita kiinteitä tissejä tai takamusta". Tämä on totta mutta niin suurelle enemmistölle miehistä sillä on merkitystä että sitä voi pitää merkittävänä tekijänä tarkasteltaessa parinmuodostusta sekä yhteiskuntatieteellisessä että biologisessa mielessä. Ilmiötä ei siis voi ohittaa jos on vakavissaan kiinnostunut esimerkiksi parinmuodostuksen mekanismeista.

Tarkoitukseni ei ole olla vittumainen, tunnen vaan aitoa surua siitä että ei uskalleta ns. Miksi naisen saa siis itkemään arvostelemalla tämän ulkonäköä ennemminkin kuin luonnetta? Eikö ulkonäön pitäisi olla pelkkää "kuorta" ja täten täysin mitätön asia "oikeiden arvojen" kannalta? Ikävä kyllä näin ei vielä ainakaan ole Mitäs olette mieltä laillisista bordelleista, olisiko siinä ratkaisu. Kuitenkin maailmassa on niitä naisia mitkä pitävät seksiä samana asiana, kuin moni muu pitää hampaiden pesua ja näkevät tässä hyvän keinon ansaita fyrkkaa.

Omasta mielestäni on enemmänkin miestä halventavaa joutua maksamaan seksistä: Tuntuisi aika luonnottomalta mutta toisaalta voisi ehkä päästä kokasemaan sen näköistä naista mihin ei olisi muualla ikinä mahdollisuutta. Onneksi ei ole tarvetta, vaikea kysymys. Miesten seksinpuute ei ole yhteiskunnallinen ongelma ainakaan Suomessa, koska se ei manifestoidu väkivaltana tai muuna erityisen näkyvänä ilmiönä.

Ilman kumppania jäävät kyyhöttävät yksin kotona tai tekevät pitkää työpäivää riehumisen sijaan. Tilanne on toinen monessa muslimimaassa, joiden väestörakenne on vääristynyt ja joissa yleinen tekemisen puute aiheuttaa jatkuvaa levottomuutta.

Itse panostan kaiken aikani työhön, enkä ole oikeastaan edes vuosiin jaksanut miettiä, miksen menesty pariutumismarkkinoilla. Sen sijaan työelämässä minulla menee ihan mukavasti, ja usko omaan menestykseen on kova. En siltikään oikein ymmärrä Hännikäisen kaltaisia miehiä, jotka nolaavat itsensä puutevalituksellaan.

Seksittömyys ei välttämättä ole edes oma vika, vaan osoitus siitä, ettei kykyne vastaamaan markkinoiden kysyntään. Jos nyt sattuu saamaan paskat kortit jakajalta, onko se oma vika? Ei mies voi vaikuttaa siihen, minkälaista seuraa nainen kaipaa. Empiirisissä tutkimuksissa olen havainnut, ettei minulla ja monella muulla ole sellaisia ominaisuuksia, joilla menestystä olisi odotettavissa. Ei ihminen voi muuttaa persoonallisuuttaan tai kasvattaa markkina-arvoaan rajattomasti. Siksi kannattaakin keskittyä niihin asioihin, joihin voi oikeasti vaikuttaa itsesäälissä kieriskelyn sijaan.

Ei minulla ainakaan ole mitenkään huono itseluottamus, enkä jaksa menettää elämänhaluani sen takia, että en mahdu jonkun toisen asettamiin pariutumiskriteereihin. Suomessa muuten edes korkea koulutus ja kohtuullinen ansiotaso ei takaa yhtään mitään.

Omasta tuttavapiiristä löytyy useita korkeasti koulutettuja, lähinnä uraansa keskittyviä miehiä, joilla ei niin sanotusti käy flaksi. Olet ehkä oikeassa Inex, omakin suhtautumiseni kertonee siitä, että aika ei vielä kypsä. Roomalainen stoalainen filosofikeisari Marcus Aureliuskin sanoi mietelmissään että seksi on vain kiihkotila, laukeaminen ja liman purkautuminen ja kaikki tähtää vain lajin lisääntymiseen. Nähdäkseni paras ratkaisu olisi kulttuurinmuutos jossa naiset ovat vähintään yhtä rohkeita tekemään aloitteen.

Jos homoilla on elämänsä aikana selkeästi eniten seksikumppaneita, lesboilla selvästi vähiten ja heteroilla siinä välissä, niin se jo kertoo miesten naisten erilaisesta sekin tarpeesta. Tähän miesten seksin puutteen ilmiöön tarttumiselle oikea reitti on ehkä kuitenkin lääketiede.

Se on kieltä jota suurin osa ihmisistä ymmärtää ja joka on myös "pyhä" asia eikä pelkästään "luusereiden ruikuttamista". Ainahan puhutaan seksin positiivisista terveysvaikutuksista. Haluaisinkin tietää mitä mahdollisia fysiologisia- ja terveysvaikutuksia seksin puutteella voi olla? Älkää siis te miehet tulko neuvomaan "oikeasta hyvästä seksistä" naista.

Lähtökohtaisesti naiset ja miehet tuntevat seksistä erilailla. Yksilökohtaisesti eroja on varmaan enemmän. Eri asia on sitten harrastaako seksiä itsekkäästi vain omaa nautintoaan ajatellen vai haluaako ottaa kumppanin huomioon. Eri ihmisille kauneus on erilainen käsite. Mutta yhtä kaikki, siis kauneudella pärjää. Samoin voisin sanoa, että varakkailla tai kuuluisilla miehillä on samanlainen etulyöntiasema naisten iskemisen suhteen. Olen kertonut tämän aiemminkin, kuinka tuttavani mies sanoi eräillä illallisilla,"että nainen on väärässä paikassa, jos ei ole keittiössä hellan ääressä tai menossa makuuhuoneeseen".

Vastasin, että "mies on väärässä paikassa ellei ole johtajan pöydän ääressä tai menossa pankkiin". Olisi mukava jos naiset joutuisivat edes kerran elämässään kokemaan mitä miehetkin, kun tekevät aloitteita ja pokailevat naista, voisi se kohtelukin monilla muuttua vähän miehiäkin ymmärtäväksi ja se nenä pystyssä touhukin vähän laantua.

Miehet ovat jo niin tottuneet näihin naisten pakkeihin ja mitä omituisempaan käytökseen, kun mies nyt kehtaa edes lähestyä. Ja jos joku nyt niin hölmö on, että kuvittelee omissa harhoissaan saavansa Kournikovan näköisiä naisia niin ihan ensimmäisenä kannatta käydä kallonkutistajalla. Tokihan jotkut miehet niin onnekaita ovat, että saavat naisen kuin naisen, mutta mitäpä sitä sen enempää miettimään. Tietysti ne miehet jotka eivät saa tällaista naista selittävät sitten asiat parhain päin… ".

Niin tosiaan selittelyähän on valitettavasti molemmilla sukupuolilla. Selittäväthän monet naisetkin miehilleen, että "ei sillä koolla oikeasti ole väliä Tästäkin pitäisi nostaa kissa pöydälle. Pienellä pippelillä ei tee kerrassaan mitään ja sekin pitäisi uskaltaa sanoa ihan suoraan. Ai me lähdimme tälle linjalle, itse asiassa me voisimme miesten peniksen mittaamisen oheen ottaa naisten emättimen väljyysmittaukset, niin mekin pääsisimme naureskelemaan naisille näissä merkeissä.

Nollaa voi kertoa kuinka paljon tahansa, se ei siitä kasva piirun vertaa. Mukava, hyväkäytöksinen mies on tasan yhtä kiinnostava, kuin hikinen sukka. Itsevarma, aggressiivinen alfamies on se, mikä naisia kiinnostaa.

On toki totta, että naisilla saattaa olla monta hyväkäytöksistä nössömiestä ystävänä, mutta seksuaalisessa mielessä kiinnostuminen näihin yksilöihin on marginaalista. Miesten maailma on aivan totaalisen erilainen.

Urosyksilö on aina suorittaja ja se uhrattavissa oleva puolisko. Mistään tasa-arvosta on turha puhua, sillä nainen on aina oletusarvoisesti ylempänä markkina-arvoltaan. Luonto säätelee niin, että heikoille miehille ts. Hyödytöntähän tämä ei ole, vaan sen tarkoitus on vahvistaa alfojen asemaa parisuhdemarkkinoilla vertailukohteena. Luonto on armoton, mutta lajille kehitys on mahdollinen vain äärimmäisissä olosuhteissa. Mikä siinä biologiassa on - etenkin naisille - niin vaikeaa myöntää?

Ihminen on eläin, joka osaa ajatella, mutta elää silti - poikkeuksetta - viettiensä varassa. Kommentit miehen luontaisesta taipumuksesta homoseksuaalisuuteen ovat niin absurdeja, ettei niitä kannata edes kommentoida.

Biologia vie, yksilöt vikisevät. Mitenkä me vasta tässä vaiheessa muka lähdimme tälle linjalle? Emmekös me lähteneet tälle linjalle jo paljon aiemmin? Hyvin ennalta-arvattavaa myös tuo viittauksesi naisen emättimen kokoon. Itse satun tuntemaan näitä miehiä mitkä eivät saa ikinä kännissä naista, mutta selvinpäin onnistuu tai pienessä hiprakassa paljon paremmin. Nainen haluaa itseään sekä älyllisesti, että fyysisesti vahvemman miehen. Nainen haluaa itsevarman miehen josta huokuu turvallisuus ja se, että hän pystyy puolustamaan naista tilanteessa kuin tilanteessa sekä sanoillaan, että fyysisesti.

Miehen tulee olla turvallinen mutta otteissaan tarpeeksi raju ja sopivasti aggressiivinen. Miehen tulee olla yhtä aikaa hellä ja jämäkkä. Miehen tulee olla älykäs, nokkela mutta silti ymmärtää olevansa tasavertainen naisen kanssa. Miehen pitää pitää huolta naisesta myös taloudellisesti. VeliSynkkä Ei kyllä luulis et se olis isomunasten miesten ongelma mutta ompahan pukannu kuiteskii, että tiiän mistä puhun!

Myös esim vihreiden Pentti Linkola on ajanut aika samaa linjaa ilotaloja terveyskeskusten yhteyteen:. Hännikäinen ehdottaa, että naisille säädettäisiin asevelvollisuuden kaltainen pakollinen seksipalvelus valtion ylläpitämissä ilotaloissa. Kun tuota netin tarjontaa tarkastelee, minulle tulee kyllä vaikutelma, että kaiken kokoisille ja muotoisille naisille löytyy kyllä palvojansa.

Sen sijaan plösöjä ukkoja vähissä vaatteissa löytyy lähinnä huumorisivuilta, joten kyllä naiset ovat selvästi krantumpia näissä asioissa.

Yhdysvaltalainen kansanviisaus käskee juoksemaan karkuun ja kovaa, jos joku ilmestyy paikalla ilmoittaen olevansa hallituksen asialla ja tulleensa auttamaan. Tästä syystä toivon, että miesten seksinpuute ei nouse poliittiseksi ratkaistavaksi ongelmaksi. Kauhukuvissani p-poliittinen ministerivaliokunta päätyy kuitenkin esittämään jotakin katastrofiratkaisua johon sisältyy kielto, haittavero tai Stokkanvessapakko. Jos karkea talouselämän termi sallitaan näinkin herkällä inhimillisen kanssakäymisen osa-alueella, kyseessä on sittenkin volyymibisnes.

Eräs, nyttemmin jo tuonilmaisiin siirtynyt tuttava, lähti aina sen ajan tullessa kylän jompaan kumpaan baariin. Kävi suoralla kysymyksellä systemaattisesti, ekshaustiivisesti, mutta kohteliaasti läpi kaikki naispuoliset asiakkaat, saaden tosin useasti juomat naamalleen, mutta harvemmin hän sieltä tyhjin käsin lähti.

Jos suotuisan lopputuloksen todennäköisyys on luojan armosta pieni, täytyy toiminnan volyymi pitää suurena. Kyllä minä ainakin myönnän itselleni että en tule sosioekonomisen statukseni takia ikinä saamaan ns.

Maailma on kova paikka. Saara Pasanen toi rehellisesti nykysuomen naisten yleisen mielipiteen esiin. Jos te kaikki miehet nyt vaan oisitte tällaisia niin jo lohkeis pesää aina. Ei suoranaisesti, mutta miesten oikeuksien ajamisella olisi positiivinen vaikutus asiaan.

Nimittäin, koska nainen haluaa itseään parempistatuksisen miehen niin nykytilanne, jossa verovaroista, joista leijonanosan maksavat miehet, tuetaan sinkkuäitiyttä ja toisaalta erotilanteissa jätetään miesten oikeudet huomiotta on johtanut siihen, että naisten status on parantunut merkittävästi verrattuna miehiin. Lisäksi ovat vielä huomioon, että koulujärjestelmä on rakennettu tyttöjä varten, jolloin jatkuvasti suurempi osa pojista syrjäytyy, sekä miesvaltaisten alojen suurempi työttömyys, jotka entisestään pahentavat tilannetta.

Tämän vuoksi sitten, koska miehillä on yhä vähemmän mahdollisuuksia perinteiseen, rakentavaan statuksen paranteluun, niin voittajia ovat ne alfamiehet, jotka rakentavat statustaan nyrkein. Siksi, jos miesten tasa-arvo-ongelmiin puututaan, johtaa tämä miesten keskimääräisen statuksen kasvuun, jolloin useampi nainen alkaisi pitää useampaa miestä puoleensavetävänä.

Valitettavan epätasa-arvoista on tietysti se, että naiset eivät niin sitä seksiä taida tarvita niin usein kuin miehet, joten hieman vähemmän laadukkaillakin fyysisillä ominaisuuksilla on aina pariutumisseuraa saatavilla. Miesten tietysti pitäisi toimia reippaasti ja jättää nainen, jos tällä ei ole miestä tyydyttävää laitteistoa käytettävissään.

Asiaan tietysti löytyy sivistyneitä kiertoilmaisujakin, "olemme kasvaneet erilleen" tms. Tämähän on hyvin kätevää, en ole yhtään hämmästynyt jos nainen ottaa avosylin vastaan kaiken tämän hyvän, kysymys kuuluukin miksi me olemme niin herrasmiehiä, että annamme kaiken tuosta noin vaan.

D suosittelen itsekin blogistille tämän kommenttini poistamista. Suo anteeksi mutta tämä on mielestäni erittäin yksinkertaista semipsykologista hömpän pömppää. Jopa näistä huippunaaraista ihmiset ovat eri mieltä, kuka pitää Anna Kournikovaa hyvännäköisenä, kuka Kate Winsletiä kuka Marilyn Monroeta. Kauneus todella on katsojan silmässä. Miten ihmeessä suurin osa ihmisistä on pariutunut mikäli näitä huippuyksilöitä on vain muutamia?

Ovatko loput vain tyytyneet huonompaan? Että miehenkin pitäisi kiihottaa naista. Joku piti saada, fiilis oli sellainen". Loput todellakin ovat joutuneet tyytymään "huonompaan". Jokainen poika koulussa olisi halunnut sen luokan kauneimman tytön. Ne jotka eivät sitä saa, keksivät valinnalleen erilaisia pehmeitä selityksiä "sukulaissieluisuudesta" tms.

Naisten pitäisi nimenomaan tietää mitä tuosta "huonompaan tyytymisestä" seuraa sillä hehän tekevät leijonanosan avioeroaloitteista Asia todellakin on näin.

Se ei kuitenkaan tarkoita, että rakastunut mies vaihtaisi partnerinsa huippunaaraaseen, vaikkakin kävisi tätä mielellään huitaisemassa. Rakkauden huumassa partneri saattaa tuntua maailman parhaalta, mutta järjellä ajatellen mies aina tietää, että paremmankin näköisiä naisia on, mutta hän ei vaan sellaiseen yltänyt.

Kyllä mies voi olla hyvin onnellinen suhteessa vaikka tiedostaa parempien naaraiden olemassaolon. Suomessa naiset kyllä uskaltavat tehdä aloitteita jos kohteena on julkisuuden henkilö ja ennen kaikkea taloudellisesti menestyvä mies.

Eräs syy naisten aloitekyvyttömyyteen saattaa olla myös pelko huoraksi leimautumisesta. Näin ollen puheet miesten puhumattomuudesta ovat naurettavia, koska sosiaalisesti ulospäin suuntautuneet asiakkaat baareissa tai ravintoloissa koostuvat po. Yhteiskunta missä naimaikäisiä miehiä on huomattavast naisia enemmän on hyödyllistä vain silloin, kun tämä käy sotaa toista, vierasta yhteiskuntaa vastaan.

Muulloin siitä tulee rasite, joka ilmenee mm. Muistaakseni Suomessa vuotiaiden joukossa, miehiä olisi naisia enemmän yli 36 Huomattavasti enemmän mitä Talvisodassa sai surmansa. Vielä huonommaksi asian tekee sen, että vanhemmat miehet naivat nuorempia naisia enemmän, kuin vanhemmat naiset nuorempia miehiä ja turvapaikanhakijat uutiskuvien perusteella koostuvat po.

Mikäli tilanne jatkuu saman suuntaisena ei tarvitse pelätä väkivallan tai rasismin vähenemistä. Tällä logiikalla miesten pitäisi tehdä leijonanosa avioeroaloitteista. Hehän ovat tyytyneet huonompaan ja tietävät sen jo suhteeseen ryhtyessään. Miksi miehet tyytyvät huonompaan? Miten sellainen suhde voisi onnistua? Eihän nuorikko-parka välttämättä todellakaan tiedä, että ylkä ei ole tosissaan puhuessaan "sukulaissielusuudesta" tai muusta mukavasta. Miesten ei pidä tyytytyä huonompaan - aina voi olla poikamiehenä ja poimia elämän puusta vain sen kauniimmat hedelmät rahaa tietysti siihenkin sitten täytyy käyttää.

Pari avaavaa tutkimusta asian tiimoilta ja näitä tutkimuksia siis riittäisi vaikka kuinka paljon:. Amerikkalaisprofessoreiden mukaan naiset harrastavat seksiä enemmän käytännön syistä kuin intohimon vieminä:. Sitä vastoin suurin osa naisista ei pidä suurinta osaa miehistä yhtään seksikkäänä, kirjailija-professoreiden yhteenveto aiheesta kuuluu. Jopa 84 prosenttia naisista myönsi harrastavansa seksiä, jotta rauha kodissa säilyisi tai vastineeksi kotitöistä.

Kirjoitin aiheeseen liittyen mm. Työmarkkinat ja parisuhdemarkkinat muistuttavat toisiaan. Sekä työmarkkinoilla että parisuhdemarkkinoilla valta on sillä osapuolella, johon kohdistuu enemmän kysyntää.

Toisin sanoen, yleensä valta on työnantajilla ja naisilla. Tarkastellaan aluksi seuraavaa tilannetta: Kummassa tilanteessa olisit mieluummin töitä hakiessasi? Vastaus on tietenkin b, koska silloin sinulla on suurempi valta päättää niistä ehdoista, joita työnantajien on sinulle tarjottava sinut töihin saadakseen. Lisäksi, sinulla on mahdollisuus valita parhaiten sinulle sopiva työpaikka. Naiset ovat nettideittimarkkinoilla tuossa työnantajan asemaa vastaavassa asemassa.

He tietävät, että monella tavismiehellä on tavisnainen ja moni tusinamaisteri on koulutustaan vastaavassa työssä. Ongelma heidän kannaltaan on kuitenkin markkinatilanteessa, jossa tavismiehiä ja tusinamaistereita on liikaa kysyntään nähden. Tusinamaisteri tietää, että vaikka hän periaatteessa olisi pätevä johonkin koulutustaan vastaavaan työhön, niin löytyy kymmeniä yhtä päteviä maistereita hakemaan samaa virkaa. Siitä joukosta on vaikea erottua edukseen ja huonolla tuurilla koulutusta vastaavaa työpaikkaa ei vai löydy yrittämisestä huolimatta.

Jos tavismies ei saa tasoaan vastaavaa naista tai tusinamaisteri koulutustaan vastaavaa työtä, niin mitä sitten? Eräs vaihtoehto on laskea rimaa.

Ei enää pyritäkään omalle tasolle, vaan tyydytään siihen, mitä satutaan saamaan. Se ei ole optimaalinen vaihtoehto, mutta usein kuitenkin paras tarjolla olevista vaihtoehdoista. Tusinamaisterilla on rahat lopussa ja hänen on vain hyväksyttävä osa-aikatyö, joka ei vastaa hänen koulutustaan, josta hän ei pidä ja jossa hän ei luultavasti tule pitkään olemaan.

Samankaltainen tilanne on tavismiehen kohdalla. Jos naisenkaipuu ja epätoivo kasvaa liian suureksi, niin on otettava se nainen, jonka pystyy saamaan. On hyväksyttävä markkina-tilanne, jossa kilpailu on kovaa. Tavisnaisten ja työnantajien asema on samankaltainen deittinetissä. Hakemuksia tulee paljon, osa työpaikan hakijoista on liian koulutettuja ja päteviä ja pelkona on, että he vaihtavat helposti työpaikan toiseen. Naisille vastaavista osa on naista paljon tasokkaampia miehiä ja vaarana, on että he häipyvät seksiä saatuaan.

Tuoreen tutkimuksen mukaan naisen seksuaalisen nautinnon määrä on suoraan verrannollinen miehen varallisuuteen. Täytyy nyt erottaa "naisen kaipuu" puhtaasta seksin halusta ja valheiden kertomisesta toiselle parisuhteen toivossa.

Siinä ei tarvitse laskea luikuria jollekin liikaa harlekiineja lukeneelle marimekko-marjatalle. Hyviä kommentteja Laasaselta ja Velvollisuuksien tasa-arvoliikkeeltä, pisti ihan tosissaan miettimään näitä juttuja, joutuu vähän sulattelemaan. Jos tosiaan näin on niin mitä ihmeen pahaa esim. Rupesin jotenkin paremmin ymmärtämään niitä jotka näitä palveluja käyttävät. Homma tietysti toimii toisinkinpäin - naisen ei tarvitse maksaa seksistä miehelle joten lopullisena taloudellisena hävijänä on tässäkin skenessä mies.

Ongelmallisinta on "parisuhde", sitä kannattaa välttää ja tietysti lasten saamista koska viimeistään siinä kohtaa kanssakäyminen latistuu tai tulee mahdottomaksi. Silläkin kun on biologinen perustansa Meinaako kadota mystiikka ja rakkauden selittämättömyys? Kun puhutaan parisuhdemarkkinoista, ylöspäin avioitumisesta, kysynnästä, tarjonnasta ym. Pariutumisessa on myös asioita jotka jäävät vaihtoteoreettisen näkökannan ulkopuolelle kuten nenän kautta aistittava immunogeeninen täydentävyys joka voi tuottaa huumaavan rakastumisen ensi silmäyksellä nuuhkauksella?

Millaiseen henkilöön haluaisit rakastua? Jos pystyt vastaamaan tähän kysymykseen tulet samalla vastanneeksi alkuperäiseen kysymykseen kielteisesti. Itse ymmärrän rakastumisen kemiallisena reaktiona kun sopiva ihminen sattuu kohdalle.

Kuka kellekin on sopivin, en usko selittyvän millään teorioilla ylöspäin naimisesta tai kysynnästä ja tarjonnasta. Mikäli henkilö kuvittelee millaiseen henkilöön haluaisi rakastua ja rakastuukin sitten toisenlaiseen ihmiseen, niin sehän vasta todistaakin rakkauden olemassa olon. Ne nimenomaan selittyvät kyseisillä teorioilla. Yksilötasolla voi olla toisin johon varmaan vetoat mutta isojen populaatioiden kyseessä ollessa nämä mekanismit todella toimivat ja ovat tilastollisesti varteenotettavia selittäjiä pariutumista ja sen mekanismeja tutkittaessa.

Kyllä nämä Laasasen ja Velvollisuuksien tasa-arvoliikkeen kertomat asiat asettavat naisten rakkauden kyllä aika omituiseen valoon, jos näin tosiaan on mitä noissa esitettiin, onhan noita poikkeuksia, mutta suurin osa aika kylmää porukkaa. Itse vietän ja tulen viettämäänkin elämäni aika onnellisena verrattuna suurimpaan osaan porukasta. D Nainen kun on synnyttänyt niin akka mäkeen ja nuorempi tilalle: En luule vaan epäilin koska Laasasen lähes matemaattinen malli pariutumisesta tuntuu aiheuttavan "mutta mitä tapahtui rakastumiselle?

Anteeksi jos olin väärässä. Kemiallisesta reaktiosta puhuin itsekkin, yhdestä monista ja kaikkia rakastumisen "mekanismeja" ei varmasti tiedetäkkään. Lopputulos on kuitenkin se että isoilla ihmisryhmillä mitattuna vaihtoteoreettinen malli ennustaa seksuaali- ja pariutumiskäyttäytymistä tehokkaasti.

Mites ne erotilastot nyt menikään ja ketä sitä eroa hakikaan lähes aina. Eli tokihan poikkeuksia löytyy, mutta suurin osa aika kylmää porukkaa näköjään. Pari huomioitavaa faktaa vielä ja näitäkin tutkimuksia riittäisi vaikka kuinka paljon siitä "naistenlehtien lupailemasta orgasmitaivaasta, jota kiihtyvään tahtiin sitten vaaditaan Suomen miehiltä" Miehet tekevät sitä 11 kertaa kuussa, naiset 2. Eli miesten ja naisten seksuaalisuuden perustarve on todellisuudessa täysin erilainen.

Muu on feminististä julkista propagandaa, jotta miehet eivät tiedostaisi tätä tilannetta ja heidän kasvavaa törkeää vallankäyttöään. Ja kärsivät paljon, paljon enemmän puutteesta joka päivä. Tunnetustihan siis kysyntä nostaa palvelun tai tuotteen arvoa. Pääsääntöisesti tästä syystä yhtäkkiä erolukemamme ovatkin näin järkyttävät avioliitoissa n.

Miehet tyytyvät huonompaan naiseen jotta saisivat seksiä? Missä kohtaa he sitten päätävät pariutua pysyvästi tämän huonompilaatuisen naisen kanssa ja vielä menevät tämän kanssa avioon? Ei kukaan pakota menemään avioon huonompilaatuisen ihmisen kanssa.

Ei edes seksin vuoksi. Avioerotilastoihin päätymisen estää pysymällä naimattomana. Ei pariutumalla huonolaatuisten naisten kanssa joka tietysti johtaa eroon. Mitähän iloa naimisiin menostakin kenellekkään sitten on, sitä voidaan miettiä. Valitettavasti näitä oikeita rakkaustarinoita tuntuu olevan aika harvassa. Sen sijaan avioliitosta pitäisi miettiä että miten se olisi paras tapa purkaa. Naimisiin ei mennä nykyään rakkaudesta vaan järkisyistä.

Ihmisten keskinäisten suhteiden ei pitäisi kuulua valtiolle ensinkään vaan nuo perimis-, huoltajuus-, yhteistalous- ym. Sitten yksi juttu, on paljon naisia myös parisuhteissa, joiden ukkoa ei hotsita. Ja emännät ovat puutteessa. Muistan yhden upean raamikkaan naisen, joka sanoi joskus katsovansa peilistä ja ajattelevansa, että menee koko komeus hukkaan, kun ukkoa ei kiinnosta. Naiset puhuvat näistä keskenään, vaikka eivät kerro siitä kumppanilleen.

Jos miehet tietäisivät, kuinka paljon ystävättäret ja naistyökaverit jne.. Työpaikoilla oli myös hyvin tiedossa ne rouvat, joilla ei kestänyt kahta minuuttia laivaseminaarin tauolla baaritiskillä, kun oli mies isketty. Ja lapsia ja isäntä kotona. Televisiosta tuli muutama vuosi sitten tieteellinen sarja, jossa käsiteltiin "romanttisen rakkauden syntyä" ja sen leviämistä kansan pariin.

Sarjan mukaan "romanttisen rakkauden" käsitteen synnytti lähinnä keski-ajan turhautuneet uskonnolliset aatelisnaiset, jotka alkoivat vaatimaan muusikoita ja taitelijoita palvomaan itseään päiviensä ratoksi.

Ja tätä kautta tämä "uskonnonkaltainen kulttuurihömpötys" levisi koko kansan pariin. Katsokaapa nyt miten se "ikuinen rakkaus" on kadonnut yhtäkkia taivaan tuuliin, kun naisilla ei ole sille enää mitään käyttöä yhteiskunnan rikastuttua.

Samoin on käynyt avioliitto instituutiolle yhtäkkiä:. Uusi tutkimus osoittaa myös, että nämä palvelukset muistetaan pitkään Tutkijoiden mukaan vaihtokauppa seksin ja lihan välillä ei tapahtunut heti, vaan ehkä vasta päivien päästä.

Kaikkihan tämän tietää, naiset ovat paljon härskimpiä kuin miehet, ei monet miehet välitä puhua seksielämästään ulkopuolisille. Ja laivalla olen käynyt aika monta kertaa ja voin allekirjoittaa tuon juttusi, ei sitä turhaan kutsuta porauslautaksi. Jaha, täytyy vaan munkin hyväksyä että mieheni ovat mun "pitkin hampain huolineet" kun eivät prinsessa Madeleiniä ole voineet saada: Epäongelma, tavallaan koska kaikenlaista puutetta monella ihmisellä.

Entäs naisten seksin puute? Naisiakin taitaa olla vähän enemmän Suomessa kuin miehiä. Lähiaikoina paljon muuten puhuttu esim. Miten tämä korreloi sitten tuon taloudellisen väittämän ja Laasasen teorian kanssa? Jos kerran naiset antavat laivalla yhden illan tuttavalle sen kummempaa taloudellista etua tai turvaa heiltä haluamatta, niin ketkä ovat nämä ihmeelliset varakkaat miehet jotka laivoilla saavat?

Onko heitä siis sielläkin kymmenittäin irtosuhteita noukkimassa ja tavallinen perttiperusinsinööri jää ilman? Sitten lopuksi imetään ja kuunnellaan mistä vinkuu parhaiten! Yleensä irtoaa jo siinä kolmen minuutin kieppeillä ekat! Voi tulla silloinkin jos vähän samalla paijailee ja supattaa korvaan juttuja. Minusta on hieman huolestuttavaa että tiedät mitä valtaosa 10 vuotiaista tytöistä osaa tehdä seksuaalisessa mielessä Tunnen naisen joka on avioitunut alaspäin joten mikään mitä Laasanen sanoo ei pidä paikkaansa!!!

Naisilla se käykin noin nopeasti koska keskinkertainenkin nainen saa seksiä itseään tasokkaammalta mieheltä vain pyytämällä. Itsensä tasoiselta luultavasti lähes joka kerta. Jos mies ei ole sairaalloisen lihava ja todella ruma sekä pystyy muodostamaan järkeviä lauseita niin kyllä sen pitäisi onnistua. Se on tietysti mukavaa romanttista fantasiaa ajatella että juuri itse on kaikista ihanteellisin mahdollinen kumppani sille omalle kullalleen.

On kuitenkin aika käsittämättömän epätodennäköistä että se olisi totta. Mun mielestä sun on turha ottaa tuollainen "tyytyy minuun"-uhriajattelu. Pidän itsekkin parisuhteessa olosta. Varsinkin kun olen onnella ja taidolla saanut hyvän partnerin.

Luultavasti sinun miehesi on tyytyväinen parisuhteesta kanssasi täsmälleen samasta syystä. Naisten seksin puute on huomattavasti pienempi ongelma koska tutkimuksen mukaan nainen saa itseään korkeamman tason partnerilta seksiä vain pyytämällä useammin kuin kahdella yrityksellä kolmesta.

Henkilökohtaisen arvioni mukaan seksin saaminen ei olisi sulle ongelma ennen vuotta Mies taas joutuu laskemaan rimaa huomattavasti joten mahdollisten partnerien määrä on huomattavasti pienempi ja siltikään ei ole takeita mistään. Nyt jääkin vain määrittämättä se "keskinkertainen nainen" Ja ihan yleinen elämänkokemus kertoo, että ei ihan jokainen mies nyt pelkästään pyytämällä keskinkertaisen naisen mukaan lähde.

Useimmat tuntemani miehet eivät ole elämässään ihan noin seksisentrisiä, monet ovat parisuhteissa ja eivät hekään ihan pyytämällä keskinkertaisen kanssa lähde pettämään. Nille, jotka lähtevät, suosittelen tietysti avioeroa - jos liitto on tuossa kunnossa, on parempi lähteä valheesta pois.

Tuo on totta vain osittain. En usko, että tälläkään palstalla on ketään normaalia miestä, joka ei pitäisi sinua todella kauniina. Tapahtui tänä aamuna puoli kymmenen aikaan hotelli Vaakunan aamiaishuoneessa Helsingissä: Ikkunapöydässä istui noin 30 vuotias nainen, hiukan ylipainoinen, valtavan itsetietoinen pystynenäinen lady, jonka tukka oli jäänyt siltä aamulta harjaamatta. Hänen aviomiehensä ilmeisesti toi hänelle lautasen täynnä leikkeleitä ja muita herkkuja.

Mies asetteli pöydälle myös aterimet ja servietin. Nainen vilkaisi lautasta ja sanoi kohtalaisen kovalla, käreällä äänellä: Enkeli lensi äänettömästi ohi. Pari pöydän päässä olevan pariskunnan kauniimpi Todella kaunis parempi puolisko nousi ylös, taputti miestään hellästi olkapäälle ja sanoi pehmeällä äänellä: Moni lakkasi syömästäkin ja vain katsoi tuota ihmettä. Hänen korviaan myöten punastunut miehensä seurasi perässä. Laasanen viittasi tuohon tutkimukseen kirjassaan Naisten seksuaalinen valta.

En ole tutkinut miten "keskinkertainen vai pitäisikö sanoa keskiverto nainen" on määritelty. Nimimerkkisi todenperäisyys asettuu kyseenalaiseksi tuollaisella kommentilla. Ei poikkeustilanteilla ja yksitäistapauksilla tieteellisiä faktoja ja laajoja yhtälöitä kaadeta. Naisten kulttuuriseen vallankäyttöön kuuluukin erottamattomasti manipulointi ja suoranainen valehtelukin Saara Pasanen oli kyllä rehellinen viestissä Lisäksi olen varma, että jopa humalassa ruotsinlaivalla miehet tekevät enemmän aloitteita ja ottavat enemmän pakkeja.

Tiedemiesten mukaan G-pisteen olemassaolosta ei ole mitään tieteellisiä todisteita vaan se on täysin naistenlehtien ja seksiterapeuttien mielikuvituksen tuote. Kuinkahan monta sataa miljoonaa miestä tuotakin ollaan laitettu etsimään syytellen ja eroillen? Samoin kuin naisen orgasmia? Ja laitetaan taas tänään, huomenna ja ensi vuonna? G pistekin on siis vähän samanlainen feministien kulttuuriimme syöttämä voimakas propagandistinen vale, kuin joku miehiä suurempi aivokurkiainen naisten pienempien aivopuoliskojen välillä.

Siis tämähän on ajatuksenakin jo aivan mahdotonta ja absurdia, nykynaiset eivät suostuisi edes yhden kohdan toteutumiseen noista ilman poliittista konfliktia -näin kuitenkin ovat asiat feministisuomessa miesten kohdalla v. Mainitse 5 suomalaista julkkisnaista ja 5 ulkomaalaista julkkisnaista jotka ovat mielestäsi huippunaaraita. Haluan tietää, koska puhut niin paljon tuosta ulkonäöstä No, en nyt toki ole exel-taulukoita tehnyt.

Mutta kun on elänyt tyttöporukoissa ja koulussa ja tyttönä tyttöjen kanssa jumpassa ja leireillä ja tansseissa ja koulussa ja opiskeluissa ja ollut naisvaltaisilla työpaikoilla, niin aika paljon tarttuu vaatteisiin. Se on ihan normaalia tyttö-naiselämää. Kyllä ne nuorten bestisten ja muiden tyttöjen kanssa käydyt jutut koskettelivat myös seksuaalisia seikkoja sivuavia asioitakin kasvuvuosien aikana ja naiskirjallisuus koskettelee monella tapaa jne..

Tytöt puhuvat paljon myös kaikenlaista, koska heidän täytyy jo vuotiaina alkaa pelata menkkojen kanssa ja kyselevät toisiltaan tietoja jne.. Enempi näistä kaverien kanssa puhutaan, kuin äitien.. Parempi olisi toki, jos äiti juttelisi tytöille ja isä pojille, mutta kuinka moni juttelee. Ostaisi edes jälkikasvulle asioita käsittelevän kirjan ja antaisi lahjaksi, jos ei pysty puhumaan.

Minä en sinänsä usko kovin paljon tilastoihin, mitä tulee seksuaalitutkimuksiin. Miehet liioittelevat kokemuksiaan ja naiset vähättelevät. Itse kunnioitan erittäin paljon pitkää parisuhdetta, arvostan sitä, että olen äiti ja arvostan myös puolisoani. Pitkä parisuhde on harkitun sitoutumisen tulos ja lahja. Rakkaudessa on kysymys myös tahdosta. Ei se pappikaan kysy: Ja sitä tahtomistakin välillä tarvitaan. Nainen ei ole mikään objektin raami, joka hylätään heti, kun vähän rypistyy.

Hän on ihminen ja arvokas sinällään. Onko se käsittämättömän epätodennäköistä ajatella niin.. Nämä asiat eivät kyllä ole näinkään mustavalkoisia. Oletko kohdannut useita seksiä kaipaavia naisia? Mutta ei jälkimmäinenkään huono vaihtoehto ole Mitäs sanot VeliSynkän kommenteista? Ei millään pahalla, mutta aika harmaita löpinöitä ovat kirjoituksesi VeliSynkän kirjoituksien rinnalla, mutta ainakin yksi hyvä puoli sinussa on, olet hyvännäköinen mies, komein blogisti tähän asti: Ei vaan se on molempiin suuntiin epätodennäköistä.

Et pysty millään toteamaan että elon miehesi ovat olleet parhaita mahdollisia vaihtoehtoja. Et varmasti ole edes tavannut prosenttiakaan vaihtoehdoista saatikka tutustunut. Miehet saavat kiksejä uusista partnereista joten parisuhteeseen lähtiessä uutuuden viehätykselle saa heittää hyvästit vaikka muuten seksielämä luistaisikin mainiosti.

Olen kohdannut mutta kuten sanottua, yksittäistapauksilla ei voi argumentoida. Jos voisit osoittaa jonkun tilaston tai tutkimuksen joka näyttää että naiset yleisesti ottaen haluavat enemmän tai yhtä paljon seksiä kuin miehet tai että miehen resursseilla ei ole naisille merkitystä niin olisin kiitollinen. Kyllä se selittyy, jos puhutaan yleisellä ja hyvinkin yleisellä tasolla. Mutta poikkeamien suhteen olet oikeassa: Minulle ei myöskään ole vaikea myöntää, tai ymmärtää, että pitkäaikainen seksi ja yhteiselämä kokonaisvaltaisesti melkoisen kauniin ja järkevän naisen kanssa on jotain, mitä miehen kannattaa tavoitella.

Minulle se kun ei ole ollut aikoihin vain haave, olen päässyt läträämään rankoilla seksifantasioillani monen naisihmisen parissa ja tehnyt sitä vuosikausia, tinkimättä. Yleisiltä markkinoilta naisen saaminen on erittäin vaikeaa, siksi ettei järkeviä naisia siellä ylipäätään ole. Suomalaisia naisia voidaan yleisesti verrata lumehuoriin, joille oma seksuaalisuus on bisnes, ja oma napa tai ego ainoa painopiste maailmassa.

Vaikka naisen saisikin jostain seuraksi on hyvin epätodennäköistä, että tämä nainen ei ala päättää miehen puolesta ja määritellä miehen asioita, miten asiat menevät jne. Tässä tulemmekin herrasmiehuuden ytimeen: Puhutaan siitä, että nainen antaa, mutta mitä on annettavaa? Pieni egoistinen pyöritys maailmassa, jossa hameella ja sukkahousuilla on kymmenkertainen arvo muuhun nähden.

Naiselle pitää osata esittää halunsa ja fantasiansa. Naisen edessä ei tarvitse esittää yliopistofiksua. Sosiaalista voitokkuutta kalastavat ikipissikset eivät ole ansainneet edes veneenmelaa eteensä.

Kunpa tämän apinatkin ymmärtäisi, -tana. No, kun täällä nyt naisten suulla on muutamaan otteeseen painotettu, että nainen ei ole mikään esine jne, niin miksi se on ihan okei kun naiset pitävät miestä jonain esineenä, millä pitää olla statusta, rahaa sun muuta. Eikös se rakkaus pitänytkään olla se ykkösjuttu eli voitaisiinko lopetella tämä hurskastelu. Kuinka moni mies on törmännyt siihen, että naista ei aluksi kiinnosta, mutta kun hän saa tietää että on fyrkkaa tai muuta mammonaa niin johan rupeaa kiinnostamaan.

Naiset kasvatetaan hyvin siveiksi, mutta taustalle kehittyy hillitön veto kaikkeen tuhmailuun ja sikailuun sillointällöin. Miehelle tuhmuus on luontevampaa. Naisen härskiys erottuu sen takia räikeästi, että naisen elämäntapa on muuten niin siveä. Naisia kannustetaan tekemään kaikkea pikkutuhmaa siinä missä miehet voivat olla härskejä ihan tuosta vaan ilman, että sillä on painoarvoa.

Naisia kuitenkin varotetaan liiallisen tuhmuuden vaaroista, koska liiallinen tuhmuus voi tuhota heistä siveyden. Siveyteen kuuluvat esimerkiksi normaalit pöytätavat, hillityt parinvalintapreferenssit ja haaveet kypsän ja ymmärtävän miehen löytämisestä.

Kun nainen kokeaa olevansa tarpeeksi tuhma, hän tuntee syyllisyyttä, hän joskus jopa pyytääkin seksissä mieheltä piiskaa rangaistukseksi, jotta voisi olla taas siveämpi. Harvemmalla naisella on intressejä piiskata tuhmia miehiä, koska tuhmia miehiä ei olla ajateltu koskaan palauttaa naisen ruotuun. Se on se savolainen ympäristöongelma - "iliman pilluu" - näköjään kestoaihe. Jollain tavoin tässä rivien välistä tulee kuitenkin sellainen tunne, että asiasta kirjoitetaan vähän siihen tyyliin, että naiset ovat julmia ja on naisten vika, että mies ei saa seksiä.

Mutta yrittäkää nyt ymmärtää, ettei heitä ole siihen velvoitettu kaikkien halukkaiden miesten kanssa. Turha sellaisesta on ruikuttaa. Aivan samoin kuin naisten on tyydyttävä luojan luomaan maailmaan miesten "moniaviollisine taipumuksineen", niin myös miesten on tyydyttävä niihin pelisääntöihin, jotka on hallittava saadakseen seksipartnereita osakseen. Raha ja valta voivat toki olla yksi tekijä, mutta ei välttämätön tekijä.

Ei myöskään tarvitse pistää turpaan Muhammed Alia nakkikioskijonossa. Sopiva persoonallisuus, hyvä supliikki ja tilannetaju riittävät mainiosti.

Jep Kilttejä miehiä jotka puristaa koko elämänsä kättä nyrkkiin taskussa ja hokeee Oi Miksi? Vatsaoireitakin, kuten Ulkus Mulkus sanoo vaimo joka on lääkäri. Älykkyys, Pyrky, Suorituskyky, Narsismi ja Psykopaattisuuden taso. Koska edustan entisenä sovinistina mielipidettä että: VeliSynkkä Itse olen isokokoinen, leppoisa, lapsirakas, myhäilevä , sisäsiisti, avulias, romanttinen, keskusteleva, kuunteleva, ymmärtävä, humourintajuinen ja ainahyväntuulinen.!

Sä ajattelet tätä liian tietoisena toimintana. Ikäänkuin Laasanen väittäisi että naiset päivät pitkät miettisivät että miten saada mahdollisimman rikas mies koukkuun. En tiedä naisten aivoituksista mutta epäilisin että he eivät tällaisia mieti. Tilastollinen lopputulos kuitenkin on että statuksella ja varallisuudella on väliä. Ei se tarkoita että naiset pitäisi miehiä esineinä.

Jotkut ovat tutkineet mitä asioita pidetään viehättävinä ja kertoneet että tällaisia asioita ovat mm. Jos en olisi niistä lukenut niin en osaisi kovinkaan tarkasti kertoa mikä viehättävissä naisissa on viehättävää. Se vaan tulee luonnostaan. Epäilen että naisilla homma toimii samalla tavalla tiedostamatta. Jos rakkaus olisi ykkösjuttu ihmiset olisivat varmaankin yleisesti varsin toisenlaisia. Syntyisi hedelmällisiä yhteistyösuhteita ja jokaisella olisi kourallinen ystäviä ympäri lähiseutuja ja kauempanakin.

Nykyisin voidaan puhua statuskaveripiireistä tai ompeluseuroista, niissä ei mitään sen syvempää vaihdeta, kuin kuulumiset ja hintatiedot. Perinteistä parisuhdetta voidaan verrata miehen ja naisen väliseen puuhanurkkaan, jossa yksityisyys on sitä, että örähdellään televisioruudun edessä ja pyydetään mahdollisia vieraita tuomaan lisää kaljaa. Filosofisempaa keskustelua ei juurikaan synny. Jos tasa-arvo toimisi ei keskivertonörttimiehen tarvitsisi kuin kävellä ravintolaan sisään niin olisi naisia jututtamassa ja kertomassa kalaratkistä, karateharrastuksista ja seksifantasioista.

Tällaisessa maailmassa emme kuitenkaan elä. Kylmä harmaa arki jatkuu ja kuten massamurhaaja Auvinen manifestissa totesi, ihmiset ovat enimmäkseen kuin robotteja, joita tulee liukuhihnalta loputtomiin. Hän oli sen suhteen oikeassa. Kunhan nyt ei vedä ihan övereiksi. Yleistäisin kuitenkin tärkeimmäksi tekijäksi itsevarmuuden.

Joillain se kyllä valitettavasti ilmenee kusipäisyytenä Monilla on erikseen nämä kaksi ystäväpiiriä, toinen on se pinallinen diipa daapa kerho ja toinen se missä puhutaan jotain oikeata asiaakin eikä jauheta vain pelkkää paskaa. Itse epäilen, etteivät naisten parinvalintapreferenssit ole yhtä biologisia. Omat kokemukseni joidenkin naisten kanssa viittaavat siihen, että naisissa olisi yleisemmin potentiaalia muuhunkin.

Naiset haluavat rahan ja vallan miehen sen takia, että heiltä itseltä usein puuttuu tuon tyyppistä valtaa ja ymmärrystä. Vaikka nainen rikastuisikin tai kouluttautuisi ja menisi töihin, hän ei yleensä saavuta sitä mitä mies. Se on vain miehen kopiointia: Jos naisten parinvalintapreferenssejä halutaan järkeistää ja saada tasa-arvo politiikkaa paremmin tukeviksi on opetettava naisille enemmän sellaisia asioita, joita miehet osaavat. Tukahduttavasta ja järjenkäytön tappavasta tyttökasvatuksesta on päästävä eroon.

Tytöt ja pojat on saatava jo lastenvaunuiässä samalle viivalle. Ei täällä sellaisesta ole ruikutettu. Varmaan kuitenkin olisi oikeudenmukaisempaa kaikkia kohtaan, jos jokainen nörttikin pääsisi joskus kokeilemaan hyvännäköistä naista sängyssä ilman käteismaksua.

On älytöntä vaatia, laillasi, että mallitytöt pitää jakaa vain statusuroiden kesken, tiukasti ja tarkkaan. Kyllä sukupuolet on sisäisiä energioita myöskin; ei ole hyväksi olla liikaa mies tai nainenm kuten ihmiset yleensä nykyään.

Naisten tulisi oppia miehiltä käytännön asioita ja selkeämpää ajattelua. Miesten tulisi oppia naisilta herkkyyttä, sensijaan että vain kuolaisivat sen perään. Jos naisissa olisi enemmän puuseppiä he tekisivät varmasti mieluummin niitä käsitöitäkin, joita onnensa kadottaneet, harhailleet hyväksikäyttäjämiehet pikku liisoilta kehtaavatkin vaatia kaiken päätteeksi Tältä osin maailmaa ei ole luotu oikeudenmukaiseksi.

Ehkäpä silläkin on tarkoituksensa. Vaikea kuvitella lakia, jonka mukaan kauniiden naisten tulisi rangaistuksen uhalla suostua seksiin kenen kanssa tahansa. Olen harrastanut kauniiden naisten kanssa seksiä, joten se ei ole minulle juttu, vaikka nörtti olenkin. Maslowin tarvehierarkiassakin seksi on alimmalla tasolla veden, ruoan ja nukkumisen kanssa. Ajatelkaapa jos vaikka ravinnonsaantia ja ruokaa hallitsisi toinen sukupuoli suvereenisti.

Toisella olisi valtavasti suurempi jatkuva biologinen halu tähän toisen sukupuolen hallitsemaan ravintoon. Asiaa voi verrata myös huumeriippuvaisten ja diilerien suhteeseen? Minkälaisessa maailmassa oikein elät? Tai pikemminkin, minkälaisessa maailmassa minä oikein elän koska en tunnista tuommoista pätkääkään? Eletäänkö me samoissa maailmoissa? Mä en milläään nää tota ihan tavallisen ihmisen maailmana. Onhan nämä parishilton-maailmat olemassa mutta ei ne tavallista ihmistä kosketa.

Ehkä se johtuu siitä, että on onnellisesti köyhä. Kaikki mitä omistaa on halpahallista ostettua tai jostain lahjaks saatua. Eipä oo paljoo hintatietoja millä brassailla. Minähän totesin vain syyn omaan kommenttiisi, jota en ryhtynyt kyseenalaistamaan, kun kirjoitit, että "varmaan olisi oikeudenmukaisempaa Edellyttäen kuitenkin, ettet pysty tätä epäloogisuutta tyhjentävästi selvittämään.

Tämä diipa daapa jengi on sellaisia tosikoita mitkä ottavat itsensä aivan liian vakavasti. Itse asiassa nämä parinmuodotusmekanismien juuret ovat niin syvällä evoluution alkuhämärissä että monen on vaikeaa ymmärtää sitä. Miehen seksuaalivietti toimii pääasiallisesti silmien kautta. Esimerkiksi jos mies on mökillä kaksi viikkoa yksin tekemässä esim. Mies avaa television ja siellä upeakroppainen mimmi pyllistää uikkareissa mainoksessa.

Miehellä pulssi nousee ja veri pakkautuu nivusiin alkaa panettaa. Naiset, tämä ei ole kuitenkaan niin kuolemanvakavaa. Apiloita et pääse kuolleena katselemaan, niitä katsellaan elävänä. Mullaksi pääset kyllä, täältä et elävänä selviä. Jokaiselle löytyy oma paikkansa, riippuen, miten elämänsä elää.

En tuollaisia koviksia pelkää, minun ei tarvitse. Muksuni saan aina halutessani hoitoon, se ei ole ongelma ollut, eikä tule olemaankaan. Toivottavasti saat itsesi hoitoon ajoissa, tai kuolet edes etuajassa ennenkuin pahoinpitelet jonkun kuoliaaksi, vietävän lammas. Ei pidä katsoa liikaa tv: Sä et ole sovinisti, etkä edes mies. Itseasiassa en yllättyisi vaikka olisit teini. Ihmetyttää että nykyään aikuiset on samalla tasolla lasten kanssa.

Onko se viinan ja lääkkeiden ansiota, vai vain välinpitämättömyyttä? Tuota samaa muoti-ilmiö asennetta näkyy liikenteessä.

Peniksellä ei todella ole osaa, ei arpaa naisen orgasmiin. Se voi tapahtua sormilla, leluilla, mutta myös taidokkaalla peniksen hallinnalla koolla ei väliä. Siis hyvät herrat, ainoa syy siihen että naiset näyttelevät orgasminsa, on se, että kukaan ei jaksa katsoa teidä "iso-heppien" ja "Jorma-iso-kullien" vai mitä nyt olikaan säälittävän miehisen itsetunnon romahtamista kun homma ei toimikaan!

Voin ihan rehellisesti tässä nimimerkillä kirjoittaen tunnustaa, että olen feikannut, uskottavasti, monesti, monelle. Joskus kun rehellisesti ei jaksa esittää, alkaa sitten se hirveä yritys ja yritys ja yritys ja Nämä on myös usein niitä jotka ymmärtävät käyttää muutakin kuin sitä jalkovälin varustusta Jokainen nainen saa orgasmin, kun tilanne ja kiihotus on oikea. Esim hieromalaite suoraan klitorikseen ei mikään sauva vaan kunnon laite toinen jolla saa takuuvarmasti on suihku klitorikseen.

Epänormaalia, kun nainen ei ole masturboinut vaikka on jo 17 v. Pahaksi onnekseni mieheni on kasvatettu uskomaan että nainen on tarkoitettu passaamaan miestään. Siinä naiselta suurimmat seksihalut karisee kun on lapsen ohessa kaitsenut miestään koko päivän kuin pikkulasta. Ja varsinkin jos mies on yhtä itsekäs sängyssä kuin sen ulkopuolellakin. No onkos se ihme jos seksi on työteliään päivän jälkeen vain yksi raskas velvollisuus ennen kuin pääsee lepäämään.

Ja tätä jatkuu päivästä toiseen, vuodesta toiseen Kyllä moisella kokemuksella feikki orgasmista pitäisi saada jo oskari jos muutama ;. Miehen itsetunto romahtaa suunnattomasti, jos huomaa, että nainen ei saakkaan. Itselle tullut monta kertaa eteen tälläinen tilanne, ja siinä on sitte mukava vastailla miehen kysymyksiin: Oon ollu myös tyhmä, ja käynyt vieraissa. Miesten munat ovat niin erimuotoisia, että kaikki tuntuvat erilaisilta. Ja asiaanhan vaikuttaa tosi paljon se, kuinka sitä käyttää, ja käyttääkö vain ja ainoastaan jalkoväliään.

Tämä ei periaatteessa asiaan liity, mutta jos joku nyt miettii, että voisi hakea tyydytystä muualta, sanon vaan, että miettikää kaksi kertaa, kuinka paljon omaanne rakastatte.. En ole koskaan varsinaisesti masturboinut. Olen kosketellut itseäni vähän kaikkialta apuvälineidenkin avulla, mutta mikään nyt ei satu tuntumaan erityisen hyvältä. Mielestäni minulla on ihan hyvä mielikuvitus, mutta en vain kiihotu helposti fyysisesti. Yleensä naiset pitää saada haluamaan, heille ei tule "pakko saada" -tunnetta.

Mikähän mahtaa olla tyttöjen osuus. Paljonpa luulet naisista "takuuvarmoinesi" tietäväsi. Älä heti kuvittele tietäväsi. Sitä paitsi luuleeko jotkut miehet, että se on orgasmi, jos huutaa. Voi sitä muutenkin huutaa, kun siltä tuntuu, ja orgasmi voi puolestaan joskus olla ihan äänetön.

Olikos se niin, että klitoris ei ole naisen orgasmin kannalta tärkeä vai miten se menikään? Onko sinulla mennyt tunto klitoriksesta?

Tällaisiakin tapauksia on, hermot poikki tai epäkunnossa. Mitä male uhoilet koko ajan kun pikkuteinipoika itsetunto on varmaan muualla missä se pitäs olla. Kyllä paljon naiset masturboi sekä nuoret että vanhemmat ja onha tekokalut joko salaa tai ei niin niillä kun saa parhaimmat orgasmit jne..

Niin että ethä yleistä tällasesta tärkeästä asiasta.. Ja jokanaiselle kuuluu tekokalu pöytälaatikossa huomaamatta. Miehet joilla hyvä itsetunto, sallivat yhtälailla sen naiselleen;.. Kun mies matkoilla tai siten muuten hauskuuttamassa omaan naistansa kun huumoria hauskasti ottaen.. Olen hankkinut meille erityyppisiä ja -kokoisia dildoja useamman kappaleen.

Sehän on vain kiihottavaa, jos nainen niitä käyttää, olen sitten paikalla tai en. Olet oikeassa, hyvä seksi lähtee liikkeelle yläpäästä ja käyttää hyväkseen kaikkia ruumiinosia, ei pelkästää munaa pilluun ja äkkiä. Olen rakastellut aika monen kanssa ja paras tae hyvälle seksille on ollut samanlainen ajatuksen juoksu, riittävästi aikaa ja keskinäinen arvostus.

Silloin molemmat voi "auttaa" toista parhaan yhteisen seksi saamiseksi. Monet naiset ei saa orgasmia pelkällä kalulla sohimisella, mutta onneksi meillä tosimiehillä on hellät kädet, osaava suu ja osaamme hyväillä naista muualtakin kuin jalkovälistä. Uikutus kuului useisiin asuntoihin moniin kerroksiin. Asiaan saatiin loppu, kun siitä tehtiin valitus. En itse ymmärrä, miksi on uikutettava kuin kurkkua leikattaisiin?

Näen sen teeskentelyksi, jotta urospuolinen luulisi olevan naisen mielestä maailman paras siinä. Hän vain saa minut kuumaksi. Ei kai voi mennä sanomaan toisten ihmisten intiimistä elämästä kuinka aitoa heidän reagointinsa on. Ymmärrän orgasmin feikkaamisen silloin tällöin, mutta minusta ehdottomasti kannattaa puhua siitä mikä itsestä tuntuu hyvältä, omatoimisesti panostaa yhteiseen.. Elin suhteessa jossa nautin seksistä, mutta en koskaan saanut ja voin sanoa sen, että kun joskus uskaltaa tulla toista ihmistä niin lähelle että saa orgasmin, huomaa eron halukkuuden ja himokkuuden välillä.

Niinkuin useat täällä ovat keskustelullaan osoittaneet, kyse on paljon parin luottamuksesta, ei lopultakaan ärsykkeiden määrästä tai peniksestä. Voitko näyttää mistä pidät, voitko näyttää mistä et pidä ja kuinka helposti uskallat päästää omista estoista irti. Meilläpäin, jos naisella jää saamatta, niin syy on yleensä väsymyksestä tai stressistä.

Harvempi meillä se kerta, kun nainen ei saa orgasmia.. Ottaa mieheltä vähän kärsivällisyyttä edetä naisen mukana ne kun nyt on vähän hitaampia välillä; Hiljaa hyvä tulee ja ei se orgasmi tärkein juttu oo, miehellekään..! Sanon aina tytölle heti suhteen alussa ettei teeskentele vaikka mikä olisi vaan mieluummin pyrkisi opettamaan mulle että mikä just hänet saa tikittämään.

Jos mies elää siinä harhaluulossa että homma toimii vaikkei toimikaan niin mitään kehitystä ei tapahdu ja kuka siinä voittaa? Varmasti moni eroaminen ja pettäminen tapahtuu sen takia että ei oteta asioita esille vuosikausiin. Ei ole mitään yleiskonstia jolla saa joka ikisen naisen tulemaan, vaan homman juju on siinä, että löytää jokaisen naisen kanssa sen hänen juttunsa, oli se sitten yhdyntä tai suuseksi tai joku muu.

Ja jos jonkun miehen itsetunto murenee sen takia että pelkkä iso kalu ei riitäkään niin sitten on jo korkea aika ruveta kehittämään itseään. Nainen vm 69 En ole koskaan saanut orgasmia pelkässä yhdynnässä. Sormin ja suulla kyllä. Olin naimisissa 10 vuotta ja teeskentelin koko ajan orgasmini. Erottuani sanoin uudelle miesystävälleni jo ennen eka yhdyntää, etten sitten saa yhdynnässä.

On sitten hoidellut mut muilla keinoin. En minäkään ole muuten koskaan saanut. Tosin kaikki miehet eivät ole sitä tajunneet, vaikka olen sanonut, välillä etukäteen välillä jälkikäteen. Itselle olisi kyllä tosi tärkeätä, että naiseni saa myös yhdynnässä. Tulee jotenkin huono omatunto ellen pysty sitä järjestämään.

Pitkäaikaisin ex-tyttöystäväni sai kyllä mutta sen jälkeen olen huomannut useimmat naiset kyvyttömiksi myös pidemmissä seurustelusuhteissa saamaan yhdynnässä mikä on ainakin itselle pettymys. Turha siitä on pettyä jos nainen ei saa yhdynnässä orgasmia. Osa naisista vaan on sellaisia ettei saa ja sille ei voi mitään. Itse kuulun myös niihin ja en ole koskaan saanut, vaikka tällä hetkelläkin oleva suhde on aivan mahtava. Ollut jo 3 vuotta. Mieheni sen ymmärtää ja hoitelee minut ensin suuseksillä ja joskus sormilla.

Olet sen verran nuori vielä, että ajan kanssa hyväksyt naisten erilaisuuden. Ei se miehestä läheskään aina ole kiinni. Nämä naiset jotka eivät ole saaneet orgasmia sinun kanssa, niin saa varmasti jonkun kokeneemman miehen käsittelyssä esim gigolo on yksi vaihtoehto näille naisille kuin muillekin ja se vaan keskittyy siihen naisen kokonaisuuteen hyväilyistä, moneen orgasmeihin jne Kokemusta on vaik saan aina yhdynnässä orgasmin muutenki..

Monet naiset ovat saaneet 'naisten tarpeiden tyydyttäjältä' ovat naiset sinkkuja tai eivät niin aina tyytyväinen orgasmeihin päättyneet sessiot Osaa naisensa tuntea ajan kanssa; Kyllä mieskin huomaa saiko nainen vai ei.

Huomaa jos haluaa huomata. Yksi merkki on katsoa nännit. Nännit jäykistyvät erittäin voimakkaasti heti orkun jälkeen Tosiaan, miehet ei ymmärrä, että joillakin meillä naisilla on oikeasti ongelma saada orgasmia, kun taas heiltä se sujuu upsista noin yllättäen.

Itse olen saanut vain 1 kerran elämässäni orgasmin, joka tapahtui 10 vuotiaana tyhmissä bileissä, missä yksi idiootti pervo työnsi sormensa haarojeni väliin minulla oli kyllä vaatteet päällä.

Sen jälkeen en ole saanut, en sitten yhdynnässä, enkä myöskään sormettaessa. Se ei vaan onnistu. Tottakai olen joutunut teeskentelemään.

Niin, siis onko tämä ihan tosi juttu? Miten voi olla saamatta orgasmia lainkaan? Minulle se kuuluu jo ihan osana omaa kehon ja mielen tasapainoa. En usko, että jaksaisin elää ilman seksiä ja laukeamista. Olo on tosi paha jos on mennyt päiviä ilman orgasmia. Joten tahtoisin todella käsittää, miten jotkut tulee toimeen ilman sitä? Työ vie paljon aikaani. Joskus oikeen ärsyttää limat, paine, yms. Jos ei sitä painetta voisi purkaa, niin mitä ihmettä elämästä oikein tulisi?

Joskus ei vaan nappaa mutta on parempi mekkaloija petissä ettei ukko kuvittele olevansa huono ;. Jos seksi merkitsee vain orgasmia ja sen metsästämistä, jää paljosta paitsi.

Ihmisessä on tuhansia ihania tuntemuksia tuottavia kohtia ja lukemattomia tapoja niitä koskettaa. Kohtaa, joka eroottista nautinto ei ainakin jollekulle tuo, ei vartalosta löydy. Päästä irti uskomuksista ja kaavoista, anna itsellesi ja toiselle lupa olla naurettavakin nauttiessaan ja opetellessaan toisen vartaloa ja kehon kemiaa. Kahta samanlaista ei vastaan tule ja siksi patenttikikkoja ei ole olemassa.

Suu auki ja sanoja ulos. Kysy, kuuntele, vastaa ja viisastu. Ei naista eikä miestä pysty tietämätön tyydyttämään. Tietoa tarvitaan juuri siitä vastapelurista, jonka kanssa olet ja hän tuntee itsensä parhaiten. Uskalla tehdä sitä mistä itse nautit mutta muista että ei on EI. Miesten orgasmi ja siemensyöksy tulee erottaa toisistaan. Ne eivät ole sama asia. Usein ne tapahtuvat samaan aikaan mutta eivät todellakaan aina. Sperma lentää kun tietyt tapahtumat laukaisevat fysiologisen reaktion.

Usein lasti lipsahtaa mutta se ei ole maailman loppu. Orgasmi on monimutkainen hermostollinen reaktio, joka tuntuu koko kropassa sormista varpaisiin ja kontrolli tuolloin on täysin mahdotonta. Mitä pidempään on kiihottunut sitä mahtavampi on laukeaminen. Siemensyöksy ei tarkoita yhdynnän loppua. Treenaamalla pystyy pitämään seisokin ja saamaan uudenkin erektion, jos fysiologisia esteitä ei ole.

Se ei ole kovinkaan vaikeaa kunhan partneri on asiassa mukana. Joskus tilannen on sellainen, että valkoinen valhe ja orgasmin teeskenteleminen saattaa olla paikallaan.

Myös miehet teeskentelevät nautintoa ja orgasmeja naisille, joista he välittävät. Kukaan ei halua kokea tunnetta, että kumppani ei kiihotu ja nauti koska minussa on jotain vikaa. Tuntuu kuin kivespussit lähtisivät samalle matkalle ja se tuntuu varpaan kynsissäkin.

Niin ois ihanaa jos ne asiat menisivät noin, mutta miten sitten kun mies suuttuu "neuvoista". Niin vastaus kuuluu et no ei sitte, ja lopettaa Tai sitten humalassa yritää jotain kikkaa jonka on nähny televisiossa, voiko olla ällömpää!!

Kun ei humalaisella edes seiso niinkuin selvinpäin ollessa. Mutta selvinpäin kaikki onkin ihan toisin.. En oikein ymmärrä miksi olet ihmisen kanssa jonka kanssa et pysty keskustelemaan rakentavasti ja niin, että toinen ottaa toisen toiveet huomioon ja kunnioittaa niitä Ei humala saa olla syy moiseen! Itsekkin sitä välillä ihmettelen, mutta kun kaikki ei ole niin yksinkertaista, jos olis, niin tuskin tässä istuisin.

Asioissa on aina vähintään kaksi puolta, se huono ja se hyvä, ja sitten vielä siltä välilta. Olen sanonut miehelleni etttä en pidä seksistä jos hän on humalassa, mutta hänpäs ajattelee niin ettei ole humalassa oluen jälkeen, mutta eron huomaa heti kun näkee pikkuveikan alakuloisen seisokin ja umpi märät suukot. Kun hän ei juo on seksikin taivaallita!! On kai joku identiteetti tai joku muu henkinen kriisi menossa, sillä voisin jatkaa loputtomiin vuodatustani, mutta jätän kai tähän. Jos seurustelen, en harrasta seksiä lainkaan kännissä.

Se on oma päätökseni, sillonhan se on vaan pelkkää kihnaamista, kun ei miehelläkään tahdo edes tulla. En itsekään saa tyydytystä kännissä. Mäkin teeskentelen orgasmin aina välillä. Mut yleenä tykkään roiskasta suuhun tai naamalle. Naisystävä onneksi tykkää siitä ja nielee..

Minun oma muija on ottanut suhteessamme ainoastaan kahdesti lastin suuhunsa Suhteemme on jo sentään kestänyt 12 vuotta Onpas varsin kypsä ajattelu- ja toimintatapa toi feikkaaminen! Karkeesti ilimastun he nimennomaan panevat, eivät rakastele suinkaan. Ja kyllähän se on niin, jotta katseesta, kosketuksesta.. Surullista niin ja totta: Mut onneks on kuitenkin vara valakata mihin ite alistuu..

Tuskin naisetkaan on aina reiluja hakiessaan vastapeluria. Tosa kirjoituksessa ol kyllä hyvää se, että jälleen kerran me suomalaiset naiset, kuitenkin olemme reiluja ja avoimia seksipartnereita, rakastajia, vaimoja jne Ja nuorille miehille täytyy nostoo hattua Hienoo, ettei ole taantumusta tullu tuohon asiaan.. Välillä tuntuu ko lukkee noita lööppejä, etttä hyvin ongelmakeskeisiä on nuo kirjotukset Mut näinhä me puolin ja toisin opimme..

Oikee lepposoo maanantai iltoo toivoo senjuskainen: Suomalaisnaisilla menee sitten paremmin, YES! Ilmeisesti osa sitten teeskentelee orgasmia ja osa niistäkin jotka yleensä saavat joutuvat joskus teeskentelemään. Johtuuko se miesten osaamattomuudesta käsitellä naista vai missä vika? Varmaan löytyy paljon naisia jotka kiihoittuneena pitävät ääntä joka EI silti tarvitse olla mistään pornoleffasta opittua! Itse kuulun näihin jotka nauttiessaan eivät vaan osaa olla hiljaa Tämä on tilanteesta riippuvaa.

Koen että joskus ollessa lähellä orgasmia tapahtuu jotain ettei sitä saavutakkaan niin varmaan kumppani luulee että nyt se sai tai sitten teeskenteli Se on välillä niin pienestä kiinni.

Sen tietää varmasti myös miehet. Rakastelu on muutakin kuin laskemista montako kertaa sai! Itse stressaan juuri ko. Lisäksi mies on niin vikkelä saamaan, että minultakin putoo kaikki fiilikset, enkä aina halua että yhdynnän jälkeen hän tulee siihen vielä hääräämään Toisinaan sujuu hienosti kun en stressaa ja kestoa löytyy: Lisäisin keskusteluun hieman anatomiaa.

Naisen nautinnon keskus on klitoris ja kaikki orgasmit ovat klitoraalisia eli puhtaita vaginaorgasmeja ei olekaan. Me naiset olemme erilaisia rakenteeltamme ja joillekin on käynyt tuuri eli heidän klitoriksensa sijaitsee niin, että se saa yhdynnässä automaattisesti kosketusta osakseen ei siis sormeillen.

Muiden naisten klitorista on kosketeltava, jotta orgasmi ylipäätänsä on mahdollinen. Vaikka mielihyvä voikin tuntua todella voimakkaana vaginassa, on sen perusta klitoriksen koskettelussa. G-pisteen hively ei sekään yksistään riitä. Mitä tulee teeskentelyyn, se on tyhmä karhunpalvelus naiselle itsellen. Jos nainen teeskentelee, miehen annetaan luulla, että hänen toimintansa on kiihottavaa ja orgasmiin johtavaa.

Vaikka näin ei olisikaan. Huikeat orgasmit ovat molempien sukupuolten oikeus. Meitä oli kerran koolla muutama hyvinkin erityyppinen nainen ja keskustelimme siitä, kuinka moni mies on todella hyvä rakastaja ja ´homman väärtti´. Laskimme yhteen kaikki partnerimme lkm monta sataa ja tulos hämmästytti. Sukuelinten koolla ei muuten ollut arvosanaan juurikaan vaikutusta.

Kiinnostus naisen nautintoon, hänen kokonaisvaltainen huomioimisensa, ja vahva miehinen itsetunto sen sijaan takasivat hyvän arvosanan. Juurikin noin se anatomia menee. Katsoin kerran dokkarin joka käsitteli naisen orgasmia ja siinä sanottiin samaa. Nainen saa orgasmin klitoris kosketuksesta joka on erilainen jokaisella naisella, koska se klitoris on erikokoinen ja hieman eri paikassa jokaisella naisella. Harmi kun miehet ei sitä tajua ja ymmärrä ja usea nainen itsekään. Ilman klitoris kosketusta on yhdynnässä saatu orgasmi lähes mahdotonta, vaikka kiihottavaa kylläkin.

Miten anaaliorgasmi on kytköksissä klitorikseen? Koska klitoriksen paikka vaihtelee eri naisilla? Kellään ei varmaan ole klitorista persereijässä.. Kiitos gynelle tyhjentävästä vastauksesta, joka oli täyttä faktaa.

Ihmettelin tätä ketjua lukiessani,miten niin monella on kokemuksia miehistä, jotka kuvittelevat naisen saavan pelkästään emätinorgasmin Itselläni kokemukset miesten kanssa ovat olleet päinvastaisia: Ja jälkeenpäin keskustelussa on käynyt ilmi, ettei kovinkaan moni nainen ole saanut.

Kannattaa tarkistaa asia seuraavan kerran kun menet ketään panemaan, nykyään on paljon naisen näköisiä miehiä liikkeellä Vaimoni saa peppuorgasmeja, ei liene kovin harvinaista. Aiemmat naiset eivät ole saaneet. On synnyttänyt meille tytön, eli varmaan hän nainen on. Gynet ei tidä naisen orgasmista yhtään enempää kuin tavalliset tallaajat. Kaikki naiset on erilaisia, toiset ei ole saanut edes klitorisorgasmia ikinä, mikä on hyvin valitettavaa.

Miten gyne selittää naisen anaaliorgasmin ja miten se liittyy klitorikseen? Hei, olen miehenä täysin samaa mieltä kanssasi. Minulla on ollut vain puolen sataa partneria, mutta hyvä seksi lähtee päästä ja keskinäisen suhteen avoimmuudesta oli kyse sitten yhden yön jutusta tai avioliitosta. Toiset partnerini ovat saaneet useita orgasmeja yhdynnän aikana ja toisia on pitänyt ns. Vaikka oikeasti se ei ole mitään auttamista, vaan sitä samaa rakastelua.

Entä asennossa, jossa nainen makaa puoliksi miehen päällä, molemmat selällään, ja näin ollen mies tulee takaapäin? Saan AINA tuossa asennossa, mutta jos mies klitorikseen koskee, niin huitaisen.

Onko minulla siis klitoris jossain emättimen syvimmässä kohdassa vai mikä on? Kuulosti aika epäammattimaiselta tuo lausunto - eikä gynet nyt yleensä mitenkään orgasmeihin liitykään, kun sitä aluetta varten on erikseen ihmiset, jotka tietää ne asiat.

Mutta asiasta villahousuihin, olisipa mielenkiintoista tietää miten kukaan nainen voi väittää saavansa orgasmin anaaliseksissä? Tai ylipäätään nauttia moisesta Itse kokeilin joskus "teininä" silloisen poikaystävän kanssa, mutta ei tuntunut yhtään hyvältä, päinvastoin, oli hyvin epämielyttävän tuntuista, vaikka ei nyt varsinaisesti sattunut.

Sen koommin en ole enää edes kokeillut, ja onneksi ei ole kukaan edes ehdottanut. Itsekin haluaisin tietää onko naisen ylipäätään mahdollista saada anaaliseksissä orgasmia! Itse on nauti tästä touhusta ollenkaan, mutta tunnen naisia jotka väittävät saavansa orgasmin anaaliyhdynnässä, mikä kummastuttaa minua kovasti! Ilmeisesti ei sitten kaikki huomaa,oman miehen kans ei kyllä oo ollu valittamista tässä puuhassa. Olkaa miehen kanssa joka osaa, niin ei tarvii teeskennellä.

Eihän voi harrastaa seksiä pelkästään toisen iloksi Mikä on vikana miehessä, jos ei saa.. Ei kyllä kaikki saa. Hyvin harva ystävistäni ylistää orgasmia. Itse en ole saanut ja se ei minua vaivaa. En teeskentele vaan sanon suoraan miten asia on. Enkä sitä tarvitse koska seksi on muutenkin hyvää. Omilla avuin totta kai pääsen huipulle mutta miehen kanssa en. Asia ei ole vaivannut. Jos joskus sattuu sellainen mies joka kuuntelee ymmärtää missä on se kohta niin varmasti silloin!

Ihmiset osaa enää ees nussia kunnolla. Mikä järki seksissä, jos siitä ei aidosti nauti ja kunnolla? Jos ei osaa, ni parempi vatkata itekseen. Suuri vitutushan tuollaisesta tulee pidemmän päälle. Näin miehenä syytän miehiä kaikesta.

Vatkaa sinä vaikka 5 tuntia moloas naisen reijässä, mutta jos nainen ei kykene saamaan emätin orgasmia se ei vaan kykene ja sillä ole mitään tekemistä vaikka kuinka hinkkaat reikää. Sellaiset naiset hoidellaan sitten muuten orgasmiin. Orkut irtosi naimalla tähän tyyliin: Silloin mieheni auttoi minua muin tavoin. Orkun saamiseni satunnaisuuden, tai vaihtelevuuden hyväksyminen, Oli molempia tyydyttävän, antoisan seksi elämämme perusta..

Orgasmin saamisen satunnaisuus sai minut aina innostumaan mieheni haluun. Mieheni halusi seksiä useammin kuin minä. Aviopuolison kanssa naiminen ilman orkkujakin, oli rentouttava tuokio, mielihyvän ja kosketuksen tajunnan tasoon.. Nuorena naisen täytyy kokeilla useampia heiloja, muutama satunnaisheila mukaanlukien, -selvittääkseen, voiko nainen saada orkkuja tuntemattoman kanssa kuten miehet voi.. Naisten orkunsaanti vaikeudet, on ihmiskunnan etu,, se voi suoda miehen lapsille, monipuolisemman geeniperimän..

Ei naisten tai miesten kuulu joka naimisella orkkuja saada. Tämän viestijonon luetuani ihmettelen ettei juuri kukaan enää puhu esileikin tärkeydestä. Ehkä onkin,mutta en ehkä huomannut. Se on niin että kyllä se kiireetön ,kiihoitteleva esileikki,vaikka naisen orgasmiin saakka ,on tärkeä. Nainen voi vaikkapa laueta ensin omin sormin tms,ihan varmana sitten kun päästään itse asiaan,on niin herkässä tilassa että niitä tulee helposti,miten vaan.

Mutta pointti on se,että kyllä moni nainen tarvii lämmittelyä ensin,jotkut hyvinkin pitkään. En ole koskaan saanut yhdynnässä orgasmia, mutta ei tulisi mieleenkään teeskennellä koskaan. Hyvä kumppani nauttii myös siitä, että saa tuottaa nautintoa toiselle, ja hyvä seksi on molemmille osapuolille nautinnollinen yhdistelmä monenlaista kosketusta ja esileikkiä. Valitettavasti viimeisin seurustelukumppani oli entinen pornon kuluttaja, joka kuvitteli naisen laukeavan pelkällä rynkytyksellä ja väitti vielä, että kaikki muut hänen exänsä olivat sillä saaneet - ilman esileikkejä ja mitään Kunnon uros hoitaa naiselle orgasmin ensin ja laukeaa itse vasta sen jälkeen.

Näin minun mieheni toimii ja hyvin menee: Mie en ainakaa teeskentele ikinä sängyssä!! Aika outoo, jos tosissaa nii moni teskentelee. Mie oon ainakin aito oma itseni aina. Ja miehet on teeskentelijöitä sikoja kaikki, ei pidä yleistää että kaikki naiset!!!!! Olen ollut usean miehen kanssa elämässäni ja yksikään ei ole ollut mielestäni hyvä rakastelija. Elimen koko on suht samaa luokaa, seksitavat samoin. Miehet ovat pääosin samanlaisia, jokainen uhoaa olevansa "jotain ihan muuta kuin on".

Sorry vaan, olin se pyllistelevä ja päällä pomppiva seksitär joka inahteli säälistä sinua kohtaan mutta ei koskaan itse saanut. Tyttökavereilla sama juttu, rehellisesti kerrottuna eivät ole orgasmeja juurikaan kokeneet. Nyt se on myöhäistä, kohta vaihtarit tulossa ja loppukin mielenkiinto menetetty. Minkälaisia miehet muka sängyssä ovat ja miksi juuri minä en kohdannut koskaan mitään "erilaista ja vavahduttavaa"????

Olen vuotias nainen ja saanut käytännössä aina orgasmin rakastellessa. Eka yhdyntä oli vähän alle vuotiaana, silloin oli tärkeetä että kumppani oli kiireetön, ei pakottanut yhdyntään ku huomasi että pelkään.

Hän kyllä teki musta suuseksin ikuisen ystävän ; Itselleni on ollut merkittävää etten vaadi itseltäni suoritusta, olen vain ja annan mennä. Rakastan miestä, joka on niin fiksu että huolehtii naisesta ensin. Hiukan yksinkertaistaen on kuitenkin niin, että naisen kyky yhdyntään säilyy orgasmin jälkeen, miehen taas ei. Kai nainen nopeimmillaankin laukeaa joka tapauksessa hitaammin kuin mies, jos tarkkoja ollaan.

Ilmaisen selvästi, yleensä sanoilla, mistä tykkään, ja fantasioin aina, enkä kanna mitään huonoa omaatuntoa jälkimmäisestä. En tiedä, onko orgasmikyky fysiologiaa, perinnöllistä vai suotuisten kokemusten summa. Orgasmi on ja ei ole tärkeää, seksin läheisyydestä ja huumasta nauttii ilman sitäkin.

Mukavaa kesää, orkuin tai ilman! Mukavaa sinulle, olet onnekas. Suurin osa naisista kaiketi pystyy saamaan orgasmin joko itse, apuvälinein tai kumppanin suuseksin kautta mutta entä se miesten jahtaama orgasmi "liikkeestä", sitä en ole kokenut milloinkaan.

Keski-ikäiset miehet ovat varmaankin surkeimpia rakastajia, en tajua mitä iloa niistä on nuorille naisille??? En ihmettele jos et saa kun asenne on tuollainen. Itse pilaat omat seksikokemukses aiheuttamalla miehille kauheita suorituspaineita itsekkyydelläsi.

Miehet on herkkiä ei niitä saa noin kohdella! Tuollaiset julmat itsekkäät naiset aiheuttaa miehille hirveitä suorituspaineita ja se jos mikä tappaa kaiken ihanuuden seksistä. Mieti mitä itse annat miehelle sängyssä. Seksi on kumpaakin varten eikä vain sinua. Terveisin paljon ihanaa seksiä saanut nainen, jonka ei tarvitse teeskennellä. Jotenkin olin lukevinani rivien välistä, että keskityt seksissä vain alapäihin ja jotenkin odotat saavasi mieheltä kaiken valmiina.

Emme me parhaat miehet toimi niin, olemme vähän monimutkaisempia, kuin naiset. Jos kohtelisit miestä, kuten toivot itseäsi kohdeltavan, niin voisi seksi olla paljon parempaa, vielä kypsässäkin iässä. Tosi on, että sekä miesten, että naisten puolella on sellaisia "parrua perseesees" tyyppejä, jotka kantavat huolta vain ja ainoastaan omasta saamisestaan ja ovat sitä mieltä, että sormileikki ja suuseksi on pehmohomojen juttuja. Hie, harmi ettei olla tavattu, tai ehkä ollaankin, olisi varmaan ollut hyvää seksiä.

Sinulla on kypsä ja vastuullinen näkemys seksin anatomiasta ja jotenkin vielä vaikuttaa, että myös pilkettä silmäkulmassa ja se on onnistuneen seksin perusedellytys. Hyvä seksi lähtee korvien välista ja menee sieltä pikkuhiljaa jalkojenväliin. Toivottavasti tavataan, jos onni on myötä ;. Voit itsekkin tehä asialle jotain, etkä vain odottaa että kaikki tuodaan valmiina tarjottimella. Kun näitä lukee niin ei voi kun ihmetellä miten asiasta on niin vaikea saatukin!

Korvien välistä homma lähtee, ja yksi tykkää rajutsa toinen hellästä ja kaikki ovat erilaisia. Jos on upouudesta suhteesta kyse, niin miehellä pitäisi olla vähän "naisenlukutaitoa", malttia kuunnella ja tarkkailla ja puhua mistä toinen sillä hetkellä pitäisi vai onko peräti parempi jättää väliin, sekin voi joskus olla hyvä ratkaisu jo pelkästään itsekkäistä syistä!

Mä en ainakaan teeskentele orgasmia. Jos en saa miehen kanssa muutaman saanut yhdynnässä , tyydytän itse itseni, jos tekee mieli orgasmia. Helposti laukeava ; 1. Herran jestas, et tää on kyl sit niin vaikeeta joillekin! Jos miehet oikeesti on kiinnostuneita, saako nainen oikeesti, ni tässäpä pari faktaa: Poikaystävän kanssa on kokeiltu just tota supistelua ja hän sanoi selvästi erottavansa, kun supistelen tahdonalaisesti ja millon orgasmini on aito.

Ja naiset, jos ootte semmosta tyyppiä, ettette saa helposti, ni herran jumala puhukaa siitä!! Kaikki on erilaisii, mut toi tommonen "miellyttäminen" on törkeetä valehtelua kumppanilleen, jos kerran jatkuvasti teeskentelee. Miten voitte elää itsenne kanssa?? Jos orgasmia ei saa, vika on jommassa kummassa, ei aina vaan miehen taidoissa. Joko nainen ei saa suutaan auki tai sit mies on juntti, jota ei kiinnosta muu ku oma mielihyvä.

Hankkikaa vaikka surruttava dildo ja etsikää itsestänne ne keinot, jolla orgasmin saatte ja lakatkaa teeskentelemästä, se ei johda mihinkään. Korkeintaan jäätte yksin tai päädytte pettämään kumppanianne. Ja yhdyn vielä lisäksi siihen, ettei orgasmi todellakaan oo seksin päämäärä. Jos se todella on joillekin se ykkösasia, ni asiat on aika huonosti.

Itse pystyn nauttimaan seksistä ihan ilman orgasmiakin, kun semmosia kertoja on, ettei vaan saa. Hankkikaa elämä tai vähintäänkin ottakaa järki käteenne!! Aamen, olet aivan oikeassa!! Miehen tulisi tunnistaa näyttely, sillä aito orgasmi vie mennessään niin, ettei siitä voi erehtyä.

Mutta ymmärrän miehiäkin; kun haluaa kovasti uskoa johonkin, niin ei osaa EIKÄ halua epäillä. Tehkää itsellenne palvelus älkääkä menkö nuorena sitoutumaan liian vahvasti sellaiseen mieheen, joka ei osaa eikä opi. Mulla on ollut kuusi vakavaa ihmissuhdetta, mitkä kaikki kesti vuodesta kahteen.

Ihania miehiä kaikki ne olivat, mutta syväkään rakkaus ei pidemmän päälle korvaa puutteellista seksielämää. Sitten juoksujeni jälkeen tapasin aviomieheni ja taivas aukeni: Minulla on nimittäin kahden eri miehen mielipide asiasta, toinen huomasi, toinen ei, vaikka sain molempien kanssa. Joka ei tuntenut, hänen kanssaan seurustelin kauan. Luulin aina olevani hiljainen seksin harrastaja, mutta orgasmin saadessani, saatan huomaamattani kiihottuneessa tilassa päästellä myös ääniä.

Saan orgasmin yhdynnässä melkein joka kerta ilman ylimääräistä klitoriskosketusta, jos olen itse päällä. Kun saan yhdyntäorgasmin, en pysty jatkamaan yhdyntää, koska se muuttuu epämiellyttävän tuntuiseksi. En saa aina orgasmia, eikä se haittaa minua, mutta huomaan miehen helposti jättävän minut tyydyttämättä saadakseen itse orgasminsa.

Lähetyssaarnaaja-asento taas on kivulias jostain syystä, joten se ei ole suosikkiasentoni. Rakastan suuseksiä puolin ja toisin, mutta miehillä on yleinen käsitys, että suuseksi tarkoittaa pitkää kieltä, kun sillä ei ole kielen pituuden kanssa mitään tekemistä, klitoristahan pitää imeä ja samalla sitä voi myös kiihottaa kielenpäällä nopealla liikkeellä, varma laukeaminen.

En saa orgasmia yhdynnässä, jos miehellä on liian pieni elin, vaikka hän olisi kuinka taitava sormiensa kanssa ja näpeltelisi samalla klitoristani.

En saa myöskään kännissä, enkä ollessani liian väsynyt. Koolla on myös sikäli väliä, että ainoastaan yksi mies aikoinaan on tullessaan takaa, saanut minulta aivotoiminnan jollain tasolla lakkaamaan, ei siis ollut kyse valtavasta elimestä, mutta osuiko hän kenties paljon puhuttuun G-pisteeseen, tiedä häntä. En pidä pitkästä jyystämisestä, jollei orgasmi tule, ehtii paikat vaan kuivua ja välissä pitäisi jo ainakin hyväillä paikat kosteiksi udestaan. Orgasmiahan pystyy siirtämään molemmat eteenpäin, jos haluaa saada yhtäaikaa, jos siis ollaan sängyssä rehellisiä ja mies luonteeltaan sellainen, että haluaa naisen saavan myös tyydytyksen.

Vaikka orgasmi on helppo saada, haluaisin suhteessa pitää välillä taukoa seksissä, se on miehille vaikea ymmärtää, antaako naiset vaan miellyttääkseen miestä?? No, näin sinkkuna tyydyn vain omien lelujen kanssa hääräämään, vaikka pidänkin siitä tunteesta, kun saa miehen kiihottumaan ja sisäänsä. En voi ymmärtää miten naiset voi olla niin tyhmiä että " huijaavat" orgasmia..

Jos ihmisella on suu niin miksi sitä ei käytetä! Eikö se mene perille, että miehet ei tiedä koska niitä hujataan ja naiset nauttivat myös siitä, että he saavat miehen tyytyväiseksi. On katsokaas miehiä, joiden ego ei yksinkertaisesti kestä sitä, että heidän seksikumppaninsa ei saa orgasmia, kun KAIKKI ovat ennen saaneet.

Mitä se haittaa vaikka vähän teeskenteleekin, pää asia on että muistaa antaa! No, ku ei tajuu kuitenkaan. Kun on sanonut mistä tykkää eikä vain tee niin koskaan, ei yritä, niin olkoon.

Kun naisella on estoja, epävarmuutta. Mies voi olla aviomies tai poikaystävä ym Ei uskalla sanoa mistä tykkää eikä olla villikään. Joskus antaa, vaikka ei haluaisi miellyttääkseen miestä. Ei ainakaan tuu raiskatuksi ja kohtaus on nopeammin ohi. Tiedämme kyllä miten mies saa nopeasti. Tässä sitä taas ollaan. Pitkällä kalulla ratsastaen saan. En koskaan muuten saa g-orkkua.

Klitoris tarvitsee kosketusta myös. Tuota huutoa en voi teeskennellä enkä voi estää. Jos mies saa ensin, niin sitten vain hankaan klitorista pieneen penikseen, koska ei enää jaksanut seistä kunnolla ja sain orkkuja. Mies kysyi, oletko koskaan ajatellut rakastella naisen kanssa.

Olen ajatellut, mutta en oikeasti menisi naisen viereen. Hei, olet ensimmäinen tällä sivulla, joka väittää, että miehen kalun koolla on jotain merkitystä. Itse olen saanut kuulla, että paksuudella on merkitystä suuntaan ja toiseen ei tunni, tai sattuu , mutta pituudella. Millainen on Sinulle tarpeeksi pitkä? Itsekkin olen sitä mieltä, että koolla on merkitystä, vaikkei se osaamista korvaakkaan. Typeriä akkoja, ei voi muuta sanoa.

Liian kilttejä tytteleitä, jotka haluavat miellyttää miestä oman nautinnon kustannuksella. Eikä mies opi muitakaan naisia tyydyttämään, jos se on miehen taidoista kiinni. Kaikki naiset vain kärsivät näiden tollojen takia, hävetkää. Tiedän että hurja femakkolauma naulaa mut just tähän paikkaan mutta sanon totuuden nyt kuitenkin: Luonto, eli elämä jatkuakseen tarvitsee kaksineuvoisten nisäkkäiden tapauksessa vain antautuvan naaraan ja laukeavan uroksen.

Riittää että kumpikin osapuoli tai ainakin uros tahtoo kyseistä toimitusta tarpeeksi, jotta se toteutuu. Toistumisväliksi riittää noin kerran vuodessa, ihmisen tapauksessa. Viis siitä "saako" naaras vai ei, sillä ei ole käytännössä mitään merkitystä.

Näin taataan maksimaalinen jälkeläisten tuotanto ja lajin säilyminen. Kaikilla muilla lajeilla paitsi ihmisellä tämä toimii täydellisen aukottomasti. Vain ihminen kyselee typeriä ja käyttäytyy toisinaan sen mukaisesti. Tosin tiukan paikan tullen sodat, isot luonnonmullistukset lakataan kyselemästä typeriä ja toimitaan kuten meidän elukoiden kuuluu.

Ei sua kukaan naulaa, kai. Toihan oli ihan iloinen uutinen, mitä miehet sitten vinkuu, jollei tule ku kerran vuodessa. Jos kerran vuodessa annan, ei mulle oo mitään väliä laukeanko vai en, sen voin hoitaa käsinkin, heh heh. Mieskin jos saa vaan kerran vuodessa, ei tarvii varttia jyystää , tulee ihan hetkessä, Jes, kannatetaan!

Mitä muuten on eroa jos miehellä on iso muna tai isot munat? Toivon että sinua nai homo ja takaapäin ja voit teeskennellä nauttivasi,.. Sinkku ym naiset 'oikein rakastajien luokse ne jos on mahtavia naisen nautinnon tuojia, vrt gigoloon Onneksi ei kaikilla ole tätä ett nauttii teeskentelevänsä, se pieni osa..

Raivostuttava tapa tuo djfhgvjbbniug tai    jkfgdjhjkdf tai siohguivyuagf Lisäksi tekstisi on todella surkeata kieliopillisesti. Sillä saan melkein aina orgasmin kun olen mieheni kanssa sängyssä, jos en saa niin en ala näyttelemään Onpahan uskomattoman suuri määrä En vaan ymmärrä ketä moinen feikkaaminen palvelee. Kohtaamani naiset ovat olleet orgasmien suhteen hyvin erilaisia, vaihteluväliä on ollut. Eräs ei ollut ikinä koskaan saanut, ei omin käsin, ei miehen kanssa. Eräs ei ollut koskaan saanut yhdynnässä, mutta omin käsin kyllä.

Ensimmäisellä kerralla hän tykkäsi yhdynnästä niin että ejakuloi kirkasta nestettä. Eräs saattoi saada jopa ajatuksen voimalla, ajatellessaan mitä viime yönä teimme. Hän sai jopa neljä-viisi kertaa yhden yhdynnän aikana mutta ärsyyntyi kovin, jos kyselin mahtoiko hän saada. Olisin tahtonut varmistaa että hänkin saa, mutta ei hän halunnut puhua asiasta. Eräs oli aika vaativa, ja hänen toivomansa tahti oli niin verkkainen että minä en tuntenut juuri mitään. Nykyinen naiseni feikkasi ensimmäisillä kerroilla ja koin sen todella ärsyttäväksi.

Vuosien varrella se on jäänyt, ja nyt hän on aito pedissä. Valitettavasti hänkään ei saa yhdynnässä, muilla tavoin kylläkin mutta vaivoin. Kyllähän se tuntuu miehenä hyvältä, jos kokee naisensa nauttivan, ja ainakin minut se kannustaa entistä parempiin suorituksiin, mutta kuten mainitsin, feikkaaminen ärsyttää ja ketä se loppujen lopuksi palvelee?

Jos mies luulee että kaikki on okei, miten hän tietää että petraamisen varaa on? Seksi on yksi tärkeimmistä parisuhteen perusteista. Pieniä kompromisseja on pakko tehdä, mutta jos tällä saralla on suuria puutoksia tai ristiriitoja, ei suhteelle voi ennustaa pitkää ikää.

Elin itse aikoinani 12 vuotta nuoruudessani tapaamani naisen kanssa, ja seksielämämme oli jälkikäteen ajatellen hirveää. Jos silloin olisin tiennyt mitä muuta on tarjolla, olisin eronnut jo kauan sitten. Vasta uudessa suhteessa, jossa luotin mieheen täysin, sain ensimmäisellä kerralla ja siitä eteenpäin aina yhdynnässä orgasmin.

Se yllätti minut itsenikin. Vaikkakin myöhemmin tajusin että seksi on niin pitkälle luottamusasia, että joskus se vaan ei toimi vaikka kuinka luulisi rakastavansa. Molemmat suhteet loppuivat muihin syihin kuin seksiin. Ei meillä ainakaan luottamuspulasta kiikasta, eikä välineistön koostakaan. Ei liioin tekniikastakaan, luullakseni. Harmittaa kyllä, sillä tykkäisin että olisi edes suurinpiirtein tasapeli.

Feikkaaminen palvelee parisuhdetta, jos 1 teeskentely ei ole räikeää ja 2 mies haluaa seksiä naista enemmän. Minusta tällaisessa tilanteessa on rakkautta feikata. Sen sijaan se ei ole rakkautta, että nainen kerta toisensa jälkeen vetoaa päänsärkyyn eikä suostu sukupuoliseen kanssakäymiseen.

Itse en voi ottaa tosissani naista, joka pitää rakastellessa kovaa ääntä. Ehkä jotkut pitävät ääntä luonnostaan, mutta minusta se kuulostaa aina naurettavalta. Ihmettelen suuresti näitä teeskenteleviä naisia. Teeskentely on valtava karhunpalvelus itselleen ja kumppanilleen. Ja teeskentelyn kyllä huomaa, huudot eivät nimittäin korvaa lihasten jäykistymistä ja alapään supistuksia.

Käytän mieluiten sanaa rakastella, sillä siihen liittyy mielestäni paljon muutakin kuin pelkkä akti. Jos rakastaa toista, niin sitä haluaa tietenkin tuottaa hänelle myös nautintoa. Kommunikaatio on kaiken A ja O, sillä kukaan ei tunne kehonsa toimintaa paremmin kuin kyseinen henkilö itse. Liian nöyrä nainen ei ainakaan sytytä mua. On tärkeää että nainen tietää ja näyttää mistä tykkää.

Opastusta, neuvontaa sekä omien käsien hyödyntämistä. Jos tykkää olla päällä naarasleijona-asennossa, niin kertokaa se miehellenne, tai selättäkää hänet. Ja ellei itsetuntemus riitä, niin itsetutkiskelua ; Olen seurustellut tyttöystäväni kanssa puoli vuotta ja seksielämään on välillä liittynyt omat ongelmansa, mutta yleensä se on ollut hyvää.

Toisinaan olen itse pitkän päivän jälkeen ollut liian väsynyt kyetäkseni ja välillä taas en ole meinannut laueta millään. Piti vain hyväskyä, että välillä toinen ei saanut. Tyttöystävääni on taas usein sattunut, kun vauhti on ollut liian kova.

Sain tietää tästä melko myöhään ja olen pyrkinyt hidastamaan tahtia, niin että hän ehtisi paremmin mukaan. Naiset lämepenevät yleensäkin paljon hitaammin kuin miehet, eli esimerkiksi esileikkiin olisi panostettava enemmän. Tunnelman pitää myös olla oikea, jotta rakastelu tuntuisi hyvältä. Homma ei toimi, jos tunnepuolella on selvittämättömiä asioita. Ei kukaan ole mestari syntyessään, mutta meidän kimppakiva on ainakin vain parantunut ajan myötä ja se johtuu nimenomaan siitä että uskalletaan jutella toisillemme.

Olet ehkä oivaltanut sen mitä jotkut muut miehet vasta puolessa välissä sataa vuottansa: Kysyvä ei tässäkään asiassa tieltä eksy, mutta turhan usein meitä vaivaa ujous, ainakin vanhempaa sukupolvea. Ja tämä koskee yhtä hyvin niin miestä kuin naistakin. Arvailujen varassa voi hyväkin suhde ajautua umpikujaan. Mutta niin kauan kuin ihminen tuntee itsensä henkisesti ja fyysisesti terveeksi, hän on oppimiskykyinen myös herkimmällä alueellaan.

Suhde voi muuttua ja tyydytystä ja nautintoa voi kumppanin kanssa kokea läheisyydestä omalla tavallaan niin kauan kuin kumpikin haluaa. Se on osa elämää jos niin tahtoo: Luin jonkun tutkimuksen ,jossa oli juttua naisten orgasmin saannin helppoudesta tai vaikeudesta.

Se on kuulemma geneettistä,joten on äitiäni ja esiäitejäni kiittäminen,ettei ole pahemmin tarvinnut näytellä. Mitäs välii sil o. Se on nääs vähän miehestäkin kii. Nainen saa aina orgasmin, jos haluaa. Ei se ole miehestä kiinni. Itse en ole yhdessäkään yhdynnässä jäänyt ilman orgasmia ja oma tahto on auttanut sen saavuttamisessa. Jees loistavaa kerrankin Suomileijona pärjää Koska jos joskus en saa niin kyllä sen kerron, mikäli jostain syystä jäisi mieheltä huomaamatta.

Jää itse paljosta paitsi, jos ei yhdynnässä saa ennen miestä, niin kyllä sen miehen pitää se jollain lailla naiselle suoda! Paitsi että kukaan psyykkisesti terve ihminen ei yhtäkkiä muutu heterosta homoseksuaaliseksi. Orgasmikeskeinen ajattelutapa tuhoaa parisuhteita, koska se ajan myötä muuntaa seksuaalisen kanssakäymisen suoritukseksi. Jos on hyvä osaa tehdä sen homman ja osaa naista käsitellä,niin kaikki ok.

Toisethan on ja haluaa rakastella pitkää ,niin eikä halua heti ottakaan: Entäs miehet, saavatko he joka kerta orgasmin, vai teeskenteekö joku tyytyväistä sen jälkeen kun on kokenut siemensyöksyn? Ainakin moni nainen taitaa olla tietämätön siitä, että miehellä siemensyöksy ja orgasmi on 2 eri asiaa, vaikka usein sattuvatkin samaan aikaan? Noh, siinäpähän teeskentelee, minulle yksi lysti.

Ne on niiden ongelma, ei minun. Kai se teeskentely on parempi,tuskin kovin moni mies innostuis jos naisesta ei mitään ääntä kuuluis. Kovin moni nainen kun ei yhdynnästä orgasmia saa,vaikka hyvältä tuntuiskin. Minustakin tuntuis aika hauskalta ajatukselta jos vaa rupeis teeskennellen ähkimään..

Ja sitä varten se kieli on tehty, että voi nuolla mirriä että nainen voi nauttia kunnolla. On kerran minullekin suotu..

huhtikuu Miesten seksin puute nousi yhteiskunnalliseksi puheenaiheeksi oman kirjani Naisten seksuaalinen valta ja Timo Hännikäisen kirjan Ilman. luukku tatuointi niskaan seksinovellit äiti aussie bar nainen härkä tatuointi tuhmat erota trans treffit paras deittisivusto looking hyrylä shih tzu luonne kypsää seksiä värit aikuisten treffit suomalainen amatööri gogo jyväskylä deitti50 omakuva että joissakin yliopistoissa on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti. 2. tammikuu Tapasimme Suomissä · Treffeillä · Tunteet · Työpaikkaromanssit Fitness- naiset Esim. homoseksuaalit vain seksualisoivat miehen peräaukon, ihan kuten rumat feministit tulevat Vauvan tarpeet menee aikuisten edelle. .. uskalla syöttää julkisella paikalla niin ei ole kovin kypsä vanhemmuuteen. 2. tammikuu Tapasimme Suomissä · Treffeillä · Tunteet · Työpaikkaromanssit Fitness- naiset Esim. homoseksuaalit vain seksualisoivat miehen peräaukon, ihan kuten rumat feministit tulevat Vauvan tarpeet menee aikuisten edelle. .. uskalla syöttää julkisella paikalla niin ei ole kovin kypsä vanhemmuuteen. Olenko siis yksi harvoja naisia, joita se anaaliseksi e Tässä yhtenäisessä sosiaalisessa kypsän iän ikäryhmässä kulttuurin normit olivat olleet niin vahvasti . kesäkuu Suomalaisilla menee paremmin, sillä 62 prosenttia naisista saa Ihmetyttää että nykyään aikuiset on samalla tasolla lasten kanssa. .. Onpas varsin kypsä ajattelu- ja toimintatapa toi feikkaaminen! Paitsi että kukaan psyykkisesti terve ihminen ei yhtäkkiä muutu heterosta homoseksuaaliseksi.

Manga homo porn isot meis kuvia

Homo seikkailuseuraa sybian

Gay homoseksuaaliseen porn free rethymnon keskustelu